Influencers in the wild

På grund av sociala medier består världen helt plötsligt av människor som obehindrat går runt och pratar med sig själva. 
Förr i tiden var detta ett tecken på att en person kanske var lite smågalen, men inte längre. Nu för tiden kallas det influencing, en influencer som skapar content.
Den enda skillnaden mellan att vara galen och att vara influencer är den lilla kameran som förevigar det hela.

Att fota sin orörda tallrik mat i så många vinklar och installationer att den faktiskt hunnit kallna innan ätandet börjar är heller ingen ovanlighet. Går det så ska man gärna stå på sin stol för att få den perfekta översiktsbilden av avokadomackan.
På grund av sociala medier gör den här generationen sådant här helt ogenerat, men det är ändå inte det värsta eftersom att det är influencern själv som tar bilderna.
Det värsta är när influencern vill ha vissa bilder tagna på sig själv och kallar in förstärkning.
Dessa stackars satar är de jag tycker mest synd om faktiskt.
Ofta är det en pojk- eller flickvän som åker på att agera fotograf och hur det kan se ut och gå till ”bakom kulisserna” finns samlat på Instagramkontot ”influencers in the wild” som är ett av mina nya favoriter.

Här kommer några favoritvideos från deras konto:

View this post on Instagram

Ma’am, we’re gonna have to ask you to leave the restaurant

A post shared by Tank Sinatra (@influencersinthewild) on

 

View this post on Instagram

He’s okay (Submitted by @angelalvarado_)

A post shared by Tank Sinatra (@influencersinthewild) on

View this post on Instagram

Know your limits #contentculture (submitted by @tonimparsons)

A post shared by Tank Sinatra (@influencersinthewild) on

Jag inser att jag faktiskt själv har ett bidrag som skulle passa på det här Instagramkontot.
Jag förevigade detta när M och jag var i Paris, närmare bestämt på slottet Versaille.
Vi såg de här tjejerna flera gånger under vårt besök och varenda gång höll de på så här. De skulle nog inte kunna nämna en enda sevärdhet från Versailles, men väl kunna berätta om vilket vägg som är bäst att posera framför.

Mycket nöje!

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Influencers är mycket underliga och lite småroliga varelser faktiskt.
  Tack för ett gott skratt.

  Svara

   Tack från mig också! Finns det andra roliga konton på Instagram som någon kan rekommendera? 😃🤗

   Svara

    Subwaycreatures 😁

    Svara

    Hemnetknarkarna!

    Svara

     Tack för tipsen! 😊☀️

     Svara

  Fast utan dem skulle ni ju inte ens ha denna bloggen att besöka? 🙂

  Svara

   Nä och då hade vi ju heller inte saknat den här bloggen : ) Influencers gör ju så mycket märkligt och drar stora skaror, att det blir ett speciellt nutida fenomen.. Förhoppningsvis utdöende. som gamla tidens tvshop..

   Svara

  Men nu gör du ju det igen förlöjligar andra. Tänk om dessa tjejer åkte till Versaille endast för att fota varandra och struntade helt i historiens vindslag eller hade varit där tidigare eller gick ett varv dagen därpå… När jag var på Versaille fotade jag mig själv i spegeln inne på en av toaletterna.

  Svara

   Men det ser ju löjligt ut. Jag skrattade gott åt det hela.

   Svara

   Fast samtidigt: skönt att se verkligheten. Skönt att se att allt bara är ett spel, att alla inte har jättelånga smala ben, att alla inte har porslinhy, att alla inte har perfekta lockar i sitt hår, etc. Man glömmer lätt och därför är det skönt att se vilket pådrag det blir så fort en influencer ska fotas.

   Svara

   De förlöjligar sig själva. Hade de varit modeller på en photoshoot fine. En, två bilder fine. Men att stå i flera minuter och posa sådär konstigt är bara skrattretande. Men hoppas de fick bra bilder, det var ett hårt jobb ser det ut som.

   Svara

    På ett sätt är de ju modeller på en photoshoot. Det är en del av deras arbete.

    Svara

     Men de flesta som håller på såhär är nog inte influensers.. de kan säkert ha privata konton också. Men det har liksom blivit en grej nästan att man ”ska” posera som värsta modellen 😅

     Svara

     Jag har slutat prenumerera på modemagasin och följer influencers istället. Jag uppskattar att de tar sig tid och ”ser löjliga ut” för att jag ska ha fina saker i mitt flöde när jag väljer att följa. Förljer en tysk tjej som var i wein och hade massa stories från Schönbrunn och drog massa historia. Så att dömma folk utifrån vad någon smygfilmat verkar lite fittigt

     Svara

   Ja är det inte sånt hon brukar skamma andra för – om de filmar eller tagit foton på okända och lagt upp. Hur känner dessa tjejer inför att figurera här på film? Är det okej att filma dem och lägga upp här till allmän beskådan?

