Nellie Berntsson om sin bröstoperation

Jag kan dock säga att ni som har tankar i att göra det, tänk om en gång till. Jag som nu gjort det, som ville bli mer nöjd med mig själv och trodde att jag kanske skulle bli mer sedd eller känna mig mer fin, det är inte så. Inte förmig iallafall. Jag är super nöjd, men inte mer nöjd än innan. Det kom lite som en chock det med. Killar bryr sig inte mer, inte tjejer heller och faktiskt inte jag heller. // Nellie Berntsson

Efter att länge ha undvikit ämnet på sin blogg så avslöjar Nellie Berntsson nu att hon visst genomgick en bröstoperation i somras.
Känslorna före och – framför allt –  efter ingreppet blev inte riktigt som hon hade förväntat sig, då hon inte kände sig nämligen det minsta mer nöjd efter operationen än före.
Det hon skriver påminner väldigt mycket om det Annica Englund delade i sitt inlägg när hon förminskade sina bröst igen efter sin bröstförstoring.

Jag skulle även rekommendera er att boka in er på terapi för att bara checka av ”varför vill jag göra den är operationen?” För jag var en av dom som gjorde en bröstförstoring utav fel anledning… //Annica Englund

Summan av kardemumman.
Skönhet och lycka kommer inifrån.
Inte i ett par ny opererade bröst! //Nellie Berntsson

Tack för tips!

161 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det som är sorgligt är hur man verkligen hör hur ung hon är… att bara slänga sig under kniven så fort man är 18 och hjärnan inte mognat klart än…..
  Skönt man själv han växa upp från vissa tankar innan man gjorde ingrepp.

  Svara

   Ja, det borde vara åldersgräns på iaf 21-23.

   Svara

    Verkligen. Var typ 20-21 när jag funderade på det, och idag har jag inte en tanke på op utan är helt nöjd. Älskar hur hjärnan växer till sig ist för brösten.

    Svara

     Samma här. Både bröst näsa och läppar haha. Men jag insåg sen att jag gjorde det av hjärnspöken. Och att jag inte vill bidra till den felaktiga bilden av hur man ”ska” se ut. Och sen tänkte jag vad ledsen jag skulle blivit om min dotter eller son haft komplex för något av mina drag, och att jag inte hade kunnat säga att de är fina som de är om jag själv opererat bort det draget. Insåg även att så fort något är ”fixat” kommer man bara byta fokus och få komplex för något annat man inte tänkt på innan. Så, ja. Lite åldersgräns hade gjort gott.

     Svara

     Exakt samma för mig, hade otroliga komplex för mina ”små bröst”, hade liten B då och normal B nu skulle jag säga. Jag är glad att jag inte gjorde det nu. Blir också irriterad på typ samtliga opererade influensers, typ BI, som säger att alla är sååå fina som dom är MEN *räknar upp alla ingrepp man gjort för sin egen skull*. Alltså det blir ju bara ond cirkel. Ingen skulle ju operera sig om inte kändisar gjorde det. Pamela Andersson satte ju någon slags standard för det där…

     Svara

      Vad är en liten B? Menar du a kupa? Det finns ju inte liten B att köpa. Är b för stort går man ner en kup storlek.

      Svara

       Nej där har du fel, det är en balans mellan kupa och omfång. In i valfri teilfit och fråga.

       Svara

        Absolut påverkar omkretsen kulp storleken. Jag har 75c och när jag går ner i vikt eller tränar mindre behöver jag ha mindre omkrets på min bh, mina bröst är lika stora bara omkretsen som minskat så då har jag 70d. Men det heter fortfarande inte liten B eller c eller liknande på kupstorleken.

        Svara

       Ska vi reda ut hur kup-storlekar fungerar en gång för alla?! Ser att många skriver enbart ”b-kupa”. Det finns ingen bh-storlek som är enbart en bokstav. Tex så är kupan i en 85B lika som en 80C som i sin tur är lika som en 75D osv. Alltså ”kan” man inte säga att man har en b-kupa utan det beror ju på omfånget hur stor en b-kupa är 🙂 Jag är opererad och har nu storlek 70e, vilket är lika kupstorlek som en 85b – och det sistnämnda låter ju mycket mindre men det är det inte.

       Svara

       Nope, A är för litet för mig. C för stort. B sitter perfekt idag men gjorde inte det då. Jag var mitt mellan två.

       Svara

        Vad har du för omkrets ? För jag som har 70d har en handful bröst inte mycket, men om jag hade 100 d skulle det vara mycket stora bröd.

