Isabella Löwengrips gedigna förberedelser

Jag kan inte låta bli att tycka att Isabella Löwengrips förberedelser på sommarens stora äventyr är lite gulliga.
I videon här under får man se henne paradera omkring inne i butiken i full friluftsuniform och med tio kilo övningsvikt på ryggen, stolt som en tupp med ett leende som sträcker sig från öra till öra.

Med tanke på den specifika träning Isabella skriver att hon ägnar sig åt och faktumet att hon redan nu, i början av mars provar ut utrustning och övar att gå med vikt i ryggsäcken så skulle man kunna tro att det mer handlar om en bedrift likt Göran Kropps, där han cyklade Stockholm – Nepal tur och retur med en liten avstickare för att bestiga Mount Everest, snarare än att vandra på Kungsleden.
Av de sökningar jag gjort på nätet så behöver man inte ens vara särskilt vältränad för att klara av det, men jag tänker att allt det här mer handlar om att Isabella snarare är förväntansfull inför att göra någonting helt nytt, än orolig för att inte klara av ansträngningen.
Visst, man kan kritisera Isabella för att överdriva sommarens vandring om man vill det, men varför?
Till skillnad från mycket annat så är detta ingenting annat än totalt harmlöst.

Sen handlar det ju givetvis om vem man ska vandra tillsammans med, hur mycket man bör av och liknande.
Om Isabellas sällskap har mer vana av den här typen av vandring så får man ju hoppas att hen anpassar sig efter Isabella och inte tvärtom.
Den som vill hålla högst tempo borde få bära ALL packning tycker jag.
På så vis jämnar det kanske ut sig en smula?

147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  😂😂😂
  Ja alltså … 🙄🙄

  Svara

  Så himla snygg hon var i lite mer avslappnad makeup och frisyr! 😊

  Svara

   Är det ute att va spacklad som en clown?

   Svara

  Precis som alla förutspådde, att en total omsvängning skulle komma. Bella tog detta och kopierade det till excelarket..
  Det betyder inget mer än så och hon är passé

  Svara

   Sant. Och hon undviker att gapskratta, säga något överhuvudtaget och ser väldigt stel ut som att hon inte riktigt vet hur det är att bara vara.

   Svara

    Vad var grejen egentligen med det där hysteriskt överdrivna skrattet egentligen? Försökte hon göra det till sin ”grej” kanske

    Svara

   Gnällkärring

   Svara

    Till skillnad från… dig? 🙂

    Svara

     Fast helt nytt är det ju ändå inte. När hon var tillsammans med Nils som är en friluftsmänniska av rang så testa hon på sånna här grejer med honom. Hon gillade det 🙂

     Svara

  Så söt hon är osminkad tycker jag, väldigt vacker, jaja hon kanske inte är helt osminkad men ni fattar.. Fin. Det är väl bra att vara förberedd och ha övat med packning och gått in skor och sådär, inget konstigt att hon förbereder sig redan nu. Hon verkar förväntansfull och nej det är inget konstigt att få nya intressen, det är vanligt att man kan få nya intressen som vänner el bekanta har, att man påverkas. Någon börjar med skidåkning för att nya pojkännen sysslar med det, någon går på hockey för att pojkvännen gillar hockey, en annan börjar med yoga för att vännen gör det osv.. Det är också vanligt att tappa intressen el få nya intressen vid el efter en depression.

  Svara

   Hon är ju sponsrad av fjällräven/naturkompaniet mm. Smygreklam.
   Eller du tror väl inte hon betalat detta s.k. nyväckta intresse själv

   Svara

    Ja, helt klart spons och smygreklam.
    Att det är samarbete kommer hon att flika in senare inom parentes.
    Precis som med båten i somras.
    Inte ok.

    Svara

    Tänkte också på det…om inte annat vill hon HA spons 🙂

    Svara

     Som Anna Book. Fejkar att hon samarbetar för att locka riktiga företag att lägga marknadsföringspengar på henne.

     Svara

      Nej Anna Book fejkar inte att hon samarbetar hon förnekar att hon gör samarbeten däremot. Hon låtsas alltid att inget är spons eller betalt samarbete när det faktiskt är det, när hon fått betalt eller rabatterade priser på mattor, möbler osv.

