Dela tandborste?

Vi fungerar som nog mest syskon (det gnabbas en del, vi delar tandborste och delar badrummet när vi gör oss i ordning) och kan varandra innan och utan så det är väldigt härligt att få dela den här upplevelsen ihop. //Margaux Dietz

Margaux beskriver sin och Viktors relation på bloggen, att de nog mest är som syskon som gnabbas och delar tandborste.
Brukar ni dela tandborste med era syskon? Eller så här – brukar ni dela tandborste med någon överhuvudtaget?
Jag är generellt ganska ”svår-äcklad” men blotta tanken på att dela tandborste med någon känns bara blurk.
Är inte det lite konstigt egentligen? Om jag kan hångla med en person så borde jag väl även kunna dela tandborste med hen men det känns som två helt olika saker.
Tandborsten känns ofräsch, trots att man använder den för att bli fräsch i munnen. Som om det ”ofräscha” finns kvar på tandborsten, men så länge det är mitt egna ofräscha så är det okej, men absolut ingen annans.

Fullkomligt och totalt ologiskt, men hoppas på att det kanske ändå finns någon enda människa till som förstår mitt resonemang?
Dela tandborste?
YÄJ eller NÄJ!?

166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan man suga kuk kan man dela tandborste.

  Svara

   två tre ggr om dagen…

   Svara

   Fast det e ju också grymt äckligt om man tänker efter. Den hänger ner å dinglar i toastolen och får massa grejer på sig…

   Svara

    Ja men ni gör det ändå. Så vad är då problemet?

    Svara

     Nix gör det icke

     Svara

      Har jag väldigt svårt att tro. Det är väl ett måste i en relation? Det känns så i alla fall. Annars går väl pojkvännen/mannen till någon annan som gör det.

      Svara

       Ursäkta? Det finns inga måsten i en relation? Om inte min partner vill slicka mig t.ex så finns det andra sätt att behaga och vice versa.

       Svara

       Herregud vad hemskt om de är så du ser på förhållande. Att ge en avsunging hoppas jag inte är avgörande för någons förhållande. Anser du samma sak att killen måste slicka tjejen för att hon ej ska gå till nån annan?

       Svara

        Alltså detta är bara min känsla men tror verkligen att många kvinnor lever med den föreställningen, att dom måste ställa upp på det, utan tvekan! Och med ett leende på läpparna också, typ..

        Svara

        Jag har den föreställningen ja. Det är en av anledningarna till att jag inte dejtar eller till att jag inte har legat med någon över huvud taget. Jag är så himla rädd att jag måste ställa upp på sådant jag inte vill för om jag inte gör det så kommer killen lämna mig och gå till någon annan.

        Min första pojkvän tryckte ned mitt huvud mot sitt kön och sade ”Det här ska alla tjejer göra”.

        Svara

         Men åååååh hjärtat❤️❤️
         Vet du jag har en liknande erfarenhet i bagaget som du och jag kan erkänna att jag under många år tänkte lite liknande som du, med skillnaden att jag hade sex med en hel del killar och gick med på allt (det mesta) trots att jag inte hade lust. Men vet du, i ett bra förhållande är det inte så!! Du måste inte gå med på saker du inte har lust med, du måste inte gå över dina egna gränser! Och en vettig kille vill inte heller att du ska må dåligt för att han ska få må bra tillfälligt, sånt förstör ett förhållande i längden.. Jag hoppas att du hittar din person som du kan känna dig trygg med, om du vill det.

         Svara

          Tack för ditt jättefina svar ❤️ jag ska verkligen försöka tänka så. Jag vill inte göra någonting mot min vilja men ibland känns det som att jag måste bara för att vi kvinnor enbart ses som objekt i männens ögon där vi ska göra precis det de vill. För vad är vi annars bra för?

