Stenkastning mot Joakim och Jonnas Lundells dotters fönster

Det här videon kommer från Joakim Lundells Instastory och visar en sekvens från en säkerhetskamerainspelning där man tydligt hör hur någonting kastas mot ett fönster.
Jag förstår att det brunnit i Joakims huvud nu – de ger sig FYSISKT på hans dotter.
Vilken förälder hade inte känt och gjort samma sak?

I videon här under bifogar Joakim signalement på de som ska ha kastat saker mot fönstret, men eftersom det går ganska fort så finns det även skärmdumpar av dem längst ner i inlägget.

Det finns fan idioter till allt, men ger man sig på små barn så förtjänar man en extra varm plats i helvetet och krossat glas i skorna!

UPPDATERING!
JAG HAR RADERAT ÖVER 45 KOMMENTARER OCH STÄNGER KOMMENTARSFÄLTET.

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  vilka idioter

  för att ge sig på ett oskyldigt litet barn måste man va totalt jäkla dum i huvudet 🙂

   Några idioter slängde in en smällare i barnvagnen där en tre månaders baby låg och sov. Pappan hann ju få bort den gudselov men jag drömmer mardrömmar om det än.
   Hur. Kan. Man?

    Va?! Vem? För dig?

    Fyfan. Man känner sig så maktlös. Vad gör man om ser händer en själv?

    Minns att jag såg en video där någon kastade en cykel på en gravid kvinna som delade ut valsedlar för typ SD eller AFS, minns inte vilket det var, säkert SD. Varför gör man så?

     Ja, varför delar man ut valsedlar för SD…

      Oavsett så är inte det en anledning att skada barnet, det kan vi väl ändå vara överens om?

       Eller kvinnan för den delen

        Nä precis. Men tänkte lägga fokuset på barnet för han eller hon är helt uppenbart oskyldig i sammanhanget.

      Vi får inte glömma att hon inte gör något olagligt och att det är hennes rätt att dela ut skiten.
      Detta skriver jag som muslim och kvinna, dvs SDs hatobjekt i samhället.

      Hon borde ju ha tänkt sig för innan hon ställde sig på gatan och delade ut valsedlar. Jag menar, en SDare om någon vet ju hur ”farligt Sverige blivit” så man förväntar sig att de tänker sig för en extra gång. Dock är det inte ok någonstans att ge sig på en gravid kvinna. Speciellt inte fysiskt. Extra speciellt inte med en jäkla cykel!

       Fast nej. Alltså jag är också anti SD men herregud, man kan inte victim blaima en människa som utnyttjar sina demokratiska rättigheter. Ger man sig på hennes barn eller ens henne är man ju fullständigt sjuk i huvudet.

        Håller helt med, har inte skyllt på henne alls. Är bara förvånad över hennes beslut, kritiserar inte hennes agerande alls.

         Jo, du kritiserar henne visst när du skriver ”Hon borde ju ha tänkt sig för innan hon ställde sig på gatan och delade ut valsedlar”

         Vi lever i en demokrati och då har man rätt att dela ut vilka valsedlar man vill. Det finns inget ”hon borde ju ha tänkt sig för”. Det är verkligen obehagligt att läsa det du skriver.

         Och nej, jag röstar inte Sd. Det är väl bäst att säga det innan anklagelserna börjar hagla.

          Bara för att hon hade rätt till det är ju ingen garanti att någon inte kommer göra något olagligt och skada henne eller hennes barn. Och jag vet inte hur stor sannolikheten är att något sådant skulle kunna hända. Men om man tror att det är en nog stor risk så borde man helt klart tänka sig för.

          Det är ju dumt att utsätta sitt barn (och sig själv) för onödiga risker. Oavsett om det är en rättighet eller inte.

          Sen huruvida det var en just onödig risk vet jag inte.

          Tänka bör väl alla göra kan jag tycka, speciellt om man är gravid! Att förvånas över att en SDare inte tänkt sig för med tanke på hur kritiska de är mot utvecklingen som sker i samhället överlag är ju inte ologiskt.

          Misstänker hon ens att något kan gå snett, hur ofarligt det än må vara, då kanske hon kan låta bli att utsätta sitt ofödda barn för den situationen. För sin egen skull.

          Lite får man väl ändå be fllk tänka sig för utan att shama? Vi läser ju dagligen om allt sjukt som sker där ute på sveriges gator så lite ansvar får man ta som gravid.

