Influenciska träningskläder

Samlingen influencers som satt sina namn på träningskläder börjar bli ganska stor nu och här nedan har jag samlat de jag kunde komma på.
Har jag missat någon – lämna en kommentar så kan jag komplettera.

Olika människor är ute efter olika saker när man väljer kläder och träningskläder är inget undantag.
Vilken kollektion skulle ni helst vilja träna i?
Jag tror jag skulle känna mig mest bekväm i Annica Englunds kollektion då jag inte gillar tighta toppar när jag tränar.
Tight sport-bh, ja.
Tight linne över, nej.

Vad säger ni?

176 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tyckte också annicas var snygga. Annars var typ allt ganska fult ha ha.

  Svara

   Ser ut som en orm i mönster 😝

   Svara

   Håller med, sjukt tuffa 🥰

   Svara

   Lol Blondinbella säljer gamla kläder på yaytrade

   Svara

    Ja, tänk vad roligt! 😴

    Svara

    Ja det har hon ju alltid gjort…..🙄

    Svara

  Jag köpte de svarta o beiga tightsen som
  Petra gjorde med Fitnessguru. Man fick otrolig röv i dom, men de var helt genomskinliga. Iallafall på mig som har stor rumpa, fast jag tog rätt storlek. Fanns inga trosor man kunde ha under dem. Iofs tränar väl Petra utan trosor, men det är inte för mig. Så de blev i princip oanvända fast jag aldrig ägt ett par tights som satt så bra.

  Svara

   Utan trosor? Varför skulle man göra det? 😅

   Svara

    Coregasmen kanske blir intensivare då? 🤷🏼‍♀️

    Svara

     Haha ja så måste det vara!

     Svara

    Alltså förlåt nu kanske jag inte tillhör normen då men alltså flytningar? Går ju inte en dag utan att slabba ner ett par trosor liksom haha.

    Svara

     Låter inte helt ok. Du kanske bör kolla upp? Så mycket flytningar är inte så bra att ha…

     Svara

      Haha men kom igen, flytningar är normalt. Har du aldrig ägglossning eller?

      Svara

      Flytningar är såklart helt normalt och alla har olika mycket. Så länge det inte luktar konstigt eller de ser lustiga ut är allt normalt!! Sluta sprid skit!

      Svara

      Hehe nä men som jag sa ’jag kanske inte tillhör normen’. Med det sagt borde det väl vara givet att jag är införstådd med att det kanske skulle kunna sticka ut att man har rikligare flytningar, men det är ju fortfarande nåt som en del kvinnor har utan att det är något fel.

      Kanske svårt för dig med torrmurra att förstå.

      Svara

      Vad är det du tycker att hon ska kolla upp? Vad någon anser är ”slabbiga” trosor är ju inte direkt definierat. Det är inte mängd utan framför allt lukt man ska vara uppmärksam på.

      Svara

      Lugnt. Här får du va könskorrigerad ifred bruschan

      Svara

     Jag har jämt problem med bakteriell vaginos, pga att min bakterie-balans där nere rubbas vid mens så stora flytningar är så jävla vanligt för mig. Får ha trosskydd konstant som leder till skav på blygdläppen. Hade ALDRIG kunnat gå utan trosor 🙁

     Svara

   Trosor utanpå som en superhjälte? Men är de genomskinliga är det väl ännu viktigare att ha trosor under även om trosorna syns eller menar du att trosorna inte får plats?

   Svara

  Kenza då? Allt var riktigt fult…

  Svara

   Jag tycker att Kenzas blommiga tights från Puma var supersnygga.

   Svara

    Gillade båda kollektionerna faktiskt. Biancas och kenzas alltså.

    Svara

  Säckiga mjukisbrallor och urtvättad t-shirt funkar alldeles utmärkt för mig.

  Svara

   Samma här, eller ja inte så säckiga mjukisbyxor och min tröja är inte urtvättad 😅. Men jag tycker att tights är för tajt, vill inte visa rumpan så pass när jag tränar. Synd för jag har ett par grymt snygga tights, men dom får användas till yoga hemma istället 😁

   Svara

  Zytomierskas alla dagar i veckan!

