Vad tror läsaren Isabella lånat ut sitt hus till?

Absolut, Isabella har bytt ut ordet ”pannkakor” mot ”lust” men det är också det enda jag kan tänka mig triggat den här läsaren ”Sara” att skriva den här kommentaren om Bellas hus just under det här inlägget.
”Sara” har sett att Isabellas hus använts i en svensk serie – hon har huvudet på skaft, den där Sara, för serien var ”Fartblinda” med Matias Varela i huvudrollen och Isabella fick 250 000 kr för besväret.

Kanske är det den höga summan pengar som gjort att ”Sara” fått för sig att ciggisarna skådisarna röker är äkta vara och det gökas på husets alla gökbara ytor, inklusive alla sängar och heltäckningsmattor – särskilt i barnens rum?

Tror hon att det är inspelning av någon typ av fransk p-våffla från 80-talet Isabella upplåtit sitt hus till?

Eftersom den här läsaren verkar tro att det röks riktiga cigaretter och has faktiskt sex i helt vanliga filmer och att detta är vad Isabella lånade ut sitt hus till så känner jag att jag vill förklara för henne hur det brukar gå till?

Källa.

Det används inte cigaretter med tobak under filminspelningar utan cigaretter fyllda med örter.
Kanske inte det absolut bästa att inhalera men Isabellas hus borde på sin höjd lukta lavendel efter den lukrativa uthyrningshelgen.

Källa.

Med största sannolikhet så förekommer det lika mycket äkta nuppande i Fartblinda, som det gjort för THK under hela hans livstid.
Zero, zip, zilch, nada!

För att undvika att någonting slinker in av misstag så bär kvinnliga skådisar ofta ett könsskydd (genital guard) som mest ser ut som ett litet skohorn eller en cykelsadel, medan den manliga varianten ser ut som en strumpa med en dragsko för att hålla den på plats.

”Sara” kan alltså lugnt spara den orosanmälan till socialtjänsten till nästa gång en offentlig förälder gör någonting för att riktigt uppröra henne.
Rökande porrfilmsinspelning i det Löwengripska huset är alltså INTE en av dem!

 

160 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så du ville skriva ett inlägg om Isabella bara för att, så du skriver ett…. Vad för något, exakt?

  Svara

   Ett inlägg?

   Svara

    Om vad? Vad anser du att inlägget handlar om och vad vi ska prata om? Att Isabella ändrade titeln? Att Sara fiskar värre än vissa i det här kommentarsfältet? Att himlen kan uppfattas som blå?

    Svara

     Det handlar väl om att styrkekramsmaffian visar sig vara mer häpnadsväckande enfaldiga än man trodde var möjligt, eller vad tror du? Herregud, det var ju en inspelning av en tv-serie!!

     Svara

    Va, är jag i modd?

    Svara

    Nä hä ok, då frågar jag igen.

    Camilla, Varför har du tagit bort att som sagts innan SusaWo? Det är hur mycket som helst som är borta.

    Svara

     Nä hä??? Vad är det?

     Svara

  OT: Amanda Schulman har avföljt Julia Frändfors på Instagram nu. Hannah och Amanda som ju äääääälskar sina älskade underbarn som jobbar för dem.

  Svara

   Min gissning är att Julia inte varit jättetrevlig mot dem. Jag fattar att det inte är kul att förlora jobbet, men med tanke på att hon hängde ut och kallade sats för fittsats osv pga hon inte gillade deras svar så antar jag att det är en omöjlighet för henne att fortsätta vara vän/bekant med Hanna och Amanda efter detta.

   Svara

    Men herregud!
    Hur överkänsliga tror du A och H är?

    Svara

     Vill minnas att de avföljde deras älskade ”Dannis” när han sa upp sig för att starta eget.
     Och han hintade att de var ganska småaktiga av sig.
     Med tanke på hur lättkränkt och barnslig Alex är kan jag tänka mig att Amanda är samma andas barn.

