Som Andrea Bocelli skulle ha sagt: ”Time to say goodbye”

VARNING FÖR MYCKET TEXT! =)

View this post on Instagram

Deep Learning med Griploov – Griselda har spanat in ett matbord från Malmsten och undrar sonika om något styrkekramsmongo har ett sådant till salu. Suggovic vet mycket väl att Malmsten-butiken ligger på den lilla bajsnödiga delen av Strandvägen där hon själv bruka vädra sitt tryne. De har förövrigt 15% kampanj på borden så Suggan kan få loss det för 35 tusen eller fiskas det än mer rabatt! Xoxoxoxo you know that you love me Griploov #världensmäktigastekvinna #victoriasilvstedt #powerwoman #smartness #blondinbella #löwengripfoundation #brilliantminds #bloggbevakning #sttropez #idontgiveafuck #punggrepp #makt #konk #madmanacrossthewater #insane #mentalillness #businessjets #calleschulman #brandjacking #fakenews #fakeittillyoumakeit #stupidmemes #louisehagglof #isabellalowengrip #lifeofsharkweek #marisolwas #lowengrip #styrkekramsmongos

A post shared by Isaak Griplööv (@griploov) on


Precis som många andra så tyckte jag att satirkontot @griploov på Instagram var underhållande då det drev hejdlöst med Isabella Löwengrips – för tillfället –  något extravaganta livsstil.

Jag tog alltid innehållet med en nypa salt och delade inte inläggen på Bloggbevakning eftersom äktheten i påståendena var omöjliga att verifiera, men när man tittar i backspegeln så inser man att hen, flera gånger om, haft helt rätt i sina Löwengripska profetior.

Jag har inte en aning om vem eller vilka det är som ligger bakom det här kontot, men det måste ju tveklöst vara någon om har ett stort horn i sidan till Isabella, varför skulle hen annars tuffa på som om ingenting hänt? Trots att ALLT hänt?
Ett horn i sidan och någon typ av tillgång till inside information vad gäller Isabella, det är det enda jag kan komma på som skulle kunna förklara hur @griploovkontot alltid verkar veta saker om Isabella innan de ens offentliggjorts av henne eller hennes gamla team.

@griploovkontot var underhållande under den period då Isabella granskades som mest i media, men nu har det väl ändå spelat ut sin roll med tanke på resultatet av granskningarna?
Med allas ögon på sig så sprängdes till slut det där luftslottet i en miljon bitar som regnade ner över Lidingö.
Hon var nära att gå i konkurs, hon fick sälja sin lyxkåk, hon var tvungen att sparka hela sin personalstyrka för att slutligen sälja sitt skönhetsmärke för x antal miljoner.
Vad mer finns att granska?

Isabella är tillbaka i Svenssonlivet som vi känner det, med helgtofs, IKEA och Mamma Scans köttbullar.
Hon har flyttat in i ett mindre hus närmare sin ex-man och verkar jobba hårt för att hitta sin plats i det här, både nya och och kanske lite skrämmande liv som nu är hennes.
Vad ska hon göra med alla tårtbitar som tidigare var öronmärkta för jobb? Den omställningen är nog svårare än vad man kan tro, vi är ju trots allt vanedjur. 🙂

Jag tycker Griploovkontot spelat ut sin roll.
Och om jag ibland kokar soppa på en normalstor spik när det inte händer så mycket i influencervärlden så är det ingenting mot vad som pågår på Griploovs konto just nu. Han/hon/hen har på sin höjd en gammal mutter att krydda sin soppa med, och det borde vara tecken nog på att det är dags att stänga ner Instagramkontot eller i alla fall sluta uppdatera det. När innehållet är på den nivå där det enda som finns att göra är att lägga upp bilder på Mis Piggy och kalla Isabella för ”sugga” – ja, då kan det vara läge att knalla vidare.

Kan ni fatta att det är JAG som skriver det här?
Jag, som granskat Isabella Löwengrip med samma intensitet som Rigmor Robèrt granskade Åsa ”Kristi Brud” Waldau (nu Jacobsson) efter mordet och mordförsöket 2004.

Jag säger som Doris:

180 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vet du att det är en han? ”Han har på sin höjd en gammal mutter att krydda sin soppa med”

  Svara

   Jag vet faktiskt inte, det bara känns som att det är en han. Men egentligen har jag ju ingen aning… 🙂

   Svara

    Kanske Erik finns kvar men att dom vill vara anonyma?
    IL vill kanske iofs inte vara anonym .
    Gott om har det bra

    Svara

     Vilken adress bor bellsan på nu?

     Svara

   Håller helt med. Känns 100% som en han.
   Tänk vad förvånad man skulle bli om det skulle visa sig vara Pingis som låg bakom kontot…

   Svara

   Vem är det på
   Profilbilden

   Svara

   Ganska uppenbart att det är en han och hon har nog en aning. Många tror ju att det är Calle S, det är ju väldigt likt hans sätt att utrycka sig, hans beteende och han har väl inte förnekat det heller. Man undrar ju vad Cc vill med detta inlägg, verkar ligga en dold agenda bakom, en strategi – dels att kränka och förnedra Isabella och sprida kontot, att låtsas säga ifrån och leka god, dels att få många kommentarer nu när de börjat sina på senare tid, att få skvaller och elakheter. Varför visar du just dessa två inlägg undrar jag – för att du vill att folk ska se dem och nedvärdera Isabella. Varför inte visa de grövsta sjukaste istället och varför inte uppmana alla att anmäla kontot så det försvinner?

