Var går gränsen mellan det privata och publika?

Gränsen mellan vad som är lämpligt att dela på sociala medier och vad som kanske borde få förbli privat verkar hela tiden skjutas framåt på ett sätt som får mig att undra om den någonsin kommer stanna upp och bli den solida brytpunkt som många verkar behöva.

My Martens har nämligen publicerat ett inlägg där hon i detalj beskriver ett bråk hon haft med sin fästman där hon lämnar ut honom på flera sätt som inte kan beskrivas som någonting annat än integritetskränkande härskartekniker eftersom hennes plattform är betydligt större än hans.
Jag förstår inte hur hon tänker att det här blogginlägget ska hjälpa deras situation och få dem närmare en lösning?
Risken finns väl att han inte ens kommer vilja prata med My och försöka lösa problemet eftersom det alltid finns en överhängande risk att hela samtalet hamnar på hennes blogg.

Många kommentarer under inlägget handlar om vad Mys läsare anser om hennes fästman och hans beteende, men få verkar reflektera över att:
1. inlägget är givetvis vinklat utifrån Mys synpunkt och
2. oavsett hur omoget han betett sig eller inte betett sig så borde den informationen inte ens finnas tillgänglig för läsarna att ha en åsikt om. Det borde stannat mellan deras fyra ögon och om My känner att hon behöver ventilera det hela med någon – ring en vän.
Basunera inte ut de mest privata delarna av förhållandet på din stora blogg som en styrkedemonstration bara för att du kan.
Man får inte vara så här vårdslös med sin relation.
Är det omoget att ta av sig sin förlovningsring bara för att man är osams? Absolut, men det är det också att använda sin stora blogg som ett vapen för att vinna bråket.
Och två fel gör inte ett rätt.

Vad är viktigast?
Att komma fram till en lösning eller att gå segrande ur just den här striden till vilket pris som helst?
Jag vet vad jag hade valt…

Jag hoppas att My tagit ner sitt inlägg när det här publiceras och att fokus kan få handla om Mys beteende, snarare än innehållet i hennes inlägg.
Det är också därför jag inte tagit med mer än någon enstaka rad ur texten. Den borde aldrig ens ha publicerats från första början.

Tack för tips!

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker även det är lite tveksam att hon och sonen gosar varje morgon i sängen..

  Svara

   Varför då?

   Svara

    Barn i den åldern skämms för att gosa m mamma under täcket avklädda. Givetvis älskar de gozet, men vill hålla det topsektret inför andra.

    Svara

     Snacka inte för alla. Kanske är det så hemma hos dig.

     Svara

      Så är det nog för de flesta ungar i den ålderm. Ofta vill de ju inte ens ge mamma en kram vid t ex avlämning i skolan. Goset är väl helt OK men att fläka ut det på en blogg så att risken finns att det når hans kompisar är helt galet.

      Svara

       Det är precis så jag tänker.

       Svara

   Men ge dig. Är väl inte fel att gosa med sina barn 🤦🏻‍♀️

   Svara

    Det är inte fel att gosa med sina barn men det ÄR fel av My att lägga ut det till allmän beskådan.
    Hon fattar inte att Lilleman är på väg att växa till sig och det kommer att slå tillbaks på honom när de övriga ungarnas föräldrar gör sina ungar uppmärksamma på vad My lägger ut på sin blogg.
    Sen tycker jag absolut inte att hon ska ha gos med honom överhuvudtaget när hon är sjuk

    Svara

     Tror du på riktigt att någon mamma säger, ”titta här Kalle, din kompis X är på bild här på hans mammas blogg, dom kramas”…
     Tycker du ska sluta tycka M. Vall

     Svara

      Jag inte bara TROR, jag VET att det till slut kommer att slå tillbaka på sonen på ett eller annat vis.
      Det är alltså inte bara något jag ” tycker ”.
      Tror du att han inte kommer att nås av vad hon lägger ut,,, ja, då undrar jag vad du lever i för värld.

