Bianca, Philippe och deras publika förhållande

Ja, Bianca har själv valt att ha en serie om sitt eget liv och hon har valt att vara väldigt öppen och transparent om det mesta i sitt liv där även hennes förhållande med Philippe Cohen ingår, men kan vi inte bara ta ett kliv tillbaka och titta på det här inlägget av Bianca ur mer av ett helikopterperspektiv?

Att vara olycklig, känna sig osäker, få en fnurra på tråden eller rent av avsluta eller ta en paus i ett förhållande är med största sannolikhet precis lika jobbigt, oavsett om du är känd eller inte.
Precis som karaktären Anna Scott säger i filmen Notting Hill:
I’m just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.

Ta en sekund till att fundera över ditt livs kärlek, den finaste relationen du haft med en person du älskar gränslöst (nuvarande eller gammal) och hur skör den kan vara.
Tänk då att vara i en sådan situation som Bianca här ovan där hon tvingas sitta och försvara sin pojkvän, deras förhållande och orsakerna till att det varit mer av och på än bara på – för över EN MILJON MÄNNISKOR.
Vissa har svårt att ens prata med sina vänner eller familj om sådana här känsliga saker som kärlek och förhållanden, särskilt när de är allt annat än friktionsfria och Bianca har hamnat i en sådan situation där hon ”måste” göra det för över en miljon människor.
Nej, hon MÅSTE inte ha en reality show eller ett Instagramkonto med över miljonen följare, men om vi bara släpper det för en sekund och istället försöker sätta oss in i hur det måste kännas för Bianca att behöva skriva något så extremt privat för så extremt många människor.

Hur sjukt det egentligen är, att någon enda människa ”ska” behöva skriva så här om sitt förhållande bara för att sociala medier och reality shows, helt suddat ut gränsen mellan det privata och publika.

253 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Följer Bianca och tycker det känns krystat nu hur de försöker få honom att få följare så att kan med kan tjäna pengar på sina kanaler. Tycker att Therese och Anders är mer naturligt med deras sätt att han ställer upp när hon ber honom delta i hennes tester och liknande men helt utan jakten på att själv bli känd.

  Svara

   Ironin i att cam pratar om gränser…🤣

   Svara

    Snart kommer cam ringa till hans föräldrar och ställa lite frågor om hur allt egentligen ligger till… eller.. gäller det bara Bella?
    Bianca ska bara slutshameas och hånas för vilken dålig kvinnovarelse hon är pga snygg och sexig?

    Svara

     🤦🏼‍♀️

     Svara

   Vilka är Therese och Anders?

   Svara

    Therese Lindgren och hennes kille.

    Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Min föregående relation var riktigt kass. När jag valde att lämna min dåvarande partner så kom mina anhöriga och sa att de ”förstått att det varit något”. Det sårade något så enormt att alla märkt av problemen men inte frågat mig hur det var med mig.

  Jag kan trots det inte föreställa mig hur det känns, att i stället för att sätta sig in i Biancas känslor över denna berg-och-dalbana som har varit hennes relation, få till sig att ens relation inte är genuin. Det är ju ingen som ser allt vad som sker mellan dem, det är tolkningar av vad vi tror oss veta.

  Min nuvarande partner och jag har haft stora relationssvårigheter, där jag hela tiden får försvara för mina närmaste att han inte är skitstöveln i allt detta snarare än att någon bara lyssnar på hur tungt det är att älska någon och känna att det fullt ut inte klaffar.
  Jag fixar inte ens när min egen syster säger att min partner inte älskar mig, tänk att få höra det av tusentals (miljontals?) främlingar..

  Svara

   Kan ju också vara så att familjen ser något du inte ser.

   Svara

    Eller hur, även kvinnor som blir misshandlade säger till andra att han är fantastisk… Nu menar jag inte att philippe slår, det vet jag inget om, men han behandlar henne definitivt inte bra! En man som orsakar dig så mycket själslig smärta är inget att spara på, han kommer aldrig ändra sig. Aldrig! Han kanske älskar henne men det hjälper ju inte när han inte behandlar henne väl, oavsett om skälet är att han inte älskar henne tillräckligt, är ett svin eller att han är en dysfunktionell man som helt enkelt inte förmår bättre. Det spelar ingen roll för resultatet blir det samma. Det är som ett självskadebeteende, fast ärren blir i hjärtat och inte på armarna. Med en kvinnomisshandlare som pappa (som hon dessutom försvarar på bekostnad av sin mamma!) är Biancas uppfattning om vad som är ett bra förhållande nog inte särskilt sund, hon tror väl att det är såhär kärlek ska vara.

    Svara

     Och nu blir det en diskussion om hur vi vet en massa om saker där vi är så färgade av medias bild av deras relation.

     Det Bianca trycker på är ju just att ingen vet vem som gjort eller sagt vad, men Phillipe har fått bli boven..

     Svara

    Och där har vi det återigen – Andra vet bättre än en själv.
    Utan att själva befinna sig i situationerna som uppstår.

    Svara

   I din förra relation ville du att anhöriga skulle prata med dig. Nu gör ju din syster det i nuvarande relationen. Men du är inte nöjd ändå.

   Som tidigare sa din syster ser något som du inte ser. Din kille kanske inte heller ser det?

   Svara

    Prata och inte döma. Vem tar sig ur en relation om någon säger åt dig att du gjort ett skitval snarare än stöttar under tiden personen själv kommer till beslutet samtidigt som en visar att en finns där när en går ur sin relation?
    Och vem känner att de har ett supportsystem omkring sig när ingen säger något för att visa att de finns där när relationen varar, men sedan kan tala om för en att ja, den där killen var en riktig skitstövel och han skulle du lämnat tidigare?

    Men, kommentaren och alla som gillar visar på att det är lätt att hitta brister i den utsattas berättelse snarare än se på att någon blivit utsatt. Och ifrågasätta mig snarare än upplevelsen jag haft av att vara utelämnad till en dålig relation..

    Svara

     För ni förblindade brukar inte se att någon är skit om ingen säger det fattar du väl. Ska man vara tyst och se på hur ens familjemedlem eller vän blir behandlad som skit tills den ”fattar själv”?

     Svara

      Japp, man ska tydligen hålla tyst medan de är förälskade och när de har kommit till insikt ska man få skulden för att man inte så något tidigare.

      Svara

   Du fixar inte sanningen? Det är ett samhällsproblem att kvinnor tror att ensidig kärlek övervinner allt och att någon älskar en när den behandlar en som skit. Dina anhöriga säger nog inte att din kille är en skit för de Vill dig något dåligt utan tvärtom. Och varför ens vara med någon som man ska försvara hela tiden och som dessutom har mage att bete sig så dåligt mot en att folk anser att denne inte älskar en? Sjukt

   Svara

    Det är inget samhällsproblem eller typiskt kvinnor. Båda könen har det beteendet och det kallas noll självinsikt.
    Alltid någon annans fel, aldrig fel på mig jag vill ju bara väl.

    Svara

    Jag nämnde aldrig VAD relationsproblemen berörde och ändå är han en skitstövel. Det är hela poängen med det jag så uppenbart fatalt misslyckades med att få fram – Vi har en åsikt om något vi vet alldeles för lite om..