  Svara

   Tyckte de såg fulast ut. Lite Ica Maxi typ :/

   Svara

    Tänker också på något ”budgetmärke” 😂

    Svara

    ICA Maxi 😂😂 tänkte också budget, Cellbes, Ullared. Ormskinn och neon liksom, rätt wt-kombination, morr! 😼 obs, är själv wt och älskar det

    Svara

     De som är mest inne nu 🙈

     Svara

   De korslagda banden på ryggen ser ut att skära in i huden.

   Svara

    Det går bra för mig…
    Jag läste: ”den korslagda bananen på ryggen ser ut att skrära in i huden” 😒

    Svara

     Skära*

     😒

     Svara

   De ser så billiga ut! Typ lidl’s esmara eller var tusan det heter.

   Svara

    Köpte träningstights på Lidl tidigare i veckan, helt grå och tamejtusan de skönaste jag haft.

    Svara

     Lidl har sjukt bra träningskläder. Jag är en sån typ som köper märkesväskor, men träningskläder köper jag gärna på Lidl. Hög kvalitet och neutrala modeller.

     Svara

    Lidl har skitbra kvalité på sina kläder

    Svara

  Annikas kläder var grymt fina

  Svara

  Tränings-BH med urringning? Nej tack

  Svara

  Visst vill tjejer som tränar i träningstopp (typ BH) som visar magen, att man kollar in dom på gymmet? Ärlig fråga.

  Svara

   Nej Oscar, sluta stirra!

   Svara

   Ärligt svar: Ja.

   Svara

    Ärligt svar: bara snygga killar får kolla alla andra är äckel.

    Svara

     Haha så sant!

     Svara

     Du glömde blondinbellas träningskläder 💔

     Svara

    Ärligt svar, nej. Jag använder det för att det är svalare plus att jag blir sjukt taggad när jag ser min kropp i spegeln och vill fortsätta se ut så så jag tränar hårt. Har inget med andra att göra. Sen får folk tro vad fan de vill.

    Svara

     Folk får tro vad fan de vill, men ändå känner du att du måste förklara varför du klär dig som du gör.

     Varför ha byxor om det är så varmt? Kör bh och trosor rakt av bara så ser du (och andra) mer av din motiverande kropp också.

     Svara

      Haha jealous much? Vad har ni för
      problem med tjejer som klär sig så? Ni hade blivit galna om ni bodde i ett varmt land där tjejer går i typ hotpants ute. Hon skrev att hon inte bryr sig om vad andra tycker men förklarade här eftersom att någon undrar och du gör en grej av det. Alltså så konstiga härskartekniker

      Svara

       Jag har inte några problem alls med hur folk klär sig på gymmet. Jag frågade varför man har byxor på sig men inte tröja. Kan man träna i bh kan man väl träna i trosor? Själv simmar jag som träning, så jag är inte den som är den.

       Verkar vara känsligt det här. Konstigt med tanke på att man påstår att man inte bryr sig om vad andra tycker… 🤔

       Svara

        Men vadå med tanke på att man inte bryr sig? NEJ jag bryr mig inte men jag svarade på en fråga då jag är en av dem som klär sig så på gymmet ibland, det är inte som att jag startade en egen tråd. Blir alla svar nu ”åhhhh du har ett sånt behov av att förklara”? Herre.

        Svara

        Alltså din attityd 00:46, du är exakt den som är den som har problem med vad andra kvinnor har på sig och hur de ser ut. Lägg energi på dig själv istället än på vad andra tjejer har på sig på gymmet och varför. Så jävla förlegat.

        Svara

      Det var en fråga, så jag förklarade hur jag ser på saken precis som andra får förklara hur de ser på saken. Ditt behov av att vara dryg är sorgligt. Du fattar väl att man inte kan träna i bh och trosor men en kortare sporttopp är ingen stor skillnad mot vanlig topp förutom att det blir liiiite svalare men ändå acceptabel nakenhet. Du verkar iaf ha problem med folk som klär sig så, som sagt skiter jag i andra, och klär mig hur jag gör för min skull men det verkar jobbigt för dig att vissa kvinnor vill klä sig så .

      Svara

      Men det var ju en fråga haha? Snacka om att bara trycka till då du inte har nått bättre för dig, kvinnohatet här alltså.

      Svara

       Kvinnohatet…? Lol

       Svara

      Haha sååå jealous

      Svara

       😴😴

       Svara

     EXAKT SÅ! YOU GO GIRL

     Svara

      🙏🏻🥰

      Svara

   Nej, det är tjejer som tränar i clowndräkt som vill att man kollar

   Svara

   Ja det antar då jag i alla fall

   Svara

   Ja Oscar.