   Svara

    Men fuck off för fan, din jävla galning

    Svara

     Hur mår du? Verkar annars vara du som är galning och borde f-ck off. Det är väl du som är galningen som driver kontot eller är du c.

     Det är ganska uppenbart vad C s agenda är med inlägget, hon är beräknande och baksklug. Hon vill med inlägget göra narr av Isabella ännu en gång och få fler att se instagramkontot, väldigt uppenbart.

     Ganska tydligt att det är en viss C som driver igkontot också, en liten man på c eller en kvinna på c. Kanske vill c.g med detta inlägg förvilla så folk inte ska tro att det är hon, fanns ju ganska stora skäl att tro det innan. Det är väldigt likt hennes sätt att skriva, hennes uttryck, stavningar, ihärdigheten och besattheten. Hon är listig och lömsk som sagt. Att tro att det är C.S ligger också nära till hands, likt hans uttryck och sätt och med tanke på när kontot dök upp… Just saying, ganska säker på att det är han.

     Svara

      Jag känner att jag vill återgälda frågan..
      Hur mår DU?

      Nu får du ju bestämma dig!
      Är det ganska tydligt att det är JAG som driver kontot eller är du ganska säker på att det är Calle Schulman som gör det, för du säger liksom emot dig själv här….

      Svara

      Du är fan inte klok. Påriktigt.

      Svara

    Håller faktiskt med här. Det är ju två fruktansvärt elaka inlägg, att återge dem såhär är ju jättetaskigt.

    Svara

     🤦🏼‍♀️

     Svara

   Jag är helt övertygad om att det är Isabella själv som driver kontot.

   Svara

    Åh herregud… ta av dig foliehatten och lägg av bara.

    Svara

     Om man tänker på det så är det fullt rimligt. Ett hyfsat bra sätt att hålla sig aktuell på.
     För att gå ut med det instagramkontot gör så måste man ha väldigt mycket och bra insiderinformation. Alla sådana folk är borta ur leken nu. Det finns bara Bella kvar nu

     Svara

      Herregud ska man skratta eller gråta… Håller hon sig aktuell menar du genom att göra sig till åtlöje, dålig och hemsk inför hela världen? Ja men eller hur, alltså snälla ge dig. Finns ingen insiderinformation på kontot för övrigt utan det är spekulationer, påhitt, gissningar och saker skrivs för att förrgöra henne, svatrmåla henne, håna och sprida rykten. Otroligt hur du lyckas vrida allt så det ska vara dåligt för Isabella, till o med vända detta nu till att det är IL själv. Jo men visst eller hur… eh nej självklart inte men du troligtvis.

      Svara

       Andas.

       Svara

       Blondinbella låter ofta elaka kommentarer publiceras på sin blogg medan neutrala men kritiska kommentarer aldrig släpps fram. Varför tror du? Jo, hon använder folks elaka kommentarer till att få sympati från läsarna. Varför inte göra samma sak på Instagram?

       Svara

       Nej, nej, nej! ”Inte lyckas vrida”! Du måste skriva ”lyckas vrida och vända”! Och något om att hen ”anstränger sig för att smutskasta Bella”. Då kommer folk att lyssna på vad du skriver 😂

       Svara

    Hon har inte den humorn och finessen. Hon har absolut inte hittat sin ”röst”/stil i text som Griploov har gjort.

    Svara

  Kan bara inte förstå att det fortfarande finns människor som använder ”mongo” som något slags skällsord.

  Svara

   Är väl en vana, ordet har fått en annan betydelse idag än det hade förr. Tror inte folk som använder det ordet ens tänker på personer som har en verklig funktionsnedsättning när de säger ordet.

   Svara

    Jag reagerar varenda gång det ordet används. Har inte hört/läst det ordet sedan 90-talet men det verkar tyvärr ha fått en comeback på sistone.

    Svara

     Det kan nog vara en generationsfråga. Yngre människor har nog inte koll på ordets historia.

     Svara

      Tror att du har helt rätt.

      Jag testade det på mina barn.
      Frågade om de vet vad mongo och miffo betyder (och var ordet kommer ifrån).
      De svarade att de inte vet vad det kommer ifrån, men att mongo betyder att någon är helt dum i huvudet och miffo betyder töntig.

      Så de kopplar det inte till funktionsnedsättningar alls.

      Svara

       Precis, det har en helt annan innebörd för dem. Och jag tänker att det kan få vara okej, man behöver inte anklaga alla som använder ordet för att diskriminera personer med funktionsnedsättning. De flesta har inte det uppsåtet. Dock ska man ju såklart inte uppmuntra någon till att vara elak mot någon annan, så används det för att mobba/vara elak är det självklart inte okej. Men att någon säger det i skämtsam ton är ingenting jag reagerar på eller som gör att jag tror det värsta om den personen.

       Svara

        Tycker du att det är ok att säga n-ordet på ett skämtsamt sätt också? Eller CP?

        Svara

         Fast n ordet och cp har man koll på vad det innebär. Ta det lugnt.