    Jag säger inte att en ska ignorera någon befinner sig i en relation där bara ena parten älskar (och därtill då särskilt relationsvåld). Tvärtom. Belys det och gör det tydligt för de i din omgivning att OM de skulle bli utsatta så finns du där. MEN, försök inte trycka ner personen mer genom att framhärda att han är en rövhatt och att du låter dig bli trampad på. Förminska inte. Stärk personen i sig själv och vilka hen har att stötta sig mot om det behövs.

    Svara

  Ja, det är sjukt men hon hade aldrig behövt prata om sitt förhållande. Hade hon satt det på ”privat” från början hade nog intresset avtagit. Sen är deras stora problem att han inte älskar henne tillräckligt för att orka vara med henne i mer än tre månader och hennes problem är att hon ständigt försöker övertala sig själv om att han älskar henne jätte mycket då han ”kommer tillbaka”. Men hade han älskar henne hade han inte gått in the first place. Är sorgligt att se en så vacker tjej bli behandlad som skit och tro att det är ”their love story”. Jag ser absolut ingen kärlek från båda håll, och vi vet hur det brukar gå med ensidig kärlek.

  Svara

   Men alltså, hur vet du att han inte älskar henne tillräckligt länge efter 3 månader? Kan vara så många olika faktorer, som VI utomstående INTE vet om. Det är såna som du som spekulerar och TROR att du vet exakt hur som har det som gör att hon måste få ut med såna här uttalanden

   Svara

    För han gör slut med henne två gånger per år, sätter på andra och kommer sen tillbaka. Om du anser att det är definitionen av älska tycker jag synd om dig.

    Svara

     Kanske är det så att han faktiskt älskar Bianca men att hon har en historia med ätstörning, dålig relation med sina föräldrar, bristande självkänsla och därmed behöver mer uppmärksamhet och bekräftelse än vad han kan ge henne.
     Det är bara en tanke..

     Svara

      Förlåt men det krävs inte mer än typ två hjärnceller för att se att Philippe är en skitstövel.

      Svara

       Ledsen men jag följer inte Bianca och har därmed ingen koll på P. Det enda jag baserar min tanke på är det jag sett/hört i Wahlgrens värld.
       Jag kan ju ha helt fel.

       Svara

        Kanske borde man inte lägga sig i diskussioner om man inte vet vad man pratar om.
        Det är bara en tanke..

        Svara

      Ok så att hon behöver mer uppmärksamhet än gemene man gör att han bör dumpa henne stup i kvarten för att sätta på andra?

      Svara

       Snarare att kanske han behöver mer uppmärksamhet från andra tjejer……

       Svara

      Ännu större anledning att vara där för henne och inte dumpa henne stup i kvarten om han nu älskar henne

      Svara

       Men ja! Jag är ungefär likadan som Bianca till personlighet. Jag VET att jag är en pain in the ass, skillnaden är dock att min man också vet det och har mer tålamod men dock säger åt mig på skarpen när det går för långt, allt detta utan att någonsin sluta älska mig.

       Svara

        Hur kommer det sig att du tycker att du kan bete dig på det viset mot någon annan människa?

        Svara

   Du har ingen aning om vad som är deras problem. Du borde med andra ord inte uttala dig så tvärsäker. Du vet inte.

   Svara

    Vad som än är problemet tycker jag inte det är ”kärlek” att bli dumpad årsvis, och under tiden knullar han andra. Jag får faktiskt tycka det.

    Svara

     Men det gör ju hon också, både dumpar och k*ullar andra under tiden.

     Svara

      True love right there.

      Svara

      Hon gör det för att hon vet att han gör det, annars hade hon aldrig gjort det. Hade han älskat henne hade han ej gjort det.

      Svara

      Precis. Dessutom går det inte att jämföra att hon ligger med EN kille under ett uppbrott för att hon är förkrossad över han och hans kk:s. Så respektlöst.

      Svara

       Och du vet, att hon bara legat med EN?

       Svara

        Ja hon har nog bara legat med en, då hon har sagt det

        Svara

   Vad har vacker med saken att göra? Är det värre att en vacker än en mindre vacker person blir illa behandlad? Sedan vet du ju inte hur Bianca behandlat honom, hon skriver ju att det även är hon som gjort slut och hon har berättat att hon har humör och så där. Både kärleken och ”skitstövlandet” är nog inte ensidigt utan från båda håll. Låt dem två själva ha det som de vill ha det.

   Svara

    Eller rättare sagt så skriver och säger hon ju att det varit hennes fel också, senaste gången var hennes fel att det tog slut.

    Svara

   Känns som Bianca blandar ihop sex med kärlek!
   Håller med en som skrev något brev till henne ang detta😆
   Hon hamnar säkert kategori ’ensam mamma ’ i framtiden

   Svara

   En sån vacker tjej? Är det sorgligare än om en ful tjej blir behandlad så?
   Sen tycker nog fler än jag att det behövs lite hjärna hos den man ska leva med, och inte bara ett översminkat ansikte där bara svordomar kommer ut.

   Svara

  Inga pengar på jorden kan köpa integritet. Finns inget mer värdefullt.

  Svara

   Hur menar du? Att hon valt att ha sitt privatliv öppet för hela folket eller att hon ständigt tar tillbaka honom? Genuin fråga då jag själv inte riktigt vet hur jag ska tolka integritet och dumpade en kille pga min integritet

   Svara

    Jag menade mer att hålla sitt privatliv privat är heligt, något som Bianca inte gjort. Då behöver man inte förklara och ”set things straight” för folk som inte betyder något.

    Svara

  *Spelar på världens minsta fiol för henne*
  🎻
  Som du säger, hon har valt all uppmärksamhet själv . Och hon tjänar bra på det.

  Svara

   Den här fioljäveln är redan tjatig.

   Svara

    Din bitterhet är redan tjatig.

    Svara

     Hur fan fick du det till bitterhet?

     Svara

    Äh den är en gammal klassiker.

    Svara

   Fråga är om pengar är viktigare än lycka?
   Bianca tycks föredra pengar

   Svara

  Har svårt att ta någonting här inne seriöst när det är så himla tydlig favoritisering av de du skriver om. Jag hade önskat att bloggen kunde vara neutral och att dina känslor lämnades utanför. Finns flertal personer du aldrig skulle skriva ett liknande inlägg om tex.

  Men till inlägget så känner jag lite att som man bäddar. Hon har själv valt att vara öppen med deras av och på relation och då är det väl helt förståeligt att folk börjar undra hur det står till med känslorna egentligen. Jag har svårt att se en framtid mellan de två. Bianca vill väldigt gärna ha barn och snart, men hon är i en relation med någon hon inte kan bo tillsammans med. Visserligen har t.ex Nour visar att det går alldeles utmärkt att vara särbo och ändå föräldrar, men det är inte det livet Bianca gett sken av att hon är ute efter. Men vad vet jag.

  Svara

  Om man ger sig in i leken får man leken tåla liksom, hon tjänar dessutom sjukt mycket pengar på att dela med sig av sitt liv. Men allt kostar och man får tyvärr ingenting gratis.

  Svara

   Vem bestämde reglerna på leken då?

   Svara

    Vad har det med saken att göra?

    Svara

    Wtf? Det är väl allmänt känt att om man är offentlig och pratar om sitt förhållande hela tiden så lägger sig folk i?

