Filler-logik?

Jag rättade till ett fel för att få tillbaka min naturliga haka.
Precis som den va innan jag gjorde fillers i min haka.

Logiken i det här resonemanget? 
Vad är hönan, vad är ägget och vad är hakan?

195 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Omelette

  Svara

   Tycker hennes resonemang om kärlek är ganska läskigt. Speciellt läskigt att hon har så många unga människor som följer henne.

   Svara

    Och det kunde du inte skriva längst ner i kommentarsfältet eller som svar på ett mer logiskt ställe?

    Svara

     Ja absolut, det var det jag trodde jag gjorde. Min mobil samarbetade inte med mig.

     Svara

      Gamla Legotillverkade ägg som kläcker ur sig nya etiketter

      Svara

   Jag ville inte va så korkad så jag tog fillers i hjärnan. Men jag är fortfarande lika korkad.

   Svara

    Hoppas veckan i hjärnan är utslätade nu iaf, det viktiga är ju att det ser bra ut 🧠 🙌

    Svara

     Hon har gjort det för att få tillbaka sin naturliga haka….snälla?
     Förlåt men varför vill hon se ut så där? Hela ansiktsuttrycket??
     Hon ser ju ut som en förvånad karikatyr. Jisses.

     Svara

      Hahhah förvånad karikatyr, den va ju himla skoj. Problemet är att hon säger att hon vill göra det för sin skull och jada jada jada. Hon glömmer att nämna att hon tjänar pengar på det samtidigt som hon uppmuntrar andra att inte vara nöjd med hur man är skapt.
      Om det bara är för sin skull, nämn inte kliniken. Om det bara är för sin skull och hon inte vill få reaktioner. Skriv inte om det.
      Fy va jag är less på alla ingrepp i tid och otid. SÅ LESS. Å hon kan nog ha varit vacker, men nu ser hon mer plastic fantastic ut. Blah..

      Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  ”Bajsa på dig”

  Svara

   Hon verkar oerhört mogen. Vem är hon?

   Svara

    PH trash (paradise hotel..) inte många indianer i den kanoten

    Svara

     *Ursprungsamerikaner

     Svara

  Åh herre hjälp! 😫

  Svara

  Alla ser likadana ut nu för tiden, tacka vet jag Kenza. Naturligt vacker!

  Svara

   Varje gång det står en random upphöjande kommentar om Kenza tänker jag att det är hon som skrivit bara för man vet att hon är här inne och läser 😂

   Svara

    Exakt min tanke! Haha 🤭 pinsamt..

    Svara

   Hon har gjort fillers. Men absolut det ser naturligt ut och är väldigt smakfullt gjort!!

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Har hon? 😲

     Svara

    Folk betalar dyrt för att se så billig ut, obegripligt!

    Svara

    Hon har gjort läpparna också. Har även sett henne på en klinik där man gör bla fillers flera gånger under åren.

    Svara

     Hon gör botox där, inte fillers

     Svara

    Driver du?

    Svara

     Oj hamnade fel 😂

     Svara

    Och bröst

    Svara

   Tvek, jag tror att hon gjort både bröst och läppar. Överläppen iaf, fyllt den för att ”matcha” underläppen. På vissa kort syns det tydligt tycker jag, konturerna blir liksom märkliga.. Det är snyggt gjort dock!!

   Svara

    Hade hon gjort läppfillers när hon var 14-15 då också eller? Hennes läppar är naturliga, punkt slut.
    Det finns så mycket grejer att kritisera med Kenza, hon har i bästa fall en tveksam moral och dålig karaktär. Varför gå på hennes utseende med påhittade anklagelser om fillers? Kritisera hennes reklam för diktaturer och giriga exploaterande av sitt stackars barn istället.

    Svara

     Ha ha ha. Ja jag håller med. Hon är bara snygg, lev med det ni som ogillar henne.

     Svara

      Nah. I dont think so.

      Svara

       Bitch why tho

       Svara

   Kenza har gjort fillers, det är väl ändå uppenbart?

   Svara

    Ja hon har då samma kant på överläppen som typ Bianca har

    Svara

   hon som frös bort fett inför sitt bröllop, väldigt naturligt

   Svara

    Men haha det där är ingenting jämfört med vad de flesta ig tjejer gör. BBL är typ kutym. Bra att hon inte fallit för det

    Svara

     Vad spelar det för roll? Varför måste gränserna flyttas fram hela tiden?

