Isabella Löwengrip – Ingen minns en fegis?

Expressen listar Årets kvinnor 2020 och sätter Isabella Löwengrip på plats 93 med motiveringen ”Ingen minns en fegis”.
”Ingen minns en fegis”? Är inte det ett lite märkligt sätt att sammanfatta Isabellas senaste 12 månader eller tror ni Expressen menar mer ”friskt vågat, hälften vunnet”?

För mig är ”Ingen minns en fegis” mer en kille som ställer sig och kissar i stark motvind.

Här är några andra kvinnor från Expressens topplista.
2. Greta Thunberg
3. Molly Sandén
6. Mia Skäringer
9. Kenza Zouiten Subosic
19. Gina Dirawi
20. Nour El Refai
21. Bianca Ingrosso
37. Kristina ”Keyyo” Petrushina
57. Johanna Nordström
69. Therese Lindgren
74. Stina Wollter
92. Julia Frändfors och Julia Lyskova
96. Linn Ahlborg
98. Rachel Bråthen Schoneveld ”Yoga girl”

Listan tar slut vid 100 men jag ger mig FAN på att det stod Camilla Gervide på plats 101. 🙂

Tack för tips!

203 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alla minns en lögnare.

  Svara

   Fast de värsta lögnarna är ju inte med på listan… Feg kan man inte anklaga IL för att vara iaf, det är modigt att våga satsa stort och ha stora ambitioner och vara öppen med sina mål och visioner. Hon är inte mer lögnare än andra trots att några envisa påstår och tjatar om det här och skriver det till leda här för att försöka övertyga om det. Jobbigt för somliga tydligen att IL fick vara med på listan.

   Svara

    Modigt att våga ljuga stort på bekostnad av andra, heja!

    Svara

   Oj alla kommentarer som skrev positivt om IL och försvar är borttagna. Jösses alltså.. Hur sjukt.

   Svara

    Ja, innehåller de en massa lögner så tar jag bort dem så ingen tror att innehållet stämmer i och med att jag låter dem stå kvar här.

    Svara

     Jag har svårt att se att du skulle hålla dig till sanningen själv och vara objektiv i din bedömning. Du har tex fortfarande mig på modd utan en riktig anledning förutom att jag försvarade bella. Skulle du påstå något annat så är det en ren lögn.

     Svara

      Och ändå kan du skriva kommentarer?

      Svara

       😂

       Svara

       Jag är en annan och var också satt på modd väldigt länge enbart pga jag vart positiv om Isabella, inte längre av någon anledning besöker inte bloggen lika mycket längre vill hellre ha någon mer neutral till folk. Som inte tar ställning typ.

       Svara

        Och jag har flera gånger kritiserat hur CC skrivit om IL etc och har inte blivit satt på systematisk modd för det =)

        Svara

        En till här! Jag är helt moddad och använder vpn, har alltid varit anti Bella men i ett inlägg sa jag emot då det var för mycket och är sedan dess konstant moddad.

        Svara

         Uppenbarligen inte.

         Svara

          Missade du att vederbörande skrev vpn?

          Svara

      Tror bestämt att Camcam sitter inne med mer information om Isabella än vad du kan ana.

      Svara

      Jag var också satt på det, man får inte skriva något positivt om henne 🙂 men det bästa är nog att inte vara här inne o läsa så mycket för det blir så vinklat åt Cs fördel.

      Svara

       🤦🏼‍♀️

       Svara

      Där hade du lite otur va?

      Svara

       Fast det är ju inga lögner du tagit bort utan kommentarer som skrivit att I L har Sveriges största personliga blogg och att e pressen skrev vridet om henne, att inga felaktiga antal avslöjats utan att det var vridet – varför är det så viktigt att ta bort? Du låter ju en massa lögner stå kvar annars om henne, spekulationer och påhitt men detta är inga lögner utan sanning. Inget positivt om henne får stå här. Du är inte sann alltså.

       Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Nä dags att logga ut från Bloggbevakning för ikväll, ha en fin kväll alla.

  Svara

   ”Nu slutar jag följa/går ur denna gruppen”

   Förlåt, kunde inte låta bli.

   Svara

    Det var ju inte det, det handlade om även om du tyckte du var rolig

    Svara

    Finns varan kvar?

    Svara

   ”Nu lämnar jag Facebook för att jag kan göra något bättre med min tid!” 😂

   Svara

    Redan gjort. Så nu har jag gott om tid att hänga här 😽

    Svara

   Känner spontant att absolut ingenting i i influencer världen spelar någon roll. Nu när Corona viruset kommer skölja som vågor över Europa. Tyvärr kommer folk inse allvaret alldeles för sent och då kommer det bli panik situationer. Allt vare rövhatten Anders Tengell.
   En chef på folkhälsomyndigheten som tycker sig ha råd att vara optimist…
   Det är hans jobb att alltså jobba för att motverka och hindra det värst.
   Hur kan han ta sig lyxen att vara optimist.

