Gick ni på något Aprilskämt?

När vi ändå är inne på Margaux och hennes mumsiga middags-live ikväll så kan vi ju fortsätta på det mumsiga spåret.
Hennes kompis Max (Ni vet, från Maggis Hunkförmedling) skämtade nämligen på 1a april om att han skulle gå och bli influencer på äldre dagar (Han är väl ändå typ 24 år eller något?) och hela 32% verkar ha gått på det.
Resterande blev kanske misstänksamma med tanke på datumet men tycker så klart att han BORDE bli det, på samma sätt som 99% av er tyckte att jag BORDE realisera mina merchiga mobilskal och sälja dem för en billig peng till mina allra största fänz!

Här är några fler aprilskämt som jag skrattade gott åt, men bäst är nog ändå det här som jag la upp på Instagram.
Jag vet inte vem den ursprungliga skaparen är, men du är ett geni!
Du lyckades förmodligen sprida mer panik runt om i Sverige med ditt fejkade Teliabrev på en enda dag än coronaviruset gjorde på en hel vecka.
Jag gick också på det, om än bara för en liten stund. (Vi säger så i alla fall….hehe…)

View this post on Instagram

Va fan, Telia? 😡😡😡😡

A post shared by Bloggbevakning (@bloggbevakning) on

 

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Max är dock 30 i år men its never too late guys 😉

  Svara

   29 väl

   Svara

    Aa, just det… fyller 30 om ett halvår, typ.

    Svara

    Så då kan han inte fylla trettio i år?

    Svara

  Ganska nöjd med att jag lyckades lura en del att Gab Joss skulle bli kursare med Catten af Tälje på mäklarutbildningen.

  Svara

  Åh fy, Flygande Jacob-glass? Vem kommer ens på såna hemskheter, skämt eller inte 😬

  Skrattade åt WoW-skämtet.
  Lok’tar!

  Svara

   Lok’tar Ogar!!

   Svara

    Kek.
    Hade dock gärna slaktat ett gäng V-hordes i WoW… 🤣

    Svara

     😑

     Svara

     Haha jag med! Men jobbar alltid första maj i ren protest istället.

     Svara

   Jag kopplade inte att det var glass utan såg bara såsen på glassen och tyckte det var dåligt att de inte valde att kalla det för ”flytande Jacob”..

   Svara

  😂😂

  Svara

  Jag tyckte Lisebergs skämt om att de skulle sluta med chokladhjul och istället ha bananhjul var ganska roligt 😊

  Svara

  Varför tog du bort min kommentar där jag länkade till artikeln där det framgår vem som den ursprungliga skaparen av telia-skämtet…?

  Svara

  Margaux…. känns som hon och hennes publik är tonåringar allihop..
  Och som att det kämpas så hårt med att vara rolig och aktuell hela tiden. Typ gäsp

  Svara

  Skrattar åt mitt eget skämt jag gjorde på min kompis

  Låtsades att det va min lilla chihuahua som pratade och sa: ”gissa vad jag gjorde igår!”

  Hon -vad gjorde ni igår?
  Han- jag tog en älg!
  Hon- 😱😱😱 gjorde han?!
  Jag- APRIL APRIL!

  Anledningen till att hon gick på det, va nog för att han brukar jaga rådjur och älgar när han får syn på dom haha.

  Svara

   🙄

   Svara

    Rolig människa du verkar vara som inte kan skratta åt fåniga saker haha!

    Svara

     Jag är inte Ulla men jag tycker inte det var kul för fem öre. Kan ju inte skratta åt något som inte är kul.

     Svara

     Måste man skratta åt ALLT för att vara en rolig människa? Frågar åt en kompis…

     Svara

      Att himla med ögonen är väl inte så roligt? Det gör man när man dumförklarar någon.

      Svara

       Är det där en emoji som himlar med ögonen? Jag har trott att den tittar uppåt och funderar lite skeptiskt. Men jag är absolut sämst på emojis.

       Well well.. nu svarade jag på att man inte är rolig om man inte skrattar åt löjliga saker.

       Svara

        Det kan man säkert vara. Men jag tycker inte människor som inte kan skratta åt fåniga saker är roliga😊

        Svara

         Men om man skrattar åt vissa fåniga saker men inte alla? 🤔

         Okej, jag ska inte bråka med dig. Ha en bra dag och hälsa vovven.

