Ska Kenza släppa en kollektion barnkläder?

Det verkar onekligen så om man ska tro Kenzas Instagraminlägg…
Frågan är om hon skapar upp en matchande kollektion till mamma och barn så som Gina Tricot gjort, och är det i så fall för Ivyrevel eller är det för ett redan etablerat märke för barnkläder?

Åh, drömmen vore ju att få ta fram en hund och katt-kollektion, men jag är inte säker på om världen är redo för det än. En hund och katt-kollektion med Bloggbevaknings-merch.
Vem skulle INTE vilja ha det liksom? 😉
”One day you’re in…and the next day..you’re OUT!”

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Perfekt med en kollektion till både mamma och barn ju! Känns så uppfriskande och rätt i tiden med lite mer onödig konsumtion. Såhär när världen brinner och allt 🙂

  Svara

   Jag är lite nyfiken på om föräldrar är mer miljömedvetna än barnlösa. Alltså jag, som barnlös, känner panik över världen. Över extremväder som blir allt vanligare med klimatförändringarna, vattenbrist, torka och värmebölja. Jordbruket är sårbart och vi som är så vana att leva i överflöd, plötsligt ska våra barn kanske inte ens ha en tryggad framtid gällande basics som mat och vatten? Hade jag varit förälder hade jag nog mått ännu sämre, för det är ju våra barn och barnbarn som får ta den absolut största bördan.

   Svara

    Min miljöångest har blivit extrem sen jag fick barn. Har typ en massa katastroftankar och funderar allvarligt på att börja bunkra åtminstone konserver och vatten, och funderar på att köpa hus lite avskilt så man kan odla lite själv och kanske skaffa ett par höns och så. Vet inte om jag ser för mycket film kanske 🤦‍♀️

    Svara

     Jättebra ju, min sambo har tagit hand om den biten 🙂 Vi har allt hemma vid kris, vattendunkar och grejor.

     Svara

     Haha, jag funderar också på det. Att flytta ut till landet alltså, ha en egen liten odling o.s.v. Men det får vänta tills jag är äldre :>
     Intressant att din miljöångest blivit värre sen du fick barn i alla fall. Var du intresserad av miljöfrågor innan du fick barn? Skulle du säga att du försökt/försöker leva relativt hållbart innan du fick barn och/eller efter du fick barn? För jag kan tänka lite att man kanske är nåt sånär miljömedveten innan man får barn; käkar vegetariskt emellanåt, pendlar med kollektivtrafik eller cykel, försöker inte överkonsumera etc. När man sen får barn kanske ens miljöångest blir värre, men det är kanske också svårare att leva mer hållbart? Lättare med bil än kollektivtrafik, köper nya bebisgrejer istället för begagnade (möbler och kläder) osv osv. Bara tankar från min sida, har ingen aning 😀

     Svara

      Alltså nja, innan jag fick barn så levde vi väl hyfsat miljövänligt men det var mest för att vi hade så lite pengar. Hade inte råd med bil så jag gick till jobbet, åt billigt vegetariskt och köpte en del begagnat, men det var inte ett medvetet val på så sätt. Jag har helt klart bilvit mer miljömedveten sedan barnen kom, men om det beror enbart på ångest över deras framtid, eller för att det känns som att samhället i stort vaknat lite de sista åren, det vet jag inte. Dock är det mycket svårare med barn! Vi producerar sjuka mängder blöjor bland annat. Testade tygblöjor men det känns inte helt okej i en gemensam tvättstuga (där det är så lite tider att man får tvätta typ varannan vecka). Men vi försöker åtminstone köpa kläder begagnat, inte köpa så mycket platsleksaker och så.

      Svara

     Ja i mitt fall var det så. Pga att jag inte köper begagnat. Jag är mån om vad jag handlar, hur mycket och ofta samt material men jag handlar mycket mer nu än tidigare eftersom jag har småbarn som växer…

     Svara

    Jag vet inte om det gör någon skillnad. Jag var ganska obrydd kring klimat innan jag fick barn, men har på senare år och i synnerhet sista året börjat få oroskänsla i magen kring klimatet och framtiden och mina barns framtid. Får ångest över familjens sopor och insikten i att alla slänger nästan lika mycket skit typ. Har aldrig tänkt den tanken innan (!) Jag antar att det är bättre sent än aldrig att vakna.

