Är ensam verkligen starkast?

Jag är inget stort fan av kryptiska inlägg som man inte förstår vad de handlar om.
Det gäller även här, med detta inlägg som Nellie publicerade i morse. Jag förstår inte vad det handlar om, men däremot förstår jag vad det INTE handlar om och det är Olov, Nellie pojkvän.
Det är ju annars en slutsats som är enkel att dra, då det inte allt för sällan är människor i vår direkta närhet som påverkar oss mest av alla.

Nellie känner sig bakbunden av en person med stor makt som gör att hon inte kan göra som hon vill, utan hon är tvungen att helt enkelt vänta ut situationen.
Ingenting man blir direkt klokare av, men förhoppningsvis löser det sig – vad det nu än handlar om – för henne inom en snar framtid.
Det sägs att ”ensam är stark” vilket iofs säkert stämmer, men det är kanske för att man helt enkelt inte har något annat val.

Så ensam är stark, men att dela på svårigheter och möta dem tillsammans tror jag är starkare.
Håller ni med?

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tolkar det som att det är någon hon skrivit kontrakt med som inte beter sig schysst och att hon måste vänta på att det tar slut, för det inte går att bryta iförväg.

  Svara

  Inlägget är borttaget nu.

  Svara

   Isåfall tycker jag nästan man borde ta bort inlägget här också då man inte vet varför Nellie tagit bort det. Kan ju göra situationen värre för henne

   Svara

    Håller med

    Svara

    Ja, ta bort det här. Allt behöver inte skvallras om.

    Svara

    Tycker också att det borde tas bort, tror att det är något illa som har hänt.

    Svara

     Ok,
     (Biter mig hårt i tungan , det gör jag nu)
     Jag är helt övertygad om att ni alla här är supertrevliga människor IRL
     Men, hur tänker ni när ni varje dag går in här på BB o klagar på Camilla?

     ”Asså, bara handlar om Blondinbella, besatt, avundsjuk ”
     Cam, svarar aldrig på kritik, är i allians med ”CW” och jada, jada, jada 78 ggr per dygn.
     *SMFH*
     Tänker att det kanske skulle underlätta för alla parter om ni bara navigerade er till, ja någon annan mer passande sida.

     Svara

      Nej tack. Du kanske förstår att det är mycket olika människor som skriver. Jag går inte in här ”varje dag o klagar” för att jag tyckte att detta inlägget va onödigt. Det sa ju ingenting mer än att folk kunde börja spekulera

      Svara

      Tro det eller ej, men jag biter mig också väldigt hårt i tungan nu.
      Men, hur tänker du när du är övertygad om att det är samma personer som går in här och klagar på olika saker?

      Med ett ökat antal läsare ökar också spridningen på olika folk. Men en större mängd är det naturligt att man kommer hitta några som tar Blondinbella i försvar. Du har en större risk att träffa på konspirationsteoretiker som tror att den här bloggen är i allians med CW. Man kommer hitta folk som tycker om djur, andra som tycker om sport, en del som har barn och tycker att mammabloggar är underrepresenterade osv osv.
      Orimligheten i att det skulle finnas en viss typ av läsare som är konspirationsteoretiska djurälskande sportnörds småbarnsmammor som är fans till Blondinbella..

      Svara

    Håller med 🙂

    Svara

    Cam Cam kanske vill statuera ett exempel på att man ska tänka sig för innan man postar något eftersom innehållet snabbt kan få spridning, leva vidare och bli omöjlig att få bort från internet? För man vet aldrig vem som hinner göra en skärmdump och posta vidare…

    Svara

     Så är det ju såklart. Man måste dock inte göra det bara för att man kan. Lite medmänsklighet skadar inte 🙂

     Svara

      Medmänsklighet har väl aldrig någonsin varit en stark egenskap på den här sidan?
      Varken i kommentarsfälten eller i inläggen

      Svara

       Aldrig försent att börja! 🙂

       Svara

        Förutom det att Det verkar som att majoriteten inte har någon aning om hur man gör..

        Svara

    Fast Nellie har ju skrivit liknande inlägg nyligen, som ligger kvar. Fastän där spekulerades hejvilt i kommentarsfältet. Alla som följer henne vet att hon har det jobbigt på nåt vis och att hon vill göra det känt så att ingen börjar klaga på att hon inte skriver roliga inlägg ideligen. Och det förstår jag. Hon ska inte behöva hålla uppe en fasad som inte är verklig. Och då måste man berätta i vart fall lite, dvs att nåt är tufft och att man mår dåligt just nu.