      Svara

   Du hade inte kärleksfulla eller gosiga föräldrar du, hör jag.

   Svara

   Är det för att du är lite svartsjuk eller…? Haha

   Svara

   För att han är mer än 10 år..

   Svara

    Han är 7-8. Har en 7-åring och vi kramas och gosar mycket.

    Svara

     Precis. Barn är som vuxna olika till sättet. Jag uppskattar att hon inte bara visar ett rosa skimmer utan att det ibland är jobbigt i ett förhållande. Hon verkar göra så mycket för honom. Sedan ärligt är jag nyfiken vad som händer i ens bloggares vardag. 😉

     Svara

     Nej han är äldre

     Svara

      9 år är han väl. Sen tror jag inte hon använde bloggen för att vinna bråket utan för att få klick och många kommentarer, och det verkar ju ha lyckats. Inte desto mindre av att det uppmörkksammades här och ger henne fler klick. Man ser mönstret, hon gör allt för klick, varje gång som hon tappat i bloggstatistik. Sjukhusbilder ska tydligen ge bra content och fler klick, alltid skriver hon då snabbt ett blogginlägg som hon lockar in till genom sin insta – in på bloggen, läs bloggen, uppdaterat bloggen osv. Hon är så genomskinlig. Pinsamt.

      Svara

       Japp hennes satistik ökade efter detta inlägg, hon klättrade en bra bit uppåt. Synd. Hon är verkligen genomskinlig, mönstret och strategin är lätt att se.

       Svara

    Haha jag fyllde 23 i år och brukar somna kramandes om min mamma efter en lång dag i skolan… tycker det är sorgligt att du tror att man slutar vara nära sin förälder bara för att man når en viss ålder.

    Svara

     Man får gosa med sina föräldrar så mycket och länge man vill bara man känner sig bekväm med det. Då My har en blogg tycker jag hon har ett stort ansvar vilka bilder hon lägger ut. Liksom alla föräldrar som delar med sig av sina barns bilder har. My tycker mycket är naturligt, dock inom en sluten krets men inte att dela med sig till alla i text och bilder. Krävs eftertanke.
     Kan på olika slätt slå tillbaka mot både My och Ludvik. Nu och i framtiden.

     Svara

      Absolut, jag håller med dig! Jag menade mer att det är naturligt att gosa med sin mamma oavsett ålder, inget värde lades på vilka bilder hon lägger upp 🙂

      Svara

       Min son fyller snart tolv och älskar att sova bredvid mig och att gasa så mycket det bara går

       Svara

        Gasa = gosa 😄

        Svara

        Alltså vad mysigt det låter ändå! Att få vara en tryggheten för sitt barn och gosa. Det kan jag verkligen längta till! Om jag har turen att kunna få barn.

        Svara

        Men han kanske inte vill att du lägger upp det till allmän beskådan?

        Svara

     Jag är 26 år och kan lätt gosa i sängen med mina föräldrar. Inte naken då😅

     Svara

    Menar du att om ett barn är över 10 år, så ska man inte krama h*n?
    Hoppas att du inte har barn.

    Svara

    Gå in och diskutera med Pernilla Wahlgren istället.
    13 åringen sover ju i sin mammas säng och innan dom större barnen nyligen flyttade så sov dom ju också i mammas säng. Över 20 år vad ju båda två.

    Svara

   Tveksamheten, tycker jag, ligger inte i gosandet, utan i exponeringen av det. Att ”lilleman” och stunden med hans mamma, helt utan eftertanke, ses som en möjlighet för my att fylla ut bloggen. Gränsdragning och känsla för sonens integritet saknas. Jobbigt att se.

   Svara

    Hon skriver om och fotar sitt liv. Där ingår sonen.