    Svara

     Så tänker/tänkte jag förr när jag gick in på typ H&M och dylikt. Jag bara ”shit, här är fullproppat med gud vet hur många kilo/ton kläder. I en butik av flera i samma stad. Sen finns ännu fler i andra städer. I hela Sverige. I världen”. Blev så sjukt övermäktigt när jag började tänka så, så nu har jag svårt att gå in i såna klassiska fast fashion-butiker eller köpcentrum. Överkonsumtionen blir så tydlig där liksom. Sen går jag in på såna ställen ibland ändå såklart, och då brukar dissonansen kicka in.

     Svara

    Jag har också panik över världen. Inte bara pga att jag ska ha barn och hur det bidrar till klimatet, men ännu mer när jag läser hur mycket andra länder släpper ut i CO2 och vilken liten piss i Nilen till skillnad jag kan göra. Förstå mig rätt, försöker göra allt jag kan. Men så läser man typ det här:

    https://www.svt.se/special/co2-utslapp-tio-ar/

    Eller det här:

    https://www.ekonomifakta.se/fakta/miljo/utslapp-internationellt/koldioxid-per-capita/

    Och då får jag ångest på riktigt.

    Svara

     Så är det, många länder är betydligt värre, inte minst på grund av energisystemen som fortfarande går på fossila bränslen. Där får man trycka på politiker och hoppas att de länder (speciellt de som har råd och möjlighet) ställer om sin elproduktion snarast möjligt. Samt att vi slutar gulla med lobbyister och subventionera fossila bränslen.

     Samtidigt ska vi inte glömma att vi i väst exporterar våra utsläpp, då bland annat produktionen av kläder och andra saker vi köper, tillverkas i utvecklingsländer och/eller länder med nästan obefintliga lagar, regler och krav på miljöhänsyn och rättvisa sociala förhållanden. Jag undrar om de tog det i beräkning på din andra länk eller hur de räknar där?
     På naturvårdsverket ser man att de konsumtionsbaserade CO2-eq utsläppen är på nästan 9 ton per capita 2017. Då tror jag de räknar med utsläppen av det vi konsumerar här men som producerats i andra länder också. Sen står det också ”Storleken på de utsläpp som sker i andra länder beror på hur mycket vi importerar, hur utsläppsintensiva varorna eller tjänsterna är och hur stor utsläppsintensiteten i landet är där produktionen sker ”.

     Samtidigt ska vi inte ska sluta kämpa med oss, både på nationell nivå men också per individ, för att fortsätta få ner vårt ekologiska fotavtryck. Vi är ju fortfarande långt ifrån hållbara 🙂 Hint hint köttkonsumtion, transporter och annan överkonsumtion.

     På tal om produktion som flyttas till länder där det är billigt (av en orsak…) så undrar jag hur Kenzas kläder tillverkas. Hon slog mig förr som en influenser som faktiskt brydde sig om sina medmänniskor, ville göra rätt för sig, trodde på rättvisa osv osv. Jag undrar hur det går ihop med att producera kläder billigt i typ Bangladesh där arbetarna jobbar övertid utan ersättning, inte får skälig levnadslön och där tekniken för rening av kemikalier och utsläpp är obefintlig eller undermålig. På Ivyrevels hemsida står inget om miljöhänsyn eller CSR. Och det är synd, för den bilden jag hade av henne förr var att hon om någon av alla dessa influensers skulle kunna göra något lite bättre. Ta lite mer ansvar. Vara lite mer av en förändring. But I guess not hehe

     Svara

    18:15 har du funderat på att bli politiker? För att förtydliga, det är inget hån utan du verkar brinna för saken och de stora partierna behöver sånt folk.

