Book och Wahlgrens filterkrig på Instagram

View this post on Instagram

Bilden är suddig pga av min trasiga mobil!!! Och eftersom en liten skara har problem med sanningen – Så kommer här en helt vanlig bild på mig. Trist att man måste hålla på med sådana här patetiska förklaringar…speciellt i dessa tider. Vissa borde verkligen anamma ordspråket. Sköt dig själv och skit i andra – Här är jag iaf. nysolad ☀️ Nyduschad 🚿 Helt osminkad, mjukiskläderna på, nytvättat hår och INGET filter – LIVE WITH IT! Detta är ju inte första gången jag visar mig så här naturell 💁🏻‍♀️ Men tydligen har vissa liiite svårt med sanningen – och återigen ska jag tydligen finna mig i att bli kallad för lögnare 🤷🏻‍♀️ Så, jag säger som jag ofta gjort – Man dömmer eller känner andra efter sig själv 😊 Och snälla lämna mig utanför, jag är inte intresserad av drama. #dettaärjag #fuckedupphone #livewithit #nofilter #orstaythefaway #kastaintestennärdusitteriglashus #gal #fuckprovinganything #whoareyou #doyouneedmeforpublicity

A post shared by Anna Toledano Book (@annatoledanobook) on

Anna Book verkar ha märkt av samma sak som många av oss andra när det kommer till iPhones selfiekamera – den verkar automatiskt lägga på ett extra ”snyggfilter” som inte går att få bort. Så Anna har kanske inte lagt på något filter, men filtrerad – det är bilden.

Följarna verkade dock fortsätta se snyggfiltrerade bilder och påpekade detta för motivet på bilderna som inte höll med och kallade dem för ”bitterkärringar”.
Anledningen skulle istället ha varit en effektivt fuktgivande kräm.
Det fick Annas kollega Pernilla Wahlgren att reagera och följande meningsutbyte ägde rum under Annas bild, en diskussion som nu är raderad.

PW: Men snälla. Nu måste jag reagera. Det är helt okej att använda olika filter om man tycker det är kul. Men då får man också ta att vissa som ser bilden kommenterar detta, och stå för det.
Vissa av dina bilder har ju ett hitte-på-filter som barn mest brukar använda, och det får du väl använda om du tycker det är kul. Men det är oerhört viktigt att vi också vågar visa oss som vi är ibland, utan filter. Vi som har varit med ett tag måste föregå med gott exempel.
Så nästa gång någon påpekar dina dockfilter, svara ingenting om du vill eller säg som det är: Ja jag har lagt på ett gulligt roligt filter.

AB: Tydligen har vissa liiite svårt med sanningen – och återigen ska jag tydligen finna mig i att bli kallas för lögnare. Så, jag säger som jag ofta gjort – man dömer eller känner andra efter sig själv. Och snälla lämna mig utanför, jag är inte intresserad av drama.  #doyouneedmeforpublicity

PW: Det jag reagerade på var dina onödigt aggressiva svar till dina följare som har uppmärksammat dina ofta tokretuscherade bilder och de väldigt uppenbara dockfilter som du ofta använder. Det, i mina ögon, är ett väldigt märkligt beteende att påstå att dina följare ljuger och skälla ut dem när de kommenterar detta uppenbara.

Nu är fejden i full gång och Pernilla pratar även om det här i sin podd som hon har tillsammans med Sofia Wistam.
Efter att Aftonbladet ringt henne mitt i Annas live så publicerar hon följande inlägg på Instagram.

