Isabella Löwengrip och familjen

Jag har precis sett det två första avsnitten av ”This is my flip side” med Isabella Löwengrip och kommer i det här avsnittet visa upp den del av klippet som jag tyckte var bland det vidrigaste som någonsin lämnat Isabellas mun.
Dokumentären är knökfull med lögner, men just den här reagerade jag på eftersom den handlade om Isabellas familj.

Jasså?
Det gör du inte?
Du umgås inte med någon ur varken släkt eller familj?

I beg to differ!

Först skriver Isabella (april 11 2018) på sin blogg att hon och pappan ska äta middag och att hon är SÅ glad för det.


Men helt plötsligt ändras tidslinjen, och det ter sig smått omöjligt att pappa-pausen pågått i sju år med tanke på att Isabella skrev på bloggen att hon brutit med sin pappa sedan en månad tillbaka. Detta var i november 2012.

Med tanke på hur mycket Isabellas lillasyster (och hennes pojkvän) hjälpt till sedan hemmateamet fick gå så skulle jag bli rejält ledsen av Isabellas uttalanden om att hon aldrig umgås med varken släkt eller familj. Förutom nu då eftersom behovet av hjälp för att få ihop livspusslet (Förlåt, men kunde inte låta bli) är så stort att Isabella helt plötsligt inte kan träffa sin lillasyster tillräckligt mycket i huset på Lidingö.

Isolina är Isabellas kusin som hon umgåtts frekvent med de senaste åren, och sist jag kollade så var ”kusin” fortfarande endel av släkten.

Herregud, jag sekundär-skäms så ofantligt mycket för de personer som ligger bakom det här projektet.
Det här är ju rakt igenom PINSAMT!!!
Isabella har ju råblåst dem.

Källkritik, kan det vara något?

393 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   jag håller såååå med Lena här.

   Svara

    Ja, verkligen!
    Skönt att fler och fler för upp ögonen för dessa influenser skadliga inverkan.

    Svara

    Jag också!
    Vi Anti-dracula feminister anser att att influencers inte ska gå i patriarkatets ledband och försöka få en edge genom skalpellen.

    Falska utspel, falska utspel! Vad annat har Bellan levt av+

    Svara

     Bara sluta svmla 🧛‍♂️🧛‍♂️🧛‍♂️

     Svara

    Jag med..
    Å hon är ju så vacker så klockorna stannar <3
    Åldras med värdighet-otroligt starkt sagt.

    Svara

   Lena är så vacker, klok och äkta. 🖤

   Svara

    Ironi när den är som bäst!

    Svara

     Va snackar du om ditt spån?

     Svara

   Fast Cam, detta är ju inspelat tidigare i höst och det är ju efter det som hon börjat umgås mer med lillasyster, innan så träffades de ju inte så mycket, hon har ju inte umgåtts så mycket med sin mamma heller, det har ju för övrigt folk påpekat mycket, och sina syskon har hon inte träffat så mycket men börjat på sistone. Isolina träffar hon ju inte så ofta verkar det inte som, det var väl under en period de umgicks mycket för ganska längesen och det är väl övrigt släkt hon syftar på. Och är det så noga om det var sex år och inte sju år som hon inte träffade sin pappa – nej så petnoga behöver man inte vara det är lätt att minnas lite fel och säga lite fel. Du är själv inte så noga med källkritik alla gånger, beroende på vad syftet är.

   Svara

    Vinkla och vrida då? VINKLA OCH VRIDA??

    Svara

     lugn nu

     Svara

     Ja det är ju tyvärr det som Camilla gör, trist

     Svara

    Syftet är väl att generera så många klick som möjligt, förstår ni väl.

    Svara

    Jag håller med om att säga 7 år istället för 6 år inte är någon större grej i detta fall.

    Hon umgicks inte med mamma och systern tidigare men nu passar det i och med krisen.

    I och med att hon säger ”relatives” så räknas kusinen. Är april 2019 ”ganska längesen”?

    Svara

     Isolina är väl också Isabellas Syssling? Dvs 4e kusin.. inte direkt nära släkt!

     Svara

    Hon firade nyår med Isolina 18/19 Och de var på Franska Rivieran sommaren 18. Det var Isolina som introducerade henne för en potentiell kund med stor lyxig yacht. Han dom äger ultraljudsmanicken.Det var Isolina som tog med henne på events i New York våren 19. Denna regissör har inte gjort sin hemläxa men det är väl en sponsrad dokumentär.

    Svara

    Det är tänkt att vara bra story och marknadsföring. Berättelse sin är inte sann. From trashes to richness story, american dream.

    Svara

    Isabella säger i dokumentären angående julen att ”förra året var jag en timme hos min exmake och åt lunch, sen gick jag hem”. Om man kollar i hennes blogg vad hon gjorde julen 2018 så var hon hela eftermiddagen hos Odd med familjen, lunch, Kalle anka och paket, sen var hon hemma sex på kvällen. Mycket hon hann med på en timme! Hon säger även i dokumentären att hon den julen lyssnade på Sinatra, åt choklad och sen gick och la sig. I bloggen skriver hon däremot att hon badat, lyssnat på Mariah Carey, läst framför brasan i flera timmar och därefter kollat på sex and the city. Hon avslutar med att berätta hur tacksam hon var för denna julafton.

    Förklara ovan gärna.

    Svara

     Att säga att hon var över på lunch endast en timme var ju onödigt, men hon ville väl få fram att hon spenderade kvällen ensam och det stämde ju, det har hon ju skrivit då och vad jag minns så har hon sagt el skrivit att hon lyssnade på Sinatra och åt choklad och sen gick hon väl och la sig. Är det viktigt om det carey hon lyssnade på och att hon var uppe framför brasan i flera timmar nej men snälla. Ja det är väl bra att hon är tacksam trots allt och inte gnäller som andra här.. alltså.

     Svara

      Min poäng var att hon i dokumentären säger att hon inte gillar julen och använder föregående år som ett exempel – läser man bloggen så förstår man att hon hade en väldigt trevlig jul. Ja, hon sov ensam men om du läser inlägget så är det väldigt positivt och med en glädjefylld inställning till julen. Hon umgicks även med sin mormor, syster och bror dagen efter.

      Svara

      Och vad jag minns – nej, hon skrev själv att det var Mariah och Sex and the City. Men det låter ju bättre med Sinatra…. Det är en vidrig människa det där.

      Svara

       Det är ju fråga om berättelser som låter och ser ut bra. IB har gjort fiktion, inte documentary.

       Svara

      Det är ju inspelat i höstas 2019 så hon menade väl julen år 2018 när hon talar om ”förra året”?

      Svara

       Anna: Ja, det var ju det jag sa? Hon sa ”förra året” dvs julen 2018. Julen 2018 verkade vara en väldigt trevlig jul med mycket familjemys enligt hennes blogg (men inte enligt dokumentären). Det är bara att läsa själv på hennes blogg.

       ” Julafton igår blev så mysig och lyckad. Vi var hos Odd och vi spelade spel, åt jullunch, väntade på tomten, såg Kalle och öppnade paket.”

       Rimmar illa med det hon påstår i dokumentären.

       Svara

   Lena Endre for president!!

   Svara

   Måste fråga om någon vid tillfälle skulle orka skriva några rader och tala om huruvida denna Isabella verkligen är frisk eller om det bara rör sig om ett drev. Tillhör generationen ”Baby boomers” och därför inte så insatt i dessa rätt bleka och meningslösa influencers 🙄 Hamnade här av misstag och måste säga att det är väldigt intressant att se hur de unga uttrycker sig i skrift och hur man ser på kändisskap i dag.

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  17 november 2018:
  ”Idag kom både pappa, mamma, styvmamma, styvpappa, lillasyster Julia och mina två yngre syskon (13 och 11 år) över. Det var bara min lillebror Daniel (26 år) som saknades. Det var flera år sedan hela gänget träffades tillsammans. Det blev en fin dag och kul för mina barn att få umgås med mormor och morfar på samma gång. För några år sedan trodde jag aldrig att det skulle hända. Varje gång jag träffar min pappa känner jag hur det smärtar av saknad och kärlek, vi är så lika.”

  Svara

   Okej så ni tycker att hon borde sagt ”Jag umgås inte med min familj. Dock träffades vi alla tillsammans den 17 november 2018, innan det var det också flera år sedan vi sågs tillsammans”? Är väl fullt rimligt att kalla det där att man inte umgås med sin familj?

   Svara

    Har du inte läst hela detta blogginlägg?
    Finns gott om bevis på att Bella det senaste året haft ganska mycket kontakt med sin familj.
    Men att hon lever ensam och bara har sig själv att lita till i denna hårda värld är ju en av de myter som Bella odlar om sig själv (sedan hon var 14 år och flyttade hemifrån).

    Svara

     I höst har hon haft kontakt med sin familj (syster och mamma) vilket hon kommenterar när någon frågat på bloggen idag.

     Svara

      Ja men det är ju inspelat tidigare, efter har hon ju umgåtts mycket med sin syster och även träfat sin bror en del, folk har ju tidigare påpekat att hon inte umgås med syskon och inte sin mamma så mycket. Så det stämmer ju till viss del att hon inte umgås med sin familj el släkt så mycket faktiskt. Och enligt det inlägget så stämmer det ju också eftersom det var en sällsynt händelse.

      Svara

     Jo men det är ju på senare tid. Efter att dokumentären är inspelad. Hon har ju inte umgåtts med sin familj.

     Svara

      ”dokumentär”😂😂😂😂

      Svara

       Jag har inte ens sett skiten. Kallade det dokumentär för att andra här har kallat det dokumentär. Så roligt var det inte.

       Svara

      Fast hur i helvete kan ni säga att det är på senaste tid? ”Dokumentären” spelar ju in hennes tid i ”kris”, och det är väl då hon har umgåtts med sin familj som mest!!
      Läs: umgåtts som i utnyttja dom till sin fördel så mkt som möjligt.

      Svara

       Lugn. Klippet där hon säger detta spelades in långt innan hon började spendera tid med familjen.

       Svara

      Hons skrev alltså redan i november 2018 att hela familjen till och med träffades samtidigt. Hon är full av lögner.

      Svara

     Fast hon verkar ju inte umgås speciellt mycket med sin familj så som kanske en normal tjej i hennes ålder med småbarn gör. Utan nån gång per år i samband med födelsedag/högtid. Sedan jag fick barn träffar jag min mamma varje vecka minst, samma gällande min sambos föräldrar. Och då anser jag mig inte ens att vi har en supernära relation om man jämför med de som pratar varje dag med sina föräldrar. Sedan avgörs ju en relation på fler sätt än hur frekvent man ses.

     Så även om Bella och hennes familj ses plikttroget pga barnen några gånger per år så säger det ingenting om hur nära de står. Det kanske inte hörs alls däremellan och bara ”kallpratar” när de väl ses.

     Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Just att självinsikten saknas är väl en del i diagnosen?

     Svara

      Haha vafan yrar du om? Du menar att avsaknad av självinsikt är ett av kriterierna inom ADHD😅
      Men slå upp ordet Självinsikt – du verkar sakna det🤘🏼

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        Är du psykolog?

        Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

       Ö

       Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

     Jag jobbar inom rättspsykiatri. Med det i bakhuvudet kring alla de 100tals patienter jag arbetat med börjar jag få en oro i magen när jag ser och lyssnar på IL. Känns så orotat, splittrat, och kaos på så många plan. Tror verkligen att IL är i en total kris, men hon ser det som en yttre kris, och jag tror det är en enorm inre kris. Så länge hon jobbar på att se bra ut, styla denna bolgskris, och bara jobbar på det som andra kan se så kommer inget att förändras. För den yttre krisen beror på hur balanserad hon är på insidan. Jag är otroligt orolig över att det inom 10 år kommer ha slutat riktigt riktigt illa om hon inte det stöd/vård/hjälp, försvinner från rampljuset och vågar hitta sig själv.