      Svara

       Jag tror faktiskt bägge delar gäller. Hon fejkar tills hon får ett samarbete. Samarbetet är ju bara för att få saker gratis eller billigare, inte för att kunna märka ut sponsen. Att fuska med skatten är inget konstigt för en familj som som aldrig varit ivriga att hålla sig på rätt sida av lagen.

       Familjen är panka. Klart samarbeten hjälper dom på traven.

       Svara

    Är hon sponsrad?
    Anmäl henne då på smygreklam

    Svara

    Tveksam om det är spons. Tror snarare hon ska iväg med exet som länge jobbade för fjällräven…

    Svara

    Inte nyväckt intresse.. hon har ju frilufsat en hel del när hon va ihop med Nils..Och åkte slalom med Odd mfl. Så jag tror hon har lite av en skogsmulle i sig egentligen.

    Svara

   OSMINKAD???!!! Knappast hahaha

   Svara

    Men vacker med mindre smink i alla fall OCH även när hon är helt osminkad också. Alltså dessa attacker så fort något minsta positivt skrivs om IL. Tramsigt. Ganska sjukt faktiskt.

    Svara

     Natural beauty

     Svara

   Hon är inte osminkad. Och denna nya intressa hade hon inte sysslat med om det inte handlade om att försöka få tillbaka läsare. Att spela elak affärskvinna gick inte hem här i Sverige så nu försöker hon med totala motsatsen.

   Svara

    Få tillbaka läsare? Hon verkar inte direkt ha tappat. Kan ju bero på att hon uppmanats att vara mer i naturen och att vandra och natur är nyttigt för själen och måendet. Tror nog att även en affärskvinna kan vandra, det ena behöver inte utesluta det andra.

    Svara

     Självklart utesluter det ena inte det andra men så funkar det inte i Bellas värld. Hon skaffar sig en ny persona och denna nya är 100% friluftsmänniska för att hon misslyckades som elak affärskvinna. Hon har själv erkänt att allt hon gör är planerat, enligt excelstrategier och listor så varför skulle det vara annorlunda nu?

     Svara

      Du verkar ha excelstrategier Anonym 17:05 – att tjata om samma saker gällande Bella så det ska bli till sanningar i folks medvetande, så att folk ska tro och tycka som du, för att påverka.. Du är ihärdig med att kasta smuts på Bella och lägger tid på det. Du borde skaffa dig en ny persona/nytt intresse. Det är inget dåligt med att byta intressen eller att vara sökande iaf.

      Svara

       Jag vet inte varför du insisterar på att Bella inte kör excelstrategier när hon själv har sagt att hon gör det. Om du sedan tycker att excelstrategier är något smutsigt får du själv stå för.

       Svara

      Vem ska hon vandra med- någon som vet!
      Kanske hon har massa bärhjälp med sig- ett team 😆😆

      Svara

   15:10 tycker du skriver bra och fint.

   Svara

   Filter

   Svara

  Jag tänker att det vore jättebra om alla förberedde sig rätt så ordentligt innan de gav sig iväg i fjällen. Gärna börjar gå in skorna långt i förväg och ser till att ha koll på vad de gör. Fjällräddningen får alldeles för ofta hämta folk som fått skavsår, blivit blöta eller liknande.
  Man behöver inte vara särskilt vältränad eller så, (yngsta i vår grupp upp på Kebne var 10 år) men förberedd måste man vara!

  Svara

   Ringer folk fjällräddning för sådant?!

   Svara

    Folk ringer dom för att de inte orkar vandra hem igen. De fejkar skador eller symptom till allvarliga sjukdomar. Ett par blev stämda för att de fejkade infarkt för att få flyga hem med helikopter.

    Svara

     Så det blir typ- egen jet hem-
     Haha det våre syn det!

     Svara

    Oh ja. Det händer tyvärr. Pratade med ett grabbgäng som ringt fjällräddningen för de var trötta och hade skavsår. De kom överens om att det var värt pengarna (eftersom de hamnar att betala när det inte var ett nödsituation).
    Eller folk som är missnöjda för att ”det är så dåligt skyltat”. Eh jo.

    Svara

   Jo visst är det så men Bella uppträder som om hon skulle bestiga Himalaya inte göra en ganska lättsam vandring på Kungsleden. Prio ett skorna, två träna med packning annars räcker det med normal grundkondition.

