Bianca Ingrossos lilla tankevurpa

Bianca Ingrosso ställer frågan på Instastory om hur mycket man egentligen ska stötta företag så att deras anställda slipper bli permitterade eller varslade, men tydligen omfattar inte omtanken varken de företag som arbetar med att parkeringsreglerna efterföljs eller dess anställda.
Med Biancas logik borde de inte ens vara ute och göra sitt jobb som bland annat handlar om att se till att utryckningsfordon kommer fram överallt, att deras framfart inte blockeras av felparkerade bilar mm.
Det skulle vara intressant att se Bianca hantera en situation där hennes egen bil inte går att få ut pga felparkerade bilar som blockerar vägen då det inte finns några parkeringsvakter som ser till att reglerna efterföljs eller att blockerande bilar bogseras bort.

Jag har en känsla av att hon inte skulle vara riktigt lika överseende då, så kanske borde hon ha tänkt ett steg längre innan hon publicerade dessa två storys efter varandra?

Jag har dessa ”diskhandskar” och kan meddela att de är totalt värdelösa. 
På sin höjd kan man få diskningen att fungera om man vara har en handske på sig. Det är nämligen stört omöjligt att hålla i ett glas eller en tallrik med en löddrig och handskbeklädd hand. Allt glider ur ens grepp och riskerar att gå i tusen bitar i diskhon, så antingen får du hålla disken i ena handen – som får vara utan handske – och diska med den andra handskbeklädda handen, eller så gör du som jag och slopar dem helt i disksammanhang till fördel för den gamla trotjänaren – diskborsten.

Handsken fungerar bra som hjälpmedel i duschen om Selma har intorkad lera i pälsen, men givetvis UTAN diskmedel.
Det kan vara värt att förtydliga… 🙂

195 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Använd inte diskborste, använd disksvamp. Blir aldrig riktigt rent annars!

  Svara

   Är det sant? Har alltid känt tvärtom, att en svamp känns… Oren typ haha.

   Svara

    Har gjort en studie i disksvamp vs diskborste.
    Min studie visar att om man först sköljer av tallriken noggrant, använder diskborste för att få bort det värsta och sen avslutar med disksvamp för den fina finishen, så blir inte disksvampen smutsig snabbt. Räcker således att byta den 1 gång i veckan upp i mot varannan vecka.

    Svara

     Men va?? Ska man byta disksvamp en gång i veckan?! 😅😳

     Svara

     16.00 Hahahahahahahahahahaha

     Svara

     Tvätta svampen i maskin i 90 grader

     Svara

   En svamp blir ju äcklig efter typ 2 diskningar 😝

   Svara

    Koka den i klorin efter vare gång så fixar det sig!

    Svara

     Koka i klorin? Måste väl räcka med att koka i vatten?? Visa gärna underlag för denna ”studie”.

     Svara

      Nej:
      1 – koka i klorin ca 30min
      2 – håll över öppen låga minst 5 min
      3 – låt ligga i svavelsyra över natten
      4 – kör 3-4ggr genom mangeln
      5 – ställ den på högkant på ditt huvud och gå baklänges, motsols 7ggr runt ditt hus i fullmåne

      Voilà – som ny!

      Svara

       Så värt för att slippa diskborsten!

       Svara

      Inte samma som gjort studien som
      tipsade om klorin.
      Men jag skojade bara, har ej gjort en studie i disksvampar ❤️

      Svara

   En svamp samlar ju betydligt mer bakterier?

   Svara

   Öhhh jo. Hur diskar du??

   Svara

   Eller diskmaskin! 👍🏻😉

   Svara

   En böter 🤦

   Svara

  ”fkn ge folk en böter”
  Hon briljerar verkligen den där kvinnan

  Svara

   Bianca har lite otur när hon tänker.

   Svara

    Du menar Bianca Tankevurpan Ingrosso?
    Hur blir man så lost?