     Svara

    De försvarade henne när hon kallade en offentlig kvinna för h*ra på sin instagram, så att hon slänger sig med könsord mot ett stort företag är inte problemet. Tycker däremot att det börjar lysa igenom vilka falska personer H & A är efter att det har uppdagats hur de faktiskt hanterar sin personal, sitt företag, sina sponsorer etc.

    Svara

     De är lika ”skickliga” på personalpolitik som Bella och Pingis!

     Svara

      Bella och Pingis är nog snäppet skickligare till och med 🙂

      Svara

    Tror absolut inte att frändfors varit otrevlig mot dom, i julia och Julias live i helgen så sa frändfors att HON tog bort Amandas följning för att hon tyckte att det va jobbigt. Sen pratade hon även gott om perfect day och sa att hon inte hade något ont att säga om dom. För att tillägga så va hon onykter och frispråkig (mer än vanligt) så tror absolut hon talade sanning

    Svara

     Hon följer ju dock Amanda fortfarande, man kan inte ta bort någon annans följning utan att avfölja själv.

     Svara

      Haha jo

      Svara

      Kan man ju visst det, har jag gjort flera gånger, man gör kontot privat och sedan kan man ta bort följare.

      Svara

    Men jösses? Vad svamlar du om 12.26?

    Svara

   Amanda Schulman har INTE avföljt Julia. Julia har själv berättat i sin live i lördags att hon själv gått in och plockat bort massor med folk från Perfect Day då hon blev varslad, inte för att hon var sur, utan förmodligen för att det var jobbigt att ha kvar dom och se uppdateringar från stället. Hon har också varit tydlig att hon älskar Perfect Day och aldrig kommer snacka skit om varken företaget eller Hannah och Amanda.

   Herregud, här sitter ni och snackar skit om en människa ni inte är begåvade nog att förstå. Pinsamma är ni, verkligen.

   Svara

    Fast om hon fortfarande följer dem kommer hon ju se uppdateringarna i alla fall. Och jag har aldrig sett en uppdatering av någon av mina följare, bara de jag följer. Tycker det låter konstigt

    Svara

  Jag fattar absolut noll av vad jag precis läste

  Svara

  Alltså nu hänger jag inte med igen? Vad handlar det här inlägget om igen?

  Svara

   Vad en läsare av Isabellas blogg skrivit i en kommentar på Isabellas blogg. Är den där Sara influenser? Jag förstår inte varför ett inlägg ägnas åt henne och hennes åsikt.

   Svara

    Jag gör mitt bästa för att leverera coronafria inlägg och då får man ibland trolla med knäna, eller i alla fall anklarna. 🙂

    Svara

     ”trolla med knäna” är verkligen det nya ”slänga under bussen”

     Svara

      jag har en tendens att skaffa mig favorituttryck som jag sedan överanvänder till leda.

      Svara

       Jag gillar ” trolla med knäna ” uttrycket.

       Svara

     Du skulle ju kunna skriva om Calle Schulmans löjliga smygreklam för Samsung. Jösses hans följare verkar på riktigt tro att sonen sagt så och verkar inte fatta att Calle gör reklam. Anithas reklam på instastory för plastikkirurgi-klinik också, hon ställer frågor till en kirurg, planerade, utvalda frågor kan man förmoda för att bli så bra reklam som möjligt för kliniken. Vassegod.

     Svara

      Tror de börjar bli smått desperata.
      Hoppas förresten att Katrin konkar för gott nu i coronatider!

      Svara

      Ja eller hur! Finns hur mycket som helst att skriva om och så väljer man en kommentar på en blogg om något som hände för typ ett år sedan. Mycket märkligt. 🤔

      Svara

       Wow, kommer du från framtiden? Är krisen över? Vad blev konsekvenserna sådär ett år efter nu?

       Svara

    Det var väl en ganska lustig åsikt tycker jag 😊 gör väl inget om det fick ett eget inlägg.

    Svara

  Stor humor när MM tror att någon antyder att sonen skulle lida av Münchhausen by proxy.