   Svara

   Nej. Inte jag, i alla fall.

   Svara

   Patetiskt, om det är så 🤣

   Svara

   Alla är redan så självupptagna i den där ”fittnässss” världen så ingen kollar på någon för de har inte tid eller lust 😅 snubbar spänner sig och kvinnor åmar. Perfect match!

   Svara

   Det varierar säkert från person till person. Själv har jag bara tajta kläder för att det är bekvämt, och för att spana in mig själv i spegeln.

   Svara

   De låtsas vilja ha ”koll på musklerna” så att de gör rätt teknik. Men självklart vill de bara visa upp sig och att snygga killar ska titta. Så uppenbart.

   Svara

    Ingen som inte själv tycker hon är snygg, visar upp sig.

    Svara

    Bara visa upp sig. Alltså vilket skitsnack. Vissa tycker det är bekvämare. Hade aldrig klarat av att träna i lösa täckande kläder.

    Svara

     Anonym 00:13
     Kan tycka att träning inte behöver vara så svartvit. Varierar själv emellan lösare form som passar tyngdlyftningen tex och mer tight för yoga och löpträning 👍🏽

     Svara

    Asså jag köper allt detta. Men något konstigt jag har för mig då jag är på gymmet med massa andra snygga tjejer som sminkar sig och har assnygga träningskläder och är värsta vältränade och skit är ju osäkerhet och lite typ svartsjuka?

    Tränar med min kille och då vet jag ju att han ser dom tjejerna också. Förstår om det låter dumt och man ska vara trygg i sin relation blablabla. Ja det är jag men man är ju bara människa också och låter ens egna osäkerhet ta över. Haha dumma dumma jag men jaja.

    Svara

     Ja det är ju ur avund allt detta hat kommer ifrån. Förstår inte att en sporttopp kan väcka så mycket ilska hos folk (obs enbart andra kvinnor).

     Svara

   Som så mycket annat kan man faktiskt som tjej klä sig för sig själv och inte för någon jävla killes uppmärksamhet.

   Svara

    Nej inte enligt dessa avundsjuka råfeminister

    Svara

    Jag tränar så och är alltid i tjejrummet så vem visar jag upp mig för? Idioter

    Svara

  Annica Englunds träningskläder är de som jag skulle föredra i alla fall. Känns sportiga och fräscha.

  Svara

  Lovisa Barkmans Peônias då?

  Svara

   Tänkte också på det. Företaget har aldrig nämnts på denna bloggen

   Svara

   Förstår inte den långarmade tröjan i hennes kollektion med öppen rygg, man måste knyta ihop banden för att stänga men hur praktiskt/skönt är det att ha det hängandes i ryggen under ett träningspass?

   Svara

   Exakt! Finaste träningskläderna! Har tightsen och de är så bekväma och inte alls genomskinliga

   Svara

  Kenza och Bianca för Puma. De tränar aldrig. Lite kul hur svenska Puma tänkte.

  Svara

  Har Bring lagt ner träningsklädsföretaget?

  Svara

   Lagt på is pga mammaledighet

   Svara

    Det var vågat, och antagligen inte så smart. Aimn, stronger, ICIW och workoutempire har ju sprungit ifrån henne med typ en miljon hästlängder.

    Svara

     Mjo så är det. Men förstår henne ändå, för henne var det viktigare att kunna fokusera så mycket som möjligt på sitt barn i början. Onödigt att ta på sig för mycket under en skör tid som ny förälder.

     Svara

   De träningskläder jag beställde av Bring var av så dålig kvalitet, var dock när hon börja med de. Men så mycket lösa trådar och dåliga sömmar.

   Svara

    Ja eller hur! Heeeelt genomskinliga också.

    Svara

  Gillar att Alexandras byxor går högt upp över midjan. Annars Annikas eller katrins. Övriga absolut inte min smak.

  Svara

  Ingen influenser som gör top med ärm? Bara linnen och små sportbhs…

  Svara

  Hur många av dessa TRÄNAR verkligen? Seriöst? Petras BH kan ju knappast hålla några bröstförstorningar på plats speciellt länge om hon tar i. Så trist. Det är kul att vara fin när man tränar MEN det ska ju vara funktionellt – och inte handla om att se sexig ut först och främst…..öööhh…..