        Svara

         * bröst

         Svara

         Bröd 😄

         Svara

        Ja men det finns ändå inget som heter liten B eller normal B

        Svara

         Menade inte personen att hennes bröst är en liten b, alltså att hon kanske inte riktigt fyller ut en b, medan a är för liten?

         Svara

          Jo det var så hon menade. Att de inte fattar det.

          Svara

           L, om hon inte fyller ut en bh i b kupa , så är det ju den modellen som inte passar. Det skiljer mycket mellan olika bh modeller och länder som tillverkar bh. Fyller hon inte ut kupa ska hon inte ha den bhn, utan en annan bh modell. Gå in till en enbart bh butik . Där kommer de mäta och hjälpa med rätt bh. Många kvinnor går runt med fel storlek på sin bh, vilket innebär att deras bröst inte får något bra stöd.

     Beror väl helt på varför man väljer att operera sig.

     Jag valde att göra det efter tre barn & urammade bröst. Kände mig inte kvinnlig & hatade mina små påsar som fladdrade. Däremot gjorde jag inga bomber (är väldigt liten) utan gjorde så det skulle se naturligt ut till min lilla kropp.

     Tycker att det är bra att möjligheten finns. Däremot tycker jag att man ska tänka igenom beslutet ordentligt.

     Svara

      Ja, och då är du väl att betrakta som en kvinna – inte en ung tjej med komplex – och som gör ett väl avvägt beslut. Väga in risker och allt. Då kan det vara rätt beslut.

      Svara

      Fast varför måste man se ut på ett visst sätt. Varför var du obekväm? För sin egen skull, Jo men idén kommer ju någonstans ifrån.
      Varför är det ok att göra ngt för sin egen skull när man är äldre? För att orsaken var ammning?
      Det är ju samma hjärnspöken. Att vuxna gör det skickar ju också signaler till de yngre att det är en vettig grej att göra.
      Om man har bröst som ser urammade ut när man är 18 då?

      När jag får såna tankar om att jag vill göra om bröst, mage hud, osv osv tänker jag bara på hur jag ska förklara det för mina döttrar… Hur gör ni?
      Du är fin som du är – men mamma var inte det? Du är fin som du är, tills dess dina bröst blir fula?

      Svara

       Det kan ju vara ganska obehagligt. Nu är det inte så många som ser mina Bröst eller min mage men hade jag haft råd hade jag absolut opererat dem. Det är tungt, det är varmt, de är igen osv osv.

       Svara

       Håller inte riktigt med… jag vill göra mina bröst efter amning. Detta pga att jag inte känner igen min kropp längre. Den ser trött och sliten ut. Det handlar inte om att jag inte känner mig kvinnlig osv utan mer att kroppen inte är den den en gång varit och att kläderna då sitter annorlunda mot tidigare osv.

       Svara

        Kanske läge att i första hand acceptera att kroppen åldras och förändras? Man kan omöjligt se likadan ut hela livet, att sträva efter att göra det måste vara extremt besvärligt.

        Svara

     Samma för mig för 20 år sedan. Ville operera i 20års åldern , hade bestämt mig för att göra det. Skulle bara gå ner i vikt först, nu hade jag svårt för att få ner i vikt . När jag var i 30 års åldern ville jag inte mer ha större bröst, tvärtom , jag känner mig så tacksam över att jag inte har större bröst. Nu har man kommit fram till att kvinnor med bröst inlägg
     får till 80% mer canser än kvinnor utan. Då känner jag mig så glad över att jag aldrig gjorde bröstförstoring. Min far har dött i canser, en fasansfull sjukdom.

     Svara

      Ditt inlägg gav mig cancer.

      Svara

      80% mer cancer? Eller menar du att de har 80% större risk att få cancer? Vilken typ av cancer? Är det säkerställt att det är pga inläggen (korrelation eller kausalitet)?

      Svara

       Hen skrev ”canser”, kanske är någon annan lokal smitta där hen bor

       Svara

        Skrattade rakt ut 😩😂

        Svara

       Ja 80% mer bröst cancer. Var på nyheterna att det upptäckes vid mammografi att de med bröstförstoring har mer tumörer än de med naturliga bröst.

       Svara

        Behöver fortfarande inte innebära att det finns någon kausalitet mellan inlägg och ”mer” bröstcancer.

        Svara

      Menar du att det är 80% större risk att få cancer med implantat eller att dom får 80% mer cancer?

      Svara

      Du har fel. Finns ingen vetenskaplig undersökning som stödjer ditt påstående.

