Hudvårdsrutiner i sängen?

Är det bara JAG som sköter min hudvårdsrutin i badrummet?
Verkar ofantligt kladdigt att hålla på med serum och annat i sängen…

Och om sena nätter räddas av wipes vid sängbordet, vad räddas tänderna av?
Eller har hon även tandborsten i sängbordet? Med en liten potta att spotta i? Var kommer vattnet ifrån? Har hon en liten flaska, också vid sängbordet? Och ansiktskrämen?
Det borde börja bli relativt fullt på sängbordet vid det här laget…

Kanske enklare att förvara alla produkter och sköta tand- och hudvårdsrutinen där inne trots allt?

Tack för tips!

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon måste vara den 1a människan som gör allt detta i sängen! Ganska äckligt och opraktiskt dessutom. Jag hoppas att hon läser det här.

  Svara

   Hon kanske tyckte att det skulle se sexigt ut, fail! 😆

   Svara

   Varför skulle det vara äckligt att smörja in sig i sängen?

   Svara

   Jag tar ofta ansiktskräm när jag ligger i sängen haha? 😄

   Svara

   Jag sminkade mig till och med förut i sängen, nu har jag uppgraderat till soffan istället!

   Svara

  Helt och fullkomligt rimligt. In crazy People World.

  Svara

  Är det på riktigt någon som tipsat om detta?
  ”Hej! Jag har ett tips, Dani smörjer ansiktet i sängen och vet du mer?? Forni också!!”

  Svara

   Nä, ett tips kan vara bara en bild eller liknande som jag sedan bygger inlägget runt.
   Du tror väl ingen sitter och skriver hela inlägg som jag serveras med?

   Svara

  Att hon sitter i sängen och smörjer sig, betyder väl inte att hon sköter hela sin hudvårdsrutin där.

  Svara

  Bianca ingrosso gör ju hela sin kvällsrutin i soffan så varför inte

  Svara

   Fattar inte att hon inte tvättar bort smink? Så vidrigt

   Svara

    Va?

    Svara

     Alltså hon sätter sig i soffan och ”sminkar av sig” med micellar Water, se applicerar hon kräm och serum och hela köret på ett icke rengjort ansikte.

     Svara

      Satt du med henne hela tiden?

      Svara

  Är det bara jag som avskyr ordet HUDVÅRDSRUTIN? Så jähähävla trött på det ordet. Och den, i mitt tycke, tråkigaste frågan som många influensers får från sina följare, hur deras hudvårdsrutin ser ut. Snark.

  Svara

   Hellre hudvårdsrutin än morgon/kvällsrutin. 😐

   Svara

   Vad vill du hellre att vi ska kalla det?

   Svara

    smet och klet dags

    Svara

   Håller med. Tänker på förhud när jag ser ordet av någon outgrundlig anledning.

   Kanske är mej det är fel på iof .

   Svara

  Alltså vem är denna j-kändis? Sån wannabe… snälla Camilla gör inte okända människor kända

  Svara

   Hon vill vara Kenza so so bad..

   Svara

    Ingen vill vara kenza 🤮

    Svara

     Varför är du så elak för?

     Svara

  Hahah åh fick flashbacks till när jag o mitt ex dejtade och jag upptäckte att han borstade tänderna i sängen, svalde skummet (och skiten) och la tandborsten på sängbordet. Fy fan 🤢

  Svara

   Okej, utvecklade precis något slags hat mot ditt ex

   Svara

    Helt okej, han va ingen bra grabb ändå 😆

    Svara

    But why?!

    Svara

   Såg på tv, tror det var gift vid första ögonkastet (tidigare säsong) på Svt, en kille som när han borstade tänderna istället för att röra tandborsten fram och tillbaka, rörde huvudet istället! Blicken från tjejen! 😮😧😲😂

   Svara

    Hahah nä fy fan 😂

    Svara

   Mitt ex borstade inte ens tänderna. Sa att det inte behövdes??