         Svara

          Man har koll på vad det betyder för att någon förklarat det för en…? Det kan man väl göra med mongo och miffo också?

          Svara

           Nu var det ju inte det som avhandlades utan huruvida unga som använder ordet känner till dess ursprung eller ej.

           Så släpp det bara.

           Anonym 15:10: du anser alltså att ett ord helt plötsligt kan få en ny innebörd, men tycker att det är heltokigt när någon använder situationstecken felaktigt?

           CITATIONSTECKEN. För fan.

          Men nu när jag har berättat att det är precis lika nedsättande som att använda CP i fel sammanhang, kanske ”man” kan sluta använda uttrycket. 😊 ”Man” kanske till och med kan berätta om ordets rätta innebörd när ”man” hör det missbrukas.

          Svara

           Ordets innebörd har uppenbarligen förändrats med tiden så man kan nog lägga sin energi på viktigaste saker, kan jag tycka.

           Och varför har du satt citationstecken runt man?!!
           Heltokigt.
           Man skriver man utan ” ”

          Alla har kanske inte koll på vad de orden innebär. Barn exempelvis. Liksom mongo och miffo.

          Svara

       Förlåt men vad är ursprunget till order miffo?

       Svara

        Missfoster kanske?

        Svara

        Det är väl ett låneord från usa? Typ idiot, eller någon udda person.

        Svara

         Låneord från USA? 😂 Miffo kommer från missfoster och inget annat.

         Svara

          Tack för svar, hade ingen aning om det. Använder ofta ordet miffo, trodde det var ett rent hittepåord.

          Svara

   Och folk som sitter och hejar på mobbing med sina bilder och riktiga namn, hur är de funtade dessa äldre damer som öppet på nätet visar sig vara mobbare, även företagare som Love By Lola beachwear. Galet. Hoppas många anmäler kontot nu så det försvinner en gång för alla. Skrämmande. Hur kan instagram ens tillåta sånt, varför försvinner inte konton som sysslar med att kränka och sprida lögner om någon trots att de anmäls. Mycket märkligt.

   Svara

    Men Camilla har ju sagt att det är okej att mobbas om man gör det från sitt riktiga namn! 🙂

    Svara

     Nä, jag har sagt att om man vill att jag ska svara på ens kritik så är väl det minsta man kan begära att den som levererar kritiken vågar göra det med sitt namn. Mer så…

     Svara

      Ärligt talat så hade jag aldrig vågat ge kritik till dig från mitt riktiga namn med tanke på hur du brukar hantera all kritik du får.

      Svara

       Nej, det är helt okej men då kan man heller inte räkna med att få en seriöst svar från mig. Eller ett svar överhuvudtaget men att kunna kommentera anonymt är ingenting jag kommer ta bort eller så..

       😊

       Svara

        Hoppas du ser mitt svar till dig iaf även om du blockar så det inte går fram. Skrev alltså inte att du fuskat, läs det igen men du verkar ofta missförstå, särskilt om IL fast man anar där att du missförstår med flit och vinklar och nu vinklar och vrider du vad vi skriver i kommentarer också. Du är inte en pålitlig person du. Hoppas du läst det iaf, ge gärna ett tecken på det. Och du, rannsaka dig själv lite i påsk och ha det så bra och koppla av lite.

        Svara

         Vad är skillnaden mellan fusk och att överdriva enligt dig? Att överdriva sina siffror är väl att fuska?

         Svara

          Många ”Anonyma ” fram och tillbaka här, varför inte se till så att man tvingas ange ett alias om man vill delta i tjafset?

          Svara

          Lika illa båda två

          Svara

    Vad sprider Love by LOla för lögner? Att deras bikinisar är snygga?

    Svara

     Det står inte att de sprider lögner men det kanske de gör iofs deras bikinis är iaf uruselt dålig kvalitet. De mobbar på nätet har det visat sig, de brukar gilla mobbarkommentarer har man sett, undra om vissa ”modeller” har missat det eller är du en sådan kanske anonym med litet a eller är du företaget själv kanske. Får vi snart se cc också posera i dessa bikinis kanske 😉

     Svara

    12:17 håller med. Fy för människor som kränker andra. Har dom så lite i huvudet.

    Svara

   Nej. Lika illa som n-ordet. Ni som använder det eller låter era barn använda det. Skärpning!

   Svara

  Så bra! Håller helt med. Det är inte längre roligt att driva på hennes bekostnad, allt är ju avslöjat nu och hon har förlorat allt som hon egentligen aldrig hade. Nu känns det bara elakt.

  Svara

   Det var alltså ok tidigare?

   Svara

    Ja, det var det nog. Hon hade anställda, kunder, affärsförbindelser (hyreskontrakt bla.) och kunde glädja sig åt en okritisk och förvånansvärt stor mediebevakning. Hon är med allt det hon försökte sälja in dessutom ett samtidsfenomen.
    Tur för henne att hon inte längre har inflytande i coronatider. Tänk vad mycket dumt hon hade kunnat komma med.

    Svara

     Är det okej att mobba någon och sprida rykten, lögner, påhitt, elakheter och försöka förstöra någons liv och rykte för att personen har anställda, kunder och hyreskontrakt? Nej det är det inte. Är det okej att starta instagramkonton med syfte att sprida elakheter och lögner om någon med syfte att förstöra någons liv eller varumärke? Nej det är det inte. Nyligen menade ni och gapade om att hon har inflytande och påverkar folk att resa runt i landet för att hon bilade till skåne för nåra veckor sedan, men nu säger du annat.