   Svara

    Nä de tycker jag inte att hon gör, hon uppträder väl rätt normalt för att ge sig ut i Svenska fjällen. Har du erfarenhet själv?

    Svara

  Tror att hon inspirerar andra till att vandra, såg att Paula skrev om det, att hon blivit inspirerad av IL och också var sugen på att vandra däruppe.

  Svara

   You got to be f-cking kidding me…

   Svara

    Är det något fel på det menar du?

    Svara

    Stackars dig.. hemskt att andra kan och vill inspireras av henne!

    Svara

     Faktiskt skevt att folk inspireras av Bella. Det avslöjar väldigt mycket om deras värderingar.

     Svara

      Åååh, vill jättegärna veta vilka av ens värderingar det avslöjar mycket om,i fall man inspireras av att fjällvandra av Bellsan?

      Jag blev nämligen ännu mer sugen på att gå i berg med min 72-åriga mamma i sommar, så undrar vilka värderingar det då avslöjar hos mig med tanke på hur mkt förkastligasaker jag annars tycker Bella gjort?

      Svara

      Inte ett dugg! Det är mer sorgligt att andra hoppar på dom som gillar henne. Det är mer skevt att hela tiden vara så hatisk och nedvärderande mot någon man inte ens känner.

      Svara

      Ja, vandring etc tyder på låg moral

      Svara

       Ingen fan av Bella, men hur är vandring 🥾 låg moral?
       Fattar inte, oavsett vem som vandrar är det bra motion

       Svara

        Swoosh…..!!!!!

        Svara

  Bra inzoomning där. Nåja, bra att hon kommer ut i friska luften, långt från närmaste mobilmast …

  Svara

  Tycker det ska bli roligt att följa. Själv sugen på att någon gång vandra, min bror gjorde det för några år sedan och började oxå förbereda sig o träna månader i förväg!

  Jag hejar på Bella, excellark eller inte.

  Svara

   Var det inte hon som vunnit en båtresa och skulle lära sig om utrotningshotade djur eller vad det var..
   Hur gick det med den?

   Tror inte detta ens kommer bli av, men nu fick hon ett litet samarbete med kläder och väskor iaf. Heja!

   Svara

    Ja, hon köpte en resa till svalbard.

    Svara

    Den resan kanske också kommer göras nästa år eller så, eller så kanske hon sålde den resan. Vann den gjorde hon väl inte eller ja vann en budgivning var det väl.

    Svara

  Vad är det som gör att hon aldrig blir trovärdig? Nu smygreklam igen. Tror också att avtalet med Demaroene inkuderar att hon ska sköta dig och enbart jobba med Löwengrip. Dvs det som hon kallar för minipension. Nu verkar hon också nästan ha kidnappat Marisol …

  Svara

   Inte ska väl Marisol med? Näe? Det vore i och för sig ganska skojsigt.

   Svara

   Men snälla.. kidnappat Marisol? Vad hon än gör så är det fel och ska klagas på, allt vänds till fel. Varför skulle inte detta vara trovärdigt? Jag tycker det är trovärdigt.

   Svara

    Plötsligt händer det! Bäst att köpa en Trisslott.

    Svara

  Jag är avundjuk, vill också men har inte möjlighet det här året. Så himla mysigt och fint.

  Svara

  OT kommentar: Har ni missad My Martens hennes virus oro i familjen?

  Svara

   Tror du är My själv som är här och raggar läsare o klick. Eller varför vill du Ela så gärna skriva hennes namn här o locka klick till henne?

   Svara

    Paranoid, much?

    Svara

   Tämligen genomskinligt. Nära, men ingen cigarrett.

   Svara

    Cigarr

    Svara

     Cigarill.

     Svara

      Chokladcigarrett.

      Svara

   Hennes son har ”troligtvis” Corona.
   Dom lyckas alltid pricka in de värsta när det är nåt. Tror och hoppas att han ”bara” blivit förkyld med förkylningsastma. Hon var ju själv sjuk ganska länge.

   Svara

  Med hennes ekonomiska krasch blir det nog upplandsleden för henne.

  Svara

   Bättre än Essingeleden.

   Svara

    Upplandsleden? Du menar E4:an?