          Jag kan kritisera hennes beslut (som sagt, jag förvånades mer än kritiserade) utan att skydda förövaren. Det går att ha två tankar i huvudet samtidigt.
          Finns ju inget att säga om den som kastade cykeln då det är oförsvarbart. Inte ens om hon kastat en cykel förat skulle det vara ok att kasta tillbaka på en gravid kvinna.

       Förstår att demokrati är ett nytt koncept för dig.

        Onödigt

      Du är ju helt sjuk i huvet om du tycker att man får kastq en cykel på en gravid kvinna under några omständigheter.

      Helt stört att detta är ditt fokus när en gravid kvinna får en cykel kastad på sig, i ett demokratiskt land där man får dela ut vilka valsedlar man vill. Sjukt.

      🤦🏼‍♀️

     Min baby är inte född än, det var en oskyldig stackare som råkade ut för ett gäng smutsmänniskor kvällen innan nyår. Helt sjukt och riktigt tragiskt att tonåringar ens kan få för sig att göra något så fruktansvärt farligt och elakt.

     Man blir seriöst mörkrädd. Jag satt och kramade magen tills jag somnade efter att ha läst det. Stackars pappa, vilken hemsk upplevelse. Ja vad gör man om det händer ens barn eller t.o.m en okänd baby/djur/äldre som bara råka gå förbi en. Hoppas verkligen att någon djurisk instinkt tar över för att få bort faran.

     Jag är helt emot SD och AfS men att ens tänka tanken att skada en medlem, än mindre en gravid kvinna! Fy säger jag bara. Tänker också på den gravida kvinnan som brottades ned i tunnelbanan. Finns liksom inget en gravid kvinna kan göra för att jag ska bli tillräckligt provocerad till att skada henne. Hon bär på ett oskyldigt liv!!!

     Usch! Förstår Joakim faktiskt. Han är ett äckel men barnet är helt och hållet oskyldig i detta.

    Sjukt. Vet att det kanske statistiskt inte löser nåt men hade gärna sett mycket hårdare straff för ”mindre grova” våldsbrott som att kasta smällare på bebisar…gör man nåt sånt ska man ju inte gå omkring på gatan helst på 25 år.

     Har hört forskningsresultat om brottsförebyggande åtgärder som tydligen visar att hårdare staff inte är avskräckande men att däremot risken att åka fast för brott har betydelse. Dvs ju högre risk en individ har att åka fast desto mindre benägen är personen att utföra brottet. Så mer poliser som är synliga i samhället borde kanske ha bättre effekt.

      Och nu menar jag generellt för brott. Om idioten som kastade smällare i barnvagnen hade brytt sig är förmodligen tveksamt. Är man så borta i huvudet så finns det nog inte så mycket att göra åt det.

      Hårdare straff fungerar genom att personen ej kan göra mer skada. Det är även hedervärt mot offren att straffen blir kännbara,och ökar folks rättskänsla.

     Jag är för dödsstraff i fall som dessa. Bort med skräpmänniskor som sätter måltavlor på barn. Utrota deras gener från världen.

   Många barn som växer upp i känslomässigt kalla hem där empati inte lärs ut eller visas, t.ex krigsskadade föräldrar eller kriminella, missbrukare etc. Jag tror på allas lika värde i grund och botten men när jag ser hur Sverige utvecklats till en plats för anarki och kaos…. Jag tycker numera att det inte finns hårda tag nog att vidta mot människor som förstör för andra. Som stjäl, slåss, hotar, ofredar, vandaliserar och trakasserar. In med packet (fängelse) eller ut med packet.

    Jag vill slå ett slag för polisen i Göteborgsområdet. De har hanterat det eskalerande kaoset i bl.a. Bergsjön med vänlighet och tolerans.
    De har insett att de i yngre tonåren är lättpåverkade och rätt naiva. Istället för att segregera, jaga, spionera och förfölja dem så hade istället ”hängt” med de unga gängen. Min syster bor i området och jag ser ofta polisbilar stå parkerade vid torg. Runt bilen står barnen och polisen och pratar, skämtar och umgås.

    Min bror är också väldigt bra vän med vakterna som patrullerar området där han och mamma bor. När han en gång hamnade i trubbel så kom vakterna och hjälpte honom istället för att peka ut honom som kriminell pundare (han hade tagit några bloss cannabis).

