Fina flickor får inte…vaddå?

Tog mitt snus och gick därifrån ilsken som ett bi. Nu är absolut INTE min tanke att på något sätt romantisera snus, nikotin eller ett beroende. Jag vet om att det är dåligt och en last som jag absolut inte är stolt över men det är jag som äger det valet. Ingen annan. Och absolut inte en kille i en kiosk som har ideér om hur ”fina tjejer” bör göra och inte göra. //Paula

Vilken jävla tröghög!
”Fina flickor snusar inte”?

Vad mer får fina flickor inte göra?
– Bajsa
– Prutta
– Rapa
– Ta för sig
– Vara högljudda
– ??

Fyll på listan…
Får fina flickor njuta av sex?
Välja bort barn eller den traditionella familjekonstellationen?
Ha orgier? En ormgrop med andra fina flickor?

”Fina flickor snusar inte”…

Störtlöjligt!
Det där är ju ett sådant typiskt exempel där man kommer på det perfekta, dräpande svar, ungefär fyra minuter för sent och ”the moment has past”…

 

196 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skulle själv ha bett om en grov lös istället, om kassören säger sådär

  Svara

   Ja! Hon skulle ha sagt att ”då går den här fina flickan och köper en lösgrov hos er konkurrent istället, och sen ringer den här fina flickan och pratar med din chef om deras korkade personal!”

   Svara

  Nu händer det tack och lov inte längre, men när jag var yngre och stod ute och rökte fick jag ofta kommentarer från äldre gubbar (vilken lågoddsare va?) om att tjejer inte ska röka bla bla bla.. Så jaefla irriterande. Mind your own god damned business liksom.

  Hade jag fått en sådan kommentar som Paula fick hade jag vänt på klacken och gått därifrån.

  Svara

   Du borde dock inte röka

   Svara

    Det är mycket man inte borde göra. Låt var och en ta sitt egna ansvar. Så less på att alla ska tala om för en vad man borde och inte borde göra.

    Svara

     Jo, skillnaden är väl bara att det är rätt vanligt att andra blir drabbade av rökning

     Svara

     Jo men rökning? Finns verkligen inget positivt med det. Dessutom påverkas andra av det. Så sluta med det.

     Svara

      Hon hittar säkert på 😂 känns som de e ofta hon ba hittar på scenarion i hennes blogg

      Svara

   Hittade en skojig gammal tidning från 20-talet när vi renoverade och där fanns en hel del ”regler” som en artikelförfattare ansåg var olämpligt beteende hos kvinnor, rökning var förstås ett big no-no. Även i samma artikel: -inte sminka sig vid bordet, inte vänslas på parkbänk, inte ha strumpor som *flämt* korvade sig, inte ha för kort kjol osv osv. Helt fantastiska foton till alla ”förbjudna” saker. Kanske gubben hade läst samma tidning när han var ung;)

   Svara

  Har detta verkligen hänt…? Är inte det första man lär sig inom butiksjobb att man INTE kommenterar vad kunden köper?

  Svara

   Alla som jobbar i butik/kiosk är verkligen inte trevliga mot kunderna.

   Svara

    Nej, det håller jag absolut med om, men vissa grundregler brukar väl de flesta hålla sig till för att inte bli av med jobbet. Det inte direkt första gången Paula skriver ett inlägg som låter som taget ur en tv-serie…

    Svara

   Om det är sant, så försökte han väl bara att stöta på henne. Ett klumpigt kontaktförsök. Stackarn.

   Svara

    Fast det där är ju nästan samma som att säga till barn ”han retar dig för att han är kär i dig”. Inte ok att ursäkta sånt beteende sådär tycker jag.

    Svara

     Ironi är svårt i skrift. Kära nån.

     Svara

      Dessutom har det där ju aldrig hänt henne.

      Svara

   Som före detta snusare kan jag bekräfta att det händer hela jävla tiden. Enbart kommentarer från män dock

   Svara

    Vad larvigt. Sen ska dom inte lägga sig i vad en kund köper. Hoppas hon klagar till chefen.

    Svara

     Han kan vara sin egen chef, då säger han vad han vill och det beror ju mest på att han är korkad.

     Svara

    Kan inte påminna mig att någon kassapersonal någonsin kommenterat min snusbeställning. Dock har många privatpersoner kommenterat. Kvinnor tycker det är bedrövligt och män tycker det är lite läckert att jag som tjej snusar. Så helt olika upplevelser för oss verkar det som. 🙂

    Svara

     Tycker män att det är lite läckert? Känner inte en enda kille som tycker det.

