Frågestunder på Instastory

Källa: Svenska Bloggare

Annica Englund är en av de som haft en frågestund på Instastory där hon avslöjar att hennes inkomst halverats sedan hon flyttade till Kanada.
Jag kan tänka mig att allting blir dubbelt så svårt och tar dubbelt så lång tid mot när hon bodde i Sverige, men förhoppningsvis så kan hon jobba in det under sommaren när hon och sambon är i Sverige och han har speluppehåll.

Om ni, som jag, inte riktigt vet vad varken Marilyn Monroe syndrome eller ECT är så kommer här en kort förklaring.
När jag tänker på elchocker genom huvudet så får jag upp bilden av Jack Nicholson i filmen ”Gökboet” men riktigt så brutalt verkar det inte gå till längre, tack och lov. 🙂

339 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror hon skrivit frågor hon själv vill ha

  Svara

   100%, hennes följare (inte alla iallafall) skriver inte frågor på engelska..

   Svara

    Såå sant !

    Svara

    Det var det första jag tänkte på, frågor på knackig engelska… nåt är lurt! 😂

    Svara

    Är det något jag inte vet eller kan det inte vara så att hon väljer ut frågor och översätter dem innan hon svarar?

    Svara

     Alla var ju inte översatta

     Svara

     Nej, man kan inte göra så med instagrams frågefunktion 🙂

     Svara

    Väldigt många skriver på engelska på hennes instagram som du kan se. Och eftersom att hon skriver på engelska så gissar jag att folk därför också gör det, frågar på engelska. Hon har en del utländska följare. Det fanns dock några som skrev på svenska också.

    Svara

   Precis min tanke också, väldigt specifika frågor. Men svaret om Pinigs tycker jag var konstigt ”jag spenderar inte en minut av mitt liv för att vara avundsjuk, så hon är inte helt nöjd?

   Svara

    Exakt, där avslöjade hon sig. En människa som inte ens tänker i de banorna svarar inte på det sättet.

    Svara

     Jag tror hon menar att den avundsjuka hon självklart känner inte ska komma åt henne, det vill hon inte lägga sin tid på

     Svara

     Vad menar du?

     Svara

     Ni glömde säga att hon också skrev ”I’m always happy for other people”

     Svara

    Oh herregud ni analyserar och vänder allt till fel. Hur sjukt. Att ni orkar…

    Svara

     Sluta använd ”sjukt” jämnt! Du får utöka ditt ordförråd, så att vi andra orkar med dig i längden…

     Svara

      Åh! Och ”hur sjukt” är inte ens en mening. Är det en fråga eller vad menar man? Som gabjoss ”hur gott?”, ”hur fin?” – det betyder ingenting! 🤯 Varför skriver man så? Hur konstigt…

      Svara

    Tolkar det inte alls så. Jag tror att Bella är en person som snabbt går vidare både i affärer och relationer och inte hänger upp sig på vad gamla kollegor gör.

    Svara

     Jag tror att hon gör det för att överleva men att hon inte hänger upp sig är inte sant. Hon hänger upp sig hela tiden och ska hela tiden försöka övertyga folk att hon inte bryr sig. Och sen blir hon ganska (själv)destruktiv när hennes anseende påverkas på minsta sätt.

     Svara

   Ja frågan om Marilyn samt den om ”where your path is going” känns 100% som frågor hon VILL svara på å därför ställer sig själv. Också hur frågorna är formulerade i kombination med hur hon svarar. Fake

   Svara

    Min personliga favorit var ”can you see yourself living ”svensson life” now or only you and your kids”? Låter som hon själv har formulerat detta 😂

    Svara

     😂

     Svara

     Nej, sluta… jag får inte luft bakom fortet av skämskuddar!!!!

     Svara

   Det tror jag också. Hon är dessutom inte älskad av alla, det är ju tvärtom. Folk tycker illa om henne pga allt hon gjort mot andra eller är helt likgiltiga. Hon har motsatsen till Marilyn syndromet.

   Svara

    Precis, men hennes ego vill inte ta in det! 🙃

    Svara

   Vem handlar inlägget om Annika Englund eller Isabella?

   Svara

    Undrar samma.. kategoriserad under Annica Englund iaf

    Svara

    Men Annika är totalt ointressant, därav inga kommentarer.

    Svara

   Haha så uppenbart att hon skrivit frågorna själv. Så konstigt att frågorna handlar just om det här och på engelska.. som att hon ens har många utländska följare.

   Svara

   …”I will never have spent one minute of my life being jealous”…😂😂😂😂
   Alltså, Isabellas engelska är så dålig …att mer hysteriskt kul kan det inte bli.
   Och frågorna har hon skrivit själv, märks tydligt på engelskan. Så tragiskt.

   Svara

    Alltså håll löften. Svenskar som skrattar åt någon annans engelska. Vilket rövslickeri

    Svara

     Tvåspråkig kanske? Eller tom med engelska som modersmål och svenska dom andra språk?

     Svara

   Varför skriver människan på engelska?
   Hennes ”fans” utanför Sverige är garanterat en minoritet.

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Men jag undrar hur vanligt ECT är? Känns ju kanske inte som något man gör i första taget? Eller? Någon som känner personer som gjort detta?

  Svara

   Släkting som gjort samt att jag själv varit inlagd och sett medpatienter få ECT. Alla beskriver att det är så skönt, få bli nedsövd och försvinna bort. Och för vissa hjälper det jättebra att typ ”klicka” ur deppen. (Vi pratar djuuuup depression här). Tror det skulle vara bra för folk att lära sig att det är väldigt olikt det som förr förekom på ”dårhusen”.

   Svara

    Du kan inte ha sett andra patienter när de har fått ECT-behandling (sträng sekretess dessutom). De behandlingen utförs på ett sjukhus under ordnade former, och merparten av patienterna som får behandlingen mår dåligt efteråt (rejält utmattade eftersom hjärnan stimuleras att sätta igång ett epilepsi-liknande anfall och förvirring, illamående och minnesstörningar är även vanligt m.m.)! Så att du påstår att du har sett patienter inte bara ha fått ECT-behandling och att merparten mådde prima efteråt finner jag föga troligt, då ingenting du beskrev passar in på behandlingsmetoden! Det är inte Gökboet där det i princip gjordes i rummet bredvid dem övriga patienternas rum bakom ett skynke (lobotomering och elbehandling är inte samma sak…liten passus på tidigare nämnd referens till Gökboet i ursprungstexten).

    Nedsövningen går snabbt och för patienterna är det inte som en rogivande tupplur. Möjligtvis att en del patienter kan ha uppskattat de där få antal sekunder som det tar att dras ned i nedsövningen.

    Långsiktigt så blir ”omstarten” vid elbehandlingar ej särskilt bra, då det enligt statistik enbart rycker upp patienten ur den västa depressionen, men många dalar in i en djup depression igen relativt kort inpå (inte alla men tyvärr väldigt många). Även om elen är kontrollerad i vilken mängd impulserna går in, men vill det sig riktigt illa kan det resultera i en hjärnblödning inom något år eller månad.

    Det finns en uppsjö saker att läsa om den här kontroversiella metoden vid djup depression och annat.

    Svara

     Finns ingen ökad risk för hjärnblödning och är inte särskilt kontroversiellt inom psykiatrin. Har god effekt vid behandlingsrefraktära depressioner, postpartum-psykos och vid svår bipolär sjukdom. Minnesstörningar är övergående i de allra flesta fall.

     Svara

      Det beror nog på vem inom psykiatrin du frågar. Det är en kontroversiell behandlingsmetod som inte har sin grund i forskning. Varför den blivit så populär i Sverige kan man undra när den är både kontroversiell och förbjuden i många länder.

      Svara

       Jo den har god grund i forskning. Det du skriver stämmer inte. Att behandlingen i vissa länder är kontroversiell beror på stigmatisering av psykisk ohälsa, påverkan av religiösa och populistiska grupper på samhällsklimat och i usa även försäkringsmedicinska skäl.

       Svara

     Oj ursäkta glömde att det här är forumet där ingen har läsförståelse och alla ord tolkas bokstavligen. Nej naturligtvis har jag inte sett med egna ögon när behandlingen utfördes, endast TALAT med medpatient om behandlingen (samt släkting). Vanliga psyk på huddinge, där patienterna hade varierande frihet.

     Svara

     Fast när jag fick ECT var vi typ 6pers som gick samtidigt till avdelningen det gjordes på och åkte in och ut i tur och ordning. Tog ju bara typ 2min per patient. Jag såg de som var djupt nere första tillfället och som hade livsgnista tillbaka behandling 3 t.ex. Så man kan ABSOLUT ha ”sett” andra som fått, även om man naturligtvis inte är inne i rummet när det utförs.

     Svara

   Håller med, dessutom skall det väl göras två- fem gånger?

   Svara

    Man gör tre i veckan, upp till tolv för en behandlingssejour. En ect låter inte trovärdigt.

    Svara

     Med tanke på hennes engelskakunskaper så kanske man får tänka lite utanför den grammatiska boxen. Kanske inte menas 1 tillfälle med ECT utan att hon har genomgått en behandling med ECT. Hennes engelska har ju varit undermålig förut.

     Svara

      Hon kanske menade EKG????!

      Svara

       Hur skulle EKG hjälpa mot depression?

       Svara

      när det gäller ECT..finns den ensidigaa unitemporal och 2 sidiga bitemporal..en väletablerad behandling för djupa depressioner där patientens liv står på spel och oxå väldigt bra att bryta maniska perioder…behandlinge ges i serier .kombineras ofta med litium..så¨patienter som får el behandling är svårt sjuka

      Svara

     Men kom igen hörni, Bella skrev ju ingenstans att hon bara har gjort EN behandling. Hon uttryckte (felaktigt) ECT i bestämd form; ’a’ som i sin korrekta form borde varit ’an’ isf. (An ECT treatment.) Hon kan med andra ord ha gjort 2, 3, 4 eller fler behandlingar under de veckor när hon bara postade gamla bilder på sig själv. Och tittar man på bilder från de senaste 18 månaderna så syns det ju tydligt på hennes ögon o mun att leendena inte är ’äkta’. Men på de senaste bilderna på henne ser hon annorlunda ut, med ett ansikte som ser mer avslappnat ut o utan stelhet i leendet. Ögonen ser inte längre tomma ut när hon ler. Så nånting har ju iaf förändrats till det bättre för henne. Så att hon gått igenom ECT-behandling låter inte alls långsökt, tycker jag.