      Svara

       Det är dock mycket svårare att upptäcka tumörer på opererade bröst. Min mamma har arbetat på mammografin i över 20 år och hon och hennes kollegor känner sig bestörta över att implantaten gör det så svårt för dem att ta bra bilder och göra en bra undersökning :/

       Svara

    Så man skulle vara mogen nog att rösta och bestämma Sveriges framtid, men man är inte mogen nog att få bestämma över sin egna framtid??

    Svara

     Rätt. Vi borde höja rösträttsåldern till 25.

     Svara

      Ja verkligen! Känns som att alla 18-åringar är vänsterpartister men växer ofta ur det sen.

      Svara

       Trodde att miljöpartiet var stort när man gjorde undersökningar bland unga.

       Svara

        Nej, moderaterna är störst bland förstagångsväljarna.

        Svara

       Oavsett vad jag själv röstar på så tycker jag att det är sunt att man inte står fast vid ett och samma parti livet ut bara för att man alltid röstat så eller för att mamma/pappa alltid gjort det. Jag röstade inte på samma parti när jag var 18 som jag röstade på nu i senaste valet. Det jag tyckte var bäst för mig och samhället när jag var 18 är inte samma som jag tycker nu. Kanske för att jag har ändrat åsikt, kansle för att jag har andra hjärtefrågor idag.

       Svara

        (Menar inte att det är fel att rösta på samma parti vid flera val, men är väl bra att kunna ifrågasätta sina ideal och vad man står för. Och våga erkänna om man inte tycker samma idag som vad man stod för förut. Speciellt om man var aktiv och gärna ville att ens åsikter skulle vara de rätta.)

        Svara

        Det beror väll på, är man som Jacob Rees Mogg (ej svensk) alltså ärke konservativ dvs djupt ideologiskt rotad är det ju självklart att man håller sig till det partiet som delar ideologi med en själv, i hans fall tories, så att stå fast vid ett parti är ej fel, tyder bara på att det partiet är fortsatt bra. Sedan är ju självklart inte alla ideologiska utan tänker mest till vilken fråga de tycker är viktigast och sedan röstar på partiet som passar bäst och byter emmellanåt.

        Svara

       ”Den som inte är vänster som ung saknar hjärta och den som inte är höger som äldre saknar hjärna.”

       (Minns inte vem som sa det, men tycker det är väldigt träffsäkert!)

       Svara

        Vänster bör ingen vara. Man ska ha hjärna oavsett ålder, för hjärnan är alltid viktigast då det måste finnas logik i politiken. Är själv 17 och en sann konservativ eurosceptic.

        Svara

       Är 33 och fortfarande vänster. Så ledsen att göra folk besvikna.

       Svara

      Då har vi fortfarande problemet med vuxet folk som fortfarande tror att allt på Facebook är sant.
      Vi borde istället införa ett intelligenstest, de som klarar det är rösträttberättigade.

      Svara

       Ja, då skulle ju 80% av de som röstar på sverigedemokraterna inte få rösta i alla fall.

       Svara

        Snarare de som röstr på V, M, S, MP.

        Svara

         Du glömde C och L!

         Svara

    Som jag hatade mina bröst från 14-18årsålder. Tyckte de var så hängiga. Idag är jag snart 36 o insett att de inte alls var hängigare än några andra bröst. Idag försöker jag ömma för min kropp varje dag, för vi vet aldrig när vi förlorar den

    Svara

   Känner precis likadant! Så oehört tacksam att jag inte han göra det. Var främst en ekonomisk fråga för mig. När jag väl hade pengarna insåg jag att jag inte skulle må bättre. Idag har jag ammat 2 barn och har inga bröst alls. Jätte smidigt att slippa bh 😅 Jag bryr mig inte och min man ännu mindre.

   Svara

    Good for u! Har oxå ammat två och brösten är mindre än innan, men ändå är jag mer nöjd än förr 🙂 (förstår inte alla känner så förstås)

    Svara

    Kanske ska förtydliga, män som lägger så stor vikt vid ens bröst är inget att ha. Älskar man någon är det helt irrelevant.

    Svara

    Alltså vad jag skulle ge för att slippa bh!!!

    Svara

     Visst? Jag kör en sporttopp för det känns så naket och sexuellt att visa bröstvårtorna. Men har jag tjocktröja har jag inget alls 🙌

     Svara

      Åh önskar att jag kunde vara utan bh helt men det gör ont att gå med mina tunga hängbröst utan något som håller dem på plats. I och för sig gör bhn ont också så det är pest eller kolera.