  Svara

   Vad är humorn i det?

   Svara

    Vet du vad münchhausen by proxy är?

    Svara

   Lider man av det eller blir man utsatt för det?

   Svara

    Föräldern lider av det, barnet blir utsatt för det.

    Svara

     Eller djuret.

     Svara

      Alltså att djuret ( häst, hund , katt osv) blir utsatt , ägaren skadar för att få ta sitt djur till vetrinär.

      Svara

    Tror att det är så här: Münchausen gör att du kan skada dig själv, hitta på sjukdomar etc för att få uppmärksamhet. Münchausen by proxy är däremot att du utsätter någon annan, ofta ditt barn, för samma saker och att du då får uppmärksamheten för att du exempelvis ”räddat livet” på ditt barn eller får sympatier för ditt ”svårt sjuka barn”. /ej läkare, så kan ha fel

    Svara

     Du har rätt.

     Svara

     Är helt rätt!

     Svara

   Men skicka inte klick till henne. Usch… Som en dag när hon skrev ett inlägg och påstod att läsare inte tycker hon ska jobba hemma med samarbeten för att sonen är sjuk ”de opponerar sig för att jag jobbar trots sonen är sjuk” skrev hon… eh nej det handlade ju inte om att jobba trots son är sjuk utan om att hon utnyttjar sonen för publicitet och klick så att hon ska tjäna mer pengar. Så löjligt att hon låtsas som att hon får en ekonomisk smäll av detta.. nej hon har nog inte påverkats på ett par veckor då hon har stor inkomst genom sin blogg och kan sköta den och samarbeten hemma. Dessutom fått värdefull exponering och dubblat sina besök, dessutom ska ju företagare få tillbaka skattepengar och bidrag så hon kan nog gå plus på detta t o m, förlorat har hon nog inte ännu iaf, studion hade ju knappast öppnat t.ex. Så trött på henne, den människan får mig att må dåligt.

   Svara

    Det låter som att du borde ta en 6 månaders lång paus från allt som har med My att göra, så ska du se att du mår bättre sen.

    Svara

     Paus? Skulle inte klicka in på hennes blogg aldrig blir bara irriterad men svårt att undvika henne tyvärr när det skrivs om henne här och hon dyker upp här och var. Vet inte hur många ggr hon varit med i kvällstidningarna och beklagat sig och pratat om sjukbesök, skador, operationer och näradoden-upplevelser… såå tröttsam, hon verkar ha det som en strategi att få värdefull publicitet, och hon verkade desperat efter klick redan innan inlägg kom om att son skulle vara smittad, klickfisket hade pågått i flera dagar innan det var LÄS MIN BLOGG, DELA MITT INLÄGG osv osv…..

     Svara

      Ok, det låter dock som att du hade väldigt bra koll på henne… men sluta läs artiklar och inlägg här om henne då, så slipper du må dåligt. Känns inte så sunt att må dåligt över en influencer. Då är det nog dags att sluta konsumera artiklar och inlägg om henne.

      Svara

   Han står snart i kö hos BUP och detaljer ska fläkas ut. Precis så osmaklig mor har han. Minns när hon skrev att Maggan mobbat Ludvig.

   Svara

    Och du vet att hon inte gjort det?

    Svara

   😂😂😂

   Svara

  Det är ändå intressant hur Isabella lyckades sälja sitt bolag precis innan coronakrisen.
  Och hon var innan alla andra för att gå i konkurs, som med bloggen t ex.

  Svara

   Ja hon hade tur som fick sålt innan Corona. Men vadå konkurs, hon har inte gått i konkurs. Bloggen har inte gått i konkurs?

   Svara

   Ja, jäklar vilken tajming. Hon slapp gå i personlig konkurs, är (enlig egen uppgift) i princip ekonomiskt oberoende OCH slipper all skit Corona skapar för företag. Här drog hon verkligen vinstlotten.

   Svara

    Tror inte hon fick särskilt mycket pengar för det och med tanke på hur starkt profilerat bolaget är med henne jobbar hon antagligen åt dem mot provision nu.

