Ingen mer podd för Alexandra och Linda-Marie

Såhär är det, det blir tyvärr ingen mer podd med Linda-Marie. Förra veckan hörde hon av sig till mig och berättade att hon kände att det inte var rätt för henne just nu.
[…]

Så i framtiden kommer jag fortsätta köra podden ”Storleken spelar roll”, men då blir det med en ny kollega 🙂 Tycker det var sjukt kul att podda och ser fram emot att släppa mer och ännu bättre avsnitt – och jag har saknat att ha lite mer krut då det passar min personlighet bättre 😉
[…]

Utifrån den feedback vi fått om att innehållet inte varit så klösigt kände jag att jag fick tvinga fram något som var värt att lyssna på i dom sista avsnitten, och så ska det inte vara. // Alexandra Nilsson

Alexandra avslöjar i ett blogginlägg att hennes och Linda-Marie Nilssons podd ”Storleken spelar roll” går i graven i sin nuvarande uppställning.
Enligt Alexandra är det Linda-Marie som dragit sig ur projektet, men Alexandra har alla planer på att fortsätta podda med en ny kollega och siktar på att kommande inlägg ska vara lite mer riviga än de varit fram till nu.

Alexandra har fått en kommentar på sin blogg om att hon slänger Linda-Marie under bussen med sitt inlägg, någonting Alexandra inte håller med om och menar att hon bara skriver om vad som hänt.
Jag tycker också man kan skymta en lite syrlig underton i Alexandras inlägg men förhoppningsvis har tjejerna löst detta på bästa sätt utan ”hard feelings”.

Vem tycker ni Alexandra ska podda med?
Vem kan bli en bra motpol till henne?

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De har bråkat sedan de startade podden, hörde Alexandra prata om det med en killkompis på Riche härom veckan! 😉

  Svara

   Tycker kissie och Amir borde göra en podd! Men dom kanske inte ens är vänner.. 😅

   Svara

   Gör hon Alexandra annat än bråkar med folk (speciellt ”vänner”?)

   Svara

    Det är nog ganska svårt att inte bråka med Linda Marie, jag vill tycka om henne men hon är så lättkränkt.

    Svara

   Behöver världen en podd med Alexandra?

   Svara

    Svar Nej. Har inte lyssnat på något hittills o kommer ej göra. Får öronskav av henne.

    Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Har*

   Svara

   Snygg freudiansk felsägning om personlighet…;)

   Svara

    Är autokorrigering på telefonen en freudiansk felsägning? Nej, läs på!

    Svara

     Det går inflation i uttrycket ”Läs på!”. Tror anonym är väl medveten om att det var autocorrect….

     Svara

   Tjära! Anonym 12:06 Obs! ingen freudiansk felskrivning. (Skulle vilja rulla dig i det)

   Att kalla någon för att ha äcklig personlighet. Är inte snällt eller trevligt. Bidrar ingenting till ett kommentarsfält. Så ska vi inte ha det.

   Svara

  Jag är så less på uttrycket ”kasta under bussen” som verkar ha blivit mode att använda bland folk som kommenterar bloggar.

  Svara

   Blablabla

   Svara

    Vad?

    Svara

   Min pojkvän lyckades till och med förvränga uttrycket till att jag skulle ”sluta kasta bussar på honom”.

   Svara

    DET var bra! Ska jag börja använda!

    Svara

  Ingen, kissan gör sig inte bra i ljud tycker jag. Tyckte de var en ovanligt dålig combo från början men de umgicks ju lite och antar att det låg nära till hands att testa. Inget konstigt att försöka ett tag till med någon ny. Förstår att många gamla bloggare vill hitta nya forum för att leva vidare dock är det inte alla som kommer lyckas med det, tror inte att den här kommande podden kommer gå hem alls hos hennes läsare tyvärr. Själv ser jag bara någon yt video ibland, tycker hon ligger lite efter i livet bland liknande bloggare. Blir nog så när man är hyfsat isolerad med sina samarbetspåsar hemma i sovrummet att man inte utvecklas mentalt i samma takt som när man är på en arbetsplats varje dag och tvingas till att anpassa sig efter andra människor vilket man lär och växer mycket av att göra.

  Svara

   Jag har börjat kolla Kissies vloggar nu på senaste och tycker faktiskt att hon har blivit helt ok. Om man jämför med IL som är den enda influenser jag har följt, så känns Alexandra bra mer jordnära, nutidsorienterad och med självdistans. Jag tror Alexandra har en chans att fortsätta växa eller hålla sig kvar om hon fortsätter i sin light TL-anda, till skillnad från IL som bara glider längre och längre bort från oss läsare för var dag som går.