          Tack för att du svarade det betyder verkligen mer än du tror och speciellt just nu ❤️

          Svara

           Min sambo testa det där i början med att säga att alla gjorde det och att det va ”obligatoriskt”. Mest när vi tjafsa om annat för att ge mig dåligt samvete. Tvärvägra under lång tid. När han fatta att det kanske faktiskt va en big deal för mig så sluta han tjata. Han var alltid nyrakad och gick o tvätta sig så fort risken fanns att jag skulle testa, och så höll han på ett bra tag. Så när jag kände att jag ville testa så behövde jag inte äta könshår eller kissrester eller svimma av stanken av pungsvett. Har nog aldrig varit så nervös i mitt liv.
           Nu tre år senare händer det knappast ofta. Vårt sexliv är inte speciellt spännande. Det händer nån gång ibland när vi har långdraget sex och han har alltid hyfs nog att tvätta sig innan.
           Sist gång jag fulländade en avsugning kommer jag inte ens ihåg. Det är jag alldeles för lat för.
           Är gravid i vecka 22, så de senaste kanske 18 veckorna så har det inte blivit nåt. Kan knappt borsta tänderna utan att hålla på att spy.
           Om man känner att något är obligatoriskt i ett förhållande och man måste göra något man inte vill för att det ska hålla så borde man inte va tillsammans. Är inte mer rätt att tvinga sig till sex bara för att man är i ett förhållande.

         Så behöver du aldrig mer tänka. 💕 Nr 1 så ska du aldrig göra sådant som inte känns ok för dig. Nr 2 är det inte en normal schysst gullig kille som gör så, så då vill du ändå inte vara med honom! Det finns så många fina killar i världen! Kram

         Svara

          Jag hoppas verkligen det ❤ Kram tillbaka ❤

          Svara

       Ett måste? Öh, nej inte direkt. Jag är 27, har aldrig sugit av någon (ingen har heller fått gå ner på mig, så det har varit lika och alltså inte så att killen gjort på mig men jag inget på honom).
       Killen jag har en flört med nu vill inte ens bli avsugen.

       Svara

       Haha alltså va? Varför skulle man vara tvungen till det?!
       Jag och min sambo är inne på vårt 8’e år tillsammans utan att suga kuk/slicka fitta och inte går vi och får det gjort med andra för det.
       Du måste ha en väldigt skev bild över vad som är ”måsten” och inte i förhållanden.

       Svara

       Ett måste i en relation? Det var fan bland det dummaste jag har hört. 😂 Jag är gift sen 14 år och har aldrig haft en pitt i min mun och kommer aldrig göra det. Min man är helt ok med det och mina tidigare pojkvänner var också det. Det finns inga ”måsten” i relationer.

       Svara

       Nej , han går ingen annanstans . Varför skulle man vilja ha en sån kille att måste ge avsugningar annars är han otrogen. Det finns även killar som inte vill bli avsugna, alla förhållanden innebär inte avsugningar .

       Svara

     Ja men ni slickar ju både arsel och mutta.

     Svara

      Jag är en heterosexuell kvinna så jag gör ingetdera. Jag gör ingenting med män heller.

      Svara

     Men han får ju tvätta sig innan

     Svara

    Därför suger jag bara nytvättad kuk. Och dela tandborste skulle aldrig komma på fråga. Då tar jag hellre ett tuggummi och handlar en ny dagen efter.

    Svara

     Nytvättade tandborste?

     Svara

     kan du tänka dej att vi inte vill höra om era kuksugerier. Där går en gräns tycker jag. 😕

     Svara

      Scrolla då

      Svara

    Suger du otvättad kuk? Äckligt 😷

    Svara

     Menar ni att om lusten faller på och killen råkar vara oduschad så blir det inget? Gäller då samma sak all typ av sex eller bryr ni er inte om ni får basilusker i muttis? Alltså visst vill man inte ha kissrester osv i sin mun, men.. Är man är tillräckligt sugen så skiter man väl i vilket 🙈 Mvh Äcklig

     Svara

      Om lusten faller på så finns det otroligt mycket annat som man kan göra om könsorganet är oduschat, jag är inte så knusslig med sex då muttan inte känner smak och jag kan tvätta efteråt – men nej, jag suger inte en otvättad penis med kissrester och pungsvett 😂

      Svara

      Alltså ja förlåt, men du är faktiskt äcklig enligt min mening. Tar en sekund att skölja av sig.

      Svara

       Åh.. En sån som har sex varje fredag kl 19.30 under täcket i sovrummet. Trodde att ni var utdöda.

