Att föreviga sitt träningspass ur alla vinklar

Sedan GabJoss och Fjodor separerade så har det blivit ett och annat inlägg från gymmet på Gabriellas blogg. 
Ingenting märkligt med det alls, men jag kan inte låta bli att undra…
Har hon med sig en fotograf till gymmet som förevigar henne under hela passet eller släpar hon runt på kamera, stativ och självutlösare som en annan Bingo Rimér?
Det kan ju knappast vara en träningskompis som står för bilderna, för den stackarn lär ju inte ha hunnit träna mer än sitt avtryckarfinger i så fall…

En kompis?
Eller en ”head of träningsbilder” som hela tiden måste cirkulera kring den tränande GabJossan för att försäkra sig om att ingen annan människa finns i bakgrunden och fastnar på bild?

”Woooork it, Woooooork it, gurl!!!”

 

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fast nu var ju hennes inlägg menat som att dela med sig av ett träningspass, tips på ett pass hon kör, inte bara ”kolla jag har varit på gymmet”. Sånt är uppskattat bland träningssugna människor.

  Svara

   Verkligen! Tycker det var ett bra inlägg med många bra tips på övningar.

   Svara

   Precis. Hennes läsare ville ju att hon skulle lägga upp bilder från träningen! Hon skrev väl i nåt inlägg för ett tag sen att hon hade en kompis som hade hjälpt henne med bilder dessutom.

   Svara

   Hon är jättefin men är så jävla trött på bilder på hennes röv

   Svara

    Fast då kan du ju avfölja alt scrolla förbi! Det är ju det som är så skönt 😊

    Svara

     Jag vill ju inte avfölja henne jag gillar bloggen i det stora hela

     Svara

    Håller med. Varför alla j****a bilder på röven. Ja den är stor ja du gymmar upp den. Vem bryr sig?
    Allt annat i bloggen följer jag gärna. Men skippa rövbilder gabjoss!

    Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Fråga henne.

  Svara

  Fråga henne! 😄

  Skulle också vilja börja gymma och bli starkare.

  Svara

  Hon skrev ju att hon tränade med Emilia så det är säkert hon som står för fotandet.

  Svara

  Om man är två som tränar är det ju inte ovanligt att den ena vilar när den andra kör sitt set, så det behöver ju inte ta någon tid för nån att fota. Uppskattar dessutom de som delar med sig av sina träningspass, och helst med bilder eller små filmer, så lätt att tappa motivation när man känner att man ”fastnat” i ett pass.

  Svara

   Sådana bilder ger mej ingenting. Det roliga är ju att motionera själv. Men det verkar populärt hos många när bloggare visar hur dom tränar .

   Svara

    Jag gillar att se andra som tränar men då ska de träna för att bli starka, inte för att vara snygga på gymmet. Följer många som tävlar i styrkelyftning osv. Det ger mig mycket bra tips och motivation. Gabjoss kan jag inte uttala mig om då jag bara sett henne här inne och aldrig varit inne på hennes sociala medier.

    Svara

  Om man är intresserad av träning och olika övningar är det ju kul att följa, och ju fler bilder ur olika vinklar desto tydligare blir det ju också hur övningen utförs. Inspirerande tycker jag.

  Svara

  Lite märkligt inlägg kanske? Vill minnas att hon har skrivit att hon skulle fota övningarna hon gör just för att kunna visa det. Och om hon har en vän som tar bilderna – hur lång tid tar det egentligen?

  Svara

  Som träningsnörd så älskar jag konton där man får filmer och bilder.
  Min favorit är Linn Löwes som lägger ut massor av bra och förklarande videos.
  https://www.instagram.com/linnlowes/?hl=sv

  Svara

   Om man gillar skinka är det också en bra blogg. 🍑🍑🍑

   Svara

   Jag gillar Erik Börjesson för tips och råd kring hur man kan ta sin träning till nästa nivå.

   Svara

  Fanns där fler bilder? Annars är ju dessa inte precis några detaljerade instruktionsbilder….. Man hittar bättre info på 2 sekunder googling. Det här visar ju bara henne och vilka olika övningar hon gör.

