Rattfylla eller bara att ta seden dit man kommer?

Den utlovade klippta filmen förblir oklippt på min dator eftersom ett nytt problem uppstått. Så fort jag är tillbaka i Stockholm eller får tag i kompetenta människor så ska det bli ändring på den saken. Jag bifogar längst ner vad som är fel, vem vet – ni är ju inte helt dumma liksom… 🙂

Men…
Det som finns på videon är klipp från Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs Instastories där de postar klipp på sig själva när de är ute till arla morgontimmen och kör vespor, fulla som kastruller.
Efter att ha sovit några timmar så är Bingo ute och kör med några av barnen på vespan, visserligen i hjälm men Bingo är så klart utan.
Att köra med alkohol i blodet är alltså inte så farligt enligt honom utan ”man får ta seden dit man kommer”.
Dumma saker gör de flesta någongång i livet, men att lägga ut det för allmän beskådan för hundratusentals människor är kanske mer än bara dumt?

Det här? Vad är det?
Min dator är ny med massor av minne. Är det något annat minne som avses här?
Jag har aldrig sett detta tidigare… 🙁

God Bless AppleCare! 
De kunde se min skärm och guida mig rätt, men vette fan vad jag gjorde men funkar – det gör det!!!!! 
WIIIIE!

183 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Otroligt korkat. Soc-nivå på att utsätta sina barn för något sådant

  Svara

   I vanliga fall tycker jag att folk här slänger sig med soc lite för lättvindigt, men här är jag benägen att hålla med. Detta helt utan någon erfarenhet från arbete inom socialtjänsten, skall dock sägas. Utsätter man sina barn för fara på det viset anser jag faktiskt att lämpligheten som förälder kan, och bör, ifrågasättas.

   Svara

    Fast lite väl överdrivet nu? Vg barnen alltså (håller med om att de inte borde kört vespa packade oavsett hur vanligt det nu kan vara bland turister eller lokal befolkning) på bali. Men inte juste blanda in ungen, han körde ju dagen efter där.

    Svara

     Jag hoppas att du inte har körkort, alternativt aldrig dricker alkohol, om du tror att alkohol går ur kroppen så fort och det är lämpligt att ge sig ut i trafiken – dessutom med barn. I ett öppet fordon.

     Svara

      Jag dricker faktiskt inte alkohol om det lugnar dig 🙂 okej, kommentaren var kanske dum men man vet ju ändå inte om han verkligen var påverkad då.

      Svara

       Är du väldigt ung eller stendum? Eller både och? Han kom hem full klockan 08 på morgonen, med en öl i handen. Kan inte tänka mig att han hann sova särskilt länge. Han borde inte kört förrän morgonen efter det, speciellt inte öppet fordon med sitt barn!

       Svara

        Väldigt ung? Tippar mer på väldigt gammal.

        Svara

         Lägg av

         Svara

         Anonym 11.42

         Ålder spelar i detta fallet ingen roll! Klokhet, att ha något innanför pannbenet är däremot viktigt!

         Svara

        Om man inte dricker alkohol så kanske man inte har riktig koll på hur länge alkohol stannar i kroppen? Känns det bättre nu när du fått möjligheten att kalla någon stendum? Jag hoppas det i alla fall.

        Svara

         Snälla, det hör till allmänbildning! Så bara för att personen inte dricker så kan hen ha 0 koll på alkohol och dess effekter på människor/samhället? Om en vän ska skjutsa personen så är det alltså helt normalt att inte fatta att det är bullshit om chauffören säger ”Lugnt, jag är nykter nu, drar sista shoten för hela 2 timmar sedan!”? Sluta ursäkta total idioti.

         Svara

          En alternativ approach kan förslagsvis vara att informera personen om hur lång tid det tar för alkohol att gå ur blodet hellre än att kalla hen stendum eller ”inte helt normal som inte fattar”.

          Svara

        Onödigt hård ton, skribenten säger ju att vederbörande aldrig dricker alkohol. Förklara istället hur lång tid det tar för alkohol att lämna kroppen och att det inte är lämpligt att köra några timmar efter sista ölen, glaset eller drinken 😊 i sak är jag helt med dig!

        Svara

     ”Systembolaget ger ett tydligt svar: låt bilen stå hela dagen efter att du har druckit.

     Visst finns det sätt att räkna ut hur snabbt alkoholen går ur kroppen, Systembolaget anger på sin sida en tabell för hur man kan räkna. Det finns också webbsidor och appar där man kan fylla i hur mycket man har druckit och därefter få en automatisk uträkning. Två exempel på sådana är alkoholförbränning.se och kalkyleramera.se.