       Svara

        Tråkiga människor det finns. Känns skönt att vara singel f.n. när man läser om pars tråkiga sexliv. I mina två senaste förhållanden under 15 år så sög båda tjejerna kuk. Köra 69:an är ju riktigt mysigt.

        Oral sex är för mig ett måste, annars vill jag inte ha någon relation. Älskar en tjej sin kille så älskar hon hans kuk också?

        Svara

         Men lägg av med ditt jävla ”älskar en tjej sin kille så älskar hon hans kuk också?” ja, men man ska ALDRIG FUCKING NÅGONSIN bli tvingad till att göra någonting man inte vill eller inte är bekväm med. Det ska ske på bådas villkor. Jag älskar min kille, men jag avgudar inte hans könsorgan bara för det.

         Svara

         Min snubbes penis är faktiskt helt irrelevant i vår relation. Liksom min vagina är för honom.

         Svara

      Nej jag låter ingen ha sex med mig om jag inte är nyduschad. Jag hoppas även att han är nyduschad.

      Svara

    Samma som slicka mutta

    Svara

    Om jag ska slurpa dolme ska den tvättas innan. Om någon ska snaska fitta så tvättar jag den innan.

    Svara

    Fast exakt alla är väl inte riktigt ”tjej-kissare” va? Möjligtvis 50/50

    Svara

   Fast det är väl inte alla som ägnar sig åt oralsex eller?
   Jag gör det sällan och använder då kondom. Vill inte ha urin i min mun.

   Svara

   Bloggbevaknings kommentarsfält blir bara mer och mer lik Flashback. Noll smartness.

   Svara

    Din kommentar uppnår en nivå av smarthet som ingen annan här kan eftersträva!

    Svara

     Det vet jag att den inte gör och jag är inte ute efter att mucka, men att skiva ett inlägg om att dela tandborste och genast hamna i slicka röv/fitta och kukar så känns det som man är på Flashback. Det brukade vara intressanta diskussioner här tro det eller ej, men alla är som bortblåsta och det är så jävla trist. Jag vet inte om det är massor av nya följare eller vad som egentligen hände.

     Svara

   Nej!
   Det kan man inte- håller med Cam så äckligt bara tanken borsten varit i annans mun 👄

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Dela tandborste nej – varken med syskon eller andra, fy farao. Men varför sa Marqaux att hon skulle på ensamresa när hon är med Viktor Frisk? Märkligt.

  Svara

  Min killes tandborste är verkligen inte det äckligaste jag har haft i munnen…

  Svara

   Vad har du haft för bakteriehärd i din mun?😂

   Svara

    Det kan du fundera på en stund😜

    Svara

   Munnen är en riktig bakteriehärd. Har fler bakterier än ett könsorgan. Ska här sugas kuk ska den banne mig vara tvättad innan. Att dela tandborste, aldrig. Tycker till och med att kyssar kan vara äckliga.

   Svara

    Helt. Ok med suga kuk men tycker kyssar kan vara äckliga…… Jaha

    Svara

  Margaux är bara tragisk nu för tiden. Allt handlar om reklam och fest. Brukade gilla att hon var genuin och kändes ’vuxen’ i jämförelse med andra influencers men nu är hon precis lika patetisk

  Svara

   Hon och V känns bara uppmärksamhetstörstande (ja, som andra influensers men med ytterligare en desperat touch). Tror många som gillade henne i början inte tycker det är lika friskt (höhö) längre.

   Svara

   Exakt så!! Gillade henne för ca 2 år sen, nu känns allt sjukt krystat och desperat på nåt sätt.

   Svara

   Håller med. Gick tillbaka och läste massa gamla blogginlägg, snacka om utveckling åt fel håll. Läste från när Arnold föddes, blev nästan deppig av att läsa det. Den glädjen och lyckan hon och Jacob delade och nu lever hon som en tonåring.

   Svara

  Rejält trött på de där två och deras ”busroliga” vänskapsrelation.. Är barnet med pappan nu

  Svara

   Nej hon lämnade barnet på flygplatsen när hon reste iväg. Han fick lite pengar så att han klarar sig med mat tills hon är tillbaka igen.

   🤦‍♀️

   Svara

    Undrade endast om han var med på deras resa, följer inte henne.

    Svara

     Brukar du undra vart folks ungar är när du hör om män som är ute och reser utan familjen också?

