Vet ni vad som är tråkigt?

De senaste dagarna har jag funderat lite kring turerna kring Isabella Löwengrip och min egna inställning till hennes olika avslöjanden – nu senast att hon bland annat fått elbehandling mot sin depression.
Jag tycker det känns riktigt tråkigt att, vad än Isabella säger eller skriver, så ringer det en liten varningsklocka i mitt huvud.
Jag vågar helt enkelt inte lita på någonting som kommer från henne, eftersom hon tidigare visat att hon är beredd att göra i princip vad som helst för att gynna sina syften.
När Isabella publicerade sitt inlägg om att hon fått en hotfull lapp på sin bil i samband med att jag slog hål på hennes statistiklögn.
Ni var många som kommenterade med misstro mot äktheten i situationen och jag minns att jag blev förbannad och skrev följande i mitt inlägg:

Jag väljer att inte vara så pass cynisk som vissa av er som tror att Bella iscensatt detta för att vinna sympatier.
Även om det skulle vara ett sätt för henne att förflytta fokuset från sin statistik – vilket jag inte tror – så vill jag ÄNDÅ förtydliga att det aldrig är okej att göra så här. Aldrig!

Jag tog Isabella i försvar då jag faktiskt inte trodde att någon enda människa skulle komma på tanken att fejka ett nytt hot med en gammal lapp som inte hade ett dugg med det här att göra.
Jag kände mig SÅ blåst när sanningen uppdagades och det hela visade sig vara fabricerat av Isabella, hennes assistent och hennes dåvarande pojkvän.

Och på tal om den dåvarande pojkvännen, så litade jag helt på Isabellas utsago i det sms jag fick där hon beskrev hur familjen var jagad av grovt kriminella människor och att ex-pojkvännen utsatt henne och barnen för fara. 
Återigen trodde jag inte att någon enda människa – inte ens Isabella – skulle kunna ljuga om en sådan här sak, och återigen fick jag se mig blåst när det visade sig att alltsammans var uppdiktat, bland annat för att Isabella inte skulle tappa ansiktet när det uppdagade sig att hennes pojkvän förlorat runt 30 miljoner kr i sin roll som day trader.
Gång på gång har Isabella visat på en gränslöshet när det kommer till sin egen agenda, så när hon nu berättar om att hon fått ETC-behandling mm så ringer tyvärr den där varningsklockan bak i mitt huvud.
Jag VILL tro att ingen – inte ens Isabella – skulle ljuga om en sådan sak, men det trodde jag ju inte om varken hotlappen eller flykten utomlands pga expojkvännens skulder heller och lik förbannat fick jag min godtrohet kastad i ansiktet när sanningen uppdagade sig.
Hur skiljer sig det här från alla andra gånger Isabella velat lägga ut en dimridå eller få läsarnas sympati?
Varför skulle just det HÄR vara sanningen? Jag har ju nämligen trott det MINST två gånger tidigare.

Hon har blåst mig tillräckligt många gånger, där jag först litat på hennes utsago och tyckt genuint synd om henne, för att jag inte ska lita på någonting som kommer från henne och det tycker jag är för jävla tråkigt, samtidigt som det är en reaktion på hur hon agerat tidigare.
Jag önskar att jag kunde tro på att det här slutligen är den ”äkta Isabella” men varför skulle det vara det? Hur skiljer sig det här från alla andra gånger?

Min frågeställning är alltså genuin. 
Ni som tror att det här är den ”nya Isabella”,  helt utan lögner, baktankar eller dold agenda, kan inte ni förklara hur ni tänker där?
Jag ser nämligen ingen skillnad på den här gången jämfört med alla andra gånger, förutom på en punkt och det är att hon nu behöver bygga upp sin trovärdighet och varumärke igen på ett sätt hon inte tidigare behövt och hur man det enklast?
Jo, genom att lägga sig på samma nivå som sina följare och framställa sig själv som transparent, svag men ärlig, och som en av dem.
Isabella har aldrig tidigare gjort det utan att ha en egen agenda och varför skulle det vara annorlunda nu?
Vad är det som får många att tro henne den här gången?

Jag vill verkligen höra vad ni tycker, och välkomnar allt som får mig att känna mig lite mindre cyniskt inställd till henne och hela den här situationen.

Givetvis kommer det finnas en och annan som missförstår innehållet i det här inlägget, men ni kan väl gapa och skrika om det någon annanstans? 
Jag tror nämligen inte att det hade spelat någon som helst roll hur jag än formulerat inlägget, om jag satt upp en dockteater eller spelat in en pedagogisk video för att helgardera för eventuella missförstånd.
Om du känner igen dig i beskrivningen här ovan så är kanske just den här diskussionen ingenting för dig, men delta gärna så länge du håller en god ton mot alla berörda parter.

357 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad är poängen med det här inlägget ens? Är väl ingen som tror att hon inte har ljugit, vi motsätter ju oss det vidriga sättet du skriver om henne precis som du fixerade dig på Tyra, Gabriella Joss och Anna Book. Man kan faktiskt kritisera någon på ett sakligt sätt utan att förlöjliga dem eller tillåta att vidriga kommentarer om hennes utseende, eventuella operationer eller psykiska ohälsa får stå kvar.

  Svara

   Jag tyckte det var ett intressant inlägg, för jag undrar också – precis som Camilla, om det är äkta eller ej.

   Svara

    Varför skulle hon ljuga om det? Hur skulle hon kunna ljuga om det? Allt som c och vissa här tror och påstår att hon ljuger om ljuger hon ju faktiskt INTE om. Hon har tex INTE sagt att grovt kriminella jagar henne och hennes familj, det är uppdiktat av C. C manipulerar och vrider för att svart måla I L.

    Svara

     Och där kom du..

     Svara

      Men sluta Camilla. Vill du inte ha personen här så blockera personen bara.

      Svara

       Jag håller helt med här. Antingen får hen kommentera och då kan man scrolla förbi om hens kommentarer inte är något man vill diskutera eller så får Camilla blocka hen. Men vad är poängen med att låta hen kommentera men samtidigt ständigt kommentera hur störig hens närvaro är?

       Svara

        Det är lättare sagt än gjort ska ni veta… jag vet inte HUR många ip-nummer jag blockat, bara för att märka att vederbörande skaffat ett nytt för att fortsätta

        Svara

         Men låt hen kommentera då. Om vi alla slutar upp med att svara med dryga kommentarer om att hen kan dra härifrån och att hen är stollis så är det ju bara en kommentar att scrolla förbi.

         Svara

          Det är tyvärr inte så enkelt utan hen svarar på ALLA kommentarer, hela tiden.

          Svara

           Ja det var bara ett förslag utifrån det jag ser när jag scrollar runt här inne. Jag själv upplever alla dryga svar till hen som mer störande än hens kommentarer. Men det är givetvis upp till dig hur du gör med kommentarer😊👍

           Får man inte det då? Får man bara ha vissa åsikter? 😊

           Lita aldrig på en kvinna. Då blir det enklare.

     Det tog inte många minuter innan du hittade hit. Vad är det för fel?

     Svara

      Varför ska en person som försvarar I L blokas? Varför ska inte de få komma till tals? Ska bara de som h-tar I L och skriver att hon ljuger och allt vad det är för att smuts kasta henne få vara här, blir inte det väldigt fel och ensidigt, orättvist? De som tror, tycker och vet tvärtemot ska inte få synas här? Nu har hon bl ockat de som försvarar I L det är hon snabb med och flera kommentarer som säger emot och för svarar är bort tagna.

      Svara

       Det här inlägget handlar inte om att försvara Isabella, eller vad du nu tror dig syssla med.
       Jag vill genuint veta hur de som tänker annorlunda är jag resonerar. Kan du bidra till det?

       Svara

        Nä, det handlar om att försvara dina pissiga beteenden. En vuxen kvinna på 40 bast. Skämmes tamejfan!

        Svara

         Så nej alltså?
         Då får jag tacka för visat intresse…

         Svara

         Du måste ha en hatkärlek till Camilla som gör att du hela tiden blir provocerad och måste svara på kommentarer. Gör dig själv och andra en tjänst…sluta kommentera. Ditt beteende är sjukt.

         Svara

       Jag har alltid varit anti il men en gång var det ett vidrigt onödigt inlägg där cc outade något om Isabellas Bröstoperation. Blev irriterad och skrev det, har sedan dess varit konstant blockad, kan ej kommentera här utan vpn alls vilket aldrig nånsin hänt så länge jag var anti bella

       Svara

     och här kommer jag. Varför kan hon inte bara få vara ifred. Kanske hon fått behandlingar och mår jättedåligt.Ibland måste man gå vidare och släppa taget om någon. Även för sin egen skull. Live and let live .

     Svara

      Om hon vill vara ifred kan hon sluta berätta om sitt privatliv offentligt. Enkelt.

      Svara

      Bästa sättet att få vara ifred är ju att i n t e uppdatera sina sociala medier om vad man gör och var man är hela tiden. Om hon sluta blogga/instagramma skulle det snabbt bli tyst och lugnt omkring henne. Vad tror du om att tipsa henne om det? Bli först med det, vetja.

      Svara

     Hur hell kan du försvara IL?/ ända kärring är bra på är- ljuga för allt!

     Svara

     Haha de sa hon ju visst.

     Svara

    Varför? Hur påverkar det er huruvida hon genomgått det eller inte?

    Svara

   Precis, att göra allt så personligt istället för att bara återge vad som händer i bloggvärlden är ju ditt eget val.

   Svara

   Bella gör ju allt för att få skriverier om sig. Varför skulle hon nu annars bli extrem åt andra hållet, med att babbla om naturvandringar och ECT??
   Hon kämpar så hårt med att få vara aktuell, och då blir det debatter- vilket hon älskar. Låtsats inte annat

   Svara

    Men vad ska hon babbla om då på sin blogg? Vad får och kan hon babbla om utan att ni klagar och påstår att hon ljuger och är falsk. Nu har hon ju varit i naturen och vandrat och nyligen fått ECT och fått frågor om det på sin blogg så då är det naturligt att hon skriver om det, helt okej. Det är ni här som skapar debatter och gör henne aktuell ju.

    Svara

     Omg! Så du tror blindt allt Bella säger… se sanningen för din egen skull

     Svara

   Ja Camilla vad är det här för ett schabbigt försvarstal för att försöka rättfärdiga ditt sjuka beteende?

   Svara

   Vet du vad som är trist Canilla – att du kan påstå saker utan bevis, och gör allt för att skapa missaktning mot Isabella. Du har fått ett sms säger du? Och där skrev IL så? Visa bevis annars tror vi inte på dig. Hon skrev i sin blogg förvisso att han utsatt dem för fara och så kan man ju se det för hon kunde ju inte veta vad som kunde hända. Till dig hade hon svarat -”välj dina ord” skrev du då i alla fall, inget mer än så men nu påstår du annat.

   Svara

    Om jag skulle publicera en bild på Isabellas sms så måste jag ju också visa att det kommer från hennes telefonnummer och det kommer jag inte göra. Däremot så har min chefredaktör sett och verifierat att det kom från Isabella, annars hade jag aldrig kunnat publicerat någonting om det.

    Så jag kan absolut publicera en skärmdump på just det smset från Isabella, men utan nummer tvivlar jag på att du kommer nöja dig med det.

    Men har du hennes första sms:
    x

    Svara

    Tycker inte Cam behöver bevisa något- Bella är hemska på sitt sätt och man ska inte tycka synd om henne någonstans

    Svara

    Lol de gör ju IL med i så fall? 😆🤣

    Svara

    Vilken idioti. Blogg 1 Bellas handlar om ett påhittat liv. Blogg 2 BB handlar om att granska påhittade liv. Och du vill ha bevis?

    Svara

     Så de som granskar behöver inte ha bevis?

     Svara

      Bevis för ett påhittat liv? Detta kallas för cirkelresonemang och hela pajkastningen säger mer om samtiden och de människor det engagerar än själva sakfrågan.
      I klartext det är slöseri med tid.

      Svara

   Bryt trenden och skriv om friska manniskor
   Eller sorry, folk som byter liv, to change life for sig sjalv och for others. Detta liknar en lange spelad Lp skiva bara om och om igen

   Det ar uppenbart att du bara frossar I detta.
   Det ar vare sig kul eller intressant langre!

