Aftonbladet fälls för krönika om X.

Här kan man läsa hela motiveringen till fällningen.  

Det går inte snabbt alla gånger, men nu står det klart att Mediernas Etiknämnd klandrar Aftonbladet för att ha brutit mot god publicistisk sed i den krönika av Åsa Linderborg som jag kritiserade här.

Jag är den förste att applådera Aftonbladets kulturchef för sin krönika om Isabella Löwengrip. Det är många huvudet på spiken i hennes text om Isabella,  och hade det inte varit för att hennes omnämnande om X som en ”gangster” så hade jag inte reagerat.
Anledningen till att jag reagerar är för att jag på flera håll hört att många anser att just den formuleringen i en så pass etablerad tidning som Aftonbladet ger legitimitet till Isabellas case, trots att det nu visat sig kunna vara helt taget ur luften.
[…]

Att fortsätta kalla X för en ”gangster” i ljuset av det som pågår är djupt oetiskt i mina ögon – särskilt som det inte är annat än ett rykte, skapat av Isabella själv.
Ska det verkligen få egna, bångstyriga ben i en så pass stor tidning som Aftonbladet?

Jag har bett Aftonbladets Kulturchef och skribenten bakom krönikan – Åsa Linderborg –  om en kommentar men hon har inte återkommit med en kommentar. // Från mitt inlägg

Jag kan väl tillägga att Åsa Linderborg aldrig återkom med en kommentar på mitt ifrågasättande, men vad ska man göra?
Jag är ju bara en simpel liten bloggare.
Förhoppningsvis får den här fällningen lite mer respons från Aftonbladet och Åsa Lindeborg och att de publicerar en ursäkt till den utpekade personen.
Det är väl det minsta man kan begära, eller?

Jag undrar hur många fler anmälningar som gjorts i efterskalven av Isabella Löwengrips fabricerade jordbävning?
Expressen måste ju också ligga rätt pyrt till med tanke på att det var de som publicerade alla Isabellas utsagor utan minsta reservation eller källkontroll, och således då också är anledningen till att de här lögnerna fick ben i och med alla ”re-writes”.

Jag kan förstå att det här känns som en klen tröst med tanke på vad X utsattes för av sin fd flickvän och svensk media, men det är ändå något.
En klen tröst, men ändå en liten upprättelse…

Tack för tips!

215 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nuuu förstår jag ingenting…

  Svara

   Jag hajar inte heller.

   Svara

    I see what you did there

    Svara

    🤣🤣🤣

    Svara

    Bara en vit kränkt man. Inget där.

    Svara

     Moget.

     Svara

   Aftonbladet har fällts för att ha beskrivit Bellas ex som gangster. Aftonbladet baserade denna beskrivning på Bellas påhittade historier om att maffian var efter hennes ex pga skumma affärer. Bella har senare erkänt att detta inte var sant men både Aftonbladet och Expressen publicerade dessa påhittade historier utan att kolla upp om det stämde.

   Svara

    Nya Stollis 🤦🏽‍♀️😂💖

    Svara

     Jag är varken ny här eller stollis. Vart någonstans har Isabella ”erkänt” att hon hittat på det?

     Svara

     Försök debattera i sak och besvara argumenten eller kom med synpunkter på vad som sägs i stället för att förstöra diskussionen med olika härskartekniker.

     Svara

     Varför inte samma gamla?

     Svara

     Tror det är du som är en stollis 22:15 och försöker flytta fokus så fort IL försvaras, som en försvarsmekanism när det inte finns motargument. Pinsamt. Barnsligt. Genomskinligt. Tyvärr får du nog ge upp nu, det var väl förresten sånt beteende cam bad om att slippa här eller 😉 men det är en strategi av dig och man anar vem du är.

     Svara

    Stina är du här eller har vi en ny stollis?

    Svara

    21.59/
    Borde man inte skicka en känga även till Isabella?
    Hon som startade kriget!

    Svara

    Se sanningen vid ögat!
    Tänk om detta ( IL) nu våre din elaka granne som du inte acceptera någonstans- du visste hur mycket hen ljuger och håller på- ändå säger folk om hens närhet hur snäll och fin hen är!
    Så skulle du byta din åsikt om hen trots du vet inombords du har rätt?
    Va?????

    Svara

     Till Anonym 08:37

     Se sanningen i vitögat menar du nog.

     Svara

    Lol

    Svara

     Betyder det att även den här bloggen kan och kommer att stämmas för hur den utmålat Bella?

     Svara

      Aftonbladet har blivit fälld i mediernas etiknämnd. De har inte blivit stämda.
      Förklara gärna kopplingen mellan denna bloggs uttalanden avseende det inträffade och Aftonbladet.

      Svara

       Hen påpekar att hade anmälan inkommit mot den här bloggen hade motiveringen och antalet fällningar varit många fler och motiveringen mycket hårdare. IL verkar vara en sån som tar the high ground men den som lever får se.

       Svara

    Länka please !

    Svara

    Nej IL har inte sagt att det inte var sant och hon har inte sagt något om maffia, sluta ljug. Hon han inte hjälpa vad tidningar skriver och vrider, de vrider för att få det låta mer dramatiskt för det säljer. Så gör de alltid. Klandra inte IL för det.

    Svara

     Sa inte din idol att det stod svarta bilar utanför hennes hus, och att de var registrerade på grovt kriminella? Vilket det visade sig bara var hittepå. Igen.