    Hoppas verkligen att det reder upp sig och att hon kan fortsätta på den här nya, spännande banan hon inlett. Cyberkramar till Nellie!

    Svara

  Något om att hon är ett barn och inte ska behöva välja, kanske pappan som orkat bryta sig loss ur sekten nu när han löst att de alla har ett tryggt boende där de kan jobba ihop utan massa resande bort och fram utan att han behöver bo där.

  Svara

   Va? Nellie är väl inget barn? Eller vad svamlar du om 🤔

   Svara

    Finns tidigare inlägg om samma sak på hennes blogg om att hon är för ung för att tvingas välja i livet

    Svara

   Ja han har just lagt flera veckor på att renovera Nellies lägenhet.

   Svara

  Ensam gör en stark iallafall. Är ensamstående mamma på heltid så har inte jävla mycket val än att bli stark liksom 😅

  Svara

   Känns som ensamstående mammor blandar ihop att vara stark med överlevnad. Du har inget val annat än att överleva. Du kan vara både svag och stark, du blir inte en stark person per automatik bara för att du bor själv med ett barn.

   Svara

    Vad är ens en stark person då? Hon kanske visst har blivit stark av att vara ensamstående mamma eller hur menar du? Vet du vad TS syftar på när hon säger att hon är stark? Och hur menar du med att ensamma mammor i plural blandar ihop stark och överlevnad? Är detta vedertaget? Märklig kommentar och ganska onödig.

    Svara

     Men herregud läs kommentaren innan du hetsar upp dig. Hon har inte skrivit att E inte är stark utan att ensamma mammor ofta förväxlar en vilja att överleva med att vara stark, och nej, det är inte samma sak. Håller fö med 17:11.

     Svara

    Det har du så rätt i 17.11

    Svara

  Jag tror att klara av ensamhet gör en stark för då väljer man inte att spendera sin tid med vem som helst pga rädsla för att vara ensam utan väljer helt enkelt bättre sällskap och sätter en högre standard på folk i sitt liv. Så jag tror absolut ensam är stark men att själva innebörden misstolkas ofta.

  Svara

   Exakt så tror jag också! Jag är stark ensam, och ännu starkare i sällskap men sjukt jäkla svag i sällskap som är sällskap bara för att slippa vara ensam.

   Svara

  The lone wolf dies, but the pack survives.

  Svara

   Det är också flocken som ser till att det blir ensamma vargar genom att stöta bort dem som de inte anser hör hemma där…

   Svara

    Det är därför flocken överlever

    Svara

    Dock stöter de bort unga starka hanar för att inte ha någon konkurrens om honorna.

    Svara

  Ni behöver inte hetsa upp er och försvara henne, hon gör dessa inlägg och tar bort enbart för att öka intresset till bloggen.

  Svara

   Kan du låta folk få avgöra själva hur de ska tycka och tänka?

   Svara

   Ingen som hetsat upp sig.

   Svara

    Tydligen så hetsar man upp sig/överreagerar så fort man har en åsikt om något som personen i fråga själv inte bryr sig om/tycker är en big deal.
    Kan vi inte bara respektera att vi tycker olika ibland och att det är helt ok.

    Svara

  Kan det ha något med att hennes pappa står på hennes företag att göra?

  Svara

   Tror de har något med jobb att göra, känns dock fel att börja spekulera i om det är familjerelaterat

   Svara

  Jag försökte nyss gå in på Bellas blogg, men det kommer bara fram en varning om att anslutningen inte är säker och att jag bör stänga ner sidan.. Är det samma för er andra? 😬

  Svara

   Samma hos Mirka, Mona m.fl. De ligger på samma. Är väl nån uppdatering.

   Svara

    Ja det skulle uppdateras så dom skulle inte kunna blogga på 24 timmar….

    Svara

     Är det samma för andra bloggar? Trodde nästan det var sabotage mot Bellas, typ att någon hackat.

     Svara

   Det är nog bara något tillfälligt 🙂 blir så för mig också. Testa lite senare.

   Svara

  Hon gjorde ju slut med killen för en stund sen.

  Svara

   Dom har väl inte alls gjort slut?

   Svara

   Nä, bara något elakt rykte nån försökte få igång här.

   Svara

   Det tror jag inte. Men nåt gör att han inte är där just nu. Så trist, de verkar ju passa så himla bra ihop. Äntligen!

