Hur ska Bianca Ingrosso ha det egentligen?

Känns det inte en smula motsägelsefullt (och nästan lite puckat) att Bianca först proklamerar att hennes 25-årsfest minsann var en icke sponsrad tillställning, när hon senare lägger upp ett inlägg som bevisar raka motsatsen?
Snacka om att sätta krokben för sig själv.
Så hur ska hon ha det? Var hon inte sponsrad av Partyland Sweden när den första bilden togs? Kom de insladdandes under de sista förberedelserna, kittade till tänderna med partypynt då de snappat upp att Bianca Ingrosso ska ha 25-årsfest?  Som en pyntets flashmob.

Det är den enda rimliga förklaringen jag kan komma på, till varför den ena bilden inte är sponsrad av Partyland Sweden när den andra så tydligt är det.
Hur skulle annars en och samma fest kunna gå från #notsponsored till ”i samarbete med Partyland” inom loppet av några timmar?

Tack för tips!

165 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  BaJs?

  Svara

  Idioti!

  Svara

  Har väl blivit något fel/misstag bara, som du säger så har hon ju skrivit ut att det är ett betalt samarbete. Finns ju ingen poäng att göra det om man skulle försöka låtsas att det inte är det 😝

  Svara

   Men varför ska vissa få göra fel och andra inte? Andra säger något fel vid något tillfälle och får hela sin karriär förstört. Menar inte att Bianca inte får göra något fel, självklart får hon det. Hon gör dock ganska många och ofta fel men kommer ganska lindrigt undan, hon kommer undan och andra inte.

   Svara

    Säger något fel? Vadå, när hände det?

    Svara

    Vem i hela friden har fått sin karriär förstörd för att dom sagt något fel?

    Svara

  Snart har hon fjärmat sig från följarna på samma sätt som Bella:

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/jd7mGA/biancas-matt-fiasko-kostade-henne-hundratusentals-kronor

  ”She works hard for the money” räcker inte som försvar IMHO.

  Svara

   Hon framstår som blåst och verklighetsfrånvänd i artikeln. Det kanske inte är att hon har pengar som provocerar utan att hon slösar med dom när det finns människor som inte har någonting. Och att hon inte tänker ett dugg på klimatet när hon först renoverar golv och sen täcker det med mattor. Och skickar efter mattor från Indien och tillbaka den för att de ska sys om…

   Svara

    Det mest provocerande tycker jag var när hon rev ut ett sprillans nytt kök för att hon vill sätta sin prägel på det.

    Svara

     Ja oj vad provocerande! Haha! Hur fan orkar man bli provocerad över vad någon annan gör med sitt kök? Sjuka människa.

     Svara

      Vad är det för låg nivå på din kommentar? Med vilken rätt kallar du någon annan ”Sjuka människa.”?

      Svara

       Haha håller med helt! Vem blir ens så provocerad av att någon annan renoverar sitt kök? Kan inte stå rätt till.

       Svara

       Låg nivå? Den enda låga nivån är alla galningar som blir så galna över att nån annan har köpt dyra mattor och renoverat sitt hem.

       Svara

        Snacka om att ens eget liv lär suga när man hittar saker att lägga sig i som man inte har ett skit med att göra.

        Svara

         Ja de är nog jävligt ensamma med sina öppet spår trådar och personliga hem med trasmattor och kök från 1962

         Svara

          Hej Bianca! Man kan ha en åsikt om detta sjuka beteende utan att vara för den delen avundsjuk eller bitter.

          Svara

           Jag är inte Bianca men bra komplimang. Ni är fan patetiska. Tur att majoriteten av världen inte är som er.

           Vi har ju också sett deras super personliga hem på hemnetknarkarna.

          Njaej. Tycker ändå man ska reagera på helt onödig konsumtion. Däremot behöver väl inte nån vara syndabock. Men bra renoveringar ifrågasätts ändå.