    Svara

   Va? Jag och brorsan sov i mammas dubbelsäng i den åldern, var efter hon och pappa gått isär och fanns inte pengar till möbler just då så vi delade säng. Var supermysigt, somna varje kväll tillsammans och ligga och mysa framför barnprogram på morgonen tillsammans.

   Svara

    Fast era föräldrar la väl inte ut bilder på er då till allmän beskådan för 10000 följare eller vad hon nu har. Tror det är mer det som är kritiken här.

    Svara

     Här var ju diskussionen hans ålder.

     Svara

    Ni hade inga sängar innan skilsmässan ?

    Svara

   Jag måste säga att jag älskade mys blogginlägg. Det är ju det roligaste då man får läsa om riktiga livet och inte bara om en städad yta. Livet är inte perfekt och inte förhållanden heller. Hon skriver ju också texten till sin pojkvän, det märker man.

   Svara

    Mys blogginlägg eller mysblogginlägg? Mys som mys 😀

    Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Jesus på en ponny. Skäms hon inte?

  Svara

  Inlägget finns kvar.

  Svara

  Vad är det som säger att hon vill komma fram till en lösning? Kanske var han som var problemet i situationen och inte hon?

  Svara

  Äh är väl inte så jävla farligt. Alla grälar ju mer eller mindre och på olika vis. Han kanske inte alls bryr sig om att hon skriver ut det. Det är väl ändå upp till var och en om hur mycket man vill dela med dig. Eller finns det en regelbok för hur man får och bör blogga för att inte andra ska tycka och tänka?! Skönt att läsa att folk grälar lite och att man ibland när man är arg också tar vissa beslut som inte är så genomtänkta. Hellre det vanliga livet i bloggar än all jäkla reklam för diverse skräp.

  Svara

   Helt ok att skriva om J också tycker att alla ska få läsa om det.

   Svara

   Hon smyger ju dock in reklam i inlägget, eller tror du att ringen bara råkade hamna bredvid två produkter hon just nu gör samarbeten för.

   Svara

  Ingenting är heligt!

  Svara

  Nr 1. Har My någonsin visat att integritet är något hon bryr sig om? Nr.2 My släpper endast igenom medhållande kommentarer på sin blogg. Jag skrev att jag def. tyckte att hon gått över gränsen då Jonas inte ens vill synas i sociala medier men gjort eftergift på det pga My, den kommentaren finns inte att läsa. Så jo, jag tror att fler har skrivit vad de anser än vad som syns bland de framsläppta kommentarerna.

  Svara

  Är inte så förvånad över att hon skriver så, hon går ofta över gränsen. Men att någon knappt reagerar över att hon hänger ut Jonas, det känns lite skrämmande.

  Svara

   Gör väl många? Men hennes blogg är väl modererad?

   Svara

    Om du kollar hur många som bara kommenterar händelsen, och inte att hon hänger ut honom så är det en rejäl skillnad.

    Svara

     Beror väl på att han beter sig som en röv. Svårt att tycka synd om honom då.

     Svara

      Skulle också vara rövig mot ett stort arsle.

      Svara

  Hon har haft väldigt dåligt med trafik på bloggen det sista. Bara reklam så detta är nog ett sätt att öka trafiken

  Svara

  Så vidrigt gjort mot Jonas. Hans familj och vänner lär väl också ta illa vid sig. Nån ”snäll” kompis kanske läser upp eländet för Ludvig. Att få Jonas att framstå som katthatare när han faktiskt i långa perioder tar hand om dem. Är även barnvakt, kock, chaufför, flyttgubbe och med på hennes tråkiga besök på IKEA och liknande. Vad gör hon för honom?

  Svara

  Läste inlägget och känner bara att jag inte fattar hur man ens pallar vara tillsammans om man har så många problem och delade meningar om allt.

  Svara

   Eller hur? Och med meningar som ”jag slår knut på mig själv”, ”krigar hela tiden för vårt förhålllande för att få det att funka”. Hallå eller? Man kan kompromissa i ett förhållande givetvis men inte så mycket att en själv helt plötsligt knappt får exstitera.