     Svara

  Doris är klok som en bok. (trots läpparna)

  Svara

  Så sjukt osmakligt. Hur kan såna här konton få finnas??

  Svara

   Ja det är sjukt och skrämmande. Gå in och anmäl kontot, anmäl som mobbing trakasserier eller felaktig information, det tar bara en sekund. Förhoppningsvis försvinner det någon gång, men galningen startar väl bara nya konton, ganska säker på att han har ett antal trollkonton på insta som hen skriver ifrån också. Och han är härinne och skriver också.

   Svara

    Anmäla för felaktig information? ”Nej, Griselda vill inte ha ett Malmsyten-bord!” Eller vad menar du?

    Svara

    Vad är det du skall anmäla?
    Ett satirkonto som skriver texter (utan att peka ut någon med namn) och några #taggar.
    Lycka till!

    Svara

    Jag gjorde det för någon månad sedan och följer varken IL eller är hennes fan.

    Svara

    Jag har anmält det nu. Förr var det ett satirkonto, nu är det bara mobbning.

    Svara

     Kontot är lika då som nu, skillnaden är att du nu tycker att Blondin Bella är en looser och då var hon en hjälte för dig.

     Svara

      Men hur orkar du?! Så uppenbart att det är du som är griplöv och att du härjar runt härinne. Sjuka galna människa lägg ner!!

      Svara

       😂 Snälla..

       Svara

       Hahaha, brukar du attackera väderkvarnar också?

       Svara

       Ja så måste det vara, nu avslöjade du mig allt.

       Svara

  Ja jag kan fatta att DU skriver detta, du är helt otrolig med att du inte ger upp med att nedvärdera Isabella jämt och ständigt för det är just DET du gör med detta inlägg OCH din strategi är att få många kommentarer, uppmärksamhet och att kränka Isabella.
  Nej Griplööv har inte avslöjat något om IL och verkar inte veta saker om henne innan hon avslöjat det – vad skulle det vara? Hen sitter och hittar på däremot, siar och spekulerar och som sagt hittar på, ljuger, mobbar… helt sjukt. Anmäl kontot!

  Svara

   Att du orkar.

   Svara

    Och där dök Griplöv upp, du hänger ofta här det är tydligt, det har man sett. Frågan är hur orkar du?

    Svara

     Haha, nej.. jag är inte griploov. Men nice try 👏🏻

     Svara

   Gå och lägg dig

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Ja håller med, intentionerna med inlägget är väldigt uppenbart. Så tydligt att hon vill kränka och nedvärdera Isabella och ja för att få många kommentarer och fler elakheter och skvaller. Verkar även vilja sprida griplövkontot för varför inte uppmana till att anmäla det istället och varför visa just de två inläggen. C är så genomskinlig och durkdriven.

   Svara

    🙄🤦🏼‍♀️

    Svara

  Fy vad elakt

  Svara

   Jamen verkligen, bara löjligt elakt på lågstadiemobbingnivå 👎

   Svara

  Kul att din text helt är byggd på kommentarer i en annan blogg… 😂

  Svara

   Ja herregud vad kul? 🤔

   Svara

    Ja, jag anser det komiskt att texten inte är egenförfattad utan parafraserad. Tragikomiskt. Det är den nivån av ”kul”.

    Svara

   😉

   Svara

  Så förbannat osmakligt.

  Svara

  När hon härjade och var genuint elak (direkt eller indirekt) mot allt och alla, då tyckte jag inte synd. Sedan kraschade allt och man fick bekräftat att allting varit en lögn, möjligtvis för att hon hade tappat bort sig själv och sitt sanna jag, då var det inte alls roligt längre. Hon verkar kämpa för att ändra sig och hon skrev till och med ett längre inlägg i bloggen om att hennes mest olyckliga period var under den tiden hon levde ett ”lyxliv”. Kan alla inte bara släppa henne nu och komma vidare med sitt liv? Innehavare av ovanstående IG-konto verkar försöka finna något roligt i en situation som inte längre är rolig.

  Svara

   När har hon varit genuint elak mot allt och alla?? ”Fick bekräftat att allting varit en lögn”?? Som vadå, allt varit lögn vadå allt? Hur har du fått det bekräftat? Nej, planer som gick i stöpet däremot men allting varit lögn? Innehavaren av kontot försöker förstöra hennes liv och gör allt för att snmutskasta henne och förstöra för henne, riktigt obehagligt. Men när någon påpekar det så kör han med att det är bara på skoj och ett satirkonto. Men dårfolk sitter och tror på honom och fattar inte att han hittar på, fantiserar och spekulerar och lägger ihop två och två av det han läser på blogg och insta ofta totalt förvrängt och överdrivet för att få det så dåligt som möjligt, precis som härinne och den personen hänger härinne det vet vi, det har vi sett.

   Svara

    Haha vad är det med dig? Hon var fan vidrig i sitt sätt och riktigt noll som människa och skröt om det, det är väl inget nytt? Hur kan du ens tänka något annat?