  Svara

   Haha tänk att stå och göra typ hantelrodd på bänk framför spegeln. Plopp så trillar ena bröstet ut 😂

   Svara

    Hahahahaha det händer mig dagligen! Alltså inte på gymmet men här hemma. Har hänt ibland när jag haft gäster o då inte märkt att ena bröstet ploppat ut. Allt tack vare sjukt idiotiska ofunktionella bh-toppar som Petras. Hade varit ordentlig underhållning att se henne skrota på gymmet i en video utan att hon rättar till pattarna. Mao = ej så fräscht

    Svara

   Köpte Petras träningsbh för jag tyckte den såg fin ut. Var som att ha en liten mini triangel bikini på sig, blev retur direkt.

   Svara

   Sett Katrin på gymmet. Hon tränar!

   Svara

   Bring hamnade väl i influencersammanhanget just pga hennes träning.

   Svara

    Jag skulle vilja påstå att hon hamnade där hon hamnade för att hon är snygg. Sen använde hon träning för att kunna få en anledning att visa upp hur snygg hon är. 90% av alla fitness-tjejer på Instagram är ju ärligt talat inte ens speciellt vältränade. De är smala och överrörliga i ländryggen. Dessa två saker är långt viktigare än att vara duktig på träning.

    Svara

     Utifrån ditt svar låter det som att du inte följt henne under hennes tidiga år i branschen. Ditt svar är för övrigt väldigt nedlåtande. Hon bloggade tidigt och bloggen innehåll enbart information om träning och kost. Minimalt med åmande. Hon umgicks (utöver syrran då) nästan bara med gym/idrottsfolk av bloggen att döma.

     Svara

  Och – igen (upprepar mig som en annan papegoja…): Dessa influencers har ju designat NOLL!!! De står som figurer för snygg (…?) design som nån annan tagit fram men inte får en sekunds credit för. SÅ JÄKLA TRIST!!!

  Svara

  Föredrar verkligen ingen av dem. Jag ser inte en enda topp som har lite ärm och som täcker magen ordentligt. Liksom what? Hur tänkte de?

  Svara

   Men det finns ju det, åtminstone Alexandra Bring designade flera ”heltäckande” tröjor, även med tumhål vid ärmsluten❤️
   Det är ju inte direkt så att ”camcam” tagit med samtliga kläder eller försökt ge en varierad bild.

   Svara

  Jaha då vet man vad nästa projekt för My martens är! Och varför inte Anna took, jag har för övrigt glömt vad Anna är känd för.

  Svara

   Göra vårrullar men kalla det för burek.

   Svara

  Är det bara jag som saknar Molimento byxor att kräla i?

  Svara

   De finns på Aliexpress redan 👍

   Svara

  Linnéa Claeson har fått sparken från AB:

  https://www.svd.se/linnea-claeson-slutar-som-kolumnist-pa-ab/i/senaste

  (Hon lindar in det på samma sätt som D&D när de fick sparken från Star Wars, lite töntigt kan jag tycka.)

  Svara

   Har Dungeons & Dragons jobbat med Star Wars? :0

   Svara

    Nä, Dumb & Dumber.

    Svara

    David Benioff & Dan B Weiss.

    Svara

  Om ni vill ha tips på träningskläder så ska ni besöka lesscarbs på Instagram. Hon är hur skön och ärlig som helst när hon testar tights och sparar alla storys. Dom jag använder hävdar hon att man får cameltoe av så jag dubbelkollar nu för tiden😂😂😂

  Svara

   Allas mutt och muffregion är ju annorlunda likaså kroppen så inte så konstigt om det sitter apsnyggt på nån och Kamelia på andra. Älskar hennes klipp. Så ärligt också. En frisk fläkt i sociala medier. Mitt favoritkonto 🙏🏻🥰

   Svara

    Precis! Bara för att de sitter bra på min snippa betyder det inte att de sitter katta på andra. Jag kanske har ett kamelia-vänligt underliv helt enkelt 😂 Tack för dina snälla ord ❤️

    Svara

   Tack snälla du för dina varma ord. Vi hoppas att kamelia bara besöker mig och håller sig borta för dig 😂❤️

   Svara

    Angående genomskinligheten på tightsen bör det vara detsamma för alla så det är jag tacksam att du tar upp! Samt att de inte rullar i midjan 🙂

    Svara

     Ja eller hur! Det var superbra input från mina följare att ta med det! Samt känslan i tyget och liknande. 🙂 Tack för att du tittar. Kram Fanny

     Svara

  Köpte Petras beiga linne när hon gjorde det för fitnessguru. Gillade modellen och färgen var lite annorlunda när allt skulle vara svart eller rosa typ.