     Svara

      Instämmer. Jag började snusa för att sluta röka, det lyckades och jag snusar hellre än röker. Men sluta snusa visar sig svårt.

      Jag har fått oönskade kommentarer från män som tycker det är okvinnligt, och min kille säger att han inte bryr sig men skulle föredra att jag inte gjorde det. Aldrig fått kommentar från någon som varit positiv eller från någon kvinna någonsin.

      Svara

    Jobbar i en förbutik och kan säga att jag hade fått sparken/en varning om jag sa sådär till en kund och min chef hörde

    Svara

     Exakt. Man riskerar ju att förlora kunder. Om snus ska kommenteras, då vågar man kanske inte köpa storpack tamponger eller kondomer utan går till en annan butik. Har en nära vän som arbetar på Ica, och ja det skiljer sig säkert mellan butiker, men de blir ofta påminda om att aldrig kommentera varor, inte ens om någon köper 50 meloner eller 100 citroner m.m… Kunden ska alltid känna sig ”anonym” på det viset och inte ifrågasatt.

     Svara

     Många som har tobaksbutiker äger sina egna företag.

     Det har inte hänt att jag fått kommentarer när jag köpt cigaretter/snus. Men förr när jag var tjock köpte jag en cola zero i en tobaksbutik och fick kommentaren ”Du ska inte dricka lightläsk, det gör dig lika tjock som vanlig läsk”. Kan ju inte påstå att jag blev arg, men rätt paff och tycker nog att det är en direkt olämplig kommentar. Så nog händer det att varor kommenteras.

     Svara

   När jag var 27 år hade precis skaffat en ny kille och därför skaffat p-piller. ) När man börjar med en ny p-piller sort får man först ett recept på 3 mån. Om man mår bra av denna p-piller sort får man nästa gång 1 recept för 1 års konsumtion. Detta borde apoteks personal veta. )
   Därför blev jag överraskad när jag ska hämta ut mina nya p-piller och farmaceuten säger till mig att detta är väl inget du ska använda det är dax för dig att skaffa barn i din ålder! Farmaceuten var en ca 55 årig kvinna.
   Jag blev så jäkla sur efteråt, och tycker fortfarande 19 år senare, hur kan man häva ur sig något sådant?

   Svara

    Palla bli sur över det. Kom över det bara.

    Svara

    Och du sa inget vad du tyckte om det?

    Svara

     Nä, jag sa inget, jag säger sällan något. Men jag önskar att jag hade gjort det. Först blev jag så överraskad, jag kände att jag vill väl inte sitta här på apoteket och berätta för en okänd människa att jag har precis träffat en ny pojkvän. Det är väl inte lämpligt att skaffa barn efter 2 v förhållande? Jag var 27 år varför säger hon att det är dax för mig att skaffa barn? Det är jui ngen brådska för jag var ju inte gammal, 31 år är medelåldern för förstfödetskor. Hon kan ju inte heller veta om jag redan har 4 barn. Så det som stör mig är att en helt okänd människa tycker att hon har rätten att prata om att jag ska skaffa barn när jag köper p-piller , något som är väldigt privat, definnitivt inget man pratar om med okända. Vilket jag narturligtvis skulle ha sagt till henne så hade jag släppt det och inte fortfarande irriterat mig över det när jag tänker på den händelsen.

      

     Svara

      Haha shit vad sjukt sagt av henne?! Och märkligt att hon antog du inte hade barn sedan innan? Tänk om du hade 3-4 ungar och nu ville sätta stopp för fler? 😛 Otroligt opassande kommentar av henne… För övrigt kan man ta p-piller pga endometrios eller mensvärk eller annat som inte har med graviditet att göra..

      Svara

       Ja, jag önskar att jag hade sagt så 😊 till farmaceuten . – Jag har 4 barn tycker du att jag behöver fler ? För jag kände mig så tilltryckt av henne för hon sa det med så barsk, förmyndande röst , att jag ska väl inte äta p-piller .

       Svara

   Ja det är regel nr 1. Låter lite påhittat.

   Svara

  Äsch då, hon vill bara deklarera för världen att någon kallat henne för ”fin flicka”. Så du vet vi… kan vi fortsätta nu?

  Svara

   Haha exakt.