     Svara

      Håller med om allt du säger men jag tror faktiskt hon helt enkelt har blivit denna person, denna yta eller sk alterego. Jag tror att hon ”insett” att hon är ingenting utan denna ”framgångsrika business woman”, trots att det såklart inte är så. Därför tror jag inte alls att hon kommer krascha ”på riktigt” liksom utan hon kommer gör allt för att få tillbaka sin trovärdighet, sitt varumärke och sin ”makt”, och sen är hon nöjd och tuffar på som vanligt.

      Svara

      Jag hade en liknande kris. Tog lång tid innan jag kunde släppa ytan. Känner mig väldigt träffad i det du skriver om att styla krisen. Tack och lov blev jag uppfångd. Slutade med diagnos på bipolär. Hade tidigare slängts mellan olika kriser och lärt mig spela en roll för att hitta acceptans och mening. Nu har jag gått i flera terapier, äter medicin och börjar hitta lycka inifrån. Men kn verkligen relatera till ILs sätt att klä ut sig inför olika roller och förväntningar.

      Svara

      Vårdpersonalen som kommenterar med sitt yrke som utgångspunkt, speciellt gällande offentliga personer på forum borde fan sparkas.
      Det är exakt sånna opålitligt människor som dig som gör att folk inte har någon tillförlit för vården. Sitter du här och skriver om patienter så skvallrar du nog om dom också i ditt sociala liv. Fy. Byt yrke.

      Svara

       Ingen skriver om patienter utan utifrån omfattande kunskap och erfarenhet. Liksom många andra gjort innom ekonomi och juridik som exempel. Kan inte se varför kunniga innom psykiatrin inte kan komma med input. Tycker man ska vara försiktig överlag vad man säger om andra dock

       Svara

       Jag skriver utifrån min allmänna erfarenhet kring när människor är i kris OAVSETT Diagnos. Jag ställer inte någon diagn. Alla som skriver gör det utifrån sig själva och deras livserfarenheter, precis som jag. Och min erfarenhet gör att jag får riktigt ont i magen när jag ser och hör henne. Säger inte att jag vet, utan vad jag tror baserat på vad HON SÄGER OCH SKRIVER.

       Jag är inte mer klåpare än någon annan. Men min långa erfarenhet ger mig en erfarenhetsbank som heter duga!

       Sen sitter jag inte och pratar varken patienter eller diagnoser. Hur du kan läsa in det beror på dig inte mig.

       Svara

        Jag har absolut INGEN respekt för vårdpersonal som sitter på en blogg och kommenterar att en offentlig person som DU aldrig träffat har problem. Du om någon ska veta att man aldrig diagnoser någon med något.
        Du skriver att hon är i ”total kris”, vem fan vill träffa vårdpersonal som sitter och skriver sånt på nätet om en bloggare.
        Det som är mest skrämmande är att du inte fattar hur sjukt ditt beteende är.
        Tror du att bara för att du inte nämner namn på patienter så är ditt beteende normalt, isf tror du fel.
        Fattar du inte hur bisarrt det är att du skriver yttranden om Isabella här när du har det jobb du har.
        Sköt ditt jobb istället och lämna dina hobby åsikter någon annanstans. PS du skulle troligtvis få sparken om någon på ditt jobb visst att du skrivit sånt här på nätet 🙂

        Svara

         Betydligt värre med dom som faktiskt uttrycker sig kring diagnoser och absolut inte har någon erfarenhet utifrån sin legitimation och yrke.
         Jag säger inget om diagnoser. Jag måste väl också få skriva i denna tråden? Jag tycker faktiskt synd om IL på något vis, jag tror inte att hon alls mår bra. Och vad en folk gör så önskar jag dem inte olycka att gå sönder och genomgå en svår kris. Hon nämner dessutom själv att hon Krisar!

         Du verkar arg på sjukvården eller ngt, för din reaktion är orimligt stor.

         Svara

         PS du vet inte så mkt om HSL, juridiken och tystnadsplikt. Men det vet jag för jag har den rätta akademiska utbildningen.
         Och jag har hjälpt så många människor till ett mer autonomt och härligt liv. Spelar ingen roll vad du säger. Psykisk ohälsa är inget fult, det är sjukdom precis som somatisk. Man behandlar dem olika bara. Får verkligen INTE ihop det hur du kan läsa inte några diagnoser eller patient uppgifter. Jag nämner kris, det är ingen diagnos, det är ett ibland kort och ibland längre tillstånd man kan upplev att man befinner sig i.

         Svara

          Tänk för att jag vet allt om juridiken inom ämnet, snopet för dig va 🙂
          Jag vet hur vårdpersonal missbrukar sin makt och bryter mot sekretess.
          Du har absolut rätt kommentera på en blogg, så länge du inte använder ditt yrke för att försöka framhäva dina kommentarer och uttalanden.

          För övrigt så visar dina svar hur omlämpad du är för ditt jobb, jag belyser det faktum att du missbrukar din yrkestitel, och du anklagar mig för att ”vara arg på sjukvården”.

          Får man komma med sådan anklagaden när man jobbar inom vården?
          Etiskt sätt nej.

          Jag har rätt med yttrandefriheten att påtala när någon begår uppenbara tjänstefel, att du då anklagar mig för att vara ”arg på vården” fortsätter att styrka min linje på hur inkompetent du är.
          Du hoppar till slutsatsen att jag måste var arg på vården för att våga säga åt dig, du antar att jag skulle ha något personlig agg. Får man verkligen dra slutsatser och anta saker om folk man inte vet något om? Nej.
          Får man göra det som sjukvårdspersonal? Nej.
          Använder du det som försvarsteknik för att du försöker misskreditera mig?
          Ja.
          Vad är det? Maktmissbruk.

          Det var när du använde din yrkestitel för att rättfärdiga din kommentar om Isabella som du begick tjänstefel.
          Du yttrade dig då som sjukvårdspersonal och inte som en privatperson.
          Ville du yttrat dig som en privatperson skulle du utelämnat ditt yrke.
          Förstå skillnaden.
          Det du gör är maktmissbruk och det visar även att du begår tjänstefel genom att generalisera och bedöma personer du aldrig träffat.

          Jag gissar på att du är nyexaminerad och då du jobbar med kriminella och inte vanliga patienter så har du inte förstått allvaret i din roll.
          Din inkompetensen kvarstår oavsett.

          Dessutom, ingen här har sagt att det är något fel med psyskiskt ohälsa.
          Det var endast du som gjorde den tolkningen och skrev det, obehagligt att en sjukvårdspersonal kommer med sådan yttranden.
          Men sedan än ju svensk psykiatrin på bottenskrapsnivå.

          Svara

           PS Om du vill nämna din yrsketitel när du yttrar dig, avsluta alltid med ditt fulla namn och bevis på legitimation.
           Yttra dig då som offentlig psykiatriker, men sitt inte bakom din skärm och utöva maktmissbruk.
           Du kunde lika gärna vara en mytoman som utger sig från att vara psykiatriker för att försöka misskreditera Isabella och få uttala dig om hennes mående.
           Ingen här vet ens om du talar sanning.
           Seriös och laglydig vårdpersonal förstår detta, därför uttalar de sig inte om kändisar måenden, anonymt på nätet med hänvisning till sin så kallade yrkestitel.

      När jag tittade och lyssnade på IL igår var det med blandade känslor. Hon fick mig att känna mig ledsen, orolig och frustrerad. Ledsen för att hon låter sig exponeras av produktionen, orolig för att hon så tydligt mår riktigt dåligt och frustrerad över att hon verkar helt sitta fast och inte kunna ta sig ur den väldigt mörka plats där hon befinner sig.
      Något jag funderat på och som blev tydligt för mig igår är att hon har ett fantastiskt självförtroende. Hon kan ställa sig upp och prata om det hon för stunden brinner för och låta väldigt trovärdig. Det är bara de som har sakkunskap i ämnet som inser att hon pratar ur hjärtat och inte baserat på faktisk kunskap och fakta. Detta varvat med barnet som vädjar om att bli sedd och bekräftad. I den ena vågskålen är självförtroendet på max i den andra vågskålen är självkänslan på minus. I denna obalans blir självbilden i otakt med hur andra uppfattar henne. En del ser kanske bara det starka egot, andra ser bara den uppmärksamhetstörstande personen och någon ser båda delarna. När självförtroende och självkänsla är i obalans uppstår en inre konflikt och resultatet skapar förvirring för signalerna som skickas ut blir motsägelsefulla och förvirrande för dem runt omkring.
      Oavsett vad man tycker om hennes relation till framförallt pappan, om den är sann eller om hon oförtjänt slänger honom under bussen, så tror jag att hennes känslor är äkta för henne själv. Jag hoppas också att hon har en stöttande familj som ger henne villkorslös kärlek och som inte ger upp på henne just i denna stund.

      Svara

     All heder åt Lena endre. En klok kvinna, tyvärr kan jag inte säga samma sak om Isabella! Jag tror att Isabella skulle behöva professionell hjälp. Say no more.

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

    Hon kunde ha sagt jag umgås inte med min familj så ofta.

    Svara

     Fast ”I don’t spend time with my family” blir att man inte brukar umgås. Det är inte så att hon påstod ”I never see them” eller ”I have no contact”.

     Det stämde ju. Är mest bara en sårande påminnelse för familjen som ställer upp för henne.

     Svara

   Familjen måste ju vara med på det. De ser väl hur pengarna trillar in, kanske får en del av kakan och skiter i att de lurar folk?

   Svara

    Ja vi får nästan hoppas det så att hon inte skadar relationerna när hon far fram. Det skulle vara tråkigt om hon faktiskt inte hade någon kontakt med sin familj.

    Svara

     Fast det är ju bara sorgligt om familjen också är med på det, stackars barn med dessa dårar…

     Svara

      Ja men alternativet känns värre 🤔

      Svara

    De kanske faktiskt älskar och bryr sig om IL. För hennes föräldrar är hon deras första bebis, en liten unge som sprang runt och spred glädje. De känner henne inte från bloggen, utan från barndomen.

    Även om man blir sårad sv sin familj så vill man oftast hitta tillbaka, och föräldrarna kanske ser att IL har haft det svårt och beter sig irrationellt och ljuger och sårar, Men det väcker empati hos dem för att de älskar IL och vill att hon ska må bra. Det utesluter inte att de även blir sårade och trötta på lögnerna.

    Jag spekulerar bara, men min grundtanke i världen är att föräldrar och barn (eller syskon mm) inte måste ta avstånd från varandra, oavsett vad endera har gjort.

    Svara

   Så här svarar Isabella på en blogg kommentar:
   Johanna skriver: 16 januari, 2020 kl. 10:21
   Men, du säger i din dokumentär att du är ensam och inte träffar din mamma eller dina syskon men du skriver ju ofta att dina syskon är hos dig och hur skönt det är att komma ut till din mamma?

   SVARA
   isabellalowengrip skriver: 16 januari, 2020 kl. 10:38
   Dokumentären började spelas in efter sommaren, under hösten och krisen har vi fått en bättre kontakt, framför allt jag och min syster

   ❤️

   Svara

    Då borde inte dokumentären läggas upp i detta skick.
    Är den missvisande skulle Bella förstås ha insisterat på att den skulle kompletteras och klippas om.
    Antingen skulle man spela in något aktuellt eller också hoppa över Bella helt.
    Men det ville man förstås inte göra eftersom det är Bella som ska dra tittare.

    Svara

     Hennes syrra och hennes kille var med på Bellas halloweenfest och sov på slottet Wenngarn, de har visst umgåtts. Bara ett exempel…

     Svara

      Men inte så mycket, inte så ofta. Herregud folk har ju ifrågasatt att hon inte träffar sina syskon och mamma så ofta, och inte pappan heller. Spela roll om hon säger sex år trots att det var sju, eller säger två år men kanske var ett år. Ska andra också granskas på samma sätt, ska Jockes mamma ringas upp också, ska andra få varenda ord de säger analyserat och ned brutet också. Även om de var på halloeweenfesten så nej de har inte umgåtts så mycket, inte setts ofta, gått långa perioder. Men kul att de var med där, det var ju väldigt många.