     Svara

      För att folk ALLTID kommer att bry sig om sitt utseende. Det går inte över bara för några kroppsaktivister skriker att fett är snyggt, den stora majoriteten kommer alltid dra åt samma håll och eftersom de flesta stora influencers fixat rumpan då det är trendigt just nu och kenza varit en av de som önskat hon vore kurvigare ger jag henne cred för att hon inte gjort något då hon kunde gjort det 300 gånger hittills med de pengarna hon har. Hennes läppar tror jag är äkta, hon kanske kör botox men inte fan är det onaturligt, då kan man ju även kalla smink för onaturligt. Hon är naturligt vacker och jag tycker hon är en bra förebild och även om hon fixat brösten är de inte stora och hon har inte normaliserar det genom att prata om det. Lite coolshaping är fan det minsta de flesta i ett så rikt land som Sverige gör.

      Svara

       Och nej kenza behöver varken bröst eller BBl och hade varit fin utan en ml botox. Jag menar bara att hon också kunde fallit för frestelsen att operera in två bomber när det var inne för ett par år sen, hon kunde gjort fillers i halva ansiktet, fettsugit sig, flyttat fett till rumpan, varit extremt sminkad men hon gör inte det, så hitta nån annan att klaga på.

       Svara

  Har lite svårt att ta henne seriöst när hon skriver som en kratta som inte gått ut högstadiet…

  Dessutom, hon kan inte skriva trovärdigt om att något på henne ska se naturligt ut när bokstavligen hela hon är onaturlig. Hår, läppar, bröst, naglar, tänder, fillers och Gud vet vad mer hon fixat. Att hon plötsligt vill att hennes haka ska se naturlig ut när hon i övrigt ser ut som en plastikopererad Barbie känns extremt osannolikt.

  Svara

  Vad jag hade önskar terapi där! Även resonemanget om kärlek är ju också speciellt!

  Svara

   Kärlek till sig själv har det nog ganska mycket av, influensers

   Svara

    Det tror jag inte, måste ju finnas en anledning till att alla ser ut som dom gör och mår skit 🙄

    Svara

  Ett mycket begåvat resonemang. Kanske inte på den här planeten, men någonstans… Kanske.

  Svara

   Ja. Det var så oerhört intelligent skrivet och välanalyserat att en vanlig Svensson som jag inte begriper dess komplexitet. Bella for president!

   Svara

    Tacka vet jag Andersson! Hon vet hur man sätter Svensson på plats ☝🏼

    Svara

   De jordiska kvinnorna gör sig till för att visa självkänslan i sitt stora ”oberoende”. Så visst går det runt på den blå planeten.

   Svara

  Baserat på hur hon skriver är hon lika clueless som hon anstränger sig för att se ut på bilden.

  Svara

  Vilken tur man har runda Ggoa kinder naturligt 😄

  Svara

   Det har jag också, men pessimist som jag är så går jag och väntar på att det runda och goa som idag ligger precis där det ska om 15 år kommer åka ner en våning och se ut som hamsterkinder istället.

   Svara

   Det har jag med och hatar det. Började hata dem efter att vi skulle ta porträttbilder till lagsidan när jag spelade fotboll och hon som tog bilden bad mig att le så det gjorde jag och det stod en annan bredvid + tränaren och alla tre kommenterade mina kinder. Inte så nedlåtande egentligen, men eftersom jag inte tyckte om dem så hatade jag såklart att det skulle kommenteras.
   Var/är dock inte tjock eller så men fick komplex över mina kinder efter det. Som tur är har det väl blivit lite bättre med åldern, men de är ändå kvar lite. Var typ 15 då, 27 nu. Fan att en del, vuxna, inte kan hålla käften, man är lite känslig i den åldern!

   Svara

    En jobbarkompis sa till mig att mina kinder var så stora att de syntes bakifrån. 🤣 Men en hudterapeut som jag frågade om rådgivning när jag hade ett svagt ögonblick och lite åldersnoja sa att jag var fyllig och fin i ansiktet och inte behövde något där! (Fast hon rekommenderade botox, men det vågar jag inte. Mina barn tar mig inte på allvar när jag är arg nu, hur skulle det inte bli om jag inte ens kunde göra ett angry face!

    Svara

   Buccal fat removal

   Svara

  Fast, jag har också fixat saker (brösten, har fixade naglar, blekt tänderna, bleker håret, Fillers i läppar, nasolabiala vecken och under ögonen) men jag anser inte att jag är fejk. Det mesta ser man inte ens. Tex mina bröst ser man bara att de är opererade om jag är naken, det är jag inte annat än hemma/med min sambo/i duschen.