    Svara

     Det är allmänt känt att folk gör så men vem bestämde att det är rätt och att det är det man ska få tåla?

     Svara

      Det spelar väl ingen roll vem som bestämde det? Vem bestämde att man får tåla mycket folk i mataffären en fredagseftermiddag? Vem bestämde att man får tåla smulor på lakanen om man äter chips i sängen? Livet kommer med massa tråkiga konsekvenser.

      Svara

       Din säng är full med chips för att du låter det bli så inte för att livet kommer med massa tråkiga konsekvenser.

       Svara

    Bianca själv…om hon hållit sin relation privat så hade hon ej behövt det här.

    Svara

  Jag tycker inte att det är sjukt. Den här damen, Bianca, har med glädje bjudit in främlingar i drivor till deras förhållande och gjort det till ett jippo. Det är klart att folk kommenterar en reality-show, där borde Bianca ha skyddat sitt privatliv mer. Om hon verkligen hade gjort slut med sin pojkvän så hade hon inte haft problem med att folk skrev negativt om honom.

  Bianca vill att folk ska prata om henne, men de får bara säga det hon vill. Nu fungerar världen inte riktigt så. Bianca kan ju välja att inte visa upp just förhållande-delen av sitt privatliv i media och sociala medier. Då slutar folk spekulera. Förlorar hon pengar på det eller?

  Intressant att hon genom sina kanaler och reality-såpa försöker styra narrativet – vad som sägs om henne. Men sånt går inte att styra.

  Sen tycker jag inte att vi ska jämföra Bianca Ingrosso med blyga människor som har svårt att prata med sin familj… Bianca har aktivt valt det här livet, och hon kan hoppa av karusellen när som helst.

  Ursäkta långt inlägg, det här väckte något i mig 😁

  Svara

   Bianca om någon har väl visat att hon pratar om precis allt på ett ganska gränslöst sätt.

   Svara

  Det går väl att ha olika social medier utan att blotta sig totalt. Det handlar ju om att välja, om BI inte förstår att välja rätt så får hon ju ändra sin inställning till det hela och tänka om.

  Svara

  De som finns i sociala medier och som deltar i realitys kan väl lite själva välja hur gränsen suddas ut mellan det privata och publika? Denna blogg har väl också bidragit en del till att det suddas ut mellan privat och publikt och du har väl gjort inlägg om B och P:s av – och på-förhållande? Tror inte Bianca tycker det är svårare att berätta för en miljon än för hundra eller fem, hon har dessutom sagt att följarna är hennes vänner och dem som hon berättar saker för först. Men absolut är det nog jobbigt när pojkvännen anklagas och får påhopp.

  Svara

  Bianca ”måste” inte sitta och basunera ut om sitt förhållande. Det är ett val hon själv gjort (fortfarande gör) och får stå för det i efterhand. Känns mer som att hon söker sympatier här än något annat. Ingen förtjänar hat och jag menar heller inte att ”hata” på henne här, men tycker att hon borde tagga ner med vad hon väljer att lägga ut för hela Sverige att se och höra. Tänk en gång extra innan man trycker på publicera. Rykten och skvaller kommer alltid finnas för det är så människor är, men i hennes fall borde hon snarare försöka lära sig att ignorera detta och sätta gränser. Huvudsaken är att HON vet vad som föregår i hennes liv och i sina relationer. Tycker det är så himla tråkigt när tjejer som hon hela tiden måste gå efter vad andra tycker / tänker.

  Svara

  Svårt att ta Biancas parti i att det är synd om henne när man kan skratta hela vägen till banken – som vi brukar säga. Med andra ord: ännu ett inlägg där vinkeln inte funkar…

  Svara

   Svårt att ta hennes parti bara för hon tjänar pengar?

   Svara

    … tjänar pengar på stt involvera folk i sin relation och sen klagar på att folk lägger sig i.

    Ja!

    Svara

  Jag tycker nog inte det är så sjukt egentligen. Man kan inte livnära sig på att ens privatliv är underhållning och sedan bli förvånad över att folk har en åsikt om ens privatliv.

  Hon måste för övrigt inte alls bemöta något. Hon skulle utan problem kunna sluta dela med sig av detaljer om sitt kärleksliv och låta bli att svara på kommentarer.

  Svara

  Han vill bara att hennes stjärnglans ska gynna honom. De hann inte bli ihop förrän han skulle bli instagramkändis

  Svara

  Många är helt gränslösa 😥

  Svara

  Bianca, dumpa honom och bli tillsammans med mig istället!

  Svara

  Jag har aldrig någonsin haft känslor för en annan människa så jag känner att jag verkligen inte kan inte relatera till ”… hur skör den kan vara”. Känner mig som en cementklump. Kan ändå inte förstå hur Bianca m.fl orkar med offentligheten

  Svara

  Alla måste ju få göra det dem vill och gör detta Bianca lycklig är det ju bara bra för henne! Ingen kan säga vad hon ska och inte ska göra. Men jag tycker det är viktigt att alla hennes följare förstår att ett i sunt förhållande så gör man oftast inte slut flera gånger per år.

  Svara

   Att inbilla sig att man är lycklig för att man är naiv är inte att vara lycklig.

   Svara

    Ja varken du eller jag har ju egentligen någon aning om det är lycka eller naivitet. Det är ju heller inte vår sak att avgöra. Tycker egentligen det viktiga är att inte låtsas som att det är ett normalt förhållande för alla kids som följer henne.

    Svara

     Det är naivitet. Och det är naivt av dig att tro något annat.

     Svara

      Jag är inte samma anonym som 18:39 utan den ovan. Håller med om att det är viktigt att inte normalisera deras förhållande.

      Svara

     Tycker du Bianca verkar vara lycklig?
     Aldrig nöjd, alltid arg, alltid irriterad, deprimerad, otrevlig, och har ätstörning.
     Var tycker du lyckan i hennes liv finns?

     Svara

  Hon måste inte vara influencer, och dela med sig av kapitel 718 om sitt kärleksliv.

  Svara

   +1000. Men som så många nuförtiden vill hon äta kakan och ha den kvar.

   Svara

    precis! Man kan inte vara en offentlig person och visa sitt privatliv som underhållning i en serie och sen bli upprörd över att folk ”lägger sig i” och tycker saker. Hon har en serie om sitt liv, då blir det som visas i serien också betraktad som en serie och tittarna diskuterar innehållet – precis som vilken annan serie som helst. Det är ingen raketforskning direkt

    Svara

    Bianca är bara för mycket
    Klanen….👎

    Svara

   Nä de måste hon inte, men hon vill ju ha del av dem pengarna man kan tjäna på det.. det skulle hon nog inte kunna tjäna på något annat jobb som hon skulle kunna jobba med då hon ju inte har en adekvat utbildning.

   Svara

  Önskar läsa mer om Bianca, tycker hon är betydligt mer intressant än de flesta andra influencers 🐝

  Svara

   Varför tycker du hon är intressant?

   Svara

   jag tycker hon är otroligt tråkig att läsa om, har ledsnat på henne så mycket då hon ska synas i princip överallt, frontar/gör reklam för alla märken typ. SÅ uttjatad, inte alls intressant eller trovärdig!