    Svara

    Får man fråga hur gammal du är? Bara så nyfiken…

    Svara

     Eller hur! Jag är mer nyfiken på denna människa än vem som är Griplööw 😂

     Svara

      Det är naturligtvis Camilla som är griplööw

      Svara

       Haha, du är så jäkla rolig. Hur mycket betalt får du av Bella?

       Svara

   Griploov är personligt engagerad i IL. Det är alldeles solklart för mig.
   Att hen orkat fortsätta så länge.
   Att hen hugger på varje liten grej hon postar inom någon timme.
   Och att det hen skriver blir mer och mer bitskt och småaktigt.
   Allt det säger mig att hen blivit persoligt skadad eller sårad av henne. Och att det har satt spår.
   Oavsett vad man tycker om långsinthet så finns det en läxa här någonstans.
   Man ska vara snäll mot alla människor även när man flyger högt, en dag kan man behöva dem.

   Svara

  Har ingen aning vem driver kontot, men ibland måste man kanske inse att det är över
  Ett satirkonto kan vara roande om det görs med finess, finessen är dock inte bemärkande för detta konto.
  Helt klart verkar det att alla har ledsnat, knappt några likes, ett fåtal kommentarer.
  Man ska inte underskatta sina fans, dags att byta spår kanske, förnya sig.

  Svara

  Alltså lite intressant att Pärlan sitter i sin podd och tycker att du har förstört Isabellas karriär. Nej. Du har granskat och bevisat att hon bluffat, och det ska du ha ett stort tack för! Hon har förstört den helt själv. Sen är det lite komiskt att dom måste dra in dig i sin podd för att vara aktuella. Vad är det med influencers där dom tycker att dom ska få hålla på och bete sig hur dom vill och dessutom lura folk, och alla som synar dom är haters avundsjuka och dumma i huvudet. Haha, det är helt otroligt.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Ja, men Isabella är ju hans stora idol i livet så låt honom härja… 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Men varför tog du bort den kommentaren?? Fick vi inte försvara IL och skriva sakligt? Vad var fel? Du ändrar dig aldrig du, dina avsikter är tydliga. Så genomskinlig du är. Och du får härja på du utan motstånd för det tas bort. Skämmes ta mig fn.

    Svara

     Nä, men påstår du att jag fuskar med mina siffror så kommer jag radera kommentarerna. Skriver du en sådan lögn en gång till så ryker du, det förstår du nog.

     Svara

      Har inte skrivit att du fuskar söta du men att du överdriver och att de inte är intakta. Så gör ju många, flera skriver ju ut siffror eller hur, och vinklar det och lägger samman, och du skriver om sidvisningar. Det var inget att dölja i kommentaren, visar bara att du är som du alltid varit vad gäller IL och att vi inte får försvara henne. Du är feg, en liten… och genomskinlig så genomskinlig. Du ändrar dig aldrig vad det verkar. Sen ska du väl inte säga något om varken IL eller Book när du gör samma saker själv, stå för det istället så blir det bättre. Du använder filter och du blockar som Booken. Ha nu en lugn och skön påsk och släpp både IL och bloggen lite.

      Svara

       Bra, men då förstår vi varandra.
       Glad påsk! 🐥🐥

       Svara

   Vad har han sagt, vilket avsnitt?

   Svara

    Senaste avsnittet! ”Sånt är livet” heter podden.

    Svara

     Tack

     Svara

     Det är ju du Dani som ger de fler lyssnare som skriver här om att de nämner C. De har ju inte någonstans gått ut med det och lockar inte med henne, men du fick mig att lyssna på podden och säkert fler genom att skriva det här. Är det komiskt att IL dras in här hela tiden också tycker du, och andra medier som drar in henne, är det för att vara aktuella?

     Svara

      Ja jag ger dom lite lyssningar för att det är galet hur pärlan kontinuerligt pratar om folk som absolut inte stämmer! Det tycker jag är galet. Och folk får gärna uppmärksamma det tycker jag. Hur mycket skriver Camilla om Pärlan för att han ska avsky henne så mycket? Eller om Ida? Det hon skrivit om dom har varit väldigt relevant.

      Svara

  Tramsigt att just du Camilla kritisera Griplööv.
  Förstår du inte heller vem som ligger bakom kontot?
  För mig räckte det att kolla kontot för att finna upphovsmannen, just det en man och inte en kvinna.

  Hursomhelst, dubbelmoral i högsta grad.

  Svara

   Jag tror också att det är en man, men förutom det så har jag inte tillräckligt på fötterna för att ens ge mig på en gissning.

   Svara

  Kanske Bella själv som ligger bakom kontot eftersom hon inte bryr sig??

  Svara

   Men lägg av. Och vad vet du om att hon inte bryr sig?? Varför skulle hon inte göra det? Kontot/personen har förstört en hel del… hoppas personen söker vård för det är inte normalt med det hatet och beteendet.

   Svara

    Men alltså.. 😂 får du betalt för att hetskt förvara IL eller vad får dig att brinna så ivrigt?

    Svara

     Nej Ebba, tror inte att hon försvarar IL, mycket kan man säga om IL, men har hon någonsin protesterat offentligt mot det som skrivs här, på Flashback eller Griploov kontot. Hon må vara både det ena och andra men tjafsa offentligt med någon har jag aldrig sett henne göra. Till skillnad från många andra som bråkar titt som tätt via sina IG konton.