    Svara

    Frågan är vad hon ska göra om 2 år. Hon har som sagt inte ens läst in gymnasiet.

    Svara

     Det har väl inte Myggan heller, inte Pernilla W eller Bianca, inte systrarna Graaf? Vad gör de om två år? Finns många som klarar sig bra utan att ha gått gymnasiet. Jag har en släkting som inte gått klart det och hon är rikast i släkten.

     Svara

      Absolut kan det gå bra för många utan gymnasiekompetens, men I.L. har ju bränt sina företagsbroar, så hon har få saker att landa på nu (och vem vill anställa en sån person?)!

      Vilken seriös företagare tror du vill investera någonting i hennes potentiellt framtida affärsplaner?!! Hon har visat vad hon går för, och ett totalt brustet förtroende är inte mycket att hänga i julgranen. Speciellt inte när det finns jättemånga seriösa, utbildade och spännande unga företagare som företag kan koppla sig till. Lägg sedan till sponsorer som vill ha en positiv plattform för att skjutsa ut deras produkter, och inte kopplas ihop med någon oseriös ”företagare”. Företag avslutade hastigt sina avtal med henne av en anledning och inte för att de bara kände för det.

      Så vilka alternativ anser du kvarstår (som hon kan leva ok på utan utbildning och sumpade samarbetsavtal? Lägg även till att hennes tidigare konsumenter (förutom några få förtvivlat lojala h*ns) inte längre har någon lust att lägga sina slantar på I.L. och hennes grejer längre (och definitivt inte nu när många går på knäna i.o.m. covid-19).

      Det är inte bara några negativa småsaker som hon har ägnat sig åt! Hon har helt enkelt bränt en massa broar och t.o.m. SvD och Dagens Industri har skrivit en uppsjö om hennes dumheter. Det är verkligen allvarligt, även om vissa av er envisas med att försöka städa upp hennes stök. Man kan dock undra om det är naivitet eller dumhet som gör att ni är några som fortfarande insisterar på att prata om henne som lyckad/har alla chanser i världen som om hon vore en nyexaminerad tonåring med hela världen för fötterna!!

      Hon är inte en tonåring längre! Hon är en vuxen människa som behöver ta ansvar för sina handlingar. Sluta dalta med/försvara henne! Dessutom stjälper ni bara henne om när ni pratar er hesa om hur enastående hon är. Det hon har gjort är inte simpla misstag, utan aktiva handlingar som har negativa konsekvenser. Hon kan lösa det själv, och behöver inte en blind hejarklack.

      Hon ska såklart inte dömas för sin psykiska ohälsa som en del ägnar sig åt, men hon måste ta ansvar!

      Svara

       Jösses 13:52 😂🤣🙄😳😨👺🙉🙈🤦‍ HUR ORKAR DU?! Jobbigt för dig? Suck

       Svara

        Kunde du inte klämma in några fler emojis?

        Svara

       ”Jag har en släkting som inte gått klart det och hon är rikast i släkten.”

       Säger ingenting. Vad vet vi, hela släkten kanske består av white trash?

       Svara

       @13.52 Oj så fel du har. Så klart hon kommer igen.

       Svara

        Fake it til you make it, She broke it – Game Over..

        Svara

      Pernilla Wahlgren har en låååång karriär och är en fantastisk sångerska och skådespelerska. Bland annat. Hon kommer att överleva det mesta. Bianca är också en supertalang och skulle kunna jobba med det mesta. Även inom showbiz. De två är undantagen, men de flesta andra i genren kan börja fundera på utbildning/omskolning.

      Svara

      Måste vara kul att bli rik på att förnedra sig själv offentligt på tex sociala medier. Ju mer illa, desto fler klick.

      Bianca har inte hymlat med det psykiska måendet bakom fasaden (heder åt henne). Men hur länge orkar en människa? Med eller utan gymnasieutbildning.

      Handlar allt om pengar?