          Svara

          Du får det att låta som något negativt? 🙂 du vet marmor och jotex är liksom inte allas tekopp

          Svara

      Det händer ju ganska ofta att folk som köper lägenhet renoverar det mesta. Bara för att det är nytt när man köper så betyder det ju inte att man gillar det.

      Svara

       Exakt och det där gamla golvet I lägenheten var vidrigt. Inte konstigt att hon renoverade det.

       Svara

       Bara för att man inte gillar det betyder det inte att man köper nytt.

       Svara

       Hon får givetvis göra om så mycket som hon vill och efter sin egen smak. Nu verkar det mest som att hon gick efter inredaren Åsas smak. Det blev inte så jättestor skillnad efter renoveringen i just köket. Såg ut som att den gick i samma stil som innan.

       Svara

        Har vi kollat på samma kök?

        Svara

        Haha så problemet är inte att hon renoverar utan gjort det efter nån annans smak

        Svara

     Haha provocerande? Hur många renoverar inte just för att sätta sin prägel på stället där man bor? Speciellt när man är miljonär?

     Svara

     Om du blir provocerad av att någon renoverar sitt kök kanske du borde söka hjälp. Kan inte var bra att bli så upprörd över nån annans kök.

     Svara

      Blir provocerad av att man inte blir provocerad när vi kör den här planeten i botten.
      Blir noll provocerad av om någon renoverar ett slitet kök. Att riva ut ett helt fungerande nytt kök är obehagligt.
      Byt ut luckorna bara för bövelen.
      Så less på slit och släng.
      Ni blir vår undergång.

      Svara

       Blablabla vänd er till de riktiga bovarna istället

       Svara

        De riktiga bovarna är vi miljarder människor som gör val VARJE DAG sOm påverkar planeten. Sluta skulle på korporationer. Supply & demand, kunderna som styr.

        Svara

         Fast alltså. Tycker inte man ska slå nån i skallen som renoverar sitt kök men individuellt ansvar har man ju. Renoverar man ett kök från 2007 tycker jag inte man har rätt att flygskamma tex. Inte för att Bianca har gjort det 🙂

         Svara

     ”Sin prägel”?? Finns väl överhuvudtaget inget i det köket som har en egen prägel? Ser exakt ut som alla andras visa-upp-kök på nätet… Helt igenom ointressant och slätstruket, säkert dyrt men det är inte en garant för god smak…

     Svara

     Hela lägenheten blev ju sönder renoverad- uschh va dåligt det blev hela//
     Hon håller på än fixa läg.för den satmaran åsa kunde inget om fixa fint
     😩😤🤪🤨
     Tom walk-in-closet är katastrof 👎👎👎

     Svara

      Satmara? Wow vad moget

      Svara

    Snälla, vänd dig till Hollywood rikisarna. Skit i att Bianca lagt pengar som kostar en halv snygg bil på sitt hem, det är liksom ingen stor grej. Gå vidare, du överlever.

    Svara

     Verkligen. Hon använder SINA egna pengar som hon betalar sjuka sunmor skatt på. Så trött på folk som ska tycka något om vad andra gör med sina pengar. Så sjukt beteende.

     Svara

      Hade Sverige plötsligt överförts till l.a hade amerikanarna typ kastat en atombomb på alla dessa ”måste tycka till om allas ekonomi”- människor. Fatta vad folk spenderar sina pengar på skit där, men här får Bianca skit för någon jäkla matta. Galet.

      Svara

      Är det ett sjukt beteende att tycka det är galet att slösa med pengar och att bry sig om klimatet?

      Svara

       Att bli såååå provocerad av att en miljonär renoverar sitt kök är väldigt sjukt ja

       Svara

        Hon sålde garanterat det gamla köket också era jävla puckon. Så det köket gick nog till någon som renoverade sitt gamla kök. Är väl himla braaaaaa då att den personen köpte ett begagnat ’nytt’ kök?