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Jag kommer aldrig att tro på ett ord som kommer ur den människans mun. Hade hennes extravaganta livstil fått fortsätta så hade hon gått över lik, för att få lite till och lite mer. Nu föll hon platt och försöker då framstå som empatisk och någon man eventuellt kan relatera till istället.

  Svara

  Hon har satt sin sista trovärdighets-potatis hos mig 🤚🏻

  Svara

   Hos mig med.

   Svara

  Det har gått för långt för Isabella, hon saknar distans till den persona hon skapade.

  Hon säger emot sig själv konstant, det kunde man se i flipside.

  Hon har fostrat in sig själv i det här beteendet alltsedan tonårstiden, och hon har inte fått några negativa konsekvenser. Hon har inte velat se de negativa konselvenserna åtminstone, och ljugit igång karusellen igen.

  Med det sagt: det har gått så långt att det har blivit tragiskt.

  Svara

  Hur kommer det sig att du skriver att ”hon har blåst mig”…… som om det är dig personligen hon ljugit för?
  Vad jag vet så har hon aldrig vänt sig direkt till dig? Du, däremot, har jagat henne på det mest oetiska sättet. Ringt familj och ”vänner” för uttalanden.

  Svara

   Nu hittade du förklaringen till Camillas blogg.

   Svara

    Och i så fall är de väl bra att allt kommer ut att IL har blåst folk? Eller hur? Varför skriva de som så att de vore något dåligt?

    Svara

   Tycker du inte det är bra att få höra den andra sidan efter alla Isabellas uttalanden om sin far? Tycker det är bara bra att han får besvara frågor också, mer än rätt.

   Svara

   Isabella har som det står i inlägget valt att svara Camilla personligen med sin påhittade gansgsterhistoria. Hon har ljugit för henne. Om hon inte vill kommentera så är det bara att säga det.

   Svara

  Tror inte en sekund på att hon har prövat ETC. Bara en till strategi för att få fjortisföljarna att stanna kvar, att känna empati för henne och för att det funkar strategiskt…eller inte. Jag tror hon har lätt att tro på sina egna lögner för att det har funkat så länge. Samma IL men ny agenda. Ni som fortsätter tro på henne är nog samma personer som tror på tomten och att vacciner är farligt för allmänheten.

  Och nej, inte alla har förmågan att förändras. Det kräver insikt och en vilja att förändras. IL har endast en vilja: att suga ut pengar från andra.

  Svara

   Jag vill ju tro henne för VEM fejkar ECT? Alltså då är det ju riktigt illa. Men jag håller tyvärr med dig. Kan man fejka hot kan man ju antagligen även göra detta 🤷‍♀️

   Svara

    Och det bästa för henne är att detta är omöjligt att kontrollera

    Svara

   Jag är 50+ och jag tror henne

   Svara

    50+ och från Göteborg 😉

    Svara

   ECT är otroligt svårt att få. Det krävs en extremt svår och långdragen depression för att det ens ska övervägas, och oftast sker det i samband med inläggning. Det är det som får mig att tveka på Isabella personligen.

   Svara

    Första gången jag kommenterar men är helt i linje med M. Och jag pratar utifrån egen erfarenhet av ECT. Jag har gjort två omgångar av behandling med ECT. Varje omgång omfattades av 8-10 behandlingar och jag var inlagd under tiden, vilket man ifs inte behöver vara.

    ECT ges inte lättvindigt utan snarare efter att flera andra alternativa behandlingsmetoder har erbjudits, testats och utretts.

    Förstår inte hur IL ska ha hunnit med detta.

    Svara

   Hon har nog inte speciellt många följare som är fjortisar på riktigt.. Det är nog damer i 50+ åldern i så fall.

   Svara

  Varför tar du allt med henne så personligt?

  Svara

   Det blev nog personligt när IL påstod att hon fick hot pga Camillas avslöjanden.

   Svara

    Nä, camilla betedde sig likadant långt tidigare.

    Svara

  Jaha där kom de, du är igång igen… Men alltså I L har inte sagt att hennes familj var jagade av grovt kriminella. Sen hade hon ju inte fejkat något h*t utan bara visade en gammal lapp hon fått på sin bil och skrev om ett scenario. Du vrider ju än mer än I L och du manipulerar för att sm*tskasta I L. Dags för I L att agera mot dig nu. Fattar inte att hon inte gjort det tidigare. Du tror nog visst att hon fått ect och du misstänker nog varför också men ändå fortsätter du….

  Svara

   Vad är det med orden hot och smutskasta som du anser är sååå farligt att du måste ”censurera”?

   Svara

    Förmodligen för att gå runt modd.

    Svara

   Fast det du säger IL inte gjort har ju hänt

   Svara

   När ska du acceptera att hon ljög om hotlappen? Hon gjorde det uttryckligen för att skapa sympatier och antydde att det var Camillas fel pga ”drev”. Med hennes ex hjälp diktade hon upp ett scenario och skrev att hon inte kommer sova hemma den kvällen för att hon inte kände sig trygg. Hon skrev inte ”detta hände idag” men det var uppenbart att det var det hon ville förmedla.

   Svara

   Se camillas svar ovanför, hon lade upp en skärmbild på smset på imgur.

   Svara

    Jag tog bort det eftersom de ändå inte skulle ”accepteras” utan att visa Isabellas nummer, vilket jag inte har ngr planer på att göra.

    Svara

   Du är dum i huvudet. Hon sa att personerna suttit inne för rån eller kidnappning eller vad det var = det gör dom till grovt kriminella. Behöver du få något ritat för dig för att fatta?

   Svara

  Men snälla du är helt besatt av henne.
  Ditt liv måste vara urtrist eftersom du verkar nästintill manisk när det gäller Löwengrip, du kan ju tack henne för din popularitet.
  Ta ett steg tillbaka och låt människan vara. Vi säger till barn att vara snälla mot varandra men vuxna är värst på nätet!!

  Svara

   Haha alltid är det någon fjolla som ska dra ”besatt-kortet”.

   Svara

    Alltid någon ”fjolla” som försvarar vidrigt beteende. Det finns en gräns. Tycker att inläggen med löwengrip är bara för mycket. Gör något roligare med eran tid istället för att granska varenda ord en människa skriver.

    Svara

     Du kan ju börja. Schas på dig.

     Svara

      Bra självinsikt. Det är lätt att vara tuff på nätet!!

      Svara

       Men lägg ner bara, ingen orkar ändå lyssna på dig. Gör ngt vettigt själv i stället för att klaga på alla andra!

       Svara

        Att klaga på andra är väl exakt det som C gör i det här inlägget? Nu går du emot dig själv ”Anonym…”

        Svara

         Jag tycker mer att jag ber om åsikter och synvinklar från dem som har en annan syn på saken än vad jag har, snarare än klagar. Det var i alla fall inte mitt mål med inlägget.

         Svara

    Alltid samma fjolla

    Svara

    Alltid en fjolla som 15.20 som direkt ska attackera för att flytta fokus med pinsamma härskartekniker. Vad är besatt om inte detta?

    Svara

     Tuffis på nätet, lägg ner bara! Mobbning ska uppmärksammas, speciellt det Camilla gör. Så fort Isabella gör ett inlägg så måste hon skriva en roman. Låt människan vara! Man kan inte må bra när man måste hela tiden hacka på andra!

     Svara

      Hejdå! 👋🏼

      Svara

   Kan inte du ta och andas några dagar. Du borde verkligen ta ett steg tillbaka.

   Svara

   Meli//
   Det samma kan man säga om dip!
   På riktig hur kan en vuxen gång på gång lite en som ljuger/ Bella behöver vård mer än hon tagit mot hittills

   Svara

    Lita- ska det stå

    Svara

     Du måste vara väldigt ensam som blir så provocerad av varenda inlägg en människa gör på nätet. Denna sidan har bara gått till överdrift. Tänk att gå runt och vara så bitter hela dagarna. Låt människor vara, man behöver inte tycka en massa hela tiden. Jag visste inte att ni var så felfria. Det måste vara så skönt och vara så perfekt…..😅 tänk om någon granska dina ord så på nästan daglig nivå. Tröttsamt!!

     Svara

  Det kan mycket väl vara sant liksom det kan vara påhittat. Därför tycker jag att man tar ett steg tillbaka och inte ens spekulerar. Oavsett vad svaret är så är det ju ledsamt. Bara låt det vara, känner jag.

  Svara

  Excelark…. Allt Isabella gör är noga uträknat. Hon vet att hon ligger på botten och nu ska hon fiska sympatier och skriver om ”ett vanligt liv” i ett ”vanligt hus” och äter Marabou i skogen. Jo, tjena.

  Svara

  Helt ärligt så säger ens åsikter om andra mest något om en själv. En ganska jobbig insikt ofta, men sann. Det är otroligt befriande att sluta ha åsikter om hur andra människor ska leva sina liv och när jag försöker skylla min cyniska inställning på någon annan har jag förlorat och gett personen för mycket makt över vem jag är. Detta behöver INTE betyda att man håller med om vad personen skriver, tycker eller gör.

  Du kan fortsätta skriva om Isabella utan att ha åsikter om henne. Gör det på ett närmast refererande vetenskapligt sätt och låt inte dig själv bli cynisk och bitter och skyll det sedan på hennes val i livet. Ingen annan kan göra dig cynisk och bitter mer än du själv.

  Svara

   Men det här handlar väl om man ska tro på en människa som är notorisk lögnare i väldigt mycket.
   Det handlar väl inte alls om vad det säger om en själv. En människa som ljuger och blir påkommen lite för ofta, handlar väl inte om vad det säger om mig? Det är ju som att jämföra äpplen och päron.

   Jag tror inte mycket på IL längre, om alls, faktiskt. Jag småler åt hennes rollbyte denna gång, och väntar med spänning på vart det ska sluta. Dock gillar jag denna roll bäst av alla hon haft 😉

   Svara

    Jag tror inte heller på isabella, men det bra är ju att jag inte behöver det heller. Hon skriver ju liksom ingenting som påverkar mig. Jag behöver för den sakens skull inte heller på runt o misstro isabella dagarna i ända. Hon är liksom varken så viktig eller intressant.

    Svara

     Lite kanske ändå för du tog tid och svara här 😆😆😆
     Oavsett hon ljuger eller ej!

     Svara

    Jag tycker inte att det är som att jämföra äpplen och päron. Du svarar lite på din egen fråga när du säger att du precis som Camilla är övertygad om att Isabella ljuger mycket: skillnaden är att du småler medan Camilla blir cynisk. Isabella Löwengrip har ingenting med era reaktioner att göra och era reaktioner säger såklart mer om er än om IL.

    Svara

     Så, om jag anser att IL ljuger, då ljuger alltså jag?

     Svara

      Nej, varför skulle du ljuga för att du anser att någon ljuger menar du?

      Svara

   En ytterst insiktsfull och välformulerad kommentar. Människor i offentligheten pallar oerhört mycket mer kritik än vi andra, men även de har en gräns – se på Benny Fredriksson. Det är inte samma sak som att sluta skriva om och ifrågasätta dem, och även vasst, men keep it classy som &&& här ovan säger.

   Svara

   Väldigt intressant faktiskt och jag håller med

   Svara

  Jag tror hon ljuger lika lätt som hon andas. Alla klurar på varför hon gör så konstiga saker, när det vore bättre om hon bara ignorerades..

  Hon lever på buzzet kring sig och kommer aldrig sluta feeda det…. Hon fungerar på ett annat sätt än de flesta, för att uttrycka sig snällt.

  Svara

  IL är en sådan människa att så fort fokus på henne minskas så kommer hon med något nytt.
  Hon kommer fortsätta ljuga och måla in sig själv i ett hörn.

  Svara

   Lite kanske ändå för du tog tid och svara här 😆😆😆
   Oavsett hon ljuger eller ej!

   Svara

  Ni som har erfarenhet av ETC som behandling – är verkligen det trovärdigt att Isabella hunnit med det mellan blogginlägg och krishantering på jobbet? Jag som lekman hade om jag varit hennes psykolog istället sagt ”sitt lugnt i båten, du är i kris och då mår man dåligt, det kommer bli bättre” istället för att ge henne elchocker?! Eller har jag fel?