      Svara

  Sjukaste kommentaren ever… vissa letar med ljus och lykta efter ”fel” för att kunna skamma, klaga och klanka ner.. så sjukt. Denna ”Sara” anar man vem det är som man sett på instagram under annat namn, en äldre tant vars namn börjar på c.

  Svara

   Sluta skylla på Carola, din främling!

   Svara

    Blockade du mig nu? För den kommentaren? Nej ingen Carola slutar på -in. Vad håller du på med??!

    Svara

     Jaså du släppte fram kommentaren efter att du blockade wow. Skriver under annat ip nu. Men den första släppte du inte fram, den du släppt fram skrevs ju efter. Även svar till en längre upp som du inte släppt fram. Alltså. Vadå sluta skyll på Carola? Ingen Carola nej men ett namn som sluta på in. Vad sysslar du med?!

     Svara

      Herre gud, paranoian frodas….

      Svara

       Vadå paranoia? Hon blockade, det är inte paranoia. Du vet ju inte så varför gapa paranoia, snarare du….

       Svara

        Hur kan du vara blockad om du kan skriva ?? Du är inte lite lustig du.

        Svara

         Du är allt väldigt lustig du anonym som inte verkar kunna läsa eller förstå att folk kan ha flera och olika ipnr, eller byta ipnr. Du är lustig i övrigt också, kanske du som är den dära haha man har ju sett din beundran för CC och avsky för IL.

         Svara

          Hon har blockerat mig också. Jag har alltid varit anti Bella men en gång när det gick över gränsen sa jag ifrån och sedan dess är mitt ip nummer blockerat. Har vpn nu, men iaf… Min poäng är att jag tror dig!

          Svara

           Många av oss har vpn när vi arbetar hemifrån, inte för att få skriva här.

          Desperationen när man måste byta ip för att minsann få sin sak sagd.

          Svara

      Du vet nog inte vem eller vad du är. Din hjärna har gått i spinn.

      Svara

      Carolakommentaren var ju ett skämt.. Lugna dig.

      Svara

      Men vad är det med dig? Hon skämtade, tagga ner något kilo eller två.

      Svara

  Jag förstår ingenting av vad jag precis läste.

  Svara

   Trist för dig!

   Svara

   Före detta medlem av ”hemma-teamet”?

   Svara

  Hindra att vad slinker in?

  Svara

   Kuken.

   Svara

   För att undvika att någonting slinker in av misstag så bär kvinnliga skådisar ofta ett könsskydd (genital guard) som mest ser ut som ett litet skohorn eller en cykelsadel, medan den manliga varianten ser ut som en strumpa med en dragsko för att hålla den på plats.

   Majj gådd! Why detta tillägg? Det är liksom alltid en sjuk onödigt twist som tar allt lite för långt.

   Svara

    😂

    Svara

    Det var väl inte så farligt? Intressant att veta hur det går till tycker jag.

    Svara

    Jag fattar fortfarande inte! Vad skulle kunna slinka in?

    Svara

     Har du haft sex någongång? 🙄

     Svara

      Jaha, när man juckar typ? Men asså nu det är inte som att det är så lätt att råka slinka in med penis haha? Fattar såklart att man inte vill vara så nära varandra utan att ha något för, men känns så himla osannolika att man skulle kunna råka glida in med en slak penis?

      Svara

       Den kanske inte är slak 🤷🏼‍♀️🙊

       Svara

       Varför skulle den vara slak?

       Svara

     Penis i slida när skådisar simulerar sex.

     Svara

      Fast vad jag förstått det (efter att ha sett och läst intervjuer med manliga skådisar) är situationen så jävla osexig att något stånd knappast är att tänka på. Att en slak penis skulle råka slinka in låter högst osannolikt.

      Svara

       Kan väl kännas för intimt ändå. Tacka vet jag rederiet, där filmade de alltid upp på väggen när det var gökardags och kom undan problemet

       Svara

     En nyckelpiga…

     Svara

  Vem bryr sig om Saras prat, inte jag i alla fall hon ville nog ha ett par minuter i rampljuset.