   Svara

  Fina flickor gör inte bort sig som Veronica Palm och hennes kompisar:

  Svara

  Skoja han bara inte? Inte för det var rolig, men man behöver ju inte ta allt folk säger som en kränkning heller?
  Man måste inte heller dra allt långt åt helvete i åsiktsfrågan. Förstår faktiskt inte hur argsinta folk orka vara för allting. Skit i honom, är han inte pappa till ens barn behöver mam inte ha mer med honom att göra. 😘

  Svara

   Precis, du förstår inte.

   Svara

    Vad förstår jag inte? Påtalar återigen problemet: Att dra allt åt helvete för långt. Men visst, tror man kvinnokampen går ut på att få vara en fin flicka och snusa, så finns inte så mycket jag kan tillägga. Kämpa på bara! 👍🏽👍🏽👍🏽

    Svara

     Men snälla tyst bara

     Svara

     Eller hur, killen skrattade ju o sa det säkert med glimten i ögat o menade säkert ingenting illa överhuvudtaget utan bara kanske ville få till lite konversation. Istället blir det världens sak av det. Snaark

     Svara

      Det är ju i för sug enkelt att tycka att ändra ska ta folks kommentarer med en klackspark när man själv inte är föremål för förolämpningarna

      Svara

  Av alla saker som inte hänt så har detta inte hänt mest.
  Så trött på alla dessa uppenbart påhittade konflikter, attacker, hotochat som influencers ljuger ihop för att kunna publicera dräpande comebacks, starka uttalanden om sin oräddhet och inte minst, casha in på hyllningar och styrkekramar.

  Svara

   Tror också att Paula hittar på hela saken. Det är inte möjligt att just hon hela tiden råkar ut alla dessa saker som hon jämt o ständigt påstår.

   Svara

   Exakt. Hon skrev ju något liknande för bara några månader sedan när hon varit inne på en Coopbutik och fått någon liknande kommentar. Lite som Linnéa Claeson. Allt händer bara Paula! Andra personer utsätts väldigt sällan för kräkningar men för Paula händer det bara hon kikar ut genom brevinkastet. Vilken otur.

   Svara

    Och då står de och spyr där utanför. Varje gång hon kikar ut.

    Svara

   Håller med! Som på kontot Mansbebisar på insta… många historier låter lite väl otroliga🙄

   Svara

    Det är dock för att män är dumma i huvudet, inte för att kvinnor går runt och hittar på saker. Lägg av med att vända bort problemet från män hela tiden, dom behöver inte fler hejaklapp i ryggen

    Svara

     Nej, män är inte dumma i huvudet. Om de var det skulle kvinnor vara lika stora idioter som väljer att leva och alstra barn med dem. Pick your poison.

     Svara

      Men herregud människa, har du levt under en sten hela ditt liv?

      Svara

       Nej, jag har en annan åsikt än du. Chockerande va? Välkommen ut från under stenen där folk tycker allt möjligt och där din upplevelse inte är facit 😘

       Svara

    Finns ju en anledning att de har som regel att man absolut inte får ifrågasätta någonting som skrivs där.

    Svara

    Jag gillade mansbebisar först men det känns som att det blev en tävling i vem som hade bäst(värst?) historia och många kändes lite väl tillrättalagda och fabricerade till slut.

    Svara

     Med män i samhället behöver vi inte hitta på historier. Snälla någon.

     Svara

      Bara kolla på öppet spår. Många frågor där som lätt skulle kunna platsa på mansbebiskontot.

      Svara

     Gillade också mansbebisar men blev för löjligt med att alla kvinnor skulle smekas medhårs. När en man slagit en, tagit allt man har och typ bajsat på ens huvud så skulle det ändå daltas med en kvinna istället för att bara säga ”Lämna eller fortsätt vara helt pantad.”

     Sedan är alltid perspektivet 100% att kvinnor ska ha det bäst och få fördelar. Nyligen kommenterade någon att hon hatar män och tänker skaffa barn på egen hand utan inblandning av någon pappa till barnen. Jaha, men var är barnperspektivet? Barn har rätt till sina föräldrar.

     Svara

      Hur fan ska hon skaffa barn utan någon inblandning av en pappa/man? 😅

      Svara

      Fast barn har inte rätt till sina föräldrar även om de blir till av ett knull. Hur många växer inte upp med en pappa som väljer att totalt skita i barnet och aldrig finnas där? Var är de barnens rätt till sina båda föräldrar?