  Svara

   Ja, när hann hon med sex ECT-sessioner? Det är inte som att gå till frissan eller tandläkaren precis. Dessutom mår man förmodligen mycket dåligt på grund av depressionen så jag begriper då inte hur Bella lyckats mörka detta. Visst, hon har använt många arkivbilder de senaste månaderna och tjatat kris på repeat men ändå…
   ”Jag har under de senaste veckorna ömsat skinn till något nytt. När livet var som allra tyngst blev ECT (elchocker) mitt enda alternativ. Nedsövd sex gånger men efter det försvann den djupa djupa depressionen. Jag vet inte om jag hade orkat annars. Men efter ha fått den möjligheten gäller det nu att ta vara på den. Jag behöver leva ett liv som är själsligt bra och inte egoistisk bra. Det är stor skillnad. Tar jag inte hand om mig själv nu kommer jag troligtvis hamna där jag var sist och det vägrar jag. Jag måste visa mina barn att depression inte är något tabu men att det faktiskt går att ta sig ur det.”
   (Bloggen 28 februari)
   Fan tro’t.

   Svara

   Det vore intressant att veta NÄR hon genomgick elbehandlingar? Är det möjligt att lida av en djup depression samtidigt som man försöker etablera sig runt om i världen, resa stup i kvarten, driva företag, gå på galor och ta hand om sina barn?

   Svara

    Ofta är det så att adhd maskerar en del av depressionssymptomen. När hjärnan går igång på högvarv och man blir hyperaktiv tränger det liksom igenom depressionen eller hur man ska förklara. Jag gick själv igenom flera depressioner utan behandling just pga det. Slutade med att jag blev självmordsbenägen och inte såg någon genväg ut ur mörkret. På slutet gick det ganska fort faktiskt. Även om det inte är troligt så är det möjligt tänker jag. Sen vet vi ju inte om hon har bipolär som kan svänga betydligt fortare. ECT kan ju även hjälpa mot mani/hypomani.

    Svara

    Hon kanske började behandling redan i höstas!
    Va mycket vimsiga och under jorden många tillfällen.
    Lät oss tro hon är i GTB!
    Man ska rosta henne så det svider

    Svara

     Kan folk sluta tro att GTB är en vedertagen förkortning för Göteborg?!

     Svara

    Det är möjligt att lida av allvarliga psykiska problem likt djup depression, bipolär sjukdom, schizofreni, etcetera och samtidigt vara högproduktiv och/ eller högaktiv. Om du tänker efter så vet du nog att det finns flertalet exempel på sådana personer inom film-, musik- och modeindustrin. En del personer är som aktivast när de lider som mest. Självklart kan psykiska problem göra det omöjligt för en att ta hand om sina barn på ett lämpligt vis men det är såklart inte givet. Särkilt inte med tanke på att samhället vid behov kan hjälpa föräldrar och avlasta dem på olika vis. Gör man elbehandling på morgonen tar det faktiskt inte särskilt mycket tid i anspråk. Man låter bli att äta kvällen innan, har nattvila, skippar frukost, åker till sjukhuset, får behandling och kan skrivas ut vid lunch (såvida man inte är inlagd av annan anledning). Det mest omständiga är att det under ECT även tas EEG och elektroderna för detta hålls på plats mot hårbotten med vaselin som tar tid att tvätta ur håret. Jag antar att det inte går att ha löshår invävt i håret vid EEG. Notera att Isabella har talat om att hon har tagit ur löshåret och numera använder så kallade clips.

    Svara

   6 ECTbehandlingar tar ca 3 veckor, det vanligaste brukar väl vara 3 i veckan.
   Jag har ( dock för många år sedan) arbetat på ECTavdelning- och vet hur förvirrade och borta de flesta var- inte alla- men de flesta. Riktigt groggy, efter lugnande och sövning ( som iofs inte är lång, enbart för själva behandlingen)
   Jag har personligen svårt att se att indikationer för ECT behandling kan ha funnits hos I.L, men å andra sidan känner jag henne inte så vem är jag att säga nåt…..
   Det finns olika sätt att genomgå behandlingarna ( eller fanns- vet ju inte hur det är nu) antingen läggs man in på psykiatrisk vårdavdelning, och är inlagd under behandlingsserien, eller så är man poliklinisk patient, dvs man kommer in på fastande mage den dag man ska ha sin behandling. Jag vet att man har ECTbehandling på StGöran i Stockholm, jag kan tänka mig att det finns på de andra psykiatriska klinikerna,
   jag tror att detta är en behandling man INTE kan ge på privata kliniker- ( men återigen, vad vet jag om vad pengar kan åstadkomma…)
   Min erfarenhet av indikationer för ECTbehandling, är att personen i regel är rejält mycket mer deprimerad och dysfunktionell än vad I.L verkar ha varit.
   De personer jag kommit i kontakt med som fått ECT, har varit mycket mycket svårt sjuka i depression, där depressionen är mycket djup och förlamande,
   jag kan inte påstå att I.L verkar så förlamad, utan att ha en aning om hur det ligger till, så har jag svårt att tänka mig att hon genomgått ECTbehandling.
   Håller även med Bloggbevakning, hon har ljugit om så många saker tidigare, vilket gör det svårt att tro nåt annat än att även detta är ett hittepå, och hon har säkert koll på patientsekretess osv…..

   Svara

    Håller med om dina erfarenheter. Har också svårt se att Isabella ska ha varit så förlamande deprimerad att ECT ska ha setts som den bästa behandlingen (ofta det ”sista” man testar). Dessutom vittnar de allra flesta om förvirring/mycket nedsatt minne under ECT-perioden och ofta en lång tid efteråt. Men kan hon vara så lömsk att hon skulle ljuga om något sådant? Vilka baktankar har hon i så fall?

    Svara

    Jag kan erinra mig att Isabella hade ett inlägg för en tid sedan som var väldigt märkligt formulerat, som att hon var helt groggy.

    Svara

     Fast även det kan ha varit excelstrategi.

     Svara

     Ja håller med dig
     Hon skrev ju flera gångers lite märkligt redan när personalen var på väg ut!
     Jävlä kärring vad hon är på riktigt
     Farlig tom eftersom hon kör bil med massa medicin i kroppen
     😫😫😫

     Svara

    En kompis som i princip hela sitt vuxna liv varit nere deprimerad och försökt med allt mest i form av samtalsterapi fått lite olika diagnoser som bipolär 2 osv. Hon tjatade just det tjatade till sig ETC behandling som ett sista halmstrå det vill säga hon blev inte ordinerad det. Och så groggig efteråt blev hon inte vid de sista behandlingarna så körde hon själv bil från behandlingen. Var själv och hämtade henne efter en behandling och visst var hon lite ”gaggig” ungefär som man tycker om sina föräldrar.

    Svara

    Är du möjligtvis en sköterska som försöker sig på att leka doktor? ECT bestämms utifrån diagnosisk bedömning av läkare (i samråd med patienten) och anpassas efter behandlingsvar. Dos, antal och intervall bestäms alltså inte på förhand. Att du personligen har svårt att se indikation för ECT beror på att du inte är Isabellas behandlande läkare. Din erfarenhet av indikation för ECT är irrelevant eftersom du inte är specialistläkare i psykiatri med utbildning i avancerad depressionsbehandling. Det är mycket du uppenbarligen inte förstår, var så god att googla Dunning-Kruger-effekten för att förstå vad detta beror på. Om du upplever psykiska besvär ska du veta att skogspromenader är den bästa medicinen.

    Svara

   Aldrig i livet. Min mamma gick igenom elchocksbehandling mot sin depression. Jag var 12 år gammal. Mamma var inlagd för den behandlingen i 4 månader. Det var den värsta tiden i mitt liv. Alla hennes minnen försvann under den perioden, hon kände inte igen någon, visste inte vem hon var eller var hon var. Efter behandlingen började hennes minnen så sakta komma tillbaka, och till slut återställdes hon helt. Tyvärr gjorde även depressionen det… Men detta var 20 år sedan, det kanske inte alls fungerar så idag.

   Svara

    ❤️

    Svara

    Precis, det fungerar inte så idag!

    Svara

    Tungt att du behövde gå igenom det som barn. Men nej, det fungerar inte alls så idag och metoden är både utvecklad och förfinad. Idag är det inte ovanligt att man får åka hem samma dag.

    Svara

     Alltså, en av de vanligaste biverkningarna, är just- trots förfinade och utvecklade metoder- förvirring och minnesförlust.
     Även om allt kommer tillbaka ( i de allra flesta fall)
     Finns väldigt bra info på 1177.

     Svara

    Åh låter jättetufft det ni fick gå igenom, extra jobbigt när det handlar om ens förälder dessutom. <3 Mår hon bättre idag?

    Svara

     Tack för din omtanke <3 Nej tyvärr mår hon lika dåligt idag. Enda skillnaden är att hon efter alla dessa år och kontakter med psykvården bara fått fler och fler olika sorters tabletter hon ska ta varje dag. Det är som att hennes liv helt slutade för 25 år sedan när allt detta började för henne. Jättetragiskt…

     Svara

    ❤️

    Svara

     Nu läste du nog varken vad Anna eller jag skrev. För övrigt har 1177 en väldigt kort text om ett hyfsat komplext ämne, vilket inte riktigt kan klassas som väldigt bra info.

     Svara

      Förlåt, skulle vara svar till M här ovan.

      Svara

   Men har inte folk här inne uppmärksammat att det har varit färre inlägg från Bella senaste tiden? Kanske inte ens är hon som har gjort de flesta uppdateringarna förutom när hon har mått bättre. Säger inte att det är så och att hon inte ljuger, bara ett inlägg för att nyansera.

   Svara

    Förut var det hennes anställda son skrev inläggen åt henne.

    Svara

   Utifrån hennes dokumentär känns det inte som att hon har varit deprimerad, och att dessutom få ETC känns helt orealistiskt. Jag har varit deprimerad och allting var svart. Hade inte orkat göra 10% av allt det hon gjort. Nä, det ligger en hund begraven någonstans.

   Svara

  Jag ÄLSKAR att du granskar Bella! Hon behöver verkligen granskas, det har hon med all tydlighet visat. Hon är inte bra för sin omgivning, när hon så utan tveksamheter kan ljuga så för sina följare!

  Svara

   Hur vet du att folk inte mår bra av bellas inlägg? De flesta tar väl inte henne så där jätteallvarligt och bryr sig inte om hon fabulerar eller pratar sanning.

   Svara

  Varför tar du det personligt? Och varför bryr sig någon överhuvudtaget? Ni tror att en person ljuger om allt, varför läser ni ens vad personer skriver och lägger ut på sociala medier? Avfölj, låt henne glömmas bort. Hon har inget förtroende någonstans nu, så om ni slutar älta Bella så kommer hon inte vara aktuell länge till. 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Håller med och tycker folk borde låta henne självdö ( alltså hennes blogg och varumörke). Hon lever ju på alla sätt på att det spekuleras om henne, hon är ju inte frisk, och även om folk här hatar henne så drar hon ju trafik vilket fortfarande håller igång henne. Låt hennes blogg bara ruttna

   Svara

   Ändå är du ju bra uppdatera dig ang Bella!
   Murdedino
   🤪🤣😮💩

   Svara

  Jag är numera cynisk inställd till allt Isabella skriver på sin blogg (som jag inte läser men tar del av här).

  ”Som 14-åring bloggade Isabella Löwengrip om sina tonår under namnet ”Blondinbella”. Nu drivs hennes blogg som ett mediehus, varje bild hon förmedlar är utstuderad in i minsta detalj.” – Dagens Nyheter, 04/2019

  https://bloggbevakning.se/2018/03/17/osmakligt-ar-bara-fornamnet/

  Svara

   jag tycker sånt här är viktigt att inte glömma bort! ⬆️⬆️⬆️ Precis som att hon dissar sina läsare i Schulmans show. Det är så mycket hon har sagt, men folk verkar glömma på två sekunder??