   Svara

  Nej jag håller inte med. Jag mår som bäst ensam och mår som hon i mår när jag har folk runt mig. Har med min funktionsnedsättning att göra. Att få vara själv och göra allting själv är min styrka. Kan sakna ensamheten något enormt ibland.

  Svara

  Har gått igenom tuffa sjukhusvistelser och sjuktider hemma ensam. Att säga att ensam inte är starkast är så provocerande (för mig). För nog fan är ensam stark, då bär man det man kunde delat med nån annan – själv.

  Men självklart, hade typ alla ensamma fått välja hade de nog gärna delat ”det” med någon för att slippa bära på ”vad det nu är” ensam.

  Men! Ensam är jävligt stark ☺️

  Svara

   Men, bara för att man är stark ensam innebär inte det är man är STARKAST ensam.

   Svara

    Precis som det inte betyder att man är starkast för att man är två eller fler.

    Starkast kan vara ensam, starkast kan vara flera.

    Svara

     Men ändå blir du provocerad när någon säger att ensam inte är starkast? Det är ju, som du skriver, olika.

     Jag har också gått igenom sjukhusvistelser och sjukskrivningar (då singel och ganska ensam i övrigt) och visst är jag stark ensam men inte tusan är det då jag är som starkast. Inget du behöver bli provocerad av dock, vi är ju uppenbarligen olika! 🙂

     Hoppas du är frisk och kry, eller i alla fall mår bättre, nu!

     Svara

      Jag är som starkast ensam faktiskt. Då vet jag att det är jag och bara jag som ska göra allt. Då slipper man besvikelser när exempelvis en sambo eller så inte gör saker som man hade trott att hen skulle göra. Ensamstående med en 8-åring sedan han var 6 månader.

      Svara

  Visst kan ensam vara stark många gånger och ofta beror det väl dem gånger på att man faktiskt inte har något val. Jag känner mig oftast starkare när jag vet att jag har min livspartner vid min sida att bolla tankar med och möta olika situationer.

  Svara

  ”…en person har stor makt framför mig” eh ok va

  Svara

   Grammatik är inte hennes starka sida. Häromdagen var hon inte ”född för att behöva välja”.. eh nähä..

   Svara

   En person har mer makt än henne gällande saker som rör henne.

   Svara

   Följer hennes blogg och har märkt som många fler att något inte varit bra på sistonde. Vill inte spekulera i deras privata familjesituation…
   Men som lite äldre med egna vuxna barn vet man att förr eller senare kommer en tid då barnet vill frigöra sig och bli vuxen på egen hand. Inget konstigt – helt naturligt. Men det kan bli jobbigt om det byggts upp mycket runt barnet sedan unga år… Särskilt om förälder varit väldigt involverad både i barnets intresse och byggt upp ekonomi runt det…. Det blir en frigörelse och omställning för alla inblandade – både föräldrar och barn. Men det bästa är att låta barnet blomma ut som ung vuxen. Sen kommer de oftast tillbaks och relationen kan bli bra igen. Men det kan vara en jobbig process för både föräldrar och barn.

   Svara

    Fast hon kan inte bryta sig fri från sina föräldrar, hennes föräldrar ägare gården där hon driver företaget, vilket gör henne låst vid hennes föräldrar. Dock har dem tidigare haft en bra relation så svårt att tro att det är föräldrarna hon syftar på

    Svara

     Klart att relationen har varit bra då hon var ett barn med totalt självuppoffrande föräldrar som hela tiden varit med (barn drömmer om att få vara i fokus och få total stöttning i sin hobby). Som vuxen då hon precis som alla andra vuxna barn vill frigöra sig så kan hon inte det för föräldrarna precis som andra ”självuppoffrande” med föräldrar som satsat så extremt mycket av sin ekonomi och sociala liv till förmån för barnet förväntar sig ALLTID utdelning i slutändan. Det blir i princip alltid infekterat när föräldrarna sätter barnet i en position av att vara deras framtida guldkalv.

     Ta bara en hästtransport som kostar x-antal hundratusen kronor och alla hästar och utrustning och tid och försäkringskostnader det är många miljoner som hennes föräldrar har lagt på Nellies hobby under en massa år. Ta sedan att lillasystern fullständigt tycks ha hamnat utanför då det har varit så extremt mycket fokus på Nellie. Familjedynamiken är riktigt skev. Inga föräldrar som packar ihop hela sitt hem och köper ett nytt för ett av barnens skull gör det utan ett hopp om en rejäl utdelning. Det kan bara skära sig tillslut när föräldrar beter sig så emotionellt omoget. Och det ska mycket till för att barn och föräldrar som ägnat så mycket tid på att hylla varandra ska gå till att avfölja varandra på sociala medier. Barn måste få vara barn och inte ses som en källa till att förbättra föräldrarnas ekonomi längre fram. Det är tragiskt, och den kritik som föräldrarna fick tidigare när de lät henne hoppa över viktigt skolarbete till förmån till ridningen visar också att det inte har varit en hälsosam situation, då utbildning borde ha varit främst när hon gick i grundskolan.