  Svara

   Men du är ju lite fejk. Om man ska v

   Svara

    krass

    Svara

    Kommer hon säga det samma till sin eventuella dotter? Vi fixar, för du duger inte riktigt som du är…

    Svara

     Jag har en dotter redan 🙂 vill hon operera brösten efter att de hänger nere på magen efter amning så kommer jag absolut stötta. Skulle rentav kunna hjälpa till att betala om det behövdes.

     Svara

      Lär hon nog vilja om hon vuxit upp med dig som mor.

      Svara

       Ja jag ser inget fel i att operera sig 🙂 inte med fillers heller.

       Svara

        Nä precis det är ju det jag menar.

        Svara

         Tycker inte det är värre än något annat. Det är nya tider nu, släpp sargen. Det är bara en operation, jag kunde dessutom jobba redan 2 dagar efteråt så det är inte ens en stor operation.

         Svara

          Bara för att det är nya tider betyder inte det är det är till det bättre. Det är också nya tider för kvinnor i iran där dom tvingas bära slöja vilket dom inte gjorde för 50år sen.

          Men visst. Det är nya tider nu. Släpp det bara.

          Svara

           Ja att islam suger som vanligt är väl en helt annan sak än plastikoperationer. Men men 🤷‍♀️

           Vilken jämförelse det är som används (islam etc) är inte viktigt. Du förstår nog vad jag menar. Bara för att det är nya tider betyder det inte att dom är bra.

          ”Det är bara en operation”. Herregud…. Alla operationer innebär risker. Fyfan va jag hatar samtiden.

          Svara

          Det är bara en operation, varför säger du så?
          Mycket kan gå tokigt vid en operation.

          Svara

   Låter ännu sjukare att fixa sådär mycket på sin kropp om det inte syns

   Svara

    ☝️😂

    Svara

    Snap

    Svara

    Ja precis! Folk säger att det inte syns osv. Men om det inte är någon skillnad före och efter. VARFÖR GÖR MAN DET?

    Svara

     När jag säger att det inte syns menar jag såhär,

     Naglar – har korta naturliga med akryl, ljuuuuuusrosa dvs ingen färg inget bling ingen längd = ser ut som mina egna
     Tänder – blekta men inte à la Hollywood = ser ut som mina egna, att jag borstat duktigt
     Tuttar – de är runda och fasta och fina, men vem ser det när jag har kläder? = ingen vet om jag inte berättar
     Fillers – har ingen sån kant utan läpparna ser ut som mina egna

     Det jag gjort ser alltså ut som att det är naturligt för mig. Inte ens ”typiska fillerstjejer” kan se att jag gjort fillers, de brukar bara tro att jag har naturligt stora läppar (och vara jätteavis tills jag berättar att det är fillers)

     Svara

      haha alla som har gjort fillers och dyl säger att det inte syns, men jo, det gör det!

      Svara

       Nej det gör det faktiskt inte.

       Svara

        Det syns alltid att någon gjort läpparna, även fast det bara är liite. Du ser ju dig själv inte som vi andra gör, i ditt huvud när du ser dig i spegeln tycker du att det ser naturligt ut.

        Svara

         Nej det syns inte alltid. Inte ens min nya fillerstjej kunde se att jag gjort fillers förut för det var så snyggt gjort. Det är liksom bara första 5-6 dagarna det syns, och då för att jag är blå runt hela munnen eftersom hon måste massera hårt (fillers klumpar sig på mig annars).

         Enda som jag gör som syns att det är fejk är ju mitt hår, jag får ju utväxt så man ser ju att jag inte är perfekt blond liksom. Mitt hår växer som ogräs så ska jag aldrig ha utväxt måste jag färga varannan vecka, gör det en gång/månad nu och det är dyrt nog 😁😂

         Svara

          Det är klart att en som jobbar med fillers säger att det ser naturligt ut????? Det är ju det du vill höra och dom vill ju behålla dig som kund.

          Svara

           Haha men du, alla säger att det inte syns, och när jag sagt att jag gjort fillers här och där så tror folk inte på mig för det ser sjukt naturligt ut. Jag är nöjd iaf, tycker det ser sjukt nice ut oavsett 😀

           Såklart alla gör det??? Varför skulle någon vara ’taskig’ och säga att du ser opererad ut. Lägg upp en bild här istället om du vill ha ärliga omdömen. Fråga inte kompisar, bekanta och framförallt inte dom som jobbar med att kränga skiten till dig.

           Varför pratar folk öht om dina fillers som inte syns?