   Svara

  Haha ja det här blev ju ett lyckat inlägg, men det var ju väntat

  Svara

  Du blir ju bara lurad för att du vill bli lurad. Dina känslor för en okänd människa är ju uppåt väggarna. Det är inte som din bästa vän som svikit dig. Det är en okänd människa som rimligtvis inte betyder något för dig. Eller har du inga riktiga vänner? Förstår du inte skillnaden mellan olika typer av vänner & bekanta. Det låter faktiskt som du själv är problemet. Du får gärna svara på det här för det är ett mysterium att du uttalar dig som du gör.

  Svara

   Jag antar att det känns mer personligt för C än till exempel dig och mig eftersom hon har skrivit om Bella i fyra års tid.

   Svara

    Eller för att hon kontaktat Bella och hon då har ljugit? Det är ju inte så att vi läsare kommunicerar direkt med henne?

    Svara

   Tycker den här kommentaren nuddar vid en fundamental princip. Vad kan Camilla avkräva en person som hon har tagit kontakt med för sin egen bloggs skull?

   Svara

    Håller med, en självutnämnd granskare dessutom.

    Också intressant att tonen mot C börjar ändras så drastiskt.

    Svara

    Håller med, en självutnämnd granskare dessutom.

    Också intressant att tonen mot C börjar ändras så drastiskt. Det säger något om hur tonen ändrats.

    Svara

   Trots att cc gjort ett bra jobb så märks det att hon är besatt. Hennes beteende i intervjun är väldigt obehagligt, närmast besatt och jag skulle springa ifrån henne om jag hade behövt vara i hennes närhet

   Svara

  Vi borde sluta analysera människan och inse att allt hon har ljugit och provocerat om inte innebär att man kan ”bättra sig”. Historiken ffs!

  Så trött på alla naiva som tror att en fullvuxen människa/förälder helt plötsligt över en natt blir snäll och ödmjuk.
  På riktigt, tror ni en personlighetstyp bara vips förändras??

  Svara

   Alla inser nog hur Bella fungerar men man lägger ingen vikt vid henne. Det vet väl alla att det finns massor av skumma människor på jorden. Inte bryr man sig speciellt om dom? Man engagerar sig väl i människor som står en nära? Verkar besatt att försöka övertala folk som inte bryr sig om någon okänd ljuger eller inte.

   Svara

   Ingen som tror något sånt av Bella
   Hon är bara för mycket
   Helt rätt att Cam granskar henne

   Svara

  ”Hon har blåst mig tillräckligt många gånger, där jag först litat på hennes utsago” Skönt att du erkänner att ditt hat endast är personligt från ditt håll iallafall <3

  Svara

  Hmm kolla hennes story på insta. Ser lite konstigt ut med den där toppen..

  Svara

   Och du vill prata kläder? OK. Vad har du på dig idag?

   Svara

   Den ser lite liten ut! 🤔

   Svara

   Vad är det du tycker ser konstigt ut med den? Ser ut som ett vanligt linne där man vikt undan axelbanden inför fotograferingen.

   Svara

    😂😂😂

    Svara

  Lustigt att Bella inte vet var man kan köpa äkta mattor.
  Har hon drabbats av minnesförlust efter behandlingarna?
  Eller vill hon helt enkelt ha gratis mattor till nya huset?
  Kanske måste möbelutställningen i läskiga huset lämnas tillbaka till
  Fogia, Layered, Jollyroom, Poster Store m fl ?

  Svara

   Klart hon tigger gratisgrejer nu igen. Ränderna går aldrig ur på vissa.

   Svara

    Hoppas ingen företag går med på det
    Jobbar Ellos fortvarande med henne? Någon som vet!

    Svara

   Gratis mattor såklart 👍. Hon gjorde ju likadant med tavlorna till det gamla huset. Patetiskt.

   Svara

  En annan Bella-sak; hur kommer det sig att hon (de?) inte släcker ner Gabrielle Löwengripkontot och ”The Löwengrip household”? Det är ju rent att genant att de ligger kvar öppna och gapar tomma på nytt innehåll. Det hade jag gjort per omgående om jag varit intresserad av mitt varumärke på ett sunt sätt…

  Svara

   Bella vet inte hur man gör och hennes anställda finns inte kvar för att fixa det.

   Svara

   Hon kanske vill återuppleva en svunnen tid? < Hade jag tänkt kommentera innan jag kikade på kontot (thelowengriphouse). De har ju raderat en massa inlägg.

   Svara

    Det är för att sopa bort bevisen på att det levererades så mycket gratisgrejor till huset som ingen skattade för.

    Svara

  Tips: nellie berntsson skrev just ett inlägt om girl power knappt en vecka efter att hon hängde ut A och nu påstår hon i kommentarsfltet att Laissa vart misskött

  Svara

   Trist att jon fick tag på en så ansvarslös köpare, men hon borde inte skriva om det på sina sociala medier.

   Svara

  Det är klart att hon hittar på igen. Hon är ju den hon är. Hon vet ju hur hon ska ljuga och manipulera för att få som hon vill. Men lägg ingen energi på henne. Låt henne vara fortsätta sin patetiska existens.

  Svara

   Bra sagt och helt sant!

   Svara

   Man ska dissa, rosta IL så mycket det bara går

   Svara

  Häpp och depressionen bara försvann när hon lyckades sälja Beauty i sista sekunden innan kk.
  Ni märker väl att gamla vanliga skryt Bella lurar bakom hörnet trots att hon försöker hålla låg profil.
  Hon lever efter devisen så länge som det finns cash finns det hopp om livet. Notera att hon bara var tvungen att nämna att nu skulle hon ha råd att bo kvar i skrythuset.

  Svara

   Ja, för banken lät henne välja mellan jättelån på kulisshuset eller jättelån för att köpa ut Pingis ur Löwengrip Beauty.
   Hon kunde inte ha bägge samtidigt.
   Nu verkar det som lånet på det nya huset inte är större än att hon kan få det med den lägre inkomst som hon rimligtvis kommer att ha framöver när lön och utdelningar är borta. Praktiskt att kunna stoppa in en ordentlig kontantinsats i nya huset genom affären med Dermanordic.

   Svara

    Nya huset har legat ute på marknaden jättelänge. Svårsålt och fullt av radon. Besiktningsprotokollet var ingen höjdare, ändå la hon på lite cash på utgångspriset för att säkra det.

    Svara

     Stackars barn som ska bo där, nu med risk för cancer! 😳

     Svara

      Hahah finns ju sanering för sånt. Hon kanske renoverar och håller på med det nu.

      Svara

  Ett helt onödigt illasinnat inlägg. Klart att Isabella Lövengrip inte ljuger om att hon fått Etc-behandling. Lägg av. Och har du Camilla sådana misstankar, så behåll dom för dig själv.

  Svara

   Varför är det självklart? Hur vet du att hon inte ljuger?

   Svara

    Självklart för att det finns ingen anledning att hitta på. Isabella har säkert varit deprimerad länge. Har haft någon form av psykkontakt. Det är en väldig hård anklagelse att någon för att ljuga om att man fått ect. Det kan vara deprimerande att vara utsatt för förföljelse av bloggbevakning.

    Svara

   ECT
   ECT
   ECT…

   Inte ETC!

   Svara

    Ursäkta en dyslektiker.

    Svara

   Hon ljuger!
   Passar in i hennes snyftagenda!

   Svara

  Natacha Peyres man har dött!!!!!!

  Svara

   Ja det finns ett inlägg om det från idag

   Svara

   Så tragiskt!

   Svara

  Konstigt IL vill ju vara vanlig nu och ska börja sitt nya enkla liv ?
  Ändå vill hon ha tips var hon kan köpa äkta mattor! 😀😂😀

  Svara

   Som när hon ville ha tips på jeans och ny tvättmaskin.

   https://bloggbevakning.se/2019/02/18/uks-beauty-bay-slutar-salja-lowengrip/

   Svara

   Antagligen för att Erik har äkta mattor.

   Svara

    Äger inga mattor alls förutom en badrumsmatta (katter hårar), och vad är skillnaden på en äkta matta och en matta? Vad är en matta? Vad är en fejk matta? Känner att om hästar inte finns, finns mattor?

    Svara

     Äkta mattor är handknutna. Övriga mattor är maskinellt tillverkade. Oftast säger man äkta mattor om handknutna mattor från tex Mellanöstern.

     Svara

  Jag var riktigt deprimerad under många år. Med lång sjukskrivning och olika behandlingar under tiden. Innan det blev aktuellt med elchocksbehandling. Det var sista utvägen efter att inget annat fungerade. Hade inte kunnat jobba under den tiden.

  Svara

   Alla är olika, jag har en kompis som fungerade väldigt bra mellan behandlingarna

   Svara

    Det vet du faktiskt inte. Ditt intryck var att din kompis var välfungerande mellan behandlingarna. Du hade inte tillgång till hens psyke. Därutöver är impulsen ”alla är olika!” så tröttsam. Ja, alla är olika men det är betydligt vanligare med x än y så håll gärna tillbaka infallet att påpeka ”y faktiskt!”. De flesta läsare är medvetna om att folk är olika, skulle jag tro. Därutöver: skönt för din kompis att hon inte är typisk i hänseendet!

    Svara

  Linn Herbertsson har lagt ut sin lägenhet till försäljning, sån drömlägenhet! 😍
  https://linnherbertsson.se/2020/03/01/nu-ar-var-parla-till-salu/

  Svara

  Du tänker bara på ett sunt sätt Camilla. El behandling är inte något andra eller 3e försök. Utan då ska en mängd andra behandlingar först prövats. Jag utgår ifrån att Isabella ljuger,det är hennes grej helt enkelt.

  Svara

   Nej, det är jag inte helt säker på. Givetvis är jag färgad av mina erfarenheter av Isabella, och vill veta hur de som tycker annorlunda resonerar.

   Svara

    Det ÄR ju tänkbart att hon varit deprimerad redan tidigare, men det har inte märkts under den glättiga glamourösa ytan. Det skulle inte förvåna mig alls. Men att det först nu blivit ohållbart. Isåfall kan hon ha fått andra behandlingar innan ECT:n (om hon nu gjort sådan). Det som hände nu kan ha varit droppen som gjorde att man fick försöka något ”starkare”. OM det nu är så.

    Svara

     Tack!
     Så kan det absolut vara…

     Svara

   Du har fel, ECT kan vara första alternativet vid akut sjukdom. Så att ljuga verkar snarare vara din grej. Om du har problem med att hålla dig till sanningen ska du veta att detta är ett fullkomligt normalt skitbeteende och inget du behöver besvära psykiatrin med.

   Svara

  Jag var en av de som lange jobbade som en av Isabellas manga oversattare. Till en borjar var det roligt men de forvantade sjukt mycket av oss for inte alls sarskilt mycket pengar. Nar de andrade plattform till bloggen for ett tag sedan, fick vi inte ens var egen anvandare utan vi var tvungen att anvanda en gemensam anvandare som aldrig byttes ut. Var man sjuk och inte kunde oversatta blev man utskalld for att man var sjuk. ”Jaha, ja det var ju dumt att du ar sjuk” stod det bokstavligen i ett mail jag fick.

  Jag har lange varit en av de som tyckte att alla pahopp pa Bella varit orattvisa och till stor del ar det fortfarande mobbing. Men, nu har aven mitt fortroende sjunkit. En dag kunde jag inte logga in pa bloggen langre. Jag avvaktade och mailade flera ganger, i flera veckor och pratade bade med Marisol och Gustav som lovade att det bara var nagot tillfalligt fel och att det skulle ordnas. Jag kunde inte oversatta sa jag fick ingen lon (som tur var hade jag ett annat jobb) osv. Via Isabellas inlagg skrev hon att de inte skulle anvanda sig av oversattare langre sa jag mailade Marisol och fragade om det sa var fallet. De lovade att sjalvklart skulle de saga till om vi inte behovdes. Annu en vecka och tva gick och det blev farre inlagg och jag horde ingenting. En en dag skrev jag ett ganska argt mail over att jag ar besviken pa hur de skott allting. Sedan svarade Gustav och sa i stil med ”Har du inte fatt utskicket om att vi kommer pausa alla frilansare? Ja da ber jag om ursakt men vi kommer inte ha nagra frilanstjanster langre.”