        Svara

         Vill t.o.m minnas att hon la ut sitt kök som till salu på sin instastory. Kan minnas fel dock, men har för mig att det var så.

         Svara

          Ja det är klart att hon gjorde det. Folk säljer sina gamla kök från 2001 och folk köper dom så länge dom är hela. Det köket var ju jättefint som hon hade innan, så nu är det någon som fått köpa det till en billigare slant. Bra tycker jag.

          Svara

           Bra är det såklart inte ur miljösynpunkt. Däremot får hon såklart göra hur hon vill.

           Bättre än att kasta det. I slutändan hade den personen som köpte hennes kök köpt ett nytt om dom inte köpt hennes så det går ju jämt ut.

           Fast du kanske är en sån som tycker att all renovering ska vara praktisk. Handtagen ska ramla lös och träet ska ruttna innan du byter kök.

           Nej. Men klart man ska försöka undvika renovera sånt som är helt funktionsdugligt vilket Biancas kök var ett bra exempel på. Det är ju inte för att vara taskig, miljön mår inte bra av det.

           Då ska ju inte kök från 60talet renoveras heller. Många som håller bara man målar om och byter handtag. Eller dessa fula 80talsköken. Men måla bara om du. Och du vet dom höra ickeexosterande bänkskivorna=plåt hela vägen? Håller fan i hundra år till. Vill gärna se dig skamma dina kompisar som köpt ’sk’ renoveringsprojekt som egentligen bara är omoderna och inte alls i behov av renovering.

           Vill verkligen tro att du är en sådan miljöhjälte att du gör det. Oavsett om du gör det eller ej, så verkar du vara världens drygaste människa.

        såååå provocerad att hen skrev en hel kommentar på en blogg!!!!! sjukt va!!!!!!

        Svara

      Det är väl inte pengar/skatt som är problemet utan att nyrika personer tror att de lättvindigt kan köpa sig lyckliga och det blir på bekostnad ac planeten och det är vi fattiglappar som får stå för notan i förlängningen

      Svara

       Alla renoverar. När jag renoverade mitt kök från 90talet så sålde jag det vidare på blocket till en man som skulle ha det i sin stuga. Köket var fult men det fungerade. Det gör dom flesta köken egentligen, min renovering är inte mer försvarbar än biancas. Vi båda sålde vidare köken till någon som ville ha ett nytt kök.

       Svara

        Nej. Tycker ändå vinden har vänt och folk dumrenoverar lite mindre?

        Svara

        När mina föräldrar renoverade kök och badrum slängdes allt. Så det är inte alls som säljer. Bianca kanske oxå slängde det gamla köket.

        Svara

         Men då tror du verkligen hon är dum i huvudet och att alla runt omkring henne är det. Skulle du tillåta dina föräldrar att slänga det köket bianca rev ut?

         Svara

       Känner mig nästan stolt över att bo i ett hem med kök från 80-talet, när det renoveras så mycket i onödan.

       Svara

        Antingen bor du i hyres och får inte renovera eller så har du bara inte råd. Face it bara.

        Svara

         Exakt 😂 jag bor i hyres men jag tjatade tills de rev ut hela köket, alltså varenda millimeter trots att de aldrig gör det annars. Det var vidrigt. Enda anledningen är då jag väntade på en omvandling till bostadsrätt annars hade jag aldrig bott kvar. Usch.

         Svara

    utan att hon slösar med dom när det finns människor som inte har någonting.

    Så ingen ska handla för vissa har inte råd? Haha.

    Svara

     Handlar inte om att ingen får handla, men att ”vaska” flera hundra tusen känns dumt.

     Svara

      Är det dina? Har du varit på nattklubb i st tropez där folk vaskar några miljoner på en kväll? Där kan man snacka vidrigt. Låt Bianca vara, era pekpinnar är bara för mycket. Ni har fan inga liv som bara måste klaga på allt.