      Svara

       Hon får det att låta som om hon står helt ensam, typ sedan hon var 14 år och ”flyttade” hemifrån. Hon säger ju inte att ”med min familj träffas vi då och då , kanske inte så ofta” . Men bella säger – i dont meet my siblings blablabla. Som om hon aldrig aldrig gör det. Och det
       är ett lögn.

       Svara

        Enligt inlägget så säger hon. ”i don’t spend time with my family”

        Det känns ju mer korrekt att översätta det till att hon inte umgås med sin familj, snarare än att påstå att hon säger att hon aldrig har träffat dem på massa år?

        Svara

       Jag träffar mina föräldrar några gånger per å då vi bor långt ifrån varandra. Jag anser att jag umgås med mina föräldrar. Att inte umgås betyder för mig att man gjort ett aktivt val att inte träffa dem. Borde väl hon också mena, varför skulle man annars ha med det

       Svara

        Håller med dig. Folk vill misstolka. Jag bor 50 mil från mina föräldrar. Vi ses sällan.

        Svara

       Ja den tanken har slagit mig, att hon kritiserats för att inte träffa sin familj 🤭

       Svara

     Du ska veta att mycket som läggs upp i tv, på yt, i bloggar och står i tidningar är missvisande. Allt stämmer inte överallt och det finns fler tv-program där faktan ändrats, för att det spelats in långt tidigare. Men de har ju utnuttjat henne för att dra tittare, märks att de ville göra henne till åtlöje och tillmötesgå illasinnad media och c och hatsvannsen genom att 1. Be henne prata engelska (då är det lätt att det blir fel, allt kommer inte fram på rätt sätt, lätt att det blir missförstånd, och samtidigt ska hon köra bil och vara på språng, lätt det blir lite kas då) 2. filma henne i ett garage 3. De filmar foton på hennes barn. Och självklart är det dom som bett henne liggga ner på soffan.

     Svara

      Ja, det tror jag med. Och Bella tar tacksamt emot uppmärksamheten utan att inse att hon utnyttjas för att dra klick. De använder henne som driftkucku för att få publicitet.

      Svara

     Livet fortsätter efter inspelningen, man skulle aldrig bli klar om man skulle hålla på och komplettera och klippa om. Händer det något av betydelse lägger man till en notis på slutet ”X months later…” eller kanske spelar in något kort om det verkligen är stort men i vilken utsträckning hon umgås med familjen har väl ingen avgörande betydelse.

     Svara

    Bättre kontakt för att hon behöver dem nu.

    Svara

     Precis min tanke ( tragiskt )

     Svara

    Men vänta här nu, vadå spelas in efter sommaren? I dokumentären så skulle hon ju presentera den nya nya VDn Gustav. Han började väl i somras? Och hon pratade redan då
    om sin kris? Den kom väl när han drog i bromsen? Plus så var Hand in hand galan i november någon gång? Då umgicks hon redan med sin familj.
    Huuur kan ni lita på nåt hon säger.. Herreguuuud

    Svara

  Jag tyckte ändå det värsta var att Isabella inte förstår varför lögnerna upprör eller öht vad det ens handlar om.

  Det handlar ju inte om att hon INTE har några läsare/följare – utan att hon fluffat upp siffrorna. Det bästa hon skulle kunna göra vore att bara äga det. Erkänna. Och inte ”journalisterna vill att jag ska misslyckas”.

  Svara

   Och vad är grejen med att åka ned i garaget och ta bilen till Kungsträdgården? Det skulle gå fortare att gå dit från Stureplan…
   Undrar hur många dagar de ens har filmat med henne, de två första verkar ha blivit gjorda på en dag bara.

   Svara

    Tänkte samma. Fick ångest över hur länge hon höll på att parkera också

    Svara

     Jag också. Jag fattar inte vad som hände där riktigt.

     Svara

      Skakade av sig förföljare, indrivare, kronis samt inbitna fans.

      Svara

    Tänkte precis samma sak. Måste gå fortare och gå. Och få gillar jag ändå att åka bil/taxi överallt.

    Svara

   Bara på de där korta minutrarna, som jag tror spelades in under ett och samma tillfälle, så får vi höra att:

   – I don’t sleep (timestamp 2:22 ca)
   – I go to sleep with my kids (6:54 ca.)
   – I go to sleep very early, and think that you know I’m having a new day tomorrow, and I’m gonna wake up with new energy, and I always do that. I’m always waking up happy. (7:13 ca.)

   Jag tycker att de ovan citerade uttalandena utesluter varandra. När en person är i kris eller mår dåligt eller bara är lite stressad och ”inte sover” så vaknar man inte med ny energi och är lycklig.

   Ett av påståendena är lögn. Det kanske är så att Isabella sover bra, men drog till med att hon varken äter eller sover för ”så säger ju alla andra som har det svårt”. Eller så sover hon inte, men varför ljuger man då om att man vaknar med ny energi och känner sig lycklig.

   Och framförallt, varför kommer de två motsägande uttalandena inom loppet av ett par minuter.

   ”Ska man ljuga så får man ha bra minne”.

   (Jag har i perioder ”inte sovit” = bara sovit 4-5 timmar per natt, jag var inte energisk när jag vaknade…)

   Svara

    Det tredje påståendet tolkar jag som att hon går och lägger sig tidigt och tror/tänker att hon ska vakna upp pigg och glad. Typ. I så fall hänger det ihop bättre, hon sover inte. Går och lägger sig tidigt, med barnen och hoppas att hon ska vakna upp pigg och glad. Men det behöver ju inte stämma heller 😊

    Svara

  När spelades dokumentären in? Hon verkar väl inte ha umgåtts med sin mamma, pappa eller syskon förutom möjligen lite nu det sista? En enda kusin ut släkten, är det allt? Tycker inte att det var så konstigt att säga att hon inte umgås med dem. Hade inte heller räknat någon enstaka träff under 7 år som umgås.

  Svara

   Den spelades väl in under augusti-oktober typ?

   Svara

    Då fattar jag inte vad det konstiga är. Hon har ju inte umgåtts med sin familj?

    Svara

     Håller med helt. Avskyr att försvara Isabella då hon betett sig väldigt illa generellt, men det här är ju bara fånigt. Jag ser verkligen inga konstigheter i hur hon uttrycker sig i det här fallet.

     Svara

      Finns flera inlägg från 2018 om hur hon träffar bl.a. sin mamma, så detta i klippet är ju visst ljug

      Svara

       Alltså hennes mamma. Tänk om ens dotter sa sånna här saker inför en stor publik och så har man visst passat barnbarn och setts. Usch

       Svara

        Brukar Bella fira jul och högtider med någon från sin familj? Brukar hon träffa sin familj på sin eller deras födelsedagar? Tycker ni att de verkar ha en relation där de umgås? Jag tycker att de verkar ha haft väldigt lite kontakt. Definitivt ”tillräckligt” lite för att kunna säga att de inte umgås.

        Svara

         Fast om det är Bella som tagit avstånd från sin familj och släktingar för att det inte ger henne något att hänga med dom så är det ju ändå inte synd om henne. Nu passar de minsann, när hon är på botten.

         Svara

          Så kan det ju vara, jag säger inte vems fel det är att de inte umgås. Jag säger bara att de inte har umgåtts. Därav tycker jag att det är märkligt att tycka att detta är ”det vidrigaste som har kommit ur isabellas mun”…

          Svara

          Jag hade hellre sett att det skrevs om den aspekten i detta inlägg. Att hon sa fel på 1 år när det handlar om 6-7 år sen höjer jag inte på ögonbrynen för. Dessutom är det som ni säger att detta spelades in innan hon började vurma för sin familj i krisens spår. Jag har en stor släkt, om jag bara skulle umgås med en halvkusin 1-4 ggr om året ur en släkt på 25+ hade jag också sagt att jag inte umgås med min släkt. Blir mest pinsamt petnoga när man går så hårt ut på något som knappt är något alls.

          DOCK är det ju intressant att hon kändes krystad. Att hon körde samma gamla floskler. Att hon i höstas inte umgicks med familjen men så fort ”krisen” kom så passade dem. Och det i sig behöver inte vara fel, ibland behövs något drastiskt för att personer ska hitta tillbaka till varandra. Som Kenza och hennes pappa när han var dödssjuk. Men det måste fortfarande vara fruktansvärt för hennes familj /mamma /pappa att höra allt det här om sig själva. Hade jag varit hon och nu umgåtts med min familj så hade jag i samband med att dessa avsnitt släppts skrivit på IG och bloggen att jag nu har kontakt med min familj igen och att vi kommit förbi mycket. Förlåtit varandra och har hittat tillbaka till varandra. Men Bella bara mjölkar att man ska se den och tycka synd om henne. Aint gonna happen.

          Svara

        😢💔

        Svara

        Det kan dock vara så att mamman passar barnbarnens utan att hon och Isabella själva umgås.

        Svara

         En mamma som man själv har behövt vara mamma till låter inte som någon ansvarsfull person. Skulle man lämna sina barn till en sådan mormor?

         Svara

      Jag håller med. Jag gillar inte Bella men tycker verkligen att Camilla överdriver med detta inlägg. Det är tydligt att Camilla dessutom försöker få Bellas familjemedlemmar mot henne genom att skriva på det sättet. Nu vet inte vi heller om Bella och Isolina fortfarande har kontakt. Känns som att de mest utnyttjade varandra.

      Svara

     skitsnack! Hon hade ju träffat sin pappa. Hon träffar sin kusin. Hon träffar sina mamma ibland.
     Grejen är att denna drama queen överdriver!!!

     Svara

      Haha!
      Eller det är så att släkten vill INTE umgås med henne då!
      Mest trovärdig eftersom hon beter sig konstigt,folk måste dra från allt drama
      👋👋🤨🤨🧐🧐

      Svara

      Jo men snälla, umgås hon med sin pappa för att hon har träffat honom någon enstaka gång på många år?

      Svara

       Mamma och syskon då? De träffas ju. Inte säger hon att hon inte träffar sin pappa? Nehej – mamma och syskon också.

       Svara

        Hon har väl haft väldigt lite kontakt med hela sin familj? Så har det låtit på alla här fram tills nu i alla fall.

        Svara

      Ja hon överdriver
      ”im… Im alone” när det bara är hennes eget fel. Men detta inlägg var också överdrivet. Fanns annat att fokusera på

      Svara

      Bella åker hem till sin mamma ibland. Åker Bellas mamma till sin dotter och barnbarn? Det har jag inte fått intrycket av iaf. Jag har fått intrycket av att hon umgås väldigt lite med sin familj. Jag vet att Bella sagt att hon inte går på släktträffar etc. Men det kan ju faktiskt vara så att de kanske inte har några. Hon kanske skäms över det och får det att låta som om hon själv valt det.

      Svara

       Också undrat varför hennes mamma aldrig kommer hem till henne och hälsar på, hjälper till osv. Tänk på att de är Isabella föräldrar, det är dom som gett henne hennes gener och personlighetsdrag. De kanske är likadana som hon är…

       Svara

        Det låter inte som att hennes mamma besöker dem för att umgås med barnbarnen eller hjälpa till med hämtning på förskola osv. Bella kanske bjuder in sig själv de ggr hon åker och hälsar på sin mamma. Jag tror ärligt att Bella faktiskt gärna hade velat ha en mer vanlig/normal kontakt med sin familj. Det verkar som att hon försökt iaf

        Svara

         Det har ni rätt i, man utgår från att det är il som valt att ha det så, men det kan ju faktiskt vara föräldrarna som inte är mer intresserade. Jag tror dessvärre att det är ganska vanligt där båda har gått vidare med nya familjer.