     Svara

      Ja, kan nog stämma!
      Hoppas för allas skull att hennes gräsliga falskklingande skratt är borta, något som hon ofta gjorde på filmer från kontoret. Där den övriga personalen alltid såg då perplex ut! 😌

      Svara

       För att få ECT måste man befinna sig i djup depression och vara sjölvmordsbenägen. Vårdpersonal har skyldighet till att göra orosanmälan till socialtjänsten om man har en patienten med minderåriga barn som man misstänker kan fara illa. en person i djup depression och hög kan bedömas inte vara i stånd att ta hand om sina barn. Kanske därför hon aldrig är ensam med barnen för att hon haft möte med socialtjänsten.

       Svara

        Kan vi försöka lämna barnen utanför?

        Svara

        Snälla någon. Jag har arbetat inom psykiatrin i flera år. Jag är MED och remitterar/ skriver bedömningar för ECT behandlingar och NEJ det är inte bara självmordsbenägna som får ECT.
        Såååå trött på folk som uttalar sig om saker de inte har en aning om.

        Svara

         Men har du inte märkt att folk här leker experter på allt? De googlar, formulerar det fint och låter som att de faktiskt kan något, det är först när det handlar om ett ämne man själv kan som man fattar vilket svammel det är de kommer med.

         Svara

          Jag tycker tvärtom, flera med egna erfarenheter eller kunskap i ämnet har uttalat sig. Många med svår ångest- och depressionsproblematik har också lämnat läsvärda kommentarer.

          Det är snarare du som avslöjar din okunskap genom att påstå att folk leker experter. Även om någon enstaka påstått rena felaktigheter eller länkar till Scientologerna, men det är ju knappast dem du syftar på.

          Svara

        Jag har fått det, är diagnosernas bipolär typ 2 och med PTSD och fick det upprepade gånger under 10 års tid pga depression. Har ej vart självmordsbenägen någon av dessa gånger. Men vill understryka att det absolut inte är särskilt ovanligt. MEN det är ingenting man heller ger hur som helst utan en tydlig grund. Så är det så att hon har blivit behandlad med dessa så känns det som att hennes depressionen Har vart betydligt mer omfattande än vad man fått sken av.

        Svara

        Haha, måste man vara självmordsbenägen för att få ECT?! Det var något nytt. Då har jag dessutom jobbat i snart 10 år inom akutpsykiatrin.
        SNÄLLA människor, sluta hitta på och involvera era egna jäkla antaganden och gissningar!!

        Någon skrev att dennes anhörig erhållit samt sett medpatienter som även dem erhållit ECT och fått god effekt av det. NATURLIGTVIS menar kommentarsskrivaren att den anhörige stod intill britsen medan ECTn gavs? HAHAHA är ni dum i huvudet på riktigt eller låtsas ni bara?? Men på en vårdavdelning så interagerar patienterna med varandra -du hålls inte inlåst på en sal, om du trodde det. Nej, inte ens inom psykiatrin.

        Jösses.

        Svara

         Jag hoppas verkligen att du i jobbet är professionell i din ton och inte bemöter dina patienter som du bemöter kommentarerna här.

         Svara

          Ej den du svarade, men jag hoppas verkligen att du kan skilja på vad folk skriver i ett anonymt kommentarsfält och hur de agerar på jobbet.

          Svara

           Du skulle bli förvånad hur ofta samma tonalitet dyker upp i professionella sammanhang som i ett anonymt kommentarsfält. IRL är den mer nedtonad men den finns där. Därav min kommentar. Det finns undantag men de är inte vanliga. Tyvärr.

          Varför skulle hon bemöta patienter på samma sätt som hon bemöter folk som häver ur sig felaktigheter som om det vore fakta?

          Svara

           Patienter kan också påstå saker som är felaktiga så det borde man kunna hantera.

        tror snarare att indikatione en att bryta maniska tillstånd gäller här inte depression

        Svara

   Min syster behandlas med ECT med jämna mellanrum. Hon har en del vänner som också behandlas med det.

   Svara

    Vilket gäng! 😊

    Svara

     Men snälla, det var väl en helt onödig kommentar. Om Ottos syster har varit sjuk en längre tid så har hon säkert hittat vänner, på sjukhus, i gruppterapi, i väntrum med liknade problem. Folk som förstår henne på ett sätt som friska människor inte kan. Att fler i samma krets genomgår liknande behandling är inget som behövs kommenteras.

     Jag hoppas att din syster mår bättre Otto ♥️
     (och hennes vänner med)

     Svara

   Jag kan bara svara för det jag känner till men min mamma har kronisk depression och får ECT regelbundet när depressionen är för djup. Som jag förstår det något man gör när samtalshjälp eller/och medicin inte hjälper men det kan säkert vara olika mellan landsting.

   Svara

   Jag har en anhörig som fått den behandlingen. Hjälpte henne väldigt bra. Hur vanligt det är kan jag däremot inte svara på.

   Svara

    Det är oerhört ovanligt! Det är en sista utväg när patienten är extremt deprimerad, suicidal, helt oförmögen att fungera och alla tänkbara mediciner inte har hjälpt. Tror inte en sekund på att blondinbella får ECT, hon säger det bara för att fiska efter sympati och för att låta intressant. Jämför Excelark nr 685986600.

    Svara

     Nej, det är inte oerhört ovanligt! Och det är heller inte nödvändigtvis en sista utväg! Men tack för stigmatiseringen, okunniga människa!

     Svara

      Jag känner 20 personer som varit deprimerade, endast en av dem har fått behandlingen. Jag visste inte ens att man fortfarande gav behandlingen.

      Svara

       En av de mest effektiva behandlingarna vi har idag när det kommer till mani, mutism, djup depression, psykotiska tillstånd bl.a.

       Svara

        Jag har alltid trott att ECT görs som sista utväg på djupt och långvarigt deprimerade personer, det stämmer alltså inte?

        Svara

        Du som tycks veta, är det troligt/rimligt att hon faktiskt fått denna behandling egentligen?

        Svara

       Med tanke på hur många enbart i det här kommentarsfältet som testamenterar att de antingen själva fått behandlingen eller att de känner någon som fått det så är det omöjligt att de är så ovanligt som vissa vill hävda.

       Enda andra förklaring är isf att nästan alla här på BB ljuger, och det tror jag isf är vänligt vanligt och flera här under denna post som gör men det är inte dem som säger sig gå genom en behandling.

       // en som erkänner är ganska oinsatt i ämnet psykiatri

       Svara

        Givetvis finns det någon som ljuger i alla trådar och ibland blir det mer uppenbart än annars.

        Men när det gäller det här ämnet har jag en annan teori.
        Idag har de allra flesta (tyvärr) nära anhöriga som lider av depression eller andra psykiska sjukdomar. Personerna kan ha följt det på nära håll och sett vilka behandlingsmetoder som funnits tillgängliga och om då inte elbehandling varit en av dem är det högst troligt att man uppfattar det som ovanligt. Eller så har någon vårdpersonal lite hastigt slängt ur sig att det är ovanligt.
        Alltså kommenterar man här och hävdar att det är ovanligt.

        (Jag hade en gång en barnmorska som hävdade att det är ”väldigt ovanligt” att kvinnor beviljas planerat snitt pga förlossningsrädsla – bara som jämförelse)

        Medan personal inom psykiatrin hävdar att elbehandlingar inte alls är ovanligt. Därför att det är deras erfarenheter och upplevelser från deras inriktade del av vården.
        Så därför väljer de att kommentera här och hävda att det är vanligt förekommande.

        Jag har inte sett många husbränder men du skulle få ett annat svar från någon som arbetar som brandman.

        Svara

         Jag tänker att du säger emot dig själv lite iom att du säger att psykisk ohälsa idag är väldigt vanligt.

         Dessutom finns det mellanting mellan väldigt vanligt till no chans in hell att hon mått tillräckligt dåligt eller att i stort sett ingen får den behandlingen.

         Dessutom så behöver vi nog fastställa exat vad som räkas som vanligt eller ovanligt. Tex att 4000-5000 personer diagnosticeras med en sjukdom per år i Sverige så ansens inte det som en mycket ovanlig sjukdom.

         Men…. jag borde nog lägga ner att delat i den här debatten. Det lämnar en oerhört dålig smak i munnen på mig att spekulera i någon annans sjukdom och behandlingar framförallt en så pass stigmatiserad sådan som psykisk ohälsa.

         Svara

          Jag diskuterade inte Bella överhuvudtaget utan huruvida elbehandlingar kan anses vanliga/ovanliga. Dessutom anser jag att alla diskussioner om psykisk ohälsa tjänar ett viktigt syfte.

          Och nej, jag säger absolut inte emot mig själv. Psykisk ohälsa är en sak och behandlingsmetod är en helt annan.

          Däremot verkar du missförstå. Det är inte 4000-5000 per år som diagnostiseras med EN sjukdom. Det är antalet som behandlas med el för OLIKA psykiska sjukdomar.

          Svara

           Det är du som missförstår TRH och varför hen nämnde 4000-5000. Läs kommentaren igen. Och hen sa heller inte att du diskuterande IL utan att hela den här bloggen bidrar till det.

      Det är mellan 4000-5000 personer per år som behandlas med el.
      Och jo, det används oftast som en slags ”sista utväg” (även om undantag kan förekomma) eftersom patienten sövs och det är en relativt hög andel som får minnesstörningar. En del får så svår minnesförlust att de inte längre kan sköta arbete m.m.

      Därför försöker man i första hand med andra behandlingsformer.

      Det finns dessutom en nyare behandlingsform för svåra depressioner, TMS där hjärnan stimuleras hjärnan med magnetfält. Patienten behöver inte sövas och behandlingen har inte heller de biverkningar som elbehandlingar har (i form av minnes- eller koncentrationssvårigheter).

      Svara

       Jobbar inom psykiatrin. Det är relativt vanligt med ECT men det är ju beroende på att patienterna här är sjukare än de som tas om hand endast polikliniskt (öppenvård) eller via sin vårdcentral.

       Svara

       jävla Google-professor. Kan inte folk som inte har en aning sluta uttala sig om så komplexa ämnen?