    Svara

     Sådan mor sådan dotter….. sorry. 😀

     Svara

    Tänket????
    Kan Bianca tänka 🤔 🤔😆😂

    Svara

   Asså HUR kan hon få hålla på såhär? Hänger ut diverse restauranger och filmar en stackars person som blir uthängd inför alla hennes tusentals följare. Ibland borde vi anamma den sk ”cancel-kulturen” från Nordamerika!

   Svara

  Tip of the day till Bianca: parkera korrekt så slipper parkeringsvakten ge dig böter 🤦‍♀️

  Svara

   Bianca har väl inte ens körkort?

   Svara

    Aha, har ingen större koll på henne

    Svara

    Nej hon klarade inte av det.

    Svara

   Tror det ”runs in the family”. Pernilla åkte ju fast med ett stulet handikapp tillstånd. Hävdade att hon hade hittat det i en papperskorg.

   Svara

    Va? När då?

    Svara

    Det var när hon typ var 19 år. Visst, verkligen skitdåligt, men släpp det nu!

    Svara

     Eller hur, mer än 30 år sen, kan vi förlåta henne?

     Svara

      vissa är tydligen odödliga

      Svara

   Nej Bianca har inte körkort så det var inte hennes bil.

   Svara

  Kul att hon bara tänker på restauranger och hotell… finns massa annat också. Som att lappa bilar.

  Svara

   Ni tänker att felparkeringsbranschen är drabbad på samma sätt som turism/hotell/restaurang? Folk är så brutalt holier than thou här inne asså. Vi kan ju absolut kritisera Bianca för hennes inställning till parkeringsvakter men detta resonemang är långdraget, minst sagt.

   Svara

    Nej klart det inte är samma. Men hennes attityd är ju att man inte borde lappa bilar i dessa tider. Hon tycker alltså att felparkeringsbranchen bara ska lägga ner, göra dig av med alla anställda tills dess att detta gått över? När denna bransch ju är av typen att de kan fortsätta helt dom vanligt. Onödigt att låts även dem gå under bara för att vara vänliga mot dem som parkerat fel.

    Svara

   Fast restauranger och hotell är ju liksom hennes värld.

   Svara

    Det är mångas värd. Och en värd som står inför de största utmaningarna just nu.

    Svara

     Vilket på ett sätt är märkligt. Jämfört med tidigare pandemier gjordes inte samma åtgärder och då insjuknade extremt många. Ca 300 000 som insjuknat i världen nu är inte särskilt många med tanke på mängden människor i världen

     Svara

  Gissar att ni som klagar på Bianca gladligen tar böter? Yeees liksom, böter, kul!
  Förstår Bianca fullt ut, trots att det är ens eget fel så är böter aldrig kul.

  Svara

   Bianca har väl inte körkort? Men har hon en bil?

   Svara

    Menar att jag förstår Bianca i det här läget. Folk är redan oroade, ledsna, rädda så palla få böter på det också. Fattar även att de ska få sköta sitt jobb och få sin lön, men vem har någonsin kollat på sin böteslapp och känt åh vad bra, nu fick de sin lön. 😍

    Svara

     Det är det väl för fan ingen som har påstått heller!

     Svara

     Bara för att man är orolig, ledsen och rädd så behöver man inte parkera där man inte ska…

     Svara

     Så hela samhället kan kollapsa el vad menar du? , eh f-n strunt i att betala p avgifter, strunta betala för t banan & planka istället, visst betala inte för kaffet/maten/kan göra listan hur lång som helst…alla måste hjälpas åt så gott det går så vi tar oss igenom detta, eller hur? ja man ska stötta men på rätt sätt

     Svara

     Du har missat grejen 15.20

     Svara

   Parkerar man korrekt får man inga böter. Är väl den lättste lösningen?

   Svara

   Avskyr att få böter och svär för mig själv när det händer (har hänt 6 gånger under 10 år med körkort) MEN jag svär mer över min otur att dom var där just då, inte över personen eller deras jobb generellt. Det är också 100% mitt eget fel som inte parkerade korrekt. Sen skulle jag inte heller lägga ut det på instagram för varken 12st eller 150k följare och beklaga mig över mitt eget misstag men rikta det mot någon som gjorde sitt jobb.