      Svara

       Haha, eller hur! Och underboob-sweat är inte så nice heller. Nåja…

       Svara

    Håller med! Ammat tre. Klart det satt spår men och? Det gör ju livet generellt ändå så. Gravitation and all that jazz.

    Svara

    Jag hade jättestora bröst innan amning, dom har minskat minst tre, fyra storlekar efter det. SÅ jäkla skönt!!
    Var nära på att lägga mig under kniven pga ont i ryggen och svår med kläder osv. Amning FTW!

    Svara

     Åh! Vill jättegärna veta mer! Hade 75G innan barn. Gick upp till 75J med mjölk i brösten. Barn nr 2 är på gång nu…vad hade du INNAN barn & vad har du nu? =)

     Svara

      Jag ammade i lite mer än 1 år. Sen var tittsen borta 🙌

      Svara

   Borde vara åldersgräns på 23.

   Svara

    Så man skulle vara mogen nog att rösta och bestämma Sveriges framtid, men man är inte mogen nog att få bestämma över sin egna framtid förrän efter ytterligare ett halvt decennium??

    Svara

     Tycker inte man är mogen att rösta eller ha körkort vid 18 heller.

     Svara

      Att inte vara mogen för körtkort vid 18 var väl ändå att ta i, finns ju bra mycket sämre bilister där ute som är betydligt äldre än 20.

      Svara

       Hur ska vi som bor på landet transportera oss tycker du? Traktorkörkort och epatraktor till 23?😂😂😂

       Svara

     Sterilisera sig får man inte göra förrän man är 25.

     Svara

   Så onödigt. Alla operationer innebär ju en risk.

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Kom hon på det själv eller?🙄

  Svara

   Liksom ”Wow jag mår inte bättre”…

   Svara

    Är många som tror de ska må bättre om de bara var lite mer nöjda med sitt utseende.

    Svara

     Alltså till en viss grad tror jag man kan göra det (jag mådde bättre när jag var mer nöjd med min vikt = mer nöjd med mitt utseende). Men jag tror att många föreställer sig det som en enorm skillnad i hur man mår? Jag vet inte. Men jag tycker att man inte ska förneka att man kan må bättre av att känna sig snyggare (snyggare enligt vem är kanske en bra fråga) . Utan försöka hitta anledningen till varför och var gränsen går så att man kan ha en hälsosam syn på det hela.

     Jag vet inte, jag känner mig förvirrande i det jag skriver. Men jag tror det är viktigt att man bygger en tillit till det som sägs så inte någon gör en liten förändring och inser att man faktiskt mår liiiite bättre och då går all in på bantning och operationer.

     Ah det var mina reflektioner i alla fall.

     Svara

      Självklart mår man bättre om man känner sig snygg! Alla mår bättre med nytvättat hår, fin hy och välsittande kläder. Jag känner mig alltid lite sämre till mods om håret är fett eller klänningen korvar sig.

      Men det är sjukt att vi luras att tro att operationer av friska kroppar är lösningen. En hälsosam kropp är oftast snygg. En hud med naturlig lyster, rosiga kinder av en promenad, muskler och bra hållning av träning.

      Plast i brösten är inte hälsosamt. Bröst som ammat är inte fula. Bristningar på magen efter en graviditet är inte fult.

      Titta på några målningar av Zorn! Kvinnor med hängande bröst, håriga kön och vanliga magar. Så vackra. Så naturliga. Så nordiska.

      Svara

       Håller helt med.

       Svara

     Klart att många mår bättre av en operation. Operera mera!

     Svara

  Som kille kan jag säga att jag föredrar ett par små naturliga framför två stora påsar M&M.

  Svara

   Ingen frågade

   Svara

   Vad killar tycker har absolut ingen betydelse.

   Svara

    inte heller vad andra tjejer tycker

    Svara

    Keep telling yourself that.

    Svara

     Anonym som skrev 12:23 ”keep telling…”
     Tror du på allvar att det inte finns kvinnor som inte bryr sig om mäns åsikter?

     Svara

      Poängen var snarare att ingen frågat om ts åsikt.

      Svara

       Det är väl just den frågan kvinnor och män ställer sig hela tiden? Vad anses vackert och attraktivt av samhället i både utseende, uppförande, yrke, åsikter, både av män och kvinnor. Ingen går runt i sig själv obrydd av allt runtomkring. Vi är djur och vi vill precis som andra djur visa upp oss på vårt bästa i vad som anses attraktivt av samhället, både av män och kvinnor. Alla bryr sig och det kommer vi alltid att göra. Det handlar väl snarare om en strävan efter ett mer mångfacetterat samhälle där många olika former är attraktivt och accepterat.