       Svara

        Googleprofessor?
        Du har inte en aning om vad jag jobbar med. Eller huruvida jag har närstående som fått behandling med ECT/TMS eller om jag själv fått det. Eller hur?

        Svara

      Jo, det är mycket ovanligt. Av alla deprimerade människor är det ytterst få som genomgår ECT, vilket beror på att det är en behandling som kan ge allvarliga biverkningar. Det är inget man ordinerar hur som helst för att någon är lite ledsen.

      Svara

     9.55 varför skriver du så när så många andra här skriver tvärt om?

     Svara

     Det var det jag tänkte med. Eftersom ECT medför en hel del risker ses det som sista utvägen. Ofta det eller att patienten tar livet av sig

     Svara

     Tror med att det är absolut sista utvägen att man i så fall måste ha varit orkeslös under flera år, annars blir jag verkligen förvånad! Hon har väl inte varit sjukskriven men det tog nog hårt/göra sig av med hemmateamet/personalen!

     Går man på någon form av behandling reser man väl inte bort? Hennes personlighet och värderingar har förändrats radikalt så något har hänt!

     Jag blir glad av hennes nya natur intresse! Det var i så fall en kort behandling eftersom hon ska flyga iväg!

     Detta blir en konstig kommer eftersom det står ett annat namn än Isabella! Jag tycker att vi önskar henne lycka till nu!

     Det är faktiskt dags!

     Svara

     Snälla någon. Jag har arbetat inom psykiatrin i flera år. Jag är MED och remitterar/ skriver bedömningar för ECT behandlingar och NEJ det är inte bara självmordsbenägna som får ECT. Det är en inte helt ovanlig behandlingsform mot flera sjukdomar, ex bipoläritet
     Såååå trött på folk som uttalar sig om saker de inte har en aning om.
     Så många okunniga här som uttalar sig.

     Svara

      Diskussionen handlar om hur troligt det är att Isabella har fått ECT som behandling för sin depressionen och då är det intressanta var ECT är i behandlingstrappan just för indikationen depression.

      Svara

     Hur vet du att det är oerhört ovanligt, jobbar du inom vården eller? Tönt

     Svara

      4000-5000 om året och vi är ca 10 miljoner i Sverige.
      Upp till var och en att göra en egen bedömning om man tycker det är många/få eller ovanligt/vanligt.

      Hur stor del av befolkningen äter antidepressiva?

      Svara

       Ungefär 1 miljon personer i Sverige äter antidepressiva. Och 4000-5000 personer får ECT varje år. Det vill säga att 0.005% av alla personer som står på antidepressiva behöver ECT. Då vågar jag ändå påstå att det är en ovanlig behandling rent befolkningsmässigt, och det är alltså absolut ingenting som väljs i första hand.

       Förstår ärligt talat inte kritiken mot oss som är protesterar över att hon hävdar att hon fått ECT. Hur man lyckas vrida det till att vi önskar livet ur henne (what?!) eller att vi inte ska spekulera i någons psykiska hälsa?

       Alltså jag tror absolut hon mår piss. Det hade jag också gjort om jag haft ett sånt dåligt skött bolag att hela alltihopa helt kunde rasa samman bara av att hennes blogg-samarbeten backade ur när de fick reda på de sanna siffrorna. Det är klart att vem som helst skulle få ångest av den livskrisen, och kanske till och med en depression om det pågick tillräckligt länge.

       Men en depression så svår att hon inte längre orkar duscha eller ta sig ur sängen, har tappat mimik och ansiktsuttryck, är helt likgiltig inför livet och kanske till och med vill dö, eller ha psykotiska inslag? Kom igen, det är helt uppenbart att hon inte är så svårt sjuk. Jag tycker det är vidrigt och förkastligt att hon vill framställa det så, hon ska liksom vara störst och bäst till och med när det handlar om något så mörkt som depression. Så jävla tragiskt.

       Svara

        0.0005% behöver ect eller får ECT som behandling?

        Svara

         Får behandling. Om det är 5000 per år som får ECT och 1 miljon som äter antidepp så blir det 0.005%.

         Svara

          Precis. Men du skrev att det var 0.005% som behöver behandlingen och det behöver verkligen inte vara samma siffra som de som får behandlingen.

          Svara

           Men vad menar du ens? Du märker ord på ett sätt som är obegripligt?

           Jag förklarade att 5000 personer får ECT varje år. Och 1 miljon människor äter antidepp. Vilket innebär att 5000 personer av 1 miljon är 0.005%. Som får och behöver ECT. Vad är det du inte förstår?

          Nej, det blir 0.5%

          Svara

           Nej

        Man kan även behandlas med ECT för andra diagnoser än depression.

        Svara

     ect ges oxå vid maniska tillstånd som är yttrligheten av depression det är därför det heter bi polär..har ingen aning om varför ev bella fått denna behandling men djup depression är inte den enda indikationen

     Svara

   Jag hade diagnosen depression i över 10 år, var aldrig tal om ECT trots att medicin och terapi inte riktigt hjälpte.

   Svara

    Enl svt nyheter för nåt år sen så får ca 4000 pers ect om året i sverige. Man räknar med enligt folkhälsoinstitutet att 20% av befolkningen någon gång drabbats av depression. Vi är tio miljoner så ect är därmed extremt ovanligt och ges sparsamt till dem med kronisk depression och/eller allvarligare psykisk diagnos. Det är inte en ofarlig behandling, den har allvarliga biverkningar.

    Svara

     Vad har den för biverkningar?

     Svara

      För mycket spänning.

      Svara

       Hahahaha

       Svara

       😂

       Svara

      Kan påverka ens minne också, till det sämre alltså.

      Svara

      Minnesförlust är vanligt

      Svara

      Tillfälliga eller bestående minnesstörningar och koncentrationssvårigheter.

      Svara

       Som jag har förstått det så har man inte helt kunnat utesluta att minnesförlusterna/koncentrationssvårigheterna kommer från den djupa depressionen man försöker bota med ECT. Just det är även ofta ”biverkningar” av den psykiska ohälsan man lider av.

       Svara

        Jag har fått lära mig att det är en dokumenterad biverkning.

        Svara

      En av biverkningarna är att man får (tillfälliga) minnesförluster och kan få försämrat korttidsminne.

      Min erfarenhet (inte mig personligen) är också att effekten av ECT inte är bestående. Sen får nästa omgång med behandlingar inte samma goda effekt som den tidigare och effekten avtar snabbare. Man blir fortare sämre igen. Effekten kan upprätthållas till viss del genom att man får ”underhållsbehandlingar”, typ 1 gång i veckan under en period, men det hjälper också bara en viss tid.

      Svara

       Jag mådde bra helt utan medicin i 7-8 år efter ECT-behandling. Då behövdes det pga utmattning. Om det ska räknas som bestående vet jag inte… Men många av de som äter antidepressiva kan ALDRIG sluta… För-och nackdelar med allt, samtidigt som alla människor naturligtvis kommer att reagera olika även på samma behandling, oavsett om det är medicin, ECT eller terapi.
       Minnet är suddigt för mig från tiden runt ECTn, men kommer ändå ihåg mer av det än av en helt vanlig vecka ett halvår innan. Minnet funkade sen superbra i flera år. Men efter utbrändhet för 4 år sedan så är minnet helt förstört däremot. Återigen så reagerar alla olika. Men depression i sig är en riskfaktor för försämrat minne.

       Svara

      Läst att många tappar minnet om vad som hänt flera år bak i tiden.

      Svara

      Den allvarligaste och mest kända är Bestående minnesförluster.

      Svara

     jag vet inte hur du definierar allvarlig biverkan …men behandlingen är mer skonsam en sjukdomen isig..rapporterade biverkninga är övergående minnesförlust

     Svara

    Samma här, min förälder har varit deprimerad i 10 år, aldrig varit tal om ECT. Jag själv har varit patient på psykiatrin i 3 år, aldrig varit ral om ECT för mig heller. Tror inte att Isabella fått den behandlingen.

    Svara

     Då bor ni i ett sjukt dåligt skött landsting om det aldrig ens diskuterats.

     Svara

    Samma här. Har medicinerats med olika mediciner samt kbt osv hos psykiatrin i mitt landsting (under flera år) men det har aldrig någonstans talats om ECT. Jag visste inte ens att sådant gjordes längre.

    Svara

    Uppriktigt ledsamt att du inte fick det alternativet och behövde dras med depressionen så lång tid.

    Svara

   ECT är inte superovanligt MEN det används ju knappast på första bästa milt deprimerade person.

   Jag har själv lidit av depression, ångest, självskadebeteende, och gjort 2 stycken suicidförsök. Jag har gått i flera olika samtalsterapier, gått på benso samt SSRI, varit inlagd någon kortare sväng (ej på tvång). Inte en enda gång kom ECT på tal, troligtvis då jag för det mesta kunde ha ett ”vanligt” liv: sköta hygien, äta, jobba (med kortare sjukfrånvaro). Detta var för många år sedan och därefter har jag hunnit arbeta inom psykiatrin.

   Den bilden jag fått av ECT är att det är en behandling som ska bryta allvarlig djup depression eller psykostillstånd. Den är effektiv, men man ska inte förringa biverkningarna! Många får STORA problem med sitt korttidsminne. Jag har suttit med en ung man som jag träffade en månad tidigare, jag frågade varför han inte tagit med vissa dokument jag behövde i arbetet, han tittade extremt förvirrat på mig och sa ”Vadå, vi har aldrig träffats förr?”. Hans hjärna hade efter ECT:n helt raderat vårt 1 timme långa möte.

   Jag tycker att det låter otroligt att Bella fått ECT. Även om hon burit en fasad med ett fejk-leende m.m. så har hon stått på benen, tagit sig iväg på möten, poserat för foton m.m. Den enda gången hon ”försvunnit” var väl under januari månad? Visst kan hon ha fallit i en djup depression då, men det är en kort tid att bedöma så pass allvarliga diagnoser på och sätta in en ganska rejäl behandling med rejäla biverkningar för… Och med det sagt tycker jag också det låter bisarrt att ljuga om att man skulle ha fått ECT. Vem gör det? Lite som att ljuga om att man fått en pacemaker…? Känns ologiskt helt enkelt.