   Svara

    Men alltså suck att dra in IL i allt. Får man inte skriva h..m?

    Svara

    Det gör henne tyvärr inte bra bara för att du jämför med henne.

    Svara

  Har aldrig gillat LM, och kissie är ingen jag följer slavisk heller även om jag kikar in någon gång i månaden. Tycker det blev så fånigt när hon började prata med killen dialekt när de blev ihop. Sedan allt tjat om kattpappa/mamma.. nä hon känns på många sätt fortfarande som en tonåring som nu leker vuxen.

  Svara

   Jo, hon och de flesta andra influencers känns verkligen som tonåringar. Ska försöka undvika dem framöver, känns inte som att jag har så mycket att hämta där (har någon det?). Resulterar mest i att jag skriver negativa kommentarer här. 😄

   Svara

   Ja, vad tusan är det för tjat om kattpappan?? De hatar ju katter båda två, vilket säger en hel del om vad de är för människor. Inte ett dugg överraskad över hur taskigt hon skriver om Linda Marie, kissie är lika elak som hon alltid varit. Den där nya snälla och goda imagen hon försöker sig på är så fake, hon har inte ändrat sig alls tyvärr.

   Svara

    Vad är man för människa om man hatar katter..?

    Svara

     Alla som hatar någon typ av djur är sjuka i huvudet

     Svara

      Man kan ju ogilla vissa djur för att man är rädd, allergisk, tycker vissa djur är obehagliga eller krävande. Både Alexandra och hennes kille har ju en egen hund som de verkar älska och ta väldigt väl hand om, så bara för att de inte vill ha en katt betyder inte att de är hemska människor. Människor som dömmer andra människor baserat på andrahandsinformation utan att veta bakgrunden, är däremot inte särskilt bra typer av människor däremot.

      Svara

      Älskar du spindlar? Ormar? Skorpioner? Fästingar? Såna där små maskar som krälar upp i urinröret om du råkar kissa i fel vattendrag? Om inte, är du sjuk i huvudet.

      Svara

   Ja men gud håller helt med! Kan dom bara sluta med kattmamma/pappa… det är bara obekvämt o lyssna när dom fjantar om det😂

   Svara

  Hade hon bara skrivit att LM dragit sig ur pga att det inte funkade för henne just nu, men att A kommer att fortsätta podden ändå men med en ny kompanjon så hade det inte varit några som helst konstigheter.

  Det är de sista onödiga (om än kanske sant) som får det att framstå som att A är lite tuffare än LM och ska nu ge lyssnarna vad dom vill ha. Det är ju sådana små pikar som visar att hon fortfarande har en del ”kissie” i sig, hon har absolut mognat sen den värsta tiden men man kan nog aldrig ta uthängerskan (är det ens ett ord? 😂) ur influencern.

  Svara

   Lol

   Svara

   Ja, såna små sylvassa pikar för att rättfärdiga sig själv och sitt eget beteende/agerande – för att rädda sig själv. ”Felet var inte mitt!” Blä. Skulle hon inte skrivit det sista hade inlägget som du säger varit mycket bättre och trevligare.

   Svara

    Precis! Typiskt Alexandra-stil att skriva så. Tröttsamt och en del av det som gör att hon inte är ”likeable”…

    Svara

   Nej, hon har inte mognat eller blivit en bättre människa. Hon låtsas som det, men hon är den samma gamla elaka kissie som tar varje chans att trycka till någon. Elakt, onödigt och väldigt oproffsigt.

   Svara

  Det blev inte långvarigt. Antar att vänskapen är typ över också då. Du har ju frågat även tidigare vem Alexandra ska podda med, nu frågar du igen.

  Svara

  Jag tycker inte hon är syrlig eller kastar LM under bussen, hon berättar kort hur det slutade och om hon vill fortsätta med podden så ska hon väl få peppa med att det kommer bli bättre, med en ny kollega eller inte.

  Svara

   Håller med tycker, Alexandra förklarade bara vad som har hänt. Tycker dock inte alls om lm..