   My här får du vad du inte ser:
   🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

   Svara

   Agree. Jag och min sambo har varit tillsammans i 7 år och har nog aldrig haft ett ordentligt gräl. Kanske lite småirri på varann nån enstaka gång men. Kanske lyckligt lottad men jag skulle aldrig vara tillsammans med nån jag bråkade kontinuerligt med. Varningsflaggen….

   Svara

    Samma här, dock bara 1 år in i förhållandet, men vi småtjafsar såklart ibland men vi blir ju sams nästan direkt 🙂 Jag har iofs varit så konflikträdd tidigare så skulle inte klara av att vara ihop med någon som söker bråk konstant.

    Svara

    Exakt! Ett bra förhållande flyter på, man drar åt samma mål, har oftast samsyn och behöver inte kriga. Man ställer upp för varandra och accepterar varandras olikheter.

    Helt ok att tycka olika om saker men man diskuterar och möts.

    Man slänger för fan inte av sig ringen som en barnrumpa!

    Inlägget ligger kvar vilket är hemskt!

    My, släng ringen och byt lås! Jonas, förbli ungkarl utan ring!

    Svara

  Men hur tänker My? Tror hon att förhållandet kommer att bli bättre av det här! Så jäkla omoget, som en tonåring. Det där förhållandet är kört.

  Svara

   Hoppas han bryter med henne för gott. Blir bara utnyttjad. Varför anpassar hon inte sitt leverne efter den faktiska situationen. Boka in träningsresor även efter att sonen flyttat till Stockholm är osmart. Och det finns kattpensionat. Kommer bli ett evigt ältande om att hon sköter ALLT själv när han dumpat henne. Hon kommer att bli väldigt ensam och det förtjänar hon. Blir skitkul för Bobby och maken att få besök stup i kvarten. MYS-kvällar 😀

   Svara

    Du pratar om saker du inte vet något om 18.28
    Jag hoppas att hon bryter med honom för gott.

    Svara

     Tänker du hoppa in som oavlönad hemhjälp istället?

     Svara

  Får nästan lite obehagskänslor. Min och sambons förhållande är absolut inte perfekt men vi har lovat att aldrig hota med, eller i affekt säga, att man vill göra slut. Det är faktiskt en ganska bra grej.

  Svara

   Exakt! My är gränslös som publicerar misären, men värst är J vars beteende är helt hopplöst, omoget och mansbebisaktigt.

   Svara

   Den regeln har vi med! Ska man uttrycka sig så ska man mena det annars är det bara manipulativt och elakt.

   Svara

   Precis, klart man blir sura och osams ibland men man ska behandla varandra med respekt och aldrig göra något man inte riktigt menar. Bättre att gå ut en stund och ta en nypa luft och sedan prata ut om eventuella problem.

   Svara

  Allt för reklam och samarbeten 😱🙈
  Tror inte pojkvännen kastade av sig ringen bredvid hennes samarbetsprodukter, nej hon placerade ringen tjusigt bredvid mobilskal och cerat, som är från hennes samarbeten.

  Svara

   Hur cynisk får man bli?

   Svara

   Tänker på produktplacering när hon har värsta influensan ever. Måste man beundra 😂

   Svara

   Tänkte exakt samma och hoppades det inte bara var jag som var ”cynisk” haha

   Svara

  Hon är ganska beroende av j egentligen. Vem annars ska vara barnvakt??

  Svara

   Och ta hand om katterna 😎😿

   Svara

   Precis. Och hon som vill framstå som självständig. Knappast.

   Svara

  Myt Mårtens?
  Vem är det?
  ”Tror inte pojkvännen kastade av sig ringen bredvid hennes samarbets produkter,
  nej hon placerade ringen tjusigt bredvid mobilskal och cerat, som är från hennes samarbeten.”/Kics
  Givetvis är hon en dramaqueen. Allt för publiken.