     Trist, men man får hoppas att de lyckats reda ut situationen tillslut.

     Svara

      Tror inte föräldrarna lagt många miljoner på hennes hobby. Hennes blogg osv har finansierat hästarna och lastbilarna är sponsrade. Däremot har de ju investerat otroligt mkt tid

      Svara

       Dom har lagt MÅNGA miljoner på hennes hobby. Bensin/sovplatser/boxplatser, tävlingsavgifter. Tidigare har dom köpt hästarna till henne. Nellies blogg har inte täckt alla kostnader. Inte nära. Josephine verkar har slitit med skitgörat länge (mockat tagit morgonfodringar) och hennes pappa har fått köra lastbilen till ett flertal europeiska länder fram och tillbaka. (Blev grovt skadad av ett tävlingsskåp en gång med). Summan av allt är att – hennes föräldrar har sannerligen dedikerat sina liv runt nellie. Och jag håller med om att det är ett ”omoget” (osunt) sätt att uppfostra. Säkerligen det som gjort att nellies många relationer blivit kortvariga – så länge nellie är nöjd är allt bra.

       Svara

        Senast köpte dom en hästgård till nellie. Hennes blogg eller andra inkomster betalade inte. Föräldrarna gjorde..

        Svara

        Fast om man har ett barn och vill satsa högt inom en dyr sport då måste man lägga både massa tid och pengar på det.

        Svara

         Katten – det är sant att barn behöver sina föräldrars stöd om de vill satsa och komma långt inom en idrott. Både inom hästsporten och alla andra idrotter. Barn som satsar behöver engagerade föräldrar!
         Men – föräldrarna måste också kunna släppa sina barn när det är dags för dom att sprida sina vingar. Föräldrar kan inte bygga upp sina liv och ekonomier genom barnen. Det här är utmaningen för föräldrar…
         De som lyckas nå långt inom idrotter har föräldrar som ställt upp och stöttat – men som också släppt när det behövts!
         Utan att veta något alls… tror jag att (förmodade) konflikten inom Nellies familj handar om att hon vill lämna och prova något nytt. Jag tror att Olav bidragit till att Nellie vill det. Jag tror också att Olav och Nellie passar bra ihop – de kan nog komma att hålla ihop.
         Men jag tror också att det kommer i en dålig tid – med hästgårdsköp och allt… Men övriga familjen får väl bo på gården med systerns hästar. Eller så kan ju föräldrarna ha egna hästar där.

         Svara

          Ja men hade det varit dags för henne att släppa sina föräldrar och stå själv är det ju idiotiskt att dem köpt en hästgård. Dem köpte gården efter att Nellie och Olov startat företag ihop, så Olov fanns med i bilden redan innan gårdsköpet.

          Men håller med att det kan nog bli problem då förädlarnas liv kretsar så mycket kring barnen att det kanske blir svårt för dem att släppa taget när det är dags :/

          Svara

       Sponsrade lastbilar t.ex. är skattepliktig ”inkomst”.

       Svara

      Fast det är ju ett val föräldrarna gjort. Har man ett barn som utövar en sport, speciellt en dyr sport, så kostat det massor i tid och pengar om man vill satsa högt, ingen tvingade föräldrarna att göra det, dem valde att lägga ner massor med tid och pengar på barnets intresse.
      Nellie hade aldrig varit där hon är idag utan sina föräldrar.

      Lille syrran verkar inte utanför, hon valde bara att inte satsa på sporten som nellie, hade hon valt det hade hennes föräldrar stöttat henne lika hårt.

      Håller dock med om att hon borde gått grundskolan klart iaf :/

      Svara

      Jag håller med. Nellie har raderat alla bilder på sin syster på insta. Vet inte om de avföljt varandra med? Så kanske har något skett där? Kanske något som involverar Olav eftersom han fick åka iväg hastigt och lustigt.
      Något har ju hänt inom familjen iaf. Syrran kanske ha satt ned foten och kräver att få bli satsat på med?