     Men Systembolaget varnar för att beräkningarna är osäkra. Det finns andra faktorer som kan spela in i hur hög promillehalt en person har än hur mycket den väger. Det kan också vara så att man brustit i att själv noggrant bokföra exakt hur många öl det blev och exakt vilken tid.

     Dessutom skriver systembolaget på sin hemsida att försök har visat att personer som druckit dagen innan är 20 procent sämre bilförare än normalt, trots att alkoholen har lämnat kroppen och förarna har känt sig i skick att köra.”

     https://www.gp.se/nyheter/sverige/nykter-nog-att-k%C3%B6ra-s%C3%A5-vet-du-1.3258000

     Svara

    Skiter i dem men att utsätta andra medtrafikanter för deras rattfylla är vidrigt lika så deras ungar. Respektlöst och nonchalant.

    Svara

   Jepp. Tänk er att han hade kört vespa i Sverige, berusad, med sitt barn. Då hade polisen varit skyldig att anmäla det till Socialtjänsten.

   Svara

    Men han körde ju inte berusad med sina barn, han körde dagen efter. Suck

    Svara

     Suck på dig själv. Alkohol tar lång tid på sig att lämna blodet.

     Svara

     Vi kan säga så här; min svåger som var långt ifrån lika berusad som Bingo åkte fast morgonen därpå när han fick blåsa och blev av med körkortet i 3 månader. Han hade dessutom barnen med i bilen. Alkoholen försvinner inte ur kroppen hur fort som helst, ju mer man dricker, desto längre tid tar det. Ett annat exempel, vi var på kräftskiva och med sig hade en av gästerna en egen blåsare för att kunna se när han kunde köra igen, framåt eftermiddagen och då gick han och la sig vid 02 och han var inte så där jätteberusad.

     Svara

     Hoppas du är samma person som skriver dessa idiotiska kommentarer. Två är för många

     Svara

      Nope det är hen inte.

      Svara

     Ah okej, en soluppgång raderar all alkohol i människokroppen. Noterat.

     Svara

   Ja sen har barnen säkert inte bra kläder för att åka med heller. Vi såg ju tidigare i år hur det går när man kör i kortärmat. Köttsår 😢

   Svara

    Håller med!
    Hjälmen skyddar huvudet, men tänk om barnet slulle ramla av vespan, framförallt om barnet ramlade av i farten!

    Svara

    Ja sjuk klädsel dessutom. 0 skydd

    Svara

     Vilken klädsel skulle dem ha då?
     Min dotter kör moppe vespa och har vanliga kläder på sig samt hjälm, inga andra grejer?

     Svara

      Har du sett någon som åkt kana över asfalten vid en olycka?
      Nej, tänkte just det.

      Svara

   Hallå!’ Hade samma problem med min dator IGÅR! Tog bort appen och laddade ner den igen, fungerade perfekt efter det. Så ta bort iMovie och ladda sedan ner appen till din dator igen från App Store 🙂

   Svara

    Varför svarar du på någon annans kommentar, som dessutom inte handlar om samma som din? Duger det inte med att skriva en egen kommentar?

    Svara

     Lugn, hon kanske råkade?

     Svara

      Nej vet du, den där lama ursäkten tror jag inte en sekund på.

      Svara

       😂

       Svara

        Driver Kenza en ren mammablogg nu?

        Svara

     Men lägg ner attityden surmule.

     Svara

   Ja fyfan, han körde vespa med sina barn utomlands dagen Efter han druckit. Barnen borde omhändertas omgående!

   Svara

    Är det värt att utsätta sina barn för livsfara för att man vill kröka?

    Svara

     Bella är återuppstånden! Men ist för att anstränga sig liiite genom att tex hälsa läsarna gott nytt år, så handlar det som vanligt bara om me, myself and I.

     Svara

      Asså vem blir kränkt för att en blogg handlar om bloggaren själv

      Svara

       Vem har blivit kränkt?

       Ett ord vars över- och missanvändning jag för övrigt hade hoppats skulle lämnats kvar till 2019.

       Svara

     Anonym / 10:43

     Dagen efter? Han kommer hem vid 9-10 på morgonen, spelar in en story där han vinglar och dricker en öl. Ungefär 3-4 timmar senare sätter han sina två små barn på moppen och åker runt.

     Svara

     Hur mycket drack han? Hur länge drack han?
     Vilken tid åkte han iväg med barnet? Vilken dag? Hur långt åkte han med barnet?
     Det kan inte vara så att han/dom provocerar? Eller vet ni?

     Svara

    Det är ändå på nåt sätt lustigt med attityder kring alkohol. Eller jag tror väldigt många gör just som du, Katrin och Bingo (”men jag är ju utomlands”).