  Svara

  Känner mig som världens petigaste och mest negativa potentiella konsument, men här är mina personliga åsikter:

  Alex Brings: För låg midja på byxorna, fult placerade kontrast-sömmar
  Kissies: Fula mönster och färger (speciellt den vit/rosa med SVART band i, men den sista var väl helt ok)
  Petra Tunis 1: Osmickrande skärning på toppen, ful rygg på BHn
  Annica Englund: Osmickrande och ”avkapande” effekt med så starka vågräta kontraster mitt på benen.
  Petra Tunis 2: Uppenbart designade för att vara sexiga och framhäva kroppen, skulle skämmas av att ha på mig det på gymmet. Finns inget vidrigare än killar som spanar in en när man gör blottande övningar på gymmet och ska försöka börja snacka med en
  Katrin Z: Ryggen är hemsk, typiska såna band som skär in i fettet på ryggen = varken snyggt eller bekvämt. Fula färger

  Svara

   Är du så här negativ alltid?

   Svara

    Ja varje dag om allt hela tiden

    Svara

  Verkar vara ett udda önskemål men… Finns det inte några tights som är lite lägre i midjan? Utan att åka ner under träningen då så klart 😝
  Eller är det bättre att satsa på yogapants då kanske..? 🤔

  Svara

   Kolla Mmsports eller Gymgrossisten, minns inte var jag köpte mina förra men de är låga i midjan. Under naveln.

   Svara

    Hittade exakt vad jag letade efter på gymgrossisten. Tack!

    Svara

   Better Bodies!

   Svara

   Löpartajts! De har oftast ett snöre i resåren så man kan justera dem och sitter under naveln.

   Svara

    Tack raringar 🥰
    Nu fick jag lite att kolla på 😊

    Svara

     Någon som vet ett par träningstights som är höga men inte rullar ner när man böjer sig framåt, eller har det med magen att göra kanske, och så bör jag bara byts till ett par lägre som håller sig UNDER magfettet?

     Svara

      För min mage funkar hms träningstights bäst.

      Svara

       Har du någon speciell linning på de från hm du tycker funkar? Så jobbigt stt behlva dra upp och fixa med brallorna 100 ggr under varje skivstångspass

       Svara

        Blir galen, allt öppnas i hms app så jag kan inte länka. Men jag har tights med följande artikelnummer och de sitter bra på mig. Tränar inte skivstång fick utan mer kondition och gympa.

        0730683036
        0765433007

        Och ett par gråmelerade som gick till mitten på vaderna men de hittar jag inte på hemsidan nu… men de hade liknande linning som dessa

        Svara

         Tack för svar jag ska se om jag kan hitta de du refererade till! 💜

         Svara

          Kan ju inte lova att de passar dig, men jag gillar dom och har mage som jag blir galen om byxor och trosor rullar ner under.

          Svara

      Löpartights med snörning. Knyt ovanför höftbenen. På mig blir de höga i midjan iaf men jag är 1,65m lång och drar storlek 44 så det finns lite extra tyg på längden då. Jag har mjuk ”påse” på magen efter graviditet och allt annat rullar ner när jag böjer mig fram. Sen så hade Röhnisch superhöga träningstights som var kanon för något år sedan iaf, även de med snörning.

      Svara

  Fashionablefit gör jättesnygga träningskläder!!!

  Svara

  Jag är lite förvånad att inte Paula släppt några träningskläder än. Hon känns ju annars som en bra kandidat till att göra det! Lär ju ha koll på vad som funkar rent praktiskt.

  Svara

  Jag fattar inte varför alla vill visa upp precis allt i tighta tights, skulle vara superobekväm i det så ALLA av dessa kollektioner går bort för mig.

  Längtar tills detta mode går ur tiden så man får lite mer att välja mellan i butiker som är i andra utföranden med. Föredrar helt klart att ha ett par löst sittande byxor då att springa runt och visa varenda röv och muffelkontur inte är min kopp te.