     Svara

      Hur har det visat sig vara hittepå? Nej det har inte visat sig någonting och du vet inte vad hon fick höra för info av andra tex kan det ha varit livvakten som sa det till henne, och de kan ju verkligen ha sett skumma bilar i området – vilket var vad hon sa att de sett, bilar som tillhört människor som varit dömda. Sluta med tjatet om idol så fort någon försvarar, rättar till och skriver sann fakta.

      Svara

       Du kommer med ”sann fakta”? Ha, ha, du är otroligt rolig!

       Svara

   Hajar du nu?

   Svara

    Tack tack, japp de gör jag

    Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Bara ännu ett exempel på hur skadlig Isabella Löwengrip är; finns det någon i hennes omgivning som inte farit illa? Och så har vi ”journalisterna” på Expressen och Aftonbladet som tar emot allt som Isabella Löwengrip matar dem med och sedan publicerar det som fakta. Inte undra på att journalistkåren är så illa omtyckt.

  Svara

   Försvinn bara.

   Svara

    Har Bella vikt ut sig. ??

    Svara

     Hon var naken på tidningsomslaget på sin dåvarande tidning egoboost

     Svara

      Man såg dock inget mer än bara naken hud kanske bör tilläggas haha med tanke på hur folk vrider och rykten som startas här.

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Ja det var coolt och modigt av henne att vinterbada. Inte heller då såg man något direkt även om hon var naken på långt avstånd och i vattnet, men det var jobbigt för dig att hon var naken eller haha. Någon marinsoldat var nog inte där, där har du nog lite fel, men Marisol var ju med däremot. Jeeses alltså.

      Svara

       OMG 😆
       Som du vrider och vänder kappan efter isbad!
       Jösses modigt, va i hel.. le hur tänker du nu?
       Lite synd om dig faktiskt.

       Svara

     Så här såg omslaget ut
     https://cached-images.bonnier.news/swift/bilder/media/d6c340b9fb301244fe2ade83737f9c52.jpg
     Det var under ”size me” perioden

     Svara

    Sådana här kommentarer är så onödiga.

    Svara

     Dina???????

     Svara

   Du kan inte ens kopiera text för ett korrekt citat.

   Svara

   Du låter jämt likadan, vad du än har för alias.

   Svara

   22.15/
   Lägg ned själv- det är ju Isabella som matar journalister med osanning.- utan att tänka hur illa de tredje partiet får lida!
   OM det skulle vara så att Bella inte sagt något, så hennes ansvar och ta kontakt med tidningen/ rätta till skriverier och inte bara chilla 😎

   Svara

   Men lägg av. Skadlig? Alla i hennes omgivning har farit illa? Nej, sluta bara. Är det någon som farit illa av journalisters och tidningars vridna skriverier så är det IL, och hon kan inte hjälpa vad de skriver och hur de vrider och att de är som hyenor efter henne.

   Svara

    Ja du har helt rätt. Ett löp på expressen och hon blev av med 80% av sina kunder.
    Det är fruktansvärt synd om Isabella.

    Svara

  Humm. Fast om man läser etiknämndens beslut så är det ganska långt från ditt inlägg? Alltså du klandrar ju krönikören för nåt helt annat än vad etiknämnden gör. Så på det hela ett lite missvisande inlägg från din sida, det är ju faktiskt inte som att pressens etiknämnd stöder dig i sak utan de pratar om annat. Du har ju själv bidragit till att personen blev omtalad och identifierad för övrigt, trots att du själv tycker att det är för en god sak. Och ska man vara ärlig så har du väl bidragit mer till det än frk Linderborg?

  Svara

   Hur tänker du då?
   Jag kritiserade Aftonbladet och Åsa Linderborg för att kalla X för gangster.
   Mediernas Etiknämnd klandrar Aftonbladet för att ha brutit mot god publicistisk sed när man i en krönika beskrev anmälaren som en gangster.

   Svara

    Jo men det stora problemet är ju att han gick att identifiera, gangster eller ej. Publicitetsskada lider han ju lika mycket av pga det som verkligen skedde, alltså det han gjorde utan att vara ”gangster.” Och där har du ju bidragit väldigt mycket mer än aftonbladet till att alla vet vem han är och vad han gjort, inte sant?

    Svara

     Det är inte hans åsikt, han är snarare tacksam att någon ifrågasatte de stora drakarna. Annars hade han ju kunnat anmäla mig också till PO men det har han inte gjort.
     Det är svar nog för mig…

     Svara

      Det är fullt möjligt att det inte är hans åsikt och att lika möjligt att han personligen är tacksam men det är inte desto mindre sant…du pratar ju om en människa som förmodligen varit väldigt stressad under längre tid och konstigt vore om han vore helt rationell i sin bedömning av vad som är bra publicitet och vad som inte är det.

      Svara

       Utgå ifrån att det är hans juridiska ombud som både gav honom råd om hur han skulle agera för att minimera skadorna OCH gjort anmälan åt honom.

       Svara

      Fast handen på hjärtat, tror du verkligen på det själv? Faktum är ju att du har serverat internet hans historia som en sanning och i och med det lagt upp IL som en lögnare, vilket hjälper honom. X är nog smartare än att bita den hand som föder honom.

      Svara

       Fast där reagerar han ju emotionellt och rätt korkat. De flesta som vare sig har något för eller emot IL tänker väl bara att det får honom att se väldigt ansvarslös ut. Jag menar, det finns ju en anledning till att han befinner sig i den situation han gör och den har ju inget med hans ex att göra. Även om man som medmänniska kan förstå att hans situation var jättesvår och att det nog är enklare fokusera på flickvännen. De flesta av oss har väl problem med självinsikt ibland och hans situation var såklart extrem. Men det får honom ju inte att se ”bra” ut hantera det på så vis alltså genom att undvika se problemet.