  Jag fick inget sadant utskick och jag tror fortfrande att de helt enkelt inte brydde sig. Jag kanner mig fortfarande arg och besviken.

  Svara

   jag skickar dig lite styrkekramar!

   Svara

    styrkekramar gor tyvarr ingenting men tack anda 🙂 Jag ville mest bara skriva min erfarenhet av att jobba ”med” bella som inte bryr sig om nagon an de som ar i hennes inre cirkel.

    Svara

     Tack för ditt vittnesmål.
     Vi behöver många fler sådana för att klarlägga hur illa det egentligen var ställt i Bellas ”imperium”.
     Skönt att det är nedmonterat nu men förstås synd om alla medarbetare som drabbades nu senast men också tidigare under åren.

     Svara

      Nej, vi behöver veta ett nåt. Vi klarar oss ändå. Tack.

      Svara

       Det är bra att denna information kommer ut så att fler inte luras till att jobba med Bella som är en hemsk företagspartner och arbetsgivare.

       Svara

   Tråkig höra. Förstår besvikelsen. Men intressant! Berätta allt! Vet du om hon själv skrev något av inläggen?

   Svara

    Jag har arligt talat ingen aning om hon skrev de sjalv eller inte. Ibland kunde jag fa mail om att de ville ha nagon text oversatt klockan 4 pa eftermiddagen och da skickade den till mig kl. 14. Och hade jag fragar eller undrade nagon var det ALDRIG nagon som svarade. De forvantade sig sjukt mycket arbete for en som tjanade 135kr/timmen med sporadiska arbetstider.

    Svara

   Vilka idioter

   Svara

   Kan inte säga att man är förvånad över hur hon har behandlat sin personal!

   Svara

   Väldigt dåligt hanterat och amatörmässig kommunikation från ledningen.

   Svara

    Exakt, gäller även honom och Marisol

    Svara

  Om man utgår från att hon är en människa och inte specifikt Isabella så tänker jag att människor lär sig. Alla gör bort sig, lär sig, utvecklas, gör om. I det hon skriver känner jag igen mig mycket, därav att jag tycker att hennes insikter och lärdomar verkar äkta, hon pratar på ett sätt som man inte kan hitta på om man inte varit i en specifik situation vilket gör att det inte går att fabricera.

  Sen får vi komma ihåg att hon kört sin taktik och strategi i flera år, att helt plötsligt bara sluta med den när den sitter in her bones tar ett bra tag. Man behöver först få syn på vad man gör, att man tänker som man tänker, att man kanske vill justera, sen ta action på det och det är fasen inte det lättaste när man är van vid att göra på ett visst sätt, oavsett om det handlar om nya livsregler/livsstrategier eller typ ”nu ska jag äta med höger hand fast jag ätit med vänster i 30 år”.

  Svara

   ingen håller med dig..

   Svara

    Jo

    Svara

   Om det ligger i hennes personlighet att gå fullkomligt upp i nuet och i detta inte besitta någon vidare förmåga att besinna sig är det inte konstigt att hennes övertygelser växlar snabbt och att hennes personlighet framstår som mångsidig. Det betyder inte att hennes upplevelser inte skulle var sanna eller att hennes personlighet inte skulle vara genuin. Hennes egentliga problem är att hon inte förstår vidden av hur avgörande det är att förstå sig på de sociala spelreglerna. Men det kommer, hon lär sig.

   Svara

  ECT Behandling kan man få om man har en djup depression som pågått länge och där inga andra metoder eller mediciner hjälper. Det är ett beslut som läkare kan ta efter att du blivit utredd och där ingenting annat hjälper. Ingen kan bara be att få det på det sätt som IL beskriver. Nej, hon har aldrig fått en sådan behandling.

  Svara

  Jag är övertygad om att hon fortfarande ljuger om det mesta (ungefär som Trump).
  Att hon nu ska leva mer enkelt är ju bara en efterhandskonstruktion, eftersom kulorna slutat rulla in, allt pga hennes tidigare ljugande.
  Inga kunder eller samarbetspartners vill ha med henne att göra längre, inte ens hennes parhäst Pingis.
  Skönt tycker jag att hon äntligen fick konsekvenser för sitt beteende!
  Hade hon inte blivit avslöjad, hade hon fortsatt med sitt hemmateam, skönhetsteam, flygande och vippande.
  Hennes deppighet grundar sig nog i en personlighet utan någon stabil grund. Tror inte att hon själv vet vem hon är, efter alla roller hon spelat och alla lögner som följer med det.
  Hon verkar genuint ensam och framstår mest som tragisk.

  Svara

  Hon LJUGER och hittar på!

  MytomanBella… Med tanke på hur gränslös hon tidigare varit och gått efter excelark så tror jag inte ett dugg på hennes story…

  Hon skriver elCHOCKER, idag säger man elBEHANDLING….

  Men allt för att det ska låta flashigt och för att fiska sympatier… 🤮

  Svara

   Tror ingen skulle hitta på en sak.. inte ens Bella.

   Svara

    Jo, det är exakt det hon skulle göra!
    Det är svårt att fatta hur den människan är funtad.

    Svara

    Tvärtom. Hon är den enda människan på jorden som skulle ljuga om just en sådan sak.

    Svara

    Jag tror hon skulle kunna hitta på en sådan sak utan problem.

    Svara

    Bella ljuger definitivt om ECT-behandlingen precis som ljugder om det mesta.

    Svara

  Jag har alltid läst hennes blogg som jag läser skönlitteratur. Hon är en roll som jag väljer att underhållas av. Hennes liv och person är uppmålad fiktion och det tycker jag att hon har varit ganska tydlig med också. Eller så har jag valt att tolka det i alla fall.

  Svara

  Varför jag den här gången förmodligen tror på henne, jag en av hennes största skeptiker.

  För det första så kostar det mig inget att göra det, men om jag skulle missto henne och det är fel så skulle det potentiellt kunna kosta henne mycket. Vi vet inte vad som skulle kunna driva henne för långt.

  För det andra så tycker jag tvärtom att jag har sett dessa tecken under en lång tid, flera månader och när hon kom ut med det så föll alla bitar på plats för mig. Förut så har det varit enskata saker som inte stämt in med allt övrigt som händer i hennes liv. Det här motsätter enligt mig ingenting av allt annat runt som stått och inte stått på bloggen.

  Tänk också på alla gånger som hon tagit ledigt över helgerna och bloggen ekar tom. Vad med att hon gått ingeom behnalidngen kanske i Gbg på fredagen och sedan tagit igen sig resten av dagarna. Det finns som sagt enligt mig intget som slår hål på den här storyn genomgått hur det varit med tidigare saker som kommit fram inte är sanna och som också alltid har varit ett ögonblicks grej och inte som nu något som ska ha pågått kontinuerligt under hela hösten. Också dumt att tidigt gå ut med det inna bolaget är i hamn pga all stigmatisering av psykisk ohälsa.

  Dessutom så förklara detta också varför hon har genom åren gått igenom alla dessa olika personligheter. Hon har helt enkelt varit vilse och inte mått bra och det har varit så under många många år.

  Svara

   Ja, jag ska sätta på mig glasögonen igen, men de kliade så myket på näsan idag. 😉

   Svara

    Det finns som sagt enligt mig inget som slår hål på den här storyn gentemot * hur det varit med tidigare saker som kommit fram…

    Svara

   Jag håller med dig i det du säger om att det inte kostar något att tro på henne. I värsta fall blev jag lurad och det gör ingen större skillnad i mitt liv om hon lurade mig att hon gick på behandling. Det kan jag bjuda henne på och vill folk här inne tycka att jag är lättlurad så bjuder jag på det också. Jag friar hellre än fäller i det här fallet. Med det sagt så är jag kritisk till det mesta när det kommer till Bella och är inte någon som hyllar allt hon gör eller inte ifrågasätter.

   Svara

   Precis vad jag skrev i en kommentar ovan. Hon kan ha mått riktigt dåligt under ytan av glamour och jetsetliv. Men inte visat något utåt, till ”oss” som inte står henne nära. Det är ju inte helt ovanligt med förmögna berömda människor med glättiga liv som mår fruktansvärt dåligt, som har djupa depressioner. Det som hände IL nu kan ha varit droppen som fick allt att rasa och ev behandlingar (mediciner?) som hållit henne uppe tidigare fick bytas ut mot en kraftfullare metod, dvs ECT.

   Kanske. Inte otänkbart.

   Svara

    Vem bryr sig? Hon vill bara bli”förlåten” för allt skut hon ställt till med och vet att folk i regel har mer empati för någon som är ”””deprimerad””””

    Svara

   Fast ECT brukar inte ges en gång per vecka om jag uppfattar dig rätt, att hon skulle åka till en annan stad än hemstaden och få ECT på fredag. Normalt är 3 ggr/vecka, må-fr. Hon har i så fall sannolikt gjort detta klart på 2 veckor (om det är sant).
   Att du sett tecken på detta under en lång tid…Många har nog kunnat ana att hon inte mår bra, t ex att skratten och känslorna inte verkar äkta eller att hon sett tom ut ibland. Men från detta till att vara patient som får ECT är skillnaden milslång. De djupa depressioner som ECT ges mot stämmer ingenstans överens med glättiga instagraminlägg, sociala middagar, smink och piff, utan snarare med människor som knappt tar sig ur sängen och har suicidtankar.
   Bolaget var fö redan i hamn då hon gick ut med detta.

   Svara

  Jag tycker att det är väldigt intressant att Isabella skrev så mycket om hur bra hon var på att veta sina gränser. Och hon visste precis hur hon skulle göra för att inte bli utbränd. ”Gasa, bromsa, återhämtning och sedan gasa på igen” inga problem alls. Det kan ju vara så att inte ens hennes familj vet vad som pågår utan bara hennes psykolog (om hon har någon) det bästa vore nog om du slutade skriva om henne, finns ju inte riktigt något att skriva om längre.

  Svara

  Det är ju väldigt få kända människor som berättar att dom har någon annan diagnos än adhd, superkraften.

  Svara

  https://www.flashback.org/leave.php?u=https%3A%2F%2Fwww.isabellalowengrip.se%2F2020%2F03%2F02%2Ftrad-och-cosmos%2F

  Michael Mendelsohn som är omnämnd i blogginlägget är inte en filmregissör. Däremot finansierar han mängder av amerikansk actionfilm.

  Svara

   Undrar vilka gemensamma vänner hon syftar på? Sheila???

   Svara

    Mitt tips är Kyle Otto alltså den tilltänkte delägaren i Bellas ”agency”.
    Kyle Otto har säkert kontakter i filmbranschen. Han bor i LA.
    Det var Kyle Otto som skulle fixa avtalen med bolag som behövde Bellas hjälp med sociala medier i USA 🙂

    Svara

    Hennes goda vän prinsessan Sofia kanske? 😆

    Svara

     😂

     Svara

    Mr Paul…

    Svara

   Han är en skurkaktig affärsman och lammköttsjagande slemhög (googla).

   Svara

  Nää. Tyvärr. Jag tror inte på ett ord som kommer ur henne. Min inställning är att hon ljuger till motsatsen bevisas. Lägger hon upp sin journal till allmänt beskådande så kanske jag ångrar mig.. Men jag köper inte den här nya skogsmulle-historien heller. Till hösten om pengarna börjar rulla igen så kommer hon byta persona igen. Hon behöver sina följare och just nu gillar dom inte henne. Allt är strategi i mina ögon.

  Svara

   Jag ifrågasätter inte det du skriver utan spinner vidare med en fråga: är inte de flesta influencers bara strategi? Bara det att strategin och content skiljer sig åt

   Svara

  Jag tror inte en sekund på att hon ens fått ECT. Jag grundar det på bla detta: https://www.1177.se/Skane/behandling–hjalpmedel/behandlingar-vid-psykiska-sjukdomar-och-besvar/ect—elbehandling/

  Innan ni gapar o skriker på mig då grundar jag det vidare på att blondinbella då skulle ha en svår depression, se vidare här: https://www.1177.se/Skane/sjukdomar–besvar/psykiska-sjukdomar-och-besvar/depression/depression/
  Läs där om svår depression. Kan verkligen någon tro att hon fått ect behandling?