         Svara

     Men hon får det aat låta som om hon aldrig aldrig träffar sin familj. Det är ju inte så

     Svara

      Att de inte umgicks stämde då så har inget emot att Isabella säger det. Behöver inte trissas upp.

      Blir dock konstigt att å ena sidan påstå att hon inte fick det att låta så och samtidigt spekulera kring om produktionen ville att det skulle låta så.

      Svara

    De började filma i början av oktober. Har för mig att de började i Jakobsberg maskrosbyn.

    Svara

     Kanske termen även syftar på en viss materiell standard, men annars tänker jag att man kan vara maskrosbarn när det gäller brist på omsorg, oavsett från vilken samhällsklass man kommer.

     Svara

   Mötet med Percy Barnevik var 3 oktober förra året.
   ”This is my flip side” är lite som Wahlgrens värld som också sänds med lång eftersläpning 🙂
   Problemet med dessa två ”filmer” är väl att det hände väldigt mycket under de två-tre månader som gick sedan inspelningarna avslutades. Därför känns de inte bara väldigt fulla med lögner utan också väldigt inaktuella.

   Svara

   Fast om man får så ändrade förhållanden så kan man höra av sig till producenten och be att få redigera filmen. Det hade varit mer lämpligt än att låta dessa uttalanden stå kvar, de är ganska stötande med tanke på hur mycket hjälp hon fått av dem på sistone.

   Svara

    Varför då? Det var ju hur det såg ut där och då när det spelades in. Det var inte mindre sant då för att det ser annorlunda ut nu.

    Dessutom kommer det ju en uppföljning den 22. Kanske berättar hon då om hur saker har förändrats de senaste månaderna efter inspelningen. Hur andra insikter kommit efter aug-okt bla angående familjen. Kanske blir du nöjd då. Eller inte.🌸

    Svara

   Hon har ju skrivit massor om sin syster och det är inte bara nu på det sista.

   Svara

    Nähä, i andra inlägg heter det ju att Bella tidigare inte umgicks med sin familj, men att hon helt plötsligt har börjat umgås med dem för att henne personal inte finns kvar och att hon nu uttnyttjar dem. Det stämmer ju inte då? De har umgåtts massor hela tiden alltså?

    Svara

     Problemet är att hon får det att låta som att hon är ensam, när det är hon själv som valt bort familj och släkt när hon var på topp. Då dög de inte. Nu när hon är på botten och behöver hjälp med diverse saker då duger de. En familj som fortfarande finns där och ställer upp efter att först ha blivit ratade och inte varit fina/intressanta nog kanske inte är så hemsk ändå som hon får det att låta.

     Svara

      Hon kan väl känna sig ensam även om hon har valt bort dem?

      Svara

       Jo, fast att vara ensam och känna sig ensam är två olika saker. Det senare är ett hjärnspöke. Bella som är så duktig på att varje morgon skriva en lista på saker hon är tacksam för, borde påminna sig själv om att vara tacksam att hon har en familj som trotts allt finns där när hon behöver dem istället för att känna sig ensam.

       Svara

       Äh hon planerade ju gladeligen att vara i USA 2veckor i månaden ,med andra ord skita i sina barn och familj….för Bella har aldrig hajjat att barn kan behöva en utan att det är mamma vecka.. men jobbet är viktigare….nu är barnen allt helt plötsligt….antagligen för att hon inte har något annat. Och Isolina är hon ju inte heller vän med. Dom ses ju inte alls.Bella är en riktigt obehaglig typ

       Svara

  Hur ser man avsnitt 2? Jag hittar bara avsnitt 1 som var ca 8 min långt?

  Svara

  Fast mamma och lillasyster kom väl in i bilden först när Isabella inte hade råd att ha kvar barnflickan och behövde gratis stand-ins?

  Svara

   Snällt av dem. Mer än vad hon borde förvänta sig…

   Svara

    Man kan inte komma ifrån känslan av att de är utnyttjade.

    Svara

   Redan i mitten av oktober börjar ”moster Julia” hänga hos Bella. Det bred väl vara ungefär samtidigt som dokumentären börjar spelas in?
   I oktober skriver Bella ”Ikväll kom min lillasyster över. Mina barn älskar henne så mycket. ” – det tolkar jag som att barnen har någon typ av relation sedan tidigare till Julia eftersom att hon är så älskad?

   https://www.isabellalowengrip.se/2019/10/16/moster-julia/

   Svara

    Filmen spelades in aug-oktober. Så nej.

    Svara

     De två första avsnitten där hon kör omkring i bilen är dock från 3dje oktober (bild från instagram) då hon träffade Percy Barnevik. Vet dock ej när voiceovern är inbandad.

     Svara

     Hand in hand eventet var i november, så nej på dig.

     Svara

      Det eventet som visades i del två av flipsides realtidsporträtt refererar Bella till i sin blogg den 3e oktober. Samma foto i flipside porträttet där Bella samtalar med Percy och hennes framträdande på hand in hand eventet ligger upplagda på just det blogginlägget den 3/10. Antingen har du fel eller så är Bella synsk som kunde skriva om detta innan det inträffade.

      Svara

    Jag vet att Julia iaf var med en del när Bella var gift med odd

    Svara

  Tycker ändå synd om henne. Varför gräver hon gropar åt sig själv? Får moderskänslor för henne

  Svara

   Ha inte det, du är bara manipulerad.

   Svara

  Ja, Bella är genuint obehaglig som person. Hon är toxic för människor som hon har runt om sig, för inget är heligt för henne utan närsomhelst kan närstående kastas under bussen när det är något som inte passar eller något som kan tjäna Bellas syften.
  Hon förtjänar helt på egen hand sitt magplask som sker nu och folk med minsta kunskap om hennes lögner kommer aldrig att lita på henne igen.

  Svara

  Jag tycker bra om cissi

  Svara

  Jag tycker på riktigt synd om henne. Ja hon har verkligen skapat detta och trasslat in sig helt själv, men fy fan man ser ju att hon inte mår bra. Och alla förtjänar att må bra.
  Jag hoppas att hon kan kliva ut från rampljuset och skapa sig en mer tillbakadragen vardag. Hinna andas och inte trassla in sig mer.

  Svara

   Enda kruxet är att hon fått så många andra människor att må dåligt på vägen. Men jag håller med, alla förtjänar såklart att må bra.

   Svara

  bella och isolina är inte kusiner, dom är sysslingar.

  Svara

   De var länge sedan hon skrev något om henne?

   Svara

    Verkar som de inte träffas alls längre.
    Misstänker att det skurit sig.
    Kanske pg av norrmannen?

    Svara

    Hon har nog inget intresse i att umgås med en syssling som hon inte längre kan använda, när hon inte ska in i den amerikanska marknaden ändå.

    Svara

    Hon hängde väl bara med henne för att Isolina har ”rätt” kontakter om man vill äta gott och festa i New York?

    Svara

     Det var Isolina som fixade kontakten med Jonathan ”Gene Machine” Rothberg (han med båten och ultraljudapparaten Butterfly som Bella skulle sköta PR för genom sin agency i NYC).

     Svara

      Och nu förstår jag äntligen den luckan, tack 😂

      Svara

      Det stämmer. Bella utnyttjade Isolina.

      Svara

    Isabella följer inte Isolina på insta.

    Svara

     Men isolina och löwengrip verkar tagga och skriva till varandra iaf om produkter?

     Svara

     Förstår inte detta med att om man inte följer varandra på instagram är man ovänner?
     Tänker alla så eller?

     Svara

      Ja.

      Och de träffas väl inte längre för att Isolina bor i NY och Isabella är fast i Sverige?

      Svara

       Isolina bor i Bromma.

       Svara

      Side question Om ett offentligt par som har barn ihop och bor ihop plötsligt avföljer varandra på instagram men fortsätter följa respektive vänner, vad betyder det? Sen började de följa varandra igen efter några veckor…

      Svara

       Det ska förstås som att de är omogna…

       Svara

       Det betyder väl att de har bråkat men inte gjort slut.

       Svara

        Haha inte avföljer man varandra för att man har bråkat? xD

        Svara

         Tycker de är sjukt skumt då de båda är offentliga personer så alla deras hundratusentals följare kan se det 😱 för ett bråk vill man vill inte outa att de är problem på ett så offentligt sätt? de är en svensk bloggare och hennes kille fyi

         Svara

  Förutom att hon än en gång vill måla upp en dramatisk bild av sig själv som ett påstått maskrosbarn som kämpat sig fram den hårda vägen, så är den här dokumentären så svår eftersom hon talar ett språk hon inte behärskar. Hon hittar inte orden och kan definitivt inte använda språkets nyanser. Allt hon säger blir definitivt och ger inget utrymme för att beskriva saker nyanserat eller komma med djupare förklaringar, just för att hon inte kan prata bra engelska.
  Det är pinsamt att lyssna på. Uttal struntar jag i, det behöver inte vara perfekt. Men helskotta så jobbigt det är att lyssna på när hela hennes meningar bara är sökande efter ord hon inte har.

  Svara

   Perfekt analys, när hon pratar svenska med en kvinna i ett klipp låter det på ett helt annat sätt. Detta blir på barnprogramsnivå.

   Svara

   Men hon har väl bara gått ut grundskolan,så det är ju inte så konstigt? Då hamnar språket på samma nivå som årskurs 9.

   Svara

    Så är det.
    Jag läste spanska i högstadiet och kan obehindrat både beställa glass och berätta om min morbrors hund. Med det vet jag också mina begränsningar och ger mig inte in i att berätta om mina livskriser på spanska eftersom det blir platt fall och omöjliggör för mig att få fram det jag skulle behöva.
    Det är bra med utmaningar men man ska också ha omdöme att använda rätt forum och sammanhang.

    Svara

     El perro de mi tio!

     Svara

    Språket kan dock utväxlas utanför skolan, särskilt när det gäller ett språk som man faktiskt exponeras för.

    Svara

     *utvecklas

     Svara

   Hon borde bara bett om att få prata svenska hela tiden! Jag själv pratar typ engelska på hennes nivå men skulle aldrig vilja spela in ett program som handlar om mig på ett språk jag inte behärskar fullt, bilden man får fram om sig själv då blir ju uppenbart inte rättvis 🤔

   Svara

    Men enligt bellas Linkedin så pratar hon Engelska som en infödd, på modersmålsnivå rent utav .

    Svara

     Fy va pinsamt att hon har angivit det på Linkedin 😭😩

     Svara

    Men hon talar engelska på sina stories hon vill det.

    Svara

   Och ofta är ordvalet hel fel!jag har svenskan som andraspråk och engelskan som första… och känner mig ommedelbart illa till mods då jag hör engelskan på den här nivån i detta kontext. Förstår inte varför hon insisterar på att tala engelska. Finns väl inte någon som inte behärskar svenskan som har något intresse av henne ändå. Hon blir ju inte storkändis i usa pga denna dokumentär eller några instastories så vad är grejen?!! Tacksam om någon har insikt

   Svara

  Grejen är ju att hon har säkert haft dålig kontakt med flera av dem, p.g.a. sitt eget beteende, men här hittar hon på nåt helt annat.
  Haha det är så många gånger jag tänkt att nu så bara måste hon ju hon ha tagit sitt förnuft till fånga, och så blir jag lite mer välvilligt inställd trots alla galna upptåg.. Och sen så lyckas hon alltid skämma ut sig igen, skyller på andra om hur hon betett sig?? Medierna har ju till och med varit för schyssta mot henne och aldrig ifrågasatt alla lögner (förrän nyligen)

  Bilden av henne är den hon själv målat upp och bräkt på om i ca tusentals inlägg och klipp (och haft lika många chanser att göra om och göra rätt).
  Hon är verkligen bat shit crazy.