       Svara

     21.34/
     Är du Denomväldigadomarjävel här eller?

     Svara

      Den omväldiga?🤔🤭🤣

      Svara

       Åh fan, jag läste Demon 🤣🤣

       Svara

     Jag förstår inte riktigt ditt resonemang därför frågar jag. I krönikan använder krönikören från Aftonbladet epitetet gangster på NN, vilket är det CG invänder emot och exakt det Aftonbladet blir gälda för.
     Du får gärna utveckla vad som egentligen skedde. I den knapphändiga tillförlitliga dokumentation som finns så finns ingen dom mot NN och heller inga evidens på brottslig verksamhet.
     Att göra dåliga placeringar är sånt som händer och faktiskt som enskild företeelse något som inte ger personen dåligt ryckte.
     När det gäller vem som bidragit till att utmåla NN som klandervärd är det IL själv på sociala media. Personligen är jag förvånad över att han inte gjorde en förtalsanmälan mot Isabella Löwengrip.

     Svara

      Läs motiveringen under publicitetsskada så framgår det hur jag resonerar.

      Svara

       Tråkigt att du inte vill svara på min fråga. Eller kanske du inte kan?

       Svara

        Det var ett uppriktigt svar. Läs etiknämndens resonemang under publicitetsskada så borde det framgå hur jag resonerat.

        Svara

         Ditt resonemang håller inte och din analys är bristfällig. Du för in frågor som inte är relevanta i sammanhanget. Krönikören gav NN epitetet gangster och även om han inte omnämns med namn går det att förstå vem det är eftersom han omskrivs i andra artiklar. Det är glasklart att detta är vad som avses i fällningen. Du menar att skada redan är skedd pga NNs klandervärda affärer. Detta var min fråga till dig som du fortfarande inte besvarar utan hänvisar till fällningen. Vad är det han har gjort sig skyldig till? Det finns ingen dom mot NN, och även om han bettet sig klandervärt har inte fällningen ett dugg med det att göra. Dessutom hade det inte varit för Löwengrip hade det aldrig ens skrivits om NN i pressen då hans dåliga affärer helt saknar nyhetsvärde.
         Det jag vänder mig emot är när individer använder retorik för att nära en agenda, sin egen eller någon annans. Det är exakt så fake news uppstår. Den som borde nagelfaras för hela detta debaklet är Löwengrip själv.

         Svara

          Du låter som en släkting eller en vän och jag har ingen lust att såra dig, dessutom önskar jag killen det bästa. Men faktum kvarstår, den här typen av ”dåliga affärer” är tyvärr inte bra reklam. Däremot tycker jag att han förtjänar en ny chans i livet precis som alla andra. Men jag tror tyvärr du lurar dig själv om du menar på att publicitetsskadan han lidit handlar om att någon kallat honom för ”gangster” och att allt varit frid & fröjd annars.

          Svara

  ”Anledningen till att jag reagerar är för att jag på flera håll hört att många anser att just den formuleringen i en så pass etablerad tidning som Aftonbladet ger legitimitet till Isabellas case, trots att det nu visat sig kunna vara helt taget ur luften.”

  Reagerade du för att andra reagerade? Du tyckte inte själv att det var fel när du läste krönikan?

  Svara

  Fast vänta lite nu. Iasbella kallade inte honom för gangster eller kriminell – det är inget hon sagt, och vadå fabricerade jordbävning? Vad vet du om det. Sluta klandra henne, det är så lågt. Sedan vad gäller god publicistisk sed så är det väl inte mycket bättre här, du har väl kallat folk både det ena och andra och vridit och inte varit källkritisk alla gånger. Expressen och AB borde väl be även IL om ursäkt isf för hur de skrivit och utmålat henne, finns fler som borde göra det.

  Svara

   Hon skrev ju dock att han lånat pengar av ”ljusskygga personer” och att hon blev chockad när hon såg deras namn. Det är väldigt stark antydan i alla fall. Eftersom personerna inte var det minsta ljusskygga eller några att bli chockade över?

   Svara

    Men vet du vilka alla olika personer var som han lånat av?

    Svara

  Lägg av. Du vet inget om hon kryddat och det var inte hon som mjölkade – härinne mjölkades det däremot och gjordes till dramatik och underhållning, och mer pengar till somliga. Men hon förtjänar tydligen att få sina missöden, misstag och allt hon gjort eller inte gjort offentliga, överdrivna och felvridna – hon förtjänar tydligen att få sk-t för allt och inget, saker hon inte ens gjort och som andra gjort. Hon ska kräla i smutsen enligt somliga först då blir ni nöjda. Lägg av bara.

  Svara

   Nya stollis använder inte samma språk som gamla stollis. Istället för ”drev” och ”vrida” så är det nu ”Lägg av”, ”Men sluta” osv 😂 Brukar du prata så i ditt verkliga liv också?

   /Någon som undrar hur stollig du är irl

   Svara

    ”Du” skrivs med stort D mitt i en mening – det ÄR gamla stollis!!!

    Svara

     Varför är personen ”stollig” bara för att hon/han väljer att gå emot er haters? Ta ett djupt andetag och scrolla förbi personens kommentarer bara. Jäkla tjat om stollis. Hur orkar ni.

     Svara

     Att skriva med ett stort d, med en stor bokstav betonar ordet och det gör många – förstår du inte det så är Du en stolle.

     Svara

      Nej då skrivs hela ordet med stora bokstäver. Men DU kanske inte har koll på den senaste språkreformen?

      Svara

    Åh vad det är tröttsamt med allt detta snack om vem som är stollis.