    De har väl insett att barnen ser och hör mycket, deras information och perspektiv är värdefullt för att kunna förbättra framtida arbete i utsatta områden trots en snål budget. Förebyggande arbete är viktigare ur ett framtidsperspektiv. Annars eskalerar skiten vidare och det slutar fan med inbördeskrig!

     Jag förstår din synpunkt och tycker den är klockren, och det arbetet borde självklart fortsätta! Däremot är jag väl för cynisk och trött på skiten och hoppas ändå på skarpare straff för kriminella i alla former och nolltolerans för vuxna som beter sig som skit.

      Jadå, håller helt med! Skydda de som är i riskzonen men straffa (utvisa de som inte är medborgare) samtidigt de som är kärnan till problematiken HÅRT! De ska inte komma ut med fler homiez och nya idéer, de ska få hjälp och endast släppas ut när de inte längre anses vara en fara för samhället. Rättssystemet är ett skämt. Visst är återfallsförbrytare procentuellt väldigt låg men det är inte så konstigt när tungt kriminella inte ens åker in.

      Kanske ska återinföra kronvittnen…

       Har egentligen inga problem med det du föreslår (uppväxt som invandrare i förort) men det måste till mer. Många av de här riktiga ligisterna är inte straffmyndiga och socialen verkar helt enkelt inte fungera som åtgärd för den här gruppen. Andra är ändå för unga för att sitta av hela straff som ändå är ganska låga. Det här parallelsamhället som utvecklas börjar redan i förskolan och föräldrarna har ofta ingen som helst vetskap om vad deras barn sysslar med.

        Jag har svårt att komma med förslag eftersom jag inte rört mig i de kretsarna. Visst vet man vilka de kriminella i området var när man växte upp men det är som du säger väldigt unga.

        Det måste ju finnas effektiva metoder men Sverige verkar inte vilja erkänna problemet ens. Det blir svårt att förebygga och straffa när ingen vågar prata om den negativa utvecklingen.

        Jag märker ju att svenskar har åsikter men det är ingen som vågar diskutera problematiken om inte jag som invandrare tar upp ämnet först. Då kan de känna sig trygga med att ge sin åsikt.
        Många sitter på vettiga svar men de får liksom inte komma till tals för att de vet att ingen har deras rygg skulle de presentera en lösning.

        Finns nog ingen som önskar att eländet tar stopp mer än oss skötsamma invandrare. Specieööt invandrarkvinnor. Vi är trötta, rent av utmattade! Samtidigt är vi lika värdelösa på att komma på en bra lösning som övriga befolkningen.

    Alltså jag tror man förenklar mycket. Växte själv upp i ett ”krigsskadat” hem men det är en för enkel förklaring till att folk beter sig så här. Jag känner ingen enda person från mitt gamla hemland (och då är många krigsskadade) som skulle få för sig att kasta explosives på barn eller cyklar på kvinnor. Det måste till nåt mer för att det här beteendet ska utvecklas.

     Grupptryck och obrydda föräldrar.

     Män är i regel grymma på att provocera varandra till gränsen för vad som är acceptabelt beteende i ett samhälle.
     Jordan Petersson menar att ungdomar mellan 14-25 är väldigt benägna till att tänja på gränserna. Efter 25 reduceras detta behov till i princip noll om de inte tillhör något gäng.

     Blanda utanförskap, lågt självförtroende, föräldrar som tappat kontrollen, kriminella förebilder, girighet och testesteron i flaskan och du har en rätt effektiv molotovcocktail som kan explodera lite när som helst.

     Redan bland tredje generationens invandrare (i förorter) brottsbenägenhet är väldigt mycket lägre (ren observation av min omgivning).
     Jag tror att skillnaden är föräldrarna. De som är uppväxta här förstår normerna, språket, kulturen och medborgarna bättre. De har bättre kontroll och är inte lika lättlurade av sina barn som första generationens invandrare.

     Jag kunde lura mamma att jag skulle på fotbollsträning men gick istället ut och rökte och gapade på gatan.
     Hon är ju inte född här och förstod inte riktigt att svenska föräldrar brukar följa med barnen.på träning och vara allmänt altiva inom föreningen. Jag höll det hemligt för min egen skull. Då är ändå mamma en som jobbat, lärt sig språket och släppt religionen. Det är så enkelt att ljuga för de som inte är uppväxta här. Lite svårare när ens föräldrar växt upp här..mina barn lär inte komma undan med mycket (menar involvering i gäng, falla för grupptryck och umgås med allmänt stökiga ungar).