     Svara

      Vad snackar du om? Jag har inte påstått att Bella är här inne och ”försvarar” sig? Läs en gång till

      Svara

    Men sluta nu, en gång för alla, med detta astöntiga ”sök vård”.
    Det förminskar de människor vars problem verkligen kräver vård.
    Personen behöver inte vård. Han behöver möjligen nya intressen och hobbies.
    Det vore dessutom ett förskräckligt utnyttjande av knappa vårdresurser i en svår tid.
    SKRIV ALDRIG SÅ IGEN!

    Svara

   Vet att Isabella har ett nick på Flashback, ”efternamn08” och varje gång jag har påtalat detta så togs det snabbt bort, sen fick jag först en varning och sedan en avstängning med hänvisning med att man inte får avslöja personerna bakom nicken.

   Snacka om avslöjande liksom.

   Svara

    Nej, så gör de med alla på Flash. Oavsett vem man gissar på att personen är. Det står i deras regler att man inte ens får ”gissa”, för att man då möjligtvis KAN råka avslöja.

    Har varit med om samma, dock inte med Isabella påstådda användare, utan med Catrin.

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Hah hah, i dina drömmar, du är nog paranoid. Nicket som du påtalar figurerar i massa olika trådar och är lika galen i alla.

    Svara

  Griplööv är ett skönt konto. Med härligt liknelser och ett språk som får en att skratta.

  Svara

   Säger mycket om dig som person 🤷🏻‍♀️

   Svara

    Såklart det gör.

    Humor, intressen, moral, arbete, familj, umgänge- det finns massa saker som definierar en person.

    Likväl som din kommentar ger en hint om dej.

    Svara

   Griploov är inget skönt konto men behövligt så att folk inte glömmer bort vad Bella har gjort och fortfarande försöker göra.

   Svara

  Jag följer kontot och det känns verkligen som om hen som driver det verkligen hatar och föraktar Bella. Det måste vara någon som hon har trampat rejält på under sin resa mot fame and fortune. Vem den ”äkta” Bella är får vi nog aldrig veta även om hon nu plötsligt blivit omvänd, ödmjuk och jordnära. Hon är obehagligt utan insikt om spelet hon hela tiden spelar och rollerna som skiftar snabbare än man hinner slita ut ett par jeans. Det är INTE synd om henne ,kom ihåg det. Frågan som Griploov borde ställa sig själv är hur länge man ska orka vara bitter och slösa energi på en människa som hon.

  Svara

   ”Vem den ”äkta” Bella är får vi nog aldrig veta även om hon nu plötsligt blivit omvänd, ödmjuk och jordnära.”

   Narcissist, mytoman, bekräftelsesökande, notorisk lögnare och självupptagen?

   Svara

    Som många här inne då.

    Svara

     Ja jisses, vi är grymma!

     Svara

     Wow, Sigmund Freud där! Du kan verkligen läsa av människans komplexitet i några rader skrivna av uttråkade, anonyma personer, möjligen efter 2 glas vin.

     Svara

    Falsk är väl ett av få personlighetsdrag som Bella har visat hela tiden så vi borde nog beskriva henne som det och inte som vilsen.

    Svara

   Jag känner att tonen har ändrats i inläggen på kontot för typ en- två veckor sedan. Trodde att någon annan skrev faktiskt. Gick från finurligt till grovt språk.
   Kanske mår skribenten dåligt?
   Inte lika bra konto längre iallafall

   Svara

  Du måste vara helt insiktslös. Är ju den här bloggen som spelat ut sin roll.
  ”Granskat” löwengrip har det väl inte varit tal om – drivit med i dagliga inlägg snarare.
  Du är för oseriös för att någon ska kunna ta dig på allvar.
  Ironiskt nog är även ditt luftslott på väg att sprängas.

  Svara

   Nej Bella, du gjorde det helt själv. Sorgligt nog! Tur har vi BB som tog fram allt i dagsljus.

   Svara

  Men en gång för alla: GRIPLÖV ÄR HAMPUS. hur svårt ska det vara att förstå?!

  Svara

   Nej?

   Svara

   Varför tror du det?

   Svara

   Fel fel fel 😂😂😂

   Svara

   Nja tror mer på Calle S faktiskt det är exakt hans sätt att skriva och uttrycka sig, hans stil och typ av beteende. Men är det inte han så är det nog ett ex eftersom att personen verkar extremt svartsjuk och vill förnedra Bella sexuellt och verkar så galet sjukligt besatt och det där med muppets tyder ju på Hampus men annat på att personen är äldre… men kan vara någon annan, en galning som fått sin inspiration härinne och blivit så galet besatt.

   Svara

    Nej Calle S skriver faktiskt bättre n så. Jag tror det är någon som hon gjort business med. Tycker informationen tröt lite när hon hoppade av kontoret.

    trodde först att det var henne gamla pojkvän men känns nu mer sannolikt att han kanske gett en del information men tror inte det är han.

    Svara

    Personlig åsikt/gissning – varken Calle eller Hampus. En kvinna ligger bakom detta och INTE Pingis.

    Svara

     Ja, en yngre försmådd fd praktikant kanske. Med ev en vidareutbildning alternativt bra gymnasiebetyg. Språket är hyffsat nyanserat. Tidigare i allafall.