View this post on Instagram

Detta är så tröttsamt och ledsamt 😔 Jag har inte heller bett om detta, men nu får det faktiskt räcka! Vad är det som driver en människa att göra så här? Och sedan följarna som hakar på och gör saken än värre med sjuka elakheter 🤷🏻‍♀️😔😉 Fick bryta min LIVE pga ett telefonsamtal som gällde Fröken Wahlgrens oväntade påhopp på mig öppet på min Instagram för 2-3 veckor sedan, med flera felaktiga påståenden, antaganden och åsikter gällande mig på min Instagram Annabooktoledano🤷🏻‍♀️ JAG HAR INTE BETT OM DETTA! Och jag har heller inte blivit eller varit arg! Och vill verkligen inte bråka med nån! Däremot är jag fundersam, lite smått chockad, men än mer ledsen faktiskt…jag undrar vidare VAD Pernilla ville mig? Vad ville hon uppnå med dessa utspelen på min Instagram och även i sin Podd, som faktiskt hon själv ligger bakom?!? Jag blev kallad FEG, förnekare, känslig aggressiv och faktiskt lögnare mm. Media personer har sökt mig men jag har inte velat yttra mig. Fast nu idag ringde aftonbladet mitt i min LIVE – och dem talade om att dem blivit bombade med TIPS om detta! Läsarna aka NI VILL TYDLIGEN att JAG SKA uttala mig nu! Så, då ringde dom mig och nu har vi pratat Journalisten Natalie och jag en bra stund och jag var som alltid ÄRLIG, RAK, SAKLIG, INTE ARG, men TYDLIG. Speciellt om att detta har gjort mig ILLA, detta har gjort mig LEDSEN😔 Och tack vare Pernillas utspel och hennes följare / fans / anhängare så är det INGEN HEJD nu på mobbingen och elakheterna mot mig och även vissa i min familj som människor jämför åt alla håll – VAD DOM OCH DET ENS HAR MED SAKEN ATT GÖRA det förstår jag inte 😔🤷🏻‍♀️SÅ håll i er, nu blir det säkert en jävla lågnivådebatt. För JAG ÄR JU BARA EN NOLLA mot henne och således så borde jag bara gå och dö, hänga mig, försvinna och gärna få stryk med, eftersom JAG TYDLIGEN ÄR EN LÖGNARE 🤷🏻‍♀️😔 Ska jag verkligen behöva stå ut med allt detta? Jag skällde på EN person som skrivit elakt många ggr förr och fick nog och STOD UPP FÖR mig själv – eftersom jag inte har flera hundratusen ja-sägare bakom min rygg som tar mig i försvar…Är det verkligen okej?

A post shared by Anna Toledano Book (@annatoledanobook) on

 

Detta är så tröttsamt och ledsamt 😔 Jag har inte heller bett om detta, men nu får det faktiskt räcka! Vad är det som driver en människa att göra så här? Och sedan följarna som hakar på och gör saken än värre med sjuka elakheter 🤷🏻‍♀️😔😉 Fick bryta min LIVE pga ett telefonsamtal som gällde Fröken Wahlgrens oväntade påhopp på mig öppet på min Instagram för 2-3 veckor sedan, med flera felaktiga påståenden, antaganden och åsikter gällande mig på min Instagram Annabooktoledano🤷🏻‍♀️ JAG HAR INTE BETT OM DETTA!
Och jag har heller inte blivit eller varit arg! Och vill verkligen inte bråka med nån! Däremot är jag fundersam, lite smått chockad, men än mer ledsen faktiskt…jag undrar vidare VAD Pernilla ville mig? Vad ville hon uppnå med dessa utspelen på min Instagram och även i sin Podd, som faktiskt hon själv ligger bakom?!? Jag blev kallad FEG, förnekare, känslig aggressiv och faktiskt lögnare mm. Media personer har sökt mig men jag har inte velat yttra mig. Fast nu idag ringde aftonbladet mitt i min LIVE – och dem talade om att dem blivit bombade med TIPS om detta! Läsarna aka NI VILL TYDLIGEN att JAG SKA uttala mig nu! Så, då ringde dom mig och nu har vi pratat Journalisten Natalie och jag en bra stund och jag var som alltid ÄRLIG, RAK, SAKLIG, INTE ARG, men TYDLIG. Speciellt om att detta har gjort mig ILLA, detta har gjort mig LEDSEN😔 Och tack vare Pernillas utspel och hennes följare / fans / anhängare så är det INGEN HEJD nu på mobbingen och elakheterna mot mig och även vissa i min familj som människor jämför åt alla håll – VAD DOM OCH DET ENS HAR MED SAKEN ATT GÖRA det förstår jag inte 😔🤷🏻‍♀️SÅ håll i er, nu blir det säkert en jävla lågnivådebatt. För JAG ÄR JU BARA EN NOLLA mot henne och således så borde jag bara gå och dö, hänga mig, försvinna och gärna få stryk med, eftersom JAG TYDLIGEN ÄR EN LÖGNARE 🤷🏻‍♀️😔 Ska jag verkligen behöva stå ut med allt detta? Jag skällde på EN person som skrivit elakt många ggr förr och fick nog och STOD UPP FÖR mig själv – eftersom jag inte har flera hundratusen ja-sägare bakom min rygg som tar mig i försvar…Är det verkligen okej? // Anna Book

Har vi sett det sista av det här dramat tror ni, eller kommer vi få en fortsättning av ”Hem till gården-längd” pga av uttråkade och isolerade coronarister som egentligen inte bryr sig om vem som har rätt, så länge det bråkas?