      Nej det här med brottsstatistik och invandring är mer komplicerat än så. Vissa invandrargrupper har lägre brottsbenägenhet än svenskar i andra generationen och andra högre. Under tredje generationen ser man dock att det jämnas ut (de som tidigare varit mindre brottsbenägna blir mer brottsbenägna de som var mer brottsbenägna har blivit mindre brottsbenägna) & brottsstatistiken följer den ”svenska” skalan så att säga.

  Ja tycka vad man vill om föräldrarna. Men ge sig på ett barn. Då är man inte riktig i huvet.

  Man blir ju inte förvånad över att det är såna här typer av gäng. Varför de nu ogillar Jocke så mycket har jag ingen aning om, han har förmodligen sagt nåt som inte passade dem.. De bryr sig garanterat inte om att hon är ett barn tyvärr.
  Jocke borde dock skydda henne genom att skippa bilder på henne. Borde inte hennes ansikte blurras här dessutom??

   Bilden är inbäddad från IG, då kan man ej sudda.

   Ok foliehatten.

   Inlägget är inbäddat och då går det inte att blurra bilderna. Ett inbäddat inlägg innebär att influensern har mer ko troll över bilden i den mån att om influencern själv tar bort bilden från Instagram försvinner den även här. Så är det ju så klart inte med skärmdumpar.

  Oj så konstigt att du lägger ut detta rasistiska inlägg. Han både skriver att signalement är utländska killar och att problemet finns överallt i Sverige idag, med underton pga alla nya vänner här i Sverige. Jag är förvånad över att du som är så pk lägger ut detta rasistiska inlägg.

   Så man är rasist för man anger signalement på gärningsmännen? 🤔

    Ja?

     Nej.

      Att ni gick på det. Personen som skrev kommentaren (17:55) vill ju skapa en debatt om invandringspolitik. 😆

       Inte så lyckat för ts då den lille busen.

     🤦🏼‍♀️

     Anonym / 17:59

     Va?

    Här var det väl faktiskt någon som inte fattade ironi tror jag va. Påtal om, chi-ching.

    De*

    Okej

   Men ge dig!! På vilket sätt är det rasistiskt? Varför skulle han inte få ge signalement? Och allt han skriver stämmer ju, tyvärr. Det ÄR ett problem och så länge vi försöker blunda för det kommer vi heller inte att kunna lösa det.

   Vad är problemet med att beskriva sanningen?
   Sanningen är inte rasistisk, den är som den är.
   Om det var utländska killar som gjorde det här är det väl utmärkt om deras signalement sprids.
   Ska det mörkas för att de är utländska? Ger det dem rätt att hota och skada andra?

    Ja, hur kan det ens hamna i fokus här? När någon gett sig på ett litet barn. Givetvis ska det inte mörkas för att de är utländska. Lika lite som det skulle ha mörkats om de hade något annat signalement.

    Men gud. Till alla er som inte fattade att inlägget var ironiskt skrivet.. Facepalm.

     FaCePaLm

   Suck. Trött på folk som dig. Det är ett stort problem att media inte vågat skriva ut när personer med utländsk bakgrund söks. ”Man, i 30års åldern” är bullshit signalement. Ofta publicerar media i våra grannländer bilder på de som svenska mediar pixlar. Det är inte rasistiskt att ta fast kriminella.

    Men kära du, det var precis vad jag menade med mitt inlägg. Det var ironiskt skrivet.

     Du är inte bra på ironi.

      Eller så är det du som inte är så bra på att förstå ironi.

       Och alla andra här eller?

        Verkar så..

         Jaja det är väl som vanligt då, alla andra har fel och du har rätt. Classic.

       Det är dock inte alltid ironi gör sig i text.

     Hahahaha ja ja ja försök du. Det här blev inte riktigt så bra som du tänkt dig va.

    Hej herr foliehatt. Du som har så bra koll på media borde då även veta att man inte heller skriver att gärningspersonen har svenskt ursprung.

   Från en invandrare: Nej, det här var inte rasistiskt.
   Trevlig kväll!

   Denna totala beröringsskräck är skadlig.