      Svara

      Så jävla korkat sätt att se på saker. Du vaskar pengar du med. Du har bara inte lika mycket pengar som bianca att vaska. I procent till vad du tjänar vaskar du nog lika jävla mycket som hon.

      Svara

     De rika ska kanske tänka sig för två gånger innan de sliter mer på våra resurser. Det räcker inte med att fe köpt sitt boende med nytt modernt fullt fungerande kök? Nä det ska bara slitas ut och slängas bort för att luckorna inte passade bibbzans tomma personlighet? Varför ens skaffa lägenhet, hon kan väl bara ta in på hotell och byta rum i samma takt som hon tröttnar?

     Svara

      Men åh du är så korkad. Tror du hon slängde köket eller???? Någon annan har det köket nu. Det är precis samma sak som att sälja bort din vita bestå tvbänk på blocket som är i bra skick för att du vill göra om lite hemma. (du är less på vitt, nu ska det vara färg eller grått åtminstone!)

      Svara

       Förstå bara hur bittra de är som blir provocerade av att Bianca renoverar hemma. 😳

       Svara

        Fast diskussionen i sig är ju bra. Alltså det är helt idiotiskt att så många svenskar köper nya kök så ofta. Vad som är fel är ju att lasta just Bianca för det.

        Svara

         Att vara både aggressiv och köpgalen är en oroväckande dålig kombination.
         Att kasta ur sig att andra är ”korkade” känns som ett lågt sätt att argumentera på.

         Svara

          Ej ts men ni kallar Bianca för korkad dag ut dag in för hennes diverse uttalanden. Obehagliga är ni.

          Svara

          Men did i stutter.

          Jag har aldrig påstått att jag var en trevlig person.

          Svara

       Allt blir inte sålt på blocket. Jag vet många som slänger direkt när de inte vill ha sina prylar och de som försöker sälja och inte får sålt och därför måste slänga.

       Svara

        Det får stå för dom då.

        Svara

    Anonym 18,12 För din egen skull, så snälla släpp det där med klimatet! Sverige har inte klimatkris. Bara du och din domedagsprofet Greta som tror det. Skaffa ett liv. Snälla.

    Svara

     Jag hoppas typ på en klimatkris här så man kan få en jävla riktigt varm sommar nån gång utan att resa bort. Ni klimatkämpar borde se det positivt. Hade vi haft 32-33 grader utan avbrott med 14 grader tre veckor emellan hade ingen flugit utomlands.

     Svara

      Missade du sommaren 2018?

      Svara

       EN JÄVLA SOMMAR PÅ MINA 25 år

       Svara

  En tanke bara. Kanske har hon handlat det mesta från företaget, företaget har snappat upp att hon använt deras produkter och de erbjuder att betala för sakerna i efterhand + ytterligare ersättning för att hon ska göra reklam för dem? Långskott men har tänkt nån gång förut att det kanske gått till på det sättet?

  Svara

   Jag har tänkt samma, känns inte helt omöjligt att det skulle vara så. Tänk vilket genuint samarbete det skulle vara om det vore så.

   Svara

   Gabriella Joss gjorde reklam för företaget som byggde deras hus på precis samma sätt, så inte helt omöjligt

   Svara

   Fast mitt under festen? Och Bianca skriver ett inlägg om det? Seriöst?

   Svara

   Såg inte att det var olika datum på inläggen. Tar tillbaka min kommentar.

   Svara

  Fattar inte vad man ”vinner’ på att inte erkänna att det är sponsrat. Är det sponsrat så är det sponsrat, hennes jobb liksom 😊

  Svara

   Då måste hon skatta för förmånsvärdet. Nu kommer Skattemyndigheten garanterat kolla henne extra noga. Inte så smart …

   Svara

   För att det verkar mer genuint om inte hela skiten är sponsrad + som att hon faktiskt valt alla prylar själv istället för tagit det ett företag har pga det är det som betalas för.