    Svara

  Eyyy jag vill veta om grejen mellan Anty och Therese!

  Svara

   Ja vad är det? Vad har hänt mellan dem, har de varit vänner tidigare??

   Svara

  Hon ska säkert vandra i en av Sthms parker😂

  Svara

   Djurgården runt…

   Svara

    Den rundan har man ju tagit ett antal gånger på tex en date…
    Ibland tagit bussen hem i ren ilska och besvikelse eller för att
    ligga snarast möjligt. Om man har tur hinner man in i lgh…

    Svara

     Haha ja. Skulle va kul att veta hur många som gått där som en första dejt.

     Svara

     Bråttom hem för att ligga- det lät härligt 😍

     Svara

    Såg henne köra varvet idag, snackandes i airpods. Bra uppvärmning.

    Svara

  Jag hade 30kg på ryggen för tre dagar på Sörmlandsleden 😂😂😂

  Svara

   Ok. Du är duktig.

   Svara

    Jag besteg Mount Everest med tolv bärare.

    Svara

     Jag såg dig från min helikopter.

     Svara

    Visst är jag. Satsar på ytterligare 10kg nästa gång – vinet räckte inte!

    Svara

     Hade en härlig lärare i gymnasiet som vandrade mycket. Han + sällskap gjorde en grej av att ta med sig några flaskor rödvin, kristallglas, riktigt bra käk (typ en hållbar, förberedd stek) som de brassade på när andra värmde vatten till sin pulverpölsa.

     Svara

      Jag kan starkt rekommendera det! 🙂

      Svara

  Jobbar exet Nils fortfarande kvar på Fjällräven? Är han inblandad?

  Svara

   Enligt Linkedin jobbade Nils på Fjällräven 2010-2015.
   Vet inte om han är ”inblandad” i Bellas fjällexpedition.

   Svara

  Girighet.

  Svara

  Men VEM ska hon vandra med!?!? Erik?

  Svara

   Kanske Nils?

   Svara

   Hon är ju och ”tränar” i Gbg…

   Svara

  Hela Spanien läggs i karantän men fröken Joss kommer INTE karantänsätta sig eller familjen när de kommer hem från Spanien. Barnen ska till förskolan och hon ska fortsatt gymma osv. 🤦‍♀️

  Svara

   Äsch hon kommer säkert inte hem.

   Svara

   Jag och min sambo har båda satt oss själva i karantän efter vår resa till Tyskland förra veckan, trots att vi ännu mår bra. Men vi vill inte göra andra sjuka för vi vet ju inte om vi har fått smittan eller inte. Tänker mest på Jolie, hennes dotter. Hon har hjärtfel, alltså hon är i en riskgrupp :/ Sen har hon sagt att Jolie har klarat av andra sjukdomar, men det är ju inte direkt en vanlig förkylning/sjukdom som sprider just nu..

   Svara

    Jag satte mig i karantän när jag kom hem från Kina, min sabo gjorde inte det… Han har visserligen suttit isolerad i vår stad i Kina (inte Wuhan) i en månad, men ändå.

    Svara

    Man behöver inte vara hysterisk, men jag tycker personligen att det är lika allvarligt att bara rycka på axlarna. Allra mest för deras skull som skulle få svårt att klara sig om de får covid19

    Svara

   Wtf skojar du, så dum är väl ingen!
   Omoraliskt 🥺🥊

   Svara

    Önskar att jag skojade 🤦‍♀️ man blir mörkrädd av idioti

    Svara

  Haha jag ser alla de små tjuvnypen i inlägget som samtidigt ska verka snällt ”man behöver inte vara särskilt vältränad” ”kan tro hon ska bestiga Mount Everest” ”kan kritisera henne för att överdriva sommarens vandring men detta är ändå harmlöst…” osv haha och så avsluta med att skriva om den hon ska vandra med – tror att syftet med inlägget är att få spekulationer om vem hon ska vandra med, du är nyfiken tror jag haha, ja och så ska det generera många kommentarer förstås. Nej det behöver inte vara Erik eller någon man hon ska vandra med, kan vara med en väninna, en tjejkompis likaväl.

  Svara

   Tänk om jag redan vet vem det är hon ska vandra med och som fått henne så intresserad av friluftsliv? 😉

   Svara

    Men Camilla- din skyldighet och berätta
    Vem är vandra kompis?????