     Svara

      Ja.

      Svara

       Tvek på den du.

       Svara

   Jag har också svårt för de där två nuförtiden, börjat reta mig på dem mer och mer. De känns falska och giriga numera, inte alls härliga längre utan känns bara mer och mer falska. Tål dem nästan inte.

   Svara

    Det är riktigt konstigt att du känner så.

    Svara

  Råkat dela tandborste med ett ex när han trodde min va hans.. vill inte göra det igen.
  När man hånglar så brukar man inte direkt slicka på tänderna och mellan så man får i sig halvruttna matrester/plack.
  Suga snopp är inte samma sak för den är ju nytvättad och inget som ligger och förmultnar under förhuden (förhoppningsvis).
  Har för mig att ja läst att bakteriefloran är olika i våra munnar och man ska helst inte dela tandborste pga det.

  Svara

   Hahaha ”inget som ligger och förmultnar, förhoppningsvis” 😂🙏🏽

   Svara

  Det är inte normalt att dela tandborste med en vän. Hade inte ens gjort med min partner

  Svara

  Delade aldrig med min syster men mina vänner och jag delar absolut om det blir en spontan sleepover eller när vi gör iordning oss för utgång tillsammans 😉

  Svara

   Åh fyyyy fan

   Svara

  Eftersom munnen har fler bakterier än anus så skulle jag personligen aldrig dela tandborste med någon. Men smaken är som baken eller något sådant.

  Svara

   Så om du får välja så sticker du hellre in tungan i din kompis anus än att använda hens tandborste? 🤔

   (Läs med glimten i ögat tack)

   Svara

    Haha nej helst inget av alternativen 😂

    Svara

    Alltså jag har slickat röv men skulle aldrig dela tandborste med någon

    Svara

     På tal om att slicka röv…
     för några år sen dejtade jag en kille som jag träffat via en kollega.
     Vi låg med varandra första kvällen efter några öl för mycket.
     Vilket var rätt så trevligt.

     Några dagar senare skulle jag bjuda hem honom på middag.
     Ett par timmar innan skickade han ett sms:
     ”Vill bara fråga en grej. Har du lust att slicka mig i stjärten ikväll? Jag gillar det.”

     Jag fick panik!!!!!
     Att slicka någon i röven är liksom det mest intimt kroppsliga man kan göra.
     KANSKE hade jag gjort det om jag älskade honom?!?
     Nu var det ju bara andra dejten.

     Jag blev avtänd och skrev att det kändes alldeles för intimt. Efter det rann allt ut i sanden.

     Det jag undrar över är hur jag skulle slicka honom?
     Han var stor, typ över 2 meter och vägde nog runt 100 kg.
     Skulle han stå på alla fyra, jag bakom och öppna upp skinkorna för att ta mig till rektum?
     Eller skulle han ligga på rygg och hålla upp sina egna ben? Som en sprattlande bebis på ett skötbord..?

     Svara

      Hahahahha alltså förlåt men ”Skulle han stå på alla fyra, jag bakom och öppna upp skinkorna för att ta mig till rektum?”. Fan vad kul det lät😂😂😂

      De jag slickat i röven har antingen stått på knä med huvudet ner i sängen eller legat med särade ben, rumpan på sängkanten så har jag suttit på knä och lapat

      Svara

       Jag 🤮

       Svara

       Fyyy fan ni är äckliga ens skriva sådant

       Svara

       Kommer spy!!!!! Seriöst! Vem fan slickar nån där😭

       Svara

      När jag har slickat röv har de antingen legat på rygg med särade ben eller suttit på huk över mitt ansikte. Men så har de inte varit några bjässar heller så det här funkat fint.

      Svara

      Har nästan lust att fråga om han kom från Gävle för det där kunde varit mina ord 😂

      Svara

      TW kinkfobi nu men..

      varje gång jag hör om folk som slickat varandras rövar blir så helvetets äcklad. Alltså hur.. HUR kan ni?? Slicka ett hål var det finns bakterier av alla de slag som kan göra dig allvarligt sjuk?? Okej jag fattar att man tvättar sig innan men ändå.. Eller kan man använda nån slags slickduk? Isåfall kan jag förstå.. Hade ändå inte gjort det 🤢🤢

      Och om en kille frågat om jag hade gjort det på honom hade det varit slut DI-REKT-UM! (heheh) oavsett hur mycket jag älskade honom för jag hade blivit så jävla avtänd.