   Svara

    Håller med.. kan bara inte med att se på Talang så länge hon är med. Så gapigt och härjigt med Bianca och den där andra kvinnan. Usch. Blir bara jobbigt och överdrivet.

    Svara

  Philipe gör ju slut med Bianca och skaffar sig en ny tjej som kk (alternativt flera stycken) direkt. Måste vara så fruktansvärt för Bianca, hon har ju sagt själv att hon vet exakt allt han gör för att hon stalkar honom i dessa perioder.

  Tänk att hon drömmer om en familj, bröllop mm. och så prioriterar han att få nya kk:s emellan åt för att sedan gå tillbaka till henne. Litar dock på att Bianca vet vad som är bäst för henne! ❤️

  Svara

   Usch så vidrig han är, stackars henne, hon förtjänar verkligen någon som älskar henne på riktigt. Håller dock inte med om att hon vet vad som är bäst för henne men får hoppa på att hon vaknar en dag

   Svara

   Kan du tänka dig Bianca som mamma?
   Hon vet ju ingenting och kan ju ingenting. Hur skulle hon klara av ett liv som mamma?

   Svara

    Kan inte förstå att hon är 25. På beteendet verkar hon vara 18-19….

    Svara

     Snarare 14.

     Svara

  Ingen kommentar på 45 minuter? Vad är det här? Vad händer?

  Svara

   Moddas alla kommentarer nu eller? Verkar ha varit avstängt.

   Svara

  Ja, det är säkert jättejobbigt för Bianca. Just därför kan det vara bra att lämna sina relationer utanför det offentliga livet. Biancas följare anser ju sig vara hennes därför, och således ha rätt att veta vad som pågår. Hela influencerkulturen är ju uppbyggd på att följarna ska känna sig viktiga och att ett personligt band till influeraren.

  Svara

  Håller med. Dessutom är de fortfarande ganska unga och säg den som inte haft ett stormigt förhållande som ung. Har man inte haft det själv så har man ju haft den där vännen som gått tillbaka till samma kille 10 gånger.

  Svara

   Men Guuuud hon är ingen tonåring, hon är 25.

   Svara

  Kan inte sätta mig in i hur det känns för det finns inte i min värld att jag skulle dela med mig om mitt allra mest privata till en miljon okända människor.

  Svara

  Mitt ex dumpade mig förra veckan och jag trodde att ”fan, den här snubben är nog den rätta för mig” och så fort vi började att prata om saker som bör förbättras som var det väl enklare att göra slut än att jobba på det förhållande man har. Han gjorde slut trots att han älskar mig.
  Med det sagt så tvivlar jag inte på att hennes pojkvän älskar henne men oavsett om han älskar henne så kan jag inte förstå varför man väljer att ta tillbaka personen första, andra, tredje osv gången. Är det hälsosamt?
  Sen vet vi väl inte om varför de har gjort slut alla de andra gånger men behöver man göra slut med en person flera gånger för att förstå att de är ”den rätte” för en så vettefan om personen faktiskt är den rätte för en. Kärlek ska inte behöva göra ont. Jag kan tycka att man ska inte behöva göra slut med någon för att förstå att man är menade för varandra.

  Svara

   Det finns människor som hittar tillbaka till varandra senare i livet (eller det kanske mest sker på film, vad vet jag) men då tror jag att det krävs mer tid att mogna och uppleva saker åt varsitt håll än att bara köra on-again-off-again med några månaders mellanrum.

   Svara

  Men det går inte att bortse från att det är publikt.
  Bianca måste inte fläka ut sig för miljoner människor. Låt oss vara brutalt ärliga nu.
  Hon gör det för att slippa sitta i kassan på ICA. (OBS! Ingen diss mot de som jobbar i kassan, jag respekterar alla som jobbar hårt och ärligt)
  Hon har varken kvalifikationer eller utbildning till något annat. I synnerhet inte något som är välbetalt.
  Men vi ska ändå tycka synd om hennes utsatthet, eller? Jag fattar inte faktiskt.
  Hon väljer ALLT det här och hon får furstligt betalt. Och jag tror dessutom att en stor del av dramat är kryddat för att skapa mer intresse.

  Svara

   Är det det hon får betalat för? Realy? Att alla ska få slänga skit på henne för att hon bjuder på underhållning som era nyfikna prickar inte kan hålla er från att ta del av?

   Svara

    Din nya ”holier than thou” attityd är så sjukt tröttsam! Stanna på din egna blogg!

    Svara

     Du är tröttsam. Håll dig borta från BB.

     Svara

    Håller med Trh. Bara för att någon valt ett liv i offentligheten betyder inte det att personen ska acceptera att få massa elaka kommentarer.

    Svara

   Det där var oerhört nedlåtande. Både mot de som jobbar på Ica (även om du försökte rädda situationen genom att skriva ”obs” Ingen diss” så är det ju exakt vad det är – en rejäl diss). Och mot Bianca.

   Hon saknar utbildning och kanske inte är supersmart, men jag är övertygad om att det finns en mängd jobb hon skulle kunna ta/få. Inom sådant som hon har kännedom om: tv, pr, underhållningsbranschen eller makeup. Hon är oerhört kameravan, kan branschen.

   Och förmodligen kommer Caia och hennes andra bolag att växa så mycket att hon egentligen kan försörja sig bara på egna produkter utan att behöva göra samarbeten eller ”fläka ut sig” i Wahlgrens värld eller på Youtube.

   Personligen är jag trött på hela Wahlgrensklanen och hoppas Wahlgrens värld m.m. dör ut med tiden (tycker det har gjort sitt nu, med råge) och jag tillhör heller inte Biancas målgrupp (småtjejer). Men det är oerhört dumt att påstå att hon gör det för att slita ”kassan på Ica”. Hon har definitivt kvalifikationer för andra, mer välbetalda, jobb.

   Däremot håller jag med dig om dina slutord, att en hel del av detta är kryddat för att skapa intresse. DET är jag också övertygad om att det är!

   Svara

  Tycker dom är modiga som vågar öppna upp sina hem för alla tv-tittare!

  Svara

  Fattar ingenting av detta inlägg. Hon behöver väl inte skriva någonting om detta, hon skulle väl bara kunna ignorera kommentarerna?

  Svara

   Kommer det att få kommentarerna att sluta ramla in om hon håller tyst? Nej.

   Har hon rätt att säga ifrån att detta gör henne ledsen och hålla fingrar och tår korsade på att det kommer fungera och få folk att tänka till? Ja!

   Svara

    Har de tystnat de gånger hon sagt ifrån tidigare om saker?

    Svara

     För allt vad vi vet så kan det ha dämpats efter att hon har sagt ifrån. Vad vet vi?

     Eller sitter du på någon annan information?

     Svara

      Nu fabulerar du!

      Svara

       Va?

       Svara

    The real hmm när du vet att du är väldigt oönskad här i kommentarerna varför fortsätter du att komma hit och förpesta?

    Svara

     Jag tycker att jag har fått mycket medhåll här. 🙂

     Svara

      Och det är så kul för dig, att få vara kärringen mot strömmen varje dag! So fun!

