CamCam klurar…

Skatteverket har slagit fast att alla pressbud som exempelvis influencers fÄr skickade till sig ska förmÄnsbeskattas.
Oavsett om man godkÀnt utskicket eller inte.

Jag undrar vad som gĂ€ller för pressbud som pĂ„ ett eller annat sĂ€tt Ă€r extravaganta – Rebecca Stella skickar ut sina hudvĂ„rdsprodukter inuti en liten kyl som förmodligen kostade en hel del pengar.
Ska influencern dÄ betala förmÄnsskatt pÄ emballaget?
Och vad gÀller vid andra typer av utskick? TÀnk om (nu drar jag pÄ en med en extremt hög vÀxel för tydlighet) ett företag betalade Justin Bieber för att med sÄng leverera deras produkt till diverse influencers.
SjÀlva leveransen, kan man ens sÀtta ett pris pÄ den?
Jag kanske krÄnglar till det hela alldeles för mycket, men eftersom företag hela tiden vill stÄ ut med sina pressutskick, med förhoppningen att influenserna ska visa upp just deras produkt pÄ sina kanaler sÄ blir ju sjÀlva leveranserna mer och mer pÄkostade.

Vad tror ni? 
Det Ă€r sĂ„ mycket i den hĂ€r branschen som ingen nĂ„gonsin behövt fundera över tidigare, men i och med influencerbranschen sĂ„ ramlar det in nya ”problem” och situationer mest hela tiden.

101 kommentarer

Kommentarerna Àr omodererade sÄ du stÄr sjÀlv för vad du skriver sÄ hÄll dig pÄ mattan!

  Har du nÄgon konkurrerande skvallerblogg eller? HÀlften av dina inlÀgg Àr skrÀp och bland inlÀggen som inte Àr rent skrÀp-klassificerade gömmer sig fortfarande mycket skrÀp. Det Àr mycket skrÀp som jag helst skulle vara utan.

  SkĂ€rpning. Eller som du hade förmodligen hade skrivit – skrĂ€pning!

  Svara

   Nej det finns ingen konkurrerande skvallerblogg, men du fÄr gÀrna starta en sÄ kan vi andra utvÀrdera den om nÄgra Är och ser hur bra det gÄr för dig.

   Camilla kan fan inte trolla fram spĂ€nnande hĂ€ndelser ur röven ditt stolpskott och ingen blogg ”mĂ„r bra” av att stĂ„ ouppdaterad i flera dagar bara för att man vĂ€ntar pĂ„ att nĂ„got riktigt smaksigt ska dyka upp.

   Svara

    Klockrent Sanna. Sitter och sippar pĂ„ en stark kopp kaffe om nĂ„gon undrar. 😉

    Svara

     HĂ€nder ju massor att skriva om! Elsa Billgren raderar i princip alla kommentarer pĂ„ sin blogg, Äkta Billgrens som fĂ„tt rĂ€tt dĂ„lig kritik, Sandra Beijer dejtar igen! Och kĂ€kar antidepressiva och lĂ€gger upp ovanlig sexiga öppen-mun-bilder, gabjoss har skilt sig och blivit en trĂ€ningsblogg, vad hĂ€nde egentligen? Bara nĂ„gra förslag.

     Svara

      Eller granska Kenza som uppenbart anvÀnder botox men inte under graviditeten = kul med före och efterbilder!

      Svara

       Haha ooooooo ring botoxpolisen!! Huuuuurrrr kan hon göra detta UTAN att berÀtta för alla!! Sjukt!!

       Svara

       Botox, nĂ€r hon Ă€r sĂ„ ung.😳

       Svara

        Det Ă€r ju dĂ„ man ska göra det…

        Svara

         😳🙄

         Svara

          Ja, det Àr tyvÀrr sant. Det ger bÀst resultat om det anvÀnds förebyggande. Tex vid tecken pÄ en bekymmersrynka sÄ ska det sprutas in innan rynkan blivit för djup.

          Svara

      Eller gardet som öppet skriver att dom tar bort alla ifrÄgasÀttande kommentarer och t o m frÄgor om vem som Àr med i styrelsen. Och sen blockar personen.

      Svara

       Jag börjar, pĂ„ tal om Kenza, undra om hon inte gjort fillers i överlĂ€ppen. Tycker man ser den dĂ€r ”randen” som ibland blir vid lĂ€ppförstoringar. Speciellt pĂ„ hennes inlĂ€gg frĂ„n igĂ„r angĂ„ence microbladning.