      Är jag liksom extremt pryd i dagens mått mätt? Känns som att man hör om detta allt oftare. Förr trodde jag detta va något som endast hände i hardcore-porr eller vissa kretsar

      Svara

       Obs hoppas ingen tar illa upp. Tycker inte att ni rövslickare är äckliga, you do your thing liksom! Tanken är bara så motbjudande för mig att jag har svårt att fatta hur det ens går till typ.

       Svara

       Fast vilka bakterier skulle göra dig allvarligt sjuk menar du? Undrar genuint.

       Svara

        E-coli såklart!

        Svara

        De bakterier som finns i bajs såklart. Men nu när du ifrågasatte var jag tvungen att googla och tydligen anses det helt ok att i princip äta sitt eget bajs då det är samma bakterier man redan har i sin tarmflora typ? Däremot en annan sak när det gäller någon annans bakterier. Om jag förstod det rätt.

        Men okej det är kanske, teoretiskt sett, inte så äckligt som jag tänkte då.. 😝

        Svara

         (är fortfarande extremt äcklad av tanken.. Och det gäller verkligen mig själv också, ingen får gå i närheten av den regionen, thank you very much 😬)

         Svara

          pryd jävel. Du är är inte pryd. uräckligt att slicka någon där bak. och varför skriva det här?? 😛

          Svara

         Jag är helt med dig! Är inte äcklad av människan som gör det, verkligen do your thing som du säger, men tanken på själva utförandet gör mig kräkfärdig! Jag älskar min man otroligt mycket, men om han bad mig att slicka hans stjärthål/bad om att få slicka mitt så hade jag haft svårt att komma tillbaka från det hahaha.

         Svara

       Skulle hellre aldrig få för mig att slicka röv. Har varit med min man i 11 år och han är typ världens renligaste, men inte en chans att jag skulle slicka hans röv. Inte heller får han slicka min.

       Oralsex ja! Men rövslickeri, usch nej.

       Svara

        Same! Min kille är mer noga med hygienen än jag är men ändå, nope aldrig! Vill han att någon ska göra det på honom får han antingen lämna mig eller typ operera bort några revben och bli världens vigaste yogi..

        Svara

       Jag slickar bara väl rengjorda rövar och tycker inte att det är äckligare än att suga på snabeln där kisset kommer ut.

       Svara

   Va haha är de sant yuk

   Svara

  Är det panik så kan jag göra det, men det är väl inte idealt. Hellre dela än att gå med oborstade tänder. Men vet inte, beror nog på relationen med människan. Jag vet inte alls… nu börjar jag fundera på vilka i min närhet jag hade delat tandborste med 😂

  Svara

  Ungefär som att dela toalettpapper. Men vad vet väl jag.

  Svara

  Jag kan inte tänka mig att dela tandborste med någon överhuvudtaget.

  Svara

  Skulle hellre låta bli att borsta tänderna än att använda någon annans tandborste.

  Svara

  Finns 2 personer i världen jag kan dela och har delat tandborste med, min syster och min pojkvän. Finns inget som helst äckligt med dom så inga problem. Har inte varit sjuk på 2-3 år så så farligt kan det inte vara😂

  Svara

   Att man inte blir sjuk behöver inte betyda att det inte är äckligt.

   Svara

    Det får stå för dig om du tycker det är äckligt att dela tandborste med din kille och din syster. Jag står så nära mina att jag inte kan tänka tanken att det skulle vara äckligt. Men dom är som sagt dom ända jag kan tänka mig att dela med.

    Svara

     Bakterier blir väl inte mindre äckliga bara för att man har en nära relation? 🤔

     Svara

      Jag tycker absolut att främlingars bakterier är mer äckliga än min dotters/mans/systers/mammas bakterier.

      Svara

       Även om det är exakt samma bakterier. Bakterierna vet ju knappast om de är din syster eller en främling dom finns i. Lika äckligt

       Svara

        Ja men nu var ju frågan vad man avsåg var äckligare

        Svara

  Jag har använt min killes tandborste flera gånger. Ibland på resa och jag glömt min, ibland när jag helt enkelt inte minns vems som är vems här hemma. Jösses, vad ska hända? Jag har redan tagit del av hans bakterieflora på alla möjliga sätt.