      Svara

  Hänger inte med i turerna riktigt, har de tagit paus NU? Så otroligt påfrestande att försöka ha en relation med någon som det, vad det i det här fallet verkar som, inte riktigt går att få ihop allt med?! Men förstår att det är svårt att gå vidare när känslor är inblandade, men vad får dem att tro att det kommer sluta annorlunda nästa gång? Följer inte Bianca så måste fråga, har hon sagt vad dessa turer beror på? GÅR det bara inte eller orsakas de ständiga uppbrotten av något mer konkret? 🙁

  Svara

   Nej de har ingen paus nu, de är mer kära än någonsin nu typ. Kom att tänka på när jag ser ditt nick att nu har det ju uppdagats att kosmetika-industrin är en klimatfara, att den bidrar till stora miljöutsläpp, så nu är smink-branschen också en miljöfara. Caias smink tillverkas väl för övrigt i en stor fabrik i Italien?

   Svara

    Caias smink tillverkas i fabrik i Italien, inte så miljövänligt med andra ord.

    Svara

   Nej han gör slut med henne typ var sjätte månad och då är han med andra, hon stalkar honom, blir så ”stark i sig själv”, sen skickar han ett sms där han påstår att han älskar henne (när han knullat klart) och hon tar tillbaka honom. Så hälsosamt

   Svara

    Fy fn. Att inte någon vuxen säger till Bianca och pratar med henne ordentligt, någon som är lite mer livserfaren kanske, typ hennes äldre morbröder kanske? iofs skulle hon väl inte lyssna på dem men ändå.

    Svara

  När två personer är mediekåta blir det såhär. What goes around comes around.

  Svara

  Man väljer väl själv vad man vill visa upp på sociala medier? Det är ju inte de i sig som suddat ut gränsen, utan snarare användare som inte har integritet utan delar med sig av allt, inklusive lite väl privata saker.

  Svara

  Bara att stänga sociala medier och skaffa ett riktigt jobb.

  Svara

   Ställer min fråga som jag aldrig tycks få ett svar på. Hur definierar du vad som är ett jobb?

   Svara

    Vad är ett jobb enligt dig TRH?

    Svara

     Något du gör som du får betalt för enligt mig iallafall. Själv då?

     Svara

      Samma för mig. Lägg också till att du betalar skatt som du ska.

      Svara

      Prostitution är alltså ett jobb?

      Svara

       Betalar de skatt?

       Och som svar på din fråga så ja i många länder är det ett jobb. Om du vill ha en åsikt om det är rätt eller fel får isf bli en annan fråga.

       (Jag personligen tycker mestadels att det är fel, men det tycker jag om fler jobb som dessutom är etablerade.)

       Svara

        Jag frågade Murderino!

        Svara

         Buhu du fick svar från fel person. 😢 🎻

         Svara

         Då kanske ni två ska ta den här diskussionen på mail mellan er två om ingen annan får lägga sig i. Det här är ett öppet kommentarsfält.

         Svara

     Hade varit roligt att höra trh definiera vad ett riktigt jobb är dock. Men förväntar mig inget svar, hen är mer sugen på att komma med ifrågasättanden än klargöranden.

     Svara

      Mitt åt.
      Ser att hen kommenterat ovan.

      Svara

       AI: Men nu har du fått ett svar. Faktiskt flera. Ser mycket fram emot ert. 👍

       Svara

        Jag har aldrig uppmanat ngn att ”skaffa ett riktigt jobb” så känner mej inte så manad, tycker att är någon benägen att betala för en tjänst så är tjänsten de facto ett jobb, kort sammanfattat.

        Däremot tror jag, som jag skrev nedan, att hon hade mått bra av ett jobb där hon inte behöver ha sig själv som själva valutan om du förstår vad jag menar.

        Svara

         AI: Men säg mig vilket jobb du kan ha där du, dig själv aldrig är valutan? Jag känner inte till ett enda ett.

         Och… ”Jag har aldrig uppmanat ngn att ”skaffa ett riktigt jobb” så känner mej inte så manad…

         Inte jag heller men ändå uppmanade du mig att komma med en definition, eller hur? I call BS. 😉

         Svara

          Ja, vad kan jag säga, kände för att veta vad du tyckte, kände inget större intresse av att dela själv.

          Så fungerar samtiden my dear.

          Svara

          bullshit

          ”Men förväntar mig inget svar, hen är mer sugen på att komma med ifrågasättanden än klargöranden.”

          du ville bråka

          Svara

      Hmms stora intresse är att diskutera, oavsett vad det gäller och i meterlånga kommentarer. Håll dig till din blogg.

      Svara

       Snällaaaa gå inte in i diskussioner med denna galna människa

       Svara

        Nä, hon ger sig ALDRIG

        Svara

         Det gör inte anonym heller. Hade anonym slutat hade hen inget att säga längre.

         #glashus

         Svara

     Förstår inte varför min åsikt om vad som är ett jobb är intressant eftersom att jag inte klagar på folk som är självförsörjande och dessutom betalar skatt.

     Så en gång för alla vill jag höra från dem som uppmanar en person som kan uppbringa sitt uppehälle vad sjutton i så fall är ett ”riktigt jobb”.

     Men jag kommer inte få ett svar från er som klagar, eller hur?

     Svara

     Piggt: Och eftersom att alltid är andra, tex du, som klagar på folk som tjänar mycket pengar för något ni tycker är oförtjänt, alltså inte jag som klagar, så är nog den mer rimliga slutsatsen att Biancas med fleras liv är en öm tå för er.

     Ergo problemet är inte mitt utan…..

     Svara

      Jag trodde inlägget handlade om Biancas privatliv. Jag följer en hel del influensers och har inga problem med att de tjänar mycket pengar. Bianca vill dock både äta kakan och ha den kvar.

      Intressant att du inte bemötte mitt påstående om dig.

      Svara

       Nej jag har inte för vana att bemöta halmgubbar. 😊

       Svara

        Vad är din definition av halmgubbe?

        ”Allvarligt trh, om inte du googlar vad en halmgubbe är och börjar använda det korrekt så kommer mina ögon explodera snart.”

        https://bloggbevakning.se/2019/08/17/oppet-spar-175/

        Svara

         Min definition, och som också är vedertagen är att en halmgubbe är är en form av argumentationsfel. Halmdockan/ gubben, består i att debattören först bygger en nidbild av motståndarens åsikter och argument och sedan argumenterar mot denna nidbild. De förvrängda argumenten framställs som absurda och blir därför lätta att argumentera mot.

         Dvs du kommer med ett lösryckt påståenden för att lura in mig i att debattera om något som inte är sant i avsikt att deflektera från huvudfråga, dvs skifta fokus från det jag frågar efter till min person och karaktär.

         Vilket är din, som ingen annan kommer hålla med om.

         Och kan jag NU få höra vad är ett ”riktigt jobb”?

         Svara

          Håll dig till den definitionen då och sluta kalla något halmgubbe så fort du har slut argument.

          Svara

          Hel onödigt att uppmana mig till något jag redan gör.

          Min uppmaning till dig, sluta och bygg mig halmdockor när du har slut på dina argument och håll dig till sakfrågan.

          Svara

          Och så var det den där lilla detaljen att använda det rätt också. Borde väl gå att googla det också.

          Svara

          Nej det är den där lilla detaljen att du inte förstå vad du gör men att jag har helt rätt för mig. Men testa du att googla på det. Tror dock inte att du kommer lyckas för det är något som du måste komma till insikt själv om.