   Svara

    Ja, ECT används på patienter som legat inne på psykvården länge och ofta pga mycket allvarlig och svårbehandlad depression eller allvarlig personlighetsstörning. De få som påstår att det är vanligt jobbar på eller är intagna på psyk och där vårdas endast de allra allra sjukaste. Det krävs mycket för att få plats där, då är du illa däran. Intagna på psyk är inte ett representativt urval av människor med depression! De allra flesta har inte ens kontakt med psykiatrin, men behandlas av allmänläkare med medicinering och samtalsterapi hos psykolog eller socionom. ECT är inget man får på vårdcentralen eller hos kry för att man känner sig ledsen och trött när ens luftslott har rasat och man inte längre har råd med privatget. Det skulle vara ett grovt tjänstefel av läkaren i så fall, som att skjuta sparv med kanoner. Hon hittar på som vanligt och lyckas samtidigt bagatellisera och förlöjliga människor som faktisk är så svårt sjuka att de tvingas genomgå ECT. Jag har sett på nära håll hur det är och det är verkligen ingen walk in the park.

    Svara

    ”Jag tycker att det låter otroligt att Bella fått ECT”
    -Jag kan bara instämma! Låter otroligt och inte sannolikt!
    Kanske hon fått sig en släng ECT på samma sätt som hon fått en släng ADHD.
    Men visst stämmer det bra in på någon händelse som kan ge ”stackars blondinbella” några extra sympatipoäng.

    Svara

     Kanske Bella blandade ihop ECT och KBT?
     Vanligt att hon råkar blanda om siffror och bokstäver…

     Svara

    Men hon har ljugit om sitt hela liv så ect är bara ett sätt för henne att få uppmärksamhet

    Svara

    Hon kan ju fått etc om hon är bipolär? Det vet vi inget om men vad vi ser finns det vissa indikationer.

    Svara

    jag vet inte hur du definierar allvarlig biverkan …men behandlingen är mer skonsam en sjukdomen isig..rapporterade biverkninga är övergående minnesförlust

    Svara

   Gud det är ju en mardörmsbehandling. Hört om folk som varit deprimerad och gått i behandling flera år som aldrig blivit föreslagna detta. Många tar ju livet av sig efter elchocker 😰😰😰 bara några dagar sedan det skrev om en kille som gjorde det. Borde förbjudas

   Svara

    Var ju dock inte elchocken som gjorde att han tog livet av sig?

    Svara

     Jo det var det. Han lämnade själv direkt efter elshockernq och så gör man bara inte. De är anmälda till ivo. Elchocker är en extremt allvarlig behandling.

     Svara

      Fast personen tog ju livet av sig pga av sin depression inte pga av behandlingen. Sluta sprida skit om en behandling som räddar liv!

      Svara

       var det inte så att dom släppte hem honom. och han var inte redo för det. Fy fan ibland för vården och vi betalar hög skatt för att vi ska få vård och omsorg. Den brister ofta. Fel och tragiskt.

       Svara

        Det är tyvärr stora brister inom psykvården och det ser mörkt ut även framöver. Men det har ju ingenting med själva elbehandlingen att göra. Men likväl oerhört tragiskt.

        Svara

        Man får inte lämna en självmordsbenägen person ensam hemma direkt efter elshocker. Det finns det lagar på och det är därför de är anmälda. Man behöver stöd och medicin efter elshocker som jag har förstått det av det jag läst!

        En vän till vår familj tog också livet av sig efter elshocker. Hon tappade minnet och hon var INTE självmordsbenägen innan. Fruktansvärt sorglig historia.

        Svara

    Jag hade inte levt idag om jag inte fått ect.

    Svara

     Kram till dig! 🧡

     Svara

      Tack! ❤

      Svara

    1. Det heter elbehandling. Elchock är ett förlegat uttryck som inte används inom vården längre.

    2. Elbehandling fungerar inte bra för alla. Man blir inte suicidal av en elbehandling, däremot kanske behandlingen inte gav någon effekt. Det är ungefär 80% som svarar bra på elbehandling så det hjälper inte alla.

    Det blir väldigt fel att påstå att folk tar livet av sig efter elbehandling – för det har inte med behandlingen att göra!!

    Svara

    Men var tyst! Sprid inte sådan okunskap. Det är för det första inte chocker och det är ingen som tagit livet av sig på grund av ect, framförallt inte MÅNGA! Kan folk inte bara lära sig att hålla truten om saker de inte vet något om?!

    Svara

     Men lugna ner dig.

     Svara

     Vad skulle du då kalla att få 0,8 A och 450 V genom hjärnan om inte en chock. Hade du fått det genom hjärtat hade det stannat.

     Svara

      Och du drunknar av att fylla lungorna med vatten så vad kallar du det när du dricker vatten?

      Svara

       Håller med 11.31
       Undrar även om du regelbundet käkar taggtråd?

       Svara

       Hur dum får man vara?? Vatten åker inte ner i lungorna när du dricker det? Det ska verkligen inte vara i lungorna under några omständigheter.

       Svara

        Tror det är Anonym 17:02s poäng. Elin skrev att det blir hjärtstopp om man elar hjärtat istället för hjärnan så Anonym poängterar att man också kan fara illa av vatten om det hamnar fel i kroppen.

        Svara

    Jag vet en person som fick ETC och från att ha varit helt sängliggande
    pga depression så blev han helt fungerande igen. Jag såg det själv.
    Scientologerna driver en kampanj i Sverige för att smutskasta ETC.
    Gå inte på det!

    Svara

     Man ska inte smutskasta ETC. Men som alla slags behandlingar är det bra att känna till biverkningar och vad det innebär att göra ett ingrepp/behandling/medicinera.

     Svara

   Jag har jobbat två år på en psykavdelning. ECT förekommer inte i hög utsträckning. Det ges, iallafall på mitt jobb, till de allra allra sjukaste som inte svarar tillräckligt bra på mediciner och som är så deprimerade att de är em extrem stor risk för sig själva. Det tar ofta månader innan ECT ens diskuteras om patienten inte redan är välkänd på avdelningen och har provat alla möjliga medicinkombinationer.

   På ”min” avdelning är ECT det allra sista man provar. Jag har helt ärligt väldigt svårt att tro att Bella är en av dessa patienter.

   Svara

    Ja att hon fått ECT känns ungefär lika troligt som att någon med BMI 28 skulle få en gastric bypass.

    Svara

     Om IL gått den behandlingen så är det hos en privat aktör. Hon har betalat det till sig, tror jag.

     Svara

      Frågan är om det finns privata aktörer som ger dessa behandlingar? Jag arbetar inom privat sjukvård och vissa behandlingar/undersökningar finns enbart inom den offentliga vården, t.ex. koronarangiografi, myokardscint m.m. Jag har svårt att se en privat aktör utföra ECT eftersom det är en väldigt omtalad och kontroversiell behandling redan som det är i Sverige…

      Svara

     Vilken tur att de som avgör vilken behandling en patient får har mer insikt i patientens liv än hens blogg och anonyma kommentarer som spekulerar.

     Svara

    Så kan det vara men jag fick en serie ect efter 4 dagar på sluten psyk. Hade aldrig varit i kontakt med psykiatrin innan och ”alla” trodde jag mådde bra innan jag la in mig. Skötte jobb, hygien osv men var fruktansvärt deprimerad. Ser det inte som omöjligt att Bella fått ect överhuvudtaget.

    Svara

    det kan ju röra sig om en mani..inte så otroligt då elar man ju oxå

    Svara

   Inte en chans att hon varit dålig nog att få ECT. Hon ljuger som vanligt.

   Svara

    Vad är det med denna människa? Varför ljuger hon så mycket???

    Svara

     Mytomani

     Svara

     Men lägg av nu snälla. Ni vet inte om hon ljuger. Sluta med det tjatet.

     Svara

   Det beror ju på vad för diagnos de arbetar med. Vid tex misstankar om bipolaritet är ju ECT vanligare eftesom man inte vill gå på för mkt med bara antidepressiva för att inte trigga en manisk eller hypoman episod istället. Tycker inte alls det låter otroligt att hon kan ha fått ECT.

   Svara

   Jag har fått en serie ECT för ett par år sedan. Verkar bero en del på psykiatrikerns/vårdenhetens preferenser.

   Blev erbjuden det när jag var inlagd första gången pga självmordsförsök, efter några veckor. Knappt så antideppen de satte in hann börja verka!
   Andra gången jag var inlagd testades flera läkemedel innan ECT kom på tal, kanske 4-5 månader.

   Är inte alls omöjligt att IL kan ha fått det. Glöm inte heller att ECT även används vid maniska och psykotiska tillstånd, inte bara depression.

   Svara

   Blir förvånad över hur många här har varit inlagda på psyk. Det är inte direkt vanligt

   Svara

    Det är inte direkt vanligt att man pratar om det MEN det är tämligen vanligt.

    Allmän kommentar:
    På min avdelning (18-40 år, depression, ångest, mani, ätstörningar etc) är ECT hyfsat ovanligt men det förekommer, det är vanligast vid djupa depressioner som man inte lyckats häva med läkemedel. Man behöver inte vara akut suicidal för att få behandlingen.

    På grannavdelningen, 40+, är ECT vanligare, då de äldre, alltså 65+, ofta har andra läkemedel att ta hänsyn till + att äldre svarar annorlunda på medicin än yngre. ECT ges aldrig ensamt utan ska kombineras med ett antidepressivt läkemedel för att undvika att patienten faller tillbaka i sin depression.

    ECT under tvång ska undvikas in i det längsta, och jag har personligen aldrig varit med om det. (Men jag har träffat patienter som fått det när de vårdats i andra landsting, och det upplevdes av samtliga som ett fruktansvärt övergrepp)

    /Psyksyrra

    Svara

    Det är inte direkt något människor pratar om på fikarasten.

    Svara

   Känner flera som gjort detta. Inte alls så ovanligt som man tror.

   Svara

   Jag fick det för ca 10 år sedan som 20-åring efter mitt tredje (andra allvarliga) självmordsförsök. Hade då käkat olika antidepressiva, ångestdämpande osv i olika kombinationer i 2,5 år utan effekt.
   Jag hängde mig (misslyckades tack och lov) och blev räddad och förd till psykakuten där det sedan beslutades om ECT. Tror jag fick 3 eller 4 behandlingar men det gick verkligen två veckor från att jag hängt mig till att jag undrade hur i hela fridens namn jag velat göra det, för att jag mådde bra igen. Magi för min del. Behövde inga antidepressiva sedan förrän ca 7-8 år senare då jag drabbades av utmattningsdepression.