    Svara

     Det är ingen som synts på hennes plattformar än. =)

     Svara

      Är det samma typ av person som ES? Eller en Marisolliknande kompis?

      Svara

      Men det har gjort det förr ?

      Svara

      Jag vet vem det är: Mållgan!

      Svara

      Vilken surprice att Bella träffar en ny kille och blir en ny person utefter vad den killen gillar.

      Svara

  Det är inte ens nio månader sedan..
  Då privatjet och gala. Nu vandring och natur.
  https://youtu.be/ZoztJvrskso

  Svara

   Och?

   Svara

    Vore det inte trevligt om Isabella och My martens samt Anna book kunde göra det här tillsammans! 3st tvättäkta mytomaner på vandring.

    Svara

    Vadå och???

    Svara

   PrivatGet står på backen nu och piloterna är permitterade.
   Luftens busschaufförer…
   ”Tag plats, dörrarna stängs”.
   Nu gäller det att hålla sin BudGET.

   Svara

   Det är bra med friskluft
   … denna gång unnar jag Bella allt bra med vandring

   Svara

   Så kan det vara ibland! Det tog mig 23 dagar från gift tvåbarnsmorsa med man och hus till ensam tvåbarnsmorsa med flickvän och lägenhet. 😁

   Svara

    Ska man bli glad för att nån ger upp sin familj så lätt?

    Svara

     Syftar du på min kommentar?

     Isåfall får Du får vara glad eller ledsen. Det spelar mig ingen roll alls. Jag vet vem jag är, det vet inte du. Jag vet vad jag gått igenom för att nå hit, det vet inte du. Jag tänker aldrig försvara mig kring den här livsförändringen. Jag är jag. Punkt.

     Svara

  Fast de är fan så mycket bättre att förbereda sig än göra som en hel del folk gör och kommer helt oförberedda i mjukisbyxor och nå slappa sneakers. Sen får frivilliga från fjällräddningen rädda idioterna för att dom ”blev överraskade av vädret” och dom små mjukisbrallorna och ölpåsen inte hjälpte mot snöstorm.

  Svara

  Blondinbella för 6 månader sen: ”jag är ingen naturmänniska. Flyg mer! Älskar stadsliv. Kolla mina dyra kläder och mitt stylade hår. Klackar for lajf”.

  Blondinbella nu, när hon fattade att hennes dryga överklass-attityd inte gick hem: ”OMG had to go outside immediately. Fjällräven. Barr och skog i mitt hjärta.”

  Svara

   Det är inget konstigt att ändra sig och att bli förändrad efter ångest och depression. Efter en E*T -behandling så rekommenderas natur och motion också. Sen kan det vara så att hon har någon vän som vandrar som inspirerat henne till detta. Tror hon upptäckt och kännt att naturen får henne att må bättre helt enkelt.

   Svara

    Det är inte konstigt att Bella ändrar sig när excelstrategin kräver det (vilket det gjorde nu). Bella är passé.

    Svara

   Kan denna ändring bero på @ elshcoker @ hon fick på hjärnan!
   OMG 😆 isf är detta allvarligt

   Svara

  Heja Bella du kommer fixa det galant.

  Svara

  Tänk om hennes USA-planer hade gått i lås och hon hade börjat pendla till New York. Det hade blivit jobbigt nu med corona-viruset och inresförbudet till USA, så kanske hade hon tur i oturen.

  Svara

   Tänker hon ev också hade tur som sålde företaget innan börsraset…

   Svara

  Undra vem hon ska vandra med 🙂

  Svara

   Fråga CC hon vet ju det

   Svara

  Det märks att du inte har fjällvandrat i alla fall. Det är helt normalt att prova utrustning 3 månader innan. Skor bör man helst gå in tidigare än så. Visst är det inte alls någon extremt fysisk utmaning att vandra på Kungsleden, men vill man ha en bekvämare upplevelse gör man rätt i att bekanta sig med sin utrustning Innan resan, och köpa utrustning av kvalitet. Och Göran Kropp förberedde sin resa till Himalaya i flera år.

  Svara

  Fjällvandra är ingen promenad, det krävs träning och gå in skor. Vägen upp till kebne är uppför flera mil med stora stenar tex.