   Om du blir anfallen av ett gäng utländska personer skulle du då inte rapportera det för att det var rasistiskt? I så fall fall är du ju helt dum i huvet!/ Mvh Utländsk person

   Om det är fakta…vad ska han då ge för signalement menar du??? För att få tag på skiten måste man väl ge ett signalement som stämmer???
   Vad har det med rasism att göra??? Pundhuvud

  ”Utländska” killar är ju inte särskilt beskrivande eller hjälpsamt. Utländsk kan innebära så mycket olika typer av utseende och signalment lol. Han kan ju åtminstone beskriva klädsel eller något annat? Vad fan gör man med ”utländska” killar?

   Tja, det är alla gånger mer beskrivande en polisens klassiker ”ett gäng med mörkklädda män”.

   Det är nästan skrattretande om det inte vore så tragiskt.

    Även Adidas har fått en helt ny innebörd de senaste åren.

     Verkligen.
     Standardklädsel i de flesta inslagen på Efterlyst.

   Intressant att det där var det enda du uppmärksammade.

   Alltid något, om man inte haft så mycket tid att registrera signalement.

   Ja man utesluter dom som inte passar in i signalementet? Så som man gör med alla olika signalement?

   Vad tror du? Ett gäng killar från Finland? Norge? Det är inte direkt folk från skidåkande nationer som menas, och det vet du.

    Så kallat utländskt utseende kan vara vad som helst om han syftar på människor som inte ser nordiska/vita ut. Kan vara allt från folk från mellanöstern, balkan, indien, sydostasien, sydamerika, kenya. Säger inte så mycket faktiskt.

     Säger mer än ingenting.

      Med den inställningen ska man väl inte säga Adidasbyxor heller om den misstänkte bar det. Finns ju en uppsjö av olika designs på Adidasbyxor.

   Ja, utländsk kan lika gärna vara någon från Irland eller Norge, men han menar säkerligen personer med mörk hudfärg.

  Beskrivningen av gärningsmännen var ju en lågoddsare.

   Hoppas bilderna cirkulerar bland de rätta människorna. Bor själv i en stat där man får skjuta i fall som dessa. Hade garanterat tagit fram vapnet om någon gick efter mitt barn på detta sätt.

  Hoppas att de får trampa på legobitar för resten av sina liv, jävla as!

  Inte för att stenkastning någonsin är ok, men varför tror han att de visste att det var just dotterns fönster?

   Syns väl. Har man kollat deras videor har man ju ett humm om hur det ser ut.

   Sara: det undrar jag också. Tänker att de kastade något mot huset, och att de råkade träffa dotterns fönster.

  Självklart är detta frukansvärt. Dock hatar man när man beter sig som svin mot kvinnor i en hel livstid, sedan när de får en dotter så ”ska dom döda den som ger sig på dotterns sexuellt”. Missförstå mig inte, alla kan förändras och lunabelle ska ju självklart hållas utanför den här diskussonen. Men allmänt så är det så typiskt män, att de tatuerar in i love horor över armen (att köpa sex är ett sexuellt övergrepp) och det var ju folks döttrar som jocke betedde sig svinigt mot.

   Det är otroligt otypiskt för män att ha I love horor tatuerat på armen.

    Ja. Men Jocke har det. Att män allmänt skulle ha det var fel formulerat av mig.

   Vad är poängen med din kommentar? Alltså, menar du att han inte får uttrycka att han inte tolererar att någon ger sig på dottern sexuellt? Framför gärna din poäng, because I can’t find it. Ja, Jocke betedde sig svinigt mot tjejer. Han får fortfarande tycka vad han vill angående sin dotter. Dessutom kanske det är bättre att du lägger fokus på det faktum att några killar har kastat föremål mot Jockes dotters fönster. Skulle säga att det är liite viktigare just nu 🙂

    Min poäng är att det är klassiskt beteende som män har, att inte respektera kvinnor fören de själv har en dotter och då får en direkt anknyning till det suxuella eller fysiska våldet mot kvinnor. Tycker absolut att man kan fokusera både på att det kastats sten och att vi har ett samhälle där män våldtar och skadar kvinnor samtidigt.

     Du har enormt bra poänger vill jag bara säga.

    Samt att man måste väl få förändras som person? Man är inte samma människa hela livet. Var inte så hård och se till dig själv. Gör du fel och kommer till insikt tror jag nog att du hade velat ha folks förståelse och förlåtelse.