  Svara

  Vad har det med pannkakor att göra?

  Svara

   Ja spelar det någon roll att hon ändrat ett ord, har väl stått lust i inlägget hela tiden vad jag sett, kan inte ha stått pannkakor länge iaf.

   Svara

  Vaddå, stoppar kvinnan in en cykelsadel? Och mannen drar en strumpa över penisen? Har faktiskt funderat förr på hur filmsex går till, men tror inte att jag riktigt förstod nu heller. Måste googla ikväll!

  Svara

   Nä, man limmar på cykelsadeln över själva vulvan tydligen…

   Svara

    ?

    Svara

    Hahaha låter helt sjukt

    Svara

   Nej, kvinnan bär ett skydd UTANPÅ sitt könsorgan, som kan se ut som en cykelsadel.

   Svara

    Sorry, hann inte se att Camilla redan hade svarat!

    Svara

     Jag gillar att professorn är på hugget! 🙂

     Svara

    Låter ju dock ganska självklart nu när ni säger det 😂 att man inte stoppar in sadeln alltså.

    Svara

  En del här verkar tro att sex på film görs på riktigt?

  Svara

   Beror väl på vilken typ av film det är…

   Svara

    Jo, men nu handlar det inte om porrfilm! 😐

    Svara

   Har du sett Monster’s Ball?!

   Svara

  Hennes hus var väl med i solsidan?

  Svara

  Är det nyhetstorka bland våra kära influeeeeencers?

  3 saker jag själv funderar på…
  Vad försörjer sig Hannah Graaf på? endast bloggen? Hur gick det med mäklaryrket? (som hon inte hade utbildning för).
  Varför kliar det i fingrarna att kamma Sally´s hår när jag ser bilder på hennes ’hästsvans’?
  Vad gör Linda Rosing nu för tiden?

  …. märks det att hemmaarbete börjar tråka ut mig…

  Svara

   Ja, vad lever Hannah på? Undrar det samma. Bara att flyga 2 gånger i mån till Spanien för att träffa barnen bör ju kosta en hel del.

   Svara

    Hon lever ju på sin blogg och samarbeten. Blogg tjänar en del mycket pengar på.

    Svara

    Underhåll från småbarnens pappa?

    Svara

   Sallys hår på svenska, inte Sally´s hår.

   Svara

  Ot
  Anders Timell på instastory.
  Finns det någon mer irriterande person än han?
  Går runt på Taverna Brillo där han jobbar (med vad?) och stör gäster som äter, dessutom filmar han maten som ska serveras i närbild samtidigt som han pratar och andas ut sina baciller. 🤮🤢🤮
  Hur kunde han överleva metoo ???

  Svara

   Undrar detsamma!!! Avskyr att äta där pga att han alltid går runt och kommenterar saker när man som gäst försöker äta. Har hört honom vara extremt otrevlig mot sin personal och han daskade alltid sin personal på rumpan (innan metoo iaf).

   Svara

    Han är ett vider precis som sin bror! 😣

    Svara

    Kräks rätt ut!!!!

    Svara

  Vet inte vad som är minst intressant, Saras svammel eller Bella.

  Svara

   Bella!
   Hennes riktiga jag är inget. Hon är tom och saknar djup.

   Svara

  Okej JAG tyckte detta va jätteroligt iaf 😂 Tänkte direkt på avsnittet jag såg igår av Vänner, ”what if-avsnittet” där Rachel är gift men träffar Joey aka Dr Drake Ramore och hon inte typ fattar skillnaden från verklighet och skådespeleri.

  Ah lång utläggning.

  Btw Cam! Minns du avsnittet där de pratar om ”Hotell Corona”?? Skickar en skärmdump till dig! 😂

  Svara

  Hur otroligt smal är inte Paula rosas nuförtiden? Försöker framstå som vältränad och hälsosam när man ser hur lite muskler och utmärglad hon är.
  Hoppas hon mår bra för hon verkar vara en fin människa.