           Fyfan vilka idioter ni är. JO det finns ingrepp som inte syns, det kallas bra ingrepp men de är FÅ. Min frisör har gjort sina ögonlock och läppar och jag kunde aldrig tro att hon någonsin gjort typ en halv grej med sitt ansikte så naturlig hon ser ut. Jag har själv ej fillers men att påstå att det ALLTID syns är skitsnack, ni har ju bara sett fall där det syns. Och så måste ni övertala allaaaaa att det faktiskt syns, så patetiska. Vad är ni ens för några människor?

           Det är läpparna vi pratar om, främst. Och det syns alltid.

     Jag tog bort en bekymmersrynka med fillers. Det syns inte mer än att jag inte hela tiden ser sur och irriterad ut nu. Om någon ser att jag gjort fillers pga det så kunde jag inte bry mig mindre.

     Svara

   Det blir ju inte naturligt för att det ska SE naturligt ut. Du är ju fejk eftersom att du har gjort ingrepp för att förändra ditt utseende, vad i det ursimpla resonemang är det så många unga, mindre intelligenta personer har så svårt att förstå?! Olika skönhetsingrepp såsom injektioner eller operationer = fejk = ”fixat” utseende.
   Sedan kan man tycka olika om ifall det är BRA eller DÅLIGT.
   Men med tanke på hur dåligt alla unga mår pga sitt utseende så underlättar det ju inte när man spär på den hetsen, så JAG lutar åt dåligt.
   Fixa hjärnan istället.

   Svara

   Vi andra anser dock att du är fejk.

   Svara

    Du hade aldrig kunnat se det om du såg mig. Du hade bara avundsjukt trott att jag är en naturlig klassisk skönhet 🙂

    Svara

     Blir det mindre fejk för att folk ”inte upptäcker det”?

     Svara

     Hahahahaha ”en naturlig klassisk skönhet”

     Svara

     Vet du, jag tror hon där uppe på bilden också skulle säga att folk tror att hon är en naturlig klassisk skönhet. Ni verkar bli helt förblindade. Jill Johnson, Therese Johaug osv de ser lite mer ut som naturliga klassiska skönheter. En och annan kråkspark men väldigt vackra ändå.

     Svara

      Johaug är så satans vacker. Lovar hon kommer vara vacker hela livet, rynkor och allt.

      Svara

       De som förstör för henne är allt ”gråta ut i media, jag är oskyldig!”. Svårt att ta henne seriöst efter de även om hon säkerligen är en fantastisk idrottare och person 🤔

       Svara

       Eller hur!

       Svara

     😂

     Svara

     Folk är sällan avundsjuka på personer som är så osäkra på sig själva att de MÅSTE fixa sig med fillers. Det verkar vara svårt för bimbosar att förstå det konceptet….

     Svara

      Fast jag kan tänka mig att isabell jedler har horder av kvinnor som är avundsjuka på henne och hon är
      Proppad med fillers + bröstoperation, de flesta snygga tjejer idag har fillers och något opererat, vadå att ingen är avundsjuk på dem? Ingen är avundsjuk på Pamela Anderson heller ?😂 haha alltså shit vad vissa inte klarar av att andra ser ut på ett visst sätt. Ni får det att låta som att alla med fillers ser ut som onaturliga bimbos.

      Svara

     Om man är naturligt vacker är det inte fake

     Svara

    Tala för dig själv.

    Svara

   Exakt. De flesta tjejer i en viss ålder har fixat allt det där. Det är ingen stor grej.

   Svara

  På tal om haka tycker jag att prinsessan Sofia var så otroligt vacker med sin sneda haka, glugg mellan tänderna och framträdande blodådra hon hade i pannan för några år sedan. Tyvärr har hon fixat till alla dessa ”skavanker” sen hon blev prinsessa 🙁

  Svara

   Den blodådran får man ibland av botox. Så kanske inte helt naturligt från början.

   Svara

   Hennes tänder är väl inte fixade än?

   Svara

  På tal om Paradise Hotel kollade på skolveckan på Youtube igår och skrattade så jag grät.

  ”Vem var USAS första president? American States.”

  ”När skedde den första månlandningen? 2009”

  Alltså 😂😂😂😂😂😂

  Svara

   Det måste ju vara spelat, man kan inte vara så korkad?😂

   Svara

    Jag tror tyvärr det 😂😂 så fick de frågan om familjen Kennedy och en kille från Göteborg ba: ”Jag tror att Kennedy var en sån snubbe som loket som hade Bingolotto och snurrade hjulet” 😂😂😂😂

    Svara

  Är så glad att nina g från PH mår bra. Sett hennes filmer på Youtube när hon är ute och reser. Hon var ju så olycklig efter tiden med Marcelo. 😊

  Svara

   Undra hur många kvinnors liv han kastat omkull? 🤔

   Svara

    Ja undrar jag med. Blir så arg för vet hur lång tid det kan ta att komma över killar som tror dom är Guds gåva till kvinnor. Så glad att jag direkt ger en kick i baken på dessa mansbebisar.

