Det var billigt, My Martens!!

Kvinnan som slår oss alla i dålig korrekturläsning slumpar praktiskt taget bort sin senaste träningsresa för 1295 kr om man ska tro texten i hennes blogg.
Fatta hur många träningsresor jag skulle kunna köpa för samma peng som det kostar att köpa en enda Fendi-väska!

Hur lång tid tror ni det tar innan My går in och ändrar sitt uppenbart felaktiga pris? 
Just pris och datum kan vara bra att dubbelkolla en extra gång innan man publicerar en text, men förutom det har jag ingenting att tillägga av uppenbara anledningar. 😉

Tack för tips!

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  när ska hon korrekturläsa sina inlägg? man blir lite irriterad

  Svara

   Ja, detta krälar verkligen på Molimento-nivån, verkligen Alibabba billigt.

   Svara

   Hon fick ju uppmärksamhet här nu, kanske var det som var tänkt, noga uttänkt kanske. Kanske var en strategi. Hon kämpar ju med att locka läsare in till sin blogg. Sist var det nu ”åh haft feber, varit på sjukhus igen, komplikation…. osv…” var väl en tand hon dragit ut och hon kallar det operation och det ska låta så dramatiskt. Herregud alltså, pinsam hon är.. köper instalikes och ljuger för att tjäna pengar 🤮 🙈

   Svara

    Ironin i att Cancan skriver ett helt inlägg om en felskrivning. Kastar mycket sten i glashus här…

    Svara

     Men läs inlägget sista mening 😂 camcam påstår inte att hon aldrig skriver fel, tvärtom 😉😉

     Svara

      Nu har ju CamCam gjort större fel alltså rena faktafel och det är inte länge sedan. Och inte gick hon in och ändrade i efterhand heller. Det var riktigt grova och taskiga fel.
      Och går du längre bak i bloggen så raljerar hon över hur illa tex Dessie skrev och säker över någon till.

      Sent ska syndaren vakna, fast hon sover för det mesta ändå fortfarande. 😉

      Svara

     Därav hennes sista stycke 😂

     Svara

     Viken manöver för att flytta fokus från Mys bedrägliga och desperata beteende haha börja prata om att någon annan kastar sten.. varför under den kommentaren?

     Svara

      Ja det var nog ett trick för att få uppmärksamhet och klick, verkade funka. Värst är ju Mys bedrägliga beteende, hur hon ljuger och överdriver för att få sympatier, klick och tjäna pengar. Hon påstår att hon jobbat med träning i sju år men nej det har hon inte och hon har ingen kostrådgivarutbildning. Hon har gått en form av pt-utbildning dock fast utan att visa upp licensen (så slutprov blev nog inte godkänt) men hon kan inget om kost så låt er inte luras, lägg inte pengar på det ni klarar er utan hennes råd. Hon har dessutom opererat sin mage platt

      Svara

     *Cancan 😂😂😂

     Svara

    Det ÄR en operation vad du är tycker om MY.

    Svara

     Det gör säkert jätteont men poängen var väl hennes strategier och desperata försök att jaga klick, att hon alltid överdriver och allt låter bättre, större eller värre än vad det är, ska låta dramatiskt eller snyft för att få klick och uppmärksamhet. Clickbaitandet liksom.

     Svara

    Fast jag har OPERERAT (som i skurit och sytt) ut visdomständer som legat ner istället för stått upp. Det var en överjä lig smärta i en vecka och då fick jag INTE komplikationer.

    Svara

     Samma lika här! Jag opererade ut två visdomständer och hade helvetiskt ont i tre veckor. Ansiktet svullnade upp till en boll och jag var blå/svart i över en vecka 😰😰😰 Jag är inget fan av My men rätt ska vara rätt.

     Svara

    Ja det var nog ett trick för att få uppmärksamhet och klick, verkade funka. Värst är ju Mys bedrägliga beteende, hur hon ljuger och överdriver för att få sympatier, klick och tjäna pengar. Hon påstår att hon jobbat med träning i sju år men nej det har hon inte och hon har ingen kostrådgivarutbildning. Hon har gått en form av pt-utbildning dock fast utan att visa upp licensen (så slutprov blev nog inte godkänt) men hon kan inget om kost så låt er inte luras, lägg inte pengar på det ni klarar er utan hennes råd. Hon har dessutom opererat sin mage platt.