    Svara

     Ja precis som om det blev mindre farligt om det inte är olagligt! Dessutom har väl de flesta länder någon form av alkohollagstiftning.

     Svara

    Anonym / 10:43

    Dagen efter? Han kommer hem vid 9-10 på morgonen, spelar in en story där han vinglar och dricker en öl. Ungefär 3-4 timmar senare sätter han sina två små barn på moppen och åker runt.

    Svara

   Har avföljt dem, får ju ont i själen att se dessa idioter.

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Beundrar och tycker det är så bra gjort att kunna umgås hela ”stjärnfamiljen”
  Och jag hoppas att någon vuxen alltid är nykter. Men att köra rattfull och riskera andras liv är verkligen inte ok. Skäms!!!

  Svara

   Lite trött på hur mycket de hyllas för sina familjerelationer, som om detta vore så extremt ovanligt. De flesta vuxna kan bete sig, och detta känns faktiskt mest som en dysfuktionell konstellation av festande…

   Svara

    Nja så vanligt är det inte som ensamstående mamma tar med barn ( bonus och egna ) och 2 ex på semester.

    Svara

     Om det konstant festas så är det väl inte säkert att det blev det bästa för barnen? Jag hade hellre åkt själv med EN förälder än sett två eller tre vuxna packade större delen av semestern…

     Svara

     Hon är inte ensamstående utan singel!

     Svara

   Jag kommer gå mot strömmen här och säga att deras famllj är ganska dysfynktionell,
   Att de pratar om sina sexliv öppet gör dem inte sköna utan bara sunkigt gränslösa.
   Katrin och Bingo lever som ett par med enda skillnaden att de inte ligger med varann utan får ha andra.
   De har var sitt boende men Katrin styr allt. Han låter ofta som en hundvalp när de resonerar i podden.
   Ja Katrin, du har rätt Katrin, vad tycker du Katrin.
   I nåt avsnitt började Bingo fundera om det inte skulle vara skönt att ha ett stadigt förhållande ändå.
   Då avbröt hon honom och sa att Nej, de skulle han inte. Han skulle fokusera på barnen och hennes vilja. Han fick dock skaffa sig en kk.
   Jag tycker synd om de kvinnor som kommer in i den här ”stjärnfamiljen”. Katrin kommer riva i dom tills de fogar sig eller försvinner.

   Svara

    Jag skulle aldrig utsätta mig för den situationen. Har vänner som gjort det, antingen fogat ihjäl sig eller dumpat killen.

    Svara

    Jisses vad du tar allt på allvar. Vem säger att dom menar och tycker det dom säger i podden? Tror du att allt som sägs i alla poddar är på riktigt?

    Svara

   Klart att det funkar när en härskar och en låter det ske. Finner inget beundransvärt i det.

   Svara

    Det är vanligare än man tror. Träffade en man vars ex-fru bestämde allt i hans liv.
    Inte så att hon alltid behövde säga något. Han lät mig t.ex. inte komma över hur som helst. Det skulle vara säkert att hon inte såg oss eller fick det berättat för sig (liten stad). Då kunde on bli arg.
    Sen fortsatte han göra allt ”mansgöra” åt henne. Klippa gräset, byta däck osv.
    Män verkar antingen vara svin eller dörrmattor.

    Svara

     Inte uttalat mig om huruvida det är vanligt eller ej. Dock finner jag inte Bingo och Katrins relation ”beundransvärd”.

     Svara

      Nej, jag vet. Det var min bedömning att det är vanligt!

      Svara

     Samma erfarenhet här… Träffade en man där ex-frun bestämde ALLT! Höll på att bli galen och ställde ett ultimatum att antingen lever vi ihop och bestämmer tillsammans eller så får du leva ensam med henne.. Det blev det senare! Lika bra det för höll på att bli tokig över det lilla inflytandet jag fick över vårat liv. Hon bestämde över våra semesterveckor, påverkade vår mathandling, kom och gick som hon ville när hon ansåg att det passade henne att hämta grejer till barnen eller hälsa på dom, krävde hjälp med lagning av bil, däckbyten, snickarjobb hemma, ringde stup i kvarten… Gärna mitt i fredagsmyset.. Inte ovanligt med 4-5 samtal på en kväll. Hon ville juh bara få diskutera om barnen…. Ja du listan kan göras oändlig! Ett nej eller någon form av begränsning av detta kontrades alltid med att vi alla borde väl vara som en familj och att man motarbetade barnens bästa. Stjärnfamilj igen..? Aldrig i livet!!!

     Svara

      Jag har en kompis som lever med en ny man och hon bjuder in sitt ex till precis allting. Han är med på alla högtider som jul, midsommar, påsk och födelsedagar. Några gånger har han följt med på semesterresor. Hon skryter vitt och brett om hur bra detta fungerar, hur fantastiskt de har det och hur bra alla trivs tillsammans osv.