  Svara

   Håller med. Vadå ”journalisterna vill se mig misslyckas”? Är det den där Trump som är hennes far som hon har kontakt och inte kontakt med? FAKE NEWS MEDIA. Precis som du säger har medierna om något gett henne allt hon vill på ett silverfat, tills de tog sitt förnuft till fånga och ifrågasatte hennes uppgifter. Något de borde gjort tidigare med tanke på att det uppenbarligen stämde att hon lurat sina samarbetspartners genom att uppge falska siffror, annars hade inte 80 % (egentligen 100%?) avslutat med henne.
   Hon vill måla upp sig som ett maskrosbarn, en underdog och få sympatier så hon kan få fler samarbetspartners. Usch, hon känns så beräknande.

   Svara

   Ja jag har också tänkt det, att nu lämnar hon rampljuset och fokuserar på jobbet, men hon lyckas verkligen ständigt hålla sig aktuell. Jag trodde verkligen inte att jag skulle sitta och hänga med i konversationer om il igen men det gör jag!

   Svara

  Jisses… Hon är verkligen desperat..
  Hennes mimspel dessutom, måste hon blåsa upp läpparna och kinderna så och liksom suga på tungan? Får Bimbovibbar.

  Sen hennes skratt? 🙈 Förlåt, men jag får obehagliga vibbar från Jokern i Batman..

  Har hon inte dessutom tidigare hintat om att något är på gång i bloggen i höstas men inte fått berätta vad?!

  Men helt otroligt, nu ska hon mjölka cash på en kris..
  Jag skulle inte bli förvånad om denna kris är en del av Excelarket… 🙄

  Svara

   Hon önskar att denna kris var en del av excellarket

   Svara

  Men oj. Tycker hon skriver ofta att hennes lillasyster är hos henne 😳

  Svara

   Nuförtiden, efter Home Team försvann.

   Svara

  Det verkar som hon inte vill umgås med familjen när allt gick bra.
  När det blir kris så duger dom. Det är den känslan man får.

  Svara

   Exakt! Nu tjänar de hennes syften och går att använda till något annars har de inget värde för Bella. Finns en psykiatrisk term för detta…

   Svara

   Fick hennes familj komma till huset i Frankrike eller bjöd hon dom på några resor

   Svara

    Bra poäng. Jäkligt girigt att hyra ett stora hus för sig själv och inte bjuda ner familjen.
    Jag är dock övertygad om att Herr ES stod för huset i somras och att han tänkte de skulle umgås mer där privat än hemma. Tji fick han när fotograferna bara råkade vara på plats. Inte ens chans Isabella betalade hela notan av det där sommarhuset, så snål kan inte ens Erik vara

    Svara

  Läskigt att se hur manipulativ hon är.

  Svara

  Man borde kontakta de här stollarna som låtit alla hennes lögner få luft igen?? Varför kollas aldrig saker upp innan??? Jäkla idioter

  Och så skyller hon på media…
  Priceless ;p

  Svara

  https://www.instagram.com/p/B6lLkigHi0M/?igshid=j7stootutdjx

  Å vaddå hon är ensam?
  Hon firar inte jul??

  Syskonen och familjen duger enbart när det passar BB..
  De duger när BB har dåligt med pengar, ingen barnvakt osv osv..

  Snacka om att utnyttja sin familj. 🙁

  Svara

   Du har missat vilket år det är. 2019.

   Filmen spelades in hösten innan jul 2019, alltså pratar hon om julen 2018 i klippet.

   Svara

    ”Nu ska jag dricka upp min lungo från Nespresso, klä på mig något juligt och åka till Odd, barnen och mina gamla svärföräldrar som jag inte träffat på 1,5 år. Som jag har saknat dom.

    God jul på er! ❤️
    2018-12-24 11:09 / OKATEGORISERADE”

    Ja, hon var verkligen ensam…
    Sen dagarna senare var hennes pappa på besök och bild finns på honom….

    Svara

    ”Julafton igår blev så mysig och lyckad. Vi var hos Odd och vi spelade spel, åt jullunch, väntade på tomten, såg Kalle och öppnade paket.”
    2018-12-25 13:06 / OKATEGORISERADE

    ”Igår var en mysig dag, vi åkte hem till mormor och så var vi där under hela eftermiddagen. Vi öppnade paket, julfikade och umgicks. Alltid mysigt att få umgås med min syster Julia och så var Daniel där min lillebror

    och i eftermiddag kommer pappa och mina syskon Elis och Nora förbi. Det är väl lite det julledigheten är till för, umgås med släkt och vila upp sig. ”
    2018-12-26 10:29 / OKATEGORISERADE

    I call it catshit… 🤣
    Hon ljuger ju om precis allt.. 🙈🤦‍♀️

    Svara

     Så konstigt också att ljuga när man har en blogg…?

     Svara

   Hon sa ju även i dokumentären att hon var hos Odd på jul i 1.5 h. Hur hinner man äta, se Kalle och öppna paket på den tiden? (Jämför med vad hon skrev i bloggen).

   Svara

    Du vet väl att saker går fort och effektivt för en del människor, klart man hinner 😀

    Svara

    Och delta i köttbullstävling☝🏼

    Svara

   Det har med hennes tragiska barndom att göra att hon inte tycker om att fira jul…

   Svara

  Sen hennes nervösa skratt – så pinsamt Men shit vad ja-sägare och positiva människor det finns på hennes instagram. Inte nån negativ.

  Svara

   Ja, fattade inte heller. På vilket sätt blev hon förälder till sina föräldrar?
   Har hon skrivit om det någonstans?

   Svara

    svar på fel inlägg….

    Svara

  Varför blev hon förälder åt sina föräldrar vid 14års ålder.

  Svara

   De blev hon inte, hon ljuger.

   Svara

   När Bella började åk 7 i Vasa Real flyttade hon från mamman i Skälby till pappan i Vasastan.
   Mamman hade då Julia som var fyra år.
   Och pappan hade en sambo och två väldigt små barn.
   Varför skulle Bella då plötsligt bli förälder till dessa två?

   Svara

   Ja, fattade inte heller. På vilket sätt blev hon förälder till sina föräldrar?
   Har hon skrivit om det någonstans?

   Svara

  Hon har svarat i kommentarsfältet på sin blogg om varför hon säger i dokumentären om att hon inte umgås med sin familj. Ibland är folk här väldigt snabba på att ta fram sina mest dömande sidor, innan ni har hela bilden.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Instämmer. Tänker på barnen. 😒

   Svara

   Har nyligen lyssnat på alla poddar hon de senaste åren medverkat i. I en podd kommer de in på diagnoser och hon säger något i stil med att hon ville att läkarna under hennes ADHD-utredning skulle utreda henne för allt, för att hon ”alltid känt sig udda”.

   Svara

   Kan handla om DUM-syndromet. Vanligt förekommande bland bloggare.

   Svara

  Åh herregud hur mycket ska hon ljuga?? Familjen verkar funka finfint nu när HON behöver dem. Hon är så sjukt obehaglig. Gör bara saker för sig själv.

  Svara

  Meh? Nu får ni bestämma er. Ni har ju ägnat stor del av senhöst/vinter åt att dissa Isabella för att hon börjar hänga hos sin mamma och får hjälp av sin syster först efter kraschen, innan var hon kass för att hon inte umgicks med dem. Uppenbarligen är uttalandet som inlägget bygger på gjort något tidigare.

  Svara

   Tack för att du skrev exakt vad jag tänkte.

   Svara

   Bella har hela tiden haft kontakt med sin mamma och besökt henne med barnen.
   Minns ni inte lekstugan som Bella fick sponsrad? Den ställdes på mammans gårdsplan redan för ganska många år sedan.
   Och Julia har Bella haft kontakt med till och från de senaste åren – liksom med Daniel.
   Sen har naturligtvis släktkontakterna tilltagit under Bellas kris eftersom det har varit de enda som Bella inte sagt upp bekantskapen med under årens gång. Det är väl det där med blod och vatten.

   Svara

    Ja, de har ju alltid haft kontakt och Bella ha visat då och då i bloggen när hon besöker sin mamma t.ex., dock betydligt mer under hennes olika kriser. Men det är STOR skillnad på att ”inte ha någon kontakt, umgås aldrig” och att umgås och hålla kontakt sällan. Att inte ha någon kontakt alls och alltså ha brutit totalt med familjen, ja, då står man ju utanför familjen. Ses man, men sällan, är man ju fortfarande en del av familjen, har möjlighet att höra av sig men kanske väljer att inte göra det. Men det är ju alltid allt eller inget för Bella, skulle väl inte ge någon reaktion om hon sagt att hon inte träffar dem så ofta för att hon är upptagen med annat liksom.

    Svara

     Står dock ”don’t spend time with” (umgås inte med) och inte typ ”no contact”

     Svara

  Wow så duktig hon är på att spela offer. Hon själv är ju den enda anledningen till allt det som hänt och händer henne. Hur kan människor hylla henne för den här dokumentären? Fruktansvärt pinsamt. Hon flyttade personal till NY med vetskapen att hon inte hade några kunder eller visum och det asgarvar hon åt? Så obehagligt att se på.

  Svara

   Ja, verkligen och att hon medvetet ska undanhålla för personalen företagens riktiga kris.

   Svara

    Jag rös till när hon sa så. Kan inte alla bara säga upp sig…alltså de få som finns kvar

    Svara

  Hon har inte blåst någon – hon har blivit blåst. Precis på samma sätt som Alex Schulman blåste henne genom att smickra och på så vis fick ur henne hur hon planerar bloggens inlägg. Säg något uppskattande till IL eller be henne att delta i något där hon får vika ut sig själv och hon blir som vax i dina händer. Den så kallade dokumentären är bara ett sätt att ytterligare förnedra henne och hon begriper det inte ens. Mig skulle det inte förvåna ett dugg om hela härligheten är ett beställningsjobb från någon.

  Svara

   Hon verkar ha gott om fiender.

   Svara

   Tror faktiskt du kan ha rätt.

   Svara

   Synd bara att fårskallarna gillar det på riktigt

   Svara

  Varför envisas hon med att tala engelska?
  Obegripligt!

  Svara

   Är det engelska hon talar?

   Svara

    Så extremt dålig är den väl inte? Jag tycker den blivit mycket bättre än den var tidigare.

    Svara

     Oh yes. A lod better. A lod.

     Svara

      hahaha! spot on

      Svara

      Jag sa inte att den är bra, men tycker fortfarande den är bättre än den var för något år sen 😆

      Svara

  Stämmer in med de som tycker att ”dokumentären” var dålig. Inte nödvändigtvis dåligt gjord av filmarna, utan hur IL själv vill framställa sig. Och framförallt hur hon behandlar sin familj. Slit och släng…
  Manipulativ, skrev någon – och det är precis ordet jag tänker. Det lilla jag följer hennes blogg och insta så framgår det att familjen finns där och ställer upp när det passar IL och när hon har behov av dom. I medgång kastas familjen åt sidan…
  Om jag var hennes mamma skulle jag inte ställa upp på att behandlas så längre…

  Däremot tittade jag på avsnitten om koreografen och dansaren Virpi Pahkinen. De avsnitten var intressanta och imponerande. Henne vill jag veta mer om. Hon har den pondus, det driv och den begåvning som IL drömmer om.

  Svara

   Bella var säkert med eftersom hon skulle locka tittare till de andra inslagen.
   För gemene man är det nog endast Bella som är känd.
   Själv kände jag bara till Bea Åkerlund och Ane Brun i förväg.
   Namnet Bea Szenfeld har jag sett tidigare eftersom det är lite ovanligt men jag visste inget om henne.
   Så det var nog därför som Bella fick komma med. Click-bait.

   Svara

    Beata S var med i en realityserie på TV3, ZTV eller kanal 5 i början av 2000-talet. Det är genom den serien som jag hörde hennes namn, men jag förstår att hon har gjort en hel del efter det.

    Svara

     Hon gjorde en spektakulär modeshow vid invigningen av Melodifestivalen när den hölls i Stockholm. Den med pappersklänningar.