      Svara

       Att satsa på lillsyrran borde inte vara något problem om hon vill det, jag menar de har ju gård så det går såklart att köra runt henne till tävlingar om de vill. Tror det är något större eller något annat. Smilla red ju childrens SM och falsterbo förut.

       Svara

        Smilla har ju gjort sina val att inte satsa 110% på ridningen utan plugga vidare, hon är en duktig ryttare och vill hon ta upp ridningen igen är det nog inga problem eller hinder att även hon får tävla. Så tror inte det har med det att göra

        Svara

  Nellie följer varken sin mamma eller pappa på insta längre och ingen av dom följer henne heller….. det har de alltid gjort tidigare!

  Svara

   Så jävla märkligt. Kan inte tänka mig om det skulle varit dom hon hamnat i bråk med. Dom har offrat allt för hennes intresse. Alltid. Vad krävs för att bryta?

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Tänker man på Boråstävlingen som hon nu roddat ensam enligt insta och blogg så är det väl lätt att tro att hon bråkar med familjen för annars hade de väl ställt upp som vanligt…

    Svara

    Ja den ungen har fått föräldrauppbackning 2.0
    Sjukt va hennes föräldrar curlat henne. Köpt en gård var ju det sista draget.

    Svara

   Och mamman gjorde sin insta privat för några veckor sedan.

   Svara

   Kollade nu, och hon följer både sin mamma och pappa. Dom följer dock inte henne 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Jag får inte upp någon av föräldrarna varken bland hennes följare eller de hon följer. Syrran följer hon men hon följer inte Nellie. Tajta familjen kanske inte är riktigt lika tajt just nu. Har pojkvännen blivit osams med övriga kan det ju vara därför han inte bor på gården nu.

    Svara

     Ingen följer Olav eller deras företagsinsta heller som de väl gjorde förut. Känns som ett konstigt drag ändå mellan föräldrar och barn i en familj även om de är osams? Och inte ett ord mer om gården/stallet/flytt osv som alla pepprade på med innan det tog tvärt slut..

     Svara

      Att följa och avfölja på Instagram allt eftersom där blir fnurror på trådar, känns som nåt man gör när man är 14. Inte vuxna människor – och familjemedlemmar! Du store tid. Är det så man markerar sina känslor sinsemellan?? Så otroligt småaktigt och – omoget.

      Svara

  Sålt eller köpt häst med kontrakt som strular?

  Svara

   Njaa, det hade väl inte påverkat att Olav inre är där 🤔

   Svara

  Mamman har gjort sin Insta privat. Jag misstänker att det rör sig om familj/business/ekonomi.

  Svara

  Kanske kan de inte bo kvar på gården om föräldrarna separerar och Olav tagit med sig någon häst till annat land och tagit jobb där för att avlasta familjesituationen hemma vid. Nellie vill med göra samma, typ ta tre hästar med sig och jobba och tävla utomlands ett år och mogna på egen hand utan familjens inblandning.

  Svara

   @17.39 är det här något du vet, för det kan väl inte vara så obehagligt att du sitter och hittar på en historia om den här familjens liv?

   Svara

    Det har vart upp förut att hennes föräldrar ibland haft det jobbigt i relationen och diskuterat att separera, men sedan hittat tillbaka till varandra och hållit ihop, så inget helt omöjligt att något hänt på den fronten.
    Eller så beror det på ekonomi då dem inte fått huset sålt så nu står med gård och hus, vilket är dyrt.
    Nellie har förut pratat om att ta med sig ett par hästar och dra utomlands ett par år.

    Svara

  Mamman har öppen insta men la ju upp häromdagen en bild på huset ( som dom ska sälja? ) & skrev ” gud vad jag älskar mitt hem ”

  Tänkte att skriver man så när man ska sälja & är mitt i en flytt?

  Svara

   Kan man säkert göra, folk har olika tankar om hur man uttrycker sig.

   Svara

   Huset är ju inte sålt än så de är ju hennes hem, gården är ju inte färdigrenoverad och inflyttad i (förutom nellie då) kan ju vara att de är ekonomin som strular för familjen, de hade väl räknat med att få huset sålt snabbt.

   Svara

  Har ni sett hennes mammas insta story? Har hon fått barn? Är de det därför nellie mår dåligt? 😳

  Svara

   Men NEJ. Deras lilla kusin.

   Svara

  Hoppas det löser sig för henne 🙁

  Svara

   Tycker mamman ofta lägger in kryptiska inlägg, omogna och sådana som gör att folk börjar spekulera. Frågan är vem som är omogen….