   Svara

    Helt rätt. Bättre att ha ngn som skapar total oro och panik, det gynnat samhället i stort.

    Svara

     Om alla stannade hemma från jobbet hur skulle samhället funkar då hade du tänkt?
     Helt rätt att man ska vara försiktig just nu, och göra vad man kan för att undvika smitta, men panik hjälper inte.
     Dock kan du skydda dig själv om du vill, lås in dig hemma och undvik alla andra människor, helt okej för mig om du vill göra så 🙂

     Svara

     Eller hur. Folk är så naiva. Jag bär själv på gener som gör mig känslig för lunginflammation och relaterade komplikationer och jag känner mig trött på att samhället inte bryr sig. Nej, jag känner mig inte ett dugg jävla trygg för jag vet att vi ligger i botten på intensivvårdsplatser per kapita i EU. Men vad ska man göra… försöker undvika tunnelbanan iaf men är måste tyvärr åka buss varje dag :/

     Svara

      Varför stannar du inte hemma? Varför ska alla andra tvingad stanna hemma när du själv inte klarar av det?

      Svara

       Det här är de vidrigaste jag läst. Vi tar det igen. De som är sjuka är de som ska stanna hemma. De som varit i riskzoner och rest nyligen ska stanna hemma!

       Jag klarar av att vara i isolering men det betyder inte att folk i riskgrupper förtjänar det när de är de ansvarslösa som rest och vägrar stanna hemma när de är sjuka, som egentligen borde sitta i isolering…

       Svara

     Panik är inte bra. Man är obrydd pga man vet att det är ”bara” vanligt förkylningsvirus, och det dör årligen över 100 000 av det vanliga influensan världen över men de rapporteras det inte om, men de vet de flesta ändå och man känner sig hyfsat trygg, dessutom är vi relativt bra med hygien osv här i Sverige ändå.
     Varför ska man panika? Blir det bra av det? Nej, människor mår sämre av det och inget skulle funka i samhället längre. Så mycket skit som sprids.

     Svara

      Snälla du, läs läkartidningen och övriga vetenskapliga tidskrifter så du inte skämmer ut dig när du påstår att det är ett FÖRKYLNINGSVIRUS😂 haha, alltså så dum i huvudet så jag orkar inte.

      Svara

     Jag är inte ”obrydd”.
     Jag är inte privilegierad, jag behöver medicin.
     Därför uppskattar jag INTE att människor panikar och börjar hamstra medicin vilket i sin tur gör att det riskerar ta slut. Vilket sen i sin tur gör att de som inte tänkt panika och börja hamstra, OCKSÅ börjar hamstra för liksom ”var och en till sitt”. Sen sitter alla med orimliga lager av viktiga läkemedel hemma och göttar sig.

     Svara

      Genuin fråga: om det är läkemedel man MÅSTE ha før att øverleva brukar man väl ändå ha det på recept? Det är ju ganska svårt att hamstra receptbelagd medicin? Bara tänker på det ift Ipren/Alvedon liksom. menar inte att vara arrogant, bara undrar

      Svara

       Man har ofta flera uttag på recepten. Ifall alla tar ut så mycket som är möjligt för att förvara hemma så kan medicinen tillfälligt ta slut, såklart kommer ny, men ibland kan medicin vara viktig för personer för att kunna ”funka” i samhället. Väljer man då att, som är rätt normalt, hämta ut någon vecka innan den tar slut och alla andra bunkrat så finns ju risk att det är restat och tar tid.

       Svara

     Alla över 60 kommer att dö? Ja, vi ser ju själv hur det låter när folk blir hysteriska.

     Svara

    Tja.. verkar som att det råder total panik redan om man väljer att tro alla foliehattar här inne.

    Svara

    Och du känner dig mer kompetent? Nyfiken på vilken utbildning och erfarenhet du har… Jag menar – vi kan ju sluta att utbilda folk, slöseri med tid och pengar, med tanke på alla självutnämnda experter som du 🤓

    Svara

     Aftonbladet, tidningen som skrev att man kunde se sin egen personlighet genom att studera sin navel.

     Svara

      Ja visst, men tyvärr löser majoriteten av folket Aftonbladet där tegnell synts hela tiden. Jag använder inte de som källa utan menar att de är rätt representativa för gemene man.

      Svara

     Nej, dödligheten är inte 4%.