   Svara

    Gör som Biancas mamma. Köp ett handikapp tillstånd svart.

    Svara

    Exakt så!

    Svara

    Men det var inte det hon gjorde. Inte ens hon som får böter.

    Svara

   Jag klagar på mig själv när jag får böter, inte på personen som bara sköter sitt jobb.

   Svara

   Parkerar man inte fel ( och hindrar så att ambulanser kan komma fram eller tat handikappade får sin parkering) så får man inte böter.
   Får man böter ä man uppenbarligen värd det i dessa sammanhang. Kul eller inte. Gör rätt så slipper du betala.

   Svara

    Hon har inte parkerar fel, hon har inte betalt avgiften. Då får man böter. Inget mer med det.

    Svara

   Hehe är inte ens hennes bil så? Hon har ju inget körkort.
   Ja parkerar man fel så får man skylla sig själv!

   Svara

  Funderat lite på effekten av Corona och influensers. Detta borde väl bli rätt tufft ekonomiskt för dem, då de är så beroende av att håva in ”trovärdiga” samarbeten och inte sitter på någon trygghet i form av en anställning, utbildning mm.
  Och vilka företag kommer vilja strössla sina pengar på dem efter detta… Lågkonjunktur på ingående. Vad tror ni

  Svara

   Youtubers kommer klara sig bra. De får pengar på visningar, inte bara samarbeten. De kommer garanterat att få mindre lön utan samarbeten, men fortfarande minst en normal heltidslön. Visningarna lär också öka i samband med att folk ligger hemma.

   Svara

   Tror de påverkas mindre än en vanlig arbetare då de säljer mer genom nätet och folk nu handlar mer genom nätet. Även på mindre folk som har råd, men fler som ser mot online än verkliga butiken, så går det ganska jämnt ut. Tänker jag.

   Svara

    Däremot blir det nog svårt att kränga resor och hotellvistelser 🙂

    Svara

   I nuläget lär det väl inte bli särskilt många resor och releasefester. Och blir det en rejäl ekonomism krasch med massarbetslöshet som följd så är det all lyxkonsumtion man drar ner på först. Så jag tror absolut det kommer att påverka deras möjligheter till samarbeten och sponsrade inlägg.

   Däremot kan de som har YT-kanaler nog hålla sig flytande på ett annat sätt.

   Svara

   MM kommer att älta ihjäl sig. Får ge sig ut och kränga dasspapper istället för kosttillskott. Hon har nog fattat att hon tagit sig vatten över huvudet med studion. Där blir corona utmärkt att skylla på. Ska hon inte satsa på att bli överläkare med sin gedigna erfarenhet?

   Svara

    Inte konstigt att hon ständigt är sjuk så mycket pulver och ”,hälsotillskott” som hon intar. Om hon lagade mat själv från grunden med oproccecade råvaror, så skulle hon bli frisk. Släng allt pulver. Tom pannkakor lagar hon med nån form av pulver.

    Svara

     Vore väl ett gyllene tillfälle att lära sig laga mat nu.

     Svara

   bäst är ändå de influensers som kommit hem från sina semesterparadis (inga namn nämnda) börjar oroa sig för spridning o dyl, vart har de varit de senaste 2 v? att dom nu vaknar & ba tänk på de äldre, tänk på de i riskgruppen bla bla bla
   & alla som ska tjäna pengar & precis som någon sa de flesta vet inte ens vad pandemi betyder……suck

   Svara

    Och som inte har vett att sätta sig själva i karantän. Väntar på att ”nån” ska säga till dom. Ta eget ansvar. Bill du att din dotters dansskolan ska stänga pga Corona – håll din unge hemma. Jag din man varför på möte i Rumänien och du själv i Usa? HÅLL DIG HEMMA . Spring inte ute i samhället och SHOPPA. nån annan kan lämna matvaror på din trappa. Både Ica och Coop har den servicen