  Svara

   Du har inte länk på hur hon ser ut nu? Jag orkar inte googla 😁

   Svara

   Jo har tänkt på det med. Mycket muskler har hon inte längre. De små musklerna syns enbart för att hennes fett är obefintligt. Men men, vill hon ha det så är väl det okej.
   Hon kanske inte vill vara biffig utan mer slank och sådär. Jag vet inte

   Svara

   Jag tror inte du förstår innebörden av ordet ”utmärglad”…. Hon ser fullt normalfrisk ut. Jag vet att normen nu är att kvinnor ska vara lite smått mulliga för att anses som hälsosamma bland alla professionella tyckare på nätet men det betyder fan i mig inte att en vanlig vältränad kvinna är ”utmärglad”.

   Svara

    Fast grejen är väl att hon har gått ner väldigt mycket i vikt de senaste åren? Det är väl snarare det man reagerar på, den stora förändringen?

    Svara

   Varför ska det vara något att skvallras om?

   Svara

  Sara skrev att det röks på i tv-serien – inte att de röker vanliga cigaretter.

  Svara

   Aa för de röker ju självklart äkta marijuana då!

   Svara

    Nej, men det är ju ännu mer anmärkningsvärt om man tror att det är sant!

    Svara

  Vad tror ni om Bellas nya hus?
  Kommer vi få se invändigt i hennes blogg eller skäms hon?

  Svara

  Hej Camilla! Kan du radera kommentarerna om vissa influencers viktnedgång? Vi får inte diskutera de som gått upp i vikt och då tycker jag inte att det ska vara åt andra hållet heller. ✋🏼

  Svara

   Ja folk borde sluta kommentera folks kroppar överhuvudtaget.

   Svara

  Väldigt ot! Vad tycker ni om att Martin melin, skriver/tycker att Alla som bara har 9årig grundskola är lite bakom flötet? Jag har flera bekanta som hoppade av plugget och är framgångsrika företagare idag. Snubben är polis och pratar värdegrund! Host host.

  Svara

   Hans åsikt är ointressant i sig för mig. Men absolut, det finns nog en risk att man inte är så bright om man bara har högstadiet bakom sig och inget mer. Känner du på riktigt flera personer som inte ens gått gymnasiet men är väldigt framgångsrika?? Inom vad?

   Svara

    Musik!

    Svara

   Jag tycker det bevisar, att bara för att du som Martin läst gymnasiet samt mer därtill, behöver du heller inte besitta förmågan att tänka innan du talar/skriver

   Svara

    Gick i samma gymnasium som Martin. Han var typ skolans populäraste kille OCH elevordförande! 😚

    Svara

     Han är het 😅

     Svara

  Vad har hänt med Bella. Hon hatade ju djur och nu helt plötsligt är hon allergifri och besöker stall och ladugårdar. Hör det ihop med att Eriks fd fru håller på med hästar. Och allt bakande, ger mig katten på att Bella snart ger ut en matlagningsbok.

  Svara

   ’Cookerista’

   Svara

    cockerista skulle passat bättre med tanke på hur många hon haft sista tiden

    Svara

  Hoppas hon slutar tjata om sitt jävla fjällvandrande snart
  Har svårt att tänka mig bella sitta på huk och skita ute på kalfjället i 10dagar

  Svara

   Hon älskar att skryta. Nu över 10 dagar i tält.

   Svara

    Om du tycker att det är att skryta så har du problem.

    Svara

   Men vänta nu Lina. Vem är du att tala om vad Isabella ska skriva om i sin egen blogg?
   Låt bara bli att gå in där så slipper du hennes ”tjat”

   Svara

  Bella saknar verkligen humor.

  Svara

  N3ver mind, missupp

  Svara

  Himla intressant, jag har alltid trott det var riktiga cigg och tänkt att det måste vara många icke-rökande skådisar som tycker det är jobbigt med rökande roller. Tack för den lärdomen 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.