   Svara

  Fast jag förstår att det är lite surt att sätta undan tid för att spela in två avsnitt helt i onödan när LM redan visste att hon ville hoppa av. Oavsett om LM inte trivs med formatet eller Alexandra så kan man ha stake nog att säga till i tid.
  Sen kan man diskutera hur en vuxen ska hantera det i ett inlägg. Hade jag haft en blogg hade jag nog också pikat den jag varit besviken på.
  Andras tid slösar man inte bort, punkt.

  Svara

   Vadå i onödan? Ska de inte släppa de två avsnitt de spelat in då, eller menar du att de aldrig spelade in två som de avsatt tid för och planerat att spela in? Är nog inte värre än att de kan göra annat på den tiden, var nog inga livsviktiga saker som fick stå åt sidan för det.

   Svara

  Förra veckan skrev Camilla ett inlägg om en bloggares bristande integritet gällande sonen. Nu har han även blivit uppvisad när han sover i en kundvagn på IKEA. 9 år, men tydligen ett småbarn i sin mammas hjärna.

  Svara

   ja jag regaerade också på det.

   Svara

    Helt utlämnad när han är med henne.

    Svara

   Men ge henne ingen uppmärksamhet, är ju det hon vill, därför hon gör så ju, det är strategi. Du gör ju henne bara till viljes och skickar klick till henne när du skriver om henne här, är ju det hon vill.

   Svara

   Då måste han va rätt slutkörd stackarn. Kanske skulle fått vara hemma.

   Svara

    Verkligen, men hans behov är aldrig prio ett.

    Svara

  Nu är hon snabb igen med att ta bort svar till dem som tjatar om avslöjad och b.luffsi.ffror – att det är vridet här och av media, I L behöver knappast det liksom med tanke på det stora antal besök hon har men vi får absolut inte skriva det här, vi får inte rätfärdiga I L här. Alltså förstår ni.

  Svara

   Va?

   Svara

  Kan inte CamCam dela inlägget igen om att se över klimatet som råder här? Så att fler ser det. Tror många missat det för stämningen i kommentarsfälten är fortfarande förpestad och energislukande av besserwissrar och de som klankar ner på andra och andras livsval. Man tappar tyvärr suget för att fortsätta läsa och se kommentarerna, det är inte alls som det var förut.

  Svara

   Finns andra bloggar att läsa.

   Svara

    Missade du också Camillas inlägg?

    Svara

     Nej men det finns andra bloggar att läsa och annat att ägna sig åt. Håller med om klimatet.

     Svara

      Men vad har det med saken att göra att det finns andra bloggar? Man kan väl fortfarande önska ett bättre klimat här.

      Svara

   I all välmening, (och ta inte det här som ett syrligt piskrapp för det är inte tanken alls) om man tycker att besserwissrar är jobbigt så gör man nog klokast i att hålla sig borta från internet helt och hållet.
   Det är så här överallt på nätet.
   Visst är det tråkigt, men som sagt, känner man att det tar för mycket energi att läsa sådant så kanske man ska göra något annat med sin tid.
   Jag tror det är väldigt svårt att skapa en ”fristad” online idag, där alla bara skriver fjärilar och skickar positiva vibbar, när fingrarna och internetuppkopplingen är snabbare än hjärnan på många människor…
   Det var en tanke jag fick och inte skrivet för att håna eller trycka ner! 🙂

   Svara

    Men det finns väl ett mellanting mellan elakhet och ”fjärilar”? Förut kunde vi ha olika åsikter och diskutera ändå här inne. Nu spelar det ingen roll vad folk tycker, allt går ut på att trycka till varandra.

    Svara

     Poängen var att det är så överallt nuförtiden……….

     Svara

      Och då ska man bara acceptera det? Varför inte göra det man kan för att hålla god stämning (i Camillas fall modda och blocka de som inte kan bete sig)?

      Svara

      Det är inte ”nuförtiden” så länge människor finns så är det såhär o har alltid vart så

      Svara

    +1 på den!! Ett jäkla tjat över att kommentarfältet inte är trevligt för vissa, när det diskuteras och många är ironiska. Så känslig ska man inte vara! Då ska man nog logga ut helt enkelt.

    Svara

   Kan inte snälla rara camilla, camcam skriva om Biancas Snippis ”educationvideo”. För den kan väl inte någon ha missat? Det här om att slänga LM under bussen blir ju bara små…tråkigt. Jag ser inte poängen med att hon skulle slänga henne under bussen? Hon skrev väl bara en simpel förklaring om hur läget ligger till? 😅😊

   Svara

    Ska vi ha ännu en lektion i hur man bäst tar hand om sitt underliv?