     ”Uppskattningarna när det gäller dödlighet är fortfarande osäkra för covid-19. WHO uppskattar i dagsläget att dödligheten är 1–2 procent av de redan infekterade. Den siffran baseras på internationella studier.

     Erfarenheten visar att nya sjukdomar brukar ha en omfattande underrapportering. Det kan finnas fler fall i de drabbade områdena än vad som har rapporterats i inledningsskedet, vilket kan innebära att dödligheten kommer att sjunka.” från https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

     Eftersom de mest allvarligt sjuka är de som söker vård i början när det gäller nytt virus så är dödligheten högre i de initiala uppskattningarna än senare när även de med milda symptom blivit diagnosticerade (om de ens blir det, vissa stannar bara hemma och blir friska). Så nej, dödligheten är inte 4%.

     Svara

      Tycker du att du gör något gott genom att svära? Att du framstår som en trevlig, intelligent person som man kan och vill diskutera med? För om du inte kan diskutera så kanske du inte heller borde predika. Hej då 👋

      Svara

      Konfirmeringsbias.

      Svara

      Jag är inte samma anonym som ovan och har ej intresse av att diskutera med dig. Påpekade bara att 3.4 % är närmare 4% och långt ifrån influensans 0.1%. Sen får du påstå exakt vad du vill. Och det är officiella siffror.

      Svara

      Och vad händer med vårdplatserna när vi bara har 2.2 Intensivvårdsplatser p 1000 ? Vad händer med övriga sjuka? Sjukvården går på knäna, det finns helt enkelt inga resurser för att klara ett stort antal smittade, och andra svårt sjuka kommer att hamna efter. Men du tror nog du låter tuff som är så obrydd när du i själva verket låter som en obildad tönt.

      Svara

      Och man tror att den kommer att sjunka. De som är lindrigt sjuka söker antagligen inte vård och ingår därför inte i underlaget för beräkningarna. Och de flesta blir lindrigt sjuka.

      Svara

     Vart det än är taget ifrån är det ren fakta att ingen har immunitet mot viruset och att inga botemedel finns, samt att det har högre dödlighet. Sen kanske folk inte är oroliga över att bli sjuka, utan att smitta någon i riskgrupper, förlora inkomst, vara inlåsta i en månad, osv.

     Svara

    ”För många rövhattar där ute…”

    Jag litar på Anders Tegnell.
    Din åsikt ologisk.

    Svara

     Ett one night stand med Charlie Sheen är säkrare än att lita på Anders Tegnell.

     Svara

    Camilla, kan du inte rensa långa OT-trådar om corona? Börjar bli något tröttsamt att scrolla förbi dessa långa diskussioner i varenda inlägg.

    Svara

     Du fick alltså Camilla att ge vika trots att detta är ett allvarligt ämne som folk vill prata och kommentera om.
     När folk ligger och dör av Corona så minns att du försökte stoppa informationen och upplysningen av allmänheten. Absolut det kanske var OT men just nu är vi i en situation som vi aldrig någonsin varit i tidigare. Ingen av som lever idag har upplevt en pandemi.

     Svara

  Handlar ju inte om mod, utan var bara ren arrogans och dåliga kunskaper om omvärlden (och Sverige). Packat i en lyxförpackning.

  Svara

  Vad fult av expressen. Dels finns det kvinnor som förtjänar att vara på listan, det gör inte Bella. Och om man ändå ska sätta henne där så skriver man väl inte hela stycket i negativ ton? Jättemärkligt. ”Vi valde dig för att du inte har gjort något bra och att vi inte gillar dig.”.

  Svara

   Haha jo men jag ser det som en liten burn. Ändå skönt efter allt rövslickande från expressens sida.

   Svara

    Tycker det är oseriöst. En burn vore att låta ”mrs framgångsrik” bli utan plats helt.

    Svara

   Ja jättekonstigt att ha med någon på en sådan här lista om man inte tycker att de har gjort något bra.

   Svara

   Fast vad vinner man ens på att vara med på listan? Är ju inte direkt jättenödvändigt att vara med på expressens lista 😝

   Svara

   Och Bianca Ingrosso, aka ”du behöver lite underlivs-deo” har ju också gjort mycket för att stärka kvinnorna. Tänk, när det finns så många duktiga och modiga kvinnor så väljer man de som är snyggast, ytligast och försörjer sig på att sälja skit.

   Svara

  Att Bianca hamnar före namn som Carina Bergfeldt, Emma Frans, Zara Larsson, Ängla Eklund osv när det handlar om en lista av personer som är förebilder eller på annat sätt gjort något bra som sticker ut, som publiceras på internationella kvinnodagen säger så mycket (skit) om världen vi lever i.