  Slutligen gör det mig tokig att hon ”drar nytta” av psykisk sjukdom 😡😡😡😡

  Svara

   Men det gör hon förmodligen inte!! Så snälla du lugna ner dig. Bra att en sån stor bloggare kan prata om detta problem o hjälpa andra.

   Svara

   Jag kopierade dette från din länk…

   ”Hur känns det efter behandlingen?
   De flesta mår ganska bra efter narkosen eftersom behandlingen bara tar kort tid. Det är vanligt att du känner dig lite förvirrad och trött när du har vaknat. Någon som blir sövd under en längre tid behöver få en större mängd narkosmedel. Då är det vanligt med fler biverkningar efter narkosen, exempelvis illamående.

   Du får ofta stanna kvar en stund innan du kan åka hem. Det beror på att vårdpersonalen behöver kontrollera att din puls och ditt blodtryck är bra efter behandlingen. Du ska inte köra bil eftersom du både har varit sövd och fått elbehandling. Det är bra om en närstående kan vara med dig eller hämta dig.”

   Om det nu stämmer varför skulle inte Bella ha kunnat genomgå behandlingar utan att vi märkt något?

   Jag tycker det är oerhört dålig stil att spekulera i någons sjukdom. Framförallt ang att det skulle vara en lögn. Tiden får istället utvisa och undertiden kvittar det hur det ligger till varken åt ena eller andra hållet. Om något så spelar det en stor roll ifall det är sant och då borde hon få utrymme av alla och bli lämnad ifred. Det kostar oss inget att göra det och inte heller kostar det oss något om vi skulle gått på en bluff.

   Och kan vi bara istället ensa om att något inte står rätt till med henne och sedan strunta i vad det är och vad det beror på?

   Svara

    Inte fasiken har blondinbella haft en enligt klinik svår depression? Hennes liv har ju rullat på med middagar, instaflöde och hon gör ju mer än jag för på en vecka. En person med svår depression hade inte klarat av det.

    Svara

     Jag hade en svår depression i över 1 år.
     Jag jobbade heltid och höll skenet upp för alla. När jag kom hem sjönk jag ner i soffan och klarade ingenting för all energi var slut. Tillbringade även helgerna så. Klarade ingenting utom det mest nödvändiga, men jobbet skötte jag.
     Ingen i min omgivning anade något.
     Med det vill jag säga att du har ingen aning om hur alla beter sig när de är deprimerade, du kan omöjligt avgöra hur en annan människa mår. Speciellt inte Bella som du inte känner.
     Det är väldigt vanligt att man håller upp en fasad in i det längsta för man orkar inte prata om det, man orkar inte förklara för andra speciellt inte om man själv inte förstår varför man mår dåligt.

     Svara

      det är ju en eloge till dig som klarade det även om jag är tveksam.
      diagnoskriterier för svår depression är följande:
      -sänkt grundstämning (för individen onormal nedstämdhet)
      -intresseförlust eller glädjeförlust
      -Energiförlust, ökad uttröttbarhet

      Vidare ska inte någon hypoman eller manisk episod ha förekommit under individens livstid.

      och sist men inte minst För svår depression ska samtliga av de tre huvudkriterierna (läs ovan) föreligga plus minst ytterligare fem av resterande kriterier,(läs nedan) totalt minst åtta. Vid svår depression är individen mycket funktionsnedsatt och kan behöva sjukhusvård. Vid svår depression kan också psykotiska symtom förekomma i form av vanföreställningar eller hallucinationer. Innehållet i dessa har ofta en tydlig depressiv prägel.
      -Minskat självförtroende eller självkänsla
      -Skuldkänslor, självförebråelser
      -Återkommande tankar på död, självmord eller självmordsbeteende
      -Kognitiv störning, koncentrationsstörning
      -Psykomotorisk hämning eller agitation
      -Sömnstörning

      Så om man kollar rent diagnostiskt utifrån ICD skulle jag inte alls tro att blondinbella har en vad hon kallar svår depression” jag hon är nog lite besviken och ledsen men det passar nog situationen. Jag skulle säga att hon är adekvat ledsen i den situationen hon är i. Jag menar vid detta laget skulle hon ju endast prata engelska, vandra på 5th avenue och ha glömt allt som har med sverige att göra, i verkligheten är hon ju en mindre nolla än hon nånsin varit….
      Aptitstörning (ökad eller minskad och med påföljande viktförändring)

      Svara

       Som sagt, du kan omöjligt veta hur någon mår utifrån vad du ser i en blogg!

       Svara

        Det har du alldeles rätt i, jag kan omöjligt veta hur Blondinbella mår men att hon är svårt deprimerad och genomgått ECT har hon inte iallafall. Du kan tjata dig blå om att hon har gjort det och det är ok för mig att du vill tro på henne och hennes orealistiska bild av världen, det kanske är det du behöver, men jag, jag väljer att stanna i den krassa verkligheten där blondinbella är en maskin, dvs utan riktiga känslor och med en yta av silikon, botox brun utan som och diverse kladd o klet.

        Svara

         Du beter dig verkligen som en fruktansvärt oempatisk människa! Du kan läsa dig blå om info från 1177, du kommer fortfarande inte få tillräckligt med information för att kunna ställa en ickediagnos på varken Isabella eller Marie här ovan. Du har verkligen ingen aning!

         Svara

          Jag är på inget sätt oempatisk. Jag har bara nått en gräns där jag tycker att blondinbella utnyttjar psykisk ohälsa på ett otroligt smaklöst sätt. Jag har tyvärr sett insidan av psykisk ohälsa då jag vart inlagd med en svår depression och en lååååång återhämtning från detta under flera år. Jag är inte oempatisk, bara oerhört trött på er som låter sig luras. Klart slut allt gott.

          Svara

       Sofia du är verkligen ute på tunn is med dina antaganden. Du vet uppenbarligen ingenting om vad du pratar om och saknar medicinsk kompetens.

       Svara

  Hon ljuger precis som vanligt, som det uppmärksamhetkåta person hon är!

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Hon skriver ju också om hur hon har problem med torgskräck sedan många år och att hon därför ska bo i tält när hon vandrar i sommar. Det fick mig att höja på ögonbrynen eftersom det inte verkar vara sant. Torgskräck innebär stark rädsla och ångest när man besöker offentliga platser eller andra platser med många människor och det verkar gå stick i stäv med hur hon levde sitt liv innan ’krisen’ (till exempel bjuder man väl inte in till stiftelsemiddag om man har torgskräck). Kanske är det framför allt att träffa människor som ifrågasätter henne som skapar denna ångest…?

  Svara

   Ja det är en nyutvecklad sjukdom hon har. Det är klart att det är svårt att träffa människor när de vet vilken flopp man är. Tidigare var det väl kul för folk trodde hon var rik, men sen kom sanningen

   Svara

   Eller går på stora galor. Min bästa vän hade torgskräck. Hon gick inte utanför huset på ett år.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  IL, kan INTE tala sanning. Det finns sådana personer och hon tillhör dom.

  Svara

  Så här är det (jag har kompetens att uttala mig säkert om det):

  Mycket få människor förändras sedan de nått vuxen ålder. Små justeringar i personligheten kan man naturligtvis åstadkomma men grunden förblir densamma. Det går alltså inte till så att en person som manipulerar och ljuger helt plötsligt upphör med detta och blir alltigenom ärlig. Man kan likna det vid ett missbruk, personen kan verkligen försöka bete sig annorlunda men så händer något eller tvärtom lugnar en orolig situation ned sig – och så är hen tillbaka i sitt gamla, vanliga beteende.

  Facit är alltså att man inte litar på någonting Isabella Löwengrip skriver, säger eller på andra sätt kommunicerar.

  Svara

   Exakt. Folk är läskigt godtrogna.
   Om du är ca 30 år och gör fabricerar hot som hon gjorde, då har man fasen inte mycket innan för pallet som bara rättar till sig av sig själv.
   Jisses hon är och förblir denna lögnerska..

   Svara

  Hade det handlat om Therese Lindgren så hade det varit 100% förståelse för henne och alla hade klappat henne medhårs i all evig framtid, varför är det alltid så hårt när det handlar om Isabella Löwengrip? Varför behandlar man så tillsynes lika personer som dessa TOTALT olika?

  Svara

   På vilket sätt tycker du att Isabella och Therese är lika? Personligen tycker jag att det finns få influencers som står så långt ifrån varandra vad gäller värderingar och agerande som Isabella och Therese.

   Svara

    Gör research, det finns många likheter men man ser bara sånt man själv vill se.

    Det går inte att övertyga någon som inte vill.

    Svara

     Det har du rätt i, jag spenderar på tok för lite tid på olika influencers sociala medier! =)
     Måste göra research!

     Svara

      Touché

      Svara

      Nej du behöver göra någonting helt annat. Att bara läsa bloggar hela dagarna är fördummande. Det märks hur lost du blivit och hur personligt driven du är. Varför inte gå en universitetsutbildning? Du behöver stimulans.

      Svara

   Therese har vad jag vet inte byggt sin karriär på lögner. En jävla stor skillnad om du frågar mig.

   Svara

   Exakt VAD är likt med ljugengrip och Therese tycker du? Skrattretande och förnedrande mot Therese att ens kategorisera dom tillsammans 😂

   Svara

  Ot.
  Jonna Lundell måste nog bli den mest naturella influensern ever.
  Så j-a söt tjej, okonstlad och rent mjuk.
  Hon är huuur söt som helst.

  Svara

   Är du seriös? Absolut inte.

   Svara

   Den där munnnen /övre tandraden 😭

   Svara

    Usch ja
    Jonna borde fixa sin mun- större än facet
    Hon kan knappt prata ordentligt

    Svara

  Isabella var ju bäst på att hantera stress! Hon visste exakt hur hon skulle göra för att inte bli utbränd, det malde hon på om i inlägg efter inlägg och hennes stackars fans oroade sig så för henne, kom med tips och pekpinnar och gud vet vad. Isabella satt garanterat och bara mös åt allt detta..
  Och nu har hon alltså gjort ECT behandlingen, påstår hon. Denna enormt stresståliga kvinna med expertis över alla områden!
  Hur full av BS kan en person bli haha.

  Svara

   Hon klarade av all annan stress än att få slut på pengar.
   Det var en situation som hon aldrig tränat för och inte heller trott hon skulle råka ut för.

   Svara

    Hon borde berättat att hennes expertis om hur man kombinerar familj och karriär utan att bränna ut sig, hade ett stort undantag.
    Dock har hon inte slut på pengar så det gäller ju inte ens.

    Svara

    Tror hon har undanstoppat så hon klarar sig.
    Däremot saknar hennes uppblåsta ego mycket att få lajva framgångsrik och miljonär. Trippa till privatjeten, slänga med det enormt stylade håret, visa sitt brunsprejade fejs med ett ton make up och titta över axeln och leverera ett av sina ”naturliga” gapskratt! 😁

    😳😳😳😳😳

    Svara

     Lägg till tjatet om att kvinnor måste bygga bolag (måste vi?) och visa att man kan ”ta över världen” fast man har småbarn. Nu visade det sig ju att det inte går, i hennes fall.

     Svara

      👍🏻

      Svara

  Vad hände med ”god ton i kommentarsfältet”? Samma pissiga attityd som det var förut, utan någon som helst mod.

  Svara

   Bella är alltför provocerande för att någon ska orka hålla god ton för länge.

   Svara

    Surprise Bella! Det visade sig att även du var mänsklig!

    Svara

  Hej Camilla, jag tror tyvärr att det är du som förlorar mest på sådana här inlägg. Jag tror att de flesta är för mer vänlighet än förlöjligande.

  Svara

   Men lämna bloggen då, varför är du här om allt är så hemskt?

   Svara

   Exakt. Den som förlorar på sina inlägg om Bella är Camilla. Camilla saknar moralisk kompass och sunt förnuft.

   Svara

  Jag stötte faktiskt på isabella i helgen och överhörde ett samtal hon hade med sin väninna. Detta fick mitt hjärta att brista och ja, nu tror jag henne. Fick nog en glimt av den riktiga isabella.