   Tror snarare företaget kanske reagerat på att det står att det inte är sponsrat. För om det nu inte är det, hur förklarar de den förlorade kostnaden/minskningen i lagervärde?

   Svara

   Men hon erkände ju det?

   Svara

   Passerade förbi TV:n häromdagen när en repris på Wahlgrens värld var på .. Bianca skulle göra sina läppar men innan hon gjorde ingreppet bad hon tjejen som gjorde läpparna (?) att ta en bild på henne när hon höll upp något objekt (mobil?). Hon sa att hon bara behövde hålla upp objektet och le lite så var det klart. Uppenbarligen tar Bianca inte sina samarbeten så seriöst så skulle inte förvåna mig om hon ”glömde” nämna att det var spons här….

   Svara

  Bevakning av den 3e januari känns lite passé…

  Svara

   Va?

   Svara

    Biancas fest och inlägg om festen är nästan 3 veckor gamla.

    Svara

     Och ändå dröjde det till igår att få tag på en skärmdump där Bianca påstår att festen inte var sponsrad.

     Svara

  Hon säger ofta emot sig själv, inte helt ärlig alla gånger. Inte så ärlig och god som hon låtsas det är ofta taktik och pr-strategier. Sedan så har hon ju inte full koll på allt.

  Svara

   Bianca blir mer och mer som Bella 2// haha
   Pinsamt, äcklar mig att hon tom snackar om sirt sexliv 😤😤vem faaa..n är intresserad om det
   Hon blivit rikspucko på riktigt!

   Svara

  KAN det vara så att B inte har 100% koll på allt som surrar runt henne? Tror till 99% att ngn underhuggare fick uppdrag att svänga ihop festkonceptet och sen har det gått B förbi att det hela blev ett reklamkalas.

  Annars är alternativet att B är korkad.
  Eller något annat, vad vet jag och vem bryr sig.

  Svara

   Lägg ner med att kalla Bianca för korkad. Har du inte bättre att komma med kanske du ska hålla klaffen.

   Svara

    Tycker du att hon är smart?

    Svara

     Hur fan ska jag veta det, jag känner inte henne. Precis som du inte VET utan bara kan gissa utifrån din dömande lilla bubbla. Därför antar jag att du iaf inte är vidare smart. För hade du varit det hade du ju fattat att det inte direkt är något du kan bedöma genom ett underhållningsprogram. Men visst, bara du får vara taskig på nätet så 😂

     Svara

     Japp. Klart hon är smart. Måste inte betyda man är akademiker.

     Svara

    Alternativ 1 var, som du kan läsa ovan, att hon inget visste.
    Alternativ 2 var att hon visste men av den dumhet inte markerade rätt först, dvs korkad.
    Alternativ 3 slutligen var, och jag reciterar, ”något annat”
    Och slutligen konstaterar jag att jag faktiskt inte vet.

    Så du behöver inte bli så upprörd egentligen, men du får så klart bli det om det känns rätt.

    Svara

    Varför det??
    Tycker non att hon är pucko så osiktsfrihet borde gälla

    Svara

  Kan det inte vara så att partyland blev så nöjda med hennes exponering att det valde att sponsra i efterhand. Skickade en annan faktura än vad det var tänkt? Stämmer ju också bra i tiden med att fakturan ska betalas nu.

  Svara

   Det reklammärkta inlägget är ju postat den 3e januari och festen var över nyår, så en eventuell fakturas förfallodatum bör rimligtvis inte ha inverkar på det alls.

   Svara

    Jaha, nähä. Men då fattar jag inte varför det dröjde tills två dagar sedan för CamCam att få tag på en skärmdump och varför hon ens tar upp det nu tre veckor senare. 🤷‍♀️Har CamCam ens frågat Bianca om varför det finns två olika märkningar? Eller var det ett för bra tillfälle att få kalla henne korkad, så det var bäst att inte kolla given häst i mun?