    Svara

     Ge mig nummer till alla dumma killar så skickar jag elaka och obehagliga sms.

     Svara

   Hej Nina!

   Svara

  ”Fillers behöver inte vara onaturligt”…”Fillers använda för att göra saker naturligt”…Oh jösses🤦🏻‍♀️…
  Hur blev folk så här?

  Svara

   De blev såhär när de prioriterade influenserlivet istället för skolan.

   Svara

   Och ”det SER naturligt ut!”..
   Nej, ”naturligt” var ju så det såg ut innan: snett, asymmetriskt eller vad det nu är, ÄR ju naturligt!

   Svara

  Tänk om det kunde finnas fillers för att fylla ut hjärnan där det är lite tunt med kopplingar istället.

  Svara

   Det gör det! Kallas böcker. 😊

   Svara

    Vet inte vad en fillersbehandling kostar men gissar att man får en jädrans massa böcker för motsvarande summa!

    Svara

     Svårt att ge exakt kostnad men vi säger 3.500 kr för en spruta. Säg att en bok kostar 200 kr. Det är 3.500 delat med 200 = 17 och en halv bok! Så kul att gå loss i bokhandlar. Sorry för random kommentar haha

     Svara

      Bibliotek är gratis. Då kan man läsa böcker och köpa fillers/botox. Genius.

      Svara

       Fast jag gillar att äga böckerna 🙂 Tröttnar jag efter att ha läst dem ordentligt några gånger så ger jag dem till vänner. Brukade låna på bibliotek förr men efter att ha öppnat upp två stycken senaste tiden med färska och intorkade snorlobbor i så har jag tappat lusten lite.

       Svara

    Åjaaa böcker, du menar såna där fyrkantiga tjusiga prydnader som man har i sin platsbyggda gigantiska bokhylla va? 🤔

    🤣🤣🤣

    Svara

    Ja, vissa av dem har ju några böcker, men ingen har fattat att de faktisk måste LÄSA böckerna. Influencers tror att böcker är en hård version av prydnadskuddar.

    Svara

     Tycker det är så synd att de där Chanelböckerna (som alla influensor har) förmodligen aldrig bläddras i. Någon har framställt en vacker bok helt i onödan.

     Svara

    Man kan ha både fillers och böcker, men det är ju ni för dumma för att fatta med tanke på att ni likställer fillers med en avsaknad av intelligens

    Svara

  Förstår inte. Naturlig = symmetrisk? Perfekt? Slät? Fin?

  Svara

   Naturligt är oftast motsatsen till symmetriskt etc. Vet inte hur de tänker där. 🤦🏻‍♀️🤨

   Svara

  Jag tycker som man att det är ni tjejer som har skapat det här sjuka utseende fixerings hysterin! Och hur fan skriver hon. Jag såg igår kväll när Efva attling blev intervjuad. Även hon fixad i ansiktet. Drottning Silvia och prinsessan Sofia också!

  Svara

   Ååå har iiiingen aning om vem denna tjejen är å absolut att posen o sminkningen är kanske lite over kill, men jsg tycker tjejen är jätte vacker 🤩

   Svara

   *Utseendefixeringshysterin

   Svara

  Logiken idag: Lägger tusentals kronor på fillers mm ”-Alltså det syns ändå inte ens, har bara gjort naturliga ändringar” också ser alla ut som??!?!?
  Osminkade/icke poserande fillersmänniskor på bilder som dom inte publicerat själva gör att man tycker hela den här ”trenden” är fruktansvärd. Unga vackra människor som lockas att gambla med sitt utseende så att skönhetsbranschen ska tjäna pengar..

  Svara

  Är det en kille eller tjej? Tycker faktiskt det blir svårt att se efter massa ingrepp

  Svara

   Skaffa glasögon om du tycker att hon ser ut som en kille.

   Svara

    Den kraftiga hakan skulle kunna tyda på kille.
    Obs kvinnor med kraftig haka ser inte automatiskt manliga ut men det är ett typiskt manligt ansiktsdrag. Det kombinerat med ett extremt fejkat utseende med bland annat en massa fejkhår och dragqueen-smink gör att man undrar om man har med en transvestit att göra.

    Svara

     Angelina jolies är så sjuk då hon har en fyrkantig haka men ändå ett helt perfekt feminint ansikte och så sjukt vacker. Megan fox likaså. Något som hade varit fult hos nån annan är liksom helt perfekt hos dessa perfekta varelser

     Svara

    Lite åt det manliga hållet helt klart. Inte direkt feminin.