    Svara

     Men vad händer när alla ska beställa hemkört-service och personal kanske blir sjuka eller inte vågar jobba – då blir det problem. Jag beställde hemkört från Ica, så skönt när varorna kom igår MEN inget toapapper med – slut. Så då fick jag ändå gå upp till närmsta butik – fick tag på toapapper men väldigt utplockat, fanns inte mycket kvar. På vägen dit såg jag kanske fem personer, så folktomt, och idag ännu mer öde. Bor mitt i en stad, i city, och hör normalt bussar, bilar, folk, skrik och buller utanför – idag helt tyst, inte en buss, knappt en bil.. nästan helt öde. Känns väldigt olustigt.

     Svara

      Ja…? Det är ju för att folk håller sig hemma det är ju det som är meningen.
      Och toapapper, det kommer mer till butiken. Det är inte slut för alltid.

      Svara

       Ja alltså folk ska ju hålla sig hemma så det är ju bra men det tar inte bort faktum att det känns olustigt. Ja vi klarar oss utan toapapper absolut, vi klarar oss ett tag utan en massa mat också. Nej inte slut för alltid men det måste finnas personal till att köra ut varor och att plocka upp osv var mest det jag menade. Sorry, ska inte skriva mer.

       Svara

        Klart att du ska skriva igen. Bry dig inte om att så många är snarstuckna här, det säger mer om dem än om dig. Jag håller med om att det är en märklig, nästan olustig, känsla att det är så folktomt överallt. Gick min vanliga runda med hunden idag (en normalt ”trafikerad” slinga i skogen där jag brukar möta 25-30 pers under en vanlig lunchpromenad). Mötte EN kille under hela rundan. Som stirrade på mig.

        Nu verkade han bara vara en helt vanlig kille som blev lika paff som jag över att möta någon i den ödsliga tystnaden, men det slog mig att man blir mer utsatt också nu när det är så folktomt överallt. Kvinnor som ska hem från jobbet på kvällen eller äldre som går ut en stund och det inte rör sig några andra i närheten. Jag hoppas att detta inte ökar kriminaliteten som överfall, våldtäkter och rån.

        Svara

   Min enda förhoppning i detta Corona-helvetet är att en generation eventuellt inser värdet av att ha ett jobb. Att vara tacksam för det och vara lojal mot den arbetsgivare som betalar ens Hyra och räkningar!
   Nej influenser är inget jobb. Nej pengar dyker inte bara upp på kontot.

   Svara

  Poor little rich girl.

  Svara

  Såklart dumt, men inte en värre tankevurpa än vad vem som helst kan göra

  Svara

   Jasså?

   Svara

  Bara för att man är orolig, ledsen och rädd så behöver man inte parkera där man inte ska…

  Svara

   Skulle vara ett svar…

   Svara

   Varför verkar alla resonera som att parkeringsböter alltid föregås av grovt vårdslös parkering?

   Svara

    Parkera för lång tid utan att fylla på/betala är ju en annan anledning.

    Svara

    Ja, de flesta gånger jag fått böter är för att tiden gått ut på p-biljetten med en kvart eller något.. även om det är deras jobb kan jag tycka att man ska ha visst överseende i krisande tider.

    Ska staten ignorera allt och göra business as usual eller hjälpa företag och banker ekonomiskt nu när det är kris?

    Svara

     Men va? Nej! Ska p-vakterna stå och klocka de där kvartarna då? Och se att folk inte blir ytterligare försenade?
     Det är självklart att det som gäller – det gäller.

     Svara

      Tror de brukar ”övervaka” nån kvart eller så faktiskt. Tiofalt någon är och köper biljett eller liknande. Funkar väl inte riktigt så i praktiken längre dock.