   Svara

  Jag brukar göra det i soffan så varför inte sängen🤷 bara tvätta ansiktet i badrummet och tvätta händerna sen när man är klar, inga problem

  Svara

  Lol alltså jag blir så jävla trött av mina kvällsmediciner, och jag borstar aldrig tänderna direkt efter middagen, så jag har faktiskt börjat borsta tänderna liggandes i sängen. Hellre det än att skippa helt. Detta underlättar verkligen de två minuterna. Har ett glas som jag spottar ut tandkrämen i sen. Testa, det är nice

  Svara

   🤢

   Svara

    Varför är det äckligt? Vad skiljer det mot att borsta i badrummet?

    Svara

     Egentligen är det inte det. Flyger ju runt bra mycket bajspartiklar i badrummet än sovrummet.

     Svara

   Mitt ex, ÄR DET DU?

   Svara

    😂😂😂😂

    Svara

   Men måste du inte kissa innan du lägger dig? Kissa=toalett toalett=vatten vatten=borsta tänder/tvätta av smink
   Eller du har löst frågan med urinering i sängen med?

   Svara

    Vill du veta ett lifehack? Kissa gör man också i sängen.

    Svara

    Tvätta av smink gör jag så fort jag kommer hem. När jag tagit mina mediciner är det knappt att jag klarar att gå på toa. Men det gör jag ändå då det tar ca 20 sek, trots att jag är yr och borta medan. Men sen måste jag ligga ner för att kunna klara av att borsta tänderna i två min. Hellre sängen då än badrumsgolvet 🤷‍♀️

    Svara

     Hur kommer det sig att du inte borstar tänderna först, sen tar du medicinen? Uppriktigt fundersam, inte dömande.

     Svara

      Därför att jag, också pga medicinerna lol, blir extremt hungrig på kvällen så småäter massa frukt, mackor etc fram tills att jag håller på att däcka. Antar att jag kan borsta tänderna innan, men eftersom jag äter efter känns det inte som det mest effektiva 😅

      Svara

     Gud vad är det för mediciner??

     Svara

      Förmodligen stilnoct.

      Svara

      Till kvällen tar jag lamotrigin, quetiapine, melatonin och ibland zopiklon. Knocks me tf out. Mvh bipolär

      Svara

  Jag är 56 år och har aldrig gjort någon hudvådrdsrutin, jag tvättar ansiktet med vatten och ibland lite lactacyd när jag känner mig ofräsch. Inga krämer över huvud taget, och jag har knappt några rynkor och jättefin hy.
  Jag tror inte huden mår så bra av att alltid vara inkletad med någon kemikalie.

  Svara

   Du har haft bra utgångsläge. För oss med akne behövs både klet och krämer.

   Svara

    Jag hade acne till jag fyllde 25 år, det var då jag slutade med alla kemikalier.

    Svara

   ”Jag kan äta pizza och tårta varje dag men går inte upp i vikt och blir inte sjuk. Tror inte kroppen mår så bra av att alltid äta nyttigt.”

   Svara

    Det var väl inte det jag skrev, jag skrev att jag hade en rynkfri hud utan att kleta på en massa.

    Svara

     Vad mycket sura svar du fått, onödigt. Jag tror precis som du, naturligt är bäst!

     Svara

      Tack, jag skrev bara om hur jag gjorde och om min hy men det verkade provocera några stycken…

      Svara

   Typ allt är kemikalier. Allt omkring dig.

   Svara

   Kan du tänka dig att allas hud är olika? Alla är inte välsignade av den superhy som du verkar ha….

   Svara

    Jag skrev inte alla, jag skrev JAG!

    Svara

     Och så skrev du (lite självgott sådär)
     ” Jag tror inte huden mår så bra av att alltid vara inkletad med någon kemikalie.”