    Svara

     Haha, det var snällt men är tyvärr lite för skygg för att våga visa att jag brinner för något och ta plats :> Så tror inte jag hade gjort så stor skillnad som politiker. Det lämnar jag till dem som har lite mer fallenhet för att knyta kontakter och argumentera. Men jag vill gärna jobba med hållbarhet på något sätt; sen om det är inom myndighet, organisation eller som egen företagare med fokus på cirkulär ekonomi återstår att se. Eller bara som engagerad medborgare. Finns mycket att göra och många lösningar på problemen (vilket egentligen är kul, vem gillar inte problemlösning?) men det är också oerhört stort och komplext. Inte minst för att vi är fast i ett system och en kultur som inte rimmar med hållbarhet och att värna om jordens resurser och mående.

     Svara

    Å andra sidan gör barnlösa den största insatsen för miljön!

    Svara

     Så är det! Drömmen är ju att vi minskar befolkningen totalt sett! Men innan den kan minska måste den avstanna och för att den ska göra det måste främst utvecklingsländer få utvecklas, jämlikhet och jämställdhet uppnås, utbildning vara tillgänglig för alla oavsett kön och ekonomi och alla, inte minst kvinnor, behöver tillgång till preventivmedel och andra metoder för familjeplanering 🙂

     Svara

      Det är på väg redan. Vi väntas nå toppen redan år 2100, sen går befolkningsmängden ner igen. Europas befolkningsmängd når toppen redan nästa år. Det är Afrika som kommer öka mest, från 1.3 miljarder till 4.3 miljarder på 80 år.

      Svara

    Att skaffa barn är väl det värsta man kan göra för miljön, så rent spontant känner jag att nej, ni med barn är spec miljömedvetna. Eller så är ni det för att kompensera?

    Svara

     Det är en så stark biologisk drift hos många att jag faktiskt inte känner för att säga att de som skaffat barn ”inte är miljömedvetna”. Så svart eller vitt är det inte. Och det är ju bara bra om folk (helst med max två barn haha) har något som får de att vakna till – om det så är deras barn och deras framtid så är det en good enough reason att bli mer miljömedveten? 😊

     Svara

     Jag släpper ut mindre än 1,6 ton koldioxid per år. Jag har barn men de släpper ut som jag ungefär. Hur? Vi äter vegetariskt (helt växtbaserat, inga varianter), flyger inte, handlar second hand, källsorterar allt, har bara grön el i hemmet osv osv. Att någon inte har barn gör dem inte automatiskt till en större miljövän. Flyger man en långresa per år så är utsläppen bara på den resan uppe i ca 8 ton koldioxid, äter man inte en växtbaserad kost så kan man lägga på ca 2 ton koldioxid. Shopping bidrar också väldigt mycket. Jag menar inte att vara otrevlig men tycker att det är en för stor förenkling att säga att man automatiskt är mindre miljömedveten för att man har barn. Allt beror ju på hur man lever. Och ja, alla dessa val är gjorda för att jag vill att mina barn och eventuella barnbarn ska kunna leva på denna planet utan miljökatastrofer, krig, svält mm. Och ja, jag får sådan ångest över detta, över konsumtionshetsen, över alla slentrianflygresor hit och dit, över den höga köttkonsumtionen, men jag vägrar att inte dra mitt strå till stacken och min förhoppning är att kunna påverka även andra. Det är mina barns framtid det handlar om. 💚 Och för de som ev tror att vi lever ett tråkigt liv så kan ni inte ha mer fel. Jag uppskattar och upplever så mycket mer nu än tidigare när jag var fast i konsumtionssamhället. Det är en livsstil men den är inte konstig eller tråkig, vara annorlunda mot vad vi är vana vid.

     Svara

      Det har du helt rätt i! Lever en barnfamilj miljövänligt, så som din, så kan den familjen släppa ut mindre än ett par utan barn. Min syster och hennes sambo flyger tvärs och kors över världen på både korta och långa semestrar, shoppar nytt, kör bil och konsumerar kött. De två tillammans släpper säkert ut lika mycket om inte mer än din familj sammanlagt

      Svara

    Med tanke på att det värsta vi kan göra för klimatet är att föröka oss så är vi barnlösa by fact mer miljömedvetna!