    Svara

     Det är nog den plastiga looken

     Svara

   Jag måste hålla med. Blev osäker om det var en transexuell person.
   Då har man gjort för många ingrepp, trist när de hamnar i sin bubbla och blir totalt storleksblinda. Vågar ingen i deras närhet vara ärlig mot dem..?
   Ser inget mer än injektioner i det ansiktet, och hon är inte särskilt unik idag, finns nog inget fulare.

   Svara

    *Transperson

    Det har inte med sexualiteten att göra vilket är en anledning till att ”transexuell” har kasserats för benämning av personer med könsdysfori!

    Ditt snävhet dessutom trist för du uttrycker dig som om att det är fel på att vara androgyn, eller transperson. Lägg sedan till din snäva bild baserad på gamla könsroller.

    Det är inte för mycket begärt att visa andra människor mer hänsyn!

    Svara

     Okay, men läs svd idag och lär av en transperson som kallar sig transsexuell. Också.
     Om filmen med Lassgård, kulturdelen.
     Detta eviga pekfingerpekande är kontraprodultivt för saken. Bättre koncentrera sig på att typ 80 procent har noll problem med könsproblematik. Noll. Vi tycker inte det är märkvärdigt. Och om vilket ord som används är det viktigaste, jösses.

     Svara

    Du tänker nog på drag queens, och jag håller med. Många av dessa tjejer ser ut som drag queens pga alla operationer, fillers och sjuka mängder smink, extrem contouring och 2 cm långa fransar. Sen massa blekt löshår, en sluttig pose och alltför liten klänning. Jag förstår inte hur idealet för kvinnor har blivit att se ut som en man?

    Svara

     Det är allt youtube smink. 90% av de som sminkar sig på youtube sminkar sig som drag Queens. Lägg på väldigt blont hår på det och stora läppar och det blir lätt en drag Queen look

     Svara

  Ååå har iiiingen aning om vem denna tjejen är å absolut att posen o sminkningen är kanske lite over kill, men jsg tycker tjejen är jätte vacker 🤩

  Svara

  Blir man IQbefriade av fillers? (verkar då)

  Svara

  Är det bara jag eller ser alla som fixat sig så här mycket väldigt mycket äldre ut? Aldrig sett den här tjejen förut men fick ett första intryck av att hon var över 35….

  Svara

   ja de ser mycket äldre ut, Kissie bl.a

   Svara

    Ja och Bianca ser ut som 35 efter att hon börjat med fillers

    Svara

     Bianca kan ju knappt prata numera pga sina uppsvällda läppar.

     Svara

      Nej och knappt heller använda något ansiktsuttryck

      Svara

     Ja Bianca verkligen, och hon Annica Englund, vad har hänt där? Hon var ju söt förut. Har hon fyllt ut kinderna? Så synd.

     Svara

      Håller med, i en av kampanjerna med Depend så ser Annica ut att vara runt 50.

      Svara

  Jag är så satans glad att jag gick till en bra plastikkirurg med mina missbildade tuttar som 20åring. Vi pratade länge och ritade och hade oss och hon bad mig gå hem och fundera väldigt länge innan jag la mig under kniven.
  20år senare har jag inte funderat klart, men det lutar åt att jag dör med mina missbildade tuttar hur fula den än må vara. För de är iallafall friska (fula ja men äh) och orsakar ingen smärta eller ger mig komplikationer efter ingrepp.

  Jag gick också till en av Malmös bästa när det gäller fillers och hon gjorde först min ansiktsbehandling och sen gav hon mig en spegel och sa ”titta dig noga i spegeln. Vad är du missnöjd över?” Jag tittade och sa sen ”inget, eller de mesta, eller jag vill bara fixa lite här å så lite där”.
  Hon skrattade och sa att jag kommer se ut som henne själv om jag börjar med ingrepp. Att allt sitter i vårt huvud och det tar inte slut bara för att vi ”fixar” en grej. Vi kommer fortsätta leta fel och skavanker och snart har vi tappat bort oss själva.
  Så jag gick därifrån, glad och nöjd med mina ofixade läppar 🥳😙

  Jag är osymmetrisk, har ringar under ögonen, kommer få bulldogkinder och djup rynka mellan ögonbrynen. Långt ifrån perfekt hy eller kropp i övrigt. Men jag kan iallafall kalla mig för en naturlig skönhet.

  Svara

   ”Jag är så satans glad att jag gick till en bra plastikkirurg med mina missbildade tuttar som 20åring.”