       Svara

      Greta Thunberg, för övrigt nja🤷

      Svara

      Det finns det säkert. Jag ifrågasätter att det skulle vara generellt.

      Svara

    Inget har någon betydelse. Allt är oväsentligt.

    Svara

    Men han måste väl få säga sin åsikt som kille? Han kan ju inte direkt relatera på annat sätt eftersom han är just kille… Isåfall kan vi säga ”vad tjejer tycker om operationer har absolut ingen betydelse heller”

    Svara

     Och jag (som tjej) måste få säga vad jag tycker om hans åsikt. Eller hur!?

     Svara

      Nu föreslår jag att vi alla gemensamt sjunger ”We shall overcome” 🙂

      Svara

       Klockrent xD

       Svara

     Känns som att du missar poängen. Det handlar inte om hans rätt att uttrycka sin åsikt och sina preferenser utan att kvinnor inte ska ta ett sådant här beslut för att en man gillar en viss storlek på brösten.
     Vill han relatera borde han istället kanske skriva om hur han känner press på att ändra sitt utseende.

     Svara

   Alla bröst är bra! Man ser ut som man ser ut. Vad någon som kille föredrar på tjejer är absolut inget man ska sträva efter.

   Svara

    Sen tror jag att om du är med en man som älskar dig, värderar dig och vill vara med dig så är du säkert världens vackraste i hans ögon just därför 🙂 pratade faktiskt om det med min sambo för någon vecka sen. 🙂

    Svara

     Precis, förhoppningsvis ska man ju åldras tillsammans och kroppen kommer att ändras ofantligt mycket under tiden.

     Svara

     Sådana hypotetiska samtal kan ju alltid snyggingar ha.

     Its hard to be yourself when you are hard to like

     Svara

      Jag är inte extremt snygg. Rätt normal skulle jag säga, finns många som är snyggare än vad jag är. Men min sambo uttryckte att nu och även senare lär han tycka jag är mest attraktiv just för att jag på så många andra sätt är typ den bästa han kan få. Sen är det ju klart jag kan klä mig smickrande, sminka mig och såna saker för att han ska uppskatta mig ännu mer.

      Det sista låter mer som något man säger om sin personlighet måste jag säga.

      Svara

     Ja och den man väljer att leva sitt liv med väljer man väl kanske baserat på mer än vilka bröst man föredrar. Om inte annat får man nog en chock sen när de där brösten åldras och inte alls ser ut som de man en gång valde. Som en kompis mamma sa till oss i tonåren:
     ”Tjejer, välj en snäll kille. När de är 50 är de ändå gamla och fula allihopa!”

     Nu är jag 35 och håller väl inte med om att män i 50årsåldern är fula (😉), men hon hade väl en poäng.

     Svara

      Haha!😂

      Jag tror att ens smak förändras allt eftersom man åldras också. Så man åldras väl ihop tänker jag 🙂

      Svara

       Ja, det tror jag absolut att den gör och man värdesätter kanske andra saker/egenskaper också. Och det tror jag inte bara gäller val av partner utan mycket annat också.

       Svara

        Precis, och andra egenskaper kan nog också göra en vacker på utsidan, i alla fall för sin partner. Kanske för andra som man står nära också.

        Svara

      Fråga Bella…

      Svara

   Va?? Själv tar jag två påsar godis framför ett par bröst. Alltid!

   Svara

  Annica har ju dock fortfarande implantat.

  Svara

   Det är ofta man inte bara kan ta ut ett implantat utan att bli vanställd. Därför är det vanligt att man behöver sätta in ett mindre implantat. Har man mycket bröstvävnad kan man ofta göra ett bröstlyft istället. Men det beror lite på hur stort implantat man hade från början och ens egna anatomi.

   Svara

  Skitsnack, gör man en mini c kupa så är det klart, men större bröst drar uppmärksamhet, så är det bara.

  Svara

  OT
  Skrattade ut högt när jag läste att Kenza inte kommer exponera ansiktet på sitt barn i och med marknadsföringen av hennes barnkläder, ”en gräns vi dragit”.
  ALLTSÅ. Den där ungen ansikte måste ju vara sveriges mest exponerande??? Hon lägger DAGLIGEN ut material på honom i från alla vinklar och skriver detaljerad information om allt han kan/inte kan i sin blogg??? Hur kan gränsen helt plötsligt dras där? Utifrån resonemanget att hon inte vill visa hans ansikte i kommersiella sammanhang kan man ju fråga sig hur hon ser på sitt arbete. Hennes sociala kanaler är hennes jobb där hon marknadsför prylar dagligen, samtidigt som hennes barn är det absolut största inslaget i kanalerna. Allt hon lägger upp där används ju indirekt i kommersiella sammanhang? Och bilderna sprids vind för våg över hela internet.