  Svara

   Jag tänkte precis samma. Räcker det med att ha många följare för att hamna högt upp på listan?

   Svara

  Vore kul med ett reportage om Isabella av Michael Syrén från Expressen.

  ”Arbetar i dag på Expressen med undersökande journalistik.”

  Intervjun från 2019:

  Svara

   Men herre min skapare vilket luftslott!
   Hon försöker vara vuxen men det går inte hela vägen.
   Jag skäms när jag tittar på detta.
   Hjääälp!!!🙈🙈🙈🙈🙈

   Svara

   Vara god för en halv miljard låter himla bra i mina öron 😊

   Svara

    Det säger hon ju inte utan att företagen – f ö r e t a g e n – nog är värda en halv miljard.

    Svara

     Det var även företagen (med henne) jag syftade på. Sluta vara så förbannat dryg.

     Svara

   Hahaha… jodå, luftslottet som målades upp var p.g.a. den svenska avundsjukan 😉

   Märker man nästan inte när hon ljuger här? När hon stammar och tittar ner i vänster hörn (d.v.s. när de pratar om exet och hennes säkerhet, när hon ger svar på tal om luftslottet etc)?

   Svara

   Jösses. Skämskudde.. försöker efterlikna prinsessorna så mycket.

   Svara

  Vem är etta innan Greta ens?

  Svara

   Följ länken 😊👍Hédi Fried

   Svara

   Är nyfiken men vägrar ge Expressen klick. Har svårt att ta listan seriöst. Varför är Linn Ahlborg, Bianca och Kenza med på listan?

   Svara

    Man kan också googla ”årets kvinna expressen” så får man svar utan att ge Expressen klick

    Svara

    Jag vet inte. För att dom förändrar världen med deras reklam typ.

    Svara

     Ja vad är de modiga för.. ser mer att det är en lista på personer som drar mest klick/läsare inte att de gör något bra för Sverige eller världen.
     Känner inte igen alla namnen men de flesta upplever jag att de har en fasad som genererar följare men kanske inte riktig är den personen de påstår sig vara.
     Skönt att man inte läser kvällspress för personen som kommit fram till listan är nog inte mkt att hurra över heller.

     Svara

    Gud vad hemsk att man klickar in på en sida hos Expressen, det får inte ske!

    Svara

     Nej men ändå vill man veta EXAKT vad de skriver där. Antingen klickar man sig in och läser eller så får man leva i ovisshet.

     Svara

      Har du den regeln när du pratar med irl också?

      -läste ni expressen om blabla?
      – nej vad stod det?
      – det får ni ta reda på själva

      Haha

      Svara

       Nej. Däremot om någon säger
       ”Du, kan du tala om för mig vad som står i den här artikeln är du snäll!? Jag vägrar klicka mig in där själv!”

       Så skulle jag tycka att de var väldigt konstiga.

       Svara

  Pinsam sista kommentar, Camilla Gervide.

  Svara

   Varför då?

   Svara

   Äsch, slappna av lite…

   Svara

   🚀 😁

   Svara

   Jag vet, förlåt..
   Jag är förmodligen inte bättre än 102. 🙁

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   ”okej”

   Svara

   Menar du att och ”försvarar” och ”expressen” är ord som fastnar i modd, eller varför skriver du så konstigt?

   Svara

    Felet behöver inte vara stor när det sitter i huvudet, därför skriver hon så konstigt.

    Svara

   Hur kan du inte vara permanent blockerad?

   Svara

    Kommentar har tagits bort som sa men varför ska någon bockas för att hen försvarar I.L och skriver att det inte alls avslöjats något uppblåst eller fejkat, att expressen förvred. Rätt ska ju vara rätt fast inte när det gäller I.L tydligen.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

  Exakt vad motiverar Kenzas 9e plats?
  Vad har hon gjort senaste året förutom att föda barn?

  Svara

   Kan bara anta att det är pga hon varit öppen med hennes svårigheter att bli gravid, samt hennes försök till att normalisera amning..

   Men varför hon är nr 9 och inte typ 4 eller 48 vet jag inte

   Svara

    Var det svårt då? Tog väl bara ett enda år och då fick dom även hjälp med ivf?

    Svara

     Ja, att det gick på ”bara” ett år var väl väldigt lyckosamt för de då oddsen inte riktigt såg ut så. Däremot så vet vi alla att det är andra par som kämpar i flera år med eller utan önskat resultat, men vi är många som vet att allting är relativt.