   Det är så sorgligt sagt, och det är ännu sorgligare att du på fullt allvar som så många andra unga tjejer/kvinnor på fullt allvar har tagit fasta på ett toxiskt narrativ baserat på ett onaturligt ideal, och gjort det till en objektiv sanning!

   Känn på era bröst och gå på era mammografi-kallelser! Och försök jobba på ert inre, och när inte den skeva tanken att friska bröst är ”missbildade”.

   Svara

    Et tu Brute, även du. Jobba med det inre.

    Svara

    Fast nu är mina bröst missbildade, inte ”fan vad fula de ser ut” utan faktiskt missbildade (Tubulära, google it). Men de skulle göra sitt jobb om jag tex skaffade barn och ville amma och de innehållar inga knölar och därför får dom vara som dom är.
    De kan vara missbildade utan att för den sakens skull förlora sitt syfte.

    Jag är mer glad att jag faktiskt gick till någon som inte bara tänkte på pengar utan som ville få mig att förstå vad som var viktigast.

    Svara

     Fina sanna. Sjukt starkt av dig❤️

     Svara

      Gulle dig <3

      Svara

    Fast missbildade bröst är inte helt ovanliga. Tuberösa bröst är en missbildning som en del väljer att operera (man kan bla få problem med amning) och den operationen kan man få betald av landstinget. Kolla bildgallerier på valfri kliniks hemsida så ser man en hel del ”missbildade tuttar”.
    https://ak.se/wp-content/uploads/2019/06/brost-tube-6-3-2.jpg

    Svara

    .. läs hela texten innan du hetsar loss, och hittar du inte poängen i det Sanna skrev så läs igen.

    Svara

   Vilka sjukt proffsiga människor du träffade!

   Svara

   Fast du kanske är naturlig men ingen skönhet

   Svara

    Vem avgör vad skönhet är? Måste en person vara asymmetrisk och perfekt för att vara en skönhet?

    Svara

  Hur ska framtida bebisar lära sig vad olika ansiktsuttryck betyder när majoriteten av människorna snart inte har några?

  Svara

   De kommer antagligen få problem att utveckla empati också

   Svara

    Det har dom väl redan påbörjat? Läste något om att fler unga idag blir sociopater iom sociala medier.

    ’läste något’ haha aja.

    Svara

    Där är vi redan.

    Svara

  Att klaga på att Svenssons är okunniga när det hon skriver är ren rappakalja. Herregud! Stay on school, kids!

  Svara

  Ida B: Hahahaha, bästa!! 👏👏👏😂😂 😂

  Svara

  Ingår alla de där korkade ansiktsuttrycken också när man gör fillers? 😛 Typ ett konstant ”Duh”.

  Svara

  ÄR JAG UNIK
  Som är helnöjd med hela mitt ansikte??
  Är absolut inte normsnygg alls, inte ens särkslit lite snygg tycker jag själv, men ser inte att det finns något att göra för att göra det bättre liksom.

  VEM vill ens ha ankläppar, stel mimik osv?

  Svara

   I det här samhället är du unik då alla verkar fixa sig både här och där. Heja dig!

   Svara

   Vill ens killar ha det? Tror killar köper opererade tuttisar men har svårt att tro att dom gillar läpparna….

   Svara

    Jag har lite svårt att greppa varför killar ens gillar plastikopererade bröst. De är inte ens sköna att ta på.

    Svara

     Jo men jag kan ändå köpa det. Stora bröst är ju alltid något killar gillar så är det ju bara, även om dom är opererade eller ej. Sen behöver dom ju inte bry sig om en tjej har små och kan nog tycka det är snyggt det med.

     Men får dom välja så blir det nog sillisar istället för väldigt små.

     Sorry haha/tjej med små bröst men så är livet!

     Svara

      Ja stora bröst är något man kollar på, även som tjej. Men tycker ändå de flesta killarna säger bara dom är naturliga så duger dom.

      Svara

       Jamen såhär: killar är nöjd med vad som får. Har tjejen dom får ligga med små bröst så tycker dom om det då. Dom är ju typ glad bara dom får ligga. Men får dom välja så är det ju stora tuttar som gäller haha.

       Jag hade ju knappast dissat en snygg kille pga liten dingdong men får jag välja så. Ja ni förstår.

       Svara

     Mina implantat är mjuka och fina. Alla män jag varit med har varit som tokiga i mina sillisar (och mig 😉 ) min sambo (vi ska gifta oss 2021 så är inget tillfälligt haha) tillika far till mitt barn är också helnöjd med mina silikonbröst. Även om han tycker jag också vore lika fin utan blablabla.