  Svara

   Inlägget var en beskrivning på vad hon gör på gymmet bara 🙂 verkar inte vara menat som instruktionsbilder utan mer som en bild mellan texterna för att visa vad det är.

   Svara

  Kan vi prata om skärmdiskussionen på Dasha’s blogg i kommentarsfältet? Hon vägrar erkänna att det inte är hälsosamt för små barn med för mycket skärmtid…

  Svara

   Okej såg nyss att hon har raderat alla kommentarer som visa till studier osv…

   Svara

   Helst sjukt att barnet är strax över ett och kolla på padda när han äter/är rastlös/åker bil. Men han har ju iofs haft en telefon vid sitt huvud sedan födseln pga han minsann inte kunde sova utan white noise🙄

   Svara

    Fast utgår jag från min bekantskapskrets så är det snarare regel än undantag? Vågar knappt säga att vi undviker skärmtid till vår son eftersom jag känner mig som en momshamande besserwisser då. Men typ alla jag känner kör skärm mer eller mindre vid för tidiga uppvak, måltider, resor, för att föräldrarna ska få en paus osv osv.

    Svara

     Håller med dig. Jag försöker också minimera skärmtid men vågar knappt säga det högt…

     Svara

     Alla dom kidsen lär ha brillor innan de fyller 4…

     Svara

     Barns kognitiva förmåga blir förstörd av skärmar. Så va stolt.

     Googla Katarina gospic och skärm, eller något liknande. Det är ett klipp från Efter fem.

     Svara

     Nja inte i min bekantskapskrets iaf. Mina barn tittar på iPad och tv men inte försöker verkligen hålla det till vissa tillfällen och inte timtals. Det där med att ge en skärm till barnen när dom åker vagn/ äter etc. har jag aldrig förstått. Finns väl massor med saker att titta på runtomkring för ett liter barn när man åker vagnen till exempel. Måltider vill jag försöka lära att det är en stund då vi i familjen samlas kring maten inte skärmen. Förstår inte varför det ska ges yttre stimuli hela tiden till så små barn. Vad hände med att ge en gammal hederlig skallra till bebisen? Är 34 år, kanske är det en generationsfråga?

     Svara

    Men… om man ska begränsa sina barns skärmtid funkar det ju inte att föräldrarna sitter fastklistrade vid skärmar. Tror det är där skon klämmer för många. Men det får man inte heller säga.

    Svara

    Extra tragiskt ”när han vill ha hennes uppmärksamhet”

    Svara

    Och inlägget ”Sjukstuga” ser man ju att ungen sitter och glor på en skärm på båda bilderna hon tagit. Sen blir hon kränkt över att folk reagerar på hur mycket skärmtid hon anser vara lagom. Stackars barn.

    Svara

     Exakt min tanke

     Svara

    Om rumpan hade bestått mest av muskler hade den varit hård. Mjukt är fett . Gabbis rumpa är mjuk på de foton som visas här.

    Svara

   Tycker det är en intressant diskussion. Alla mina vänner som har barn i åldern 3-5 år har låtit barnen kolla på babblarna sen de varit små och sen Bolibompa. Lätt mer än 10 min per dag.
   Tycker det är bra att det kommit en rekommendation från WHO men har svårt att se att den kommer följas hemma hos folk. Tror det är lätt att dela detta på Facebook etc för att visa hur bra man är men att det sedan kan se helt annorlunda ut i verkligheten.

   Svara

    Två av mina kompisar fick barn för ett par år sedan och de ungarna har tittat på Babblarna och liknande redan från 10-12 månaders ålder. Tänker att man får säkert tillräckligt med intryck att bearbeta ändå vid den åldern…

    Svara

     Min tvååring vet inte ens vad Babblarna är. Men ser på Daddy finger på youtube på teven på morgonen. That’s it..

     Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Har börjat läsa hennes blogg på grund av dessa inlägg. Framförallt inspirerande hur Hon väljer att lägga upp passen från gång till gång. Hon verkar trevlig och svarar säkert på mer ingående frågor rörande teknik och liknande.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Nä. Det är Mickandialog. Missade bara att skriva in uppgifterna efter att jag rensat min näthistorik

    Svara

  ÄLSKAR de positiva kommentarerna idag!! 😃 Jag älskar träningsinlägg, gärna på Youtube eller instagram. Men bra tips är alltid välkommet.

  Svara

  Snarare hennes rumpa ur olika vinklar. Allt fokus är på hennes rumpa oavsett vilket sammanhang det är. Är det lek ute med barnen i en lekpark, ja då är bilden tagen så rumpan är i fokus osv. Herregud, så bekräftelsekåt hon blivit efter skilsmässan.,

  Svara

   Efter att ha levt flera år med en man som tryckte ner mig och mitt utseende ”på skoj” varje dag under dessa år kände i alla fall jag mig som en fjäril som fick vingar när vi separerade. Jag la ut bilder på mig själv, jag drunknade i komplimanger och jag insåg att han, exet, hade fel. Han behandlade mig fel.

   Jag frågade honom en dag om jag var hans drömtjej då han alltid sa att ”jag vet att andra tycker att du är jättesnygg, men alla är ju olika.”

   På drömtjejsfrågan blev han rolig. ”Hehe, jag gillar ju dig. Jag vet inte hur min drömtjej ser ut.”

   Ändå fick den första uppriktiga kommentaren därefter, av en killkompis, mig att fnysa och slå bort den. Jag var inte en drömtjej. Inget drömideal, även om killkompisen menade det. Mitt ex hade ju själv sagt att jag inte var det. Gång efter gång efter år efter år.

   Och när jag dumpade skiten klev jag på riktigt ut i ljuset även om det tog sin lilla tid innan jag kunde ta till mig av en komplimang och inse att den var uppriktigt menad utan baktanke eller ett ”hehe” bakom.

   Så jag är all for post-break up-bilder. Their loss, liksom. Vi är värda bättre än det vi kom från.

   Svara

    ❤️

    Svara

    Ja men varför alla närbilder på rumpa?? Hon har väl ändå mest kvinnliga följare? Mammor? Vill man se rumpa då?

    Svara

   Ja se på Margau också, separation när hon får stor framgång och tjänar mycket pengar. Ser inte att folk här skriver att dom två är hemska som ”valde bort familj” när de väljer separation och barn varannan vecka.

   Svara

   Rumpan är jättesnygg och hon verkar träna flitigt, hon hade väl fått upp ögonen för någon på gymmet också skrev hon en gång. Kanske nya rumpträningsintresset som ledde till skils mässa (och troligtvis alla pengar som strömmat in på alla samarbeten) Men man undrar är den bara tränad el har hon tagit kirurgen till hjälp, hon bör ha haft råd om man säger så.

   Svara

    Jag tror ju även att Bianca I tagit kirurgen till hjälp för att få fram en figur hon är mer nöjd med, det är vanligt i sådana kretsar och bland dem som har mycket pengar. Finns ju vissa som ska vara träningsinspiratörer och PTs som tagit kirurgen till hjälp för plattare mage och fylligare rumpa.

    Svara

  Camcam skrev ett inlägg för ett par dagar sen att hon kommer se över stämningen i alla kommentarsfält.

  Svara

   Håller med! Det har varit väldigt medhårs mot Gabban.

   Svara

    Måste det vara mothårs då?

    Svara

  Att hennes kompis kunde fotografera henne är väl inte så konstigt. Däremot hoppas jag att den som är intresserad av styrketräning och letar inspiration söker sig vidare till bättre sidor, för GabJossan påvisar dessvärre ingen större kunskap.

  Svara

   Ja, försöker hon etablera sig som någon träningsprofil eller vad är frågan om? Nu när tiden med fruktfat och familjemys är över så måste man väl komma på nåt nytt…

   Svara

  OT men har Margau Dietz kastat Daniel Redgert under bussen? De verkar inte umgås eller podda längre. Såg att Margau satt och log på bild med Hannah och Amanda över en lunch, kanske har det något med saken att göra?