      Men när min man suttit och pratat på tu man hand med hennes nya man så har han sagt att han fullständigt avskyr detta och önskar att de någon gång kunde göra saker själva. Han vill inte att exmannen ska fira varje jul med dem eller åka med dem på resor, men säger att han talar för döva öron och att hon blir helt vansinnig, sur i flera dagar och hotar med skilsmässa om inte exmannen är välkommen på allting.

      Så jag tror nog att en hel del Stjärnfamiljer har en del smuts som gömmer sig bakom den glänsande fasaden…

      Svara

  Idioti 😡

  Svara

  Tänk om det faktiskt händer någonting? Något riktigt allvarligt med deras barn? Förlåt men det är Bingos eget fel då! Fattar han inte? Han utsätter sitt barn för extrem fara! Är det värt det!? Man kan sluta som en grönsak eller som död. Och han bär ansvaret? Så sjukt. 🙁

  Svara

   Camilla, varför är inte Lunabelles ansikte blurrat i förra inlägget? Vad är skillnaden mellan de olika gångerna när du blurrar och inte blurrar?

   Svara

    Inlägget är inbäddat från Instagram och går inte att blurra.

    Svara

     Och varför tar du inte en screenshot och blurrar då? För så har du väl alltid gjort tidigare?

     Svara

      Nu menar jag inte att låta otrevlig, utan frågar med trevlig ton. Om föräldrarna inte bryr sig om att blurra ansiktet, varför ska då Camilla göra det?

      Svara

       Jag gör alltid det på skärmdumpar, men det går tyvärr inte med inbäddade bilder. Hade det gått så hade jag gjort det.

       Svara

        Fråga återstår. Varför tar du inte en skärmdump så att du kan blurra?

        Svara

         Har för mig att det handlar om att de styr om bilden ska vara kvar eller inte. Om den är inbäddad och de plockar ner bilden så slutar den fungera. Annars ligger bilden ju alltid kvar. Men jag kan minnas fel.

         Svara

  Det vet väl alla att man endast följer trafiklagarna i Sverige för att slippa böter.
  Det finns ju INGEN annan anledning.

  All statistik gällande dödsolyckor samt åtgärder mot dessa är FAKE NEWS

  Eller hur resonerar ni?
  Kanske blinkar ni också med helljuset och varnar för trafikkontroller så att den där dagenefterfyllan får en extra chans att köra ihjäl någon.
  Och gasar ni på lite extra när ni just passerat fartkamerorna, för då är ju risken för en bot över.

  Svara

   Och då menar jag såklart, att resonerar man som ovan, att det är för ekonomins skull man följer lagen, så kan man såklart köra på fyllan utan hjälm i ett land som tillåter det.

   Svara

   Resonerar man som ovan behöver – ska – man inte ha körkort. Det är ett metallmonster vi kör. I höga hastigheter med ojämnt okänt väglag. Kan man inte respektera den matematiken och istället göra/anse som TS beskriver ska man inte vistas på vägarna.

   Svara

    Vill bara vara tydlig med att det var IRONI i kommentaren ovan, det finns ett avskum här på jorden som är det lägsta av dem alla, det är:
    RATTFYLLORNA
    De har alltid bara druckit EN (1st) öl
    De är alltid sååååå synd om dem
    De ”skulle ju bara”
    De är totalt oförstående av sitt ansvar, men ingen jävel tvingade dem att dricka och ingen jävel tvingade dem sedan att köra bil.

    Svara

     Lägg till alla drogpåverkade också.

     Svara

   🙈
   Blinkar aldrig och varnar för kontroller..
   Skulle aldrig köra full även om de var lagligt..

   Däremot erkänner jag att jag gasar rejält mellan dessa fartkameror..

   Svara

    Gör inte så om du kör i Norge. Dom mäter hur lång tid det tar för dig att åka mellan två kameror.

    Svara

     I sverige också!

     Svara

      På vilken sträcka då? Kört lastbil Sverige runt i 14 år men aldrig sett.

      Svara

      Va?! Hade ingen aning om detta?😮
      Kör iofs inte överdrivet fort så jag behöver inte oroa mig.

      Svara

      nej de gör dom inte

      Svara

      Var har du fått den informationen från? Att det skulle vara så i sverige

      Svara

      De flesta fartkameror i Sverige är avstängda

      Svara

       Alla är inte igång samtidigt.

       Svara

     Bara på vissa sträckor dom mäter medelhastigheten mellan två kameror och det är alltid skyltat innan om det är den typen av kontroll.

     Svara

  men herregud. så galet oansvarligt att jag vet inte vad.