    Svara

    Ja det var nog ett trick för att få uppmärksamhet och klick, verkade funka. Värst är ju Mys beedrägliga beteende, hur hon ljiuger och överdriver för att få sympatier, klick och tjäna pengar. Hon påstår att hon jobbat med träning i sju år men nej det har hon inte och hon har ingen kostrådgivarutbildning. Hon har gått en form av pt-utbildning dock fast utan att visa upp licensen (så slutprov blev nog inte godkänt) men hon kan inget om kost så låt er inte luras, lägg inte pengar på det ni klarar er utan hennes råd. Hon har dessutom oprererat sin mage platt.

    Svara

    Det var nog ett trick för att få uppmärksamhet och klick ja, verkade funka. Värst är ju Mys bedrägliga beteende, hur hon ljhuger och överdriver för att få sympatier, klick och tjäna pengar. Hon påstår att hon jobbat med träning i sju år men nej det har hon inte och hon har ingen kostrådgivarutbildning. Hon har gått en form av P T – utbildning dock fast utan att visa upp licensen (så slutprov blev nog inte godkänt) men hon kan inget om kost så låt er inte luras, lägg inte pengar på det ni klarar er utan hennes råd. Hon har dessutom opererat sin mage plattt.

    Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Hur länge är de borta? Jag har betalat 1500 för en gruppresa till Italien (6 dagar) inkl. flyg, boende, frukost och middag, sightseeing och inträden.

  Svara

   De är två instruktörer med, en av dem är väl PT. Gissar på att 15-20 st deltagare ska betala deras resa o lön. Så det bli svårt under den prisnivå som anges i annonsen.

   Svara

   På vilken sajt har du kollat? Jag vill också resa till Italien 😍🍕

   Svara

    Det var genom kyrkan, med fem anställda och typ åtta ungdomsledare som jobbade gratis.

    Svara

     Men det här är ju en träningsresa, lite skillnad kanske?

     Svara

     😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

     Svara

     Du fick en extremt subventionerad resa genom skattepengar med andra ord.

     Svara

     Sjukt glad att jag lämnat Svenska kyrkan när jag läser detta!

     Svara

      Och jag är sjukt glad över att jag inte har lämnat Svenska kyrkan!
      Jag fick en subventionerad resa till Frankrike som tonåring. Hade aldrig kunnat åka (och det dröjde länge innan jag hade råd med en liknande resa igen) pga fattiga hemmaförhållanden. Fick lära mig, uppleva en del utav Europa och knyta vänskapsband för livet.

      Svara

       Jag har gått ur Svenska kyrkan pga ”fattiga förhållanden”. En av världens rikaste kyrkliga samfund, så det var ju fint att de kunde bekosta en resa till Frankrike till dig. Kollektpengarna används ju även de till resor och hotell enligt granskning från SVT för några år sedan. Antar att Gud ger och tar….

       Svara

      Vem har sagt att det handlar om just svenska kyrkan? Det finns ju väldigt många andra kyrkor och församlingar att välja på!

      Svara

  Det är mänskligt att fela 🤗

  Svara

   Moder Theresa har talat

   Svara

    Nej jag är inte Anonym 15:12.

    Svara

     🤦🏼‍♀️

     Svara

      Vad tråkig du var då 😊

      Svara

    Absolut det borde finns många av mig 🤗

    Svara

   Precist så om de som kritiserar de felande gör fel, så är de bara mänskliga, Tänk på det!

   Svara

  Finns det inte nån lag som säger att man har rätt att köpa det till det priset då? Eller jag kanske minns fel? 😅🤔

  Svara

   jo. min pappa köpte ny tvättmaskin och torktumlare på elgiganten för många år sedan, för 2000 kr. de hade glömt att sätta ut en 1:a framför på skylten. men pappa stod på sig när dom ville ändra priset och fick rätt till slut, haha 😀

   Svara

    Fyfan vilken jobbig kund.

    Svara

     Ja vilken idiot din pappa är, usch 🤮🤮 för övrigt hade han fel.