     Svara

      Självgott?
      Jag tror ju inte det, måste jag tycka annorlunda trots att jag ser att min hy mår bra av att inte kleta in mig med en massa kemikalier. Du kan fortsätta om du tycker det hjälper dig…jag kommer inte att hindra dig.

      Svara

   Vatten torkar ut min hy extremt mycket. Är det okej att jag smörjer trots att du inte behöver?

   Svara

    Bra svar! Skulle också se ut som ett russin av bara vatten och tvål.. Hua

    Svara

    Javisst, har jag försökt hindra dig?

    Svara

   Sorgligt att du är 56 år och inte vet om att kemikalier finns. I. Allt.

   Svara

    Jordgubbar

    Svara

     Tänker på det otroligt ofta hahah

     Svara

    Det betyder inte att jag måste tillföra ännu mer, jag behöver ju uppenbarligen inte det.

    Svara

   Vet du om att du själv är en kemikalie?

   Svara

    Vet du om att du själv har fel?

    Svara

  Jag tvättar mitt ansikte i badrummet men smörjer in nattkräm eller nattansiktsmask och serum i sovrummet. Smörjer även in fötter och händer innan jag lägger mig sittandes i sängen.

  Svara

   Först flera år vik ul bara ..

   Svara

   Bra idé det där med fötterna. Drar mej alltid för att klydda med den däringa braiga fotkrämen (nej det stavas inte så) som tar bort förhårdnader. Ska ta in den i sovrummet. Eller nä, visst ska man tvätta händerna efter man använt den… där föll det.

   Svara

    Jag lägger en dutt fotkräm på vardera fot och använder sen fötterna mot varandra för att smörja in krämen 🙂

    Svara

  Finns inget som äcklar mig mer än folk som applicerar serum och krämer med smutsiga fingrar.
  Först öppnar man krämerna man ska använda. Sen tvättar man händerna och ansiktet. Händerna är fortfarande rena så då kan man gräva i krämburken. Det som blir över kan man ta på händerna.

  När jag ska sminka mig så ser jag till att inte behöva ta på burkar och sånt innan jag rör ansiktet.

  På Youtube sitter folk och kladdar på speglar och telefoner för att SEN gräva i concealer/foundation/krämer. Så äckligt!

  Dock är jag extrem…ingen får ta på mitt ansikte, inte ens jag själv. Byter örngott varannan dag (sover på en gång per sida) och tvättar ansiktet noga morgon och kväll. Lägger även en mask varannan dag. Så blir det när man haft massa finnar i tonåren.

  Svara

   Har du sökt för det där?

   Svara

    Det har inte eskalerat så det behövs nog inte. Ska inte tynga ned vården för att jag öppnar två burkar innan jag tvättar ansiktet liksom.

    Svara

     Jo, jag skulle nog säga att det har eskalerat

     Svara

   Låter inte helt….friskt…

   Svara

    Att pilla på telefonen och sen gräva i krämburken låter ok? Kan du något om bakterier öht?

    Svara

     Gumsan, du är själv en härd av bakterier. Det är inget farligt i sig. Googla bara hur mycket bakterier som finns i munnen och magen tex 🙂

     Svara

      Jodå, jag äcklas inte av bakterier generellt men just telefon och burkar är ju äckliga. Vem som helst kan ha tagit på burken i butik, eller typ mannen eller barnen (som jag vet inte alltid tvättar så noga).
      Vill heller inte gräva i den efter att ha tagit på kranen eller spolat toaletten.

      Telefonen säger ju sig självt hur äcklig den är…

      Annars bryr jag mig inte. Kan äta mat som legat ute länge och sova i hotellsängar (eget örngott!) och använda offentliga toaletter (men sitter inte på ringen).

      Svara

       Rengör burken? 🙃
       Rengör telefonen?

       Sluta vara så fruktansvärt rädd för bakterier, inte konstigt man får utbrott och blir sjuk om man ska vara så pedantiskt och klinisk hela tiden.