    Och ett jävla högstadiebeteende att hitta på ”roliga” öknamn glatt påhejat av alla andra.

    Svara

     Amen till din kommentar, ja precis omoget!

     Svara

    Camilla, du har bet om god ton i kommentatorsfältet, det kan vara ett bra steg att radera poster med öknamn.

    Svara

   Du som tycks har så mycke info ( rätt eller fel)- berätta till oss andra hur den riktiga datan lyder!
   Men hitta inte på historier annars tror vi att du är Bella.
   🆘

   Svara

   Sakta!
   Har du råkat spray a för mycke Löwengrips torrschampo i skallet eller varför det sprutar så mycket skit 💩 fr munnen då!
   Mycket avancerat likt Bella, stackars 😭

   Svara

  Tycker isf Camilla har 1500 ggr större anledning betala ut skadestånd (eller hur många inlägg som nu skrivits på ämnet). IL var emotionellt involverad och skrev kanske 3 ggr. Camilla och andra som haussat historien för eller emot IL i över ett år har ju mycket större ansvar & inte särskilt goda skäl.

  Svara

  Bör man inte sopa rent framför sin egen dörr innan man kritiserar andra? ”Gangster”, använt en gång, är väl ganska milt
  i förhållande till allt som har skrivits och ännu skrivs här (i inlägg och kommentarsfält) om IL och hennes personliga relationer och förehavanden.

  Svara

  Jag skulle aldrig vilja ha Isabella som flickvän. Vackra kvinnor som Isabella förför en och biter sedan huvudet av en efter älskskog!

  Svara

   Älskskog

   Svara

   Vackra kvinnor som Isabella skulle aldrig älska med någon som dig Bo.

   Svara

    Men en man kan väl få drömma?

    Svara

     Dina kommentarer får mig att tänka på denna text. Lång, men värd läsningen.

     Most girls didn’t like the way they looked and hardly recognized themselves in the mirror, but Claudia was different. She liked to admire herself, and why not? She was a sight to behold.

     At a mature 21 years old, she was no longer in her prime, but she had several years left to look forward to and could still attract the attention of younger males. She had a classic Mexican movie star beauty that would always be striking, if not in fashion. Her curves were rounded and well developed. She turned a little to the side, standing on the tips of her toes to examine the full swell of her abdomen and the slender length of her graceful legs. She was not perfect, but then again, she’d yet to meet anyone who could truthfully claim otherwise. Her form pleased her well enough, and she relaxed back onto her silken sheets.

     She stared into the mirror in the corner and her own dark eyes stared back, small and close set and glittering with unspoken thoughts. Her hair was dark and glossy, with strips of bright, coppery red for contrast. She kept i t spiked in the back, in a pixie-like style she liked to believe said ”don’t mess with me” that often irritated people. Her mouth was small and pink, tucked away neatly beneath her cephalothorax and protected by a pair of firm, pendulous chelicerae of even size, nicely separated tipped with hard, pointy fangs. Her pedipalps were unusually sensitive. Her spinners were delicate and deft, but she usually kept them tucked away close to her abdomen.

     Claudia was a strong, independent tarantula. I want to know a which point reading this did you realize somtehing was up?

     Svara

      Vid beskrivningen av åldern fattade jag att något var vajsing

      Svara

       Haha bra jobbat! Själv tog det mig nästan hela texten, tills de konstiga orden dök upp. Och när hennes mage beskrevs som ”svullen”.

       Svara

   Älgskog.

   Svara

    Älskog

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Ok precis kollat på sista flipside avsnittet med Bella. Hon försöker ge sken av att hon erkänner att en del saker har gått fel, visar pyttelite (skådespeleri) insikt men tar inte på sig det fulla ansvaret. Hon erkänner i alla fall att hon är egentligen väldigt handlingsförlamad utan en massa assistenter. Hon erkänner också att hon faktiskt inte kan något om något eftersom hon hoppade av gymmasiet. Och att hon inte gör saker hon är intresserad av, typ allt som inte gynnar henne. Hon ursäktar det med att hon vill vara JÄTTE INDEPENDENT.

  Det verkar uppenbart att hon inte fick banklånet och att den här lösningen med att sälja Löwengrip Beauty vsr en sista-minute nödlösning. Oplanerat.

  Överlag är det tydligt att det inte var ett val att hon nu byter bana i livet. ”Det enkla livet” är inget Er*k har inspirerat henne tilö, det är ett hål hon själv stog och grävde i. Hon säger ju sjöälv att när allt vänder och hon får tillbaka allt då kan hon fortsätta leva som vanligt, vad det nu än betyder. Ingenstans erkänner hon att hon medvetet förstörde andras liv (X), att hon utan skrupler slängde folk under bussen, att hon aktivt manipulerade sina läsare, att hon ljög rakt upp i ansiktet på samarbetspartners för att tjäna mer pengar (potentiell bedrägeri).

  Tror allt det här var alldeles för välplanerat. Strategi.

  Svara

   Men förstå någongång! Det är två olika bolag som det handlar om, LI är det företag som hon besökte banken om, och ja visst, hon fick troligtvis inget lån, men det har INGET med försäljningen av LB att göra

   Svara

    Jag tror du missar poängen. Hon missköter sina företag, grovt. Oavsett om det är LI eller LB. Och hon gör det på ett djupt orligt sätt. Med en stor släng av kompetensbrist.

    Så var ligger entreprenören i henne? Var det inte hon som har 3628232345666 styrkor? Inte som ”vanligt” folk, pöbeln med andra ord. Var är alla styrkor nu?