     Svara

    Lady Gaga har burit Beas kläder, det har uppmärksammats mycket. Hon gör riktigt coola kollektioner i udda material.

    Svara

   Fast bristen på fokus och skärpa i många sekvenser är faktiskt under all kritik….

   Svara

  Hur är det möjligt att ljuga så mycket, jämt, hela tiden? En bedrift i sig.

  Svara

  Lämna henne ifred!

  Svara

   Leave Bellsan alone!

   Svara

   Nej, det är de sista hon vill.

   Svara

  Inget nytt om klick klack molimenti?

  Svara

   Jag blev inspirerad av ett hårband hon ”tagit fram” så beställde ett från Wish! Kostade 40 kronor och är jättefint.

   Svara

  Fast varför tar du upp inlägg som kom EFTER hennes uttalanden?

  Svara

  26 dec 2018
  ”Igår var en mysig dag, vi åkte hem till mormor och så var vi där under hela eftermiddagen. Vi öppnade paket, julfikade och umgicks. Alltid mysigt att få umgås med min syster Julia och så var Daniel där min lillebror.

  Idag fortsätter legobygget, jag ska träna (har inte rört på mig en millimeter sedan träningen i fredags med Pontus) och i eftermiddag kommer pappa och mina syskon Elis och Nora förbi. Det är väl lite det julledigheten är till för, umgås med släkt och vila upp sig. Än så länge kliar det inte alls i kroppen utan njuter av ledigheten (måste passa på för att orka nästa år) :- ) ”
  https://www.isabellalowengrip.se/2018/12/26/annandag-jul/

  Svara

   Det där utspelade sig ett parallellt universum.

   Svara

  På instagram och på bloggen är folk så otroligt imponerade över denna ”dokumentär”, här är det helt andra tongångar. Märkligt att de kan vara så väldigt olika. Det känns som om hennes fans köper varenda ord hon säger och hyllar henne trots att det inte finns någon substans bakom alls?

  Svara

   Håller med, det är märkligt. Känns som hon skulle kunna gå ut med vad som helst, typ att hon agar sina barn, och fansen skulle ändå tycka det var underbart.

   Svara

    Nja, saker om att barnen skulle agas skulle mest bara hyllas här. 😉💚🌸

    //Inte ts

    Svara

    En av dom har skrivit riktigt elaka kommentarer här men på blondinbellas blogg så smörar hon som bara den. Jag tror att folk skriver snällt och sen pratar skit om henne bakom ryggen.

    Svara

    Sektliknande. Man skäms å andras vägnar när man läser kommentarerna.

    Svara

   Styrkekramsmongos 🙂

   Svara

   Så pinsamt när de diskuterar hur vissa av Isabellas yttranden egentligen ska tolkas och hur de försöker hitta förklaringar när saker och ting inte tycks gå ihop.

   Svara

   Det fanns dock några kritiska och ifrågasättande kommentarer tidigare idag på hennes inlägg, men nu är de bortplockade… 🧐

   Svara

  Tror Isabella lider av Dunning-Kruger-effekten 🙄. ”Den som är inkompetent är oförmögen att förstå att den är inkompetent”

  Svara

   NPD.

   Svara

   nån här som följer dyngbagggegalan 😀

   Svara

  Asså, kunde bara se några minuter av första episoden, sådan sjukt skådespeleri, ljugeri och så jädrans genomskinligt att jag kan inte fatta att det är möjligt. Hur i hela friden kan hon själv tycka att hon framstår som äkta i sin kris med denna dokumentärserien? Hon behöver räddas från sig själv, ta en paus, sluta lajva dramamama och istället fokusera på sin business, hitta fokus i verkligheten. Hennes offerkofta är så enorm att den snart lägger sig som ett täcke över hela Svergie!

  Svara

   Den lighter iallfall som err täcke över henne. Idag klarar hon inte att gå ur sängen.

   Svara

   Den ligger redan som ty riktigt tungt tyngdtäcke på henne då hon idag enligt bloggen inte tagit sig ur sängen.

   Svara

    And the show must go on….
    Bella lyfter offerkoftan och kriiisen till nya höjder, genom att stanna i sängen hela dagen. Så lägligt just det kom, lagom tajmat till ”dokumentären”. 😅

    Svara

     🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️ Att hon inte bara kan låta bli att göra sådana här magplask gång på gång, jag förstår gott att hon inte kommer upp av sängen i dag, jag hade också stannat under täcket om jag hade gjort bort på mig samma sätt… Visst mår hon nog dåligt, både nere och full med ångest – men hon skapar/förvärrar ju dessa tillstånd med att fortsätta göra grodor på grodor … Hon skulle må allra bäst om hon tog 100 steg tillbaka från media en längre period, fick återhämta sig, fokusera på annat!

     Svara

    Hon drack vin igår på en restaurang bakom Dramaten. Och då har den depression.

    Svara

     Har Dramaten depression? Hu vad hemskt

     Svara

  Det är en sak att hon har problem, men tänk på alla anställda som har mosats sönder på grund av Isabella Löwengrips attityd till andra människor. Hon är skadlig.

  Svara

  Genuin fråga, ni som ser upp till henne, varför gör ni det?

  Tro det eller ej men jag gillade hennes driv och inlägg en gång i tiden (när hon var med Nils). Tyckte Bellme var rätt i tiden och gillade även hennes smink och klädstil om jag ska kommentera utseendet.

  Men nu känns inte hennes företag seriöst alls och hennes driv att bli entreprenör överskuggas av att bli känd.

  Svara

   (Hennes driv att bli känd överskuggas av att bli entreprenör).

   Svara

    Förra var rätt för att det är drivet att bli känd som överskuggar och drivet att bli entreprenör som överskuggas.

    Svara

     Tack! Jag är så sjukt trött idag, började tvivla på mig själv och tänka fram och tillbaka vilket inte gjorde mig klokare 😂

     Svara

   Jag älskar henne! PS besök min blogg DS

   Svara

  Bella goes Anna Nicole Smith. Det enda som fattas nu är en riktigt gammal miljardär.

  Svara

   Fanns ju en tills helt nyligen 😅

   Svara

    Hon har ju synts på bild med ännu äldre, och rikare, man efter det – det ska gaaaasas!
    (Kanske inte så bra drag dock att stava hans namn fel om man är ute efter att snärja – eller del av excelarket ’dum blondin’ – check!)

    Svara

     Vem?

     Svara

     vem???

     Svara

  Men alltså vilka är alla dessa som i hennes kommentarsfält på bloggen hyllar dokumentären som naken och ärlig?! Det är ju visserligen exakt det Bella vill att den ska framstå som, men alla med något innanför pannbenet inser att hon är manipulativ och drar sig inte för att ljuga och kasta människor under bussen.
  Gissar på att de flesta som hyllar Bella är ”var din egen chef 🌸 jobba var du vill ☀️🌴”-tjejer som inte själva inser att det som de jobbar med är pyramidspel och bluffmakeri.

  Svara

  Dokumentären är pinsamt dålig. Den började spelas in i oktober. Mest i bil med dåligt ljus. När hon är på Hand in Hand har hon ringen från Köpenhamn på en fingret. Den försvann senare. Fejkade hon den som förlovningsring?

  Svara

  Hela inlägget osar ju hat!
  Vet ej om vi såg samma dokumentär men dom datumen du lägger upp, la hon delvis upp efter programmet gjordes!
  Detta var bara vidrigt!

  Svara

  Vissa saker märker man är genuint och ärligt, medan annat är ett skådespel för kameran. Det förstör hela denna ”dokumentären” (om man ens kan kalla ett litet klipp för en dokumentär?)

  Svara

  Jag tror ni missförstår vad hon sa. Hon pratade om att hon inte träffar sin familj när hon beskriver hur det var att flytta hemifrån och bo själv. Jag tolkade det inte som att hon menade NU (alltså höst 2019 när det spelades in).

  Svara

   Det är nog bara du som tolkat det så.

   Svara

  Alltså.

  Vet ingen människa som tolkar påståenden och sayings så BOKSTAVLIGT som du. När Isabella säger ”I don’t spend time with my family” som du citerar i inlägget indikerar det inte (om man inte som du verkar leva i en värld baserad på semantisk logik) att hon ALDRIG träffar sin familj som du vill bevisa enligt ovanstående premisser. I en värld där ord har en flytande karaktär (vilket är den reella världen vi lever i) kan det tolkas och innebära massa, massa, massa olika saker. Typ att Isabella träffar dem ibland, såsom sin mamma, kusin, syskon, men att de inte utgör en stor del av hennes sociala sfär och liv.

  Känner att ett sådant synsätt skulle underlätta för gemene man på detta jordklot och skulle göra gott för oss alla – där kärlek och förståelse är grundpelare i hur vi närmar oss andra människor. I slutet av dagen är vi alla människor. Det är en sak att bedriva kritisk journalistik där målet är att undanröja otillbörlig marknadsföring eller annat kommunikativt medie som kan skada eller förvirra mottagaren och påverka dennes förmåga att fatta ett välgrundat beslut. Men att grotta ner sig i huruvida Bella träffar eller inte träffar sin familj och därefter säga att Bella cyniskt har ”råblåst” producenterna av den här dokumentären känns….. futtigt, Camilla.

  Önskar att du ödmjukt skulle kunna ta till dig den här kritiken, på samma sätt som du förväntar dig att alla andra i bloggsfären gör.
  Anna

  Svara

   Yrkar du på frikännande eller villkorlig dom?

   Svara

    😂

    Svara

  Vad är genuint och ärligt.
  Hon ter sig infantil, skyller allt på sin barndom….Mark Twain släng dig i väggen….

  Hur kan hennes sk. beundrare hylla henne, är de lobotomerade…seriöst.

  Svara

   Ja det är så pinsamt. Hur har denna lilla människa fått ta så stor plats?

   Svara

  Och nu tycker hon att hennes gamla liv var ”pinsamt”. Tror jag så mycket jag vill på.
  https://www.expressen.se/noje/lowengrip-domer-ut-sin-gamla-livsstil-pinsamt/

  Svara

   Det tror jag inte en sekund på

   Svara

  Varför har hon en dålig upplevelse med sin pappa? Jag är verkligen nyfiken? Jag minns att jag läste något om att hennes pappa försökte lura henne på pengar eller något, är det någon som har koll på det?

  Svara

   En gång lämnade han henne själv i lägenheten medan han gick ner i tvättstugan.
   (På riktigt! Det är den episod hon själv lyft fram om sin svåra barndom!)

   Svara

    Han kanske har varit den enda som satt gränser för henne? Inte varit Ja-sägare. Kanske räcker

    Svara

    Kommer ihåg den! Det var liksom det hon skrev som skulle förklara varför de har en dålig relation. Kommer ihåg att jag tänkte om jag missat något när jag läste det. Lät otroligt överdrivet att det skulle påverkat henne så mycket. Men då kanske det ligger något mer bakom men hon har iaf aldrig förklarat på ett trovärdigt sätt

    Svara

  griploov
  Förlåt! Jag ber om ursäkt till alla världens galningar jag har liknat vid xxx! Charles Manson, Ted Bundy, Pablo Escobar ni är helt normala och friska i synapsen. Efter kvällens kavalkad av lögner om jul, hyperventilerande svador pådyvlade av en IQ-befriad filmskapare samt en cliffhanger där xxx Dad fick en käftsmäll av hat som heter duga så måste xxx vara den hemskaste kvinnan sedan Ilse Kirch. Detta var det sjukaste Griploov skådat på bild och jag kan förstå Farbror Mentor att när han såg sista versionen av detta så bytte han lås och bad göteborspolisen att lösa problemet. Jag är speechless. Tur det fanns undertexter på svenska annars skulle man varken förstå xxx

  Svara

  Den enda som bryr sig om Isabella är du…. Hon måste vara själaglad över att denna blogg ger henne så mycket uppmärksamhet

  Svara

   Camilla och minst 300 st andra.