      Jag hade hellre haft bara min mamma än att som nu leva med vetskapen om att min pappa själv valde bort mig när jag var född.

      Svara

       Att det redan finns barn utan två föräldrar rättfärdigar inte att man medvetet väljer bort en förälder åt kommande barn.

       Svara

      Hahaha bajsat på ens huvud

      Svara

    Tror många historier tyvärr är sanna, speciellt det som rör hushåll och barn MEN vissa historier så har kvinnan tolkat ett mönster som kanske inte ens finns. Ett inlägg var om en stackars äldre herre som verkade förvirrad och vart uthängd som en mansbebis för han inte visste vilket lag hans barnbarn spelade i eller kunde lokalisera honom. Många som påpekade att man inte vet vad historien bakom är och kändes tråkigt att kasta skit på en ändre herre på sån knapp information. ALLA minsta lilla ifrågasättande kommentarer blev raderat och lät bara skit om gubben stå kvar…. då kände jag att jag inte ville vara kvar där när man inte ens får ha NÅGON typ av annan synvinkel.

    Svara

     Ja! Tycker den var så sjuk. Vafan var väl gulligt att gubben skulle komma och heja på ens barnbarn? Fan inte lätt att se vilken unge som är vilken, och det tycker jag, 30 år. Fattar då hur förvirrad en gamling är.

     Svara

   Min första tanke. Påhittat.

   Svara

   She is drama! Därför är det nog inte långt kvar till skilsmässa. Ingen människa orkar med henne i längden, ja kanske hennes egen mor…

   Svara

  Svara

   Vad vill du ha sagt med den länken? Antal anmälningar har ju ökat galet mycket senaste åren 😳😳
   Tycker dock inte vi behöver dra igång en diskussion om invandringen här bland kommentarerna. 😫

   Svara

    Kanske för att fler vågar anmäla idag jämfört med på 30-talet när du verkar vara född.

    Svara

     Precis, utifrån vad jag läser är det stora problemet i Sverige att det finns svenska män här. Rök ut dem bara💥

     Svara

   Ledsen att spräcka dina illusioner:

   https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlands

   Medveten om att Brå kritiserats för politisk styrning senaste tiden?

   Svara

    Jag är medveten om BRÅ. Och det är ju bra att använda olika källor när man undersöker. Frågan handlade om antalet våldtäkter och inte som i artikeln, dömda våldtäktsmän. Utlandsfödda blir i större utsträckning just dömda men det säger inget om att de våldtar mer än svenska män.

    https://www.svd.se/invandrare-doms-hardare-i-ratten-5dS9

    Svara

     Hårklyverier. Vi som lever i verkligheten vet vad det beror på.

     Hur känns det att vara en quisling?

     Svara

      haha herregud. Från en diskussion till detta. Du som lever i verkligheten, gick du även livets hårda skola också?

      Svara

    Medveten om att kritiken om politisk styrning av Brå i sig var politiskt styrd? Och att ””rapporten”” där kritiken framfördes var vetenskapligt bedrövlig?

    Svara

     Ja det är precis det jag är medveten om. Men det går inte att kasta in ännu en diskussion om källkritik med någon som inte har någon. Är därför lättare att försöka besvara huvudfrågan istället.

     Svara

  Alla kommer väl ihåg Bellas knappar ”fina flickor röker inte”. Kommer ihåg att hon sålde dom på bloggen way back in the day.

  Svara

   Apropå back in the day. Är det någon som är så pass gammal att de följde Katrins blogg när den var döpt efter en viss låt?

   Svara

    fuck you right back?

    Svara

   Jag tänkte just på det! Det var så jag stötte på henne först, när hon drev gruppen ”Fina flickor röker inte” på Playahead. Tider, det.

   Svara

    Omg juste! På playahead också.

    Svara

  Egentligen ska ingen snusa, röka eller supa. Inte heller knarka. För att vi ska låta bli har man gjort det kriminellt att knarka och snus, tobak och alkohol har höga avskräckande priser för att vi ska avstå från att köpa produkterna. Detta har vår politiska elit bestämt över våra huvuden.

  Detta därför att välfärdsstaten skulle rasa ihop om dessa riskbeteenden skulle kunna ske utan statlig inblandning. Hållbart? Inte på något sätt.

  Vad fina, fula eller andra flickor gör eller inte gör är av ringa betydelse för mig. Men när deras beteende går ut över mig genom höga skatter, då bryr jag mig. Men samma gäller förstås för pojkar och män.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Du är inte så duktig på ironi.