    Svara

     Snarare by default än by medvetenhet. Vi är ju inte mer miljömedvetna eftersom det in de facto handlar om att vara medveten om det 😉 Tror inte majoriteten av oss utan barn är barnlösa frivilligt för miljöns skull (även om jag vet att det finns folk som inte vill sätta ett barn till jorden pga världens tillstånd och mänsklighetens agerande )

     Svara

   Haha så sant. Det riktigt tråkiga med influencers är att de lever på att producera onödiga varor. Sånt som ingen saknat om det inte fanns.

   Svara

   Precis det är nu vi ska sluta leva direkt 👊🏻

   Svara

    Tråkigt liv om man måste köpa på sig massor med saker man inte behöver för att känna sig levande.

    Svara

   Öppna seconhand butik våre mer vettigt

   Löjligt dessa mammabarnlikakläder!

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Ja allt för att mjölka ut pengar ur sin lilla bebis. Förlåt men är så trött på influencers som använder sina barn till att tjäna pengar.

  Svara

  Helt sjukt hur mycket hon exponerar sin son.

  Svara

   Tyvärr finns det verkligen värre exempel och hennes son är fortfarande bebis, hoppas han fasas ut när han blir äldre (men första året sitter man liksom fastklistrad vid sitt barn…)

   Svara

    Jag vill verkligen se det hända.. Tvivlar starkt. Hon är den som älskar mest uppmärksamheten av dom alla! Plus att ingen får glömma att hon faktiskt fick barn till slut.. Katastrof om nån glömde det!!

    Svara

     På riktigt Elin B, det var väl att gå lite långt eller?

     Svara

      Men man märker det ganska tydligt vad hon vill nå ut för signaler! Så det är inte en omöjlig tanke, tyvärr. Kenza är väldigt genomskinlig

      Svara

     I know. För oss som _verkligen inte_ kan få barn är det ett jävla trist tjat att höra. Hon blev ju preggo och så jävla lång tid tog det inte heller?

     Svara

      Läste ett svar på en kommentar från henne som postades någon gång under 2016. Den rörde huruvida ”det var dags för barn snart.” Då var det veeerkligen inte aktuellt än på ett tag, tydligen. Så med mina beräkningar försökte hon i två års tid eller något, på sin höjd. Klart att allt är relativt – två år är långt jämförelsevis med t.ex. första försöket, men i mitt fall dröjde det ett decennium inkl flertalet missfall, så då kan jag tycka att det gick väldigt fort i hennes fall. Försöker själv tona ner med antalet poster på sociala medier rörande min egen unge, men jag slipper ta så mycket hänsyn då jag inte råkar vara någon som helst offentlig person.

      Svara

       Exakt! Hon skulle vinna mycket med att vara lite finkänslig när hon uttrycker sig, och visa empati för andra. Hon har en stor plattform hon kan påverka liksom.

       Svara

       Tror jag läste att hon slutade med p-piller innan deras bröllop sommaren -17. Sen blev hon gravid sensommaren -18, så ett drygt år försökte dom vilket ändå är rätt normalt.

       Svara

      Precis. Hon är alltid ett offer, angående allt!

      Svara

   Trodde verkligen inte det om henne. Hon verkade resonera så klokt när hon var gravid. Sen sonen kom har hon gått i den redan av andra influencers upptrampade stigen som innebär maximal exponering, samarbeten och noll integritetstänk kring den lille.

   Svara

   Minns att hon sa i podden att hon förmodligen skulle visa honom till en början men i takt med att han blev äldre skulle hon inte vilja att han gick och känna igen. Han är ju fortfarande väldigt liten men det känns inte anonymt och göra en hel bebis kollektion som han förmodligen kmr fronta precis som hon gör för Ivy revel. Eller vad tror ni? Kmr de anställa modell bebisar?

   Jag förstår att man som mamma vill visa upp sin bebis hela tiden för jag är en av dem där jobbiga människorna på Instagram som inte har annat och posta än sitt barn. Men jag har en privat Instagram med 100 följare. Skulle inte varit likadan med över 1 miljon följare och som offentlig person.