    Svara

     Camcam har varit upptagen med att maniskt skamma andra kvinnor så biancas reklam har fått stå undan. Det är först när hon fått skärmdump skickat till sig hon märkte detta

     Svara

  ot, någon som lyssnat på senaste avsnittet av Keeping up med Jenny å Malin? De diskuterar bl a Bella. Hur hon falkat och hur vilse hon verkar vara. Tyckte det va intressant.

  Svara

   Jag lyssnade och tyckte inte de sa något nytt. Alla i branschen verkar ha hoppat på tåget då Bella blev ”avslöjad” och känner att de vågar diskutera henne nu, trots att de borde ha fattat för länge sen att något inte stod rätt till.

   Svara

   Men sluta att ragga lyssnare här Malin, Jenni eller är det amanda kanske. Pinsamt! Pinsamt värre att ni måste använda Bella för att dra lyssnare och sen skriva det här för spridning. Pinsamt att ni snackar sk-t om en annan människa, och ni har dessutom inte koll utan har vridit och misssförstått en del.. Ni borde skämmas. Lyssna Inte, ge dem inte klick för deras genomskinliga strategi.

   Svara

    Haha… jag är ingen av dessa personer utan en vanlis från Örebro. Tycker deras podd är bra och tyckte inte dem pratade elakt om Bella.

    Svara

     Såg nu att det diskuterats under andra inlägg. Sorry.

     Svara

    Okej, I’ll bite. Har du lyssnat på avsnittet och vilken del är det du tycker de har missförstått och vridit? Var specifik nu.

    Svara

    Hej Ellen S!

    Svara

   Men hur mycket tänker du tjata? Du har tjatat i varje inlägg och flera gånger i Bella inlägget.

   Svara

    Det var inte jag. Såg det nu. Sorry!

    Svara

    Det är såklart någon av de själva eller någon annan på perfekt day media som är här och raggar lyssnare. Pinsamt och så genomskinnligt.

    Svara

  Hon var säkert inte sponsrad vid det första inlägget, men fiskade efter spons. Och när partyland såg taggningen så fattade dom vinken och gick in och sponsrade.

  Svara

  Hon kan ha köpt grejerna själv till festen… sen när partyland ser bilderna så vill de använda dem som reklambilder och köper några sponsrade inlägg av/hos Bianca

  Svara

   Du har sett för många rättegångar på tv.

   Svara

    Va?!

    Svara

  Jaha. Är det inte Bella att skriva om så kanske hårt arbetande Bianca blir nya ”hatobjektet” här. Bianca kan verka ibland vara lite ”annorlunda ”, men nog arbetar tjejen mycket. Talang, WW, Caia mm mm. Allt kräver tid! Ska det skitas ner på personer så gör det på de som gör fel!

  Svara

   Nu är det ju fel att inte märka ut reklam.

   Svara

    Men man behöver inte göra en grej av det. Låt Bianca vara. Hon är långt ifrån fake och så osympatisk som många andr influencers.

    Svara

     Men gud vad folk är känsliga när det handlar om Bianca! Man får inte säga ut sina tankar och funderingar här? Börjar snart tro agent Vanessa är här och försvarar sin Bibbz med näbbar och klor

     Svara

      Era jävls tabkar? Hur korkad hon är? Dum? Fake? Stoppa upp dem.

      Svara

     Långt ifrån fake och osympatisk? Pratar vi om samma människa?!

     Svara

     Då ska man väl låta andra vara också isåfall som inte är mer fake eller osympatiska.

     Svara

      Vem kallar sig själv Bibbz? Hon har en enorm hybris, hon saknar folkvett pratar om hennes underliv och kiss på youtube, hennes hem ser ut som en soptipp snart så mycket saker överallt. Hon verkar tro att hennes hem är exklusivt men nej, hon har inte koll på vad stilrent är. Massa champagnefaskor på, väggen tex. Gillar inte hennes attityd.