     Svara

     De försökte ju i flera år, inte bara ett

     Svara

      De gifte sig juli 2017 och det var då hon slutade med sitt preventivmedel har hon sagt, september 2018 blev hon gravid, juni 2019 föddes deras son. Så försöka i flera år skulle jag inte hålla med om.
      Sen att de haft svårigheter på vägen, de har de absolut haft. Men hon blev gravid fort om en jämför med mig som det tog 7 år för.

      Svara

       För att rätta mig själv så har jag för mig att det va 1-2 månader innan bröllopet som hon slutade med dem, men att de inte började aktivt försöka fören efter bröllopet då hon & Aleks inte ville hon skulle va gravid när de gifte sig.

       Hej stalker varning på mig 👋🏻

       Svara

     I och med att hon hade få äggceller kvar och var nära klimakteriet trots att hon är 28 år så hade de inte mycket tid att ödsla.

     Svara

    Men amning är ju normaliserat. Hittepå-problem.

    Svara

    Fast hon var ju inte ens öppen med det, hon kom ut som lycklig när hon väl var gravid. Tycker det är rätt stor skillnad. Hon var inte något stöd för de som kände sig ensamma och barnlösa.

    Svara

     ”Alltså vi måste våga prata öppet om sånt här. Det är SÅ viktigt!”
     – Pratar inte öppet om det förrän det inte längre är ett problem..

     Svara

  Linn Ahlborg? På vilket sätt är hon modig?

  Svara

   Linn har fått gå igenom en jävla massa. Exempel när killen hon dejtade läckte ”nudes” på henne för hela världen att se. Hon gjorde en video där hon berättade hur otroligt mycket det påverkade henne psykiskt. Hon har varit öppen med stalkers problem, att hon kommer sluta använda filter på sociala medier samt nyligen berättat om sin dåliga hy i hopp om att kunna stötta andra.

   Svara

    Berätta om sin dåliga hy och ”kommer att” sluta använda filter. Herregud.

    Svara

    😂😂😂🤣🤣🤣🤣

    Svara

    Hellre Linn Ahlborg än någon annan influencer på den där listan.

    Svara

    OMG Vad modigt
    #%\?£ack%#>=_\

    Svara

  Då Linnea Claeson inte själv finns med på listan kan hon än en gång försöka sola sig i glansen av Hedi Fried (som hon försöker göra till sin bff.)

  Svara

   Det känns nog som ett nederlag för Linnea att inte vara med på listan. Cissi Wallin var med på listan, hon nämns inte ovan i inlägget men hon ligger någonstans i mitten.

   Svara

    Japp, Cissi ligger på plats 55.

    Svara

  Varför görs dessa listor? Varför är det just dessa kvinnor som är med? Säger inte att de inte kan vara modiga, men känns så förlegat med den här typen av listor. Finns massor av kvinnor som är modigare än dessa priviligierade kvinnor. Kan vi bara sluta hylla ”starka” kvinnor, ännu ett ideal som inte går att leva upp till. Görs det liknande listor med Sveriges 100 modigaste män?

  Svara

   https://twitter.com/inalundstrom/status/971680465487790081?s=20 <— detta!!!

   Minns att hon förra året (eller året innan?) twittrade något kring det du tog upp här. Kan inte leta upp det just nu men hon hade kloka tankar då tyckte jag.

   Svara

    Älskar Ina Lundström! Kan varmt rekommendera den ny podden ”Flashback forever” med henne, Knyckare och Mia. Så genomtänkt, sjukt rolig och alldeles underbar!

    Svara

   ”Starka” kvinnor, till skillnad från de vanliga, svaga kvinnorna eller? Som om det vore en alldeles särskild bedrift att som kvinna vara stark.

   Svara

    Åh tack! Någon annan som stör sig på uttrycket ”starka kvinnor”! Vad är kvinnor i vanliga fall om ”starka kvinnor” är en specifik grej? T.om en genre på Netflix

    Svara

     Fattar verkligen inte vad som menas med ”starka kvinnor”. Man hör aldrig det pratas om ”starka män” i samma utsträckning. Förutom på gymmet kanske. 💪

     Svara

    Allt är ju inte till skillnad från? 🤔 Ska alla få pris o va V. I. P? Eh Nä! Jag gillar att få fram exempel på olika människor som gör olika saker, sen att inte prick alla finns i nåt register är väl på gott o ont.

    Svara

   Ddt går inte att vara en stark kvinna? Eeeh , va? Bara för du är svag behöver du inte påstå att starka kvinnor är något som är ouppnåeligt att vara.

   Svara

    Du förstod inte alls poängen eller?

    Svara

  Finns öppet spår för OT

  Svara

  Hur kan Kenza hamna så långt upp?