     Svara

      Ja man måste ju våga vara ärlig. Så är det bara. Ingen behöver ta illa upp för det liksom. Vem bryr sig om att majoriteten av killar skulle välja stora bröst över små haha. Så länge man är nöjd med den man är som person så tror jag inte att man bryr sig så mycket om hur man ser ut. Har små bröst men är fan en härlig brud att umgås med så känner inte precis att tjejer med stora bröst är något hot precis.

      Men avis är jag på er, det kan jag väl tillstå😉

      Svara

       Va inte det, för många av oss var de bara 50.000kr och en timma under kniven.

       Svara

        Nä jag vet men fan 50k är ju också en braskamin till huset vilket jag hellre har än tuttisar så det är väl prioriteringar haha.

        Svara

   Jag är också helnöjd.😊

   Svara

   Vem minns den där leken när man var liten som vi tjejer spelade oss emellan, ”om du fick plastikoperera vad som helst på din kropp, vad skulle du göra då?”. Bisarrt att detta var något vi som 10 åringar tyckte var en ”spännande” konversation.

   Svara

    Haha inte då jag iallafall? Det jag minns var då man såg på film och det dök upp en tecknad tjej man ville se ut som så sa man snabbt ’jag är hon!!!!’ innan dom andra. Sen kunde man andas ut tryggt.

    Svara

     Haha ja!! Det minns jag

     Svara

  Logiken bakom resonemanget ”Jag gjorde fillers för att de fillers jag gjort tidigare blev fel”. 🤯🤯

  Svara

  Herregud, man blir mörkrädd

  Svara

  Varför får den här människan 35 000 följare på Instagram? Har man sett en har man ju sett alla? Förklara någon!

  Svara

  Men ibland slår tanken mig bara: vad är det för fel på att se unik ut i dagens samhälle? Alla har ju nån ”skavank” här och där från början ? Ingen är helt symmetrisk och FÅ är sådär naturligt översnygga, ”modellsnygga” liksom.. Men hur har det blivit eftersträvansvärt att se ut typ som en barbie eller nån ur ett avsnitt av black mirror, halv robot-halv människa. Dom kan ju knappt göra olika miner så dom ser nästan lite omänskliga ut? Ansiktet ser ut att lukta plast, läpparna ser ut som att de fått en anafylaktisk chock. Och förutom detta ska man givetvis lägga några lager contouring för gud bevare om någon ser hur din hy verkligen ser ut under 😮 den här bella har nästan 40000 följare på insta, och mer eller mindre bara bilder på sig själv. Wow. Vad får man ut av att följa henne, alltså jag undrar verkligen. Och vad gör det med unga hjärnor att endast följa plastiga influencers och se bilder som denna dagarna i ända?

  Alltså jag vet inte och vill inte låta som en moraltant men jag kan inte tänka mig att det är positivt. Jag hoppas ändå och har en liiiiten tanke om att det snart kommer vända och bli totalt ute? Kanske är helt naivt av mig.

  Svara

   Mja det är väl vad det är och tror att dom flesta växer ifrån det. ’its just a phase’ 😉

   Svara

  I det här fallet tror jag inte att det är någon idé att försöka förklara eller resonera med henne.

  Har träffat den här tjejen ett antal gånger samt haft varit vän med ett ex till henne. Kan säga att den här tjejen är otroligt trög. Snäll men mycket korkad.

  Svara

   Hon utstrålar verkligen ett stort tomrum. Man blir ledsen när den här ”stilen” dyker upp konstant i sociala medier där hela deras existens verkar gå ut på att försöka se sexiga och åtråvärda ut. Är det ett samhälle vi vill ha när normen är att se ut som en viss uppblåsbar docka? Vad hände med glädje, intelligens och värme? Jag är glad att jag omger mig med ”verkliga” människor, som vågar vara sig själva och ändå vara vackra.

   Svara

  Jag gick in på profilen hon länkade till. Tydligen gör hon även fillersbehandling för hipdips. Troligtvis flertal som inte ens har tanken på det men ser behandlingar och får komplex pga något som inte ens är fult!!!
  Älskar anna97tokiohotel! Så snygg och fab, fuck 100ml bodyfillers.

  Svara

  Helvete vilket bittert gäng som samlats här ikväll.

  Svara

   Ja man blir lite bitter på samtiden när gränserna för skönhetsfix flyttas fram hela tiden, kryper längre ner i åldrarna och normaliseras allt mer. Dåligt självförtroende, ätstörningar och misär hos mina systerdöttrar som är 10 och 11 år. JA jag blir bitter.

   Svara

   Härligt med likasinnade

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.