    Svara

    Fina flickor fattar inte ironi.

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Skrattar! Det var litet tanken …

    Svara

    Trist att vi inte kunde skämta 😔

    Svara

     Kommer nya chanser! Men kanske inte om speciellt deee …

     Svara

      Ja det är sant! 😁 Dock tyckte jag att det här var rätt oskyldigt. 🙂 Ah men, man kan inte få allt här i livet 😁

      Svara

       Inte allt, men mycket!

       Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  Fast han har ju rätt!

  Svara

   🎵Sudda sudda bort din sura min, sudda sudda bort din sura min…🎶

   #Den som vet, vet. 🥳

   Svara

  I den situationen kollar man in namnskylten och kontaktar chefen. Det gjorde jag när en kvinna försökte få mig att betala extra för en resa i efterskott, uppenbar scam. Hon fick sparken direkt.

  Svara

   Ja precis. Klaga alltid till chefen.

   Svara

   Betala extra för en resa i efterskott? Förstår inte, berätta mer.

   Svara

    När jag var hemma igen ringde hon och sa att jag hade betalat för lite och bad mig komma förbi resebyrån och ge henne pengar.

    Jag ringde hennes chef. Han ringde tillbaka en kvart senare, tackade mig och berättade att hon hade fått sparken direkt. Kvinnan erkände att hon gjort detta tidigare, jag var den första som reagerade och inte var godtrogen. Kan inte säga att jag har förlorat någon sömn över henne.

    Svara

     Hur fick hon folks nummer?

     Svara

      Hon hade ju bokat en resa.

      Svara

  Det urartade fort…

  ”En ormgrop med andra fina flickor?”

  Svara

   Jag tror Camilla har något med reptiler…..

   Svara

  Det ÄR äckligt när tjejer snusar.

  Svara

   Och killar!

   Svara

   Ganska ofrärscht när snubbar snusar också.

   //Rökare och tillsammans med en snusare, dubbelmoralens drottning.

   Svara

   Det är äckligt när alla snusar inte bara folk med vaginor!

   Svara

    Ordet du letar efter är kvinnor.

    Svara

    Nu har ju inte snuset med vaginor att göra, så satans fånigt.

    Svara

     Enligt ts är det ju äckligt om tjejer snusar.

     Svara

  Fina flickor läser inte den här bloggen

  Svara

  Skulle sagt att det var till min manliga sambo.

  Svara

   Varför?

   Svara

  Snälla camcam ta bort denna rasistiska trollkommentar!

  Svara

   Ja! Fram för mer censur! Det kommer säkert att lösa alla våra problem!

   Svara

   Så länge vi kan hålla god ton borde det väl vara okej? Hur ska vi annars komma fram till vad som är sant eller inte? 🙂

   Svara

    Klokt formulerat

    Svara

     Jag har mina stunder 😉 ganska ofta om jag får säga det själv! Haha 😁 😇

     Nä men det har redan varit 2 trådar som handlade om brottslighet i Sverige som har tagits bort. Synd. Cam sa att de spårar ur och hon inte kan vakta kommentarerna hela tiden. Vilket är förståeligt. Men samtidigt synd att det måste vara så.

     Svara

      Äsch, bra att det rensas från ot kan jag tycka. Finns andra ställen att diskutera kriminaliteten i samhället.

      Svara

       Här pratar vi bara sprättben.

       Svara

        Nej inte bara. Men jag går inte in i ett forum där tvspel diskuteras och hävdar min rätt att i alla diskussioner där få diskutera Cissis senaste story och Bellas skratt.

        Svara

         Det beror väl på om det är relevant eller inte. I detta fall, nja kan väl sträcka mig till att det går. ÖS, javisst. Om inlägget handlar om Bellas konsumsion av bubblegum, så kanske det inte passar 😅

         Svara

          Konsumtion* såklart! 🙂

          Svara

          Ja nu syftade jag självklart inte på vad man vill diskutera i öppet spår.

          Svara

          @Anonym / 14:19
          Okej 🙂. Men tyvärr är det inte ens okej där 🙁.

          Svara

          Okej. Jag vet inte vad Camilla har raderat där så det kan jag inte säga något om. Men rent generellt så är det väl upp till henne att bestämma vad som får stå kvar där och inte. Jag kan förvisso förstå henne om hon vill ta bort kommentarer som hon vet oftast spårar ur. Vem vill sitta en fredagkväll och inte göra annat än att övervaka oss och allt vi skriver?