          ”Halmdocka (halmfigur, halmgubbe), engelska straw man argument, är en form av argumentationsfel. Halmdockan består i att debattören först bygger en nidbild av motståndarens åsikter och argument och sedan argumenterar mot denna nidbild.[1][2]

          De förvrängda argumenten framställs som absurda och blir därför lätta att argumentera mot. De verkliga argumenten låtsas debattören inte ha hört. Halmdockor kan leda till att en debatts fokus fjärmar sig från kärnfrågan. Jämför rävsax.”

          från wiki

          Svara

          Men ”anonym” svara nu, vad är ett riktigt jobb? Det är frågan här. Inte vad som är en halmgubbe elller vem som har en öm tå.

          VAD ÄR ETT RIKTIGT JOBB?

          Svara

          Jag behöver inte svara för jag har aldrig påstått att Bianca inte har ett riktigt jobb.

          Svara

          (Däremot har jag 18.31 frågat andra varför de anser att hennes jobb inte är riktigt)

          Svara

          Men håll käften då.

          Svara

          Så länge jag inte är blockad här så har jag lika mycket rätt att kommentera som du. Tråkigt för dig.

          Svara

          Och du har fel om att trh inte vet vad en halmdocka är.

          Svara

          Ok. Vi säger så.

          Svara

          Ja det är fett synd för du är fett dryg.

          Svara

          Och själv är du en liten solstråle 🌞

          Svara

          Nej jag är ingen solstråle. Jag är fett sur på hur ni håller på och aldrig kan svara på en rak fråga utan tar till personangrepp istället. Jävla trams.

          Svara

          Men jag har aldrig påstått att bianca inte har ett jobb. Jag har ju precis som ni bett de som påstår detta att svara på vad de anser är ett jobb. Vad vill du att jag ska svara på?

          Svara

          Vad är det du inte förstår? Håll dig till frågan och sluta dilla om halmdockor och ömma tår.

          Svara

          Såja. Scrolla vidare om du inte vill diskutera halmdockor.

          Svara

          Haha. Väx upp.

          Du kan be mig hålla käft hur mycket du vill. Du bestämmer inte över mig och vi ses i ett annat kommentarsfält. Jag släpper det här nu, tänker inte bråka med dig ikväll.

          Svara

          Det kommer hända precis samma dag som DU har växt upp och slutat bestämma vad andra ska göra.

          Svara

     👍🤣

     Svara

    Det är ju inte ett svar på frågan. Prova igen!

    Svara

    Varför räknas inte det som ett jobb? Alltså en uppriktig fråga till er som inte tycker det.

    Svara

   Varför är det bättre att sälja sin kreativitet och hjärna än sitt utseende?

   Och säljer inte tex en psykolog sin själ? Eller en socialarbetare?

   Tycker du inte att det mer är du själv som behöver jobba på dina värderingar om andra människor?

   Svara

    Vad tror du en osäker och ätstörd tjej skulle må bäst av, att tjäna pengar på och bli bedömd för sin kreativitet och hjärna eller sitt utseende och privatliv?

    Svara

     Vad har din fråga till mig att göra med AIs påstående att göra?

     Och vem är du att avgöra vad och vilket jobb Bianca skulle må bäst av? Jag tänker inte tro så mycket om mig själv att jag ens tänker försöka ge mig på den analysen. För jag är övertygad om att hennes familj vet det mycket bättre än du och jag gör.

     Svara

      Oj, såg nu också att du tycker jag är dåligt på att värdera människor.

      Jag tror helt enkelt att B är en skör person, baserat på vad jag sett och den familjen är frikostiga med allt.
      Och utifrån den värderingen tror jag hon hade mått bättre med ett arbete där hon inte är valutan.
      Slut. Frågor?

      Svara

       AI Nej jag har inte skrivit att du är dålig på något alls. Läs om läs rätt.

       Nej jag har inga frågor på din analys och varför du gjort den.Jag har en fråga om hur du tycker att du är rätt person att göra den bedömningen? Har du ens träffat henne?

       Svara

        Ja, jag är rätt person att göra den bedömningen, jag är utbildad och har träffat henne.

        Svara

         Och jag är kungen.

         Svara

    Var skrev jag att det var bättre?

    Svara

     Nä hä då ber jag om ursäkt, även om du här säger emot dig själv från klockan 19:01.

     Varför skrev du det du skrev klockan 18:12 och hur tillförde det något till ämnet?

     Svara

      Jesus christ dude

      Svara

       Men Jesus christ dude, bara svara vad som är ett riktigt jobb då så får ni slut på det.

       Men det kommer ni inte göra för allt ni kan komma på kommer Binaca att uppfylla och då kommer ni stå med rumpan bar.

       Svara

        Ja och vi andra slipper scrolla meterlånga diskussioner om sidospår.

        Svara

  Poor little rich girl …

  Svara

   Även rika kan ha psykiskt ohälsa, ha kärleksproblem och annat jobbigt. Precis som vi andra.

   Svara

  Hur resonerar du nu Camilla? Ingen har sagt att hon måste förklara sig för en miljon personer. Det är ju hon själv som valt att göra det och tjänar jättemycket pengar på att skriva inlägg av typen ”göra slut” och ”bli ihop” Hon gjorde det i sin tidigare blogg, podd, insta och i WV, så det är inte direkt någonting som inte har varit hennes aktiva val.

  Svara

  Nej Camilla det är varken sociala medier eller reality shows som suddat ut gränsen mellan det privata och publika utan det har Bianca gjort alldeles själv. Som man bäddar får man ligga.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Onödigt att skriva det här, och skapa ett sådant rykte, eftersom att det är just rykten. Finns vissa besatta som skriver en massa sjuka konspirationsteorier om vissa andra, som skapar en massa rykten felaktiga rykten alltså.

   Svara

  Känner att det är tur att de inte har barn. Folk som har ett av och på förhållande drar med sig andra tyvärr. Det är bråk, folk söker tröst och så håller det på. _Nej jag pratar inte om Bianca nu._ Folk orkar tyvärr inte hur mycket och hur länge som helst när någon nära har ett av och på förhållande. Folk får nog och orkar inte gå igenom att hjälpa sin kompis/ familjemedlem hur länge som helst då de vet hur det kommer att sluta.

  Det bästa vore att sluta att träffas men det böir svårt när man är rätt för varandra.

  Svara

   Eller så hade de kanske, likt många andra, vuxit in i ansvaret när/om de fått barn. Är rätt vanligt att det händer.

   Svara

    Bättre att bli vuxen och stabil INNAN man försöker skaffa de där barnen..

    Svara

     Jo visst, men jag menar bara att det finns många omogna och mindre stabila som har skaffat barn och vuxit upp och tagit ansvar. Både i sig själva och i relationen till den andra föräldern. Man ska inte döma en förälder baserat på hur den är innan barnet kommit.

     Svara

      Så vadå, man ska chansa? ”Han kanske blir braaaa så vi provar med ett barn!”. Så dumt så jag orkar inte.

      Svara

       Nej det menar jag inte. Läs om vad jag skrivit och sluta lägg ord i munnen.