   Svara

  Allt känns lite väl genomtänkt för just detta..
  Vilken vuxen människa, och förälder, lägger upp en bild på bara ena dottern (Smilla) och skriver: ”a daugther is a mother forever friend”

  Det är ju bara för att spä på alla rykten..

  Svara

   Ja eller så är det för mamman är stolt över sin andra dotter med och inte bara Nellie som de hyllar stort . Snarare fint skrivet till just lillasyster .

   Svara

    Hon lägger ju upp bilder på Smilla hela tiden och är stolt, så klart inget konstigt med det!:) men lite väl genomtänkt bild igår bara..

    Svara

  Tror allt de gör just nu är genomtänkt för att skapa mer folk till blogg och instagram..

  Svara

   Varför moddas jag konstant ?

   Svara

  Jag tycker nog att hon hade behövt ha Olav vid sin sida nu när det är tufft. Jag förstår inte varför han dragit sig tillbaka nu när han behövs som mest?

  I övrigt, om man nu ska spekulera, tycker jag mycket visar på att hon behöver kliva av familjearrangemangen och börja leva sitt eget liv. Även om det innebär att ta några steg tillbaka och börja om i lite mindre skala. Kanske tillsammans med Olav, vad vet jag. Nu är hon i sån beroendeställning, och slits mellan olika sidor. Hur ska hon ro sitt stora företag i land ensam? Föräldrarna kan ju inte hjälpa till med ridningen etc.

  Jag hoppas innerligt att det här löser sig för henne. Just nu känns det inte bra alls.

  Svara

   Olav gör precis som han vill.
   Vad menar du med att ro i land ensam? Klart det blir tufft om föräldrarna inte hjälper till men många ryttare (Cornelia Rylen, Amanda Gullström, Kristina Warg) har egna hästar och hästar åt kunder utan att ha en ridande partner. Cornelia har ju t.ex någon anställd eller halvt anställd groom/skötare whatever som hjälper till. Om Nellie håller igång bloggen och insta har hon dessutom en rejält bra inkomst att använda sig av. Klart det blir tuffare men fullt möjligt att fortsätta tävla och ha ett par hästar åt kunder.

   Svara

    Fast jag upplevde att det var tufft och slitigt även när de var två som skötte ruljansen, dvs när Olav var på plats. Nellie skrev om det ibland och många menade att de var på väg in i väggen med den takten. Nu är hon tydligen ensam, mestadels, tar in chaufför för att köra lastbilen och drar runt hela businessen själv, mer eller mindre.

    Bloggande är en utdöende marknad och hennes Instagram tappar följare oavbrutet i en rejäl takt – även om hon ju fortfarande har väldigt många följare. Jag kan tänka mig att där finns flera stressfaktorer som kan bli övermäktiga om man ska hantera dem ensam – och inte ens ha nån att bolla tankarna med. Förhoppningsvis finns Olav där för henne omän på distans just nu.

    Vi vet ju egentligen ingenting…..

    Svara

    All de tre ryttarna du skriver här ovan lever ju på föräldrarnas pengar 😅 på föräldrarnas gårdar 🤦🏼‍♀️

    Svara

     Skulle precis skriva de Lina skriver 😁 de bor ”hemma” och har hjälp av föräldrarna. Cornelias föräldrar betalar väll fortfarande en hel del så hon kan få sin business att gå runt?

     Svara

     Samtidigt har de (nuvarande) inkomsterna Nellie har, om de inte har aktier eller liknande.

     Svara

     Amanda Gullström lever inte någon av sina föräldrar.. Hon hyr in sig i stall och driver hela sin verksamhet själv! Så Amanda var väl ett lysande exempel.

     Svara

      Men om hon hyr in sig i ett stall, drar hon knappast runt hela stallskötseln själv? Eller vad vet jag.

      Det lät i alla fall, tidigare, som om Nellie och Olav tagit på sig för mycket jobb för att det skulle hålla i längden utan att köra in i väggen. Säkert lätt gjort i tidig entusiasm när man vill så mycket.

      Svara

     Kristina verkar ju hyra in sig också på annat stall än föräldrarnas gård numera? Och verkar inte som hon har egna hästar utan rider åt kunder.

     Svara

  Valentina – hon arrenderar alltså ett stort stall på 15 boxar på kallhyra = noll service som ingår. Hon har ibland någon anställd på halvtid eller vänner som har häst hos henne som hjälper till. Men på det stora hela sköter hon sig helt själv. Man ska vara försiktigt med att dra slutsatser som man inte har en aning om.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.