  Svara

   Läste också det och tyckte det var lite komiskt. Men kanske är något de bestämt sig för nu så att hon kommer sluta visa hans ansikte from nu?
   Jag gissar på att det är PoP hon ska samarbeta med.

   Svara

   Att inte exponera barnets ansikte i marknadsföringen för barnkläderna är säkert bara ett trick för att Kenza ska slippa dela med sig av inkomsterna. På det sättet kommer lille Nikola att bli utan modellarvode. Listigt av den näriga modern.

   Svara

   Jag tänker att det har med rättigheter till bilderna att göra. Bilderna på hennes instagram/bloggen äger hon, kan ta bort när som helst och lägga upp igen om hon så känner för det. Men om hon visar barnet på bilder i marknadsföringssyfte så är det inte hon själv nödvändigtvis som äger rättigheterna och bestämmer hur bilderna ska användas. Bara en teori om hennes resonemang.

   Svara

    Ja, säkert något sådant som spelar in! Förstår det resonemanget som en principsak, men i praktiken sprids ju alla bilder man publicerar för allmänheten helt utan kontroll, de finns definitivt nedsparade på olika sätt av hennes miljonpublik. Men fattar att ingen annan kan tjäna pengar eller använda hennes bilder på insta och blogg i kommersiella sammanhang utan hennes samtycke liksom. Känns dock som lite hårklyveri.

    Svara

     Hon skriver ju uttryckligen: ”…en gräns vi har satt när det kommer till betalda plåtningar/bilder vi själva inte äger.”
     Men att tro att man har kontroll över bilder på som postas på nätet bara för att det är ens egentagna bilder känns lite naivt.

     Svara

    Hon äger inte bilderna på instagram. Det står i instagram och facebook avtal att alla bilder som publiceras på deras sidor ägs av dom.

    Svara

  Opererade mig första gången när jag var strax över 20 (8 år sen) och har fått korrigera sex gånger innan det blev bra. Så inte värt det. Har implantat idag med, för har opererat så mkt att om jag tar ut de kommer allt bara säcka ihop. 🤦🏼‍♀️

  Svara

  Lite sorgligt ändå – att år ut och år in prata om sina små bröst och hur man är nöjd med dem och hur bröststorleken inte spelar minsta roll … och sen, får man anta, inuti ändå tvivlar och är missnöjd och till slut opererar in förstorningar. Är det första bara ett sätt att intala sig själv att man är nöjd, lite att ljuga för sig själv och omgivningen?

  Sen får man kanske tänka att Nellie ju lever på mer än sina hästar, hennes utseende och s*x appeal spelar STOR roll i det sammanhanget tyvärr.

  Samtidigt – det är ju inga massiva jättemeloner hon satt in utan de ser lagom och fina ut. Tycker jag.

  Svara

   Förstorningar/förstoringar….?

   Svara

   Tror hon ljugit för sig själv snarare än omgivningen.

   Svara

   ” Har dock alltid sen jag vart liten vart intresserad av bröst”. 🤔

   Svara

    Stay in school kids.

    Svara

  Jag var en av dom som runt tjugoårs-åldern starkt funderade på att förstora mina bröst för MIN skull. Jag tänkte verkligen så, att det var något jag skulle göra enbart för att jag själv ville ha det så. Sen gick tiden (är 30 nu) och det blev aldrig av. Och nu i efterhand inser jag ju att det, i mitt fall, aldrig egentligen var för min egen skull. Det var verkligen bara för att jag trodde att andra skulle tycka jag såg bättre ut med fylligare byst. Det var dock inte förrän jag träffade någon som älskar mig (och mina små bröst) precis som jag/dom är som jag kunde ta in att jag duger ändå. Lite sorgligt att jag inte kunde se det själv…jag behövde verkligen få den bekräftelsen från någon annan. Men självkänslan går väl alltid att jobba mer på så jag fortsätter med det! Kram

  Svara

   Åhh blir verkligen berörd. Känner verkligen igen det.