   Tänker på de som typ gör egna Instagram till sina ungar och barnen får en stor följarskara. Ja man ska absolut respektera barnets integritet osv men från ett säkerhetsperspektiv är de inte rädda?? Finns så sjuka personer. Och det är så enkelt och leta upp någons adress. 😕😥😥

   Svara

    Jag trodde också han skulle fronta men på bloggen skrev hon att hon var med andra barn och N bara hälsade på. Får hoppas att han hålls utanför för hans egen skull.

    Svara

  Känns ändå ganska naturligt då de redan säljer kläder. Blir ju inget jättestort steg att ta.

  Svara

  All denna exponering av barn.. Jag som nybliven mamma FÖRSTÅR att man är som nyförälskad i sin bebis och vill inget annat än att visa honom för världen. Men att ta steget längre att tjäna pengar på sin nyförälskelse känns så himla egoistiskt, girigt och elakt. När ska det sluta?

  Svara

   Tja, det slutar väl när han blir stor nog att säga ifrån.
   Eller så blir han likadan. Lite som Wahlgrens, att nästan alla vill passa på att mjölka sin del i kändisfamiljen.

   Svara

  Och nu har Ellen tagit åt sig av kommentaren för att hon höll sig om magen. Vad tog det, 10min? Alltså det kommer direkt ut när det sagts bu eller bä om henne nånstans! Orka va så himla kränkt.

  Svara

   Orka bli kränkt över en hand på magen.

   Svara

    Det har jag inget att säga om. Men folk får väl tycka det är störigt?

    Svara

     Problemet ligger hos dom själva om de blir så pass störda över en sån liten sak.

     Svara

      Alla blir störda mer eller mindre på en massa onödiga saker här i livet.

      Svara

       Man kan välja om man vill störa sig och skriva en kommentar som inte tillför något öht, eller bara släppa det. En hand under magen känns definitivt något som man bara bör släppa om det är något man stör sig på…

       Svara

        Ja det är helt tydligt nåt man öppet inte får tycka är störande!

        Svara

         Man får såklart öppet tycka att det är störande och skriva en kommentar om man vill. Om man vill framställa sig som en sådan typ av människa så är det upp till en själv. Men är inte ämnet ganska passé? Lite gjort? Lite 2019? Häng med in i 2020 vetja, där vi andra hänger, vi som inte stör oss på händer på magen 🙂

         Svara

          Och, om man öppet skriver om att man anser det vara störande ja då får man helt enkelt ta att den berörda parten själv kommenterar det. Man kan inte gnälla över saker och tro att alla bara ska hålla med eller hålla tyst.

          Svara

    Det störiga är inte en hand på magen, det störiga är att blivande mammor är så jävla störiga o självupptagna o ffa gravida influencers. KOLLA PÅ MIG HÄR E JAG ETT MIRAKEL HAR SKETT JAG LÅG MED MIN KILLE O NU LIGGER ETT FOSTER I MIN MAGE”.

    Svara

     Ja, och andra får ta hormonsprutor, plocka ägg, sätta tillbaka embryo, får mens, får gör om hela proceduren, blir gravida, får missfall och börja om igen. Förhoppnigsvis kanske det till slut resulterar i en graviditet.

     Svara

      Ja men de kvinnorna får hålla på hur mkt de vill. De som ligger o vips blir gravida kan vara tysta.
      Mvh bitter ofrivilligt barnlös som får spel på alla lyckliga mammor

      Svara

       Men vilken fjant du är. Ska du vara sådär äckligt missunnsam hoppas jag du aldrig blir gravid.

       Svara

   Tycker inte hon verkar kränkt. Snarare att hon driver med alla som blir kränkta över att en gravid håller på sin mage och gör en rolig grej av det.

   Svara

   Det handlar inte om att hon är känslig. Det handlar om att våga säga ifrån om ett fenomen som man anser är fel (fenomenet att alla ska ha en åsikt om att en håller om ens gravida mage). Varför ska någon ens ha en åsikt om att en person vill nudda sin egna kropp? Ska ni bötfälla folk för att de inte står exakt som ni vill att de ska stå? Var går gränsen? Får man inte visa tänder eller fötter på bild heller eller?