  Svara

   Men dom är väl inte ens tillsammans? Fett konstigt att göra så med en vän

   Svara

    Varför skulle det vara konstigt

    Svara

  Jag köper alltid på mig ett lager extratandborstar från ICA basic. 4 för 10 kronor. Har ett gäng hemma, alltid extra i necessären och på landet, om någon jag reser med glömt.

  De går åt i förvånansvärt hög takt.

  Svara

  Nej skulle inte dela tandborste med någon. verkar snålt eller varför göra det. 😕

  Svara

  Nää, mina syskon och jag brukade hämnas på den andre genom att tvåla in tandborstarna… Så, vi delade aldrig.

  Sambon kan funka om man råkar ta fel tandborste, eller den andra glömt (han).

  Svara

  Vidrigt att dela tandborste spelar ingen roll vem det är.

  Svara

  🤮

  Svara

  Äsch, har inga problem att låna varken dotterns eller makens tandborste – och de har inga problem att låna min om det skulle behövas. Men oftast har vi våra egna, ibland blandar vi ihop dem.
  Skulle inte låna kompisens, föräldrarnas eller syskonens dock.

  Svara

   Det är aldrig bra att dela med sitt barn, då kan vertikal överföring av kariesbakterier ske som ditt barn kanske inte hade innan.

   Svara

    Mitt barn är vuxet…

    Svara

    Ehhh va karies Smittar väl inte…. Eller

    Svara

     Jodå! Därför ska man som förälder inte ”rengöra” nappen som trillat på golvet genom att stoppa den i egen mun. Något som kanske låter äckligt men som många föräldrar gör, myself included (tidigare) 😅

     Svara

     S.mutans heter bakterien och inom barntandvård pratar vi mycket om vertikal överföring, det är precis som Yennefer skrev.

     Svara

  Förstår inte varför de skulle behöva dela tandborste överhuvudtaget?
  Det är ju inte så att deras plan kraschade mitt ute på havet och de lyckades ta sig iland på en liten öde ö med bara ett handbagage och en tandborste.

  Vi har för övrigt alltid ett par extra, oöppnade, tandborstar hemma för oväntade övernattningar (oftast ungarna som har någon som plötsligt ska spontanstanna över natten). Väldigt enkel lösning.

  Svara

  Man ska inte dela tandborste med någon annan. När man delar tandborste delar man också bakterier och kan tillför nya bakterier man kanske inte hade innan vilket kan resultera i karies eller tandlossning. Även virus kan spridas när man delar tandborste som tex herpes. Använd istället ett rent finger eller köp en ny tandborste.

  Svara

   Tack, jag väntade på detta inlägg från tandvårdspersonal!

   Svara

  Näj!!! Äckligt

  Svara

  Dom kommer gå ut med sin relation snart. Detta är bara för att inte få skit för att hon gått vidare från Jakob så snabbt

  Svara

   Det tror jag inte, det är Emil hon hookar upp med.

   Svara

  Skulle ALDRIG dela tandborste med nån 🤮🤮🤮🤮

  Svara

  Gör dom ens det då? Känns som nåt hon bara säger för att illustrera hur nära och sköna de är. Man ska typ få en bild av dom i ett trångt badrum där nån bara ”Åh skynda dig, är du inte klar med tandborsten snart!” Och typ boxar den andra i sidan. Det finns ju inget syfte med att dela tandborste? Man köper väl en ny om man har glömt den.

  Vet inte om det är så, men vissa människor går verkligen i gång på att prata om hur sköna, fria och gränslösa de är med sina vänner.

  Svara

  Självklart delar man inte tandborste. Okej i nödfall, typ min helikopter har kraschat på en öde ö, jag och min sambo är strandade, ingen räddning i sikte, MEN, plötsligt flyger en fiskmås över oss och som en gåva från ovan droppar den en enda tandborste ner på ön. Vi har inte borstat tänderna på två veckor, ok, vi delar. Annars, nej.