      Svara

       Ingen aning om hur de lägger upp sitt arbete men det låter oerhört tidskrävande och ineffektivt om de ska stå och övervaka i kvartar titt som tätt…

       Svara

        Varför ska man inte visa lite empati vid mindre överträdelser? Herregud tjafsa om en kvart när vi har en finanskris. Dom där böterna drabbar ju personen extra hårt nu. Blir så trött på er som resonerar som att pvaktens lön hänger på att lappa x antal bilar per dag. Stora överträdelser – absolut. Små kan man väl visa lite förståelse för. Tycker jag alltså. Men jag märker att ni inte håller med😄

        Svara

         Jag håller med! Tror de flesta parkeringsvakter är rimliga och lite flexibla också.

         Svara

         Problemet när man börjar rucka på regler är att det är svårt att sätta gränser för vad som är ok eller inte och alla resonerar olika. Var ska gränsen gå för vad som är tillåtet innan man får en p-bot? Gå över tiden 10 min? 11 min? Om en person råkar betala för ett mjölkpaket i affären måste butiksbiträdet ha överseende med nästa kund som också glömmer. Tillslut missbrukar någon denna empati.

         Regler är till för att följas och göra din vardag enklare. Har du svårt att hålla dig till lagen är det ditt problem och ingen annans. Don’t shoot the messenger.

         Svara

          Glömma betala ska det vara förstås!

          Svara

         Böterna drabbar personen extra hårt nu? Är du seriös?? Har man gjort fel så har man gjort fel och förtjänat den där boten. Är du så mån om att inte dra på dig extra kostnader, se till att inte dra på din en bot då…

         Svara

         Gäller det också för 16 minuter? Eller 18… kanske 19 minuter över tiden?
         Eller också håller vi oss till reglerna.

         Svara

        Jag har fått böter då mitt bankmöte tog lite längre än planerat och jag kom till bilen fyra minuter efter att parkeringshusen gick ut. Vet andra som råkat ut för samma sak på samma parkeringsplats. Någon gång har jag kommit ut 2 min för sent och vakten har hållit på och fotat bilen redan. Då känner man att de bara är ute för att jävlas… Men jag antar de kanske får lön enligt hur mycket böter de skriver ut eller något.

        Svara

         Nej, de får sin lön av att sköta sitt jobb. Precis som alla andra.

         Svara

         Alltså dessa jävla människor med sina ”två minuter ska bötas”, nä jag håller med dig, två minuter kan de väl bjuda på. Usch för dessa jäkl besserwissrar

         Svara

         Finns ingen pvakt som ger böter efter bara 2min

         Svara

     Måste inte staten få in pengar också? Om det är tillåtet att parkera 1 timme, så är det ju inte 1 tim OCH 15 min som gäller. Det förstår du nog.
     Även om det är ”kris” så får man lov att betala för sin parkering likaväl som man måste betala för sitt toapapper. Eller tycker du att toapapper ska vara gratis?
     Det är ju kris liksom…..

     Svara

      Förstår inte varför man så nitiskt vill straffa dom som råkat stå en kvart över tiden. Om vakterna ändå inte får en lön baserad på antalet lappade bilar, vad exakt vinner samhället på det? Riksbanken har överseende med den svenska ekonomin och bidrar med flera miljarder nu när krisen är ett faktum. Massuppsägningar är ett faktum och ni vill ändå inte bjuda på en kvarts parkering för en vanlig medmänniska.

      Svara

       Men följ bara regler så får du inga böter!

       Svara

        Tror inte du förstod min poäng. Det handlar inte om mig nu, så lycka till med att mästra någon annan.

        Jag håller fortsatt med Bianca på punkten att man ska ha visst överseende med folk i svåra tider. Bland annat parkeringssituationer.

        Svara

         Fast det handlar väl om att någon äger marken som används som parkering och på så sätt får in pengar. Står någon för länge kan inte nästa bil parkera och inkomst går förlorad. Ska man bjuda på 15 minuter per timme för varje bil blir det mycket pengar i längden så någon form av straff är nödvändigt. Funkar precis som allt annat, en tjänst kostar pengar, betalar du inte så straffas du, mycket mer rättvist i längden.