  Svara

  Min killgissning är att din hårddisk är full. Kan det stämma? En SSD fylls ganska snabbt om du börjar pilla med videofiler.

  Angående puckona så verkar de synnerligen puckade.

  Svara

   Nä, jag har drygt 200 gb kvar. =(

   Svara

    Har du många projekt igång i iMovie? Antar att felmeddelandet uppstår när du försöker dra filerna dit?

    Svara

     Inga. 🙁

     Svara

     iMovie är sjukt buggigt alltid…

     Svara

    Tryck på ”den här datorn” längst upp till vänster, och sedan lagring. Där kan du se vad som har plats

    Svara

     180 gb ledigt

     Svara

      Var sparar du dessa filer? De kanske pekar till fel lagringsplats.

      Svara

    Just the top of my head. Detta skulle jag kolla först om jag fick det meddelandet.

    Du har inte kommit åt någon extrem exportinsrällning, exempelvis 4k okomprimerad video? I så fall blir filen gigantisk och datorn inser att dina 200Gb inte räcker och stannar av den anledningen.

    Eller markerat en större arbetsfält så den vill skapa en fem timmars där bara de första minuterna har content.

    Skriver till fel partition som bara har OS installerat och begränsat med lagring? Dubbelkolla sökvägen för export.

    Svara

   Min killgissning är att det kan bero på en stor allokering av arbetsminnet? Har du gjort en kallstart senaste tiden? Jag är visserligen lagd åt *nix, men en gissning.

   Svara

  Vet inte vad som är värst, att de kör fulla och skjutsar både främlingar och sina egna barn och tycker det är helt ok, till å med kul!
  Eller att barnen måste ha dessa vuxna sk förebilder runt sig, konstant påverkade.
  Nåt står ju inte rätt till i huvudena, när de glatt visar upp detta skitbeteende

  Å sen Katrin med sitt clean eating och dömande av andras vanor, när hon själv bälgar i sig alkohol.. patetisk

  Svara

   Vi pratar inte bara alkohol här. De här barnen kan ju inte må så bra av att växa upp i det här.

   Svara

    Lägg ner. Tror alla är ense om att det är skit att köra rattfull och inget man bör utsätta sina eller andras barn för. Men det räcker liksom så, finns ingen anledning i frågasätta deras föräldraskap i övrigt.

    Svara

     Jag tycker det säger en hel del om deras föräldraskap om de kör runt rattfulla med barnen samt är konstant berusade i deras närhet (även om det bara är när de är på semester), att älska sina barn villkorslöst (vilka föräldrar gör inte det!?!) räcker tyvärr inte.

     Svara

   Förespråkar Clean eating (vad fan nu det är)

   Samma person: dricker vätska som är dokumenterat farligt och giftigt för kroppen.

   Svara

    Haha! ”Hur kan man stoppa i sig något så farligt som socker i kroppen?” Hinkar sedan vin… Lite som de veganer man känner som gastar om att kött ruttnar i magen och de är minsann så hälsosamma och kommer aldrig få cancer, men på lördagkvällarna är det feta joints och hallucinogena piller som får inta den grönsaksdrivna kroppen. 😉

    Svara

     😂😂😂

     Svara

    Och använder kemisk peeling samt sprutar in nervgift i fejjan regelbundet.
    Orkar inte med människor som påstår att de lever hälsosamt men doppar utsidan i gift samt kör fillers som ”försvinner” ut i kroppen.

    Svara

   Fyllekörning är idiotiskt. Men det stoppar inte där. Dagfylla, kvällsfylla, nattfylla och full till frukost med tre små barn och en tonåring…

   Svara

  Angående din dator så verkar det vara en bugg. Jag hittade den här diskussionstråden från i höstas. Där finns några små tips du skulle kunna testa.
  https://www.reddit.com/r/MacOSBeta/comments/cfgtrz/bug_imovie_wont_import_files_not_enough_space/

  Svara

  Känner att jag är ORIMLIGT upprörd över personer som kör rattfulla. Med barn som passagerare.
  Fint att barnet hade hjälm, då kan barnet skrapa ihop hjärnsubstans sörjan som rinner ut ur huvudet på föraren vid en krock. Eller påbörja HLR om det fortfarande är aktuellt.
  Förlåt men blir så JÄVLA arg.
  Hade det inte varit för andra människors korkighet hade världen varit rätt ok.

  Svara

  Detta har inget med deras rattfylla att göra, men…. jag fattar inte varför Bingo helt plötsligt vill göra sin dotter till influencer? Han taggar henne typ i varenda inlägg och story fast det inte har någonting med henne att göra haha? Det var inte alltför längesen Nova var privat på instagram och hade 800 följare, nu har hon 13k😬
  Men det verkar ju vara något gubbsyndrom att försöka göra sin tonårsdotter till kändis *host* Martin Melin.