    Svara

     Djupt oärligt sätt*

     Svara

     Hon verkar ju ändå ganska stark som överhuvudtaget ler och står på benen, inte många som hade gjort det tror jag om de behandlats som hon och får utstå det hon får utstå. Är det det som stör dig, att hon ändå är stark trots allt? Fast hon har nog haft det tungt och jobbigt, det kan du nog vara så säker på. om det nu får dig att må bättre 22:26 Hoppas du är stark, har bra kompetens och kan driva företag på bra sätt. Hoppas du är nöjd med ditt liv och har annat än IL i ditt liv.

     Svara

      Hon har det tufft för att hennes bluffande och den dåliga arbetsmiljön hon skapade avslöjades. Det är inte synd om henne överhuvudtaget.

      Svara

       Hon har inte bl uffat mer än andra. Dålig arbetsmiljö råder det nog delade meningar om, såå dålig var den nog inte men folk är olika känsliga, tycker olika och gillar olika, sen vet du inte om hon ensam skapade den. Hon har varit öppen med det mesta dessutom. Jo det är synd om henne för att hon är utsatt för drev, häxjakt, förtalats och galningar (eller iaf en galning, kanske är det du) som gör allt för att förstöra för henne och sprider rykten, lögner och hittar på allt möjligt för att smutskasta, och allt hon gör vänds och vrids till fel. Det förtjänar ingen. Hemskt är det.

       Svara

        Men sakta har du ens hunnit vakna ordentligt innan skjuter skarpt ?
        Som du kommer med olika dalta sagor bara får säga mot!
        Så barnslig, undan kommer du inte här iaf.
        Stanna i den lilla rutan med IL fans- här har du inget och göra ⛔️

        Svara

        Men vad är ”har inte bluffat mer än andra” för försvar? Blir det okej att bluffa om man gör det som andra nivå än andra och vilka andra då? Och våda ”så dålig var [arbetsmiljön] nog inte”? Det kunde ha varit värre eller? Tummen upp för lagom bluff och lagom dålig arbetsmiljö?

        Svara

    hur vet du att hon besökte banken i egenskap av LI?

    Svara

     För att hon pratade om annonsörerna, läsarna, att de förlorade 80% av kunderna… och det är LI. Sen, visst, texten om försäljningen var missvisande, men det handlade i alla fall om LI

     Svara

      Handlade om-LB svårt va?

      Svara

      Är det inte LB produkter i papperspåsarna hon har med sig till mötet? Varför skulle LI behöva pengar när det är LB som har produktionskostnader, måste betala anställda, osv. Tror att hon bara är dåligt på att skilja på de olika företagen och det privata.

      Svara

    Jag fattade det som att bankmötet handlade om Löwengrip beauty då det kom upp en text om att hon sålde företaget 4 månader (Tror jag det stod) efter inspelningen

    Svara

     Tolkade det också så.

     Svara

    Varför stod det då i dokumentären att hon sålde företaget (Beauty) fyra månader senare?

    Tror helt klart detta var en nödlösning.

    Svara

    E/
    Är det toapapper eller näsdukar du behöver?
    👋👋🧹🧹

    Svara

     När argumenten tryter då tar man till mobbningsfasoner, tur att jag har växt ifrån att påverkas av sånt, Hejdå 👋🏻

     Svara

      E//
      Meningslöst argumentera med dig!
      Bara det du

      Svara

    Den uppfattningen får man ju inte om man ser ”dokumentären”. Då går hon ju till banken och sen är det klippt till ”4 månader senare säljer Isabella Löwengrip Beauty”. Så på något sätt hänger ju det ihop. Bankmötet och försäljningen alltså. Sen vad mötena handlade om kan ju ingen utom de inblandade veta.

    Svara

    Hon skriver i dagens inlägg att bankmötena handlade om att köpa ut Pingis.

    Svara

   Och X förstörde sitt eget liv, det var hans efter agerande som satte honom i personlig konkurs.

   Svara

   andas!!!

   Svara

   Men snälla… hur borta är du igentligen?
   HON Säger Det Själv Ju!
   Litar mer hennesföredetta jobbarkåre, än Bella.
   Svårare än så är det inte.

   Svara

   Är så obotligt trött på att folk börjat skriva ”slänga under bussen” i var och varannan mening

   Svara

    Haha, men nu sa du det själv!!!

    Svara

   Hur många kommentarer har du skrivit nu i detta kommentarsfält?

   Svara

  Fan vad nöjd du är med dig själv då fröken bloggbevakning.

  Svara

   Det skall hon vara. Hon gör ett ypperligt arbete som grävande journalist.

   Svara

    Grävande journalist?🙄

    Svara

   Ja, varför ska hon inte vara nöjd med sitt arbete när till och med Mediernas Etiknämnd håller med Cams kritik?

   Svara

    Kanske för hon skriver om något så betydelselöst som bloggare?

    Svara

     Du sitter ju här och läser. Om du menar att Camilla inte ska vara nöjd över sitt arbete, så borde du kanske checka dig först som läser allt hon publicerar?

     Svara

    Fast det gör de ju inte riktigt…

    Svara

    Det gjorse de inte om du tar och läser igenom det. Handlar om andra saker än vad Cam tog upp.

    Svara

    Cam skriver ju att hon endast reagerade för att andra kritiserade krönikan.

    Svara

  Magstarkt att försvara X och återigen massa nedsättande ord mot IL. Klart mannen ska försvaras trots sina ytterst tveksamma handlingar medan kvinnan ska förintas. Jag ogillar starkt detta drev mot IL. Skönt att se att jag inte är ensam om det här i kommentarfältet, det inger hopp.