         Svara

          Ja men handlar det om några jävlA minuter kan de väl ha överseende med det

          Svara

           Men vad är det du inte förstår. Om det kostar 15:- att stå just där 1 timme så är det ju det som gäller. Om just jag inte får böter förrän det gått 13 minuter över tiden, men du får böter när det bara gått 8 minuter över tiden. Hur tror du det skulle fungera? Inte så bra nej. Därför måste det finnas regler som gäller lika för alla. Ok?

         Du verkar ju inte själv förstå poängen…

         Svara

    Omg.. man kan inte alltid behöva skriva varenda situation som kan uppkomma…

    Svara

  Finns väl inte ”parkeringsböter” egentligen. Annat än i folkmun.
  Tror det heter parkeringsanmärkning på kommunal mark och kontrollavgift på privat.
  ”Böter kan i Sverige utfärdas av domstol, Polisen, Tullverket eller Kustbevakningen.”
  (Enl Wikipedia).

  Svara

   Vem fasen bryr sig om vad det heter egentligen??

   Svara

    Jag bryr mig faktiskt.
    Är det en spade ska ingen komma och säga till mig att jag ska kalla den hink.
    Hur ska allt sluta i så fall?

    Svara

   Precis, man säger parkeringsbot eftersom ALLA vet vad det är.
   Folk pratar inte om felparkeringsavgifter.

   Svara

  Diskmedel fungerar utmärkt som hundshampoo. 🐶

  Svara

   Om du vill torka ut huden på din hund så absolut, kör hårt!

   Svara

    För att inte tala om allt skit som typ Yes innehåller😖

    Svara

   Nej. Grönsåpa kan man använda på djur men inte diskmedel.

   Svara

   stackars djur…

   Svara

  Perfect Day har börjat säga upp. Frändfors idag, fler på g? Kanske färre kunder iom Corona. 🙁

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Äh varför det? Sjukt tråkigt att folk förlorar jobbet för att ekonomin är dålig. Snart kanske man själv står där.

    Svara

     Jättetråkigt och jag skrev ju att det var en förbjuden känsla. Men jag tål henne verkligen inte.
     Även om det är fult att erkänna.

     Svara

      Hon är svår ibland. Bränner många broar med sin stora käft, ingen tanke på konsekvenser, generellt ganska elak mot följare. Dumförklarar till höger och vänster. Men på nåt sätt känner jag ändå att det finns en fin människa bakom allt det där osäkra dravlet. Hoppas vi får se mer av den Julia i fortsättningen. Nytt jobb kommer hon säkert lösa snabbt.

      Svara

       Faktiskt väldigt bra beskrivet av dig. Uppskattar att du gjorde det och jag känner också att hon kommer att hitta nytt jobb snabbt (hon har väl fortfarande podden dessutom) och det var väl därför jag tillät fula tankar att komma fram.

       Svara

       Älskar Julia!!! Tycker hon är en av Sveriges roligaste ❤️ Hoppas det löser sig för henne

       Svara

        Love

        Svara

      Om du vet att det är en förbjuden känsla, varför måste du skriva den öppet då?

      Fan, aldrig någon som svarar på såna här frågor ju. Vill verkligen veta hur man tänker om man medvetet vill bidra till så väl jävligt dålig stämning som att vara elak.

      Svara

       Varför ventilerar folk här sina känslor om Bella, Bianca och diverse andra influencers de stör sig på? För att det här blivit ett ställe där människor får utlopp för dessa känslor.

       Jag svarar gärna på dina frågor. Och berättar mer än gärna hur jag tänker kring detta.
       Jag gillar verkligen inte Julia eller åtminstone den persona hon valt att visa upp. Det kanske inte säger något om vem hon är egentligen men i så fall är det ju ännu märkligare att välja att visa upp så osympatiska personlighetsdrag?