          Svara

          @Anonym / 14:25

          Ja precis. Jag förstår också. Det jag reflekterade över är att det är synd att hon känner att det finns en risk att det spårar ur. Om vi hade hållt sakliga samtal så hade vi kanske kunnat ha såna diskussioner också. 🙂

          Svara

   Ja, ta bort dem! För det första är de helt klart OT-kommentarer, och för det andra skapar de dålig stämning. Vill man dra till sig Fl*shback-tokstollarna?

   Svara

  Fina flickor dreglar inte när de sover.

  Svara

   Nä, jag sa inget, jag säger sällan något. Men jag önskar att jag hade gjort det. Först blev jag så överraskad, jag kände att jag vill väl inte sitta här på apoteket och berätta för en okänd människa att jag har precis träffat en ny pojkvän. Det är väl inte lämpligt att skaffa barn efter 2 v förhållande? Jag var 27 år varför säger hon att det är dax för mig att skaffa barn? Det är jui ngen brådska för jag var ju inte gammal, 31 år är medelåldern för förstfödetskor. Hon kan ju inte heller veta om jag redan har 4 barn. Så det som stör mig är att en helt okänd människa tycker att hon har rätten att prata om att jag ska skaffa barn när jag köper p-piller , något som är väldigt privat, definnitivt inget man pratar om med okända. Vilket jag narturligtvis skulle ha sagt till henne så hade jag släppt det och inte fortfarande irriterat mig över det när jag tänker på den händelsen.

   Svara

  Där kan jag dock säga att jag definitivt är fördomsfull. Ser jag en tjej som snusar så tänker jag många mindre smickrande saker. Skulle aldrig komma på tanken att säga det till någon som snusar, men jag tänker ändå att det bara är en viss typ av tjej som snusar och det är ingen tjej som jag ser upp till. (Tänker även osmickrande tankar när en kille snusar, men då handlar det mer om att snusningen i sig är ofräsch och sunkig). Ska ta och jobba på detta.

  Svara

   Exakt min tanke om folk som dricker alkohol!
   Fyyy så snuskigt de ser ut när sippar på sina drinkar. Då tänker man både det ena och andra. Alkoholister hela bunten!!!

   Svara

   Jag är nyfiken, vilken typ av tjejer är det som snusar (enligt din uppfattning)?

   Svara

    Lastbilskörande tjejer och raggar tjejer.

    Svara

     Ok, jag snusar men är varken raggare eller lastbilschaufför. Har kontorsjobb, bor i en storstad, är ointresserad av motorfordon och ser ganska vanlig och proper ut (förutom när prillan är under läppen, hehe).

     Svara

     Jag är kvinna, gymnasielärare, löpare och fotbollsspelare. Jag har snusat i 6 år. Kram

     Svara

     Lastbilsförartjejer tycker jag är tufft. Speciellt långtradarchicks. Hårt jobb!

     Svara

  ”Hur många flickor har inte fått lära sig, att det viktigaste är att vara trevliga att ha i möblerade rum.
  Ledsen flickor ni har blivit lurade, ledsen flickor ni har blivit lurade.
  Vill dom ha något trevligt att ha i sina möblerade rum kan dom skaffa en gardinuppsättning.”

  – Jonas Gardell

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  Går från noll till invandring på noll sekunder här inne. Till och med snabbare än i andra välkända forum..

  Svara

   Kanske för att det präglar min vardag, och jag minns när det inte var så …

   Svara

    Varför är du på en skvallerblogg och vill diskutera det i varenda ämne? Är skvallerblogg rätt forum för dig och din hjärtefråga?

    Svara

    Präglar din vardag? Du har det så svårt när alla runt dig talar arabiska och du dagligen blir rånad av falafelförsäljaren eller?

    Svara

     Och bara MÅSTE få leda in exakt varenda inlägg på en blogg om influencers till att handla om invandring.

     Svara

  Första gången jag skulle köpa snus så bad jag om en Göteborgs rape istället för rapé. Att jag den gången blev utskrattad känns helt förståeligt haha

  Svara

   Haha samma här 😑

   Svara

  En till goding från Paulas samling
  ”Saker som aldrig hänt”

  Vårt hotell består av fem olika delar. Man tillför en del men man får röra sig fritt över alla delar. En del är det ”endast vuxna”.
  Under min morgonpromenad gick jag till vuxendelen bara för att titta- det var oerhört vackert.