  Svara

   Finns inget värre än personer som anser att kvinnor alltid ska hålla varandra om ryggen oavsett vad det gäller. Hur fel de än har, hur många människor de än kör över och hur många lögner de än säger så är ju systerskap det allra viktigaste! Vi hatar män klubben.

   Svara

    Finns inget värre än personer som anser att männen är bättre än kvinnorna oavsett vad de gjort. Som du i detta fall.

    Svara

     Jag går efter handling. Oavsett vad personen var mellan benen.

     Svara

      ”Jag seeer inte köööön!!!”

      Svara

     Så är det när en lever i ett patriarkat. De ser inte förtrycket!

     Svara

      Sluta vara så nedlåtande. Isabella åt sidan, tycker du på allvar att kvinnor inte ska behöva ta ansvar för sina handlingar?
      Jag försvarar inte män och hatar hur de kommer undan med allting men det betyder inte att jag kommer försvara kvinnor som gör fel bara för att det kvinnor.
      Det handlar inte om att vara blind utan vanligt vett.

      Svara

   Hanna: Varför tycker du kvinnan ska försvaras trots hennes ytterst tveksamma handlingar?
   Hur du än vrider och vänder på det, vi hade inte fått reda på vad X gjort om inte Isabella skrivit om det i hennes blogg.
   Jag försvarar inte x men tycker inte det är rätt att försvara Isabella heller, särskilt inte på något så grundlöst som att ”hon är kvinna”.

   Sidospår, men vad tycker du om Isabellas beteende mot hennes kvinnliga anställda?

   Svara

    Men Herregud, han får väl ansvara för sina egna handlingar. Vill man inte att folk ska veta att man slarvat bort miljoner åt andra, ja men slarva inte bort miljoner åt andra då. Dags att sluta linda in män i bomull och axla ansvar för deras ageranden.

    Svara

     Men herregud!!
     Jag försöker inte försvara vad han gjort utan poängtera att jag inte tycker Isabella ska vara utan ansvar bara för att hon är kvinna.

     Svara

      Du läser ju in saker jag aldrig sagt. Jag har aldrig sagt att inte Isabella ska ha kritik, självklart ska hon ha det. Jag poängterar bara det oproportionerliga i det hela. Att hela lasset ska läggas på Isabella medan X har blivit nån gullponke som det är synd om, trots hans allvarliga handlingar.

      X skulle ju aldrig gett sig in i förhållande med en högst offentlig kvinna om han hade varit orolig över att bli offentlig.

      Svara

       Fortarande, han har inte blivit någon gullponke, det är att hon gjorde en pr kupp och förvandlade hans ekonomiska situation till en saga hon kunde använda för att öka intresset kring sig själv, det är det folk ifrågasätter.

       Svara

     Men snälla du det handlar ju inte alls om att någon får ”veta”, utan det handlar om att blondinbella gjorde en hel falsk story kring det för att boosta uppmärksamheten kring sig själv och sitt eget varumärke och få mer klick. Det är det som är äckligt. Det är nog ingen som hade sagt något om hon bara hade gått åt sidan och låtit det vara, utan hon skapade ju en hel story utifrån det vilket inte är normalt beteende.

     Svara

  Camilla, kan du inte sätta ordet stollis på modd? Alla kommentarer om att någon är stollis så fort de inte direkt är elaka mot Bella är så fruktansvärt störiga. Hur vore det om folk antingen bemötte det som står i kommentaren eller scrollade förbi den om de inte hade något att diskutera där.

  Svara

   Äntligen!! 🙂 ja någon verkar tro det bara är en person i världen som försvarar IL

   Svara

   Tack! Så enkel lösning på det som Camilla säger sig vilja få bort från sin blogg.

   Svara

   Håller med, det är störigt. Det är dock inte alla positiva kommentarer om Bella, utan de som skrivs med ”Men snälla!!” ” Sluta ljug!!” osv. Även de personerna har en aggressiv ton som sedan sätter stämningen bland kommande kommentarer.

   Svara

   Det var ju Camilla som hittade på Stollis

   Svara

    Men bara Stollis är Stollis.

    Svara

  Sluta med din besatthet nu. Isabella ligger ner, hon är körd som artist. Vad vill du Camilla få ut av att älta henne här inne till förbannelse? Räcker det inte nu? Hon är måhända en lögnaktig människa, men hon är fortfarande människa.

  Svara

   Ja, jag trodde att det var det här Camilla och många läsare ville. Att hon skulle vara på botten, avslöjad, i konkurs,.. vad mer vill ni?

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Kan du förklara för mig varför du ens tar upp hennes barn i sammanhanget hur hon driver sina bolag?

     Och säg mig den pappan som får samma ”omtanke” om sina barn.

     Svara

     Sluta bara. Vilken hänsyn har ni tagit till hennes anställda när ni drevat och försökt förstöra allt för bellsan och företagen? Tänkte ni på de anställda då? Och när de häånats vilket flera av de anställda gjorts härinne. Sen vet inte du om investerare eller samarbetspartners inte fått korrekt info så lägg ner det snacket.

     Svara

      Exakt! och varje person som har förespråkat IL har fått hånfulla svar om att de är företagets anställda. Så mycket hån som Marisol, Charlotte och framförallt Simon har fått ta. Nej, den här bloggens kommentatorsfält har nog varit värre för deras karriär än IL

      Svara

       oj då har du inte koll på vad de har fått stå åt med på arbetsplatsen bla att ljuga…så tur att åsikterna är olika

       Svara

    De kanske inte tycker botten är nådd än (vilket är vad jag funderade på när jag förberedde morgonens inlägg.)

    Svara

     Men sluta försök få trafik till din blogg, den är ärligt talat kass!