  Svara

   Och det är ngt lite skavigt att lägga upp så mkt bilder på sitt barn i bikini…

   Svara

    Alltså bilder vars syfte är att visa upp henne, inte vanliga semesterbilder

    Svara

     Hela Binkat-familjen glorifierar ju Nova. Fattar ju om småbrorsorna har henne som idol, men Bingo höjer henne till skyarna oavsett vad hon än gör. Tycker det är ungefär samma sak med Ringo, allt han gör är så himla bra, enligt Bingo och Katrin, har fått uppfattningen att Rambo hamnar i skymundan ibland🤷🏻‍♀️

     Svara

   Men det här är extremt ytliga människor vi pratar om.
   De kommer inte uppmuntra sina barn att studera.
   Högsta lyckan för den här familjen är likes och uppmärksamhet.
   Klart Bingo vill att tjejen ska bli en het Instabrud.
   Även Katrin stora lycka är att grabben kom in på nån slags fotbollsskola, hon hoppas att han ska bli nya Zlatan.

   Svara

    Meh? Till skillnad från din egen mamma som blev arg när du kom in pa fin fotbollsskola…

    Svara

     Hahaha, blev du triggad för att jag tycker att en riktig utbildning är bättre än att vara en influencer som putar med läpparna?

     Svara

     Hur kan du veta det? Står ju bara Anonym? 🤔

     Svara

  Tja… Vi förväntar oss att utlänningar tar sedan dit de kommer när de kommer hit så varför inte göra samma när vi är i andra länder.

  Svara

   Vilka är vi?

   Svara

   För att det handlar om ens barn, deras välmående och säkerhet?

   Svara

   Tror du på riktigt att det är en del av kulturen på Bali att köra rattfull?

   Svara

    Nej men jag tror att de blundar lite för turisternas beteende eftersom de behöver inkomsterna.

    Svara

    🚀

    Svara

  Min svärmor och hennes man körde hem min ettåring, jag hade glömt att lämna bilstolen, så istället för att be mig hämta eller säga till mig att bilstolen var glömd, så körde dom hem henne hit i knät på bonus morfar. Dom tyckte tydligen inte det var några problem.. Men så är det ju med äldre, det var ju annorlunda då.

  Svara

   Jag måste nog erkänna att jag hade gjort samma sak utan att reflektera…dessutom är det ju på nåt sätt upp till dig som inte hade stolen med dig?

   Svara

    Ja alltså jag gjorde ingen sak av det, men dom vet hur noga vi är med att dom ska sitta i bilstol, och då jag för första gången glömt att lämna den så borde hon ju kanske sagt till mig att bilstolen var glömd? Men aja. Men så var det ju på hennes tid. Det var inga barn som satt i bilstol.

    Svara

    Oj, vid en krock hade det blivit en platt och ihopmosad unge.

    Kanske beror det av alla olyckor jag sett, likdelar jag samlat och dödsbud jag lämnat, men jag skulle inte göra så.

    Svara

    Du borde reflektera över det. Att sitta i knät på någon gör att man blir mycket värre skadad vid en krock.

    Svara

    IQ-fiskmås med andra ord..

    Svara

   Nej, så är det inte med äldre.
   De är inte efterblivna och vet vad som gäller. Det är inte början på 80-talet utan det handlar om ignorans och inställningen att ” så gjorde vi förr”.

   Bara för att man rökte i bilen förr och rökförgiftade hela familjen gör man inte det i dag, eller lät ungarna ligga i bakrutan på semestern, så gör man inte det i dag heller.
   Avskyr korkade bortförklaringar.

   Är de så dumma i huvudet kanske de inte ska passa barnen.

   Svara

    Det var ju även betydligt fler dödsolyckor förr i tiden…

    Svara

  Det var en amerikansk familj som är rätt stor på youtube som la upp klipp där de drar sina barn på pulkor efter en pickup, som grädde på moset stod de andra 2 barnen på flaket och det gick undan rejält! Det var någon som såg det klippet och ringde polisen!

  Svara

  Bingo är rätt bra på att bryta mot trafikregler i Sverige också
  Nästan dagligen lägger han upp insta stories när han kör bil och håller på med mobilen

  Svara

  När jag var liten fick aldrig någon åka i vår bil utan bälte, aldrig fick någon kompis sitta i ett knä eller åka i bakluckan om det var fullt. Skulle säga att vår familj var ganska ovanlig på så vis och jag tyckte ofta det var pinsamt att just mina föräldrar var så stränga. Född tidigt 80-tal. Idag känns ju allt sånt här självklart uteslutet. När är er uppfattning att det svängde? Hur var det när ni växte upp?

