61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fattar inte frågan

  Svara

  Jag fattar ingenting… VA? Vad handlar det här inlägget om?

  Svara

   Vad är det ni inte förstår?
   Hon gör reklam för två olika företag med samma bilder. Är det inte sexistiskt att göra reklam för sminket i bh då de tidigare blivit fällda?

   Svara

    Så man får inte ha läppstift när man har fina underkläder?

    Svara

     Jag förklarade bara frågan. Svaret sitter jag inte inne på.

     Svara

     Men alltså swosh.

     Svara

     Vad är syftet med att visa underkläder i sminkreklam?

     Svara

      Sälj grej med tjej.

      Svara

    Haha tack. Här är en som läste inlägget fram och tillbaka flera gånger utan att fatta.

    Lite trött idag tror jag 😅

    Svara

   Samma bilder används för att göra reklam för två olika företag, dock seperat. Frågan är väl om samma bilder kan användas för att marknadsföra båda företagen (men inte samtidigt) eller om det per default då blir smygreklam för det ena eller andra företaget. Frågan gäller också om det anses som smygreklam när hon använder bilderna utan att det är ett samarbete (alltså bara för att de är fina) utan att reklammarkera. Var går gränsen, är frågan? Sedan kom en bonusfråga i form av om även Caia kan fällas för sexistisk reklam när de använder underklädesbilden för att sälja ett läppstift.

   Svara

  Osexigt att försöka sex sig ut, det ska komma naturligt

  Svara

  Hon är så otroligt vacker. Och jag tycker tvärtom, hon är sexig utan att ens försöka att vara det, spelar ingen roll hur hon ens är klädd. Mår dåligt ibland när jag jämför mig med henne haha.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  jag tänker väl att så länge hon inte skriver ut att underkläderna kommer från intimissimi (i reklamen för caia) så borde det väl inte spela någon roll. Det går ju inte att se vilket märke det är utifrån bilden

  Svara

  Hej CamCam,
  Gudars vad svårt det är att läsa med den texten du lägger till denna typ av inlägg. Förstår du vilken text jag menar? Den som är lite snirklig ovan och under bilderna som tex till detta inlägg. Kan du inte ha ditt vanliga typsnitt?
  Må gott och tack för en bra blogg/bevakning
  Hälsar Mia

  Svara

  Med en twofer får man två till priset av en. Är detta istället en halffer för samarbetspartnern?

  Svara

  Hon är väl lite lat? Ids inte byta om mellan reklamfotograferingarna utan kör samma – två flugor i en smäll! Ka-chingggg!

  Svara

  Hon är jätte snygg och skitrolig

  Svara

   Jätte- särskrivs inte heller

   Svara

  Höna av en fjäder

  Svara

  Har vi exakt samma supersnygg tjej-smak? Let’s see: Adriana Lima, Emilia Clarke (höll nämligen helt med en som skrev dem), Kate Moss & Monica Belucci (kanske på topp för 15-20 år sedan), Parisa Amiri, Beyoncé… Spretigt men vore kul om nån tyckte precis likadant! 🙂

  Svara

   Ta bort parisa amiri o kate Moss och Emilia Clark

   Svara

   Kate Hudson, Jennifer Lawrence, Emma Watson, Megan Fox och typ jättemånga fler

   Svara

   Typ totalt annorlunda ”smak”. Min girl crush nr1 när det kommer till ansikte, Jessica Alba! Men hade velat ha en kropp som typ en mix av Ashley Graham och Christina Hendricks om jag hade fått drömma.

   Svara

  Nej, det är lika lite smygreklam som om man har på sig en tröja från kappahl när man gör reklam för jeansen man har på sig från Lindex.
  Tycker heller inte att dessa bilder var sexistiska. Går inte likställas med deras rent osmakliga reklambilder som jag är glad att de fällts för!
  Men nä, detta är bara så oerhört långsökt…

  Svara

  Bianca bara ”VAD JAG GÖR I KARANTÄN” :))?? Sen när sitter hon i karantän och har det gått förbi samtliga influensers att Sverige INTE är i karantän när dem ”quarentine day 7” återigen, VI SITTER EJ I KARANTÄN? Snälla säg att jag inte är den enda som tänkt på detta? Helt jävla verklighetsfrånvarande? Eller bara dramaqueens?

  Svara

   De sitter kanske i självkarantän? Jag är själv inne på dag 11. Jag träffar numera bara min sambo och är ute i skogen och går. Har handlat mat två ggr dock. Men ändå.

   Svara

    Fast man sitter ju inte i karantän om man ändå går ut o äter o gör saker utanför hemmet då o då…? Det är ju det jag inte förstår

    Svara

     Jo det gör man.
     När karantän kommer införas i Stockholm kommer det att innebära att man måste vara inomhus om man inte är på väg till jobbet eller mataffären.
     Det är precis så de gör i länder där det är karantän.

     Svara

  Oij vad bra Wahlgrens värld har blivit när Bianca syns väldigt lite! Äldre Pernilla men fy fasen med Bianca!

  Svara

   Själv stängde jag av WV nu i veckan då Bianca aldrig var med.

   Svara

  Intressanta spaningar att bygga vidare på i bloggen hade kunnat vara bl.a: 1. Alexandra Nilsson som spelat in yt om hur det påverkar henne när det kommenteras om hennes vikt och hur hon försöker hålla en balanserad tankegång angående det. 2. Kenza som berättar att det går väldigt dåligt för hennes bolag just nu mitt i corona-krisen due to en redan dålig period. 3. Hur corona kommer att påverka influencers jobb överlag om vi fortsätter såhär ett par veckor till, då efterfrågan nästan stannat upp helt i alla branscher.

  Svara

  Bara jag som vill tipsa henne om Valtrex som man kan få mot munsår? Tyvärr så gick det inte att sminka över. Eller är det någon ny injektion hon fått i överläppen?

  Svara

  Framförallt är det väl väldigt märkligt att göra reklam gör ett underklädesbolag när man gång på gång påtalat att man aldrig använder bh?

  Svara

  Tycker det är skrämmande att kalla det sexistigt När en kvinna poserar i bh. Ser aldrig sånna kommentar er om en man i kalsonger. Vad vill ni ha? Heltäckta kvinnokroppar som bara får visas avklädda för deras män? Isf finns det redan x antal länder som lever med den kvinnosynen och vill man stödja det är det bättre att flytta dit än att ta det hit

  Svara

   Jag tror nog att hela grejen är att det är bilder på henne i BH, men det hon gör reklam för är….. LÄPPENNAN! Det är den delen som är sexistisk.

   Svara

  Jag tycker inlägg med screenshots från instagram blir så förvirrande då bilderna är för små. Jag stannar liksom inte upp och kollar utan bläddrar förbi tillslut. Vore toppen om bilderna kunde bli större och tydligare!

  Svara

  Tänk om hon bara kunde uttala sina egna produkters namn rätt också.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.