     Svara

    Det var inte snällt.

    Svara

    Din pappa kanske lyckades den gången, men det betyder inte att det är ok. De orkade väl inte med honom tillslut. Tror dock de är hårdare med sånt idag!

    Svara

     Enligt svensk lag hade pappan rätt. Det är priset som butiken förmedlar till kund som gäller.

     Svara

      Fel

      Svara

       Konstruktivt svar!

       Svara

    Stor bokstav i början av en mening och punkt, det vet väl alla som gått i skolan!

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

    Usch, såna kunder tål jag inte.

    Svara

     Nej, fy faan! Och de ger sig ju aldrig heller. ”Fick rätt till slut”… Jo, tacka fan för det, han stod väl och tjata, gapa och argumenterade i timmar tills han nötte hål i huvudet på personalen och alla andra kunder runt omkring… Jävla snålgubbe.

     Svara

    Heter din pappa Ove?

    Svara

    Bra av din pappa! Kul!

    Svara

     Ja det är klart att man ska stå på sig. Självklart!

     Svara

      Ja, man ska absolut ha rätt till varje pris! I det här fallet bokstavligt talat!

      #BackaPappaRättshaverist
      #FelPrisÄrRättPris

      Svara

    Då gjorde dom det för goodwill. Det är inte rätt. Vet inte var vissa har fått det ifrån, hör det titt som tätt. Nej butiken får ändra pris i kassan. Speciellt när det är orimligt billigt som i ert fall.

    Svara

     Näpp

     Svara

     Nej nej inte fråga om någon goodwill. Skillnad om det är feltryckt pris i reklamblad där garderar dom oftast för feltryck.

     Svara

    Bra där för din pappa hade helt rätt att få det pris som står på skylt eller hyllkant.

    Svara

   Om priset är för bra för att vara sant så får man inte köpa till det priset oavsett felskrivning, då man själv borde förstått att det blivit fel. Dessutom står rätt pris där man bokar resan.

   Svara

    Ah, tyckte väl att det lät för bra. Tack!

    Svara

     Nej, man är inte skyldig att erbjuda kunden det enligt 32 paragrafen i avtalslagen: ”Den, som avgivit en viljeförklaring, vilken i följd av felskrivning eller annat misstag å hans sida fått annat innehåll än åsyftat varit, vare icke bunden av viljeförklaringens innehåll, där den, till vilken förklaringen är riktad, insåg eller bort inse misstaget.”.

     Således är My inte bunden av hennes felskrivning.

     Svara

      Ska det inte vara ”sin felskrivning”? My är inte bunden av SIN felskrivning.

      Svara

       Säg att vi pratat om Camcam, som skrivit något om My. DÅ hade det funkat att skriva att My inte är bunden av hennes felskrivning. Där ”hennes” syftar på Camcam.

       Svara

   Nej, man har egentligen aldrig rätt att köpa någonting. Den som säljer något kan alltid välja att låta bli att sälja till en viss person. Bara man inte låter bli att sälja på fel grunder (såsom religion etc.)

   Svara

  Det står ju 12998:- högst upp i inlägget.

  Svara

   Tycker det är lite konstigt att hon sen skriver 1295:-, det är ju inte bara en siffra som fallit bort, måste vara en tankevurpa, och inte bara ett skrivfel.

   Svara

  Du gör alltså ett inlägg om nån som har skrivit fel siffra? Intressant!

  Svara

   En fel siffra kan göra mycket i slutändan.

   Svara

    Som vad? När man går in och ska boka resan står det rätta priset. Så detta drabbar ingen. Men självklart borde hon läst igenom inlägget innan hon publicerade det.

    Svara

   Den här bloggen är ju slut nu när blondinbella är cancelled…

   Svara

    Jag tror att du har rätt. Då många var/är intresserade av Isabella Löwengrip men inte ville in på hennes blogg och Instagram utan läste här nu inte har något smaskigt att läsa om här inne kommer bloggen att dö ut. Framför allt om det inte heller skrivs om Cissi W. För januari månads inlägg har inte varit bra.

    Svara

     Är lilla hatsvansen svältfödd? Lugn, mamma Camilla kommer nog med ett inlägg snart.