  Svara

   Hon delar ju kontor med honom. Han finns med på en av hennes senaste stories tex.

   Svara

   Hur menar du? Jag förstår inte på vilket sätt hon skulle ha kastat honom under bussen för att hon ler på bild med Hannah och Amanda?

   Att kasta någon under bussen betyder ju att man offrar någon annan för att själv framstå som bättre. T ex som Bella när hon skyllde allt på Pingis när deras ledarskap kritiserades. Hon offrade Pingis för att hon – Bella – ville framstå som bättre/oskyldig.

   Men förklara gärna, för jag kan ha missförstått din kommentar.

   Svara

  Märkte det också nu, fastnar hennes namn eller hennes exmans namn för modd. Verkar så.

  Svara

  Gjorde inte Gabriella reklam rätt nyligen för gymkedjan Fitness24seven…? Och tränar nu på sats…trovärdigt

  Svara

   Fast hon tränar inte ens på Fitness24seven i Umeå utan på en helt annan kedja 😂 vi tränar på samma gym nämligen

   Svara

  Undrar SÅ vad som fattas Nellie. Hon vill undvika frågor men skriver för att locka fram spekulationer. Och hon trycker på att hon är ensam med stallet i veckan men skrev att allt var bra med Olav…

  Svara

   Måste något vara fel dör det då?

   Svara

    Ja. Om man läser hennes blogginlägg så skriver hon rakt ut att hon går igenom något fruktansvärt. Och när hon sen hintar om att hon är ensam flera gånger i samma inlägg så anar man ju att det ändå är något med O.

    Svara

  Svar till anonym nitton och tolv som det inte går att svara på för att vi inte ska kunna säga emot och tillrätavisa gällande B. Nej B skyllde inte på P och offrade inte henne däremot så lät ju P henne ta hela smälen utan ett ord själv. B får ju ta på sig det andra gjort och det är hon som får ta sk.ten för allt. D har en historia med H och A, det vet du nog eftersom det gjorts inlägg om det tidigare.

  Svara

  Fast detta inlägget var lite fjantigt.. Inte direkt jobbigt att sätta mobilen på utlösare 10 sek och knäppa av en bild till några övningar haha..

  Svara

  Testa kontot: michelle_lewin på Instagram. Där pratar vi träning. Grym tjej med ca 14 miljoner följare. Hennes kille är svensk och har en massa följare han också. De bor ihop i USA och lägger upp riktigt inspirerande videos och bilder.

  Svara

   Hans svenskhet är väl obefintlig nu. Dom gifte sig i Sverige för 10-15 år sen, men nu: nada.

   Svara

   Lite för mycket påspelat i hennes videos för min smak, men klart bättre än GabJoss. Kan rekommendera Tyngre, Styrkelabbet, Jennalovisa och stravanfysik.

   Svara

  Fast hon tränar inte ens på Fitness24seven i Umeå utan på en helt annan kedja 😂 vi tränar på samma gym nämligen

  Svara

  Är det ingen mer som tycker det är konstigt att hon ALDRIG lagt upp en bild när hon ler eller skrattar? Många år av bildero videos utan en enda på hennes tänder. Så märkligt för man vet ju inte hur hon egentligen ser ut…

  O den här sminkningen runt ögonen som ser ut som en ögonmask? Ska det vara så numera?

  Svara

   Också tänkt på, det är lite märkligt haha… Hon är ju skitsnygg och slår vad om att hon har ett jättefint leende och tänder men hon har uttryckt att hon har ett komplex där. Aja alla gör som dom vill 😊

   Svara

   Alltid snett ovanifrån/kika med bakom massa hår. Aldrig sett en bild rätt fram ifrån

   Svara

  tränar själv en hel del, och att filma sig själv medan man kör är jättebra för att kolla av tekniken. inget svårt att ta skärmdumpar av filmer sedan

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.