Enligt Bloglovin´är Egoina gravid

PR-chefen på ”Babyshop” och hens konkurrerande kollegor måste ju ha gått i spinn av dem här informationen som dök upp på Bloglovin´.
En influencer som avslöjar sin graviditet så sent som v 31 är ju rena rama julafton för alla företag med något så när relevant inriktning.
Är alla här?
Babyshop? HÄR!
Twist shake? HÄR!
Pampers? HÄR!
Moderna försäkringar? HÄR!
Cellaviva? HÄR!

Men är Egoina gravid?
Har hon lyckats hålla det hemligt i 31 veckor för att sedan lite nonchalant släppa det i ett inlägg på bloggen utan minsta förklaring?
Nä. Det är hon inte.
Det är sidan Bloglovin’ som bjuder på ett tidigt aprilskämt genom att blanda ihop profiler och inlägg. Här har ett inlägg från en influencer som de facto är gravid i vecka 31 har publicerats på Egoinas konto, och så vida man inte klickar sig vidare in på hennes faktiska blogg, utan bara läser inlägget i Bloglovin’ så kommer man tro att det är Egoina och ingen annan som snart ska börja montera kameror a Truman Show inne på förlossningen för att inte riskera att missa någonting till Youtube, om det vill sig så illa att ingen barnmorska ställer upp och filmar förlossningen.

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja det var ett bra span från Svenskabloggare.

  https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/nej-egoina-ar-inte-gravid#disqus_thread

  Tack för tips?

  Svara

   Hade jag fått inspirationen och bilderna därifrån så hade jag GIVETVIS skrivit det. Det gör jag alltid precis som hon gör om hon lånar bilder härifrån.
   Men att både hon och jag har koll på samma händelser på sociala medier är ju inte superkonstigt…

   Svara

    Och ändå är du alltid den som lägger upp sist.🤔

    Svara

     Camcam har ju skrivit flera gånger förut om egoina, så är ju rätt uppenbart att hon följer henne/har koll på henne själv 😊

     Svara

      Om man vill ser man mönstret eller så är man en blåögd följare. Du väljer själv.

      Svara

       Kan du inte göra en sammanställning av det, du som har stenkoll? 🙂

       Svara

        Den finns redan. Det kallas för internett.

        Svara

         *internet

         Svara

    Varför raderade du den som sa att den här bloggen är död Camilla?

    Svara

     För att jag försöker rensa bort skit som inte tillför någonting förutom en pissig stämning bland kommentarerna…

     Svara

      Märkligt val. Jag ser mycket annat som borde ligga högre upp på den listan än kritik på tråkigt innehåll. 🤷‍♀️

      Svara

       Typ din kommentar, då.

       Översittare tycker jag borde hänvisas till sopis, de (du) medför inget konstruktivt och bidrar inte till att lätta upp stämningen i enlighet med CC’s önskemål.

       Jag önskar dig en fortsatt trevlig eftermiddag 😊

       Svara

        Var det verkligen en pissig kommentar av en översittare som du svarade på nu?

        Svara

         (Menar inte drygt utan tycker verkligen inte att kommentaren du svarade på var varken eller..)

         Svara

     Bra du tog bort det Vi som gillar att gå Inn här vill inte bli påverkade negativt .

     Svara

   ”Svenskabloggare” är väl knappast den enda som följer egoina på instagram/får tips om henne 😝

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Japp. Noll egna ideér.

  Svara

  För några dagar sedan när jag försökte komma in på Egoinas sida (alltså inte genom Bloglovin) så kom jag till någon helt annan blogg av en ung tjej som skrev att hon ångrat sig och inte skulle sluta blogga. Var väldigt förvirrande en stund…

  Detta känns ändå en smula sorgligt med tanke på hur naket Egoina skrivit om sitt utomkvedshavandeskap och att F blev så olycklig av att hon råkat bli gravid då. :-/ Oturligt misstanke från Bloglovins sida med tanke på historian där.

  Svara

  Nellie Berntssons förra häst laissa som Nellie valde hem omsorgsfullt till och sålde billigt till en hobbyryttare utan tävlingsambitioner för att hemmet var viktigare än summan är nu efter ett år knappt till salu igen.

  Svara

   andas.

   Svara

   Ja hon är till salu pga. ägaren blivit gravid. Tycker att det är absurt av Nellie att hänga ut ägaren på sin instastory. Ibland kommer livet i vägen liksom o då är det bara bra att man själv fattar att sälja hästen till någon med bättre förutsättningar.

   Svara

    Själv tycker jag det är helt absurt av nya ägaren att vilja skaffa familj tidigt i livet vilket hon skriver samtidigt som hon just köpt ny häst. Noll framförhållning.

    Svara

     Själv tycker jag det är absurt att tycka hur andra ska leva.

     Svara

      Tycker det är ännu mer dumt att köpa på sig levande djur som man direkt avyttrar för att man inser man inte kommer ha tid med.

      Svara

       Lovet blir inte alltid som man har tänkt sig.

       Svara

        Livet

        Svara

         Inte lovet heller.😁

         Svara

       Men om nu något händer så att man inte har tid med djuret, vad är det bättre alternativet att göra? Behålla djuret men inte ha tid/ork att ta hand om det?

       Svara

     Hon kanske blev gravid hoppsan hejsan? Hon kanske försökt skaffa barn i nio år? Man kan inte sätta livet ”on hold” bara för att man vill ha familj också, det går inte att leva i ett ”sen när jag får barn då vill jag ha häst” och så blir man inte gravid på nio år liksom och gå miste om chansen, drömmen och nöjet.

     Jag tävlade SM i en sport med unik position inom laget, jag var den enda som kunde mina personliga moment för allas såg olika ut. Jag fick från start höra att jag inte fick träna eller tävla om jag var gravid och om jag hoppade av skulle det inte finnas någon given ersättare och vi skulle då inte kunna tävla i SM. Men jag kunde inte lägga bebisplanerna på hyllan bara för det, då längtan efter familj stod högre än allting annat plus att jag redan försökt nästan ett år och inget hänt, och ändå slet jag tusen procent på varenda träningspass.

     Svara

  16,46 Svar till dig. Vi vet ju faktiskt inte hur hennes liv har förändrats, eller hur? Varför den här förutbestämda uppfattning om denna hästägare! Det har blivit mycket hat och elakheter härinne och Du är en av dom.

  Svara

  Nej snälla, ta bort detta inlägg? Tänk på hur det kan såra och göra ont för en person som längtar efter barn? Jag tolkade lååångt in i texten syftet med den som att Egoina är gravid. Vad vet vi om nånting?

  Svara

   men kom igen…. xD

   Svara

   Jag kan inte tala för alla som vill ha barn men inte får, bara för mig själv. Egoina har själv länkat detta. Det är launa =)

   Svara

  Jag använder feedly och har också fått se AHs inlägg istället för Egoinas så felet verkar inte vara specifikt för Bloglovin.

  Svara

  Eh. Varför försvann min kommentar om att egoina själv redan har skrivit detta och att det var ett sjukt onödigt inlägg av dig att lägga upp? Dvs S.k utfyllnad? 🤷🏼‍♀️ Sköt ditt jobb ordentligt Istället.

  Svara

   För att vi so inte följer Egoina gärna vill veta detta! Du har Väldigt trist ton. Dålig uppfostran?

   Svara

  Bloglovin strular som fasen. Bloggbevaknings inlägg för mig är bara några meningar så jag klicka in mig på varje inlägg 🙄

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.