   Svara

    Du var verkligen en poäng där!

    Svara

    Om man beter sig skitnördigt så får man skylla sig skälv om man blir filmad.

    Svara

  Jag har ett bidrag till denna sida. Vågar man skicka in? Tvek :/

  Svara

   Varför inte?

   Svara

    Känns taskigt. Och sen är jag orolig för om det kan vara olagligt.

    Svara

  Var på ett hotell en gång där tre influencers blev fotade av ett proffs. Minns att ena tjejen lånade en bok från en annan hotell-gäst för att ”se ut som att hon läste” samtidigt som hon fotades.

  Svara

  Åka till detta fantastiska slott och sedan strunta i historian vingslag va? 😕

  Svara

   Fast det har du ingen aning om om de gjorde. De kanske hade varit där tidigare eller så passade det ypperligt att göra som de gjorde i ett slott där Ludvig XVI och Marie Antoinette levde lyxliv med 4000 tjänare.

   Svara

    Man kan tro att du är en Influänsär som håller på sådär. Som du försvarar.

    Svara

     Ja så kan det faktiskt vara. Men spegelsalen är som skapt för att kråma sig.

     Svara

  Skyller allt detta på Tyra Banks haha

  Svara

   Älskar Tyra ❤️

   Svara

  En gång var jag på semester med en kompis som vägrade äta på restauranger som inte hade Wi-Fi. När vi var i en ruinstad höll hon bara på med sin mobil och la upp bilder där hon skrev om historiens vingslag osv, men det märktes att hon var totalt ointresserad. Samma sak när hon ville bli fotad utanför stadshuset. Det är den värsta semester jag varit på, det gick inte att ha en konversation med henne, för hon var mer mån om att dom där hemma skulle se hur hon hade det, än att vi som resesällskap skulle ha trevligt och kul. Ska också lägga till att semestern var inte bra av olika anledningar, staden var inte vad vi hoppats på, maten var inte så bra, vi blev osams med två pers som från början skulle varit med på resan osv. Men när man såg hennes stories såg det ut att vara den absolut bästa resan i hennes liv, trots att hon grät flera gånger över kompisarna osv.

  Vi är inte vänner längre………..

  Svara

   Förstår dock det låter irriterande om personen försöker ge en falsk bild på instagram, ska tillägga jag avskyr sociala medier : p folk fattar inte varför jag inte har ett album med typ 300 bilder på mig har inte ens en selfie xD

   Svara

  Jag bryr mig inte ett dugg om ”historiens vingslag” och är inte någon influencer, Tror inte jag är helt dum i huvudet heller men när jag rest så har jag fokuserat på att bara utforska ta bilder och sånt 🙂

  Svara

  Tänk att jag bryr mig inte alls alla får fota hur de vill 🤗

  Svara

  Jag gillar verkligen att se fina bilder i mitt flöde och uppskattar därför att det finns så många som utsätter sig för att se löjliga ut för att ta bilderna. Jag ser mycket hellre på sånt än folks kladdiga barn och slitna vardag. Skit samma om någon poserar i Versailles istället för att begrunda historien (kan man inte göra både och?).

  Svara

  Vad är en alkoholmänniska?
  Elitspelare hela livet?
  Vilka länder har hon fått förfrågan av som gör att expansionen måste tidigareläggas?
  Och- vad blir nästa släpp?
  https://styleelin.com/2020/01/31/fredag-alkoholmanniskor-hungrig-ny-favoritfrisyr-omge-dig-med-bra-manniskor/

  Svara

   Väldigt nyfiken också på vilka som gett upphov till så stor efterfrågan att de måste expandera till andra länder med sitt Alibaba-krafs…

   Svara

  Jag är spyless på överarbetade bilder, tex den där balkongen i Paris med utsikt över Eiffeltornet som ALLA fotat sin frukost från.

  Svara

   Tru tru

   Svara

  Haha, men gud. Verkligen no shame 😅 de där tjejerna i versaille höll ju på i två evigheter kändes det som 😁 tyckte du nailade influencer-posandet 😍

  Svara

  Stötte på 56 kilo på en konsert och hon stod mer och fotade och fixade bilder än umgicks med sitt sällskap. Måste vara drygt att hänga med dem….

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.