       Precis som andra inte gillar Bianca eller My eller Bella eller Calle S eller… osv osv osv. Däremot lade jag till att det var en förbjuden känsla just för att det är en förbjuden känsla. Hur ofta medger människor att de är skadeglada? Inte ofta eftersom det inte är en särskilt smickrande egenskap. Men trots det vågar jag lova att alla känt känslan någon gång i sitt liv, om inte flera gånger. Och det är egentligen inte elakare än vad som skrivs om någon annan härinne eller på andra ställen. Människor som jobbar hårt på att synas, nå ut och bygga stora kanaler genom att bete sig provokativt får nog räkna med reaktioner som de vi ser härinne.

       Jag är för övrigt övertygad om att Julia som är framåt och tuff samt har ett gediget kontaktnät kommer att ha ett nytt jobb inom kort.

       Svara

      Julia är min ABSOLUTA favorit ”influencer” om man får kalla henne det? I hela Sverige. Ärlig, rapp i käften, ROLIG SOM BARA FAN!!! ofiltrerad och verkar som en genuint snäll människa.
      Men hennes personlighet sticker väl i folks ögon. Trisst att ni skriver så illa om henne.

      Svara

       Ja, direkt mobbning av följare för att avreagera sig och generera skratt bland hennes polare sticker JÄVLIGT mycket i mina ögon.

       Svara

   Så trist! Stackars Julia, hoppas det löser sig snabbt för henne. Men hur kan Perfect day påverkas så mycket? De borde väl kunna sköta mycket hemifrån?

   Svara

    Det kanske inte är pga Corona egentligen utan av andra orsaker.

    Svara

     Intel: Det handlar ganska lite om corona. Hoppas Julle hittar ett nytt jobb snart, tror hon är klart eftertraktad men podden lär behöva läggas ner och uppstå i nytt format för den säger ryktet att PD vägrar släppa taget om.

     Svara

      Ah, så oklirr i kassan då?

      Svara

   Visar återigen vilka proffs Hannah och Amanda är på att bygga bolag………….. större sopor får man leta efter. Klädmärket i konken. Salongerna i konken. Nu detta. Aldrig en tanke på andras liv och löner.

   Svara

    Och Hannah dricker champagne ikväll på stories. Kan man bli mer osmaklig?

    Svara

   Och nu la Hannah precis upp en story ”man får trösta sig med champagne”. Otroligt osnyggt gjort av en företagsledare som tidigare samma dag sagt upp personal.

   Svara

    Ja men varken H eller A kan väl anklagas för att ha takt och känsla för rätt läge? Jaja, gillar dem annars och hoppas de får bolagen på rätt köl igen. Älskar deras podd.

    Svara

   Vi som ÄLSKAR Julia ❤️❤️❤️❤️

   Svara

    Julia F är en av de mest smarta, ömsinta och Jo: finaste människor jag vet. NEJ hon har KANSKE inte så mycket filter mellan vad hon tänker och säger och JO det är del av anledningen till att hon och hennes podd har slagit så stort och JO det är därför i lyssnar så: Sluta vara äckliga hyenor och gotta er åt detta. Det FINNS andra personer att störa sig på? Äcklas av er som skriver självgott och förnumstigt när nu.

    Svara

     Hej hej Julia 👋🏻

     Svara

      Anonym 20.38 är ett geni, har genomskådat allt. Låt oss aldrig någonsin glömma det här svaret: ”Hej hej Julia 👋”. Hur kunde hen ens komma på det?? Snabbtänkt, kul, unikt

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

         Nej det tänkte jag inte. Och ursäkta men mobbare? Till skillnad från vilka anonyma tyckare härinne? Ja jag skrev tönt. Jag tycker det så såååå töntigt att gotta sig och slänga omdömen kring en privatperson som förlorat jobbet, baserat på vad? En bild man fått i en podd man trots allt tycks ha lyssnat på? Jag är varken Julia eller Jakob men tycker det är FÖRFÄRLIGT att folk här sitter och ”tycker till” under anonyma alias. Och slentriankommentaten ”hej Cissi” eller ”hej Julia” eller whatever, är så lam. Ursäkta men det finns folk som har tankar utöver de som personligen drabbas av era föraktfulla utspel. Skärpning.