       Svara

        Men det är ju lättare att bara öppna burken innan än att sitta och tvätta burkarna inför varje session. För rent måste det vara.

        Ja, jag erkänner att det är en tvångstanke men hellre ett rent ansikte än att jag ska släcka lampor 399 gånger innan jag går hemifrån.

        Svara

         Lite skit rensar magen heter det. Och du kan alltid utveckla nya tvångstankar så det kan sluta med att du tvättar ansiktet till förbannat samt släcker alla lampor 399 gånger innan du går ut.

         Svara

          Har inte blivit värre på över tio år så jag avvaktar nog.

          Svara

           Men sluta kalla folk för sjuka för att de är lite extra renliga. Tvärtom tycker jag det är sjukt att t ex inte duscha varje dag, så ni måste vara en del riktigt störda här eftersom vissa av er tycker det är normalt att duscha en gång i veckan. Äckliga bohemer från Högdalen

         Men vad spelar det då för roll vilka som har tagit på den i affären efter du har rengjort den? Ställ din hudvård på ett ställe där inga barn eller andra smittohärdar når den?

         Alternativt sök hjälp.

         Svara

          Ska jag söka hjälp för att jag öppnar burkar innan jag tvättar? Inte konstigt att sjukvården går under om ni söker hjälp för struntsaker. Herregud!

          Svara

           Låter märkligt. Jag tvättar händerna, tvättar ansiktet, torlar av ansiktet. Burkar tar jag i efter jag tvättat händerna.

           Det är nog inte sjukvården som behöver kontaktas.

      Hatar folk som använder gumman nedtryckande

      Svara

   Jag är likadan. Köper helst krämer i tub eller pumpflaska, annars använder jag spatel/tops till kräm i burk. Även om händerna är nytvättade så får man bakterier i händerna efter att man torkat dem med handduk.

   Svara

    Samma. Använder dock aldrig handduk på eller innan jag ska ta på ansiktet.

    Skiter i bakterier i vardagen men just ansiktet är så känsligt. Använde lillasysters borste en gång för många år sedan, fick mer än 10 finnar över natten. Vissa är bara mer känsliga.

    Svara

   Det låter inte sunt.

   Svara

    Det är liksom en konstig grej jag gör, tar 2 min och tro mig jag överlever. Har varit sån sedan minst 10 år tillbaka och jag andas fortfarande.

    Visst, vill ha det rent hemma hela tiden men jag äcklas inte av naturen, djur, insekter och sånt. Vill bara inte sova med ett smutsigt ansikte. Ärrad sen tonåren.

    Svara

   Låter som ett tvångsbeteende. Lider själv av tvång, fast gällande tvätta händerna. Du borde försöka bryta vanan.

   Svara

    Ja, jag misstänker det. Under förlossningen blev jag förbannad när jag fick en gasmask som inte var spritad. Kan tillägga att jag trodde att jag skulle dö av smärta men kunde ändå inte använda masken p.g.a. detta.

    Mina barn ville också ta på ansiktet när de var nyfödda och skulle dia men NOPE det fick de inte! Skulle någon råka nudda ansiktet (kommer från en kultur med kindpussar) då springer jag och tvättar det området. Spelar ingen roll om jag har smink eller inte, det ska tvättas!

    Svara

     Ja för det är ju verkligen något att tvivla om..

     Svara

     Alltså..du behöver hjälp. Det är inte friskt att hålla på så där…

     Svara

     😱😱😱

     Svara

     Äsch, nu slutar jag svara. Ni kan inte övertyga mig och jag hatar när någon ska tycka synd om mig för absolut ingenting. Tycker heller inte om när folk talar med mig som om jag vore ett barn så jag tackar och bockar för denna gång.

     Återkommer när jag behöver en hobbypsykolog som hänger på en skvallerblogg.

     Svara

      tja..är man inte mottaglig så är man inte det. men det är inte sunt det du håller på med.