  Svara

   och varför har man ett namn som inte är som det låter? i och e är ganska långt ifrån varandra i uttal. Apostrofer och franska varianter och z och det hemskaste av all när folk döper barn med ie istället för y,. Jonnie, Freddie.Jimmie,Donnie osv…

   Svara

    Det är ett arabiskt namn?

    Svara

     Vilket är namnet du undrar över ?

     Svara

      Kenza – ”Kinza” tror jag de menar

      Svara

     Ja, Kenza är ett arabiskt namn (betyder ”treasure”).
     Det har rötter i Marocko (precis som Kenza) och redan på 700-talet fanns en drottning i Marocko som hette Kenza.

     Svara

    Skulle det vara Kenzas fel vilket namn hon har? 🤨

    Svara

    Säg det till irländarna.

    Svara

     Och våra svenska namn är inte självklara hur de ska uttalas i alla länder.

     Svara

  Camilla, du behöver ett kommentarsfält där läsare kan anmäla kommentarer. Det ligger kvar olämpliga kommentarer i ÖS från i natt som du inte sett än. Bland annat en kommentar som du tidigare raderade.

  Svara

   Buhuhuhu, ingen läser den kommentaren imorgon. Den är redan borta.

   Svara

    Tyst nu och låt de vuxna diskutera.

    Svara

     Håll dig till att diskutera förskoleproblematik och ekologiska fruktpureer, vuxna du.

     Svara

      Det här kommentarsfältet alltså..

      Svara

   Håller helt med.

   Svara

  Svara

  Frågan är när Maria Ahlin ska komma upp på listan… En fantastisk tjej som har lagt ner själ och hjärta för att förändra vårt land i över 10 år. Många år utan att få betalt för allt slit. Hon förtjänar verkligen att få en och två ryggdunkar!

  Förstår inte riktigt prioriteringen i en sån här lista… :/ Vissa är ju klockrena, men andra undrar man ju lite vad de gör där. Det finns så många som kämpar för betydligt viktigare saker men som aldrig får ett enda tack.

  Svara

   Känns som att de bestämt sig för att ha 100 på listan och fick fylla ut platserna för att de inte kom på fler.

   Svara

   Expressens skarpaste reporter funderar och tar de som synts/hörts mest. Det finns som sagt kvinnor som gör saker som är viktiga på riktigt istället för att livnära sig på att sälja utseendehets och ytligheter på sociala medier. Men det förutsätter antagligen någon form av ansträngning och det pallade Expressen inte med. Finns ju slask och skvaller att avhandla.

   Svara

  Både Bella och Kenza är med, säger väl allt om vilket urval Expressen har gjort.
  Undrar om fröken Pingis är sur att hon inte fick plats? 😏

  Svara

   Nellie och Alexandra borde ha varit med

   Svara

  Svara

   Sveriges första kvinnliga statsminister, hoppas jag.

   Svara

    Bevare mig väl om det händer🤮

    Svara

    Nej herrejösses. Huvvaligen. Hon som sympatiserar med sd dessutom. Örk!

    Svara

    Mmmm vill verkligen att ett parti som baseras på en saga skall vara ansvarig för Sveriges styre.

    Skall starta ett parti baserat på en annan saga så jag kan konkurrera, funderar på Mumintrollen, de har trots allt rätt många vettiga poänger.

    Svara

     Vilken saga baseras KD på? Du vet nog inte mycket om kristdemokrati om du tror att de baserar sin ideologi på bibeln. Beställ hem deras partiprogram och läs på om du är intresserad.

     Svara

      Kristendomen tänkte jag då mest på.
      Eller tror du att de har valt namn på sitt parti helt random utifrån vad som lät snyggt?

      Svara

      Har Lovisa inte kommit ut på den dagliga 4-5 timmar långa utevistelsen ännu??

      Svara

       Gud, tänkte precis på dig Lovisa Lo, när EBT kom på tal. Kul ändå att du precis då skrev också 😊

       Svara

    Hoppas jag verkligen inte. Osmakligare åsikter får man leta efter, eller ja, de hittas väl bland hennes kompisar i SD.

    Svara

  INTE MER lögnare ÄN ANDRA

  Blir det okej att ljuga så länge man håller sig på samma nivå som andra? Och vilka andra?

  Svara

  Vilket härligt liv du måste leva i en verklighet fabricerad av dina egna sanningar om hur saker och ting egentligen ligger till.
  Eller är det kanske så att den verkliga sanningen, den skrämmer skiten ur dig?

  Svara

   åh herregud

   Svara

  Isabella Löwengrip… lying about everything… blog readers, numbers. Nä men skämt åsido så något har hon väl gjort rätt. Men jag vet inte vad 😀

  Svara

  Nej, jag tycker inte att hon gör det. Finns många många bra kvinnor i Sverige som förtjänar att få synas mer än föredettingar till influencers. Men du får gärna tycka att hon gör det om du vill.