  Svara

   Typ då. 80 talet, sen på 90 var det klart.

   Svara

   Vi satt alltid i knät på varann, 5 barn därbak, körde polisen förbi skulle 2 av oss ducka.. Född på 90talet.

   Svara

    Vi satt två barn i bagaget i min familj. Under sent 90 tal. Riktigt sjukt nu när jag tänker på det….

    Svara

     Aldrig bilbälte in på 90 talet om inte polisen hade fartkontroll.

     Svara

     Haha ja en gång fick jag sitta på en handduk i bagaget när jag ramlat i vattnet med kläderna på.. Tänk om polisen skulle stoppat oss, 4 ungar obältade i baksätet, och en unge dyngblöt i bagaget 😅. Men ja det var andra tider.

     Svara

   Mina föräldrar hade extra bälteskuddar (eller vad det heter?) som sattes in i bilen när kompisar skulle åka med. Kom aldrig på tal att skjutsa någon som inte satt ordentligt fastspänd. Född sent 80-tal.

   Svara

   Jag är född 1973 jag har aldrig fått åka utan bilbälte eller sett andra barn åka utan bilbälte.

   Svara

    Samma här. -79

    Svara

  Moralkärringar blev er dag bättre nu när vi fick känna är duktigare än någon annan. Ja det klart den blev ni är så så duktiga ni, så söta och duktiga små barn

  Svara

   Det är nästan imponerande hur du lyckas använda ., och ? men inte ett enda på rätt ställe! Bravo!

   Svara

    Du är inte rätt person att säga något…

    Svara

    Med tanke på all korrfel du gör kanske du ska ta det lite lugnt med stenkastningen i glashuset.

    Svara

     Nja, inte ens JAG gör sådana fel.
     Menar du ”allA” korrfel förresten? *blinkblink*

     Svara

      Om du av någon konstig anledning skulle sakna emojis på ditt nuvarande tangentbord så kan du alltid använda HTML. Dvs ; tillsammans med ) blir 😉

      Svara

       Kan man få emojis på datorns tangenbord?!?!???!??!?!????!?!??!!?????!??!

       Svara

        Ja. Eller dvs du kan ha ett fält där du plockar dina emojis. Den ligger oftast under edit (redigera på svenska?). Tror dock du behöver importera det, men det är inga konstigheter.

        Svara

         Tillägg. Med kortkommandon så kommer du snabbt åt dem.

         Svara

      Skillnaden är att du har det som jobb, jag kommenterar som glad amatör på rasterna. *blinkblink tillbaka*

      Svara

    Skriver personen som inte har en susning om hur de olika skiljetecknen används och därav skriver kilometerlånga meningar tex.

    Svara

     Exakt. Jag missbrukar på min höjd avsaknaden av ETT skiljetecken. 😉

     Ps. Ni fattar återigen inte att jag skämtar så jag får väl påpeka det här nu, med tanke på min absurt kassa humor. (SÅG DU KOMMATECKNET?!?!?!)

     Svara

      Alltså, vem är du Camilla?

      Börjat skriva som en fjortis och anser att det är alla andras fel när ingen förstår dina ”skämt”. För det är så du uttrycker dig iaf.

      Det har aldrig slagit dig att det kan vara sändares fel när meddelandet inte når en enda mottagare?

      Svara

      Så här. Jag förstod att du sk skämtade. Jag skulle också kunna berättat för dig var och på vilket vis dina skämt går fel väg samt varför. Jag är dock övertygad om att du inte har för avsikt att lyssna eller vilja förstå vad som sägs och därför låter jag bli. För vem vill ha oönskade och om ombedda råd? 😉

      Svara

   Ställ ner vinglaset Emma, klockan är 11 på morgonen.

   Svara

    😂

    Svara

    👍 👏

    Svara

  I Bali klassas nästan alla mopeder som motorcyklar, dvs man måste inneha både motorcykelkörkort samt internationellt körkort för att få köra, egentligen. Sällan som detta kollas men skulle det ske en olycka går ingenting på försäkringen, varken personskador eller skador på fordonet. Kan vara bra att veta om, speciellt om man kör berusad.

  Svara

  Ot.
  Bellas gubbe i Expressen.
  Står om hans bostadsbolag som skor sig på hyresgäster genom 70% hyreshöjningar efter oskäliga renoveringar osv.
  Tror hon och han är en match in heaven! 😬

  Svara

   Eller det andra stället, det lite varmare i underjorden.