   Svara

   Det är inte det första man tar till vid depression, såvida det inte finns vissa andra symtom eller faktorer.

   Svara

   Jag jobbar inom psykitrin och har sett fler människor få ECT än vad jag kan räkna. Det är inte direkt något man ”beställer”. Ofta är det en sista utväg, eller den metod man väljer sist. Detta utförs på människor med djup depression eller svåra manier/psykoser som inte går över med medicinering och terapi.
   Isabella måste ha mått otroligt dåligt för att få sådan behandling.

   Svara

  Hoppas hockeyproffset betalar in på pensionsförsäkring för Annica 😊 sånt man glömmer lätt när man är ung och kär

  Svara

   Ja man kan ju undra varför hon valde att sluta blogga och få ännu mindre inkomst.
   Hon verkar ju heller inte satsa på att skapa kontakter eller komma igång med gigandet i Kanada, utan enbart spela i Sverige när hon är där. Vore ju vettigare om hon verkligen brinner för musiken och inte bara hypen hon får i Sverige, att försöka komma igång med allt i Kanada. Hon spenderar ju största delen av sin tid där och kan inte bara leva kvar i Sverige.

   Svara

    Idag reser Isabella utomlands eller var det nu må vara. Men är tydlig med att hon är på Arlanda VIP så det är nog viktigt att fortsatt spendera massa pengar för ytan och image.

    Svara

     Hon vill ju bara visa att hon ”klarade krisen” och gick ut som en vinnare med pengar då hon kan spendera dem på VIP. Slug jävla brud.

     Svara

    Jag tror Annica slutade blogga för att hon inte har några samarbetspartners längre efter flytten till Kanada. Det var väl sponsorer som gjorde att hon kunde tjäna så mycket pengar på bloggen. Så skulle hon fortsatt blogga i Kanada så skulle hon fått göra det mer eller mindre gratis. Så där har du nog svaret på varför Annica la ner bloggen. Men detta skulle hon så klart aldrig erkänna.

    Svara

     Fast hon har ju samarbeten på instagram så njaa var nog inte därför nej.

     Svara

    Svarare att tidsinstalla och halla bloggen vid liv kanske?

    Svara

    Hon är ju dessutom utbildad mua och pt så nog finns det jobb för henne.

    Svara

    Kan väl vara så att hon inte får jobba i Kanada än?

    Svara

    Ha, Annica är för upptagen med att klaga över bristen på bra klubbar, lamt mode och sämre utbud på skönhetsprodukter och behandlingar i Calgary än i Stockholm. Jag har svårt att se att hon har koll på ALLA klubbar och flera läsare boende eller bekanta med staden har skrivit till henne att det visst finns ställen som erbjuder det hon är ute efter, men mig veterligen har hon inte utforskat det något närmare. Lättare att blåsa av musikkarriären och vänta på att åka till Sverige och spela än att promota sig själv i Kandad?

    Svara

    Fast hur funkar det med visum i Kanada? Hockeyspelares flickvänner i USA får ju inte jobba i USA. Så är de influencers så måste de jobba mot den svenska marknaden och inte mot USA.

    Svara

     Annica har tidigare skrivit att hon har ett arbetstillstånd i Kanada.

     Svara

   Fattar inte varför hon flyttade för en kille. Det gör man bara om man har ring på fingret och killen bjuder på ALLT, eller om man har en egen plan som t ex ett jobberbjudande. Skulle aldrig acceptera att dejta en rik kille med bra jobb som inte står för allt ekonomiskt. hoppas Annicas kille betalar och skämmer bort henne.

   Svara

    Jag tror absolut hockeyproffset står för det mesta ekonomiskt. Men fotbollsfruar och hockeyflickvänner/fruar vill verka självständiga och inte riktigt vill erkänna att de lever på sitt proffs.

    Svara

     Frågan är bara var hon får ut av det, jag menar hon bor i hans hus klart han står för hyran och mat osv. Men verkar inte direkt som hon lever vidare lyxigt så det är värt att offra sin lön. jag har många tjejkompisar i England som dejtat och varit tillsammans med fotbollsspelare, de fick typ en Chanel väska i veckan. Galet mycket presenter i princip hela tiden. Och då flyttade de ändå inte till ett annat land eller offra sin lön för dessa killar.
     Hockeyspelaren är iof svensk och svenska killar är ju ökända för att vara snåla så kanske ligger något i det. Verkar som Annika kanske vill göra en liten pik till killen att han ska göra hennes tid i canada ”more worth her time”.

     Svara

      Men hon säger ju att hon halverat sin lön? Hon kanske klarar sig på halva sin lön, särskilt om hennes sambo betalar större delen av de gemensamma kostnaderna? Eller har vi uppgifter på vad hon tjänar? Haha

      Svara

       Hur ska hon klara sig på halva. Hon gör svindyra ansiktbehandlingar m m. Drömma i silver drömma i guld.

       Svara

      Låter mer som eskort-service än seriösa förhållanden att ge någon dyra ”presenter” varje vecka.

      Svara

       Nej vid eskort får man betalt för att ligga med en kille.
       Att dejta en rik kille som skämmer bort sin flickvän som sig börs, kallas för att ha träffat en bra man och man haft flyt 😁
       Det är fullkomligt bisarrt att det inte ställs högre krav på män idag men det är en annan debatt.
       Hon gnäller ju offentligt att hon fått mindre lön, därav är min observation att det är en pik till hennes kille.

       Svara

        Ditt krav på din kille är dyra presenter varje vecka? Och att han ger dyra presenter gör honom en ’bra man’? Får han också dyra presenter av dig?

        Svara

    Då har du aldrig älskat någon 10.28

    Svara

     Jag har älskat någon och det är just som fått mig att inse detta haha!

     Svara

    Oj du verkar bry dig väldigt mycket om pengar? Jag förstår till fullo att hon vill tjäna sina egna pengar och ha en karriär. Varför skulle en arbetsför kvinna i 30-årsåldern sätta sig hemma och göra inget bara för att hon kan ekonomiskt? Annica har ju sagt att han vill stå för allt men att hon själv vill jobba.
    Antar att hon inte vill blogga gratis men då borde hon satsa mer på att spela där i Kanada och knyta kontakter och inte bara giga i Sverige? Eller annars hitta nåt helt annat att jobba med. Hon antyder ju dock att de försöker få barn så kanske hon tänker att hon ska bli mamma på heltid snart.

    Svara

    Det är han som betalar för allt, det har hon sagt själv så ingen tvekan där. Men jag håller med dig, jag hade inte gett upp hela mitt liv för en ny kille utan att säkra min framtid genom äktenskap. Jag tror det var ett stort misstag att lägga ner bloggen, tror ärligt talat det var ett impulsivt beslut pga att hon skrivit några väldigt korkade saker som hon fick mycket kritik för så då pallade hon inte trycket. Finns andra bloggare som bor utomlands och ändå lyckas bra med sin blogg, tex janni.

    Svara

  Om man nu har hittat en miljardär som dessutom är den snällaste som BB mött, varför då göra slut för att man inte mår bra???
  Skulle tro att det var han som gjorde slut medan tid var.

  Svara

   Var det inte han som gjorde slut?

   Svara

   Det ÄR svårt att ha en relation när man mår dåligt. För båda parter. Han kanske gjorde slut för att hon mådde dåligt? Eller så bara funkade det inte, just för att hon mådde dåligt? Det finns ju många sätt att avsluta en relation på, det måste ju inte vara så att den ena blir dumpad. Speciellt inte när det handlar om vuxna människor.

   Svara

    Eller så fattade han att hon var en golddigger

    Svara

   Hon kanske har skrivit det annars men här skriver hon inte att det var hon som gjorde slut. I övrigt kanske hon har högre krav på en relation än att killen är snäll och miljardär? Vissa har lite högre krav i livet nämligen.

   Svara

    😂

    Svara

    Ja vissa har lite större krav än snäll och miljardär ……. men inte Bella ! 🤑🤑🤑

    Svara

   ”Den snällaste” är ju inte samma som kärlek. Kärlek behövs i ett förhållande. Inte kärlek till en bror eller en vän då…

   Svara

   ”Medan tid var”??? 😂
   Vad hade hänt annars?

   Svara

  Sannolikheten att hon enbart får frågor på engelska är rätt liten va? Och att hon skulle välja ut de engelska att svara på…? Nja.

  Svara

   inte troligt för 5 öre

   Svara

   Det är ju helt otroligt om hon hittat på både frågor och elbehandling?!?
   Hon är verkligen 🤪

   Svara

  Ytterligare en utstuderad plan för att vinna sympatier. Tror t.ex inte ett smack på att hon gjorde slut med den där Erik, troligtvis var det tvärtom. Bella är mer vilse nu än när imperiet höll på att braka ihop, vem är hon utan all yta? Visst, det låter sorgligt att hon känner sig ensam etc men kan inte bli mer självförvållat. Vem vill vara vän med ngn som inte är kapabel eller har intresse att själv vara en bra vän?

  Svara

   Imperiet slår tillbaka. Vänta bara.

   Svara

   Jag tänker på det när hon lade ut bild på Sheila och hyllade henne med ”min vän som finns där i vått och torrt”. Jättefint!
   Men vem har Bella själv funnits för i vått och torrt? På riktigt.

   Svara

    Hon kanske finns för Sheila också i vått och torrt, vad vet ni om det? Vad vet Helene om Bella inte har intresse av att vara en bra vän?

    Svara

     Vi vet att Bella har haft många bästisar genom åren. Mufftjejen, Messis flickvän, sedan en annan blond tjej, Angelica och nu Sheila. Ska vi gå efter Bellas livsmönster är det bara en tidsfråga innan hon bryter tvärt och med S och en annan bästis kliver in i bild.

     Svara

     Hon har sagt att hon inte är någon man kan ringa i kris typ.

     Svara

      Typ? Alltså hon har inte sagt det utan du vrider som vanligt, det är det vanliga här, vrida och vända allt till fel gällande IL.

      Svara

       Hon har skrivit det i sin blogg.