       Svara

        Men hon har alltid haft stora och fylliga lĂ€ppar. Hon Ă€r den sista som behöver fillers😂👍

        Svara

        Hon har alltid haft stora lĂ€ppar. Nu kan jag ingenting om lĂ€ppförstoring men hĂ€r syns ocksĂ„ ”randen” sĂ„ det Ă€r nog bara naturligt.

        Kenzas.se/2013/05/31/deadline

        Svara

         Det lilla kylskÄpet ser ju gulligt ut!

         Svara

      Billgrens har verkligen inte fĂ„tt uteslutande dĂ„lig kritik, kĂ€nns rĂ€tt lamt. Att Sandra Beijer ser ut som en fisk, vem bryr sig? Ska hon skriva ett inlĂ€gg om att Gabjoss endast publicerar rumpbilder nu för tiden…? Haha! ErkĂ€nn bara att det Ă€r torrt just nu inom influencervĂ€rlden och att Camilla mĂ„ste trolla med knĂ€na för att fĂ„ fram inlĂ€gg. 🙂

      Svara

      Äkta Billgrens hade varit grymt bra UTAN Elsa.. Kollade pĂ„ avsnittet dĂ€r Helene förbereder inför Liljevalchs igĂ„r och Ernst kommer dit för att hjĂ€lpa henne och slogs dĂ„ Ă€nnu en gĂ„ng av hur intressant serien hade varit utan Elsa och hennes falska, tillgjorda uppenbarelse.
      Hon mÄste vara Stockholms mest osÀkra person alltsÄ. Brodern har ju samma förÀldrar men verkar vara rÀtt skön; Elsa dÀremot kÀnns som att hon mÄste hÀvda sig prick hela tiden. Tröttsamt.

      Svara

       SÄ olika man kan se det. Jag tycker att Elsa verkar genuint hÀrlig och snÀll nÀr jag tittat pÄ serien.

       Svara

       Ja, fĂ„r man inte vara sĂ„n? RĂ€dd, liten och osĂ€ker? Tror du din bedömning av Elsa hjĂ€lpte? Att stĂ€ndigt stĂ„ i skuggan av sina kĂ€nda förĂ€ldrar Ă€r nog inte sĂ„ lĂ€tt. Jag tycker det Ă€r guld att fĂ„ se mer av Helene och hennes konst. Riktigt roligt. Ernst kan man vĂ€l redan? ÄndĂ„ gillar jag honom men man kan vĂ€l honom efter alla hans kĂ€ndisĂ„r. Han har vĂ€l vĂ„r största samtida konstnĂ€r?

       Svara

        Men HERREGUD vad trög jag Àr! Jag följer inte direkt Elsa men har kollat in hennes blogg/insta dÄ och dÄ, och först NU efter era kommentarer sÄ kopplade jag att sjÀlvaste Ernst Àr hennes pappa! Tyckte vÀl pÄ fan att jag kÀnde igen hennes efternamn, haha.

        Svara

       Jag tycker att det Ă€r fint att se hur olika dom Ă€r och hur mycket dom Ă€lskar varandra.😊

       Svara

        Ja eller hur. Dom Àr udda och det Àr ju spÀnnande tycker jag.
        Udda pÄ ett bra.

        Svara

         bra sĂ€tt…

         Svara

      Men det Àr vÀl alldeles utmÀrkt att ni kommer med tips och förslag istÀllet för att bara gnÀlla.

      Herregud, det hÀr Àr en nöjesblogg och inte en tillsynsmyndighet vars uppgift Àr att rapportera allt som hÀnder och tillhandahÄlla viktig information till folket.

      Svara

      Att paow slösar sitt liv pĂ„ en till sĂ€song av paradise hotel 🙂

      Svara

    Eller varför inte skriva om att M Graaf tvunget mÄste skriva INDIAN om en man pÄ sin blogg.

    Svara

     Endast för att provocera lite efter hennes indian skandal, lyckades tydligen med dig 😋

     Svara

     Det Àr vÀl inte hela vÀrlden? Sluta försök blÄsa upp struntsaker.

     Svara

   DÄligt morgonhumör?

   Svara

   Drick en kopp kaffe och slappna av.