   När jag var 17 år hade jag en pojkvän som sa att han tyckte jag skulle operera brösten större när jag blev 18. Osäker som jag var så fick jag extrema komplex. Kunde inte visa mina bröst, duschade aldrig i skolan efter gympan för att inte visa mig (fy vad äckligt), höll alltid för händerna. Ingen fick röra. Tänkte att den dagen jag har pengar så kommer jag operera mina bröst. Tiden gick och jag fortsatt med dessa tankar, med ett manisk beteende över att alltid bevaka att ingen såg mina bröst fram till jag var 22. Då träffade jag min nuvarande sambo som ständig påpekade hur oviktigt det var med stora eller små bröst. Efter ett år med honom där jag inte tillät honom ta på mina bröst, ständig släkt lampa osv så började jag äntligen inse att det spelar fan ingen roll. Idag tycker jag tom mina bröst är fina!
   Hoppas folk ger vissa saker lite längre tid att landa <3

   Svara

    Blir så ARG på folk som säger såna saker som ditt ex gjorde. Fattar de inte vilka spår det sätter? Jävla fanskap är vad de är. Och är man 17 år är det ingen ursäkt att man är ”ung”, då har man vett nog att INTE berätta för NÅGON att denne bör skönhetsoperera sig.

    Svara

    ❤️

    Svara

  .

  Svara

  I Kenzas senaste blogginlägg om att hon släpper barnkläder…. hon berättar om gränsen dom drar angående foton på Nikola

  Svara

  Jag har en ganska oputig rumpa och hade väl varit kul att ha en större men det är så min kropp ser ut. Har fått kommentarer om den av min kille vilket inte gör det hela bättre, sagt åt honom att sluta med det (vilket han har gjort). Är han så inne på stora rumpor får han hitta nån annan som har det, jag är nöjd med mig själv. Tänk att ens kropp ändå är fantastisk och var glad så länge den fungerar som den ska. Brukar alltid tänka på de som inte har det privilegiet, de önskar sig nog inget hellre än att ha en fungerande kropp och tänker nog mindre på förstoring av bröst eller andra delar.

  Svara

   Helt sant! Sen är saker riktiga trendgrejer. Förr var det inne med smala, långa tjejer med små byst och rumpa. Nu är det istället inne med minimal midja, fylliga byst och ballongrumpa. Det visar ju bara hur alla dessa ständiga ideal är skapade. Att din kille ens kommenterat sin rumpa… bra du sagt till honom men jag hade blivit riktigt, riktigt arg.

   Svara

  Gud, bra sagt!
  Detta gäller även könskorrigering (i visst grad).

  Svara

   Hur menar du med det?

   Svara

    Att man bör vänta tills man är äldre och hjärnan har utvecklats färdigt. Inget som sk göras på minderåriga barn.

    Svara

     Ah, så! Tack att du förklarade 😊

     Svara

     Tack för att du förklarade 😊

     Svara

   Sant. Det talas väldigt lite om att ångra operationer som har med könsbyte att göra, men det händer givetvis. :-/ Olämpligt att det kryper allt längre ner i åldrarna.

   Svara

   Hade ett samtal med en psykolog om just könskorrigerande ingrepp. Han berätta att det är ett stort mörkertal och att det är väldigt låg procent av de som opererar sig som inte ångrar sig.

   Han hade ett enda krav på sina patienter. -Älska dig för den du är och inte för den du vill vara.

   Svara

  Hej tjejer är det någon mer än jag som är arbetslös och som mår skit dagligen?
  ❤️

  Svara

   Öppet spår ikväll

   Svara

   Passa på och njut av fritiden, snart är du inne i ekorrhjulet igen!

   Svara

   Emma 14,20 Ett tips! Det står 450 lediga platser på polisutb. Sök dit så slipper du vara arbetslös, du får ett bra och stimulerande yrke. Sök nu.

   Svara

    Det är rätt mycket mer än att bara söka till polis som gäller.

    Svara

    Att söka till Polishögskolan innebär inte automatiskt att man inte längre är arbetslös… Man ska komma in också och långt ifrån alla klarar testerna!

    Svara

    Det är ju tillräckligt många som sökt för att fylla platserna. Problemet är att de inte klarar av antagnkngsprocessen med psykologtester mm.

    Svara

   Hemtjänsten behöver alltid folk. Eller jobb som personlig assistent finns alltid.

   Svara

  Min dotter gjorde en reko/bröstförstoring när hon var 19år och den blev lyckad. Hon mår mycket bättre psykiskt än hon gjorde innan. Hon gjorde det för sin egen skull och hon ångrar det inte.

  Svara

   Man gör det a l drug för sin egen skull, hur mkt man en försöker intala sig det.

   Svara

   Hon hade ju aldrig gjort det om hela världens befolkning blev blind eller hon levde på en öde ö.