  Har inget emot en tight överdel dock, man har ju som regel sportbh under så det känns ju inte så naket, och det är heller inte obekvämt som en tight byxa är. Skulle dock aldrig gå ut i magkort, haha.

  Svara

   Jag tycker om att träna i tajts, men har alltid en lång tröja till, som går ner över rumpan och eventuell kameltå. Helst långärmad, så att jag inte visar någon hud. Då känner jag mig bekväm 🙂

   Svara

    Ja men det är ju en annan sak, mycket mindre ”trycka fram könet framför alla”-känsla, haha. Kör också långärmat helst, eller t-shirt-ärm om det är väldigt varmt. 🙂

    Svara

   Det är precis så jag känner! Tights är ju oftast fina (har flera stycken fina) men de sitter så tight att jag inte vill använda dem på gymmet 😔

   Har ett par mjukisbyxor från cubus som tyvärr fortfarande ger en luddexplotion när man tar på dem trots att jag haft dem i över ett år, sen ett par från jula 🙂

   Svara

  Gillar nog Petras bäst 😊 Katrins neonfärger känns 2010 och Kissies mönsterval får mig att tänka på något som Newbie skulle kunna ha.

  Svara

  På tal om träningskläder, någon som vet om strongers tights är genomskinliga? Såg en vlogg idag med Helen Torsgården där hon bar dem som typ myskläder tyckte det såg så härligt ut 😊 Men inte om de är genomskinliga 🙄

  Svara

   Tycker inte Strongers tights är nå genomskinliga men däremot lite tråkig kvalitet! Bokstäverna som är tryckta faller bort efter en användning, noppror efter några tvättar osv. Men de är sköna och används flitigt trots det. Kan verkligen hjärtligt rekommendera Gymshark om man ändå ska investera! Bästa jag testat!

   Svara

   Jag har både blommiga och lila tights från STRONGER och de är inte alls genomskinliga, tycker de är grym kvalitet och håller in på rätt ställen 😊

   Svara

   Ja. De är genomskinliga.

   Svara

  Skulle aldrig ta i nån bloggares ’designade’ krafs, kör kvalitetsmärken som UA Casall Nike 2XU Lululemon osv. Samma priser men funktionella och bra kvalité. Sånt som är viktigt när man verkligen t r ä n a r och inte posar framför bolagrabbs.

  Svara

   2XU är de bästa jag haft någonsin. Slår alla andra märken med hästlängder 🥇

   Svara

   Är inte lululemon en MLM?

   Svara

    Nope, Lularoe som är. Finns massa poddar om dem 🙂

    Svara

  Alltså påtal om träningskläder. Jag går hos en privat sjukgymnast men hon är nu på mammaledighet så hennes vikarie är någon nyutbildade typ praktikant. Han är ju jätteduktig och vet vad han pratar om men känner mig så sjukt obekväm att typ träna framför en vältränad kille. Han var dessutom säkert lite osäker för att han var ny så det kändes lite för typ skämtsamt och oproffsigt.

  Var glad över att jag var helt osminkad och hade en pluffsig tröja, så jag kände mig typ mindre snygg. Näe usch. Svårt det där med en kille som ’pt’ då man är tjej.

  Svara

   Jobbigt att känna att man egentligen är för snygg….

   Svara

    Lilla Molly Rusta är ju söt men storasyster snyggare.Ständigt kort på halvöppen syrebristmun.

    Svara

    Gör jag väl inte men dom flesta känner väl sig snyggare med smink och när man är fixad? Är det nåt nytt eller.

    Svara

  Nej, nej, nej! Opraktiska (Ser inte ut att hålla något på plats) och rent estetiskt – NEJ! Skulle aldrig få för mig att köpa och kan inte se att någon som tränar regelbundet (och är på gymmet för att TRÄNA) skulle välja dessa.

  Svara

  Förlåt, men som allt ser ut! Så fult! 😄

  Svara

  Duuuu glömde blondinbella och hennes classified

  https://www.isabellalowengrip.se/2010/09/21/traningsklader-fran-clfd/

  Svara

   Det har du rätt i! Hon var väl först med en träningskollektion, eller en kollektion överhuvudtaget?