   Svara

    Glöm inte: Ta en pepparkaka och gÄ ut i solen ocksÄ

    Svara

     Ta en fika med Hmm?

     Svara

      Jag har inte hÀngt hÀr sÄ mycket pÄ senaste tiden och det slog mig precis att jag inte sett nÄgot frÄn Hmm. Har Hmm gÄtt under jorden?

      Svara

       Hoppas det.

       Svara

        🧐

        Svara

       Hmm Àr satt i mod

       Svara

   Tramsfrans

   Svara

   Skyll pĂ„ alla influencers Som Ă€r sĂ„ trĂ„kiga att det inte finns nĂ„got att skriva om…🙂😜

   Svara

   Hej solstrÄle!

   Ett tips frĂ„n en vuxen; slĂ€pp denna blogg och gĂ„ vidare med ditt liv. Du verkar inte mĂ„ bra Av det som stĂ„r hĂ€r. SĂ„ jag sĂ€ger som kidsen sĂ€ger ”get s life”

   Svara

   Svenska bloggare lr vad sidan hette?

   Finns inte den kvar?

   Svara

   Hej Carina!

   Svara

   @Skrt skrt, sÄ otroligt korkat att gÄ in pÄ nÄgons blogg och krÀva att bli road.
   Du fÄr vÀl lÄta bli att lÀsa hÀr om det inte tilltalar dig, det finns tusentals bloggar du kan lÀsa istÀllet.

   Svara

   HÄller med om att denna blogg blivit alltmer trist och ointressant. Vet inte om det beror pÄ att CamCam blivit snÀllare, trött eller rÀdd.

   Svara

  Jag Ă€r mer puzzled över att folk som fĂ„tt pressutskicken frĂ„gar om de kan köpa kylskĂ„pet? FĂ„r de pressutskick hemskickat men mĂ„ste sen skicka tillbaka emballaget? Eller Ă€r det ”vanliga” följare som sett foton pĂ„ det och frĂ„gat?

  Svara

   Det Àr vÀl ganska uppenbart att det Àr följare som frÄgat och dÀrför ska hon nu lotta ut ett kylskÄp till just en följare?

   Svara

    Jo, det Àr det. Var nyvaken. Just lose it (your attitude).

    Svara

     Haha nÄgon pÄpekar det uppenbara och du anser hen ha dÄlig attityd. Om du stÄr pÄ ICA och ska betala och har gett kassapersonalen för lite pengar och hen pÄpekar det, gÄr du till butikschefen och pÄpekar personalens attitydsproblem dÄ?

     Svara

     Svenska?

     Svara

  Helt Ă€rligt sĂ„ bryr jag mig inte ett dugg av att influensers fĂ„r pressutskick och behöver redovisa det. Inte lagt en enda tanke pĂ„ hur de ska göra det eller om de faktiskt gör det. Har större och viktigare saker att fokusera pĂ„ đŸ€·â€â™€ïž.

  Svara

   Som att kommentera att du inte bryr dig hÀr. Heja!

   Svara

    Ok boomer.

    Svara

    HĂ€rligt dĂ€r fick du till dagens första kĂ€nga đŸ„Ÿ

    Svara

    Camilla frĂ„gade om vĂ„r Ă„sikt och jag gav min Ă„sikt ang vad jag tycker om pressutskick. Orka vara bitter 👌🏿.

    Svara

   Som att gnÀlla av dig hÀr och förpesta andras morgon, lycka till!!!!!

   Svara

   Dagens bĂ€sta kommentar. Tycker det vore en skrĂ€ck att fĂ„ hela mitt hem fyllt av saker jag inte valt. Bara att ta hand om emballaget och sopsortera allt jag inte bett om och dessutom betala skatt för det kĂ€nns som en kĂ€lla till att vara stĂ€ndigt förbannad. Jag föredrar att tjĂ€na egna pengar, köpa vad jag vill ha och sopsortera minimalt för att jag i mĂ„n jag kan lĂ€mnar förpackningar kvar i butiken. đŸ‘đŸœ

   Svara

   Som att kommentera hÀr?

   Svara

  Jag kan tycka att det Ă€r dem som skickar ut sina ”gĂ„vor” som borde betala skatt. TĂ€nker att bara för att nĂ„gon Ă€r influenser sĂ„ kanske de inte vill ha det? Och vad hĂ€nder dĂ„? om de inte gör reklam för varan de fĂ„tt?