       Svara

       Fast det finns ju massa människor som varit hur stabila som helst, skaffat barn mycket genomtänkt, och sedan har det går åt skogen likväl. Den bästa pappan jag känner har faktiskt barn med en tjej han dejtat i typ en kvart (okej, två-tre månader) innan de blev gravida, de lyckades hålla ihop i ett år efter barnets födelse, sedan sprack det. Nu är barnet typ 2.5år och guuud vilken unge. Hon är helt otrolig, alla som möter henne blir blixtförälskade (inte minst jag) och hennes mamma (alltså min kompis ex) går verkligen inte av för hackor hon heller. Så ungen har två toppenpäron som funkar som bästa vänner, en massa bonusvuxna som älskar henne till tusen, och ja, ett toppenläge helt enkel. Det andra toppenexemplet på riktiga stjärnföräldrar jag känner till är min bästa barndomsväns föräldrar. De har varit ett team i typ 45 år & ligger fortfarande i topp. Så delad förstaplats till dem och sedan kommer alla andra lägre ned på pallen, oavsett hur, när och med vem de fick barn. Tog upp detta för att exemplifiera att barn ändrar så mycket att knappt något går att förutse. Så man vet aldrig… 😉PS. Min egen mamma är såklart den allra bästa föräldern alla kategorier men min far var dessvärre näst intill helt oduglig så de kvalade inte in i denna ”partävling”.

       Svara

      Nja, det vanligaste är väl ändå att det blir mycket jobbigare med barn än man kunnat föreställa sig och relationen blir ännu mer lidande? För att inte tala om barnet som hamnar i kläm med allt tjafs.

      Svara

   Man är nog inte rätt för varandra om man gör slut stup i kvarten

   Svara

   Tänker också att Bianca är trasig efter hennes föräldrars eviga bråk och det pappan utsatte familjen för. Hoppas hon väljer bort Philippe till pappa för hennes framtida barn, när han väljer bort henne en gång per år för att få leka runt med kk:s.

   Svara

  Såg Philippe senast på hennes youtubekanal som hon släppte i torsdags och det var inspelat förra helgen. Då hade de en mysfrukost tillsammans osv

  Svara

   Aaaa och han med sin jävla telefon, så störig snubbe🤮

   Svara

    Det är väl inte störigare än att Bianca har näsan i telefonen 24/7?

    Svara

  Inga kommentarer på länge… hade du låst och modererar allt? Verkar som att något hänt som gör att du nu backar… långa snälla inlägg. De som finns i sociala medier och som deltar i realitys kan väl lite själva välja hur gränsen suddas ut mellan det privata och publika? Denna blogg har väl också bidragit en del till att det suddas ut mellan privat och publikt och du har väl gjort inlägg om B och P:s av – och på-förhållande? Tror inte Bianca tycker det är svårare att berätta för en miljon än för hundra eller fem, hon har dessutom sagt att följarna är hennes vänner och dem som hon berättar saker för först och är ett stöd för henne. Men absolut är det nog jobbigt när pojkvännen anklagas och får påhopp.

  Svara

   Det kanske har med Camillas kommande bok att göra?

   Svara

    Eller på att hon stängde av i föregående inlägg och glömde sätta på det igen, eller så var hon rädd för kritik.. vem vet.
    Att hon backat och blivit mer snäll beror nog på annat än att skriva bok…men visst kanske en strategi för att sälja böcker, fler kanske vill köpa av en snäll än en elak person inte vet jag he he

    Svara

     Man kan ju mogna också. Bli mer reflekterande, ödmjukare, lära av sina misstag osv… Händer tack ock lov rätt många av oss. Varför skulle Camilla vara ett undantag…?🤔

     Svara

    Har ni hört hennes poddmedverkan hos PT-Fia för någon dag sedan? Vad tycker du om CamCams nya förklaring till varför hon startade bloggbevakning och kan det kanske ha något med den nya boken att göra? En ny framtoning?

    Svara

     Vad var det för förklaring?

     Svara

      Undrar också. Har svårt att tro att en bok som handlar om influencer-branschen kan vara särskitl intressant och sälja, intressant att något bokförlag nappade på det men å andra sidan så kan man väl betala själv för att få ge ut en bok. Kanske alla bella-inlägg som betalat för boksläppet typ.

      Svara

       Från början var det ju iallafall för att vara ett föredöme på nätet för sina bonusbarn. Vad är det nu?

       Ett föredöme kan jag tyvärr inte tycka att den här bloggen är, med tanke på hur många inlägg formuleras och triggar igång skitsnack, fokuseringen med endast negativa inlägg om enstaka personer, de kommentarer som får stå kvar om vissa utvalda osv. Vore intressant att veta Camillas resonemang angående att vara förebild?

       Svara

  Nej jag tycker inte man har rätten av häva ur sig elakheter vare sig till kända el okända

  Svara

  Det komiska är att när det är slut i deras program då har de redan blivit ihop i realtid och ibland tvärt om.

  Svara

   😂

   Svara

  Jag tycker det är sorgligt att vissa kvinnor men även män har förväxlat kärlek med brist på självrespekt. De låter sig bli trampade på i tron om att kärlek övervinner allt men glömmer att den kärlek som det talas om är kärlek från båda sidor. Om en sida älskar och en struntar i så kompromissar alltid en sida vilket är ensidig kärlek. Att nån säger att den älskar en betyder inget när den inte visar det.
  Vad har man för kärlek för nån om man dumpar denne var sjätte månad, har sex med andra och sen går tillbaka till personen? Ingen alls. Det är inte kärlek, det är brist på självrespekt hos den som tar tillbaka och ren lust hos den som kommer tillbaka. Är det Disney som fått in i tjejers huvuden att det är så kärlek ska vara? Att kvinnor ska vänta på att män blir ”bra” när det finns så många bra män redan? Eller har folk bara så lite kärlek för sig själva att de inbillar sig att nån som behandlar en som skit älskar en och att de tror det är bättre än att vara själv?
  Om målet för Bianca och hennes kille är barn, samboende och giftermål och de inte klarar av att bo ihop utan måste pausa hela tiden är det helt enkelt inte rätt för varandra.

  Svara

   Åh herregud, sorry för Wall Of text blev längre än jag trodde

   Svara

   En man som älskar en gör inte slut för att vara med andra.

   Svara

    Ja precis

    Svara

   Bra skrivet, ja vi kvinnor har hjärntvättats. Tänk på alla romantiska komedier och hur de har börjat diskuteras ”om den manliga huvudkaraktären inte hade varit snygg så hade det varit stalking” och det är sant.

   Äkta kärlek är odramatisk.

   Svara

  Håller med helt. Hon fattar verkligen inte att hon är värd bättre.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Fast oj vad butthurt? Man kan tro du är Bianca själv. Jag håller med ts, så självgod och dryg är han. Grisig vet jag inte men hans beteende är det absolut, blä.

   Svara

  I boken Höstdåd av Anders de la Motte, finns en karaktär som heter Caia Bianca, en 50-årig avdankad dokusåpestjärna som numera har ett eget sminkmärke.

  Svara

  Ni som skriver att P gör slut och skaffar sig kk för att sen komma tillbaka, hur vet man detta? Ser bara på youtube/insta men han framstår/ger sken av att vara väldigt snäll där.

  Svara

   För att Bianca själv sagt det

   Svara

    och alla bara litar helt blint på hennes ord? utan att höras hans sida också?