  Svara

   Nej, vägen upp till Kebnekaise är 9 km från fjällstationen. Finns även kortare leder.

   Svara

    (Dock tar det många timmar för de flesta eftersom det är många höjdmeter, speciellt vid västra leden).

    Svara

    Fast vandringen börjar ju från Nikkaluokta, 19 km till fjällstationen först.

    Svara

  Jag har inte följt IL så mycket genom åren tidigare, bara senaste tiden när karusellen rullade allt snabbare och hon helt tappade fotfästet och verklighetsförankringen.

  Jag förstår att hon mår väldigt dåligt. Tror att allt kommer ikapp henne nu.

  Tycker synd om henne och jag tror faktiskt att hon är ärlig i att hon försöker hitta sig själv igen. Finns nog mycket att reparera och mycket ångest inombords att ta tag i. Men jag tror hon är ärlig, kanske för första gången på lång tid.

  Svara

   Nja…

   Svara

  TIPS: Joss skriver att hon köpt ”massor” av hand och ytdesinfektionsmedel men skriver också i samma inlägg att andra ska lugna sig med att handla viktiga grejer för att det ska räcka åt alla. Bra där.

  Svara

  Vad hände med hennes resa till Svalbard hon budade på nån välgörenhets auktion med kändiseliten när hon levde livet över sina tillgångar?

  Svara

  Tycker trots allt att ryggsäcken gör det hela lite väl framtungt för Bellsan.

  Svara

  ?

  Svara

  En sak att granska hennes affärer och uttalanden. Men att ge sig på och leta efter minsta lilla att förlöjliga mm är så trist. Bloggen tappar lite integritet tycker jag. Sen är jag väl medveten om att all driver sina plattformar som dom vill. Men trist tycker jag ändå.

  Svara

  Que?

  Svara

  Varför inser inte Bella att hon är:5steg famntag, 4 steg bakåt osv… nu är vi där hon började, nå hon var tillsammans med Nils och naturen. Flera år åt pipan då hon skulle leka…. rik? Hon har alltid spårat när hon är singel. Men när hon är med en trygg man då är hon stabil. Vart är girlpower i detta??

  Tacka vet jag alla ensamstående mammor DET är girlpower! (Jag är inte ensamstående mamma)

  Svara

  Hon går alltid tillbaka till trygga Nils när allt skiter sig.
  Så visst är det Nils som hon ska vandra med.

  Svara

   Han är gift o har familj.. bor väl uppe i Östersund om jag inte minns fel. Tror hon träffa han där när hon hälsa på sin kompis som bor där.

   Svara

  Nåväl, bra att hon förbereder sig. Mer än man kan sig om Clara Henry och Vasaloppet.

  Svara

   *säga

   Svara

  Well när jag och min sambo skulle vandra i Jämtland förra sommaren ”vandringstränade” vi också i ett halvår innan. Köpte kläder och provade att vandra med ryggsäck. Visst hade vi kunnat klara utan det. Men vandringen är ju liksom lite av en livsstil för vissa. Så i detta fallet förstå jag Bella faktiskt! Det är dessutom kul 🙂

  Svara

  ”Fina huset, 1:à april väntar flytt. Nu när det närmar sig har jag blandade känslor inför det. Det sorgliga är att jag i efterhand inte behövde flytta när situationen ändrade sig. Men där och då kunde jag inte göra annat”

  Alltså denna människa!! När hon tror att hon inte kommer ha råd med sitt nuvarande lyxhus så heter det ngt heeeelt annat, då skriver hon att huset aldrig har känts som ett hem, att det nya huset är mer som ett riktigt hem, att hon inte vill bo i det gamla huset mer etc etc. Rädda det som räddas kan liksom. Bättre att skriva att man längtar efter ett mindre hus än att erkänna att det svider som fan att lämna lyxhuset efter bara ett år. Och nu när hon har pengar att skryta om igen så låter det på ett helt annat sätt ”fina huset *snyft snyft*

  Svara

   Bella is way too clingy and dependent to do sth like this by herself. She is – as usual – trying to impress a man. She simply doesn’t exist without a man.

   Svara

  Vad händer med hyllan? Den får mer och mer dolly parton att ligga i lä!

  Svara

  Vem ska hon vandra med?
  Äre Nils?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.