  Svara

   😂😂Myt Mårtens. Vem är det?

   Svara

   Och var nu inte ringen också ett samarbete!? 😉🤪

   Svara

  Tycker det säger väldigt mycket om en person hur de agerar när de blir arga. Att hota med att göra slut fast man ej riktigt menar det är inte bara omoget och utan ett tecken på en manipulativ personlighet. Akta er för att ingå relationer med sådana människor!

  Svara

   Fast står det någonstans att han bara hotade att göra slut?

   Svara

   Var väl minst lika fult när hon flyttade i protest. Om han inte ville köpa gemensam bostad så……

   Svara

  My kanske får läsa på lite om GDPR… Vet hon vad som gäller om personuppgifter??

  Svara

   Du kanske ska läsa på lite om GDPR, för du är helt ute och svamlar… 🙄

   Svara

    Nope, är väl insatt. På tex Facebook får du skriva om en annan människa och nämna dess namn, men har du en stor blogg som många läser får du inte hänga ut någon med personuppgifter. Och namn räknas som det.

    Svara

  För privat. Lider med katterna som släpas runt. Tur ändå att hon hittade nya piller att göra reklam för. Inte nya piller hon behöver.

  Svara

  Tips: Kammi och Eskil släpper en kollektion med ”egna smycken”. Direktimporterade från Kina. Finns på Aliexpress för en bråkdel av priset (låter detta slingrande bekant?).

  Men ännu en nivå av usch i den här historien är att de valt att döpa ett av sina smycken till ”Choke me Daddy”. Alltså, de har väldigt unga personer som ser upp till dom och känner bara att nej men snälla inte normalisera strypsex på detta sättet.

  Svara

   Det är de öppna med? De har redan svarat på det här och förklarat sig. De försöker inte ens ljuga om det.

   Svara

    Fast nej, de påstår ju att smyckena inte är från aliexpress. De nämner inte heller vart smyckena kommer ifrån istället. Dessutom så säger de att det är egendesignade smycken, men det kan det ju inte vara när de beställer hem från kina!

    Svara

  Var tvungen att gå in och läsa, inte läst hennes blogg förr. Det var som en tågkrasch. Hon skriver enormt dåligt? Och autocorrect har gjort sitt i nästan varje mening…

  Svara

   Nu har hon ju dyslexi så att hon skriver ”dåligt” är inte så konstigt och inget att ens påpeka.
   Men ett sånt här inlägg som hon gjort här tyder ju helt klart på att My inte har mer än en ung tonårings förstånd.
   Ett under att han inte slängt av sig (den sponsrade) ringen mycket tidigare.
   Näe, My lär bli kvar i sin lilla ego bubbla och sonen lär snart få besvärligt i skolan.
   Var ska han då bo?

   Svara

    Vad grundar du det på att sonen ska gå det besvärligt i skolan?

    Svara

     Att hon hänger ut honom som hon gör i bloggen, med gosande och snosande med mamma i sängen.
     Det är absolut inte fel men vilken kille i den åldern vill ens krama mamma om kompisarna ser.
     Näe, hon borde hålla sånt från bloggen. Det når snart hans klasskamraters föräldrar och då når det ungarna och tyvärr kommer han få stå till svars för mammans oförstånd.
     Vem ska nu ta pojken till och från skolan när hon ligger däckad av sjukdomar?
     Hon har mycket att ta i om hon blir utan Jonas

     Svara

      Är många barn som inte har problem med att visa att de trivs med sina föräldrar.

      Svara

   Ja hennes långa och larviga text var lika irriterande för ögonen som när AB går loss på instagram med emojis och kärleksförklaringar.

   Svara

  OT/Tips

  Aftonbladet fälls av MO och MEN för en krönika publicerad om Hajen där de benämnde honom som gangster:
  https://medieombudsmannen.se/fallningar/aftonbladet-kallade-anmalaren-for-gangster/

  Svara

   Och vad har det i den här tråden att-göra

   Svara

    Har du missat att vi får skriva om sociala medier på den här bloggen? Med OT menas sådant som inte har med sociala medier att göra.