  Svara

   Det här var alltså ett svar på kommentar C raderade..

   Svara

  Skrollade igenom hennes ”Q&A” highlight på Insta och det är helt sjukt vad hon plötsligt gjort en tvärvändning. Alltså har följt allt men det hände ju gradvis så glömde hur extremt ”rik” hon låtsades vara där ett tag.

  Sen skrattade jag också då hon skrev ”Earned my first million when I was 19”. Varför tror svenskar att de är ”miljonärer” bara för dom har det i kronor. Har så svårt att ta sånna människor seriöst. (Ja tekniskt sätt ÄR man miljonär men alla vet att det inte räknas när det är i kronor. Det är ju bara (Ca) 10% av en miljon i eur/usd/gbp.

  Svara

   Eh va? Har man exempelvis två miljoner kronor är man såklart miljonär om man bor i Sverige. ”Alla vet att det inte räknas när det är i kronor” -> Jo det räknas även om det är i kronor. Hur gick det för dig på mattelektionerna?

   Svara

    Ja men kom igen, du förstod nog vad jag menade. Vet att man ÄR det men tex som Isabella skriver det på engelska och riktar sig mot en internationell publik så tror ju folk hon menar USD som generellt betraktas som valutan man använder för att jämföra wealth. Tekniska definitionen av en RIKTIG miljonär i affärsvärlden är någon som har mer än 1 miljon USD.

    Svara

     Hon borde alltså ha skrivit ”I earned my first 100K USD when I was 19”.
     Skriver man på engelska ska man räkna i USD. I annat fall blir alla som kan engelska förvirrade.
     GBP är ingen som bryr sig om nu för tiden.
     Skriver man på tyska, spanska eller franska så är det EUR.
     Skriver man på ryska gäller förstås rubel, på kinesiska gäller RNB och på japanska så är det yen.
     uzw.

     Svara

      Du tror alltså att det är många utanför Sverige som följer henne?

      Svara

   Fast har du tjänat en miljon i kronor och bor i Sverige/får dina pengar i svenska kronor så har du ju tjänat ihop en miljon. Förstår inte problemet😝

   Svara

   Vad ska man säga om man har 5 miljoner då? Inte miljonär utan jag är halvmiljonär i usd?

   Svara

    I affärsvärlden så räknas allt i USD så ja, det är korrekt att gå efter USD.

    Svara

    Fast om hon säger MILLION menar hon ju million usd = 10 miljoner (sisådär) kr vilket hon tjänade 10% av, alltså är det inte sant. Klart.

    Svara

     Smart att skriva ”million” för en svensk miljon och så tror alla att det är tio miljoner alltså tio gånger mer 🙂
     Och ändå har Bella inte varit osann. Typiskt henne att köra med halvsanningar.

     Svara

      Ja exakt tack det jag menade!

      Svara

   Ja.. man kan alltid hitta något att störa sig på.

   Svara

  6. Mia Skäringer
  20. Nour El Refai

  Dessa känner jag igen men förstår inte om de är aktuella.

  Svara

   Varför inte?

   Svara

   Mia kan jag tänka mig är aktuell när hon har sålt biljetter till sin show som smör. Har inte sett showen själv men den Har inte gått mig förbi för det. Tycker att alla har pratat om den.

   Svara

   Dom är väl väldigt aktuella? Mia med sin show och podd. Nour gjorde väl också massor m grejor förra året innan hon fick bäbis under hösten.

   Svara

    Hon har ju för bövelen en monolog just nu på den där boken serien

    Svara

  Sorgligt att expressen inte lyckades skrapa upp en bättre lista. ”Influencers” som bidrar med köphets och ett skevt kroppsideal är knappast kvinnor man ska ge mer uppmärksamhet.
  Jag välkomnar en lågkonjunktur så att det raderas ut lite ”influencers” likt Covid-19 raderar ut bland äldre, sjuka och svaga.

  Svara

  Löjlig lista i löjlig tidning!

  Svara

   Vad väntade du dig av en tidning där Alex Schulman får vara krönikör?

   Svara

    JA till Alex. NEJ till Cissi.

    Svara

  Alla dessa listor på folk som ska räknas som föredömen. Löjligt eftersom de flesta är okända för den stora massan och väldigt få har gjort något för mänskligheten. Att gå runt som reklampelare eller leva ett ärvt lyxliv är väl ändå inte något som nån behöver se upp till? All ära till de kvinnor som verkligen har gjort skillnad och de som orkar kämpa med näbbar och klor för en bättre värld.