  Svara

   Jag hÄller helt med om detta. Orimligt att nÄgon som varken vill ha eller bett om nÄgot ska skatta för nÄgot nÄgon annan tvingat pÄ en.

   Svara

    Nej, det Àr verkligen inte orimligt att influencers som slipper köpa mat, hudvÄrdsprodukter, smink, möbler, spabesök, hotellvistelser etc förmÄnsbeskattas för det. Precis som alla andra dödliga som fÄr saker av sitt företag.

    Svara

     Nyckelorden hĂ€r Ă€r ”inte BETT om”. Viss skillnad. Som att bestĂ€lla en pizza hem till dig och bara för att du bor dĂ€r MÅSTE du betala för den, den kan inte skickas tillbaka.

     Svara

   HÄller med dig. Att sjÀlv vÀlja att samarbeta Àr en sak dÄ ingÄr man ju i ett arbete. FrÄgan Àr vart grÀnsen ska gÄ, jag tÀnker om man Àr pÄ vi sÀger en butik dÀr de 100 första som handlar fÄr en Goodiebag pÄ köpet. Det förekommer dÄ och dÄ, ska man dÄ som privatperson skatta för goodiebagen som igÄr för att jag rÄkade bli en av de hundra första? Oavsett gÄr man ju hem med företagets produkter. Det blir en svÄr grÀns som jag ser det, antar att företagen som ger bort goodiebagen skattat pÄ sakerna sedan innan. DÄ borde det vara lika med pressutskick, dÄ detta ges bort. Ser dock stor skillnad i att ta emot en vara utan att skatta sÄ som tex tavlor och liknade dÄ man godkÀnner samarbetet. Men dÀremot att fÄ saker dÀr kÀnns det konstigt? GÄvoskatten tog bort 2005, dÄ borde ju Àven goodibags, pressutskick och dylikt ingÄ dÀr? Kanske nÄgot för dessa som fÄr dessa att lyfta högre upp?

   Svara

  Det första jag undrade vad ”hur miljövĂ€nligt Ă€r detta”? Tillverka ett litet kylskĂ„p bara för att skicka ut sina krĂ€mer i?

  Svara

   Är vĂ€l bara plast och inte ett riktigt kylskĂ„p. Nonetheless onödigt

   Svara

    ”Bara plast”…

    Svara

    Det finns mÄnga hyfsat billiga skin care fridges pÄ diverse asiatiska billighetssidor. Hon har förmodligen bestÀllt ett gÀng och tryckt dit lite gulddetaljer. Inte för att det gör det hela mer miljövÀnligt, men jag tvivlar pÄ att de tillverkat kylarna bara för henne liksom.
    Jag kÀnner inte att jag skulle börja anvÀnda hennes produkter, om jag sÄ fick en hel vitvarubutik.

    Svara

    Tror du? Jag Àr rÀtt övertygad om att det Àr ett kylskÄp?

    Svara

  Molimenti skickar vÀl inget? Kanske dom pÄ klick klack stÀdfirman har pÄ sig som reklam nÀr dom stÀdar? KrÀlar under soffor och dammar?

  Svara

  Det spelar ju ingen roll vad hur mkt företaget betalar, det handlar om nyttan för mottagaren.

  Svara

  KylskÄpet skulle jag kalla emballage och kostnaden hamnar pÄ marknadsföringskontot. Inget förmÄnsvÀrde alltsÄ pÄ kreativ förpackning som sticker ut i mÀngden av allt möjligt som skickas ut.

  Svara

  Kostar $129 AUD (847,-SEK)

  Beauty Fridge can cool down to 4ÂșC-10ÂșC (40ÂșF-50ÂșF) at 25˚C ambient or heat up to 40ÂșC-50ÂșC (104ÂșF-122ÂșF) with the ease of a switch. Store anything from face masks, serums or creams on your Beauty Fridge’s cold setting and wet towels and wax on the hot setting.

