Kenza lanserar barnkläder tillsammans med Babyshop

Nu avslöjar Kenza att det hon hintade om tidigare i år är att hon släpper en kollektion barnkläder tillsammans med Babyshop.
Det blir alltså ingen ”mommy and me-kollektion” med Ivyrevel där man kan matcha sina och barnets kläder likt den satsning Gina Tricot gjort.
Det är ju lite trist, jag önskar att hon tagit fram en kollektion för alla medlemmar av familjen. Mamma, pappa, barn, hund, katt och slutligen dammråttor.
Typ så här:

Bildkälla.

Men icke…
Jag undrar vad Kenzas barnkläder kommer kosta?
Det finns ju alla möjliga prisklasser på Babyshop, från en hundralapp för en tröja upp till dryga 10 000 kr för en kappa från Burberry.
Vad är Kenzas namn värt?
Hur mycket dyrare kan man göra ett plagg som hon satt sitt namn på?
25%? 50%?

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så himla originellt.

  Svara

  Någon mer än jag som såg wahlgrens värld igår och som reagerade över en konversation mellan Melina och Bianca;

  Melina: Du kommer inte gilla när du ser vilken storlek det är på din pyjamas
  Bianca: vadå är det M????😰😱

  Tycker verkligen inte det är ok med alla unga fans hon har

  Svara

   hon kanske har L?? ser ut som det i alla fall

   Svara

   Bianca är fortfarande sjuk – vilket hon är relativt öppen med ändå kan jag tycka. Så jag kan förstå henne, tycker dock inte de borde ha med detta i programmet då många unga tjejer tittar på detta.

   Svara

    Så då är det bra att Melina kryddar på det extra menar du? ”

    Svara

   Var det inte att det var xl som var grejen? Hon är väl ganska långt ifrån det egentligen.

   Svara

    Ganska långt ifrån? Hon är väl max S. Ser ut att ha samma kropp som mig ungefär. Nu vet jag iofs inte hur lång hon är.
    Men varför sänder de det för? Noll ansvarstagande på femman eller?

    Svara

    Spelar väl ingen roll. Onödig kommentar

    Svara

   men lägg aaaaavvv

   Svara

  åh nej inte en till orkar inte
  finns det inga andra sätt att tjäna pengar på? Ivy R går inte bra så kanske smart att inte samarbetet sker med dom iaf(inget illa menat såklart)

  Svara

   Jo, nu blev alla på Ivy Revel kränkta, säg förlåt!!!!
   🤓

   Svara

  Hoppas på lite roliga färger och mönster i alla fall. Så att det inte bara är i 12 nyanser av beige, som på bilden.

  hade jag av någon anledning fått frågan att designa barnkläder hade jag gjort det på en gång. Älskar barn- och bebiskläder, nästan så man vill skaffa en unge till enbart för de där söta små sparkdräkterna.

  Svara

   Håller verkligen med. Föredrar personligen helsvart eller regnbågens alla färger, INTE pastellbeige eller – kanske ännu värre – grått/grisrosa som dominerar såväl barnens rum som kläder idag. Nån butik utöver t.ex. Villervalla och Polarn som har något sånär färgglada kläder?

   Svara

    Lindex har superfina färger och mönster! Mycket ekologiskt och återvunnet dessutom 👍

    Svara

     Lindex är bäst av kedjorna, tycker jag. Fina och färgglada, som inte bara är coola bilar eller gulliga pastellkaniner. Bra kvalitet också.

     Svara

      Synd att alla kläder är så breda, bara. 😢

      Svara

       Vanliga kläder kan väl inte bli för brett på barn direkt? Värre med H&Ms snäva/figursydda flickkläder, barnkläder ska ju vara breda.

       Svara

    Lindex!!!!🤩

    Svara

  Varför skriver du att hon bara sätter sitt namn på kollektionen när hon har designat den själv, valt tyger och skissat modeller osv?

  Svara

   Tror du på tomten också?

   Svara

   ”okej”

   Svara

   Var någonstans har du fått det ifrån?