   Svara

  Jag reagerade starkt på hennes ”visdomspärlor” kring entreprenörskap i Kenya och hur det är nyckeln till att komma ur fattigdom. Om de Kenyanska kvinnorna bara lär sig grunderna så kommer de också bli ”framgångsrika”. Det är att vara så sjukt verklighetsfrånvänt att jag storknar.

  Dessa länder har så enormt stora utmaningar i samhället och ofta en utbredd fattigdom. Att tro att ILs tips om hur du startar ett företag i sverige på något sätt är behjälpligt är bara skrattretande.

  Svara

   Tänkte också på det. Vit, rik och priviligerad kvinna ska visa svart kvinna hur saker och ting ska skötas. 🤮

   Svara

    Äcklande!!!!!!! Utan ES hade hon aldrig fått stå där och dra sina klyschor

    Svara

   Det hon angav efter Kenyaresan att masaimännen inte gör något var bara så i hästväg pinsamt för Hand in Hand. Att vara borta från hemmet i flera dagar för att de männen vallar djuren getter och lever på getmjölk och de eventuella örter och frukter man hittar är inget jobb enligt superkvinnan Isabella Löwengrip. Enligt henne gör kvinnorna allt!

   Svara

   Hon så också att det inte är någon större skillnad mellan att vara entreprenör i Sverige och Kenya. Alltså va? hahahaha

   Svara

  Reagerade mest på att hon försöker. så. hårt. Som att hon leker affärskvinna. Och framförallt när hon ligger i soffan är det som om en (dålig) skådespelerska säger sina inövade repliker. Det blir bara så otroligt cringe. Liksom VAR DIG SJÄLV BARA.

  Svara

   ”It can be in two different ways now, it can be very successful or it can end up that I really have to change my life.”

   It can be?

   Svara

    Vad menade hon ens där?

    Svara

   Hon vet inte vem hon själv är så det blir nog svårt

   Svara

   Jag såg nyligen the talented mr Riley med matt Damon, himla likt allt detta med Isabella. Alla dessa olika karaktärer.. geez hard to keep up

   Svara

  Förlåt men hur IDIOTISK är inte pingis som kör bil och filmar samtidigt med sin telefon?! Hoppas inte hon har dottern i bilen! Ansvarslöst!

  Svara

  Dolly, vad tycker du om dokumentären?

  Svara

   Dolly kom med en kommentar tack!

   Svara

  Ja allt är ju på låstas så förstår nog inte vad det är att uppröras över? Känner mig mätt på IL, sanningen har dragits ut och ändrats på så mycket så det är svårt att veta vad som är på riktigt och vad som är fake. Tror inte hon själv vet. Hon har blivit karaktären som hon påstår att hon spelat för massan

  Svara

   Nu måste vi snart vara färdiga med den här människan

   Svara

  Säger hon inte i avsnitt två att hon fått ett sms av sin pappa, men att hon inte pratat med han på ungefär 2 år?
  Det är ju verkligen inte sant.

  Svara

   Jo hon säger att hon såg det medan hon pratade inför Barnevik och Hand in Hand.

   Svara

   Men alltså spela roll om det var ett år och hon säger två år, eller om det var sex år och hon skriver sju. Snälla… det gör henne varken till mytoman eller vidrig. Värre lögner har folk dragit och värre fel har mååånga gånger skrivits i inlägg här, utan källkritik.

   Svara

   Tror inte ens hon fick ett sms av honom just då utan hon vill bara ha sympatier och spelar på deras dåliga relation . ”SMS:ET” kom ju liiite för lägligt. 🙄

   Svara

   Men de umgicks ju bland annat julen 2018 enligt hennes blogg. Helt sjukt.

   Svara

  Det är samma sak hela tiden om och om igen.

  Svara

  Alla ni som skriver alla dessa elaka vidriga inlägg. Isabella har barn. Ni kanske ska tagga ner på hatet och tänka på dem. De kan läsa detta i framtiden. Har ni lite empati och hjärta så håll igen lite för deras skull.

  Svara

   Håller med. Hatet hon får i motsvarighet till hennes brott är ju sjukt. Hon fejkade siffror? Så företag som säljer produkter som tär på klimatet inte ville sälja via henne längre? Hon sa att hon inte träffar sin familj men hoppsan dom sågs visst 25 december 14:30? Alltså nu får ni ge er, lägg den här energin på valfritt av följande:

   – flera svenska barnmördare kom ut ur fängelset inom 10 år
   – svensk vårdpersonal går på knäna och värre ska det bli
   – 1500 svenskar tar livet av sig VARJE år. 10 gånger fler lider av självmordstankar

   Svara

    Vet inte hur det är för din del men jag kan lägga energi på flera grejer samtidigt: punkterna du räknade upp PLUS Bella 🙂

    Svara

    Tror någon på riktigt att barnen kommer skrolla ned 10 år i mammas blogg? Nä du. Det tror inte jag.

    Svara

   Det är en vuxen person du försvarar, som har försatt sig själv i denna soppa. Hade hon inte velat att barnen skulle kunna läsa om detta i framtiden hade hon kunnat tona ner sin cirkus (vilket hon inte gjorde, enligt egen utsago blåste hon på i full fart trots flertalet varningssignaler).

   Sanningen om Bella ska fram och jag är glad att det är på gång. Att försvara folk för att dem har barn är rent ut sagt korkat. Hur mycket ska man kunna komma undan med för att man har barn?

   Svara

   Öhhh Ja Bella har barn. Därför borde HON tänka på hur hon framställer sig själv.

   Svara

   Ted bundy hade också barn. Ville bara slänga in det 🙂 många som har barn!

   Svara

   Det kanske Isabella själv kunde tänka på någon gång. Alltså ljusa mindre så drAbbas barnen inte.

   Lite som när en vuxen kriminell skyller på att samhället har gjort honom till den han är. 🤦‍♀️

   Svara

    DrAbbas!!!😂😂😂

    Svara

    Vem är DrAbbas som din autocorrect vill få det till? Galet nyfiken 🤣🤣🤣

    Svara

  Jag blev nästan mer rädd för Bella efter detta. Något lite maniskt och obehagligt över de hela. Speciellt intervjuerna från ”psykologsoffan”, en skvätt av självömkan.

  Allt känns som ett desperat försök att rentvå sitt namn för några svar på allas frågor får ju knappast svar på. Återigen pratar hon runt problemen.

  Svara

   Den här ”dokumentären” var inte ett smart drag

   Svara

  Jag undrar bara hur hon kan mena att alla journalister är ute efter henne? Hon har ju själv skrytit gott om att hon är en mästare på att manipulera journalister och vända en intervju och frågor till sin fördel….
  *insert lost emoji here*

  Svara

  Alltså, bu to the fucking hu. Skitsynd om henne, verkligen!
  Eller inte alls.

  Skiten hon har försatt sig själv i med att ljuga för att tjäna pengar och framstå som att hon är bättre än andra?
  Det är så jävla ytligt och vidrigt. Det roligaste i det hela är att det FAKTISKT finns folk som försvarar henne.

  Svara

  Tycker det är en fin skildring av en ung kvinna som försökt ta sig fram. Tycker att hon får alldeles för mycket skit. Ja hon har säkert överdrivit sina siffror men kolla generellt på influensers, hur många har inte köpta följare/likes..
  man kan vara ensam fast men har kontakt med vänner och familj.

  Svara

   Men hur kan hon säga att hon är ensam med snyft i rösten och samtidigt stolt deklarera hon inte orkar lyssna på andra människors prat, hon går hellre därifrån. Hon har ju målat upp en bild av sig själv som nån slags stenhård businesswoman men sen när det passar ska det vara självömkan och gråt. Orkar ej

   Svara

  Nu har jag inte tittat på dokumentären men en dokumentär är ju sällan samma sak som en journalistisk granskning. Fattar inte varför någon skugga ska falla på dem?
  Och Cams kraftuttryck med vidrigt osv är ju bara löjligt.

  Svara

  Kommenterade på Bellas blogg igår om just detta ämne (familjen). Jag skrev att hennes uttalande vs hennes beteende/val under hösten bara bekräftar det som många trott: Att hon endast bjudit in sin familj i sitt liv igen för att hon behöver hjälp med livspusslet eftersom hon tvingast sparka sitt hemmateam.

  Inte helt otippat blev denna kommentar inte godkänd. 90% av alla kommentarer på hennes blogg nu är peppiga och hjärtat.
  Spyr lite i munnen.

  Svara

  Varför är det aldrig någon som ber henne förklara något? Filmaren hade en guldchans att fråga varför hon ljög om sin statistik och faktiskt tränga in under alla ytliga uttalanden som vi hört en miljon gånger. Men nada. Inte ett ord om hur hon hamnade där hon är. Bara att hon gjorde det och att det är synd om henne.

  Svara

   Men filmen känns ju som ett beställningsjobb..

   Svara

  Kan det där en klassas som dokumnetär? Tycker mest det är en vlogg som hade platsat på youtube, hon pratar och visar upp sig själv men jag hade velat se storyn bakom, en berättelse från då och nu, vad hände, var händer, hur, varför osv. men nope blev lite besviken över att domunentäern med är en vlogg och jag undrar vad fick hon betalt?

  Svara

  Jag är så fascinerad av hejarklacken i hennes kommentarsfält. Är de helt verklighetsfrånvända?
  Hon säger massor av konstigheter och ljuger en hel del (lätt att kontrollera). Varför reagerar de inte på det?
  ”Flyttade hemifrån när jag var 14” – sanningen – Fick låna pappas nya tjejs lgh på helgerna ibland.
  Lögnen om de hemska jularna går att kolla både på hennes insta och blogg.
  https://postimg.cc/gallery/1bm2dfu8a/
  ”Media vill se mig misslyckas” – sanningen – Media granskade ditt luftslott och dina fejkade siffror och avslöjade dig
  Mitt ”säkerhetsteam” – sanningen – Finns inget för ingen hotbild finns. Alla hennes lögner om Hampus är avslöjade så någon ”maffia” är alltså inte inblandade.

  Sista sekvensen då hon öppnar sms:et från sin pappa fick mig att må illa. Vilken maliciös uthängning. 🤢

  Svara

   …Isabella är inte frisk. Egentligen är det synd om tjejen

   Svara

  Så lol att Moa och Anna i Della Q hängde med Bella igår… Lite konstigt då de iaf tre gånger nämner i podden att Bella antagligen har asperger, är mytoman osv.

  Svara

   Det är kanske därför hon enligt hennes egen utsaga ligger i sängen hela dagen. 🧐

   Svara

    Ja det är klart. De är ju fulla nästan jämt, klart de drog med sig Bella i fylledimmorna.

    Svara

   Hmm, var kanske inte helt genomtänkt av Marisol eller vem som nu tyckte det var en bra idé – de där kvinnorna är fierce, inga som hänger bara för skojs skull.

   Svara

   Della q? What? 🤣

   Svara

   Men gud de är ju vidriga! Trots att jag ogillar Bella måste jag säga att den där podden och tjejerna bakom den bara framstår som obehagliga gång på gång.

   Svara

   Alltså det här kommenatatorsfältet är så otroligt motsägelsefullt. I år så har Isabella blivit hånad för att hon inte umgås med sin familj, för att hon inte kan hålla fast i relationer. Men nu när hon blottar sig i just den sorgen så ylar vargflocken …… fyyyyyy vad hon ljuger, hon träffar ju sin familj hela tiden. 🙄 är det ingen här som jobbar med åtminstone LITE självreflektion.

   Svara

  Alltså jag tycker det är g a l e t att Bianca behöver en till assistent! En assistent som ska hjälpa Lovisa! Och ta hand om hundarna, återigen..