  https://beautyfridge.com/

  Svara

   Finns en minikyl pĂ„ Biltema för 399 för den som vill komma undan billigare 🙂

   Svara

    Plus att dÄ kan man köpa sig en biltemakörv ocksÄ

    Svara

     FörlĂ„t för riktig offpist hĂ€r, men snĂ€lla köp inte korven pĂ„ Biltema! Jobbade dĂ€r i min ungdom under studietiden och satan vad jag Ă€cklas av korven pĂ„ Biltema och hur de hanteras! Nu var detta visserligen nĂ„gra (lĂ€s:mĂ„nga) Ă„r sedan och snusket i Bistro-verksamheten kan ha Ă„tgĂ€rdats. Men jag ryser bara av tanken pĂ„ de dĂ€r roterande ”grillarna”

     Svara

      Alla vet att korvprocessen Àr rÀtt Àcklig, hur Àr Biltemas nÄt annorlunda? SÀger oss förresten inte sÄ mycket om du inte berÀttar lite detaljer.

      Svara

       Menade inte korven i sig utan snusket i Bistron med hur grillarna rengörs, förvaring av mat, upphettning av redan upphettad mat etc. Jag skrev ju hur hantering av korven Àcklade mig, inte korven i sig. Men kanske var lite otydlig dÄ det gick en rysning lÀngs med ryggraden nÀr jag skrev haha!

       Svara

  Tycker det verkar skitjobbigt att vara influenser och fÄ massa pressutskick. att ta hand om produkten, som man kanske inte anvÀnder, pga att man kanske inte hinner för man har sÄ mycket produkter. och att ta hand om all emballage, typ fÄr Äka till Ätervinningen varje dag och till tippen en gÄng i veckan.

  Och förstÄr om de inte kan skicka tillbaka den dÄ, kanske hamnar i dÄlig dager. Och ur miljösynpunkt det sÄ handske den som skickar ut ska beskattas sÄ hen tÀnker till en gÄng extra.

  Svara

   Dom kan ju sluta stÄ pÄ PR-listorna, om dom tycker det Àr jÀttejobbigt.

   Svara

   Blir rÀtt Àcklad faktiskt nÀr jag ser hur det ser ut hemma hos Bianca Ingrosso.
   StÀndigt stora travar med lÄdor och kartonger som hon inte ens orkat packa upp. Saker som bara skickats til henne utan att hon bett om det.

   Det ska mycket till för att jag som Àlskar shopping och mode/inredning ska börja prata om överdriven konsumtion och vad som kan anses onödigt. Men det Àr en magstark syn Àven för mig.
   Att företagen skickar ut tonvis med prylar till mÀnniskor som inte bett om dem och som har rÄd att köpa eget. Nej, det Àr absurt.

   Har en vÀn som Àr mikroinfluenser med ca 4000 följare. Hon fÄr flera paket varje vecka och dÄ kan man ju bara förestÀlla sig omfattningen av utskicken till de riktigt stora.

   Svara

  Tycker jag kÀnner igen det hÀr med kylskÄpet. Var det inte E.l.f som skickade ut en makeup kollektion i en liten kyl?
  Originellt!

  Svara

   Precis vad jag kom hit för att sĂ€ga. E.l.f skickade ut sin jellypop-kollektion i en liten kyl. DĂ„ligt att sno idĂ©n. Är man i beauty community sĂ„ kan man ju knappast missa detta med tanke pĂ„ att stora namn som Jeffree Star recenserade den.

   Svara

  Varför skulle inte kylskÄpets vÀrde beskattas? Det Àr en gÄva precis som innehÄllet. Om Bieber levererar Àr det en kostnad för bolaget inte för mottagaren.
  Det Ă€r vĂ€l inte konstigt om man frĂ„gar sig vad Camilla hĂ„ller pĂ„ med. Hon sĂ€ger att hon granskar influensers men levererar skvaller och egna Ă„sikter. Falsk marknadsföring för att vara krass. Man kan ta kritik som en sprĂ„ngbrĂ€da till förbĂ€ttring eller sĂ„ kan man grina om att andra Ă€r dumma och inte fattar nĂ„gonting. Man vĂ€ljer sjĂ€lv. ÄndĂ„ ska man vara medveten om hur andra ser pĂ„ en nĂ€r man gör sina val.

  Svara

  Haha vad alla ska lansera cosmetica. Bara skit i dom. 100%

  Vem fan köper… sluta gör dom rikare blĂ„sta kund.

  Svara

   Nu Àr ju inte Rebecka stellas produkter kosmetika, men jag hÄller med i din poÀng.