   Svara

    B 🖤 E = 😈😈

    Svara

   Fast den där debatten är ju oerhört mycket mer komplicerad än så…klart jag förstår att man VILL ha sin 100 m2 hyresrätt långt under marknadshyra utan hyreshöjning sedan 1954 (det vill jag med men jag har xx miljoner i banklån för min BR i stället). Men kanske är det inte helt rimligt?

   Svara

    Ett bra sätt att maxa bostadsbristen iaf 👍

    Svara

    Om du läser artikeln ser du att de boende som uttalat sig är äldre människor med låg inkomst, som inte kan ta lån och som förmodligen inte har så stora chanser att öka på sina inkomster. Folk som inom ett par år dessutom kommer vara tvungna att klara sig på ännu mindre i och med pensionering. Vad har de för alternativ, tror du?

    Svara

     På vilket sätt är det Erik Selins ansvar? Att de har usel ekonomi? Han är väl företagare och inte soc. De måste betala vad det faktiskt kostar med en renovering. Tidningarna vill skapa klick, han tjänar mycket och han äger mycket. Det hänger ihop.

     Svara

  Gick in och snabbkollade på Bingos senaste bilder på Insta; mycket självberöm, titta hur duktiga vi är som kan umgås, vad unika vi är, titta på mig, här är en bild på mig, här är min dotter, visst är hon vacker, här är massa bilder på min dotter i bikini, tycker ni jag tar fina bilder på min dotter? etc…
  Det är nåt skevt med den mannen.

  Svara

   Eller hur! Lägger upp bilder på dottern i bikini med texten ”de här bilderna skulle aldrig Nova lägga upp på sin instagram”. Men lägg inte upp bilderna på ditt eget konto då Bingo?!?!

   Svara

    Han driver med er

    Svara

     Väldigt konstigt sätt att driva på, kul leka snuskfarbror el va menar du?

     Svara

      Ja, det kan nog dessvärre vara så simpelt.

      Svara

  Meddelande till alla enheter: Maxinne Björk har hittat en död nyckelpiga inne i muttis, införd och ihjälbonkad av hennes pojkvän sexgymnastens penis while lovemaking in the jungle.

  Hon uppmanar oss nu att inspektera manliga organ noggrant före inpassage. Det är ju synd om oskyldiga djur stryker med i processen.

  Slut på meddelandet- återgå.

  Svara

   Skrattade högt! 😀 Maxinne är underbar. Ett enormt skämt till nymfoman.

   Svara

   🤣🤣👍

   Svara

  Att åka scooter med barnen är att ta seden dit man kommer.
  Att åka full är bara idiotiskt.

  Svara

  Att bingo dessutom tjatar på sin dotter att få bilder till sin insta är så creepy.. fulla å omogma människor..

  Svara

   Tycker det är lite,,,, äckligt att han tjatar.

   Svara

  Jag har jobbat på en internationell alarmcentral i många år, och tyvärr är det många svenskar (och andra nordbor) som tänker precis som Bingo och Katrin. Att köra full, utan hjälm, utan att veta om fordonet har fungerande bromsar eller lyse etc ser många som en ”rolig” del av semestern. Tyvärr är det också vanligt med olyckor. Det vanligaste är att det blir stora och djupa skrapsår, men allvarliga olyckor och även dödsfall inträffar också. Överhuvudtaget beter sig många svenskar på semester oansvarigt och gör sådant de aldrig skulle göra hemma (vandra eller till och med bestiga berg utan utrustning, hälsa på/ försöka klappa vilda djur, bada i full storm, promenera på tågspår, balansera på balkongräcken mm mm).

  Svara

  https://www.youtube.com/watch?v=aZeQsWexSro
  I UK diskuterar man nu + och – med att vara med i sociala medier.
  SEVÄRT! ♻️ Iallafall en diskussion…

  Svara

  Äsch, han har väl lite mer än bara alkohol i kroppen så pigg som han är 😂👍

  Svara

   Tror jag med, tycker hans kropp Dessutom visar på en sjukdom som jag inte villl uppge här. Ingen snygg kropp liksom och då tänker jag inte på allt kladd på kroppen.

   Svara

  Mycket kan man säga Bingo men jag tycker faktiskt Katrin verkar vara en bra mamma, bortsett från hennes sjukliga fokusering på vikt och smalhet. Inget fel att vilja vara smal och kämpa för det men låt andra se ut hur fan de vill. Katrin är faktiskt inte snygg i ansiktet så låt andra vara liksom.

  Bingo däremot, han verkar ha fastnat i sina tonår och hans så kallade mancave med tapeter som barn inte borde få se, det är så pinsamt att en snart 50-åring försöker efterlikna Hugh Hefners Playboy Manison fast i budgetvariant. Jag har slutat följa Bingo för hans skratt är som falsk, låter som en motorbåt som inte riktigt vill starta.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.