     Svara

      hyfsat

      Svara

     Korrigerar mitt svar, inte en kvinna utan flera.

     Svara

      Jag tror också att det är flera. Språket skiljer sig på varje inlägg.

      Svara

       Men herregud vad är det för fel på folk här inne? Det ÄR Hampus. Detta är inget jag tror utan VET.

       Har ni läst hans blogg? Finns så många ord där som används av griplöv också (som särskiljer sig – Mao man VET att det är samma person)

       Det är INGEN kvinna (och absolut inte FLERA som någon trög person här inne tror) utan det är Hampus. He knows his shit.

       Och ja jag blir orimligt irriterad över att folk inte verkar fatta det och fortfarande ”undrar vem det är” haha

       Svara

        ”Finns så många ord där som används av griplöv också (som särskiljer sig – Mao man VET att det är samma person)”
        Du menar alltså att du inte VET men anser att det är stor sannolikhet för att det är Hampus pg av vissa ord som bägge använder?
        Om du inte vet med säkerhet så undrar man hur stor/liten sannolikheten är för att du har fel?

        Svara

        Du vet ingenting säkert, du gissar bara. Att någon annan gissade kallade du hen som trög, undrar vem som är trög?

        Svara

        Har tänkte exakt samma sak då jag följer honom på insta osv. Blev lite förvånad av kommentarerna här och att inte fler ser det helt uppenbara. Griploov är Hajen. Hur som håller jag också med CamCa, kontot Har övergått till att enbart rapportera IL blogg och insta-inlägg med en nedrig tvist. Inte det minst kul längre och inget nytt vädras. Mitt tips: gå vidare Griploov!

        Svara

        VET du eller gissar du? Du skrev att du vet men att du baserar det på språket. Så vet du eller gissar du?

        Svara

  Monas universum har legat på sjukhus med corona, och varit ”hemma i några veckor” Trots det så har hon varit hemma hos en coronasjuk vän, varit i soppkök för vid din sida och suttit och jobbat i bromma blocks de senaste veckorna… Jävla nöt

  Svara

   Det diskuteras viktiga saker i denna tråd, kan du ta detta i öppet spår tack!

   Svara

    Det är faktiskt tillåtet att ta upp OT om andra Influencers.

    Svara

    Det är bloggrelaterat

    Svara

     Nej, det händer titt som tätt, oavsett ämne i inlägget att andra influencers dras in och diskuteras och till slut kan hela kommentarsfältet handla om något annat.

     Svara

    Viktigt haha

    Svara

   Men snälla… Mona blev väl smittad när hon var och hjälpte en coronasjuk vän och sedan dess har hon nog inte varit i soppkök och inte i blocks sedan hon blev sjuk. Några veckor kan vara två i detta fall, typ denna och förra, hon har ju varit hemma och inlagd.

   Svara

  Om man under så många år satt i system att medvetet göra så många människor så förbannat illa både emotionellt och ekonomiskt, ja, då finns risken att man en dag får ta konsekvenserna av sitt handlande. Ett halvkvävt ”jamen förlåt så mycket då” räcker inte långt. (Inte ens det har hon kunna säga.) Det kanske är fler än en person som står bakom kontot, vem vet. Själv hoppas jag att det håller på ett bra tag till.

  Svara

   För någon som inte fattar detta Bella-hat, vad är det värsta hon har gjort? Om du orkar alltså 🙂 Jag har försökt lista ut det väldigt länge.

   Svara

   Men suck ”Satt i system att medvetet göra så många människor förbannat illa både emotionellt och ekonomiskt”, så löjligt, du kan inte vara någon annan än Hajen, det märks tydligt. Eller är du Linus eller någon av killarna i NTH. Ja kanske ni som står bakom kontot, det är ju ett hat som verkar vara känslomässigt och verkar också vara svartsjuka. Eller livvakten som fick gå efter att han tydligen blev känslomässigt involverad eller inte var helt ärlig. Eller så är det Calle S och hans bror, de blev tydligen väldigt sura för att IL hoppade av en planerad reatity MEN det var ju C här som dissade den idén så kanske ni ska vara arga på henne då för IL tog nog åt sig av det. Du hoppas väl det för att du driver kontot. Hoppas det spåras upp vem det är, kan bli intressant när det avslöjas.

   Svara

    Bara där räknar du upp många personer som Isabella Löwengrip satt i skiten, och sedan gått vidare till nästa offer.

    Svara

     👏🏻

     Svara

     Men lägg av, nästa offer?! Där avslöjar du dig igen, en dumpad svartsjuk snubbe. Ingen sätter i system att göra någon illa för att förhållanden tar slut, eller för att någon bestämmer sig för att inte göra en reality för att den dissats hårt. Snälla. Har andra kvinnor som gjort slut med pojkvänner eller företagare som avskedat personal också satt i system att göra många illa menar du?? Finns det liknande ig-konton om cc, scholmans eller andra? Nej inte va.

     Svara

      Du skriver som du har förstånd till.