  Svara

   Bra take off ändå, på min kommentar (ovan 15:59).
   Ska vi skriva manus ihop? Tror det kan bli nåt 😁

   Men obs, de ska inte vara sambor från början. Mer spännande om en kärleksrelation utvecklar sig på ön.

   Svara

  Viktor måste ha den tommaste blicken någonsin…vill bara skrika ”blinka om du hör mig!” och knäppa med fingrarna framför ögonen på han

  Svara

  Marie Serneholt har blivit författare. Visste ni?

  Svara

   Vet ingen, vare sig i eller utanför den litterära sfären, som skulle komma på tanken att kalla henne författare för att hon lagt några små meningar i en liten barnbok. Det krävs mer än du någonsin kan ana att bli erkänd som författare.

   Svara

  Camilla frågade om att dela tandborste och ni galaxhjärnor börjar att prata om kuksugning och lapa rövhål! Fy sjutton vad det spårar här i tråden ibland.

  Svara

   Hört talas om att dra paralleller? Analysera?
   (ANALysera 😂… sry).

   Svara

   😂😂😂 jag håller med!

   Svara

    Och för den delen skulle jag aldrig i livet slicka någon i röven heller, fy fan vad äckligt

    Svara

     Eller hur! Och så fastnar det ett litet äckligt krulligt rövhår mellan framtänderna!!! Kanske

     Svara

      😳🤮

      Svara

     Smaken är som baken😉

     Svara

  Väldigt äckligt. Och argumentet ”jamen ni kan utföra oralsex juu!” är så löjligt. Då kan man dra det hur långt som helst? Dela toapapper kanske? Tugga tuggummi i 10 min och sedan lassa över det till vännens mun? Kanske låna vännens binda om hon inte blött så mycket i den?

  Svara

   Haha jag brukade be mamma tugga tuggummin lite åt mig när jag var liten. De med mint var så goda men jag tyckte de var för starka i början. Och mamma var snäll och tuggade en stund innan hon gav det till mig.

   Svara

    Mina föräldrar brukade tugga upp Vissa såna tuggummibollar från Maskiner pga Fader Rumpel var Så hårda. Sedan brukade jag hjälpa min lillasyster att blåsa tuggummibubblor åt henne innan hon kunde själv

    Svara

  Kan vi tala om Löwengrips uttalande i bloggen ”Jag sov över hos Odd i Sallys säng för att det har hänt en händelse igen som gjort mig otrygg. Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att de var bäst att bo hos Odd ett tag.” är det då smart att gå ut med var man bor? Med tanke på ”gamla händelser”

  Svara

   Hon fiskar bara uppmärksamhet.

   Svara

    Tycker du hon behöver fiska verkligen? … när allt vad hon än gör och inte gör blir till rubriker och diskussioner här. Suck. Svårt att driva en blogg liksom om hon inte får/kan skriva om någonting utan att det är fel.

    Svara

   Hon är ju dum i huvudet OM det finns en hotbild mot henne och hon outar sin position där även hennes barn befinner sig. Men nu är ju sannolikheten för en hotbild typ 0 baserat på tidigare händelser.

   Svara

    Men hon känner sig ju trygg där där hon inte är ensam, sen säger hon inget om hotbild bara om en händelse som gör att hon känner sig otrygg. Kanske inte känns så tryggt och bekvämt i ett stort känt hus själv när det finns galningar som hatar och verkar besatta av henne. Får hon skriva och berätta om någonting? Allt är det ju fel på enligt vissa. Måste Bella diskuteras i varenda inlägg, och allt hon gör ska vändas till fel. Tröttsamt.

    Svara

     Sluta fiska uppmärksamhet blondinbella. Är typ hundra på att det är hon själv som skriver här

     Svara

    Vad menar du med att sannolikheten för en hotbild är 0 baserat på tidigare händelser? Har du missat att hon var i rättegång mot en stalker, och en annan stalker dömdes till kontaktförbud en tid. Sedan kanske du inte sett på hennes insta exempelvis vilka galningar det finns.

    Svara

    Håller med!
    Hon drar ju sina ’ gansters mot övriga familjen med detta
    Hon har ingen empati att även odd blir jagad
    Varför tog hon inte i hotell och vart tyst!!!!