  Svara

   njaaaaaa

   Svara

    njaaaaaa x 2

    Svara

   Exakt vad sades då???

   Svara

   Hon var väl i skogen och vandrade i helgen.

   Svara

    Ja, delvis. Sedan var hon även på samma ställe som jag.
    Jag tänker inte skriva exakt vad hon sa för läser dom som var med henne här kan jag förlora mitt jobb. Men när jag pratade med henne var det som att prata med ett tomt skal. Inte alls så sprudlande o energisk som hon alltid ska framstå som.
    Hade jag inte vetat vem hon var hade jag ändå reagerat på hennes håglöshet och tomma ögon.

    Svara

     Varför pratade du med henne och vad handlade samtalet om?

     Svara

     Ja visst är hon ett tomt skal när hon blivit avslöjad. En viss grupp människor i samhället funkar så

     Svara

     Du skrev ju att du överhörde ett samtal, du nämnde inget om att du pratade med henne själv. Hur ska du ha det?

     Svara

      Man kan väl göra både och?

      Svara

   Gahahahahahahahahaha

   Svara

   Hahaha, du tror att vi är lika dumma som IL tror att vi är!

   Svara

   Vid vilket vindskydd satt ni i då?

   Svara

  Blir spännande att se hur radonkåken hon köpt förvandlas till lyxskryt à la IL

  Svara

   😂
   Så går det när hon ska rådda ngt själv!

   Svara

  Är tveksam till att hon skulle fått ect.
  Ect oftast är det sista man provar efter att man provat ett flertal antidepressiva mediciner och terapi. Man kan få det tidigare om man är självmordsbenägen dock.
  Jag har mycket svårt att tro att man väljer ect så tidigt in i depressionen, när man provar antidepp tar det flera veckor innan man kan känna förbättring, ofta tar det längre än så. Skulle då inte den medicinen funka så sätter man ut den och sätter in en annan. Alltså är man tillbaka på ruta ett och måste vänta flera veckor på resultat. Hur skulle hon hinna testa tillräckligt många mediciner (utan tillräckligt resultat) för att läkaren skulle bedöma att enda som fanns kvar va ect?
  Om hon nu skulle gått på antidepp tror inte ni att hon hade mjölkat det ganska rejält? Hon har pratat mycket om att hon tar insomningstabletter – och hon har varit öppen om att hon är beroende av dem.
  Allt för att få folk att tycka synd om henne.

  Svara

  Själv är jag mest förundrad över att hon nu sitter och äter köttbullar som om ingenting har hänt. Hon skulle ju aldrig mera se åt en köttbulle!!! Det är så tvära kast så jag blir galen. Och mackan sen, som hon håller i handen. Och Marabou. Vad hände med svartris och plantbaserat? Min gissning är att en viss herre i Göteborg dissat plantbaserat rätt hårt.mi gissning nummer två är att plantbaserat inte är så kul längre när man får laga det själv.

  Svara

  Jag tror inte alls Isabella genomgått ECT, levt inom psykiatrin alltför länge för att ha en stor kunskap kring olika behandlingar och själv varit inlagd i svår depression i över 7 månader. Läkarna ville till varje pris undvika ECT pga biverkningar de ger vid behandling och framtiden. De ”vänner” jag känt som gjort ECT har tyvärr varit väldigt illa därann i många år och ECT har tillslut varit de sista kortet för läkarna att dra när inget annat biter på depressionen. Tyvärr har få blivit speciellt friska av det och en vän lider än i dag av svåra minnesförluster. Att få ECT pga att ens grandiosa världsbild kraschat och man därav blivit deprimerad (vilket inte är så konstigt, om ens liv faller samman tror jag att de flesta blir deprimerande. Det är en normal reaktion). ECT används oftast vid ”oförklarliga” långa depressioner där man inte riktigt alltid kan finna ”svaret” till sjukdomen. Visst, finns många undantag, men att isabella skulle innefatta dessa har jag svårt att tro. Kan inte se att en vettig läkare (psykiatriker) skulle ordinera ECT i detta fall. MEN hon kan ju varit svårt deprimerad under flera år som vi inte vetat om, så att efter år av behandlingar beslutade de för ECT.

  En sak är säkert, är det en lögn, är det väldigt svårt att avslöja den, då man måste gå in i hennes journal. Så i detta fall kan denna ev lögn, vara en sanning för många livet ut. Smart av henne i detta fall (i så fall), hon har lärt sig av sina misstag….

  Nu har jag inget emot IL egentligen, har under perioder gillat och hejat på henne. Dock avskyr jag människor som ljuger och vänder kappan dit pengarna blåser. Just ECT var nog det som fick mig att inse hur sjuk hon egentligen är,om det är i depression eller mytomani vet jag inte.

  Svara

   Om jag har förstått det rätt så är ECT en simulation av ett epileptisk anfall, vilket i min värld låter helt läskigt för jag har själv epilepsi. Att känna det där tinglande och skumma känslan i huvudet innan ett anfall (typ som en aura), svimma, krampa, och vakna med minnesluckor och massa brustna blodkärl i ansiktet pga kramperna. Usch, hade inte gått igenom ECT för fem öre.

   Svara

   Jag känner lite som så att, för att själv ha erfarenhet av psykisk ohälsa så är du ganska raljerande.

   Jag tycker att det finns många i det här kommentarsfältet som bör tänka om ett par varv och fundera över hur mycket ni faktiskt vet om denna människans liv och mående och hur mycket ni tror er veta.

   För allt ni vet kan Isabella lidit av depression under lång tid, men haft ett driv ”tack vare” sin adhd. Ni brukar ju gilla att påpeka att det är något som ”inte står rätt till”. Kanske är det, det här?

   Och nej, jag försvarar inte Isabellas olika snedsteg och orättheter. Men tycker att många borde backa några snäpp och inse att ni faktiskt inte vet någonting alls om hur Isabella, eller andra människor ni läser om här, faktiskt mår och har det i livet.

   Svara

    Och nej #2, med detta menar jag inte att jag ”är naiv och sväljer allt Bella säger”.
    Jag tror varken bu eller bä. Så pass intressant är hon inte att jag går helt upp i hennes liv på det sättet som många här verkar göra. Det jag menar är att; iom att man inte kan veta, så kanske man inte borde sitta och diskutera det som om det vore en osanning.

    Gör nåt vettigare än spekulera i människors psykiska hälsa öppet på nätet 👍

    Svara

     Man får spekulera hur mycket man vill, det är möjligen oförskämt men ej olagligt. Och du är inte vår mamma.
     Många här har personlig erfarenhet av psykisk ohälsa och just därför känner de att en hund är begraven.

     Svara

    Mm eller hur, så lägligt att hennes depression kom nu men medan hon spelade rik var hon ju så mycket lyckligare än alla andra. Sluta vara naiv.

    Svara

  Ni som säger att ingen kan ljuga om något sådant….johodå!
  Det går jättelätt. Dessutom är det helt riskfritt eftersom sjukvårdspersonal har tystnadsplikt.
  Jag har följt hennes blogg och sociala media ganska noga det senaste året.
  Och jag köper att hon varit orolig för utvecklingen och ledsen men samtidigt har hon under denna tid varit ytterst högfungerande.
  Hon har lett sina företag, flängt runt jorden för möten och marknadsföring.
  Tagit hand om barn (med hjälp visserligen) varannan vecka.
  Hon har haft en relation som hon lagt ganska mycket tid på. Verkat nykär, tindrande och fnissande.
  Hon har gjort allt detta i perfekt makeup och hår, uppklädd till tänderna och skrattandes (visserligen med en hysterisk underton) precis hela tiden..
  Min vän inom psykvården tror inte att ECT är den behandlingen man tar till först, baserat på det vi vet om henne.
  Och sen det här nya livet: moffa Maraboukakor, gå i skogen…Hon som BARA åt plantbaserat, en ruta mörk choklad och hade klackar utan strumpor i ALLA väder.
  Inget klingar sant här. Ja man FÅR ändra sig men det här är inte verkliga, organiska förändringar. Det är hittepå, det är vad hon tror att fansen skulle gilla. Och hon har förstås rätt, de lapar i sig allt!

  Svara

   Vet du att ect är den första behandling hon fått?

   Du har rätt i att det inte är den behandling man tar till först. Men du, tillsammans med oroväckande många andra, måste försöka förstå att ni vet egentligen ingenting om hur Isabella mår, hur länge och varför hon har varit deprimerad. Det inte sagt att hon talar sanning, eller ljuger. Men ingen av oss vet. Och det är ganska weird att en stor grupp människor sitter och gissar kring en människas psykiska ohälsa i ganska negativa ordalag. Ibland i vissa stunder kan man försöka vara the bigger person.

   Svara

    Jag tror inte på hennes dramaturgi.
    Det är som en billig såpa.
    Passion med den unge snyggingen som slutar i kidnappningsdrama och miljonbedrägeri.
    Den äldre gentlemannen räddar henne och ljuv musik uppstår men hennes svåra sjukdom sliter isär dem.
    Sedan finner hon lugnet i naturen och sina barn….
    Vojne, mexikanska telenovelas är inte lika fantasifulla som IL.

    Svara

    Men hon säljer ju fortfarande, hon pitchar oss varje dag! Förut gjorde hon det med privatjet och Saint Tropez och nu med jordnära vandringar och foträta skor.
    Hon säljer fortfarande sina krämer till oss. Fast nu appellerar hon till vår önskan att se den fallne boxaren resa sig i sista stund och vinna matchen.
    Vi är alla olika men ingen deprimerad jag känt (inkl. mig själv) skulle slå mynt av sin sjukdom.

    Svara

     Det är problemet, ni som köper hennes skräp

     Svara

      Jag köper ingenting.

      Svara

   ”samtidigt har hon under denna tid varit ytterst högfungerande.”

   Och det där ovan är väl vad alla här inne så länge sagt att hon INTE är.

   Det är intressant hur kommentarerna om henne har gått från att handla om hur inkapabel hon är på ungefär det mesta (inte minst de vardagliga sakerna). Ingenting klarar hon av, hon gör ingenting vettigt, osv osv. Till att det nu mer börjat kommenteras likt citatet ovan där allt uppenbarligen flutit på finemang…

   Svara

    Högfungerande är inte lika med jättekompetent. Hon har bevisligen ingen vidare kompetens gällande affärer. Men hon har inte varit handlingsförlamad, folkskygg eller sängliggande utan ute i svängen konstant. Hon har skött hygien och utseende, vilket är något som oftast prioriteras bort vid djup depression.

    Svara

     Men hon har ju betalt för att få hjälp med allt det basala. Det har ju avhandlats här inne hur många gånger som helst, hur hon inte är förmögen att ta hand om hem, barn, matlagning, eller egentligen något praktiskt kring sig själv. Att det var därför som Odd tröttnade. För att hon inte klarar av något. Osv osv. Att Isabella är allt annat än högfungerande, eller ens normalfungerande, har varit en vedertagen sanning här inne ganska länge nu. Då inte bara vad gäller affärer och jobb utan främst gällande vardagliga saker.

     Svara

  Har för mig att de har påbörjat med Transkraniell Magnetstimulering på Danderyd sjukhus.
  Ett sort ” ECT light” som behandlar lättare till medelsvåra depressiva episoder

  Svara

  Bella hade kunnat bli en förebild men hon blev bara ett exempel på vad som händer när ens värderingar blir skeva.

  Hon ljuger om alldeles för mycket, smått och stort, för att man skulle kunna lita på henne längre. I åratal skröt hon på events, intervjuer och konferenser om hur hon lurade sina läsare om allt. Det viktiga var att få uppmärksamhet.

  Därför är det inte konstigt att de flesta inte litar på henne helt. Det är hon själv som har förbrukat sitt förtroendekapital och förstört sitt varumärke. Att några försvarar hennes vidriga beteende mot andra visar bara att hennes försvarare har samma skeva värderingar som hon har.

  Svara

  Vem bryr sig om hon ljuger. Skadar ingen, utom henne själv. Andas lite.