      Svara

   ”Hårt arbetande”

   Svara

    Jobbigt att födas med silversked i mun och samtidigt inte ha några studieskulder att betala på

    Svara

     Ännu jobbigare att vara bitter

     Svara

     Ja huuuu så hemskt bo i ett land där man kan ta lån för att plugga på universitetet som är gratis och klara sina levnadsomkostnader, riktigt tufft alltså. Så måste man betala tillbaka delen av lånet som inte är gratis bidrag, hemskt. Bianca alltså, vilken bortskämd tjej.

     Svara

     Men du är inte avundsjuk.

     Svara

     Pinsamt. Det är ett privilegium kunna ta studiemedel om man behöver.

     Svara

   Vem bryr sig vad hon arbetar med? Ska de va rätt så ska de vara rätt eller hur? Det är att smita från skatten om man inte reklammarkerar!

   Svara

    Man kan anta att den som undviker reklammarkering gör det eftersom vederbörande inte vill dra uppmärksamhet till en förmån som inte beskattas.
    Men att strunta i reklammärkningen innebär inte per automatik att man ”smiter från skatten”.

    Svara

  Skulle snarare tro att inlägget som är markerat som spons är ett inlägg som hon specifikt får betalt för att lägga ut som en del av avtalet med företaget, medan inlägget märkt som icke sponsrat är en bild som hon lagt ut ”för att hon känner för det” och som inte specifikt ingår i avtalet att hon ska lägga ut. Har för mig att hon resonerat lite så vid tidigare tillfällen att om hon inte får betalt för till exempel just den bilden eller den videon så räknar hon det inte som sponsrat.

  Svara

   Exakt! Så minns jag att fler influensers sagt.

   Svara

  OT: Är Stylebylojs samma person som Lovisa ”Lojsan” Wallin?

  Svara

  Exakt sådär gjorde Helen Thorsgården i veckan. På Youtube var det minsann inget samarbete med partyland. Men på Instagram vare tydligen det. Hur funkar regleringen kring sådant egentligen?

  Svara

   Känns som det var någon för inte så längesen som förklarade det här. Kan ha tokfel men vill minnas att företaget kan ha köpt ett inlägg på instagram men inte reklamplats på Youtube och att det kanske inte behöver reklammarkeras där? Kan detta stämma eller minns jag helt galet och är ute och cyklar?🤔😅

   Svara

   Det Kanske bara var Instagram som ingick i avtalet?

   Svara

  Tänk om Bella skulle sluta att vara influenser då skulle denna blogg självdö. Om det inte enbart blev ett Öppet spår-blogg som ett Ordet är fritt liksom. För inlägg som typ detta ger inte många kommentarer och det är ju kommentaren som är roande.

  Någon som har förslag på ett rouge som ger ett rostigt piggt utseende?

  Svara

   Ja, Chic från Makeup Store

   Svara

   Nej. Förlåt. Läste ”rosigt”.

   Svara

  Hon frågade folk vad hon skulle köpa för täcken i Vloggen för ett tag sen.
  Fiskar tydligt efter gratisgrejer.
  Vips har hon ”köpt” Hästens som hon visar upp sen 😂

  Och nu Curatäcken.

  Hon och mamman är horders!

  Svara

   La märke till samma sak! Så genomskinligt, och osmakligt..

   Svara

  Det är många arga och elaka kommentarer här idag. Tror i och för sig att det handlar om ett par personer som lämnat dessa kommentarer, då språkbruket inte skiljer sig nämnvärt åt. Nåja, det är en dag i morgon med.

  Svara

   Ja idag känns värre än vanligt.

   Svara

  Att Bianca Ingrosso har massa pengar på kontot måste vara Guds sätt att få CSN nedlagt inom en tioårsperiod.