         Svara

          Men du tjatar ju samma sörja igen och igen? När jag läser det folk skrivit om detta gottar sig INGEN i Julias olycka, förutom Anonym högre upp, samtalet handlar om att hon kallade ”M” för jävla horunge på sin story tidigare ikväll, och därmed bevisade tonen med vilken hon bemöter följare. Totalt förakt. Klart man blir förbannad! Det har inget med hennes avskedan att göra.

          Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

   Dom har väl permitterat?

   Svara

    Vet ej? Julia Frändfors skrev att hon förlorat sin fasta anställning.

    Svara

   Varför är grejen med att Perfect day inte har kollektivavtal?

   Svara

    Har inte mitt jobb heller. Tycker jag är bra, då kan man förhandla upp sin lön 15k åt gången.

    Svara

     Det kan du ju göra ändå.

     Svara

  Den här tjejen är så ofattbart korkad. Good job Pernilla…

  Svara

  Hon borde fkn sluta ta betalt för samarbeten i dessa tider!

  Svara

   Varför det för? Är det väl ingen annan som skulle göra.

   Svara

    Swoosh

    Svara

    Swoooooosh!

    Svara

    Det är ju det hon tycker parkeringsvakten ska göra.

    Svara

   Och du borde sluta använda fkn. I alla tider.

   Svara

    Tror att anonym härmade Bianca

    Svara

   Nej men företag kommer sluta anlita henne

   Svara

  Hon är för mycket.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Det har uppenbart du också, som inte kan föra dig bättre

    Svara

  Sådan mor sådan dotter …

  Svara

   Sådan mor sådan dotter… och dotter-dotter.
   Jorå.

   Svara

  Så dumt så det finns inte ord. Är förövrigt jäkligt less på att höra influencers uttala sig om saker dom inte har någon kunskap om just nu, så oerhört oansvarigt – håll er till att kränga prylar.

  Svara

  Men varför ska man hjälpa hotell, restauranger etc. men blir arg på en parkeringsvakt som faktiskt är anställt av ett företag som kanske har det lika svårt som ett hotell eller restaurang?

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Är inte tankevurpan igång redan då hon frågar om man ska supporta företag eller stanna hemma? Jag menar.. Det folk uppmanar till är ju att stanna hemma, beställ hem mat, varor du behöver (!), betala din frisörtid i förtid etc. för att företagare ska gå runt i denna tuffa tid.
  En frisörsalong i min kommun har t.ex. bestämt att de två ägarna inte plockar ut lön mars och april samtidigt som de omfördelat arbetsuppgifterna, så det är medarbetarna som får kunderna medan ägarna gör andra arbetsuppgifter.

  Sen kan en diskutera att det finns fler tankevurpor. Ja, att ”lapplisor” är ute och lappar bilar i krisen. Eller att hon ser att det är fel ATT de lappar bilar.

  Svara

   Får vi ett totalt utegångsförbud på samma sätt som många andra länder redan infört så kommer ju tyvärr salonger m.m inte att klara sig överhuvudtaget. Om man inte inför tillfälligt hyresstopp och fler åtgärder än de som redan lovats.

   Svara

  Varför är grejen med att Perfect day inte har kollektivavtal?

  Svara

  Menar hon att man ska beställa hem saker för att supporta företag????
  Jag har lite insiders på diverse stora företag och pga den här HYSTERIN kommer de göra sån jävla BRAKVINST i år, förmodligen slå alla tidigare säljrekord!!! Vet flera som kommer få enorma bonusar pga detta! De säljer slut på sina stora lager och efterfrågan på deras produkter är skyhög just nu.

  Svara

   Det kan vända snabbt om/när alla restauranger, hotell m.m tvingas stänga. Som det ser ut nu lutar vi åt att gå samma väg som Italien och Spanien – dvs allt klappar igen.

   Svara

  P-böter VS att brandbilen/ambulans osv kommer fram? 🤦‍♀️

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.