       Svara

       Inte vrid, utan fakta. Hon skrev det i bloggen. Jag minns det också. Du kanske ska ta och uppdatera dig på din idols blogg, du verkar inte ha så bra koll.

       Svara

   En del människor är vänner med folk trots att de har brister. Du borde testa nån dag! Kanske ger dig något…

   Svara

    Att vara vän med en person som bara tar och inte ger känns endast destruktivt.

    Svara

    Bella bjuder på utlandsresor vilket kan kompensera för en del ”brister”.

    Svara

     Precis!
     Dessutom bjuder hon på medietid. Bra för egenföretagare som till varje pris vill synas.

     Svara

  Svara

  Alltså Isabella. Det gör inget att hon inte har några samarbeten längre, för då slipper hon skriva alla reklaminlägg. Huset som var hennes drömhus trivs hon inte i, så det är ju bara bra att hon inte har råd att bo kvar. Det var HON som avslutade med Erik (alltid hon som väljer att avsluta alla förhållanden). Osv osv.
  Det är ju lite konstigt att alla motgångar alltid bara blir positivt för henne, men det kanske är hennes styrka.

  Svara

   Yup. Skrev det i ett inlägg häromveckan, hon kan inte ens i tanken närma sig möjligheten att hon misslyckats få det liv/partner hon vill ha, så hon ändrar sig.

   Svara

   ”Jag är lyckligare än genomsnittet” men nu kommer en ny sanning: ”jag har varit väldigt olycklig de senaste åren”. Vem är hon? Jag tror inte hon vet det själv

   Svara

    Hon har väl sagt själv att hon inte vet?

    Svara

    Om nu Bella ”varit väldigt olycklig de senaste åren” och ändå varit ”lyckligare än genomsnittet” måste, om bägge dessa påståenden är sanna, väldigt många människor vara förskräckligt olyckliga.
    Förmodligen kan dessa två påståenden inte vara sanna samtidigt för logiken leder till så beklagliga slutsatser rörande mänsklighetens mående.

    Svara

     Hon var nog lyckligare innan men senaste ett till två åren varit olycklig. Båda kan alltså vara sanna. Hon har ju genomgått många uppbrott senaste året och utsatts för mycket kränkningar och elakheter – vem skulle inte må dåligt då.

     Svara

      Ja, de kan vara bägge sanna dock inte samtidigt under ”de senaste åren” med mindre än att väldigt många människor måste vara ytterst olyckliga.
      (Uttalandet om att Bella är ”lyckligare än genomsnittet” är från början av maj 2017 för övrigt).

      Svara

  Så har Bella återigen medvetet lyckats skapa rubriker i pressen…. Det enda som fortfarande gäller är att provocera för uppmärksamhet. Lyckades inte hon också berätta att hon och barnen var hemma i läskiga huset som de visst inte kunde vara i för ett par dagar sedan. Den här kvinnan borde få livstids skärmförbud och hennes styrkekramssvans tycker jag borde gå på avprogrammering så att de får upp ögonen för hur de dagligen matas med lögner och manipuleras.

  Svara

   Japp, frågestunden igår var uppenbarligen för att skapa rubriker.

   Svara

    …det sorgliga är att hon lyckas

    Svara

     Nja.. expressen och Aftonbladet nappade och skrev två kortare artiklar under ”nöje”. Jag vet inte.. de nappar ju oftast på allt, skriver om någon småbarnsmorsa i Täby som skrivit en statusuppdatering som blivit viral…

     Svara

      Expressen hade det som sin förstanyhet på webben i morse med rubriken Extra.

      Svara

      Vidrigt. Alltså ALLA frågor är ställda av henne själv till sig själv, och bara frågor där hon kan svara på ett sätt som kan provocera eller typ ”skapa intresse” som att hon fått elbehandling. Klart hon droppar det sådär för att skapa rubriker. Människan är sjuk och lika falsk som alltid. Är inte ledsen över att hon misslyckats totalt.

      Svara

   Fast hon och barnen var nog inte ensamma. Bella kanske inte alls matar oss med lögner dagligen utan det kanske är vad ni vissa fått för er och tror och NI som manipulerar andra till att tro att Bella bara ljuger. Men nej det gör hon nog inte, kanske ni som borde avprogrammeras istället.

   Svara

  Vem sjutton tänker på Marilyn Monroe i samband med Isabella Löwengrip?!?
  Frågan är så uppenbart skriven av Bella själv. Hon VILL ju vara lik div. berömda kvinnor men är det inte.

  Svara

   Tror inte det handlar om att man är lik Marilyn Monroe. Man behöver inte vara världsberömd för att känna igen sig i ”Marilyn Monroe syndromet”, det kan man även som ikke känd lida av. Däremot tycker jag inte riktigt det passar in på henne då hon tvärtom fått massa kritik och kanske inte varit speciellt omtyckt alls på sistone.

   Svara

    Ja, Bella är inte älskad av alla. Marilyn Monroe var en superstjärna under sin livstid.
    Det är bara konstigt att någon ens kommit på tanken att fråga Bella om hon kan relatera till Marilyn Monroesyndromet. Det är bara Bella själv som kan inbilla sig att hon är en stor stjärna och älskad av alla.
    Är inte Marilyn någon Erik gillar?

    Svara

     bella hade ju dessutom en del bilde/tavlor med Marilyn hemma

     Svara

     Fast det syndromet handlar inte om att vara en stor stjärna som sagt. Men oavsett, Bella passar inte in på det.

     Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Inte alls sant, skärpning alltså! Vad vet du egentligen om henne, du känner ju inte ens personen för att uttala dig på det viset. Hon har säkert väldig många som bryr sig. Jag hoppas behandlingen hjälpte henne.

     Svara

     Så lågt usch

     Svara

   Det sägs ju att det är ES typ av drömkvinna Manroe. Det var också efter att hon träffade honom som hon började hänga upp posters på Marilyn samt stylade sig snarlikt.

   Svara

    Var någonstans sägs det?

    Svara

     Undrar också vart det sägs någonstans 🤣🤣 dömande av de två kvinnor som han dejtat offentligt så är knappast hans typ miss Monroe. Varesig Bella eller hans ex är ens en procent lik marylin.
     Han hade kunnat dejta en ung snygg tjej om han velat vara en SD 🤷🏼‍♀️

     Svara

      SD är ett parti som röstats fram i en demokrati, till ett av landets största för den delen. Mycket märkligt att det ens är en ”grej” att vara SD.

      Svara

       Haha det där var kul. Byt Sverige mot sugar och demokraterna mot daddy så kanske du är mer på spåret

       Svara

        😂

        Svara

    Och Hajens drömkvinna är typ Brigitte Bardot, Isabella hade en kort period då hon försökte efterlikna BB.

    Svara

   Kan ju vara att hon relaterar till delen att ingen vill lära känna henne på djupet. O det kan ju vara svårt att lära känna någon på djupet om personen inte ens själv vet vem man är på ytan eller på djupet.

   Svara

    Det går att hitta en del intressant om man googlar ”Marilyn Monroe syndrome narcissism”.

    Svara

    Bella har ju även sagt att hon vägrade sitta i fikarummet och höra / prata med andra om vardagliga saker. Hon skulle aldrig gå hem till någon och äta snabbmat och lyssna på massa prat från andra. För att man ska kunna lära känna en person el vill att någon ska lära känna dig så kan inte allt handla bara om dig själv . Man måste även lyssna på andra och inte anse sig vara mittpunkten alltid ! En egoistisk människa går ej att komma in på livet för allt handlar bara om dem i allt . Så hon får nog skylla sig själv att hon varit sååå ensam när hon själv ansett sig att vara en person som är värd mer än alla andra . Ingen gillar en översittare och ingen orkar med en självupptagen person . Dessa är bara ytliga och det är ett skal de själva satt på sig

    Svara

    Men det hade ju att göra med marilyns skönhet/kändisskap. Isabella är inte så känd att ingen vill lära känna henne på riktigt, det är bara vad hon själv inbillar sig. På den tiden var väl Marilyn unik i sitt utseende, idag tror jag inte hon hade stått högt i kurs bland konkurrenterna, så Isabella har inget som direkt är så udda i hennes utseende att folk skulle ignorera allt hon säger pga utseendet, fattar liksom inte.

    Svara

  Finns inte en suck i helvetet att hon fått ECT. Det första som sätts in är medicin i olika kombinationer som sen utvärderas, och det tar ofta månader. Isabella är alldeles för högfungerande för en sån behandling, som dessutom i sig tar veckor. Det är liksom inte att man känner sig akut deprimerad, blir inlagd i en vecka, får en ECT-behandling och sen nästa vecka åker och fikar med en kompis och är klar. Möjligtvis har någon läkare nämnt det som ett alternativ om inte medicin fungerar, och det lät dramatiskt och filmiskt nog för Isabella.

  Har vi alla glömt lappgate och sms:en hon skickade till hajen? Hur hon ”flydde” undan ”kriminella” till Mallorca med sin ”livvakt”? Behöver inte ens diskuteras.

  Så här har vi alltså en person som är mycket rädd för att vara ensam, har en instabil självbild, en inre tomhet, depression och ångest som inte går över trots år i terapi, invaliderande föräldrar, svårigheter i nära relationer, som omväxlande idealiserar och nedvärderar personer, starka känslor, stor impulsivitet, som använder pengar och kändisskap på ett destruktivt sätt.

  Är bara att googla fram hennes diagnos. Marilyn Monroe sägs ofta också ha haft samma problematik.

  Svara

   Fat hennes blogg här väl inte uppdaterats med så mkt live-innehåll? Tror absolut hon kan ha fått ett, hon har väl prövat mediciner? Och bara för att man är inlagd så betyder det inte att du måste ligga på sjukhus i vit nattskjorta hela tiden? Dessutom är det olika i olika landsting ang ect, i Gbg där jag får behandling måste man vara inlagd på sjukhus, men vissa landsting kan man få behandling och sedan åka hem samma dag och vara hemma mellan behandlingarna. Så kanske det är i Stockholm?

   Svara

   Bästa sammanfattning jag läst. Mitt i pricken.

   Svara

   Håller med dig i stort, men tror det finns möjlighet att hon kan ha fått det.

   Fick en serie ECT för ett par år sedan. Verkar bero en del på psykiatrikerns/vårdenhetens preferenser.