         Svara

   Det var nog bara du som tyckte det var kul 🤷🏼‍♀️ Men det är väl inte fy skam om någon blev glad iaf 😊

   Svara

    Nej det va faktiskt inte bara jag som tyckte det va kul😂 min vän är 70 år, och känner stor oro just nu, dels på grund av dödsfall och pga samhället. Hon skrattade gott och tackade mig senare för att jag lättade upp stämningen på promenaden och att hon hade något att flina åt på kvällen❤️

    Svara

    Roligaste med hela ”skämtet” var ju att hon pratade som att det var hennes hund som pratade 😂 haha all these crazy people…

    Svara

     Hahah exakt! det gjorde jag för att min hund är hennes bästa kompis och brukar prata med honom som att han är en människa😛

     Svara

   Kul ju att hon gick på att en chihuahua tog en älg 😂

   Svara

    Trådstartaren herself

    Svara

     Nej faktiskt inte, här är jag😊

     Svara

     Nej jag är inte ts 😊 Att någon på riktigt går på att en chihuahua skulle kunna ta en stor älg tycker jag var kul.

     Men säg ett roligt april skämt du själv så får vi se hur din humor är 😊

     Svara

   Det känns som att man är tvungen att vara där för att tycka att det var kul.
   Men kul att du lyckades lura någon! 😀

   Svara

   Öööh.. Kanske ett ”you had to be there” tillfälle…

   Svara

   Ok, ca 15 kommentarer som väljer att ”hoppa på” någon för att den vill dela med sig av något kul och bra. Seriöst!?

   Svara

    Jag ser bara fem kommentarer som jag skulle tolka som ”hoppa på”. I och för sig fem för mycket…

    Svara

    Många surmusar nu!😛 Vi har en fin dag istället☀️
    / ts

    Svara

   Måste man beskriva bakgrunden till ett skämt så vänder man sig till fel publik😉

   Svara

   Jag blir lite illa till mods när jag läser kommentarerna här. Anonym 09:43, du låter som en fin person och du och din vän har uppenbarligen samma humor. Det är det enda som spelar någon roll.

   Svara

    Hej! Tack så mycket❤️

    Att du blir illa till mods säger mig att du också verkar vara en fin människa. Men bli inte det! Jag tänker inte låta anonyma människor suga min glädje, låt inte din sugas heller. Jag fortsätter skratta och jag skrattar åt dom haha. Vaknade upp från underbar tupplur nu, som jag hade längtat efter sen igår!😛

    Ha en fin dag!☀️

    Svara

     Det låter bra! Skönt att höra att du inte låter dig påverkas. Och tack snälla, jag önskar även dig en fin dag ❤️

     Svara

  Live it tycker jag hade bäst aprilskämt 🤣 Upplev hur det är att bli jagad av Aina 🤣

  Svara

  Hela jag är ett skämt oavsett 1:a april eller ej.

  Svara

   Hej Isabella Löwengrip!

   Svara

    😡

    Svara

    haha

    Svara

  Varken något att vara stolt eller glädjas åt. Jag ser hellre att ”Aina” lägger sina resurser där de bäst behövs.

  Svara

   Alltså, det är ett 1:a aprilskämt. Den upplevelsen är ju lika påhittad som flygande jakobglassen. Du tror väl inte att Kronfågel på riktigt har tillverkat en sådan glass???

   Svara

   Va? Fattar ärligt inte vad du kommenterar på

   Svara

   Ja, jag är frustrerad varje dag åt att Kling och Klang slösade tid med filminspelning när de behövdes på gatan.

   Svara

    Kling och Klang var verksamma i Venedig förra året, så det är lugnt! 😁

    (Om någon vill höra berättar jag gärna, behöver plugga egentligen haha)

    Svara

     Berätta, jag vill höra (läsa)!

     Svara

    😂

    Svara

  Folk är jättearga på Sandra Beijer i hennes kommentarsfält efter att hon jagat bort en duva som lagt ägg på hennes balkong 😂 Det är så underhållande, arga veganer är nog det roligaste jag vet.

  Svara

   Haha jag misstänkte att det skulle bli upprört där (i vanlig ordning🙄), men kommer inte in på kommentarerna?! Det händer mig ibland med ellebloggarna, måste vara nån bugg eller? Is it just me eller?