    Sist den diskussionen var uppe här så var det alltså på allvar folk som hävdade att de tvättade sig INUTI slidan för att inte lukta kiss..

    Kanske bäst att lobba för bättre sexualkunskap i skolan där de rimligtvis också går igenom hur man sköter ett underliv (och varifrån man kissar). Verkar vara kunskap som inte alla har fått med sig.

    Svara

     Hahahahahaha

     Svara

  Dessie har köpt en liten fluffboll till hund till sonen, ”allergivänlig för T”, för 4 dagar sen. Undrar hur långvarig hunden blir innan den måste flytta pga sonens allergi…

  Svara

   Eller hur finns inte allergivänliga hundar. Man tål en rad mer eller mindre och sen i sin tur tål man en individ mer eller mindre

   Svara

   Han skulle väl bli YouTuber. Bäst o börja någonstans..
   Köp en hund för sånt är alltid en”klickbait”. Ännu mer när den tyvärr inte var allergivänlig längre.. brilliant😂👍

   Svara

  Tyckte inte Linda-Marie tillförde någonting till podden, precis som i sina vloggar. Tyckte om kanske första tre-fyra videorna då hon verkade trevlig men… Varje video är likadan, hon gråter hela tiden, säger ingenting nytt, står inte för någon åsikt utan kör brasklappar deluxe och sen… alla click-bait-rubriker..

  Svara

   Har inte lyssnat på podden så kan inte uttala mig men gällande clickbait-rubriker så kör väl Alexandra också med det lika mycket. Kanske bättre att gråta än att vara elak mot andra, snacka ner andra och rida på andras namn för egen vinning.

   Svara

   Om du tycker att hon gråter i varje video så tror jag verkligen inte du följer henne aktivt. Det är verkligen ingenting hon gör. Hon sprider oftast väldigt positiv intervju och skämtar/skrattar 😊

   Svara

    Energi* , inte intervju 😅

    Svara

    Det känns rätt uppenbart att jag inte följer henne aktivt?

    Svara

     ”Varje video är likadan”

     Svara

      Ja? Därför jag då slutat att titta? Dvs följer inte aktivt?

      Svara

  Linda-Marie grät i varje avsnitt..

  Svara

   Varför???

   Svara

    Tja, vad vore hon utan sina extra kilon och sina dagliga gråtattacker? Absolut ingen alls utan bara en vanlig tjej med brunt hår och inga lunchevents att gå på. Det gäller att mjölka ur varandra droppe självömkan man har för att få sympatier.

    Svara

     Men vad är det med folk och er skeva människosyn? Klart hon är mycket mer än så!

     Svara

  Finns ingen ursäkt till mobbningen kissies gjorde som 18+ många gånger, det är ingen ursäkt att man gör saker under en karaktär eller att man är ung ja man kan göra misstag men att sitta och säga vissa folk är äckliga vidriga hon om någon har ju haft en besatthet och hat mot feta, har inget för Linda Marie heller men den kombon var nog som gjord för en katastrof .. 🙂 och onödigt av kissie att baka in en pik i sitt inlägg hade räckt med att bara säga hon ska byta vem hon poddar med..

  Svara

   Tycker det är konstigt att hon som alltid varit så ful alltid varit så taskig mot andras utseenden.

   Svara

    Projektion!

    Svara

  Borde vara omöjligt att bli känd och göra samarbeten genom att grina sig igenom livet. Vem fan följer offerkoftan ens, hon är värre än abc. Kissie är inte längre en bra bloggare hellre, hon blev omsprungen för 5 år sedan av en hel kull nya roliga personer.

  Svara

  Kissies har också attackerat mångas utseenden till exempel Isabella L

  Jag såg att Kissie hade zoomat in en bild på min acne och skrivit elakt om den. Jag undrar bara varför? Varför gör människor så egentligen? Vad vinner hon på det?

  Jag vet att jag har acne, hela Sverige vet det men det gör inte mig något. Vissa har det andra inte men det har ingen betydelse.”

  Svara

  En bra motpol till Kissie…tja….Bianca Ingrosso…..?

  Svara

  Alexandra har en tendens att ” gå på folk”, som att hon är bättre än alla andra. Samma gjorde hon igår på sin story ang. Influencern som det stod omskrivet om i tidningen, där är ingen DÖMD än, finns endast misstanke men nej då jävlar ska denna person enligt Alexandra slaktas överallt. Vad hände med källkritik istället för att uppmana folk via sociala medier att ” hata”, ” utesluta” och allt hon gick på om ang denna influencern. Nä hon böla själv när hon inte kände sig välkommen på ett event men uppmanar gärna själv till hat.