   Blev erbjuden det när jag var inlagd första gången pga självmordsförsök, efter några veckor. Knappt så antideppen de satte in hann börja verka! Andra gången jag var inlagd testades flera läkemedel innan ECT kom på tal, kanske 4-5 månader.

   Glöm inte att ECT även används vid maniska och psykotiska tillstånd, inte bara depression.

   Och man kan nog vara hyfsat deprimerad men ändå kunna hålla upp en fasad på sociala medier. Själv uppdaterade jag absolut inget, men har det inte heller som mitt jobb liksom.

   Svara

   Eftersom att din sign. är ”själv patient” så vill jag önska dig hälsa och allt gott i världen.

   Ditt inlägg är otroligt intresseväckande och förtroendeingivande. Jag hoppas att vi får läsa fler inlägg av dig!

   Svara

   Hon har ju skrivit att hon har ätit antidepp i flera omgångar redan. Hon har ADHD och fakta är att ca 10-20% av alla patienter med bipolär sjukdom också har ADHD. Mycket i hennes svängar med vad som utåt sett tycks vara väldigt spontana uppstarten av företag osv och svängar med relationer hit och dit tyder på att hon mycket väl skulle kunna vara bipolär också. Och, vid olika bipolära tillstånd är ECT en mycket bra och effektiv behandling, till skillnad från medicin.
   Iom att Bella har barn är det viktigt att hon får tillfriskna fort för att kunna ta hand om dem och då är det fullt rimligt att hon skulle kunna ha fått ECT istället för att behöva laborera ytterligare med mediciner.

   Svara

   Vet med 100% säkerhet att hon fått ect

   Svara

   det är nog möjligt eftersom en vanlig indikation är mani oxå alltså intebara depression ..och det har du nog rätt i ,Mani kan vara nog så stökigt ..

   Svara

  Alltså skämselkudde på Isabella Löwengrips frågor och svar. Får ont i magen. Kan hon inte bara sluta ljuga och vakna??

  Svara

   Ja det skrev Ida att hon fick.

   Svara

    Ida ljuger.

    Svara

   Anonym 10.04. Det var den här typen av kommentarer som undanbads. Du försöker förlöjliga mig här.
   Men om du genuint inte förstod så är ”får ont i magen” ett uttryck som man kan använda när man mår dåligt över något.
   Man kan även få ont i magen av skratt, men om du läser min kommentar så förstår du att den inte är glad.

   Svara

  Jag behandlas med ect ibland och det är en väldigt bra behandling (för mig) liknar inte gökboet det minsta. Hoppas behandlingen har hjälpt Bella!

  Svara

  Hoppas behandlingen hjälper henne, depression är inget att leka med. Jag hoppas folk runtomkring henne som känner henne väl, finns där för henne.

  Svara

   Hoppas hon funnits för dem i hennes närhet när de mådde dåligt! Jag känner en av hennes fd vänner som tyvärr hävdar motsatsen.

   Svara

  Vill påminna folk här inne om att depression klassas som en dödlig sjukdom. Även om ni hatar bella med hela ert hjärta så tror jag det är få (hoppas jag) som faktiskt önskar livet ur en person. Jag har själv försökt ta mitt liv och alla runt omkring mig sa att dom aldrig trodde att jag skulle göra det eller att dom inte visste att jag mådde så dåligt. Bella mår ju uppenbarligen inte bra, o jag skiter blankt i om vissa av er tror hon ljuger, är ni verkligen villiga att chansa? Kanske kan vi här inne på bloggen inklusive dig camcam ge bella lite andrum från verbala sparkar o spottloskor?

  Svara

   Att vara förföljd av tungt kriminella är också riktigt hemskt och ev. dödligt, men det visade ju sig vara en lögn som Bella drog för att få sympatier efter att hennes ex förlorat sina pengar.

   Svara

    Förstår att du är en person som gärna chansar.

    Svara

     Nej du, det där är billig och feg argumentationsteknik. Man kan ha två tankar i huvudet samtidigt.

     Svara

      Fast vad är poängen och nöjet med att hata på en person så mycket som här inne?

      Svara

       Jag hatar inte Bella och försvarar inte de som vill spy ut galla över henne men det var en tafflig argumentationsteknik du kom med. Tror inte att någon här inne faktiskt önskar att Bella tog sitt liv när det kommer till kritan.

       Svara

        Nej, men folk borde verkligen börja tänka sig för!

        Svara

         Det håller jag med om. Man borde tänka sig för en gång innan man skickar kommentaren, ”Är detta nödvändigt?”. Tycker definitivt att hennes lögner ska granskas men kritik om sitt utseende och spekulationer kring hur dåligt hon EGENTLIGEN mår tycker jag är too much.

         Svara

  Jag kan inte uttala mig om Bella behandlats med ECT eller inte, men det är väl bara några veckor sedan Bella la ut en bild där man kunde tyda att hon var inlagd på sjukhuset.

  Svara

   Skrev inte gri p lo o v att hon var inlagggd

   Svara

  Engelskan är ju allt annat än bra.

  Och my big love in life.
  Hon är som en ångvält den, kul för mannen hon har 2 barn med.

  Svara

   Du vet att cellgiftsbehandling har en massa otäcka biverknigar oxå va? Men inte fan ifrågasätter du en cancerpatient o hens behandling? Sluta sprid skit! Det är så jävla lätt att stigmatisera alla former av behandlingar för personer med psykisk ohälsa. SLUTA!!!!

   Svara

   Länken går till en sida skapad av en scientolog.

   Svara

   Källkritik för tusan! Lär man inte ut det i skolan längre?

   Svara

  Hat är ett väldigt starkt ord och jag tror inte att någon hatar BB. Om hon nu mår dåligt så kanske det vore dags att leva som en normal människa istället för detta blogg-liv. Ta ett jobb, lev som större delen av befolkningen. Gå till jobbet och arbeta, umgås med kollegor, gå hem laga mat ägna tid åt barn och fritidsaktiviteter. Skit i allt bloggande och delande av livet! Då kanske hälsan kommer som ett brev på posten.

  Svara

  Älskad av alla? Jag tycker inte att Bella har varit hatad (gillar inte ens att skriva en sån mening) av den stora massan men älskad tycker jag är att ta i. Mycket märkligt om Bella har fått den uppfattningen av folk runtomkring sig. Inte så bra självinsikt direkt.

  Svara

  Nej, ECT är definitivt inget man gör i första taget. Dessutom, en person är så djupt deprimerad orkar definitivt inte sitta och skriva långa inlägg om just hur ”dåligt man mår”.

  Dessutom håller jag med dem som uppfattar frågorna som ihopsnickarade av IL själv. Det där har hon ju gjort förut och det uppfattades likadant då. Minns det som att det var när hon skulle bli New Yorker och världens mäktigaste.

  Till slut uppfattar jag det som direkt oförskämt att hon ens har mage att jämföra sig med Marilyn Monroe. Fruktansvärt oförskämt, faktiskt.

  Svara

   Kan man jämföra sig med Oprah så är inte steget långt till Marilyn. Undra vem det blir sedan?

   Svara

    Det märks att hon har snöat in på Marilyn nu. En vacker kvinna som omgav sig med mäktiga män men som var djupt bekymrad bakom den perfekta fasaden. Hon stjäl hela storyn och vill påminna oss om hur det slutade för Marilyn.

    Svara

     Att hon blev mördad?

     Svara

    Snart kommer en ny röv så hon kan leka Kim k

    Svara

   Var kommer den här synen ifrån att man måste vars på ett visst sätt (utåt sett, en skapt illusion från en persons agenda som inte behöver ha speciellt mycket verklighetsförankring), för att klassas som ”på riktigt”? Jag har varit djupt deprimerad, fick ptsd från en våldsam relation, avslutat drogmissbruk, gad, panikångest och höll på att utveckla psykos pga sömnbrist med ytlig sömn/mardrömmar och sömnparalys er på det. Vad jag gjorde? Gick i skogen, hängde i det här kommentarsfältet och satte ord på mitt mående genom att blogga. Det räddade mig, men det kanske inte räknas trots att läkarna satte diagnoserna för att jag inte låt i min säng 24/7?

   Svara

  Märkligt alltihop med IL. Varför envisas med engelska när hon knappt har fans utomlands och USA-satsningen gick som den gick? Inte bättre att bygga upp en närmre relation med de få som fortfarande hejar på?

  Svara

  Nu är hon på Arlanda Vip och ska resa. Hon visar att Löwengrips produkter finns på toaletten där. Ringde inte Cam och frågade om det tidigare och de nekade till att de marknadsförde hennes produkter?

  Svara

   Hon ställer dit dem själv. Trodde hon hade slutat med det där patetiska filmandet från Vippen, men tydligen inte…

   Svara

    Kan det vara en arkivfilm?
    Verkar jobbigt att släpa alla dessa produkter till Arlanda för några sekunders video. Det ser ändå lika dant ut varje gång.

    Svara

   Så patetisk människa 😂

   Svara

  Jag tycker det känns obehagligt att ifrågasätta om Isabella genomgått ECT. Det ger mig samma känsla som när folk ifrågasätter kvinnor som berättar att de blivit våldtagna, eller misshandlade eller utsatta för andra övergrepp. Säger hon att hon genomgått ECT, en gång eller flera, så är det inte upp till mig att börja ifrågasätta och tvivla och rentav förlöjliga hennes uttalande. Oavsett.

  Svara

   Men så konstigt är det ju inte att folk är skeptiska med tanke på hennes historia av överdrifter och ibland rentav lögner? Det kan såklart vara sant men jag kan själv inte bara köpa det rakt av utan att känna misstänksamhet. Det har varit så många konstiga utspel från Bella så hur ska man veta liksom?

   Svara

    Folk trodde ju inte hon hade en stalker heller? Sedan fick folk se bilderna från övervakningskamera o hoppsan va tysta folk va om de…

    Svara

     Bara för att någon dyker upp på övervakningskamera innebär det inte att det är en stalker. Och hon har ju ljugit om olika hotbilder i andra sammanhang. Hotlappen eller t ex de där farliga männen i bil som var utanför hennes hus… Som gjorde att hon var tvungen att ”fly” utomlands med sin livvakt. Trovärdighet NOLL. Verkligen NOLL!!