      Svara

   Jag kan tycka att griploov blir lite för grov ibland men jag hoppas att kontot fortsätter ett tag till. Det ska inte räcka med endast några månaders helgtofs och matlagning hemma för att Bella ska bli förlåten. Folk måste komma ihåg hur hon var fram tills hösten – och inse att hon hade fortsatt med sitt hemska beteende mot andra om hon fortfarande kunde lura pengar till sig tack vare förfalskad bloggstatistik. Det gör det bara om folk fortsätter att kritisera henne medan hon lajvar hemmavarande mamma (ja, jag skrev lajva trots att det triggar några av er. Bella lajvar, hon är aldrig själv).

   Svara

  Detta är svar till Dani som togs bort. IL har inte bluffat mer än andra fatta det nån gång. C skriver ut sifffror i sin bio som inte är intakta och hon skriver om sina sidviisningar. Pärlan skriver ut siffror i sin bio som är vinklade och ej intakta. Jocke Lundell överdriver och lägger ihop kanaler, många lägger ihop kanaler och kallar det följare/räckvidd. Tycker du det är komiskt att c och andra måste dra in IL för att vara aktuella också då?

  Svara

   OCH
   VINKLAR
   OCH
   VRIDER!!!!!!!

   Svara

   Du glömde h-cklar..

   Svara

   Hur mycket har BB tagit upp Bella den senaste tiden? Näe.. Inte mycket. Mest är det du i kommentarerna som vill dra upp hennes namn titt som tätt! Hon var aktuell i denna blogg när folk ännu inte visste vad hon höll på med. Som BB tar fram andra också som gör fel, inget konstigt med det. Du verkar dock djupt sårad över bellas vägar? Hon har förstört allt själv, av att ljuga och visa upp falska siffror, etc etc etc.

   Svara

    Fan vad sunkigt av dig att sitta och läsa kommentarerna i T-R-H’s blogg och sedan göra ett inlägg på vad som skrivs där. Är du helt oförmögen att komma på något eget att skriva om? Är det inte en annan skvallerblogg du härmar så är det någon med en privat blogg…
    Så jävla låg klass på dig Cam

    Svara

     BB klarar sig fint utan THRs blogg. Finns andra ställen att få information du vet!

     Svara

      Jag och TRH tycker inte lika om många saker, men jag skäms inte för att säga att hon fått mig att reflektera över min egen inställning till Griploovkontot på Instagram.
      Hon skrev någon gång att hon var en av de som fnissade och tyckte det var roligt först för att sedan komma på bättre tankar, och precis så känner jag också.
      Det är så lätt att fastna och låsa sig i ett tankemönster och sedan hålla sig till det, trots att förutsättningarna och situationerna är helt annorlunda än när man gjorde sitt ställningstagande, och tack vare att hon ifrågasatte sig själv och sin inställning så insåg jag att jag behövde göra detsamma.

      Så utan TRH och hennes tusen(!!) kommentarer så är jag inte så säker på att jag hade tänkt om på det sätt jag nu har gjort och det är hennes förtjänst.
      🙂

      Svara

    Och där visade Dani vem hon är, ja misstänkte det för har inte sett någon Dani här tidigare. Det du skriver vittnar tydligt om vem du är. Du verkar sårad eller stött å en c,s vägnar. Var har du sett IL visa upp falska siffror? Nej just det, ingenstans, det har du inte sett och det var förvridet i media och här.

    Svara

     När folk visar gång på gång hur och att Bella har ljugit om sin statistik och du fortfarande inte tror på det så är det för att du är hjärntvättad och villigt lättlurad, inget annat.

     Svara

  Fattar inte hur folk ens kan tycka synd om Isabella.
  Som man bäddar får man ligga, oavsett konsekvenserna efteråt och om folk hatar eller inte.
  Är det synd om henne nu för att hon hara blivit vanlig?
  Har folk glömt hur hon var före allt som hände?

  Svara

   Tänker exakt samma, vad är det man vill förvara i det hon gjort och hur hon betett sig? Speciellt mot normala arbetande folk har hon tittat ner på och rent ut hånat. Alltså listan kan göras lång! Och ändå är dessa inne här och vevar runt som att det var deras levebröd att förvara Bella.. Helt jävla otroligt.

   Svara

    Håller med. De som tycker synd om Bella nu tror säkert att Bella var sig själv eller ”ökta” när hon var tillsammans med Odd. Som om det räcker med en helgtofs för att vissa ska ursäkta henne. Det Bella upplever nu är konsekvenserna av det hon gjorde mot sina anställda, hur hon dumförklarade sina läsare och att hon lurade företag med falska siffror. Det är inte synd om Bella.

    Svara

  Bella får exakt det hon förtjänar på Griplöövkontot. Beter man sig som ett as på väg upp kommer man garanterat få människor som applåderar med glädje ens nedgång.
  Antagligen någon affärs- eller kärlekspartner som hon tidigare blåst.

  Svara

   + 100

   Svara

   Japp, hon är knappast oskyldig utan detta är en konsekvens av hennes fula beteende.

   Svara

  Reagerade på en kommentar från den 20 september där någon frågar om griplov fick skriva sekretessavtal efter uppbrottet? Om det var orsaken till dåligt med skvaller typ. Griplov svarar typ tack men det kommer mera. Då tänker man ju att det är Hampus som ligger bakom..

  Svara

   Alltså på Instagram

   Svara

  Glad påsk till er alla ….fast kanske en något annorlunda påsk i år.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.