    Svara

  Fruktansvärt vidrigt att ens komma på tanken att dela! Vem har inte extra tandborstar hemma? På resa går det att köpa sig en egen om man glömt! Ischlo pischlo!

  Svara

  Fattar inte alls varför folk tycker det är så äckligt? Har verkligen inga problem alls med att dela tandborste med någon, varken ragg/partner/vän/familj osv…

  Svara

  Jag bor i ett kollektiv tsm med 14 andra personer, vuxna som barn. Hos oss tar man bara en tandborste ur stället. Det saknas alltid rätt antal hur man än gör eftersom barnen dräller runt med dem 😂 Man kan hitta en tandborste bakom en blomkruka t ex.

  Svara

   Vänta bara tills ngn får norovirus, inte lika skoj då

   Svara

   Åh fy 🤢

   Svara

   Men vad trevligt ni har det. Det känns ju öppet och ärligt och mysigt. Du kan väl återkoppla i vår om hur alla mår?

   Svara

  Flashback 2.0 – jorasettee🤘🏼

  Svara

  Fast om den ena har karies får inte den andra de då? Rätt bra anledning till att inte dela tänker jag. Tandtroll är inte att trilskas med.

  Svara

  Kan typ inte tänka mig något värre (inom i-lands mått mätt..). Såå vidrigt. En gång råkade jag ta min mans tandborste. Kom på det i slutet och höll på att kräkas. Som TUR VAR hade han bytt tandborste dagen innan typ, endast tack vare det jag inte kräktes. Haha fy tusan.

  Svara

  Dela tandborste eller råka ta en tandpetare som en annan i familjen har använt innan 🤢
  Det jag ska ha i munnen vill jag gärna ha koll på så att det synkar med min mentala hälsa också

  Svara

  Mer bakterier i en människas mun än en hunds. Vidrigt o dela tandborste.

  Svara

  Glömde en gång att ta med mig tandborste då jag och pojkvännen skulle bo på hotell två nätter. Glömde dessutom att köpa en då vi var ute och ändå också var in i en matbutik..Så vi delade tandborste. Kan vi kyssa varandra så kan vi dela också kände vi. Inga som helst problem. Men föredrar ju helt klart att ha min egna.

  Svara

  Fick dela tandborste med mamma eftersom jag inte hade packat en och vi befann oss på en ö där det inte fanns butiker för en natt. Det var en ny tandborste och vi köpte en till mig så snart som vi kom tillbaka till civilisationen.

  Svara

   Om det bara gäller en natt hade jag hellre varit utan. Har hänt att jag glömt tandborste också, eller som när jag över ett träningsläger där vi skulle stanna en natt bara, tog pappas tandborste istället för min, då hade jag låtit bli att borsta tänderna. De gånger det här hänt har jag tagit tandkräm, gnuggat lite bara för känslans skull på tänderna och sen tagit tuggummi. Hade varit värre dock om det gällde typ en vecka utan tillgång till affär.

   Svara

  Man kan väl göra rent den i kokande vatten?

  Svara

  Använder helst min egna alla dagar i veckan men är ett måste för mig att borsta tänderna innan jag lägger mig, så har jag glömt min så lånar jag sambons. Är öppen med att jag är ganska snuskig av mig. Bryr mig inte ett dugg om samtal om diverse kroppsöppningar och vätskor när jag äter, kan sitta på toa och göra nr 2 och samtidigt äta godis, bryr mig inte om nån grönsaksbit eller köttbulle hamnar på golvet så länge det inte är uppenbart skitigt, har slickat på asfalt pga nåt dumt vad med min bacillrädda syster osv.

  Är nästan aldrig sjuk och jag vill gärna tro att det beror på att jag har 0 bacillskräck 😅

  Svara

  Jag har varit gift i en herrans massa år och råkade härommorgonen använda min mans tandborste. Vi har våra i samma mugg. När jag upptäckte det fick jag nästan panik! uäääek! Jag älskar honom djupt men samma tandborste går bort!!!

  Svara

  Som vuxen ser man ju väldigt tydligt att Margaux har silikonbröst men det är så hemskt att alla barn som följer henne tror att man kan se ut så naturligt. Tycker det borde stå en varningstext, likt en reklamtext, över instagrambilder/blogginlägg där det skett plastikkirurgi.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.