Komplimangfiske av och med Hannalicious

Att ha 209 000 följare på Instagram räcker inte för att ge Hannalicious tillräckligt med bekräftelse utan nu uppmanas följarna att skicka in vad som är det första de tänker på när de hör hennes namn.
Allt negativt verkar filtreras bort (om det nu kom in något sådant) medan komplimangerna re-postas.
Det räckte alltså inte med att bara få och läsa dem, resten av världen var också tvungen att få veta just hur fantastiskmagiskunderbar Hannas följare tycker att hon är.

Jag var säker på att det var fejk.
Det måste det ju vara, för ingen är ju så där ensidigt magisk och uppskattad enbart, eller hur?
Jag bestämde mig för att själv prova, och DÖM av min förvåning när samma sak hände mig.
NI ÄLSKAR MIG!!!!

Herregud, jag hade ingen aning om att jag var så här uppskattad och lika högt värderad som ett kilo saffran, men jag får väl bara tugga i mig det och sätta mig här och ödmjukt invänta min Sui memores alios fecere merendo-medalj.

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skrattade rakt ut. Bra där 😂

  Svara

   Håller med!🤣🤣🤣😖

   Svara

   Hahaha jag med 😅 ”less is more” 😅😅

   Svara

  Hannas osäkerhet lyser verkligen igenom i princip allt hon tar sig an. För att inte tala om hur livrädd hon verkar vara för socker?! Tror inte hon någonsin har publicerat ett recept på bloggen utan att rubriken innehåller ”nyttig”.

  Svara

   Okej förlåt det senaste var bara supergod och jätteenkel.

   Svara

   Hennes mamma är ju även ”hälsomänniska” och jobbar väl med det?
   Hannas värden ska ju vara det värsta hon sett. Svårt att tro att Hannas kropp skulle må så kasst, hon ser sund ut och när hon inte ger konstiga bantningstips (äppleskandalen t.ex) så verkar hon ju äta det hon vill, träna lagom och må bra👍🏼

   Svara

    Vad något verkar på instagram måste vi ju överge…

    Svara

    Hon säger att hon inte har några ätstörningar men har samtidigt sagt att hon inte kan ha något onyttigt hemma för då äter hon upp allt på en gång…hmmm låter nog inte helt ”sunt” i mina öron…

    Svara

     Vi är ju biologiskt programmerade till söta frukter osv… Förut var det gröna giftigt o skadligt för levern därför kan barn ha en aversion mot grönt. Nu har människan utvecklats så att levern blir starkare av det gröna. Äter också upp allt gott överallt. Som en tryffelgris hittar jag allt som ingen visste fanns. Smasksmasksmask

     Svara

     Steget är ganska stort från att inte vara ”sund” till att ha en ätstörning.

     Svara

     Fast det behöver väl inte ha något med ätstörningar att göra, hon har väl dålig disciplin och kan inte motstå när suget sätter in? För sötsug har vi ju alla emellanåt. Tycker folk måste sluta anklaga andra för att ha ätstörningar. OCH skulle det mot förmodan va så att hon/någon annan lider av en ätstörning, så hjälper det inte att skamma och håna!

     Låt folk leva och äta vafan de vill.

     Svara

    Hon har definitivt fått det från sin mamma. Mamman tar väl alltid med henne ut och vallar henne i motionsspåren. Plus i senaste videon kunde man se dom läsa högt ur någon sån ”till min dotter-bok” och på frågan om dottern var vältränad (asså så sjuk sak att ha med) så var mammans svar ”på väg”… asså nej tack

    Svara

  Alltså jag förstår Hanna lite. Hon umgås med tjejer som hävdar att de allt hela tiden men ändå är pinnsmala och perfekt skapta. Hanna är härligt kurvig och borde uppskatta det. Jag tror folk kan relatera mer till det.

  Svara

   Hävdar att de äter allt, ska det stå

   Svara

   Kurvig? Tycker du? Jag antar att det är en tolkningsfråga.. Jag tänkte vanligt smal, haha.

   Svara

    Kurvig är inte synonymt med tjock

    Svara

    Tycker också hon är kurvig! (Som sagt ovan, inte synonymt med tjock)

    Svara

     Nej, det förstår jag. Själv tänker jag kurvig mer stor rumpa osv. Dock tycker jag hon är fin 🙂

     Svara

    Så elakt att håna (ja det blir ett hån-inlägg för du låter alla heja på i kommentarerna om hur hon är osäker osv osv) när hon bara vill lyfta positiva saker! Kul när de säger gott om henne! 🤷‍♀️
    Kvinnor ska alltid vara elaka mot kvinnor. Män skulle inte göra så. 🤦‍♀️

    Svara

     Hamnade fel! Ska va riktat till camcam

     Svara

     Skulle inte män göra så? Har du besökt flashback eller ens haft insyn i spelvärlden och hur klimatet är där?