    Alla gör fel.

     självklart får man förändras. Tycker bara att det är rätt trist att män indirekt ska behövas drabbas själv av kvinnorhat fören det sker en förändring. Tycker inte du?

      Jodå, men skönt att det sker en förändring iallafall. Bättre att ge sig på män som fortfarande felar än dom som bättrat sig. Tycker inte du?

       Har inte gett mig på någon. Skriver bara lite om mina funderingar i ett komentarsfält. Men om jag skulle gå ut och läxa upp någon skulle jag absolut valt någon som fortfarande är vidrig haha 🙂

        Ha ha va. Du har ju gett dig på Jocke? Aja go u krossa patriarkatet.

         that escalated quickly

          U know me bitch

         Jockiboi är så tröttsam, orkar ni verkligen följa honom… Han är inte mer spännande för att de har barn nu, enligt mig..

      Han strök väl över tatueringen långt innan han fick en dotter.

       Yepp han strök över den. Han valde dock att inte tatuera över den eller ta bort den då han vill visa var han kommer ifrån och vilka värderingar han hade. Det har han förklarat i en video. Det var ju alltid något i alla fall.

     Män får förändras. Inte kvinnor. Lex kakan

      Jodå kakan bryr sig väl ingen om. Cissi däremot hehehe hehe.

       Inte? Ser annorlunda ut när det görs inlägg om henne här. Hon borde aldrig mer få jobba brukar det låta.

    vore väldigt trist om kommentarsfältet bara gick ut på att skriva ”usch vad dåligt att de kastade sten”. Finns ju många andra saker om det som joakim skrev som är värt att kommentera 🙂

   Vilka slags män är du runt?

  Hur fan visste dom att det var Lunabelles fönster..? Det första jag tänkte var att dom kastade på ett fönster och det råkade vara fönstret till barnets rum.

   Hur visste dom att det var exakt barnets fönster? Och hur vet dom att det var just de killarna som kastade något? Tänk så körde dom bara förbi precis efter. Att han påpekar signalement är inte precis hjälpsamt då det finns utländska killar överallt, känns mer som att hans skrev ”utlänningar” bara för att spy ut sitt missnöje med utlänningar. Jag har förståelse ändå att Joakim påpekar signalement och sen håller käften men han babblar på hur Sverige har blivit otryggt bla bla bla osv pga utlänningar.

   Svenska män misshandlar sina kvinnor, styckar deras kroppar, majoriteten av pedofiler i Sverige är etniska svenskar. Fy för svennar asså vilket pedofil-folk. Eller? Kan man dra den slutsatsen?

    Felpost

     Feltänkt också.

      Kul du va då. Svenskar älskar att spy galla över utlänningar, facts.

       Svårt att veta härkomst på en gärningsman som inte åkt fast. Har du ofta otur när du tänker?

    För att inom stora delar av islam existerar väl knappt ordet pedofili? Det är ju sanktionerat från 9 och uppåt

     Vad menar du med sanktionerat?

   Man kastar inte sten på folks rutor. Punkt!

   Spela roll?! Vem fan kastar sten emot ngns fönster över huvudtaget??

   Kan det bero på att de exponerar sina liv i tid och otid. Förstår inte detta späkande och visa upp sina stackars oskyldiga barn som inte valt att bli exponerade. Usch, jag spyr åt vad folk är villiga att göra när det gäller pengar.
   Snälla, låt bli att exponera era barn så är jag helt säker på att ingen kommer att bry sig om ert älskade barn förutom era närmaste såklart!

  Förstår Jocke. Hade någon försökt skada mina barn hade ingen lag i världen kunnat stoppa mig från att skada de så rejält att de aldrig kunnat skada någon mer i framtiden. Rätt enkelt. Så länge man vet exakt vem det är. Struntar blankt i vad man tycker om Jocke himself men barn det ger man fan i.

   Samma här, hade någon gett sig på mina barn tar jag gladeligen eller min man 10 år i fängelset. Rör mina barn och det blir det sista du gör. Jag är egentligen en feg jävel som säkert inte skulle vågat stå upp för mig själv eller andra medmänniskor i vanliga fall, MEN mina barn, oj då vågar jag nog göra vad som helst och lite till.

  Joakim och Jonna inte Jonnas Lundell. Sorry 😉

  Riktigt skitigt och vidrigt att ge sig på ett litet barn.