    Svara

    Det är ett tips till CamCam. Jag har tolkat det som att off-topic ämnen som är relaterade till sociala medier är tillåtna, typ tips eller när större händelser sker som Camilla inte hunnit skriva om ännu. Men off-topic ämnen av privat karaktär är hänvisade till Öppet Spår. Men jag markerade tydlig så om du endast vill läsa reaktioner på Mys inlägg är det bara bläddra vidare 🙂

    Svara

  Jag opplever det som att dessa skrivande influencer måste töja linan för varje inlägg i desperation för att höras/synas i mediebruset. Ingenting är heligt och förnuft och integritet är som bortblåst. Hur länge orkar folk läsa och hur kommer alla dessa mediakå.. sprättben att känna sig om 10 år?

  Svara

  Tycker det är jobbigt när folk ventilerar konflikter med barn, partner och andra på facebook. Det sker i och för sig inför en mindre publik än storbloggarnas men å andra sidan så känner troligen många av de som läser motparten.

  Svara

  My brukar skriva att hon har integritet men tycker nog att hon har svårt att skilja på vad som är att skriva personligt och vad som borde vara privat. Denna gång kunde det räckt med att skriva att hon var ledsen för att hon och Jonas grälar. Tycker synd om Jonas som inte får göra sin röst hörd.
  Man kan även se ett mönster hur My planerar sina sammarbeten.
  Som nu sista tiden. Långt inlägg om sjukdom, akutbesök. Sedan två reklaminlägg. Långt inlägg om förhållandet, sedan reklaminlägg.
  Kanske har tagit efter Bellas taktik för att fånga läsare/presumtiva köpare?

  Svara

  Bianca Ingrosso lookalike —-> https://www.instagram.com/alexandrabitici/

  Svara

   Nej, på långt håll i en viss vinkel lite grann, men klickar du på bilden är de inte det minsta lika längre. Look a like är när man ser väldigt lika ut. Här har du två systrar som är riktiga look a likes: https://instagram.com/soniaxfyza?igshid=vyhaa06rd5yd

   Svara

    Omg de ser skrämande lika ut som Kim och Kyle var bor de? 😉😂

    Svara

     Tycker bara hon som är lik Kim är skrämmande lik, den andra ser bara ut som Kylie ibland. Men den andra tjejen hade lika gärna kunnat vara Kim, jag ser ingen skillnad på dem överhuvudtaget.

     Svara

     Här liksom: https://www.instagram.com/p/B8R13RrAe2-/?igshid=5o56m0lvrueo

     Hur kan man ens vara så lik en annan människa?

     Svara

      Smink och ingrepp. Oklart vem som anpassar sig efter vem dock.

      Svara

  Jag förstår inte hur man kan exponera sitt barn på det här sättet. Hade detta bara gällt Två vuxna hade jag inte brytt mig. Men dels exponerar hon sonens och hennes god. Och sedan det hon skriver om Jonas kommer hennes son bli varse om. Hur kul är det? I texten låter det ju som att Jonas ser all typ hämtning och lämning som en börda.
  Och bilden när sonen ser glad ut men Jonas som en citron.
  Usch på båda vuxna Parter här

  Svara

  Mycket dåligt gjort av My. Hon har dålig trafik på sin nya blogg och då säljer hon ut Jonas. Hoppas han ger sig av för gott för han är värd bättre.

  Svara

   Ja, om han har nån självrespekt så går han vidare.