     Svara

      Det där är inga kur vor utan en rak kropp. Noll höf ter boll midja

      Svara

  ”En jordnära människoförakt en gång skull” Hahaha, ellerhur! Så jordnära att man inte ens kan köpa vitvaror själv

  Svara

   Man undrar verkligen vem de som skriver så jämför med?

   Svara

   Ja, man kan inte riktigt koppla henne till att vara jordnära..

   Svara

  Alltså Hanna är så osäker att det finns inte! Kan inte tvätta själv, och frågar om minsta lilla råd av sin mamma före hon gör ett beslut. Men vill ändå vara så självständig och hitta kille med sitt desperata dateande, även om hon påstår att hon är såå lugn med sitt singelliv..

  Dessutom reste hon som väldigt väldigt ung och tänkte inte ens på hur mkt pengar man behövde för att vara utomlands i fler månader! Hon har aldrig behövt tänka på det, så hon kunde inte hjälpa nån i podden angående det. Världsfrånvänd.

  Svara

   Hon blåste nog igenom ganska mycket pengar på resandet och väskor då hennes föräldrar fick rycka in och betala handpenningen (heter det så? Deposit menar jag) på hennes lägenhet 🙄

   Svara

  Fast jag tycker om henne. Hon är charmig på något vis. 😊

  Svara

  Men hur kan ett sådant här klappmongo ha så många följare! Men hon är inte ensam att använda såna här trick bland influencer. JAG JAG.

  Svara

   Tänk på hur du uttrycker dig!

   Svara

   Som Gabriella Joss, tänkte direkt på henne, så brukar hon också göra – dela komplimanger som hon får eller skriver till sig själv, kan misstänka att hon skriver många själv då de är såå lika och väldigt mycket superlativ. Det är väl ett knep att få fler samarbeten – att få det att se ut som att följarna avgudar, älskar dem och ger komplimanger, att följarna då ”litar på dem och är lojala” typ.

   Svara

  ”Jordnära person”, verkligen, så otroligt jordnära att hon måste ropa på mamsen då det är dags att tvätta kläder för att hon ej kan göra det själv. Ska man skratta eller gråta? Hon måste verkligen ha skrivit dessa komplimanger själv 😂.

  Svara

  Nu var du faktiskt rolig. Det måste t o m jag erkänna. 😆

  Svara

  Hon har säkert skrivit allting till sig själv

  Svara

  Har ingen om vem Hanna är men fasen vad gött att bara få in komplimanger och sedan dela med sig av dem. Härligt om fler vågade be folk att säga bra saker om dem.

  Jante eller zero fucks to give eller whatever. Önskar att fler unga tjejer kunde tänka som hon.

  Svara

  Så elakt att håna (ja det blir ett hån-inlägg för du låter alla heja på i kommentarerna om hur hon är osäker osv osv) när hon bara vill lyfta positiva saker! Kul när de säger gott om henne! 🤷‍♀️
  Kvinnor ska alltid vara elaka mot kvinnor. Män skulle inte göra så. 🤦‍♀️

  Svara

   Men det är ju bara positiva saker om henne själv?

   Svara

  Hanna är en levande klyscha.

  Svara

  Om detta får en att må bra/bättre, varför inte? Inom terapi/behandling används ju ofta liknade metoder för att man ska må bättre. Gick en behandling där vi skulle säga 5 bra saker med oss själva inför gruppen och fick hem övningar där vi till oss själva framför spegeln skulle säga snälla saker om oss. Vilket kändes både larvigt och svårt till en början. Men det fungerade. Bland annat det fick mig att sluta med mitt fleråriga självhat. 🌷

  Svara

  När en person som Hanna, är och har varit på ett visst sätt under alla de år som hon varit offentlig, så borde ni kanske fråga er själva varför? Titta på yt-videon som hon la upp med sin mamma och så förstår man varför hon är så beroende av sin mamma och inte är så självständig? Men ni gillar att klaga utan att analysera, fick ni aldrig lära er källkritik?

  Svara

   Vad har hennes relation till mamman med källkritik att göra?

   Svara

    Det jag menar är, om man varit kritisk mot det man ser med blotta ögat, så hade man sett att hennes mamma vill styra och ställa hennes liv, mer eller mindre säger att ”jag kan få dig så bra om du låter mig kontrollera dig helt”, knappt kunde få fram ett ord när hon bad henne säga något positivt om henne. Hon är antagligen som hon är, den som ni alla stör er på, pga hennes uppväxt.

    Svara

  Hanna är tyvärr en av de influenserna jag ogillar mest :/

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.