    Svara

   För att ens vänners vänner är det. Eller för att man själv är bekant med Philips alla kk:s.

   Vidrig kille, stackar Bianca… Vill bara rädda henne från det där förhållandet.

   Svara

    Men hon är väl inte blind eller utan hjärnceller? Hon är en vuxen kvinna som borde kunna fatta sina egna beslut men hon beter sig som en fjortonåring. Hon har inte vuxit upp alls.

    Svara

  Varför har min kommentar inte godkänts?

  Svara

   Alltså, jag skrev ett svar på ett inlägg där snabba städtips efterfrågades i ett tidigare ÖS. Svaret bestod typ av tips om papperskassar, mikrofiberdukar och fruktfat. Fastnade direkt i ett modd-filter. Tog typ ett dygn innan kommentaren blev genomsläppt. Tror alltså det där år något automatiskt. Kanske tar filtret randomiserade stickprov för att ge en idé av hur mycket mänsklig närvaro som behövs avs moddning osv. Jag vet inte. Skrev du inget jävligt så ta det inte personligt. Kommentaren kommer fram tillslut. 😊

   Svara

  FAST det är hennes val att dela detta? Då får hon ju också ta att folk lägger sig i.

  Svara

  Inte lätt i att komma utifrån till den klanen. Pernilla 2 skilsmässor, Niklas 2 skilsmässor, Linus skild. De ingifta kanske inte riktigt får plats.
  Men jag tror att Bianca kommer att fixa det, hon fattar, har insikt och är ödmjuk.
  Tror att Philip inte tycker att han valt att bli känd, han kanske inte vill det..då blir det slitningar.

  Svara

   Tvärtom. Hon är känd och drar in alla pengar. Han hatar att det inte är tvärtom.

   Svara

  20 besserwisserkommentarer från Ƭĥe real Hmm på en timme. Har du inget bättre att göra en lördagkväll? Kanske hänga på din egen blogg istället?

  Svara

   Hon står väl i kö till toan.

   Svara

    😂

    Svara

  Vad jobbar Philippe med? Han verkar bara vara hemma på dagarna om man tittar på hans instagram stories?

  Svara

   Han arbetar nog inte med något, men jag tror inte att han vill gå ut med det (för att han kanske tror att han förlorar sin manlighet) och det blev rena rama kaoset när Bianca gick ut med att hon försörjde honom för något år sedan. Jag har spekulerat i om det är därför han gjorde slut med henne. I Göteborg verkade han dessutom fortfarande bo tillsammans med sina föräldrar? Inget fel i det, men tror bara att han verkligen vill växa ur sitt skal men att han inte vet hur han ska göra, då han aldrig kommer att kunna ”slå” Bianca varken med intäkt eller kändisskap. Men tror han måste inse att det inte gör något. Hon kommer att älska honom oavsett vad 🙂

   Svara

    Har han inte skaffat något jobb efter tre års universitetsstudier i London?
    Utbildning är färskvara så i så fall borde han verkligen snabba på. Eller har han tänkt försörja sig på sin YT-kanal?

    Svara

  Camcam, förstår att du har mkt att göra men kolla kommentarsfältet ovan. Bidrar The real Hmm eller försöker hon bara tysta folk som
  inte håller med henne?

  Svara

   Hur tystar man någon genom att be dom förklara vad dom menar? Är det för att dom inte kan förklara så att det låter bra som dom blir tystade eller vad menar du?

   Svara

    Ah! The real som anonym. Men seriöst, förstår du att du går folk på nerverna? Eller är det ditt mål i livet?

    Svara

  Ni vet det finns forum ni kan hänga på va ni som skapar användarnamn o verkar hänga här hela tiden, rekommenderar inte Flashback ifokus är dock trevligt. Obs… säger inte ni inte ska kommentera här

  Svara

   ??
   Totalt obegriplig kommentar. Vad vill du säga?
   Försök uttrycka dig begripligt till att börja med.

   Svara

  Fast vill man inte få kommentarer om sitt offentliga liv, kanske man ska låta bli att göra det… offentligt….
  Hett tips!

  Svara

  Det är synd om Bianca. Visst hon är rik och bor fint. Men verkar ha en dysfunktionell relation och har ätstörning. Jag tror att hon i allra högsta grad har ätstörningen kvar. Det syns t ex på hennes sätt att hetsätaraktigt tugga maten. Hon tuggar otroligt snabbt. Det gör bulimiker ofta för att hinna få i sig mycket mat under kort tid för att sen kräkas. Hennes otroliga mängder mat i kombination med smal kropp och enligt henne brist på träning går inte ihop. Vissa har hög ämnesomsättning men det är inte så vanligt ändå. De flesta ni ser i sociala medier som äter mkt onyttigt och mkt fejkar antingen att de äter eller spyr/tränar överdrivet mycket. Tänk på det när ni avundsjukt tänker på hur de kan vara så smala och äta vad de vill. Oftast är det ett lidande och självplågande som ligger bakom. Tragiskt. Ta inte efter varken B eller andra. Ni förstår era organ med ätstörningar.

  Svara

   Förstör.

   Svara

   Bianca har ju pratat om just det på hennes instagram att hon lever med sin bulimi fortfarande, hon har inte velat ta tag i ätstörningen. Tycker det skickar ut sådana fruktansvärda signaler till hennes unga följare, att se på mig, jag har världens karriär, äter massa god mat som jag visar upp på instagram, har en pytteliten smal midja trots all mat jag äter, tjänar massvis med pengar, har haft bulimi i över 7 års tid men vill inte söka hjälp. Tror tyvärr många av hennes unga följare kopierar hennes exempel och struntar i att ta tag i deras ätstörning då Bianca inte gör det. Sorgligt.

   Svara

  Jag är Lisa Bass. Jag delar gärna mitt vittnesbörd. Min man och jag har haft många problem att leva tillsammans, han ger mig aldrig uppmärksamhet eller gör mig glad eftersom han blev förälskad i en annan kvinna utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom om det desto mer får han mig att känna sig ledsen och olycklig, mitt äktenskap började leda till skilsmässa eftersom han inte längre uppmärksammar mig. Jag älskar honom så mycket, förlorade integritet, allt mitt projekt stannade, jag var sjuk i 2 månader. Jag ville glömma honom men jag älskar honom och vill inte förlora honom, vi har gift i 5 år och han är allt jag kan kalla en riktig bästa vän och bäst i allt, mannen som hanterar mina problem perfekt, mannen som offer för min lycka. Jag ville ha honom tillbaka i mitt liv. Jag var så förvirrad. Mina vänner berättade för mig att köpa böcker om förhållanden, så jag gick online för förhållanden böcker medan jag stötte på en stavstång som heter ”DR AYOOLA”. Jag läste om honom, recensioner och vittnesmål så jag kontaktade honom omedelbart, förklarade mina problem för honom. Samma dag kastade han en förtrollning för mig och försäkrade mig i 48 timmar om att min man kommer tillbaka till mig och till min största överraskning efter 48 timmar kom min man som knackade på min dörr och bad om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen, jag skulle inte sluta prata om honom. Kontakta honom idag om du behöver hans hjälp via: e-post drayoolasolutionhome@gmail.com

  du kommer att se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.