     Svara

     Herre gud…

     Svara

     Jag funderade på samma när jag åt frukost i morse. Sen funderade jag på något annat när jag promenerade till jobbet.

     Svara

     Fin blogg TrH!

     Svara

    Tror gör man i kyrkan!
    Om du nu inte visste det

    Svara

   Ja besattheten är galen, C framstår endast som galen. Det är väl en besatthet hon har av IL och av att sänka henne så mycket som möjligt, en fixering. Verkar som ett h-at. Sedan så vill hon få många kommentarer härinne och många klick. Hon är väldigt desperat och besatt av att få hög statistik. Hon vill vara störst , vill bli känd och tjäna mycket pengar och IL hjälper till med det. Att skriva om IL ger klick och mer pengar för C och olika tidningar.

   Svara

    Tror mer att det är du som är besatt. Shit vad du ångar på, allt för din oskuldsfulla idol.

    Svara

     Ingen har sagt man har henne som idol för att man inte accepterar hur ni gång på gång ska ha häxjakt på henne

     Svara

      Här inne är hon antingen ens största idol som man dyrkar mer än allt annat eller så hatar man exakt allt som hon rör vid. Svart eller vitt.

      Svara

   Det är bara Isabella Löwengrip som bär ansvar för sina egna handlingar, men du verkar vara så totalt bländad av strålglansen att fakta liksom bara susar förbi skallen utan att fästa.

   Svara

    Handlar inte om att vara förblindad av något det är creepy hur besatta ni är

    Svara

    Ja jo på samma sätt som X är ensamt ansvarig för sina handlingar, liksom Camilla, du eller jag…

    Svara

   Huh? Jag sa nyss till Camilla att jag tycker hon ska lägga ner sin besatthet. Så vaddå ”Är ni aldrig nöjda?”? Spelar väl ingen roll om fler personer ljuger, Bella är fortfarande en lögnare. 🤷🏼‍♀️ Man behöver inte försvara Bellas handlingar för att förstå att det här har gått för långt från Camillas sida.

   Svara

    Där missförstod du nog lite. Är ni aldrig nöjda var nog inte menat till dig, du skriver ju själv räcker det inte nu. Bellsan är inte mer lögnare än andra. Ja det har gått för långt för längesen, obehagligt hur vissa håller på.

    Svara

   Och vad är felet- lägenhet i förorten?
   Ps. Det andra- Bella körde så bra själv imperium i botten, inte var det C vad jag vet.

   Svara

   Precis som stackars Alexander Ernstberger, på tal om att sälja saker som inte finns..

   Svara

   Du påminner om youtubern som myntade uttrycket ”leave Britney alone..!” Med en dåres envishet försvarar du något som faktiskt är en icke-fråga.

   Svara

  Ännu ett extrainsatt inlägg för att svartmåla IL. Måste du smutskasta henne varje dag. Tröttsamt. Du framstår mest som galen och besatt. Du verkar inte ha någon som helst självinsikt heller, du behöver jobba på självinsikten.

  Svara

   Men hur många gånger ska du lämna samma kommentar igen och igen och igen och igen och igen och igen?

   Camilla, fyll på moddlistan, snälla.

   Svara

    Men du kämpar på och svarar varenda ett i alla fall.

    Svara

     Det är inte bara en person som ”kämpar ” på.

     Svara

      Får man alltså inte försvara Isabella utan ska hamna på modd? Alla personer som gillat hennes kommentar för IL ska dem också hamna på modd? 🙂

      Svara

       Men exakt den här kommentaren skrivs ju om och om och om igen. Varför räcker det inte för folk att säga sin åsikt en gång? Varför tjata hål i huvudet på folk?

       Svara

        Exakt alla kommentarer kring Bella (hennes siffror, frisyr, engelska, barnen, osv) har ju sagts tusen gånger. Blir väldigt tomt här om vi måste komma på nytt att skriva varje gång.

        Svara

      Nä och inte bara en person som tycker att det börjar vara nog nu heller.

      Svara

   22.50/
   Akta dig och kalla C galen… du kan bli nästa som får smaka rättsväsendet.

   Svara

   Vilda väster/// haha 😂
   Ändå kommer du gladeligen hit att få tag din dos av sanningen
   Modigt!

   Svara

  Det finns fortfarande saker som bör komma upp i ljuset…

  Svara

   Spännande 😊 och….

   Svara

  Sedan är det så tragiskt att många av er som trackar ner på Bella inte verkar så lyckade själva, såg senast igår någon äldre kvinna som kommentera på Bellas bild någon syrlig kommentar, säger inte det mer om henne än om bella? Vad ger det för intryck att en främling beter sig som en galning o bryr sig så mycket vad hon gjort att hon ska gå o kommentera på bellas bilder…

  Svara

   ”Leave Isabella alooone, pliiiiiis..”

   Svara

    Go home!
    Krama trasan så det inte droppar 💧

    Svara

  Jag har inget för Isabella aldrig haft
  Och jag tycker hon har gjort fel på flera plan.
  MEN jag tycker också det redan blivit avslöjat och att även om hon följer ett excel ark eller har gjort fel så är hon INTE värre än någon annan influencer. Jag tycker verkligen hon ska få göra bättre av sig om hon nu vill det, o nu kommer någon kalla mig blåögd jag bryr mig inte om hon kommer bli bättre eller inte men ska hon fästas på kors och aldrig få ändras eller?

  Sluta följa henne om det bekymrar er, jag följer henne inte.
  Att ha sånt här agg och inte ens kunna vara neutral mot Isabella är för mig bara ett tecken på att personen måste vara galen

  Svara

  Förstår inte varför en del ska försvara någon som ljugit, manipulerat och satt sig själv i skiten som fröken Löwengrip gjort.
  Hon har sig själv att skylla. De enda de är synd om är barnen.