      Svara

      Ingen tycker synd om dig.
      Mer synd om personerna i din närhet och dina barn som inte ens fick ta dig i ansiktet. Kan inte föreställa mig hur det skulle kännas ifall min mamma gjorde detsamma och sedan springa iväg för att tvätta bort en som om man vore vidrigast i världen.

      Svara

      Låter som en god idé. Du ska inte behöva försvara dig. Om det Känns bra för dig att göra på detta sätt som du beskrivit så ska du naturligtvis fortsätta med det. For what it’s worth.. så tycker iaf inte jag att du är konstig men däremot så tycker jag att det både är konstigt och oförskämt att be dig söka hjälp och annat drygt

      Svara

   Haha är vi släkt? Jag är exakt likadan, allt annat är ohygieniskt

   Svara

    My long lost twin!!!!!

    Svara

    Det är inte bra att vara överdrivet steril rent heller.

    Svara

     Nej ni här på bloggbevakning får ju fnatt när någon duschar dagligen och tvättar röven när de skitit som man gör i typ hela Europa och i många delar av Sverige och övriga världen förutom här där det är onormalt, ni gillar visst att smeta era rövar i skit. Tror de flesta i vårt land tar hand om sin hygien men inte på bloggbevakning inte. Minns när någon blev helt påhoppad här och kallad psykiskt sjuk för hon duschade varje dag, alltså va? Vart duschar man inte varje dag? Somalia kanske? Men jag ser en korrelation mellan antalet inlägg om depression + ångest och minskad lust att sköta sin hygien så det förklarar läget här.

     Svara

      Somalia? Ursäkta?

      Svara

   JAG tycker inte du ör konstig. VÄLJER alltid bort burkar som förpackning eftersom det är en bostad för allt skit man har på fingrarna. Föredrar tuber.

   Svara

    Tack!!!

    Svara

   Använd inte burkar! Och om du absolut vill det ändå – använd spatel.

   Svara

  Nån mer än jag som har problem med att inte hela inlägget visas på Bloglovin? Blir att jag går in här mkt mer sällan pga det. Kanske varit uppe tidigare, ej hängt med 🙂

  Svara

  Men använd inte wipes! Herregud, har vi inte kommit längre! Var rädd om din hy och vår miljö.

  Svara

   Varför inte wipes?

   Svara

    Man blir inte ren, bara smetar runt skiten. Man drar i huden och är oförsiktig, för att man typ behöver gnugga. Vilket i sin tur kan leda till irritation, inflammation och rynkor i förtid. De innehåller ofta massor med alkohol och väldigt få människor tvättar ansiktet efter de använt wipes, så den omkringdragna smutsen, alkoholen och konserveringsmedel (ibland även antimögel och liknande. Det är ju i princip blött tyg) bara är kvar på hyn.

    De är dessutom inte bra för miljön.

    Svara

     Köpte wipes när vi skulle sova på hotell och herregud sminket gick ju aldrig bort? Fick använda nästan hela förpackningen och kändes fortfarande som att jag hade sminkrester kvar. Jag tror säkert att det finns bra sådana men jag hade otur med mitt köp. Tacka vet jag babytvål och vatten. ☺️

     Svara

      Babytvål är inte särskilt bra.
      Kör på mandelolja istället..

      Svara

      Antagligen köpte du billig skit
      Använder för mycket eller budgetsmink
      Eller har smutsig och fetare hud än vad du tror

      Jag tror detta

      Svara

     Har faktiskt funderat på det. Sminkrester, framförallt de med glimmer i, ska ju vara väldigt skadligt för vatten och vattendjur. De går ju inte att filtrera bort i reningsverken idag. Borde det då inte vara bättre att ta bort sminket med tex en wipe vilken man kastar i soptunnan?

     Svara

      Vad tror du händer med din wipe sen? De allra flesta är inte nedbrytbara.

      Svara

       Den eldas antagligen upp med resten av mina brännbara sopor.