  Svara

   Förutom de som har jobbat med henne, hennes familj, vänner, ex osv som hon outar i ibland påhittade stories och företagskunder som luras med låtsassiffror så är det ingen som skadas av henne…

   Svara

    Hur skadas de av huruvida hon fått ect eller ej?
    Man får nog försöka skilja på sak och sak här.

    Svara

     Jag svarade på påståendet ”Vem bryr sig om hon ljuger”. Ingenstans i 21:04 stod det något om ect. Om det var poängen med kommentaren från 21:04 så håller jag med om att en lögn om ECT-behandling inte skadar någon annan än Bellas varumärke.

     Svara

  Jag fattar inte varför Bella inte bara börjar om från noll, erkänner alla lögner och börjar om på nytt som en ärlig person som begått misstag eftersom hon fick storhetsvansinne.

  Jag tror att det hade gynnat henne enormt istället för att försöka bygga på det halvfallna korthuset. Vad är problemet? Folk gillar ju o följa henne men ingen kmr gilla o följa en som ljuger och speciellt nu när allt har uppdagats. Ärligheten varar längst som man säger..

  Svara

  Men spelar det ens någon roll? Jag tror inte att någon (ens vanliga privata konton) är hundra procent ärliga i hur dom framställer sig själva. Och ärligt talat bryr jag mig inte, oavsett om det är Isabella eller han den där i samma gäng som jag brukade gå på krogen med 2012 och som jag fortfarande följer på insta. Sanningshalten i deras flöden är sekundär till underhållning, och även om influensers förskönar så förskönar fan hon den där från parallellklassen i mellanstadiet mer, med sina perfekta barn och amatörstyleade frukostbilder. Influencers behöver åtminstone ibland väva in lite vardagsrealism eller negativitet för att ha ”trovärdighet”, det skiter många privatpersoner helt i.

  Kan vi inte bara acceptera att vi konsumerar underhållning som är mer eller mindre uppdiktad. För oavsett hur ärlig man är med sitt liv så är det ju till syvende sist en säljkanal och inte fan är man ärlig när man marknadsför en hudkräm som den bästa en månad och sen en annan nästa månad.

  Jag ser det som en gratis dokusåpa med invävd marknadsföring. En del reklam går jag på, en del genomskådar jag. Precis som med allt annat i livet.

  Svara

   Men då borde du förstå att det här också är underhållning! Dvs att vi får förfasa oss och spekulera kring hennes påhitt.
   I en värld full av Corona, graviditetsproblem, otrogna män, dumma arbetskamrater osv får vi ett litet meningslöst trams att prata om under en liten stund. Så enkelt är det.

   Svara

    Absolut! Men då får vi vara med på att vi diskuterar en fiktiv person ”baserad på en sann händelse”.

    Jag tycker att det är rätt kul att folk här inne tycker att dom (vi) är så smarta som genomskådar typ Isabella då hon väldigt länge har varit öppen med att det vi ser i bloggen är planerat och tillrättalagt. På det skrattas åt exceldokumentet men vi känner ju till exceldokumentet just för att hon berättat att hon inte är helt ärlig.

    Svara

   U for president!! Fattar ej att folk är så upprörda över att saker inte är sant?! Vad trodde ni..?

   Svara

  Nu spekulerar jag hej vilt!
  Men jag tror att varför det tog slut med O var att han på något sätt förstod att något inte stod rätt till.. I missförstod omtanken, tog den som kritik och gasade. = Lämnade och körde vidare.

  Den äldre, klokare och mer världsvana E kunde konkret visa för I: det här är tokigt, varför gör du så? Tycker du verkligen såhär? Tror att han öppnade Is ögon och började nysta. Men insåg också vilken jävla härva hela nystanet bestod av och att det är deep shit gone wrong! Som plåster på såren hjälper han henne med lite affärer, leder henne på rätt väg genom kontakter osv.

  Men sin vana trogen håller sig inte I till sanningen. Visst jag är absolut säker på att det finns psykisk ohälsa i historien. Men elchocker är enbart för att skapa rubriker, trafik, rampljus, följare.

  Mediciner, terapi, kbt. Det köper jag. Typ hela kittet förutom elchocker.

  Det heter så fint att ränderna aldrig går ut, ligger nog något i det.

  Svara

  Säger bara; Berny Pålsson(sen? Oklar)
  Borderlinepersonlighet som tänjt och böjt på verkligheten för att matcha offerkoftan. Ok, ect är inte skära sig i armarna men det är fortfarande inget de flesta som gör öht nämner för att.. du vill inte i andras ögon vara DEN?

  Svara

  Alltså det finns folk till allt. ALLT!!
  Endel ”försvinner” och skapar nya liv. Går helt under jorden, byter namn, förändrar sig och bildar nya familjer. Finns folk som fejkat sin egen död, satt in dödsannonser. Hela köret.. Finns det nån som skulle ljuga om ect så är det denna donna.

  Hon har blivit genomskådad förr. Blir hon det nu också så kommer hon ändå bara profitera på det, på något ljuvligt, magiskt vis. Typ föreläsa, ha cirkelkurser i att hitta sig själv, kollektion i offerkoftor, happy pills, ”skriva” en psykologisk biografi, pekbok med temat bonda med dina egna barn, vandringskängor med rosett, myggmedel. Möjligheterna är oändliga! Arket är oskrivet.

  Svara

  Vad spelar det för roll om hon fått ECT eller inte?

  Svara

   Det är lögnen/lögnerna som är poängen.

   Hon hade lika gärna kunnat påstå att hon bytt kön..

   VAD hon ljuger om är inte det väsentliga, utan ATT hon ljuger.

   Svara

  Jag vet bara av egen erfarenhet i det mörkaste av min depression så ljög jag hela tiden. För allt och alla. Inte för att skada någon, men det var enklare så. Nu mår jag bättre och ljuger inte alls.

  Svara

   Inget de flesta normala människor gör

   Svara

    Vem är normal när man har en djup depression undrar jag då?

    Svara

  Om du är uppriktigt intresserad så kommer mina two cents.

  Såhär ser jag på etik och moral. Jag har mina egen värdegrund jag lever efter, min egna moraliska kompass vad jag anser vara rätt och riktigt. Och jag har ganska höga krav på mitt eget beteende. Att ha bott över ett decennium på tre olika kontinenter har även gett mig en ökad förståelse för andra människors perspektiv och kulturer som ibland otroligt främmande för mig, men som ändock kräver min respekt. Ibland förstår man inte hur andra tänker. det betyder inte att man inte behöver respektera dem.

  Vad jag anser absolut viktigast är att min värdegrund och mina principer inte är relativa till andra människors beteende. Mina principer är inte någon vindflöjel som skiftar beroende på vart vinden blåser. Då är de ju inget värda.

  Detta betyder alltså att jag inte ändrar mitt beteende på grund av en annan människas beteende. Då skulle mina principer bli helt godtyckliga. Men det är här det blir svårt. Att förkasta öga för öga och tand för tand och gå mot den gyllene regeln, behandla andra såsom du själv vill bli behandlad.

  För mig är det förkastligt att tillåta ett kommentarsfält där någons psykiska hälsa ifrågasätts och hånas oavsett vem det handlar om. Oavsett Isabellas beteenden och tidigare lögner så kommer inte jag bete mig på ett vis som jag inte anser rätt och riktigt.

  Här finns även ett stort mått av osäkerhet som för mig gör det ännu mer självklart, vi vet inte sanningen och kommer förmodligen aldrig få veta. Det är en allvarlig fråga och ett känsligt ämne. Om det nu stämmer, så kan påhopp och mobberier göra hennes situation ännu sämre. Är du beredd att ta den risken?

  Om någon kommer granska mitt beteende när jag dör så kommer de inte granska andras handlingar samtidigt. Utan mina handlingar som självstående handlingar. Det är min övertygelse. Det är ju även detta etik och moral handlar om, hur du reagerar på oförätter, vad du gör när ingen tittar. Det är detta som handlar om integritet.

  Sedan vet jag inte varför du tar det så personligt? Precis som om hon är ett varumärke är du det också och ditt inlägg låter som om hon och du har en personlig konflikt. Det är oprofessionellt, som skribent och granskare av influensers måste du kunna vara mycket mognare än så.

  Svara

   Ingen pratar om mig, ingen spekulerar i min mentala hälsa, ingen hånar mina livsval offentligt.
   Vet du varför?
   För att jag inte exploaterar varje aspekt av mitt liv i ett forum med 100-tusentals läsare.
   Ni får säga vad ni vill om victim shaming men alla har ett eget ansvar för hur man uppfattas och behandlas.

   Svara

    Isabella ansvarar inte för andra shandlingar dock. Du kan ha vilka åsikter du vill, men du väljer själv hur du agerar utifrån dem. Det är du ansvarig för.

    Svara

    Anonym: Vet du vad jag tror. Med tanke på att kaka söker maka så är förmodligen dina vänner av samma material som du är.

    Så de kanske inte recenserar ditt månde, dina livsval etc offentligt. Men jag skulle tro att sannolikheten att de gör det bakom din rygg är ganska stor.

    Svara

   Tack för din kommentar som innehåller många bra punkter där du har helt rätt.
   ”Det är oprofessionellt, som skribent och granskare av influensers måste du kunna vara mycket mognare än så.”

   Ja, det måste jag faktiskt och även fast det kanske inte är så kul att höra alla gånger, så uppskattar jag alla er som ifrågasatte publiceringen.
   Så tack!

   Svara

    Tack!

    Svara

  Anonym: Vet du vad jag tror. Med tanke på att kaka söker maka så är förmodligen dina vänner av samma material som du är.

  Så de kanske inte recenserar ditt månde, dina livsval etc offentligt. Men jag skulle tro att sannolikheten att de gör det bakom din rygg är ganska stor.

  Svara

  Minns när Skavlan frågade Bella om hon fortfarande ljuger och hur Bella tappade fejset för en liten stund. Såg ut som att hon tänkte: Shit, han har verkligen koll på läget. Honom kan jag inte blåsa så lätt.

  Svara

  Hon verkar ju oavsett vara tillbaka i sitt gamla flashy mood igen.

  Har också svårt att tro att ect var något annat än excelarket…

  Särskilt med hur hon blev ”frisk” i ett nafs…

  Svara

  Ingen som märkt att en E plötsligt kommenterar på IL’s blogg? Verkar vara Erik. Denna E har även kommenterat sin ålder så denna E har försagt sig.

  ECT efter att hon sålt bolaget. NEJ tror verkligen inte på detta. Hon har läst kommentarerna och efteråt skriver till efter det hon läst… Genomskinligt.

  Svara

  Jag vill bara ta upp angående Isabellas elchocker.

  Tyvärr finns det en baksida till ECT-behandlingarna också. Det är en kontroversiell psykiatrisk behandling.

  Många har fått svåra skador efter ECT som de har anmält till Patientförsäkringen och IVO, Inspektionen för vård och omsorg. Flera har fått skadestånd.

  Flera har också vittnat i media om förstörda liv och till och med dödsfall.

  Det finns åtskilliga vetenskapliga studier mot ECT.

  Se mer info här: http://www.elchocker.se

  För mig känns det viktigt att allmänheten också får denna information – speciellt som Isabella är en känd person och förebild.

  Hälsn,
  Peter

  Debattör, skribent, ämnesredaktör Newsvoice, föredragshållare 2020 på NHF Sweden och 2000-talets vetenskap om ECT. En av admins för grupper på Facebook med över 15 000 medlemmar.

  Svara

  Nej, hon har inte fått ECT. Hon skrev i bloggen idag att hon gjort den i Danderyd.
  1. Vet man något om sjukvården i Sthlm så vet man att psykiatrisk behandling till största del sker på St Göran och 2. Jag var tvungen att söka för jag tänkte ”Men jag kanske har fel, kanske är mer utspritt nu?”. Nej, det finns ingen ECT-behandling på Danderyd, men det finns en psykiatrisk öppenvård.
  Case closed.

  Svara

   Obs, det var till och med igår hon skrev om det. My bad!

   Svara

    Förlåt, googlade ännu mer. Psykatrimott nordost hade den. Förlåt. Jag ska aldrig mer dra förhastade slutsatser.

    Svara

     Nordväst, inte nordost. Så, nu ska jag sluta svara mig själv och ta fram min skämskudde.

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.