  Svara

  Jag har läst Bellas blogg under flera år och det är först nu under hösten efter krisen som jag lagt märke till att hon verkligen träffar sin familj. Innan dess har de inte alls haft en så stor roll. Så det kan visst vara så att hon faktiskt inte haft en så bra kontakt.
  Jag gillar inte att man tar citat utan sitt sammanhang så här. Det kan bli så feltolkat då. Sen håller jag, ett år hit eller dit, vad spelar det för roll.

  Svara

  Kan Du inte skriva om maxinne och företaget som avslutade samarbetet med henne för hon hade hår under armarna.

  Svara

  Tänk att de tappade 80% av sina kunder över en natt! 😳
  Fattar faktiskt att Plagiat-Pingis inte vart jättenöjd med sin affärspartner på senaste tiden.

  Svara

   Intressant att i dokumentären säger hon att nu avslutas Australien, Spanien , Usa och något mer land. DETTA handlar om Löwengrip Beauty så krisen handlar inte enbart om Invest. Det har hon inte nämnt förut. Att hon säljer aktier för att betala löner låter som om det är hennes privata men kan även var aktier som ligger i Invest. Hon är duktig på att vara luddig.

   Svara

  Mängden av sinnessvaga och lobotomerade människor som hyllar IL på insta är skrattretande. Nog visste jag att det fanns korkade människor i världen men att se det sådär svart på vitt.. Vilken upplevelse!

  Svara

   Men de vill väl bara få en repost i hopp om att få fler egna följare?!

   Svara

  Och det här jäkla snacket om TEAMET hit och dit. Åhhh såååå pinsamt! Först ligga och gråta för att hon har gjort bort sig i sin bubbla för att i nästa klipp snacka om säkerhetsteamet, jobbteamet. Snälla Isabella om du läser detta. Gör dig själv en tjänst och nämn inte ordet team igen!

  Svara

  När det skiter sig totalt med företagen, kan iallafall inte börja arbeta som skådespelare eller tolk. Inte heller något praktiskt inom barnomsorgen eller vården. Skönt för henne att veta det åtminstone.

  Svara

  Jag är ingen psykiatriker, och svepande uttalanden om ev. diagnoser och störningar om en människa jag aldrig mött och använda det som visas på sociala medier som grund för dom känns främmande.

  Med det sagt så är det uppenbart att Isabella Löwengrip inte mår bra,så mycket vågar jag nog säga.

  Och hade min 21-åriga dotter sagt/fabricerat sånt om mej och vår relation, än värre i offentlighet,hade det gjort sjukt ont,men jag vill tro att jag kunde se att det då är mitt barn som inte mår bra.

  MEN, kanske finns det en möjlighet nu för dom i hennes familj att kunna kliva in och hjälpa henne återvända till sanningar som inte innefattar ”klick” och ”likes”?

  Jag tror inte jag är den enda här som sett sådant hända,att även om dessa är dom hon sårat och skadat kanske allra mest är även dom som känner henne bäst,och kanske är det sanningarna från dem som förvisso gör mest ont,men kanske gör dom det för att det är så mycket svårare att blunda för dom,med största säkerhet svårare än att vifta bort ord och meningar i ett kommentarsfält på en social mediaplattform.

  Om jag skulle ge henne ett enda råd skulle det vara att stänga av mobilen, slå igen locket på laptopen, och håll dej så nära hon kan dom som var dom FÖRSTA att säga sanningar när det var det SISTA du ville höra. Och ta reda på vem du är om du tar bort alla titlar, företag och kontorsmöten ett tag.

  Och kanske försöka hitta ett sätt att förstå att hon duger alldeles utmärkt som hon är,utan allt det.

  Blev en utläggning,men mina 2 cent.

  Nu ska jag ringa min dotter och berätta för henne att hennes pappa älskar henne och att hon är världens mest AMAZING unga kvinna.

  Svara

  Alltså vad är detta för en dokumentär? Om man inte har koll på Isabella så fattar man ju noll. De ger ingen som helst bakgrundsinformation. Och jag antar att målgruppen inte enbart är svenskar för isf skulle hon väl fått prata svenska, och det är väl bara svenskar som har koll på henne…

  Svara

   Jag håller med! Jag har koll på IL, men det var som att jag ändå inte förstod vad hon ville ha sagt. Hon letade så mycket efter ord och uttryck att jag inte alls förstod vad hon ville säga. Synd att hon inte tog det på svenska, så fort hon pratade svenska i klippet så blev allt lättare att förstå.

   Svara

  Ingen glömmer väl avslöjandet om Isabella Löwengrips beteende mot sina anställda? https://www.breakit.se/artikel/22518/anstallda-vittnar-om-missforhallanden-hos-isabella-lowengrip-varsta-tiden-i-mitt-liv

  Svara

   Nej det där finns alltid kvar 👏🏻👏🏻

   Svara

  Hahaha jaha? Vad är det för jävla grej att hänga upp sig på? Jag har också sagt att jag inte umgås med delar av min familj, men trots det träffade jag dem vid jul. Fy skäms! Men jag har ju faktiskt knappt någon kontakt med min pappa? Och det verkar ju inte hon heller ha? Bara för att man ses någon gång är väl det snarare en engångsföreteelse.
  Och dessutom spelades väl denna serie in innan hon la ut att hon var hos sin mamma och träffade sin syster?

  Svara

  Tycker synd om henne angående SMS:t från pappan, kan relatera till hur svårt det kan vara.

  Hade tyckt synd om henne för att hon förlorade 80% av kunderna om det inte hade varit för att hon hade trixat med siffrorna.

  ”Big house” måste så klart nämnas.

  Svara

  Kanske inte konstigt att teamet slutar tro på en när man inte är arligt med dem?

  Och ”the Kenya guy”?

  Svara

   Jag satte skrattet i halsen ”look, there’s the Kenya-guy” Alltså vad fan….

   Svara

  Har svårt att titta på avsnitten – allt känns bara så spelat.

  Men just delen om att hon inte träffar sin familj och släkt. Var det bara jag som trodde hon pratade om dåtid, alltså där efter att hon ”flyttade hemifrån vid 14” Att hon bara uttryckte sig fel på engelska. Som hon gör ganska ofta.

  Oavsett jobbigt läge för löwengrip efter denna dokumentär.

  Svara

  Alltså det här kommenatatorsfältet är så otroligt motsägelsefullt. I år så har Isabella blivit hånad för att hon inte umgås med sin familj, för att hon inte kan hålla fast i relationer. Men nu när hon blottar sig i just den sorgen så ylar vargflocken …… fyyyyyy vad hon ljuger, hon träffar ju sin familj hela tiden. 🙄 är det ingen här som jobbar med åtminstone LITE självreflektion.

  Svara

  Hörrni, det är flera här som sagt att de bakom klippen är vassa, har integritet och inte kommer gå på alla lögner. Vad har de gjort tidigare? Tycker allt hittills verkar rätt B tyvärr.

  Skrev samma kommentar under ÖS igår men fick inget svar så jag postar här.

  Svara

  Men Camilla vad dramatiskt 😂

  Svara

  Det finns bara en anledning till att hon säger att hon inte umgås med familj och släkt: Hon vill framstå som en ensam stackare
  Sjukt pinsam människa, är hon 15 år eller!?

  Svara

  Nej men snälla, det här är bara FÖR PINSAMT! När hon ligger helt söndersminkad i soffan, de zoomar in och hon visar alla tänder medan hon tänker… VARFÖR GAV JAG HENNE TITTARSIFFROR? 😭

  Svara

  Ni är så fast i ett visst tankesätt som det IL gjort är helt oförlåtligt? Man kan inte gå vidare alls, man måste bara älta samma saker om o om i oändlighet- tänk om hon faktiskt bättrar sig?
  Folk har förlåtit folk som faktiskt gjort riktigt äckliga saker. Sättet många skriver här är som IL vart en vän som svikit dem på ett personligt plan.
  Jag tycker IL gjort fel
  Men jag har också gått vidare 😉 sitter inte o skriver om vem hon dejtar om hon vill ha miljonärer eller inte, eller hur hon är som person etc. Kanske dags för alla här inne ett gå vidare? Jag tycker Isabella ska få göra det med 🙂

  Svara

   Hej IL

   Svara

    Suck! Så löjligt med dessa hej-kommentarer. Kom på något nytt.

    Svara

    Jag tror inte IL hade kommenterat en sån här lång kommentar om sig själv på bloggbevakningen sedan är det lätt för Camilla att lista ut dessutom, men tro du jag är Isabella för Isabella är ju verkligen den enda som komme vilja säga något gott ord om henne.

    Svara

  2012
  2013
  2014
  2015
  2016
  2017
  2018
  Jo-men-visst-sörru-att-de-blir-som 7 år sammantaget om man räknar alla år som hela 😉

  Svara

   5 år och 5 månader…blir det för övrigt mellan den 10 november 2012 och den 11 april 2018… om man plussar på den där månaden som IL pratar om i det första inlägget. Det är en differens på 1 år och 7 månader om vi ska vara petiga.

   Men det kanske kändes som 7 år för IL…

   Svara

  Framkom ju inget nytt alls. Bara samma samma samma. Hade inte Camilla luskat i hennes alla bluffar hade cirkusen fortsatt… Lika mycket cirkus/freakshow då som nu, men i olika former. Tyvärr.

  Svara

   Vi hade kunnat köra en Bella-bingo här! Allt väldigt förutsägbart, allt har sagts förut. Hon har inte mer att komma med!

   Svara

  Det är nog en definitionsfråga. Hon kanske menar i en stor utsträckning. Jag umgås inte heller med min mamma enligt mina vänner för att jag träffar henne enbart 1 gång i månaden.

  Svara

  Minns jag helt fel, men har inte hennes lillasyster jobbat till och från hos henne, framförallt sen skilsmässa? Hur går det ihop med att hon inte träffar sin familj

  Svara

  Förundras av den heliga inställningen till Greta med diagnos, samtidigt som det sparkas med blodvittring- på Isabella med diagnos.

  Svara

   Jag tycker inte någon ska sparka på någon … men jämförelsen är inte rättvis. Greta försöker rädda världen och är en ungdom. Dessutom får hon faktiskt rejält med kritik av många vuxna, mäktiga personer. När Blondinbella var en ungdom och försökte bygga upp en företag och inspirera andra unga kvinnor så fick hon ingen skit för det – tvärtom endast hyllningar av alla vuxna och mäktiga, särskilt i media, vilket sett till hur det utvecklade sig var något av en björntjänst.

   För övrigt är det lite svårt att skylla allt på en diagnos helt plötsligt. För inte så länge sedan var hennes ADHD en superkraft, enligt henne själv. Det var tack vare den som hon skulle bli världens mäktigaste affärskvinna, inte bara Sveriges. ADHD är en väldigt vanlig diagnos. Man slipper varken fängelsedomar eller kritik för att man har ADHD, det är inte ett frikort.

   Känns orättvist mot Greta att dra in henne i vad Isabella Löwengrip har för sig.

   Svara

   Varför drar du ens in diagnoser?

   Svara

  Ärligt talat så struntar jag i om hon ljuger eller inte , hon ser så vilsen ut att det gör ont. Och så ska ingen behöva ha de även om man blåst upp ett luftslott och det nu sprängts..

  Svara

  Jag tycker hon kändes genuin i dokumentären. När hon säger att hon inte umgås med sin familj tror jag inte hon menade att hon ALDRIG träffar dom, utan att det överlag är så att dom inte umgås. Blev lite ledsen av att se hur ensam hon verkar vara…

  Svara

  Hon umgås nog lika ofta som de flesta som bor inte just i samma by med släktingar

  Svara

  Får panik på hur skämmigt dålig hon är på engelska 🤯 Hon får verkligen inte en enda mening rätt.

  Svara

  Du är så patetisk som avskyr en annan kvinna som du inte känner så mycket som du gör, men kollar på hennes dokumentär för att döma ut och peka fel. Du kollar på den för att du stör dig så mycket på henne att du vill se. Det är sinnessjukt!

  Svara

  nu har Marisol slutat oxå …vilka finns kvar runt bellan?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.