   Svara

    Det är väl samma som folk stör sig på sprättben, folk som asgarvar på alla bilder, som gör pussmun på alla bilder, osv osv osv. Ingen big deal. Man kan tycka nåt ser lite töntigt ut utan att få alla mammor på sig känner jag.

    Svara

     👍 sprätten, ankmun och hand på gravidmage får han inte ha åsikt om 😬😂

     Svara

     Lite dubbelmoral där. Om du vill beklaga dig över hand på magen, får du väl ta att folk beklagar sig tillbaka.

     Svara

      Absolut! Men ingen armé med mammor kommer efter en när man pratar om annat, bara när det handlar om posen med handen på magen!

      Svara

       Vad annat brukar du gnälla över som specifikt har med mammor att göra?

       Svara

   Herregud. Så ska hon försöka vara rolig hela tiden. Hon är inte rolig.

   Svara

   Att folk orkar gnälla om ta mig fan allt det är värre

   Svara

  Uppmuntra till ännu mer konsumtion, nu får hon ge sig. Vi lever på 20-talet. Öppna en second handbutik istället med fokus på barnkläder.

  Svara

  Förresten, var det inte Kenza som inte skulle posta bilder på sonens ansikte när han började bli lite större?

  Svara

   Jo, hon skulle även sluta blogga när hon blev mamma 🤷‍♀️

   Svara

    Hon FUNDERADE på att göra det.

    Svara

     Nej. Hon sa ”Blir jag gravid, så kommer jag lägga ner bloggen.”

     Svara

   När han började få individuella och utmärkande drag skulle hon sluta posta bilder på honom, så att han inte skulle gå att känna igen på t.ex. förskolan. Tyckte det var rätt klokt resonerat, dels för hans säkerhet (hon har ju haft flera stalkers bland annat), men också för hans privatliv och integritet, slippa bli stirrad på och igenkänd som ”Kenzas barn”.
   Asså det barnet har ju verkligen haft ett eget och utmärkande utseende lääänge, tror varenda människa som vet vem hon är skulle känna igen hennes unge på förskolan nu.

   Svara

    Nyfiken, men vad sticker ut hos honom tycker du? Han anses ju väldigt söt, med rätt enligt mig i alla fall. Men nåt mer specifikt du tänker på?

    Svara

     ”Han anses ju väldigt söt”, av vem haha? Är han på nån topplista? Lägg ner din besatthet av utseende kenza. Alla barn är söta för sina mammor.

     Svara

      Haha, gulligt att du trodde Kenza själv stod för den kommentaren. Nikola får ju dagligen en drös med kommentarer om sin söthet, därav ”ansett söt”,

      Svara

     Ögonen, näsan, munnen, leedet. Håller med om att han verkligen har utmärkande utseende. Och är fett söt. Då tycker jag inte ens barn är söta särskilt ofta 😁 eller, är snarare likgiltig till deras utseende

     Svara

     Kan inte orda det bättre än att han har ett ”eget” utseende, med utmärkande drag. Man ser ju hur han kommer se ut som 1-2-3-4-åring liksom. Alltså de flesta bebisar kan ju se lite generiska ut de första månaderna i livet, men sen får de flesta sitt ”egna” utseende, och det har ju han också fått. Menar jag bara, lägger noll värdering i utseende, bara konstaterar att han inte ser ut som en generisk nyfödd bebis längre, utan som en människa liksom haha.

     Svara

  Eh ja jag har redan matchande kläder med min hund, vi har matchande barbourjackor hahah. (och innan nån säger att det är löjligt med kläder på hundar: min hund är en gammal kille som är väldigt frusen utav sig, har bara på jacka på honom när det är blåsigt/regnigt ute)

  Svara

   Haha, vad sött!!

   Svara

   Åhhhh det där gör mig så trött. Folk som har en massa skit att snacka om djurägare som faktiskt bryr sig om och skyddar sina djur.
   Har aldrig hört någon gnälla och rynka på näsan för att en hund har en reflexväst eller en service hund har sele/väst.
   Meeeen är det ett regntäcke som dessutom har en glad färg ja då är det djurplågeri!?!
   För hunden spelar det ingen roll! Reflex, regn och väderkydd eller tomtedräkt.
   Det är DU som lägger en värdering i det.