   Svara

    Tror hon har stängt av kommentarerna (?)
    Tycker personligen att det var elakt att jaga bort duvan och ta hennes ägg, och tror att hon skriver ut det endast för att reta upp folk.

    Svara

    Alla fåglar i Sverige är fridlysta. Du ska aldrig flytta ett bo med ägg. Man får vänta tills ungarna flyttat och sen ta bort boet.

    Svara

     När jag var liten hade mamma en bil som hon sällan använde. En gång när vi hade kört ner till farmor (ca 25 mil) så skulle farfar kolla olja osv. När han öppnade motorhuven så låg där ett fågelbo med ägg i. Den fågelmamman måste ha blivit förvirrad när boet och äggen plötsligt var borta…

     Svara

     Det finns undantag när du får ta bort ett fågelbo.

     ”Orsakas allvarlig skada eller olägenhet av att en fågel byggt bo i ett hus eller en gård, får boet samt ägg eller ungar avlägsnas trots bestämmelserna om fredning.” – jaktförordningen (1987:905), bilaga 4

     Svara

   Ja hahahahhaa vad kul att hånskratta åt folk som har empati för levande varelser hahahhahahahahahhaha

   Är inte själv vegan (än) men tycker fan de är bäst. Ja, de är viktigpettrar ibland men de GÖR allt rätt. De gör vad vi ALLA borde. Så extremt töntigt att vara en sån höhö-köttis som du.

   Svara

    Du lyckas vara en dryg vegan utan att vara vegan… Grattis! 😁

    Svara

     Till skillnad från kommentaren jag svarade på då? Den var supergullig 🌸🌼🌺

     Svara

    äh tyst med dig.

    Svara

    Nej de gör inte allt rätt. Nu i SB:s kommentarsfält härjade de och hoppade på en person som bara inte ville spendera sin sommar med en galen duva och fågelbajs på sin balkong. Helt rimligt att inte vilja. Helt orimligt att ha en åsikt om.

    Svara

  Varför är många så elaka och spydiga mot varandra här i kommentarsfältet????? Stämningen har blivit extremt dålig här och även alla elaka kommentarer till och om CamCam. Har man inget snällt att säga kan man hålla tyst. Man måste inte hålla på och trycka ner varandra bara för att man kommenterar anonymt. Bitterf—tor och troll är ni allihopa för jag gissar att 99% av kommentarerna kommer från kvinnor/tjejer.

  Svara

   Tyckte inte något skämt var kul i år. Tror jag är för avtrubbad just nu. Fick ett brev av Jehovas dock som fick mig att le lite, som började med ”Pga corona knackar vi inte på…” för att lite längre ner fortsätta med ”Herren skyddar oss mot viruset”. Om herren skyddar oss mot viruset borde de inte vara rädda för viruset…?

   Svara

   Oj sorry, skulle inte vara som svar till dig.

   Svara

   Det skulle hjälpa att ta bort likefunktionen från kommentarerna tror jag.
   Det prövades ju för ett tag sen i typ ett eller två inlägg, men det blev ett jäääävla liv då.
   Folk här inne lever för att likea och få likes på sina kommentarer…
   Precis som överallt i sociala medier då, men ändå.. 😅

   Svara

    Jag vill ha kvar knappen. Inte för att jag lever för likes utan för att kunna hålla med utan att det blir en massa ”håller med”, ”precis!”, ”exakt”, ”+1” osv som bara tar upp plats bland kommentarerna. Jag tror snarare att lösningen är att vara hårdare mot de som är här för att förstöra. Vi kan ju anmäla kommentarer nu och förhoppningsvis agerar Camilla om det är samma som postar elaka kommentarer hela tiden.

    Svara

     (Sen tycker jag att det är tråkigt att den taskiga attityden här inne verkar vara något som många är stolta över och värnar om.)

     Svara

     Jo men en stor del är ju för att många av de som kommenterar aggressivt och bittert gör det för att såna kommentarer ofta genererar många likes. Även om kommentaren i sig är ganska innehållslös..

     Svara

   många från flashback har hittat hit. tyckte inte alls att stämningen var så elak och ful för ca 1 år sen. Så jag tror inte alls att det är mest kvinnor som är spydiga. Mest män som vill uppvigla och göra folk upprörda.