   Svara

  Åh hon är så pinsam och desperat efter klick till sin blogg, hon gör allt för klick… och du hjälper henne genom att uppmärksamma henne VARFÖR?! – sluta skriv om henne! Likaså att hon verkar åka till lasarett så fort hon har feber – antagligen för att få ta en sjukhusbild med dropp för content för det lockar klick – hon är så snabb varje gång att skriva blogginlägg när hon är sjuk, ”bloggen uppdaterad, in på bloggen” skriver hon på sin instagram. Alla dessa bilder på dropp eller sjukhus så fort det är något med henne eller sonen.. och så fort ett blogginlägg. Så genomskinligt, en strategi för klick. Asså hon 🙈 och hon köper likes 🙈

  Svara

   Vi vet nu vad du tycker om att Camilla skriver om My. Och att My köper följare. Verkar finnas många som vill läsa och kommentera om henne och hennes blogg. Bland annat du.

   Svara

  Neej men kommentarer fastnar i modd

  Svara

  Är Mys blogg ens stor längre? Känns som att hon har hamnat i glappet mellan unga och gamla i deras värld

  Svara

  Min indian?
  Ingen av dem är väl direkt oskyldig sedan kan jag ju tycka att dem båda låter väldigt omogna och han låter inte alls redo för det förhållandet (av det hon beskrivit)

  Svara

  Stackars barn.

  Svara

  Alltså valet av stilleben/flatlay med doftljus, läppbalsam, earpod, mobilskal (tog hon mobilen ur skalet för att kunna ha med på fotot?), bilnyckel, solglasögon, och tidning.

  Svara

   Glöm inte ringen 🙀

   Svara

  Hon måste söka hjälp, väldigt osunt beteende. Skriver allt i en enda röra, osammanhängande och inte klart nånstans? Å som någon skrev ”köpta följare” har My haft länge, bara gå in på insta och kolla precis som IL. Allt är lögner..

  Svara

  Ganska sjukt att planera och lägga alla saker på rätt sätt för att få en bra bild, för att kunna skriva om en sån jobbig händelse, herre gud, kan ju inte vara sunt att göra sånt

  Svara

  Det heter offentligt, inte publika och du bestämmer inte vad andra ska skriva om på deras blogg.

  Svara

   ”På sina bloggar” heter det ju faktiskt, om det är till att vara språkpolis :).

   Svara

  Gillar mys blogg ! Men känns lite fake , alla dessa pillren hon gör reklam för samt Bobbys kapslar = ofta sjuk ,samt löshår , fettsugning mm !

  Svara

  Den ringen som ligger på telefonen är väldigt liten, jag kan inte tänka mig att den passar ett finger på en man. Jämför med earpoddsen och läppceratet.

  Det är kanske hennes egen.

  Svara

  Den största frågan enligt mig är : varför ligger inte my i sängen? och Jonas i soffan?
  Kan aldrig tänka mig att om man har så ont i kroppen, feberfrossa och mår allmänt dåligt är skönt att sova på soffan??
  Han verkar inte va en gentleman direkt.

  Svara

  Har sett några inlägg här om henne tidigare men fattar inte vem hon är eller vad hon gör. Gick in för att läsa inlägget på hennes blogg och orkade knappt ta mig igenom hälften. Osammanhängande text om gud vet vad, helt ologiskt och blottande för övriga på ett stt jag finner otroligt märkligt. Påminner lite om Sindy (!?) som det skrevs om här tidigare. En inte helt frisk individ som egentligen inte ens är känd för någonting!?

  Svara

   My blev väl ”känd” när hon var med i Ensam mamma söker, som Magdalena Graaf var programledare för. Ännu mer känd blev hon när Maggan portade henne från sitt umgänge?

   Svara

  Omoget och elakt mot Jonas men också helt ointressant för läsarna hur de har det, läser inlägg om träning men inte privata konflikter.

  Svara

  Nu verkar de vara sams igen om man kollar hennes stories. En liten fråga jag funderat över är hur hon skulle få sitt liv att gå ihop som ensamstående med allt vad det innebär (hämtning, lämning, fritidsaktiviteter för sonen och barnpassning i kombination med sitt eget kringflackande liv) om hon inte hade Jonas eller annan människa som ställer upp.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.