  Svara

   Likställde du just en våldtäkt med ett influencerevent?

   Svara

    Så klart ska folk misstolka saker och ting…. Nej absolut inte, syftar på Alexandras agerande gentemot ännu en ICKE DÖMD person. Det var hemskt att se hennes story igår . Hon är snabb att döma andra utan att ha fakta på bordet men så fort det är ngt där hon är inblandad i då är det så synd om henne.

    Svara

     Man behöver inte vara dömd för att vara våldtäktsman dock, tvärtemot är dom flesta väldigt icke dömda..

     Svara

   Reagerade också på att hennes ton när hon pratade om den misstänkte influencern igår på sin story. Kunde hon inte väntat tills han är dömd om han nu är skyldig? (OBS! Misstror inte någon som säger att den varit med om en våldtäkt, men det är viktigt att det inte är folket utan våra domstolar som ska döma) Först då är det väl rimligt att ”slakta” någon socialt.

   Svara

  syrlig underton?
  Alexandra var väldigt saklig .

  Svara

  Jag följer Alexandra på youtube och tycker det är ett helt okej tidsfördriv. Men nåt jag VERKLIGEN stör mig på (helt orimligt visserligen, men språkpolisen i mig stör sig) är att hon säger ENKLIGEN istället för äntligen och EGENKLIGEN istället för egentligen.
  Kan inte bara vara jag blir störd när folk inte kan säga rätt utan har ett ord som inte ens existerar istället?

  Svara

   Åå lyssnade på en podd imorse (Rättegångspodden, Det svältödda spädbarnet) och pappan sa flera gånger igenkligen, störde mig verkligen på det! Eller det var ytterligare ett störigt attribut på en störig människa om man säger så, haha.

   Svara

    Det är många från Gbg som säger så, merparten skulle jag säga.

    Svara

   Följer inte Alexandra men jag håller med dig Jess så mycket om dessa ord, och ”Jenklien” och ”Odenklit”……..rys rys rys
   Man hör det även på TV. Jag blir galen. Varför vill man uttala ord fel? Det låter ju bara ointelligent och mer som ett barn som inte kan uttala alla bokstäver eller ljud.

   Svara

   Ja guud ja. Min pappa säger ajtomatisk i stället för automatisk och jag kokar inombords varenda gång.

   Svara

   Samma med ”interjuv” och ”jenn-ialisk”…

   Svara

   Men Kissies nya dialekt då?? Har inte sett någon som har anmärkt på det men hon låter mer och mer som hennes pojkvän haha

   Svara

    Fast blir det inte så när man umgås väldigt mycket med en person? Jag lägger väldigt lätt om min dialekt beroende på vem jag pratar med och det kommer av sig självt 😬

    Svara

     Jag med. Ofta märker jag det inte direkt heller.

     Svara

  Alla dessa som ska Podda.
  Några avsnitt o sen nääääää
  Bläää

  Svara

  Åh, jag har så svårt för LM, speciellt när hon envisas med att ha för liten bh hela tiden 😬

  Svara

   Eller när hon ska trycka upp rattarna så högt det går. Men det kanske bara blir så🙄

   Svara

  Linda-Marie berättade för ett par veckor sedan att hon inte var sugen att podda mer, så ser inget konstigt allt med Alexandras kommentar + de umgås ju regelbundet med sina respektive. Gosh, vissa vill hitta drama i ALLT.

  Svara

   Hej Alexandra!

   Svara

    haha knappast….you wish ;D

    Svara

  Förlåt men vem följer ens kissie? Hon borde pensionera sig hahah

  Svara

   Jaha nu ska man visst pensionera sig vid 30.. när dem flesta ofta har 50 relativt friska år kvar eller mer.. hur gammal är du som ger denna kommentar? 🙂 vill du gå i pension som 30?

   Svara

  https://www.youtube.com/watch?v=JwQUjGIDtj8

  den här videon av hanna widerstedt borde skrivas om, speciellt under metoo perioden och hon om någon glömdes bort och fick stå ut med mest…………

  Svara

  Baranikki hade kanske kunnat få Alexandra att vakna på riktigt och se över sin syn på saker och ting…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.