     Svara

   Jag ifrågasätter ogärna folk på lösa grunder, men problemet här är att Bella har gjort sig en karriär byggd på lögner. Exempel: När hon skapade sin tidning Egoboost ljög hon om att hon redan hade potentiella köpare/sponsorer för att få igång försäljningen. Detta har hon själv öppet berättat om. När hon blev intervjuad av Schulman berättade hon om att hon manipulerar sina läsare, t.ex. tar med barnen på särskilda utflykter när hon behöver vinna sympatier, eller gör kontroversiella uttalanden när hon behöver medial uppmärksamhet. Hon ljög om sin besöksstatistik, vilket hon ju inte erkänt öppet (ännu), men bevisen här på Bloggbevakning och i tidningarna talar för sig själva. Hon påstod att hennes ex var jagad av livsfarliga kriminella kidnappare, medan det finns 0 belägg för att så var fallet, och exet själv befinner sig i Sverige numera och inte kände ett behov av att gömma sig särskilt mycket. Hon startade hela sin bloggkarriär med att låtsas vara rik, populär, festtjej med massor av vänner medan hon egentligen var smått mobbad (?) och inte alls levde ett sådant liv. Igen, det har hon själv berättat om i efterhand.

   Det är faktiskt inte konstigt att man ifrågasätter vad Bella påstår. Här är ett klassiskt ”ropa varg” scenario där det givetvis kan vara så att hon äntligen har låtit fasaden falla och visar sitt sanna jag – en missförstådd kvinna med psykisk ohälsa. Eller så ljuget hon. Igen. Hur ska man veta??

   Svara

    Exakt! Precis min känsla också.

    Svara

  Är inte världens största fan av IL, tycker hon gjort många tvivelaktiga saker de senaste åren. Men jag tycker man gör fel i att sitta och uttala sig om någons psykiska tillstånd utan att ha en direkt inblick i dennes liv. Jag tolkar det som att hon menar att hon varit deprimerad i flera år och om hon varit det kanske inte ECT är helt osannolikt, bara för att hennes sociala medier uppdateras behöver inte det betyda att det är hon som gör det eller att materialet är fotat/filmat i realtid.

  Svara

   Personer med så allvarlig depression att de behandlas med ECT har inte förmåga att resa runt massor, springa på möten hit och dit, fika med vänner, ta hand om sina små barn, sköta sin hygien, m.m. Låter det som Bella eller?

   Svara

  Isabella håller på att skapa sig en ny personlighet. När det inte funkade med mäktigast/lyckade/lyckligast satsar hon i ställer på den allra mest olyckliga (i flera år).Hon har för vana att byta personlighet med jämna mellanrum.

  Svara

   Undra hur långt hon ska dra sin inspiration att bli Sveriges Marilyn Monroe? Kan vi förvänta oss att få läsa poesi snart?

   Svara

    Överdos?

    Svara

     Vi får invänta nästa Q&A. ”What led to you getting ECT?” ”I take lots of pillers. Like Marlyn.”.

     Svara

     1 Hur kan detta få stå kvar?

     2 Hade du äntligen då blivit nöjd kl 12:13? Eller skulle hon helt inte heller gå att räddas?

     Svara

     Dags att fylla på moddlistan kanske?

     Svara

   Det måste ligga någon sjukdom bakom. Förlåt! Men hade nån i min närhet hållt på som hon hade jag verkligen försökt få personen att ta hjälp. Hennes beteende och personlighetsbyten är inte något en frisk människa håller på med

   Svara

  Finns det verkligen ingen här inne som hänger på VIP-en på Arlanda som kan uppdatera oss om Löwengrips produkter finns där?

  Svara

   Jag var på Arlanda VIP förra året i september och såg inte Löwengrip…

   Antingen placerar IL sina produkter där själv eller så var jag i ett VIP rum utan deras produkter.

   Svara

   Har rest VIP flera gånger och aldrig har hennes produkter funnits där

   Svara

  Ooh nu kommer den snart, ”goopifieringen” av Bella, som någon tog upp i förra veckan i kommentarerna här… Om ett år kommer hon avslöja hur hon ”egentligen” botade sin djupa depression: ”Inte ens elchocker in i hjärnan fungerade på mitt mörker! Nej, det var först när jag fann dagboksskrivandet, infraröd bastu, shamansk vision quest, bikramyoga, transcendental meditation, rosekvartskristaller och vit salvia-rökelse som jag blev LYCKLIG!”. Pang, New Age-Bella med fjädrar i håret gör entré och håvar in pengar när folk köper hennes fiffi-ägg av rosenkvarts och böcker om att bli guidad av högre energier. Kommer bli succé. Trovärdigt? Nä, men det har aldrig varit Bellas starka sida. 🙂

  Svara

  Känns 100% riktat till Erik. Hon vill hitta kärleken och få fler barn, hint hint, akta så ingen annan hinner före.

  Svara

  Var inte Bella lyckligare än genomsnittet alldeles nyss, men nu plötsligt har hon varit deppig i flera år.

  Svara

   Det är inte ovanligt att hålla uppe en fasad när man mår dåligt.

   Svara

    Fast det här har varit så mycket mer än att hålla upp en fasad 🙈

    Svara

  Borde inte Bella starta självhjälpskurser, där du får lära dig att peppa dig själv in i absurdum?

  Svara

  Isabella skriver att Arlanda VIP köper in hennes produkter, stämmer det?

  Svara

  Så Arlanda VIP har avslutat samarbetet med Kerstin Florian?

  Svara

  Läser endast denna blogg och har inte Instagram så jag försvarar ingen, dock vill jag klargöra för alla här inne som ej har specifika kunskaper om ECT; en person behöver INTE vara självmordsbenägen för att behandlas med ECT. Indikationer för ECT-behandlingar varierar enormt mellan olika individer, exempelvis kan behandlingen vara aktuell vid; PTSD, djupa depressioner, maniska episoder, i förebyggande syfte vid risk för maniska episoder, då SNRI/SSRI-preparat ej fungerat eller som underhållsbehandling för att minska risk för minskat välmående vid en rad olika psykiska tillstånd – för att nämna några.

  Jag har behandlat patienter som av vänner och familj tycks vara välfungerande trots att patienten är djup deprimerad. Ja, generellt innebär ”djup depression” att den drabbade är sängliggande och ej fungerande i en rad olika aspekter, ex. ta hand om sig själv, sin familj, ett jobb – men likväl som alla människor fungerar och agera olika på andra sätt så manifesteras depressiva symtom olika hos alla. Idag är sociala medier inte bara är en stor del av människors liv utan även vissas inkomstkälla, dvs. knappast något som publiceras är på riktigt, genuint eller i realtid. Att försöka bedöma någons psykisk välmående genom sociala medier, styrda intervjuer eller ”dokumentärer” ger troligen inte någon sanningsenlig bild av influencerns verklighet.

  Svara

   Bra skrivet!

   Svara

  hahahahahaha ” känner du igen dig i Marilyn syndromet” Allstå hon har ingen självinsikt.. Måste ju vara asberger eller liknande. Hon är ju jätteogillad. Dessutom är det hon som själv sagt att hon inte bryr sig om sina vänners vardag och tänker inte sitta och prata om saker som inte gynnar hemma. Hon verkar ju vara en hemsk vän själv. Som inte uppskattar sin familj, inte kan behålla någon relation osv.

  Svara

  …”I will never have spent one minute of my life being jealous”…😂😂😂😂
  Alltså, Isabellas engelska är så dålig …att mer hysteriskt kul kan det inte bli.
  Och frågorna har hon skrivit själv, märks tydligt på engelskan. Så tragiskt.

  Svara

   Ja, mina ögon blödde nästan av den usla engelskan. Så ofantligt många grammatiska fel och felaktiga ordval och uttryck (ny variant av ”kris” – ”cries” 🤯. Nej, alla är inte stjärnor på engelska, men har man en såpass stor social kanal som Isabella är man tamejfan skyldig att korrläsa det man skriver av respekt för sina läsare/följare. Kan man inte själv anlitar man någon som kan.

   Svara

  Ni har inga gränser ni som kommenterar om Bella här, hon kan inte säga något allt är lögner. Ni har bestämt er. Hoppas Bella mår bättre snart.

  O Camilla.. suck.. hur du skriver om Annica ”gulligull” sedan tonen mot Bella.
  Annica bor hos en rik person i canada och har dessutom en influencerlön jag tror inte hon förstår hur bra ekonomi hon har jämfört med många

  Svara

   Kan du göra mig uppmärksam på vad i min text om Isabella i det här inlägget du tycker har en dålig ton?

   Svara

    Man kan ju bara läsa först hur du skriver om annica och sedan Isabella det handlar inte bara om detta inlägget, är säker jag inte är den enda som märkt det

    Svara

     Okej, men nu använde du just det här inlägget som ett exempel och ställde Annicas och Isabellas texter mot varandra. Bättre då att kanske kommentera på ett inlägg där du anser att detta förekommer istället för på ett där det inte gör det?

     Svara

  Monroe syndromet involverar också att man är någon man inte är för att hålla status. Vara den som folk ska älska men inte gilla det själv.

  Svara

   Hon skapade Monroe för att vara någon annan. Någon som inte var hennes tidigare liv. Hon skapade en naiv person med tillgjord röst. Sedan ville alla ha Monroe men ingen ville lära känna henne bakom det. Och hon levde olyckligt pga det. Ensam.

   Svara

  Borde hon inte skaffa ett husdjur snart. Inget får tjejer att gå bananer så som söta djurungar, och barn med ett litet gulligt djur i famnen gör sig väldigt bra på bild. Och, för att suga ut det mesta av den korta tiden hon kommer att ha djuret, kan hon be läsarna komma med namnförslag. 🙂

  Svara

   Hon har testat på att ha husdjur. Googla vettja!

   Svara

   Hon hade ju hunden Christian. Vad hände med honom?

   Svara

    Hon blev allergisk och Odds bästa vän tog över hunden. Det har hon skrivit många gånger.

    Svara

  ”Hur får du ekonomi?”, vad är det för jävla fråga….

  Svara

  Hej,

  Kolla denna dokumentär, ställ er sedan frågan om ni själva skulle vilja ha ECT eller ge det till en annhörig som ni gillar.

  VARNING för känsliga tittare: ECT – Terapi eller tortyr?

  https://www.cchr.se/ban-ect/watch/therapy-or-torture-the-truth-about-electroshock.html

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.