     Svara

     Finns inte något intressant. Camilla borde leta saker som vi är nyfikna på. Tex sanna och majas relation

     Svara

      😂 nej, sluta tjata nu

      Svara

   Var ju bra för Mys del så fick hon ut informationen och fick fler klick och läsare till sin blogg hehe kanske uttänkt så av My, kanske skrev fel medvetet, en strategi typ. Skulle nästan tro det.

   Svara

  Dessie, som Camilla hyllade som så mogen och förståndig i ett inlägg häromdagen, har lagt ut på sin instastory hur hon filmar med mobilen samtidigt som hon kör i 120-130 på motorvägen och glider över tre filer…. Eftersom jag kör den där vägen nästan varje dag, jävlars vad jag avskyr folk som henne!

  Svara

   Har printscreen från hennes story om du vill skriva om det.

   Svara

   Du bör nog kolla det inlägget igen. Hon hyllade Dessies paus från sociala medier. Hon påstod inte att Dessie är perfekt och att allting hon gör är bra!

   Svara

   Körde inte hon typ 80

   Svara

    Och det gör det bättre??

    Svara

     Ja eftersom det är en laglig hastighet.

     Svara

      Är det lagligt att filma om man kör enligt hastigheten? Cool

      Svara

     Sa jag det eller?

     Svara

     Ja, om det är motorväg innebär det att hon låg i laglig fart

     Svara

      Men fortfarande inte lagligt att filma med mobilen när man kör. Oavsett fart.

      Svara

       Jo, det är fullt lagligt att filma med mobilen.
       Det som inte är lagligt är att hålla mobilen i handen.

       Något som inte heller är lagligt är mittfilskörning som precis alla gjorde i Dessies klipp. Det är det dessutom högre böter på än om man skulle hålla mobilen i handen medan man kör.

       Svara

        Så om man har mobilen i munnen är det ok eller? *facepalm*

        Och det kvittar vad ”alla andra gjorde”. Det är fortfarande olagligt att köra om på sidan och köra i 131 km/h och fippla med mobilen när man kör.

        Svara

         Ja, så länge det inte påverkar ens körning är det ok.
         Såhär säger trafikförorningen: ”Vid färd på väg med ett motordrivet fordon får föraren ägna sig åt aktiviteter som användning av mobiltelefon och annan kommunikationsutrustning endast om det inte inverkar menligt på förandet av fordonet. Föraren får inte använda denna utrustning på ett sådant sätt att han eller hon håller den i handen”.

         Och det är fortfarande olagligt att mittfilssurfa precis hela tiden, det finns inga gråzoner där som det gör med att filma i bilen. Vilket var det vi pratade om, inte fortkörning.

         Svara

          Missade du sista meningen eller? ”Föraren får inte använda denna utrustning på ett sådant sätt att han eller hon håller den i handen”.

          Det är ju exakt det vi pratar om. En person håller mobilen i handen och filmar (utöver att hon kör för fort, kör om på insidan och glider över flera filer samtidigt).

          Svara

           Håller man mobilen i en selfie stick eller som någon gav exemplet på, i munnen, så är det fullt lagligt. Vilket var det vi egentligen pratade om här

      Här du sett klippet ens? Kanske kolla först innan du uttalar dig? Hon ligger i dryga 80 i början, sen ökar hon farten upp till ca 130 och kör om bilar på insidan samtidigt som hon korsar flera filer (utan blinkers föresten), samtidigt som hon håller mobilen i handen och filmar ”den fina himmeln ” enligt texten i klippet….

      Svara

       Alltså, nu missade du ändå målet lite va? Jag svarade på att det faktiskt skulle vara bättre om hon låg i 80.

       Svara

    På min printscreen syns att hon ligger i 131 km/h. Hennes bil har en display som visar exakt hastighet och den filmar hon… men oavsett hastighet är det olagligt att hålla på med mobilen när man kör bil.

    Svara

    Nej, hastighetsmätaren var uppe i 130 när klippet var slut. Dessutom körde hon om bilar på innerfilen (höger om bilarna) vilket också är helt åt fanders! Jävla idiot, säger jag bara!