   Svara

    Exakt
    Sen är ju problemet också att bara för att själva op var lyckad så innebär det ju inte att allt är ok resten av livet. Dom håller ju inte för evigt.

    Svara

  Brösten har ALLTID varit ivägen för viktigare saker, som fotboll, basket, löpning, skidåkning.

  Har ALDRIG sett dem som något mer än bry.
  Tyvärr
  Och då är mina rätt normiga, 85B

  Svara

   Eller hur! Skulle gärna ha pytte, drömmen.

   Svara

  Jag hade a kupa i tonåren och trivdes med det! Nu pga kraftig viktuppgång och barnafödsel har jag d och jag saknar mina små bröst!

  Svara

  Hur kan folk säga att någon inte gör en bröstop för sin egen skull?
  Jag hade mer än gärna gjort det om jag hade pengar och möjlighet. FÖR MIN SKULL.

  Mina bröst är hängiga och tunga, det verkar inte finnas en enda bra bh som sitter ordentligt. Det gör ont när brösten inte kan ”vara” rätt i bhn. Svett under brösten är förjävligt. Svårt att hitta kläder som sitter bekvämt över brösten osvosvosv.

  Även om det bara hade vart jag och ett opteam kvar här på jorden så skulle jag vilja operera. Ungefär samma storlek som nu, men lyfta och och ”samla ihop”. Fan så skönt, och helt för min egen skull.

  Svara

   Landstinget utför brösgförminsknigar på medicinsk indikation. Det är något helt annat än en kosmetisk operation.

   Svara

   Det är ju helt annat att göra en förminskning för sin egen skull. Där finns ju hälsoaspekter och liknande.
   Gällande bröstförstoring handlar det ju om att det rådande skönhetsidealet är att ha stora bröst. Det är inget rådande ideal att bröst ska vara små, trots att vissa föredrar det. Grupptrycket säger att stort ska det va.
   Jag tror absolut ingen i detta kommentarsfält menade att en förminskning inte görs för egen skull.

   Svara

  Hon hade kunnat få mina, vill verkligen ha mindre pattar men är så jävulskt dyrt 🙁

  Svara

  Jag som bär på en gen som gör att jag med 80-90 % sannolikhet kommer få bröstcancer blir så trött på allt dethär brösthetsandet. Alltid hatat mina bröst tills jag fick veta om min gen (de är stora och hängiga och har alltid velat operera). Nu sörjer jag så att jag antagligen kommer bli av med dem, antingen pga cancer eller om jag väljer att ta bort dem före jag får cancer överhuvudtaget. Sjukt att tänka på utseendet av dem nu, vilket alla andra i min ålder verkar göra (är 23). Hoppas bara jag kommer hinna amma mina barn och njuta av dem till fulla före de ryker.

  Svara

   ❤️

   Svara

  Att ni alltid ska klaga på allt!!! Va glada att hon inte poserar på sin instagramstory istället med en rabattkod för skönhetsingrepp. Ingen som verkar förstå att det är hennes kropp och att hon gör vad fan hon vill med den heller?!

  Svara

   Vem klagar?

   Svara

  Jag är överväldigad när jag delar min erfarenhet här för att låta hela världen veta om en man som räddade min relation och denna stora man heter Dr. IZOYA. Han har verkligen visat mig genom att föra tillbaka min ex-älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen helt enkelt för att han började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen. Med detta har jag insett att det att ge Dr. IZOYA-detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom att fixa det trasiga förhållandet eller äktenskapet till er. Du kan nå honom via hans e-postadress: drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande frågor …

  (1) Du vill ha din ex tillbaka ..
  (2) Du vill att män / kvinnor ska följa dig ..
  (3) Du vill ha ett barn ..
  (4) Du behöver andlig hjälp ..
  (5) Sluta skilsmässan ..

  Svara

  Jag är överväldigad när jag delar min erfarenhet här för att låta hela världen veta om en man som räddade min relation och denna stora man heter Dr. IZOYA. Han har verkligen visat mig genom att föra tillbaka min ex-älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen helt enkelt för att han började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen. Med detta har jag insett att det att ge Dr. IZOYA-detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom att fixa det trasiga förhållandet eller äktenskapet till er. Du kan nå honom via hans e-postadress: drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande frågor …..

  (1) Du vill ha din ex tillbaka ..
  (2) Du vill att män / kvinnor ska följa dig ..
  (3) Du vill ha ett barn ..
  (4) Du behöver andlig hjälp ..
  (5) Sluta skilsmässan ..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.