   Svara

   Jag skulle gissa mer att högerextrema män från andra sidor kommenterar här på senaste tiden som är så j*vla dryga och vill göra folk ledsna/provocerade med sina äckliga åsikter eller vill alltid starta skitsnack så hela kommentarsfältet blir bittert. Så nej tror inte alls att det är kvinnor som har gjort denna blogg elakt. Så var det inte för flera månader sen.

   Svara

    Fast nä. De männen är typ en eller två stycken, även om de är väldigt dryga.
    Resten är bittra medelålders kvinnor..

    Svara

     Med tanke på stavningen är jag beredd att hålla med 12:42, och lägga till tjejer mellan 16-24 som ser hela världen i svart-vitt.

     Svara

     Är ju bara ett fåtal som skriver de negativa men vill få det att verka som de är fler. Enligt Camilla är det ett fåtal ip adresser.

     Svara

   Eftersom det här kommentarsfältet har så högt i tak har det dragit till sig ett antal tragiska personer som är här enbart för att vara elaka och bråka med såväl CamCam som andra kommentatorer. För dem är det likgiltigt om det är Blondinbella eller Corona som avhandlas bara de får tjafsa.

   Svara

  Jag tyckte Therese Lindgren va rolig, asså man fatta ju direkt, men den seriösa minen och tonen hon hade fick MVG av mig.

  Svara

   Jag tycker med att den var rolig. Hon gjorde en annan första april video ett annat år där hon hade investerat flera miljoner i vegansk potatis😂 den var med rolig tycker jag.

   Svara

    ”vegansk potatis”

    Svara

  Jag gick INTE på att bocken Kåre i Falun brunnit ner. Tji fick jag, det var inget aprilskämt 😅
  Men nu får vi i alla fall en fin sommar eftersom vädergudarna fått sitt offer 🙄

  Svara

   Nää, svalorna måste flyga högt för att det ska bli en fin sommar 😊

   Svara

  Cleandrinks gjorde ett Clean-shampoo 😊

  Svara

  Coop Stenhamra hade gjort en grön Cocoa Cola burk med smak av dill!
  Och Norrängens Alpacka B&B hade kläckt sin första alpacka, och så ett alpackaföl i ett rede med lite äggskal på huvudet. Lätt att lista ut, men ack så söt!

  Svara

   Jag var tvungen att kolla på alpackafölen och den var så otrolig söt! Den där skalen satt som en liten hjälm på huvudet 😀

   Svara

  En kollega till mig blev ilurad att hans hunddagis skulle sluta med hundbajspåsar i och med den nya plastpåseskatten och att de nu skulle börja använda tygpåsar som husse och matte varje dag var tvungna att ta med hem och tvätta. Tyckte jag var hysteriskt kul. 🙂

  Svara

   Hehe! Fy fasen vad äckligt att behöva tvätta sådana.

   Svara

   Det här var det bästa jag läst idag! Tack för skrattet! 🙂

   Svara

   Fick hundbajsdoft i näsan bara av tanken på detta.. fy fan 😅

   Svara

    Hundbajs lukt eller stank. Doft är något som luktar gott. Iofs så vet jag ju inte om du tycker hundbajs luktar gott haha!

    Svara

  Jag lyckades med mitt livs bästa skämt i år.

  La ut ett inlägg på en lokal loppissida på fb om att jag hittat ”äggkoppar” på min mormors vind och att jag sålde dem för 50kr/st eller högstbjudande. Och så en bild på några faberge ägg.
  Hade annonsen ute i typ 10 minuter och en drös människor hörde av sig. 😂 Roligast var att min moster såg annonsen och skrev upprört till mig att hon då aldrig sett några såna äggkoppar hos mormor. 😂

  Svara

  Det finns vissa saker man aldrig skämtar om. Tex när J toftby skämtade om Corona! Galaxhjärnan tyckte att det var ett roligt 1a april skämt . Människor dör. Människor går i konkurs. Människor är panikslagna. Men toftby tyckte det var jätteroligt. 47år.

  Svara

  Jag tyckte SATS-reklamen var urkul! Den med magtränaren. Någon annan som tyckte om den? Såg den på Instagram. 👍

  Svara

  Hej!
  Jag är hittepåaren till Telia-skämtet! 😂
  @catya på Instagram

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.