    Svara

     Camilla, om du vill göra ett inlägg om det så finns klippet kvar på Dessies IG under CARS. 131 km/h är hon uppe i samtidigt som hon korsar tre filer och kör om andra bilar i innerfilen.

     Svara

      Men herregud vad folk överreagerar!

      Svara

       Jag hoppas att du inte har körkort.

       Svara

        Jag hoppas att du växer upp

        Svara

   Det är dessutom inte första gången. Förra gången filmade hon när hon körde i 90 på en 30 sträcka. Dessie borde inte ha körkort…. https://bloggbevakning.se/2019/07/24/dessie-ar-ute-och-bryter-mot-lagen/

   Svara

  Sånt här är min typ av humor. Jag undrar hur hon tänker? Hon måste vara en dröm att få göra samarbeten med..

  Svara

  Hon kommer skylla på dyslexi som vanligt…

  Svara

  Drottningen av sämst korrekturläsning är dock du Cancan.

  Svara

   Du verkar också kvala dig in på den platsen 😄

   Svara

    Cancan? Den som vet den vet. Uppenbarligen inte du.

    Svara

   Jag VET! Varför tror du annars jag avslutade mitt inlägg så här?

   ”Just pris och datum kan vara bra att dubbelkolla en extra gång innan man publicerar en text, men förutom det har jag ingenting att tillägga av uppenbara anledningar.”

   😉

   Svara

  En människa som My har en förmåga att skylla på allt och alla. Men aldrig att hon skulle kunna säga,jag skrev fel Jag ber om ursäkt. Vad händer om människor bokar nu och betalar in den summan! Någon som vet?

  Svara

   På bokningssidan står det förhoppningsvis rätt.

   Svara

   Det går inte att boka till det priset.

   Svara

   Det står bara fel i Mys blogginlägg. Man kan inte boka och betala in det priset 🙂 och hade så varit fallet hade man nog fått pengarna tillbaka bara.

   Svara

   Osedvanligt mycket brister och felskrivningar i Mys blogg. Inte att lita på. Anser inte att man ska behöva dubbelkolla att uppgifter stämmer. Känns inte seriöst.

   Svara

  My Martens måste ha en av de mest intetsägande bloggarna. De senaste inläggen här har varit såå tråkiga. Vad händer med Blondisbella? Vad gör paret Molimenti? Stämmer det att det var Calle Schulman som låg bakom ett visst Instakonto? Mer skvaller åt folket!!!

  Svara

   Bella kommer säkert göra något nytt spektakel snart, hon har gjort det förr och kommer nog göra det igen. Hon behöver kanske lite andrum först och klura ut vilken karaktär som härnäst ska ta plats?

   Svara

  Det värsta är väl alla lögner hon drar till med för att tjäna pengar, folk här säger om blondinbella men hon är inte i närheten av My när det gäller att ljuga, krydda och bre på. Hon försöker nu tjäna pengar genom online -pt-coachning och påstår sig ha jobbat med träning i 7 år och vara kostrådgivare. Men för 7 år sedan drev hon ju en blomsterbutik, kostrådgivarutbildning har hon väl inte gått, hon har väl inga särskilda kunskaper i det. Hon gick förvissa en pt-utbildning på en el två månader men oklart om hon klarade sluttentan, hon gick väl en dagskurs el två dagar kanske om gravid/mammaträning. Vägt runt 100 kilo var när hon var höggravid osv. ”Ge mig ditt förtroende så ger jag dig…” skriver hon – men NEJ gå inte på det där, ge mig dina pengar kan ni lika gärna läsa ut av det. Så pinsam hon är, och köper likes på insta. Förstår inte företagen som vill samarbeta med henne.

  Svara

   Ja får man ens göra så, är det inte bedrägeri? Hon verkar inte ha några kunskaper om kost nej tvärtom, hon har väl ingen utbildning inom det heller. Hennes gravidkilon rann fort av henne om det så var hundra över eller under. Hon har ju även opererat sin kropp. Så osmakligt att ljuga om vissa saker och för att tjäna pengar. Ja man undrar hur blåsta en del företag är.

   Svara

  Men alltså hallå går ej att kommentera

  Svara

  Kommentarer fastnar, försvinner

  Svara

   Jaaa så irriterande!