232 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Pga min trasiga mobil😂👍😅😂🤣🤣🤣🤣😅😅😅

  Svara

   Jag är bara så fascinerad hur Booken hanterar sådana här situationer. Hon blir påkommen med att ljuga, lögnen består i att hon nekar till att redigera sina bilder. Scrolla igenom hennes Insta och bedöm själva. (!!!) En person (Pernilla) vågar kommentera detta i ett sammanhang där Booken dessutom har skällt ut sina följare för att påstå detta. Booken försöker snabbt rädda upp sitt ansikte genom att RADERA PW:s kommentar. Snabbt som tusan. Problemet är bara att PW häpnar över detta tillvägagångssätt och tycker att beteendet är mycket märkligt och tar upp det i podden. Nu får en bredare skara reda på hur Booken försöker radera bort skavande sanningar på löpande band. Hur ska Booken rädda detta? Jo, med den gamla noppriga offerkoftan såklart! PW har givetvis mobbat Booken och varit elak. Ja, den kommer alla gå på.
   Eh…eller inte.
   Booken är så patetisk och en sådan notorisk lögnare. Det är ju just därför man inte kan låta bli att följa henne. Alltid händer det något i hennes omgivning. När hon själv inte trampar i klaveret så fixar något av barnen det åt henne. My god!

   Svara

    Hon är ju mytoman. Ljuger så hon tror sig själv.

    Svara

    Håller med. Det skrämmer mig lite att det börjar bli en trend att skrika mobbning så fort någon kommenterar eller kritiserar. Absolut, ibland är det mobbning, men ofta är det inte det.

    Svara

    Jag fascineras mer av att Pernilla Wahlgren engagerar sig såpass mycket i detta att hon inte bara lägger en kommentar hos någon hon inte följer, utan dessutom tar upp det i sin podd. Att Anna Book är som hon är, är ju sen gammalt, men att Pernilla var en så stor tönt förvånade mig.

    Svara

   Alltid den där jäkla mobilen! Minns ni när hon hånade dom som åt julbord på Ikea, la ut bild och så, och sen hävdade efteråt att nån tagit hennes mobil från deras bil, fotat och hånat och sen lämnat mobilen tillbaka i bilen? Eller nåt sånt.

   Svara

    Efterhandskonstruktionerna blir oftast ännu bättre än själva ”misstaget” i sig. Det är helt otroligt hur den människan har så svårt att erkänna sina misstag. Att pudla är inte hennes grej så att säga. Att ta sig ur lögnen genom att snärja in sig i ännu en däremot – jajjemensan!

    Svara

     Läste precis bland kommentarerna i bikiniinlägget att hon själv nämner botox och att hon gjort det i ”arga rynkan”. Ännu en i raden av alla hennes underdrifter att säga att det bara är där hon har botox. Vän av ordning kan konstatera att hon har botox i HELA ansiktet. Pannan, arga rynkan, kråksparkarna vid ögonen och gud vet om hon inte har det på andra ställen också. Möjligen fillers. Om hon nu ska vara ärlig, varför slirar hon alltid lite på sanningen hela tiden? Hon lade ju t o m upp en bild när hon fick botoxbehandlingen och där ser man klart och tydligt alla markeringar där det ska sprutas – dvs i hela fejan. När hon inte drar en direkt lögn så nog f-n måste hon frissera sanningen något.

     Svara

      Hon påstod ju också nyligen när hon var och fick botox (sponsrat antagligen efter som hon visade det, likaså sponsras hon väl med solariet eftersom hon filmar det varje gång hon är där) att det bara var andra gången och att hon tog botox första gången 9 månader tidigare MEN alla vet ju att hon tagit botox tidigare, det såg man ju vid finalen av Biggest loser VIP t ex och hon tog väl även botox i samband med tänderna tror jag (tror t o m att hon även erkänt botox tidigare). Så även där lögn. Men hon är jättesöt och jättefin med eller utan botox, inget fel att ta det men hon är märklig i sitt sätt.