  Svara

  Ska man peta lite är sponsring utbyte av varor (partygrejer) mot tjänst (reklam). Medan betalt samarbete är lön (pengar) för att man gör ett arbete (reklam). Så om hon fick lön i cash istället för grejer är hon teoretiskt sett inte sponsrad men har ingått ett betalt samarbete. Isf helt rätt utmärkt.

  Svara

   Fast varorna är ju betalningen. Även om hon har fått det är det något hon måste skatta för.

   Svara

    Ja, det är ingen skattemässig skillnad om du får ersättning för arbete i pengar eller i form av förmåner t ex varor eller tjänster.
    Skilnaden är förstås att väldigt få (inga?) influencers skattar för förmåner de får eftersom varken influencern eller samarbetspartnern har något intresse av att informera Skatteverket om dessa belopp.

    Svara

  Problemet blir alltid att när influensers ska kritiseras för sin affärsverksamhet så kommer alltid pekpinnar från folk om att det personligt och ”mobbarmentalitet” om man går på dem som personer ej skött sina affärer på ett snyggt sätt. Samtidigt vill de själva uppfattas som en business, lika legitim som alla andra. Hur ska folk ha det? Får de kritiseras eller ska man alltid ha överseende med allt möjligt bara för att de också råkar vara privatpersoner? På mitt jobb hade jag iallafall inte kunnat dra den hur länge som helst, kanske nån gång. Det är mänskligt att fela men man man liksom inte slarva så mkt om man samtidigt vill uppfattas seriöst.

  Svara

   Men vad är det du inte fattar? Vem är det ens som säger något om att man inte får kritisera hur de sköter sina företag? Problemet är att det är det minsta folk gör. De kallar istället dessa personer för korkade, anmärker på deras utseende, deras hem och renoveringar, hy, hår. Vad fan har det med hur de driver sina företag att göra? Om du anser att det är kritik är du bara en mobbare som behöver rättfärdiga sigt behov av att vara elak på något sätt.

   Svara

  Nu erkände hon, i dagens avsnitt av WV att hon och Alice blev ovänner eller ja iaf att de typ kom ihop sig och därför la ner podden, var som man trodde. Måste säga att jag höll med Benjamin att varför säga som skoj att han tafsar på sin kompis flickvän nej men Bianca haha ibland blir det verkligen fel när hon tänker och snackar.. stackars Benjamin. Vad som är märkligt är väl att Dplay ska sända hennes 25-årsfest som ett eget program.. eehum hade väl funkat och räckt med att visa det i WV tycker man, konstigt. Ett oerhört fjäskande för Bianca av en del, nu menar jag inte att det var hennes egen idé men ni fattar.. och pengarna rasslar in, fullkomligt rasar in… nu kan till o med hennes pappa och plastmorsa sälja produkter pga Biancas namn och status.

  Svara

  Du borde skäääämmas Cmilla ditt otä… vider!!!!!!!!! Ta bort ta bort ta bort… snart har du inte en j-vel som skriver på din patetiska ä-kliga blogg, gott åt dig. Karma kommer till dig ditt fega f-nskap, hoppas jag.. och säkert många fler. Hoppas du mår dåligt och det gör du med all säkerhet och med all rätt. Ja denna kan du ju visa upp men inte försvar av bella t ex det tas bort, och kritik mot dig och denna blogg. alltså hur töntig och barnslig är du, obehaglig som fn är du, en orm. Pinsam är du och det känner du säkert själv också.

  Svara

   Och så undrar du varför dina kommentarer tas bort…
   Du sprider bara en massa lögner och annan dynga som är icke önskvärt här inne.

   Svara

   Hallå!! Hur mår du egentligen? Inte särskilt bra verkar det som.

   Svara

  Jag tolkade det hela som att hennes fest inte var sponsrad men att företaget i efterhand kontaktade henne och hon använder de bilderna som material. För det var ju först några dagar efter som samarbetet kom upp.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.