   Svara

   Kanske lika bra att kolla kinasidorna ifall liknande ”kopior” finns där 😜

   Svara

  Bianca Ingrosso är vad vi kommer tänka på om tio år, när vi nostalgitrippar till pengagiriga själalösa kappvändare. Också synonyma med influencers.

  Hoppas hon inte lyckas stanna kvar i rampljuset länge till. När hennes följare åldras kommer de förhoppningsvis lämna henne.

  Svara

   Hennes familj kommer ALDRIG att lämna rampljuset. Så länge hon är en Wahlgren så kommer det finnas en plats för henne.

   Svara

   Märkligt önsketänkande 😏

   Svara

   Familjen Wahlgren har varit aktiva sen 1930 talet. Sen är hon till hälften Ingrosso på det. Hon kommer vara i rampljuset långt efter hon själv bett om att få slippa att vara det. Så länge vi har kvällstidningar kommer det komma rubriker.

   Svara

  Blir säkert gulligt ❤️

  Svara

  Znark….. zzzzzzzzzz

  Svara

  Kuling brukar ligga på typ Lindex-priser och marknadsför sig på att vara prisvärda så tror inte att de kommer att gå upp så mycket bara för att det är Kenzas namn på dom.
  Jag hoppas på lite roliga prints i fina färger!

  Svara

  Hennes blogg är overkligt tråkig

  Svara

   Just nu tycker jag inte att den är så rolig, då det bara är bebis, serier och mat. Men i omgångar tycker jag att Kenza är rolig att följa.

   Svara

  Samarbetet är väl vad jag förstår med Kuling som ska säljas på Babyshop? Som ovan nämnde, Kuling gör sjukt prisvärda och väldigt bra kläder! Har köpt mycket därifrån!

  Svara

  Finns inte mycket som är så irriterande som influencers som hänger ut sina barn som tex Kenza och Margaux gör. Noll integritet. Visst, ta bilder ammandes eller på barnet -men att posta dom över heeeeela internet för hela världen att se!? Kul för Nikola att vid 15 års ålder se sig själv på bilderna Kenza lägger upp med tutten i munnen. Stackars barn

  Svara

   Om 15 år kommer det vara så mycket bilder som figurerar på nätet att de nog spelar mindre roll trots allt.

   Svara

   Ja! Som vuxen tycker väl de flesta att amning är helt naturligt och inget konstigt alls, det är ju helt naturligt och ingenting konstigt alls. Som barn Kan det dock bli lite känsligt med bilder från när Man var yngre. Jag och typ alla mina kompisar tyckte Under en period att det var sjukt pinsamt med bebisbilder där man badade naken. Jag brukade plocka ut bilder jag skämdes över från fotoalbum så att ingen skulle se dem. Att under en sådan period ha massa bilder ute för alla ens kompisar att se när man ammar sin mamma hade för mig varit jätte jobbigt i den åldern. Jag kanske var väldigt känslig dock, vad vet jag!

   Med detta menar jag verkligen INTE att man inte ska få amma offentligt, eller att det är störande på något vis. Jag menar bara att det som barn inte alltid är kul med vissa bebisbilder.

   Svara

    Håller med S till 100 %! Självklart skall man amma var man vill osv men skulle aldrig nånsin lägga upp en bild på när min son gör de på nätet av den enkla anledningen att jag själv skulle skämts ögonen ur mig i tonåren om en sådan bild fanns på mig för alla att se. Och känner att de blir ännu känsligare när barnen är äldre (och kanske är mer igenkännbara) typ LDs ungar som de finns massa bilder på när det var typ två. Amma så länge du vill I dont care men för din unges skull behöver du inte dela bilder på de som kommer finnas kvar for Ever and Ever.