   Svara

  Jag fattar inte riktigt de där topparna som bl.a. Alexandrorna har. Är det tänkt att de ska funka som sport-bh? Eller har man en riktig bh under också? Jag slutade gå på sats för 12 år sedan men då hade folk mer som tighta t-shirts eller fladdriga linnen över bh:n.

  Nu tränar jag bara kampsport och löpning och där ser man ju inte så mycket modesvägningar i klädseln…

  Svara

  Men alltså de flesta toppar är gjorda för folk som redan är supertränade.. vi andra med fladderarmar och degmage vill gärna ha en tröja med liten ärm på och är längre än till naveln..
  En t-shirt modell tack.
  Jag tränar i tights och en av sambons t-shirtar Haha. Så fult men vem bryr sig? Vill inte visa mina volanger för alla.
  Tycker inte direkt någon kollektion är snyggare än de andra måste jag säga.

  Svara

   Inte bara fult utan rätt obekvämt. Bomull (om din sambos t-shirt är av bomull d.v.s.) drar till sig all svett till skillnad från kläder anpassade för träning.

   Svara

   Jag är vältränad men vill ändå inte visa hud. Vissa är bekväma med att ha gäddhäng och volanger fladdrandes och vissa vill vara heltäckta. Inga konstigheter

   Svara

  Förstår inte er som tränar i stora baggy kläder? Sjukt opraktiskt: de är i vägen om det är långa ärmar eller ben, det blir svårare att kolla och känna av sin position i diverse övningar, bomullskläder blir sjuukt blöta av all svett, det blir tyngre att springa…. Många ser mer vältränade ut i just träningskläder vilket är en bra boost inför ett pass. Vill ni inte kolla på er själva i spegeln och tänka ”wow vad atletisk jag ser ut!”

  Svara

   Det kanske inte är folk som tränar så mycket eller är så intresserade. Ju mer insatt man är i träning desto bättre kläder vill man nog ha. Innan jag började gymma hade jag ett vanligt linne/t-shirt och tightare mysbyxor, dröjde inte länge förrän jag köpte ordentliga tights, funktionslinnen osv.

   Svara

   Går man på lite tantgympa där man skuttar lite tror jag inte att det spelar så stor roll om byxorna är lite fladdriga.

   Svara

   Alla tränar inte styrka framför en spegel.

   Svara

    Så det finns inget mellanting? Jag (som skrev kommentaren) springer,utövar yoga, tränar tennis, pilates, dansar aerobics samt styrketränar på ”vanligt” gym. Att skjuta ner min kommentar sådär som att jag är ytlig visar att det träffade nån öm tå, sorry about that haha.

    Svara

     Du verkar ju ta åt dig…

     Svara

     Men Herregud…. du skrev ju själv om att se dig i spegeln.

     Svara

  Brukar ha sport-bh, tight linne och sladdrigt linne, om man typ gör draken blir det inget bra med bara sladdrigt.
  Och på benen tights, gärna med löparkjol över.

  Svara

  Så många influensers som påstår sig träna flera pass i veckan men som samtidigt opererat typ magen. Tänker på Gynning, M Graaf mm. Varför inte bara vara ärlig?

  Svara

   Är Gynning opererad?

   Svara

    Hahahaha

    Svara

  Tungårdens bild i mitten måste ju vara urtypen av timglas-formad kropp?
  Så trist och deppigt
  Tycker btw att den här bloggen har fokuserat lite väl mycket på vikt och träning senaste tiden

  Svara

   Jag håller med dig, men det är viktigt att det finns en motpol till all utseende, kropp och vikthets.

   Svara

  Världens modigaste man, måste ses:

  Svara

  Vilka fula träningskläder! Värst är Petras!
  Visar bara på vilka amatörer influensers är. ZZzzzzzz…

  Svara

   Tant Ester tar en jobbpaus med äggmacka,/kaffe.Så tröttsamt med dessa egotjejsrövsfläkande.Ingen som helst stolthet ju.

   Svara

  Så många inlägg som avslutas med en fråga till publiken… Fiskar du kommentarer?

  Svara

   Så har jag alltid gjort.. =)

   Svara

  Tyckte att Molly’s reklam för Katrin’s kollektion var väldigt intressant eftersom att hon betedde sig som att det var en porrfilm medan hennes samarbete med dammsugarföretaget häromdagen var rena motsatsen när det var henne i ett förkläde och påklädd för en gångs skull och såg ut som en hushållerska (?)

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.