  Personal: Excuse me girl, only adults on this area.

  Jag: I’m 28 years old😂

  Svara

   Mmm, funderade också på om det verkligen hände iom att det inte är första gången hon – enligt hennes storys – ser ut att vara minderårig.

   Tycker inte att Paula ser gammal ut eller äldre än sin ålder, men inte heller yngre. För att personalen ska reagera på en ensam rundvandrare på de vuxnas del så måste de ju ha trott att hon isåfall var RIKTIGT ung, långt under 18 då tänker jag? Köper inte det 😂

   Svara

    Jag tycker att hon ser ”normal” ut för sin ålder. Trodde dom att hon var tio då eller? Knappast.
    Jag gissar på att typ 10% av innehållet i hennes blogg faktiskt har hänt. Resten är antingen helt påhittat eller välkryddat.

    Svara

   Åh herregud. Begrav mig under ett berg av skämskuddar.

   Svara

   Definitionen av cringe

   Svara

   Reagerade också på det. Jag menar hon är ju inte direkt kortväxt så att man misstar henne för ett barn. Och ser inte jätteung heller, utan någonstans runt 25-30. Så ja, lite märkligt.

   Svara

   Haha ALDRIG!!

   Svara

   Hon hade väl inte rätt armband för det området (brukar skilja sig från övriga) just för att snyltare som inte betalt för the extras på det området inte ska klampa in. Har man varit på en eller två AI så har man koll på det.

   Svara

  ”Good girls go to heaven, bad girls go anywhere!”

  Svara

   ”Fina flickor kommer till himlen, andra flickor kan komma hur långt som helst.”

   Svara

  Haha har oxå fått sån kommentar , fast en kvinna i förbutiken, ”tjejer ska inte snusa”.. älskar snus blev mitt svar. jävla kärring

  Svara

  Snus är jättebra att ha när man vill snoppa av jobbiga killar. Jag minns en kompis som fyrade av ett filmstjärneleende när hon ville bli av med någon som var efterhängsen.

  Hon använde lössnus. En mullbänk som legat inne ett tag är ingen vacker syn.

  Svara

   Men varför vill man vara äcklig?

   Svara

  Tanter gör som de vill 🤗

  Svara

   Förutom att klä sig som 20åringar eller hur var det nu…?

   Svara

  Fina flickor får inte vara oskulder i hög ålder då de anses pryda och missanpassade.

  Svara

   Exakt. Men fina flickor får inte heller gilla sex och ligga med både män och kvinnor och grupper och leksaker. Då är man lössläppt och söker bekräftelse.

   Svara

    Va ska man inte gilla sex?? Det var det konstigaste jag har hört. Det blir ju galet tråkigt för killen. Man lär inte vara bra eller ska vilja ha sex om man inte giĺlar det !

    Svara

     Man ska ha lagom mycket erfarenhet och vilja ligga lagom mycket med den man älskar. Antar jag. Om man vill vara en fin flicka alltså.

     Svara

      Precis och eftersom jag inte har legat så är jag ingen fin flicka. Hejsan Hoppsan fiskarepojkar.

      Svara

       Och jag har alldeles för mycket sex i alla möjliga konstellationer för att klassas som fin flicka. Men vem vill vara det ändå?

       Svara

        Jag är ingen annan än mig själv. Folk kan sätta en stämpel på mig om de vill men jag vet vem jag är och det är det som räknas.

        Svara

  Allt är blondinbellas fel , hon hade väl ”fina flickor röker inte” på playahead 🤣

  Svara

  Men vi vet ju inte ens om det här är sant! Tänk om det här är taget i sitt sammanhang. Killen kke inte alls har uttryckt sig så här. Jag menar hur många trodde inte att allt Cissi w och Linnea c sa var sant en gång i tiden.

  Svara

   Irrelevant vad sanningshalten är i Paulas inlägg, men det här är typexempel på hur kvinnors historier kommer ifrågasättas mer framöver pga CW och LC…

   Svara

    Vilka förkämpar för feminismen 😂

    Svara

    Nja, varför skulle man börja ifrågasätta vad kvinnor berättar för skit som två andra gjort? Gör du det så hade du nog inte mycket tilltro till kvinnors berättelser från början.

    Svara

  Spelade fotboll när jag gick i skolan. Mötte ofta en kille på väg mot träningen, han tyckte tydligen att det var hans uppgift att upplysa mig om att tjejer inte spelar fotboll. Varje jävla gång.