  Svara

   Håller med Anonym 22:13 – det finns bara TVÅ kvinnor som jag ser upp till och som enligt mig gjort något vettigt för mänskligheten och det är HÉDI FRIED & GRETA THUNBERG!!! Inget ont om de andra resterande 98 men JAG har mest respekt för dessa 2!

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   +1

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Jag blir lite förundrad av det här att man inte skulle kunna skriva något positivt om IL här på Bloggbevakning? Vad är det för något?

  Det här är ju en blogg som granskar andra bloggar och det är väl då inte ett dugg märkligt att IL, som onekligen utmärkt sig på ett synnerligen negativt sätt, omskrivs på det sätt hon gör. För vad är det egentligen ni som på något sätt tar henne i försvar tycker att hon gjort bra?

  Att hon, bevisat, ljugit som en häst travar och att hon förmodligen fortfarande gör det (människor förändras inte i grunden)?

  Att hon behandlat både anställda och kollegor på ett vidrigt sätt?

  Att hon på sina sociala medier med stor spridning visat upp ett förhållande med en fortfarande gift man som hon dessutom, enligt egen utsago som många av oss förstås inte tror på, själv varit den som avslutat samma förhållande? (Och kom nu inte dragande med att ”mannen burit sig lika illa åt” för självklart har han det – något som inte gör IL:s beteende mindre vidrigt.)

  Att hon flugit och säkert fortfarande ibland flyger kors och tvärs över jorden när klimatförändringarna redan dödar miljoner människor?

  Ta nu ett andetag och tänk efter – vad är den gemensamma nämnaren för de fyra exempel (det finns många fler) jag tagit ovan? Svaret är förstås en total brist på empati. En sanslös nonchalans inför andra människors känslor och vad hon gör med dem. En egoism så äckligt stor att jag faktiskt aldrig sett sådan tidigare. Där har ni IL.

  I stället för att försöka ta IL i ”försvar” – fundera i stället över varför ni vill göra det. Det säger något om er själva som jag tror att det vore bra om ni reflekterade kring.

  Svara

   Måste man tycka att hon gjort något bra för att försvara henne när kritiken går för långt?
   Är väl bara en person här inne som är naiv nog att tro att Bella inte gjort något fel någonsin och försvarar henne med näbbar och klor. Den personen verkar inte riktigt ”med” då hen inte tar in vad Bella själv medger att hon gjort fel.
   Andra kommentarer som kan tyckas försvara henne brukar ju komma först när det som skrivs är över gränsen. Helt okej kan jag tycka, många av oss växte ifrån skolgårds mentaliteten för länge sen.

   Svara

    Hur kan kritiken ”gå för långt” när den handlar om vad hon gjort? Jag har hittills inte sett att Bloggbevakning ägnat sig åt annat än hårdfakta men däremot raderat irrelevanta kommentarer.

    Svara

  Camilla- vad är det Alexander rask marknadsför på sin snap? Är det läkemedel?

  Svara

   CBD -olja. Googla så får du fram vad det är.

   Svara

  ”Expressens avslöjande”, Jo tjena🤦🙈

  Svara

  https://elfstrands.blogbyrf.se/redo-for-en-ny-vecka/ nackdelen med att vara influencer?

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  När det kommer till att separerade förälder/personer ska åka utomlands. Varför håller dem det hemligt. Man ser ju på deras sociala medier att de är på samma resa. ”inte någons business”. Men att alla fått veta redan och allt i som har med det att göra överlag är allas business tydligen. Stör mig.

  Svara

   ? Varför skulle separerade inte kunna få hålla saker privat?

   Svara

  Hon heter fortfarande inte ”Lysovska” utan LYSKOVA

  Svara

   In och skäll på Expressen, jag tog stavningen därifrån. 🙂
   ”Varning: Frändfors och Lysovskas podd ”Daddy issues” är inget för känsliga öron.”

   Svara

    Möjligt, men i rubriken ovanför står det Lyskova med stora bokstäver

    Svara

  Kan Expressens lista egentligen handla om vulka personer som de skrivit om de senaste året och därmed sålt lösnummer på?

  De har ju onekligen haft Bella iallafall som en pågående följetång, ungefär som en billig amerikansk såpopera al ’a Glamour.

  Svara

   Då borde väl tex arbogakvinnan vara med på listan också.

   Svara

    😂 Eller inte

    Svara

  Bli dömd för brott och kom på expressens lista 👍🏻 Pinsamt att CW är på listan.

  Svara

   Ännu mer pinsamt är att de anlitar henne som krönikör, men om det bryr sig Expressen föga.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.