   Svara

  beauty fridge? 😂😂😂😂Tack för skrattet! Jag behövde verkligen det idag.

  Svara

   Vad Àr det roliga? Det har funnits i mÄnga mÄnga Är och Àr helt enkelt till för skönhetsprodukter som mÄr bÀst av att förvaras kallt. Rent generellt Àr badrummet det sÀmsta stÀllet att förvara cremer och liknande, dÄ temperatur och fuktnivÄer stÀndigt skiftar.

   Svara

    Vanlig kyl funkar inte?

    Svara

    Vad i dessa skönhetsprodukter mÄr bÀst att förvaras kallt?
    StÄr dom i kylskÄp i butiken?

    Svara

  Ja, Ànnu en plastgrej som vÀrlden verkligen behöver. Vilken sinnesjuk tid vi lever i. Beauty fridge, wtf.

  Svara

   Och fruktansvÀrt ful dessutom.
   Fattar inte att nĂ„gon vill ha den dĂ€r stĂ„endes i badrummet. Med texten ”Rebecca Stella Beauty” pĂ„ dessutom đŸ€ŠđŸ»â€â™€ïž
   Jag skulle skÀmmas.

   Svara

    Haha det Ă€r nog inte menas att ha framme i badrummet som nĂ„n inredningsdetalj 😂 KĂ€nns ju bara som en PR grej men fattar faktiskt inte varför man skulle ha smink i en kyl? Det Ă€r vĂ€l ingen riktig kyl?! Och sjukt onödigt.

    Svara

     Tror det Àr en riktig kyl att förvara hennes produkter i. Men varför vet jag inte. Och i badrummet kan man ju inte ha den. Ingen kontakt dÀr. Inte hos mig i alla fall. SÄnt trams.

     Svara

  Nja, influencers mĂ„ste betala skatt pĂ„ alla tjĂ€nster och varor de fĂ„r, oavsett om de inte gör reklam för det eller inte alltsĂ„ ett sĂ„ kallat pressutskick. Det gĂ€ller Ă€ven om influencern vĂ€ljer att ge bort, sĂ€ljer eller lottar ut till följare. Influencern ska uppge i sin deklaration vĂ€rdet pĂ„ varan/tjĂ€nsten och vĂ€rdet bestĂ€ms utifrĂ„n vad personen hade fĂ„tt betalat om den köpt varan/tjĂ€nsten sjĂ€lv. Goodiebags ska ex. förmĂ„nsbeskattas…. Jag tror det finns ett schablonbelopp för de tjĂ€nster som ej gĂ„r att prissĂ€tta, ex. leverans av Bieber.

  Jag tror dessvĂ€rre det fuskas mycket kring det hĂ€r. Tvivlar pĂ„ att mĂ„nga influencers tar med ”hĂ„rschampoo 135kr” i sin deklaration….

  Men jag tycker det Àr bra. Ska jag förmÄnsbeskattas pÄ frallan jag fick pÄ jobbmötet imorse, dÄ ska de banne mig förmÄnsbeskattas för alla pressutskick de fÄr gratis.

  Svara

   Högst nyfiken – skattar du verkligen pĂ„ frallan du kĂ€kade i morse pĂ„ jobbmötet?

   Svara

    Det vill jag ocksÄ veta.

    Svara

    Ytterst tveksamt dÄ det betraktas som personalvÄrd.

    Svara

  Tycker endÄ det Àr lite skevt att behöva skatta pÄ pressutbud man fÄr som man inte bett om, som man kanske endÄ inte vill ha lixom, men det Àr ju bara för dom att inte skriva ut det pÄ internet sÄ har det ju aldrig hÀnt.

  Svara

   Ja hur ska det kontrolleras? Inte sÄ att Skatteverket kan göra stickprov hemma hos alla microinfluencers?! KÀnns rÀtt enkelt att slippa undan

   Svara

   GÄr vÀl att skicka tillbaka om man inte vill ha?

   Svara

    Ja sitta o skicka tillbaka saker dagen i Ă€nda, som man inte ens ville ha skickat till sig. Det har man nog tid med… BĂ€ttre att bara ge bort till bĂ€ttre behövande isĂ„fall.

    Svara

     Kostar mycket pengar ju.

     Svara

  Kan influensers sluta kalla sina goodiebagpĂ„sar för ”pressutskick”. De Ă€r inte press, lol.

  Svara

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.