  Svara

   Men hon har inte ljugit eller manupulerat mer än andra så varför ska hon lynchas. Media har ju vridit och förtalat henne å det grövsta. Hon har inte gjort några hemska saker och förtjänar inte smutskastardrevet, kränkningar, förtal och lögner om sig. Hon har såklart en del sig själv att skylla t.ex att de slösade pengar och satsade stort utan att det gav bäring, att de kanske felkalkylerat men det är inte lätt att veta alla gånger hur saker ska gå, och det är inte det enda det beror på – det beror också på smutskastningen och att det funnits personer som ville förstöra och sätta käppar i hjulet för henne, och det vet alla här men verkar nu inte vilja kännas vid det, märkligt – så inte enbart sig själv att skylla. Det är synd om barnen möjligtvis för det ni gör med era elaka skriverier, så tänk på det.

   Svara

    Och hur hon behandlade sina anställda, är det också smutskastningens fel? Och hur hon fabricerade hot när det skrevs om hennes påhittade siffror? Ursäkta men hon har gjort väldigt lite för att förtjäna att vara omtyckt. Nu får hon stå sitt kast, och det gör hon också.

    Svara

     Sluta ljug och sluta snacket om fabricerat hot och påhittade siffror – hon har INTE fabricerat varken hot eller siffror, fatta det någon gång och sluta bara ljug här. Du vet inte hur hon behandlat sina anställda, finns anställda som tycker hon varit trevlig och bra.

     Svara

      Så du menar på fullt allvar att ”hotlappen” som din idol ”hittade” på sin bil inte var fejkad?

      Svara

    Skulle inte hon satt sig själv i skiten, så skulle hon leva exakt samma liv som för ett halvår sen. Skitit i sina barn, och bara flugit runt världen på ”jobb”. Det är bara nu hon ska försöka leka ”genuin” och ”jordnära” för att hennes drömliv for åt helvete.

    Svara

  Nej det är inte synd om barnen ALLS det där är bara något du tar dig till när du inte har något Annat o komma med. Dem har en mamma och en pappa som är extremt närvarande. Skamligt att gå till den nivån när det finns barn som faktiskt har det dåligt

  Så man får aldrig ändras, Bella ska hatas nu för resten av all tid?

  Svara

  Karma tog lite Bella för hon fick sälja allt hon hade-( helt rättvist)
  Hon har ingen firma, ingen kontor gå till och stora kärlek slängde henne under bussen innan Bella skadade hen med.

  Svara

  Snälla, rensa upp det här kommentarsfältet! Varför inte bara sätta upp den mycket enkla regel som borde vara självklar:

  Här bemöter man fakta och inget annat, annars blir man raderad och på sikt blockad. Kan inte det vara något? Jag gillar Bloggbevakning, men kommentarsfältet (som i de flesta bloggar är minst lika intressant att ta del av som själva inläggen) har ju fullständigt spårat ur. Så otroligt otrevligt!!!!

  Snälla, tillåt inte detta att fortsätta.

  Svara

   Kära nån så känslig man kan vara. En annan enkel lösning är ju att sluta läsa här.

   Svara

    Eller så säger man ifrån när andra är otrevliga och elaka. Passar det inte dig så kan du läsa någon annanstans.

    Svara

  Jag förstår inte hatet som Camilla låter ligga kvar om Isabella men många andra låter hon inte ens människor kritisera alls i kommentarsfältet tycker bara det är lite komiskt.

  Svara

  Så mycket för god ton i kommentarsfältet..

  Svara

  Försvann hennes inlägg där hon skrev om ES?

  Svara

   Nej.

   Svara

  Vem är i slutändan ansvarig för kommentarerna här inne? Jag förstår att vi alla är ansvariga för vad vi skriver, men någon bör väl vara ytterst ansvarig över vad som tillåts stå kvar? Camilla? Nyheter 24s ansvariga utgivare? Syftar inte på någon specifik kommentar just i det här inlägget utan undrar generellt.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  När tidningar hjälper till att förtala en person så har det självklart gått väldigt fel.

  Man kan vara glad att det tydligt visar faran med att fästa tilltro till uppgifter från Isabella Löwengrip och liknande personligheter.

  Svara

   Hur mycket har inte tidningar förtalat IL och personer runt henne. Även härinne har väl diverse ord använts om personer.

   Svara

  Såg sista avsnittet om henne i Flip side. Känns respektlöst att använda den anställdas rygg som bord när hon ska signera dokument samt att fortsätta prata på och filma när hon redan är sen för att hon gick till fel bankkontor.

  Svara

  På Bellas senaste bild på Instagram där hon ligger i sängen i pyjamas och läser samt äter NK-mintar är taget hemma hos hennes. Är hon hos Odd? Hos mamma? Behandlingshem? Så nyfiken ….
  Vad tror ni?

  Svara

   Bellsan, nu har du för mycket tid över igen.

   Svara

  Jiha!!!

  ”Jag sov över hos Odd i Sallys säng för att det har hänt en händelse igen som gjort mig otrygg. Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att de var bäst att bo hos Odd ett tag.”

  Självklart är det så!!!! Känner jag mig otrygg så talar jag om exakt vart jag befinner mig…

  Svara

  Jag tycker att det är märkligt att”gangstern” inte anmält Isabella för förtal! Utan Isabellas rappakalja så hade aldrig Aftonbladet gått bananas.Bra att Aftonbladet blev fällda dock.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.