   Svara

  Har bokat träningsresa (dock ej arrangerad gruppresa) till exakt samma hotell i slutet av feb/början av mars. Och jag betalar ca 6000 kr inkl allt. Förutom att träna med My då. 🙂

  Svara

   Jaha?

   Svara

   Det var ett bra pris! Tipsa oss snåljåpar, tack!

   Svara

  Det är mitt nick som är i modd! Där jag anger annat namn kommer det igenom. Pls help!

  Svara

  Oavsett pris så lär deltagarna gå att räkna på en människas tio fingrar.

  Svara

  Flera har anmärkt att My har angett fel pris i texten. My väljer att inte rätta till texten. Undrar varför?

  Svara

   Tror du att hon sitter framför skärmen 24/7?

   Svara

    Japp

    Svara

    Hon har hunnit lägga till ett nytt inlägg efter träningsvecka inlägget, är hemma o sjuk så jo hon har med all sannolikhet hunnit läsa kommentarerna.

    Svara

   Det är nog en strategi från henne, ett medvetet fel för att få många kommentarer och klick. Nu fick hon ju uppmärksamhet här också och därmed fler bloggbesök så hon fick kanske upp statistiken vilket hon troligen tjänar mer pengar på.

   Svara

  Vill bara uppmärksamma detta. Om tjejer lägger ut bilder så som daniel Norlin och Vald har gjort med sin nakenhet så blir det ett helvete. Tjejerna ska sluta söka uppmärksamhet, de behöver psykisk vård för sin självrespekt etc. Medan dessa män blir kungar i kommentarerna. Nakna med materiella ting framför könet.

  Svara

  My har missat att Reklammarkera” I samarbete med Apollo Sports” igen!

  Svara

  Oavsett det finns mängder av träningsresor till exakt samma hotell men bättre pris, mer namnkunniga tränare och betydligt större variation på träningarna.

  Svara

  Ja det fattar man ju att det var en felskrivning. Snäppet värre är att hon kallar hotellet för ett 5-stjärnigt lyxhotell. Det har 4 officiella stjärnor. Säkert inte alla som bryr sig om sånt men det är ofta faktiskt viss skillnad.

  Svara

  Om det är 13k hon menar så åkte vi precis på en veckas semester till Kanarieöarna hela familjen (2 vuxna och 1 barn, 10 år) för samma summa. Dock ingen all inclusive.

  Svara

   Ja men ändå lite skillnad på att åka med all inklusive samt aktiviteter med PT? Klart det kommer vara olika priser… plus barn kan inte riktigt räknas som fullbetalande heller

   Svara

  Vore intressant att höra vad ni har för åsikter om Annica E leverne med pojkvän i Kanada. Får intryck av att Annika får foga sig mycket efter honom.

  Svara

  Jag undrar mest varför man skulle betala 13 papp för att ha My som PT, hon är inte direkt rippad. Hon kanske är utbildad PT, vad vet jag, men jag tror hon snackar mer om träning än vad hon tränar…. Ser så ut iaf. Känns som ett knep att få stackars ensamma följare med för lite engagemang i sina egna liv och för mycket i idolens att få chansen att betala saftigt för att få komma nära i hopp om en kompisrelation.

  Svara

   Huvudet på spiken!

   Svara

  Ja, då har man gjort en basal researchrunda och kan konstatera att detta är ett träningshotell med vilket Apollo har deals. Bokar du din träningsresa genom Apollo slipper du framförallt att dela rum med en främling (!) och betalar dessutom bara hälften; 6259:-. I detta ingår flyg, transfer, all mat samt ”gruppträning och ledarledda pass (se exempel på träningsprogram), gym av hög standard, utomhusgym (WOD box/Crossfit Box), yoga, multicourt (gruppträning, basket, fotboll), öppet vattensimning (på egen hand), löpning (joggingrundor, kartor, m.m.), crossfit Box, basket och fotboll (5-manna), beach volley och boule”.

  Men då ingår ju förstås inte My Martens.

  Svara

  Tycker det är skrattretande att hon på bilder på insta gör armhävningar på knäna… birde inte en pt och någon som tränar så mkt som hon kunna göra riktiga armhävningar?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.