   Vi har ett gäng raser som inte har päls eller hud för nordiskt väder. Oooooch skall vi vara sådana… Varför går du själv påklädd stora delar av året?

   Svara

    Ja alltså det var ett svar till hejhej

    Svara

   SÅ GULLIGT 😍😍😍😍

   Svara

  Någon som vet vad dessie heter på instagram? Hittar inte henne…

  Undrar hur det gått med hennes utbildning och om hon är klar fastighetsmäklare?
  🙂

  Svara

   Hon fick besök av farbror blå nu i januari, inte heeeelt på den lagliga sidan. Gamla Dessie is back.

   Svara

    Jaha har helt missat det,🙈 men hon jobbar kvar på fastighetsbyrån elr? Fick för mig att hon skulle bli klar med utbildningen i somras? 😊

    Svara

   Eller om hon varit i knivdrama…

   Svara

   hon verkar ha inaktiverat sin instagram för jag som följer henne kan inte hitta henne mer heller

   Svara

  Frågan är väl om hundar och katter vill ha någon kollektion! Bara en tanke såhär på lördagskvällen.

  Svara

   Nä, särskilt köpstarka är de inte, de små liven.

   Svara

  Är Kenza kläddesigner? Kan hon material? Hur man konstruerar ett plagg? Hur man ritar ett mönster? Tillskärning? Osv osv osv. DÅ kan hon säga att hon släpper en egen kollektion. Annars är hon, som alla de andra influencorna, bara en reklampelare. Någon annan, utbildad designer, har skapat plaggen.

  Svara

   Skojar du? Ivy revel…?

   Svara

    Du menar alltså att Kenza själv sitter vid ritbordet och skapar sina egna designs, med kunskap om tyger, tillskärning och passform, osv osv osv? Som en designer gör i sitt yrkesutövande?

    Svara

     Haha aldrig.

     Svara

     Det är sällan enbart en designer som sitter med allt det där? Det är oftast ett helt team med produktutvecklare/inköpare, designer, mönsterkonstruktör osv.

     Svara

  Tycker det ser fånigt ut när ungarna är klädda som föräldrarna.

  Svara

  Tror det är ett samarbete med babyshop.

  Svara

  OT – Men jag har hittat Bianca Ingrossos dubbelgångare 😲

  Hamnade av en slump på norska Elena Makridis Instagram – Beautybyela – kolla in!!

  Svara

   Ser ingen likhet där!

   Svara

   Dubbelgångare… Nä.

   Svara

   Haha, nej. Inte alls lika faktiskt 😀

   Svara

   De är inte lika för fem öre.

   Svara

   Nej verkligen ingen likhet?!?

   Svara

   Ögonen är ganska lika. Annars nej.

   Svara

  Öppet Spår?

  Svara

   Är det inget öppet spår i kväll?

   Svara

   Snart, förhoppningsvis.

   Svara

  GE OSS BLOGGBEVAKNINGS-MERCH TILL DJUR! Jag kommer absolut köpa en dräkt till min katt isf, han fryser när han är ute på vintern.

  Svara

  Jag undrar lite vad hon och många andra ska med alla dessa pengar till? Eller är det mest ett sätt att fylla sin tid?

  Svara

  Det verkar vara vanligt att småbarnsmammor plötsligt får en passion för barnkläder. Inget konstigt kanske, men det är anmärkningsvärt hur mycket av hennes varumärke som kännetecknas av att hon är mamma nuförtiden. Alla samarbeten går ju ut på det också. Lite som mammor som lägger ut bilder varje dag på sin baby på FB och tror att hela världen bryr sig, men hundra resor värre.

  Svara

   Och det är egentligen det jag tycker är problemet. Barnet är ju supergulligt och ser gärna bilder och filmer på honom men att hon har gjort om hennes varumärke och ska ”make a profit” på hennes barn?
   Titta på t ex sivanayla på instagram. Följde inte henne när hennes barn var litet men barnet kommer in lite då och då men hon har fortfarande sig själv och sina företag I fokus

   Svara

  Det sämsta du kan göra för miljön är att skaffa barn.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.