    Svara

   16.27//
   Ohhh vänta bara när ( om) vaginabianca trycker ut en unge 👶
   Då lär sig det bli bilder av det hela rubbet!😮
   Hon kommer Älska,älska, älska allt barnmat, blöjor 😋 mmmm 😋

   Svara

  Även om hon designar jättefina kläder kommer jag inte köpa dom till min bebis. Vill inte stötta Kenza. Vet faktiskt inte varför, jag har följt henne hur länge som helst, mer än 10 år… Men kanske tröttnat? Det är konstigt det där… 🤨

  Svara

  Tycker det är ett passande samarbete för Kenza. Kläder är hennes intresse, känns ärligare än random samarbeten. Förstår inte vad folk klagar på. Brukar ju annars heta att influencers kränger skit de inte själva är intresserade av. Antar att de inte kan göra rätt.

  Svara

   Ibland glömmer man hur många olika personer det egentligen är som kommenterar influencers påhitt. Det finns väl alltid folk som gillar vissa saker och ogillar andra.

   Svara

  Jag har besökt ivyrevels popup-butik. Inte ett enda plagg som inte är av polyester/plast så långt ögat kan nå. Jag skulle aldrig klä en bebis i sånt skit. Jag misstänker att det är därför det inte går så bra, folk vill nog ha bättre Kvalle för dom priserna. Hoppas de har valt material med omsorg isf, det där plastiga är förjävligt.

  Svara

   Usch! Vidrigt med polyester till bebisar. De som har den absolut känsligaste huden.

   Svara

    Så du köper vad? Bomull?

    Svara

     Mjuka naturmaterial såklart. Vad annars?

     Svara

      En ”blandning av ull och kashmir” om barnet själv får välja 🙂

      Svara

       Gärna det! 🙂

       Svara

      Bomull är ett av de värsta materialen man kan använda ur miljösynpunkt. Jag hoppas du inte köper ekologisk bomull i tron att det är bra för miljön och ditt barn.

      Svara

       Ja, hoppas 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

       Svara

  Tror det blir dyra barnkläder i billigt material. Alltså inget nytt under solen när det gäller vanliga influencer samarbeten.
  Kan inte infl. trenden dö ut någon gång?!?
  Så trött på deras konsumtionshets och ytlighet, samt noll intellekt. 🤮

  Svara

   Den där inte ut så länge som vi fortsätter att följa allt de gör…

   Svara

    Dör*

    Svara

   Tror det är många som håller med dig. Influenservärlden börjar kännas mättad. Inget är vare sig nytt eller intressant längre.

   Svara

    Inte ens de som aktivt följer dessa influencers verkar tycka att det är kul längre. De verkar bara vara där för att leta småsaker att kunna blåsa upp till kritik.

    Svara

  Ja nog kan priset gå upp när hon står som designer. Många kommer nog att köpa tror jag.

  Svara

   Det tror inte jag.

   Svara

   Lika många som köpte hennes parfym kanske…….. (som btw fortfarande inte sålt slut sitt ”exklusiva” lager…..)

   Svara

  Bella visar upp sina skogarderob helt random, ser ut att vara typ 100 par skor, sedan fortsätter skrytfesten med visningar av hennes lyxkåk (som ju inte är hennes länge till). För att till sist avslutas med en bild på Bella som verkligen ser ut som att hon sålt smöret och tappat pengarna.
  Vad är grejen liksom? Rik och olycklig?
  🥱🙈🙄

  Svara

   Jo, kändes märkligt att se.

   Svara

  Jag tänker mer såhär; vad kommer hennes kläder att ha för andrahandsvärde? Jämför med andra klädmärken för barn, tex Livly. Där har ni ett väldigt bra andrahandsvärdet. Tror dessvärre (kanske fördom nu från min sida) att det är mest slit och slängkläder, vilket är synd. Det är det sista vi behöver idag. Men som alltid när det gäller influensers (de flesta): money talks.

  Svara

   Livly, är det ett svenskt märke, eller kanske franskt?

   Svara

    Det är ett svenskt märke.

    Svara

   Förutom Livly och polarn typ har ju barnkläder generellt ett lågt andrahandsvärde

   Svara

  Jag mår illa av att influensers använder sina barn som accessoarer och bidragande inkomst. Förlåt men det är inte därför man skaffar barn. Vad håller folk på med?!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.