  Svara

   Han måste ha nickat för många hårda bollar.

   Svara

  Dricka rödvin. Annars kan man få rödvinständer och då är det ju kört.

  Svara

  Det enda fina flickor får göra är att äta F-müsli till frukost.

  Svara

  Någon som minns Isabellas Facebook grupp ”Fina flickor röker inte” ? 😂

  Svara

  Det värsta nån som jobbade i kassan på en netto butik sa till mig var att kalla mig ett stolpskott. Hon sa mycket dumt men det där tog hårt. Var tvungen att handla i den butiken då det var det som låg nära där jag bodde. Ibland kunde hon vara jätte trevlig, man visste aldrig hur hon skulle vara. Om hon skulle vara neutral eller skämma ut en genom att gapa nåt högt när man skulle betala. Kan tillägga att jag är extremt konflikträdd så sa aldrig ifrån. Sen trodde man ju på det hon sa…

  Svara

  Intressant kommentar av en Emma, publicerad 10:01 idag under länkat inlägg. Verkar som att Paula kastar lite sten i glashus?

  Svara

  En kassagubbe på Byggmax där jag bor tyckte jag var en ”duktig flicka” när jag köpte skruv till vår köksrenovering….
  Jag hade bråttom och var stressad för att hantverkaren väntade och frågade därför honom när jag stod i kassan om jag tagit skruv xx varpå han tittade på mig, log och sa, ”ja, faktiskt, duktig flicka” morr…..

  Svara

   Men usch. Vilken?

   Svara

  Om jag hade varit snusare eller rökare och råkat ut för detta tror jag att jag hade svarat mannen i kiosken ungefär så här:

  ”Och smarta killar jobbar inte i kiosk”.

  Ungefär så.

  Svara

  Så klart skulle inte killen säga något men att Paula hävdar att hon äger det valet och inte killen i kiosken är ju att ta i. Har han försökt att ta ifån henne ett val? Nej, han sade bara vad han personligen tyckte. En person som äger sitt val skulle inte bli så där upprörd över att någon inte tycker om ens val. Att äga sitt val är ju just att skita i vad andra tycker om det.

  Svara

  Vad är en ”fin” flicka?

  Svara

  Andas,

  Han skämtade, om inte så varför tar du åt dig? Varför vara så lättkränkt? Var detta verkligen värt det? Det var hans högst personliga åsikt, bryr du dig egentligen om den?

  Att agera ”stark” kvinna, för att sedan få hela sin dag förstörd av en mening. Lite lagom patetiskt. Använd hjärnan innan känslor.

  Svara

  Fina flickor kan skilja på var och vart.

  Svara

   Fina flickor är inte språkpoliser

   Svara

    Jo, det är just vad de är. Bara trash som inte behärskar språket.

    Svara

  Catch mini med godissmak är väl exakt vad flickor snusar. Märkligt att ens reagera.

  Svara

  Hade köpt snus i någon annan kiosk om han hade sagt så till mig.

  Svara

  Jag är överväldigad när jag delar min erfarenhet här för att låta hela världen veta om en man som räddade min relation och denna stora man heter Dr. IZOYA. Han har verkligen visat mig genom att föra tillbaka min ex-älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen helt enkelt för att han började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen. Med detta har jag insett att det att ge Dr. IZOYA-detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom att fixa det trasiga förhållandet eller äktenskapet till er. Du kan nå honom via hans e-postadress: drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande frågor …

  (1) Du vill ha din ex tillbaka ..
  (2) Du vill att män / kvinnor ska följa dig ..
  (3) Du vill ha ett barn ..
  (4) Du behöver andlig hjälp ..
  (5) Sluta skilsmässan ..

  Svara

  Jag är överväldigad när jag delar min erfarenhet här för att låta hela världen veta om en man som räddade min relation och denna stora man heter Dr. IZOYA. Han har verkligen visat mig genom att föra tillbaka min ex-älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen helt enkelt för att han började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen. Med detta har jag insett att det att ge Dr. IZOYA-detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom att fixa det trasiga förhållandet eller äktenskapet till er. Du kan nå honom via hans e-postadress: drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande frågor …

  (1) Du vill ha din ex tillbaka
  (2) Du vill att män / kvinnor ska följa dig ..
  (3) Du vill ha ett barn ..
  (4) Du behöver andlig hjälp ..
  (5) Sluta skilsmässan ..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.