       Svara

   Eller hur? Fattar inte att folk tror wipes kan göra det vatten och rengöring gör, är helt omöjligt.

   Svara

    Man använder inte bara wipes.
    Man måste skrubba i med antingen en hudscrub eller mjuk/passande tvättsvamp.
    Kan du ingenting?

    Svara

     Väldigt få gör det. Det är dessutom inte bra att använda skrubb varje dag. En dubbelrengöring med något oljebaserat först och sedan en rengöring anpassad för din hudtyp är det skonsammaste.
     Kan du ingenting?

     Svara

      det är även skillnad på wipes och wipes

      Svara

       Stämmer säkert, men de är ändå inte skonsamma för huden eller bra för miljön. Men alla gör ju som dom vill, så klart.

       Svara

      +1

      Svara

  Sorgligt att du är 56 år och inte vet om att kemikalier finns. I. Allt.

  Svara

  Hur lägger man sig sittandes i sängen? 😂

  Svara

   Det är en konst, inte alla som klarar av det😉

   Svara

  Camcam, Camilla, vet inte vilket ord du har i modd för att reagera. Du måste ta The real hmm i örat. Läs kommentarerna på föregående inlägg.! På vilket sätt bidrar hon?

  Svara

   på vilket sätt bidrar du?

   Svara

   Än en gång lyckades Trh kapa ett kommentarsfält med evighetslånga tirader om ingenting alls. Och allt började med någon OT om en bekant till henne…
   HELT otroligt.

   Svara

  Hur mycket klet kan ett ansikte behöva egentligen?

  Svara

   För vissa är det en hobby och self care. Man behöver inte allt i livet, vissa grejer är bara najs.

   Svara

   Det är mer self care. Mina 20 minuter på kvällen och minispa varje helg hjälper mentalt. Avslappning helt enkelt. Min hud kanske inte behöver olika krämer, syror, serum och masker, men den ser bättre ut än innan jag tog hand om den som nu.

   Svara

  Vem går på dessa påstådda hudvårdstutiner med olika märken hela tiden?
  ”Detta är det enda jag använder” Nästa vecka… ”Nytt märke. Det här är världens bästa..” en månad senare ”Nytt märke.. Jag har ALLTID använt detta märke”
  Hur dumma tror dom att vi är?

  Svara

  Varför ska man köpa hudvårdsprodukter från folk som sprutar in saker i sitt ansikte för att se ”najs” ut?
  Uppenbarligen räcker inte produkterna????

  Svara

  I dessa tider så är alla meningslösa reklaminslag helt ointressanta. Tänker på alla människor som är utan jobb i dagsläget och oroar sig för sin försörjning. Prioritet för de allra flesta är mat på bordet och inte massa onödiga ansiktsprodukter.
  Såg ett annat sjukt reklaminslag idag ”Skynda dig och boka tid för Botox och Fillers”. Herregud!
  En vän till mig som jobbat på en välkänd Skönhetsklinik i en storstad, har berättat att alla salonger mer eller mindre köper in fillers bland annat Stylage pris mellan 1300 – 1600 kr för 2 ml sedan tar salongen 5000 kr.
  Ett prisexempel här: https://www.marelimedical.se/produkt-kategori/fillers/stylage-fillers-sverige/
  Kan förstå om de tar ut en summa för de injicerar, men 5000 kr är rena rama stölden. Skönhetsbranschen borde komma ner på jorden nu i dessa tider med sina hutlösa priser, hoppas att människor tänker om och konsumera mindre ytliga saker och ting.
  Hyllar alla som jobbar inom vården, vilka hjältar de är. Även de som jobbar som butiksbiträde i olika mataffärer, lokalvårdare och sophämtare är hjältar. All heder till alla de yrkesgrupperna.

  Svara

   Det är ju helt rimligt, samma på restauranger där maten kanske kostar 5-10 kr men vi betalar 100 kr. Löner och lokal är det som kostar – inte råvarorna.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.