  Jag tycker att det är starkt av Jocke att beskriva gärningsmännen och visa vilka det är. Jag hoppas inte att han får ett drev efter sig! Vore så typiskt i landet sverige.

  Vill skriva något. Men finner inga ord. Blir bara så fruktansvärt arg och äcklad av hur folk beter sig idag…

  Nej det är inte alls en helt annan diskussion. För det är såhär majoriteten av er resonerar. Ni är fördomsfulla.

   Har du bott under en sten de senaste åren? Eller legat i koma och precis vaknat?
   Det skulle förklara en del nämligen.

   ”Fördomar är nedärvd kunskap.”

   – Edmund Burke

  Samma hur vet dom att just lunabelles fönster är där man gör inte så på en 1åring det är så dumt jot

  Hihi ibland är jag då skojig.

   Det är du säkert. Men jag var fullt allvarlig.
   Så slipper man långa nonsenstrådar där folk söker uppmärksamhet istället för att diskutera ämnet.

    Man måste tillåta folket ha kul i vintermörkret också, eller hur? En strikt seriös diskussion finns på seriösa forum. svtdebatt kanske är nåt för dig.

  Undrar också!!

  Vad har hänt eftersom det är andra gången här jag ser jocke skriva ”om någon skadar mitt barn sexuellt”? Är det någon som hotar om det?

   Nu kommer min kommentar få skit ops ta bort den innan helvetet bryter loss 😬

   Du har ingen aning men gissar hej vilt?

    Yes det gör jag 😁 precis som många av dem är gissar angående andra saker.

     er*

   Ja

   Alldeles säkert. Finns så många sjuka jävlar i världen att jag har svårt att tro att ingen hotat lunabelle sexuellt

  Dum fråga men varför ska flickstackarn smetas ut i offentligheten?

  Oj, här var det inte många kommentarer kvar. Vadan denna censuriver?

   Håller faktiskt med. Förstår inte varför vissa helt vanliga kommentarer tagits bort haha.

    Det här är inte ett forum för rasistiska diskussioner, tack.

     Fast det är väl mer kommentarer som är borttagna än de som är rasistiska? Snarare kanske lite vidarespunnet ot.

    Bara för att dom är vanliga behöver dom inte varaOK

  Vidriga äckliga människor som gör så!
  Vem går ens hem till ngn annan och kastar sten oavsett om de är kända eller inte.
  Och lilla pluttan, hur fan kan man göra så??
  Jävla barnmisshandel!

  Hoppas det kommer fram vilka de är och att de får ordentligt med stryk.

   [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

     Fängelse i Ryssland tycker jag låter bra. SD har haft det som förslag.

      [Borttagen kommentar]

       Exakt, blir ju inte många kvar av dem då..

      Varför ska Ryssland behöva ta emot en massa sverigedemokrater?

       🤦🏼‍♀️

   Barnmisshandel? Ingen blev skadad.

    [Borttagen kommentar]

   De har ju blivit utsatta förut av att folk kastade sten PÅ deras hund… så det är klart att man oroar sig rätt kvickt för utsikten att det inte bara är fönstret nästa gång…

   Oj lugn.

    Till E alltså.

  Vad menas med utländskt utseende ens? Mörk som från Ghana eller mörk som från Irak? Rätt stor skillnad.

   Är väl upp till polisen att vidareutreda. Kan nog Jocke svara på då. Var inte orolig.

   Eller blek som en finne.

  Schwartzkopf.

   I see what you did there

  [Borttagen kommentar]

  Är väl upp till polisen att vidareutreda. Kan nog Jocke svara på då. Var inte orolig.

  Alla ni som är mer upprörda över signalementet än brottet borde ta er en funderare på hur ”goda” ni egentligen är.

   det är just det man stör sig på! Att folk bryr sig mer om var människan kommer ifrån än själva brottet. Det ska inte spela roll vilken nationalitet man tillhör, ett brott är ett brott.

   Vem är mer upprörd över det än själva brottet? Två tankar samtidigt du vet..

    Det påstådda brottet.

  Jamen just som du säger. Två tankar samtidigt du vet..

  Camilla är konstig, hon tillåter mobbning av andra bloggerskor konstant.

  Struliga personer drar till sig andra struliga personer. Vet av erfarenhet.

  Fy fan!!!! Oavsett hur mycket man ogillar en vuxen person så ger man sig för fan inte på ett barn! 😡

  Svin.
  Barn ska man aldrig röra!

Comments are closed.