      Svara

      ”Bilden är suddig” alltså….😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      Svara

      Hon har lagt upp bilder från när hon gjorde botox på VÄRLDENS BÄSTA KLINIK med VÄRLDENS BÄSTA PERSONAL som OCKSÅ ÄR HENNES VÄNNER. Särskilt är hon vän med en av kvinnorna där. Hon nämnde henne vid namn flera gånger i sitt inlägg. Problemet var bara att kvinnan hade din namnskylt på sig och Anna skrev hela tiden fel namn. Hon visste alltså inte vad denna underbara och kära vän faktiskt hette… men Anna tyckte såååå mycket om denna kvinna (så mycket att hon inte ens bemödar sig lära sig hennes namn…)

      Svara

     Det kanske var då mobilen gick sönder? Nån kladdade nåt på linsen kanske? Sabotage!

     Svara

    Finns ju också vissa ”historier” om ett halsband och diverse brev… Sådan mor sådan dotter tänker jag lite.

    Svara

   Vill också ha trasig mobil som tar bort mina rynkor 😎

   Svara

   Ja… är bilden hon publicerade efteråt då tagen med en ny mobil? 🤔

   Svara

    Ja,hon skulle köpa en ny mobil för17 000:- iaf.

    Svara

     Der

     Svara

     Hon var tvungen att köpa den kontant då hon inte har någon kreditvärdighet. Det går bra för henne.. Vad var det Pernilla tjänade förra året, 20 miljoner?

     Svara

   Man skäms så mycket å hennes vägnar så håret knorrar sig. Hennes man MÅSTE ju vara medberoende typ som låter henne hållas. Är det någonstans hon borde använda filter så är det mellan hjärnan och tangentbordet 🤯

   Svara

   Med lika vita tänder som Ross när han lös upp hela rummet hos sin dejt 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 om jag kan få så vita tänder av en trasig mobil så är det dags att smasha den!

   Svara

    Fast de vita tänderna är ju fejktänder som hon bett att få så vita så att tandläkaren avrådde men Anna stod på sig. Supervitt skulle det vara! Tror hon slipade ner sina egna tänder för att fästa dessa fasader i.

    Svara

  Två tanter som bråkar över sociala medier om filter. Ja hujedamig, tidsepoken vi lever i är tämligen intressant.

  Svara

   Tant kan du va själv.

   Svara

    Fattar poängen dock. Det handlar om vuxna människor i nåt tjafs om nån bagatell.

    Svara

  Hur många svenska Instagramrumpor har mer än 100k följare. 10, 50, 100, 1000, 10 000. Många är det i alla fall.

  Svara

  Låter som nån sorts stress symptom? Orka bry sig.

  Svara

  Både och. Podden var rätt taskig, fnissig och det kändes lite som när de populära tjejerna i skolan satt och pratade om hur de aldrig skulle ha på sig något ROSA guuuud så töntigt. Och några bänkar bort sitter det någon tjej i rosa tröja och tittar ner i bänken. Det nämns aldrig några namn men alla fattar ju vart det är riktat och inte av någon annan anledning än att vara taskig.
  AB är skitjobbig, hon gör så mkt konstigt och har en familj som är mer konstig så jag tar inte henne i försvar heller, men tig ihjäl henne i stället då. Det är ju ett allmänt roligt skämt med hennes tänder, överdrivna mallighet över att hon vart med i BL och allt möjligt men jag tycker synd om henne faktiskt.

  Svara

   Ja, det kan inte vara kul att vara ett nationellt skämt. Och hennes brist på självinsikt gör ju att hon blir en parodi på sig själv, vilket gör henne till en ännu mer tacksam måltavla.

   Svara

   PW nämnde inte Bookens namn i podden, och det hon reagerade på var att Bookens följare blir kallade bittra kärringar av B då de påpekar att filter, uppenbarligen, använts…

   Svara

    Lotta men varför ska Pernilla som är i samma bransch ge sig på en kollega. Det är elakt från Pernilla. Anna Books följare kan nog tala för sig själva.

    Svara

     Det är precis såna som du, som använder orden ”ge sig på” som är de farliga i dessa sammanhang. Lättkränkt AB? Man ger sig inte på någon när man sakligt kommenterar och frågar någon varför man beter sig så aggressivt utan orsak. Booken jobbar också så. Med ord som ”påhopp” och ”mobbing”.

     Svara

      Jag tänker tvärtom, att det är onödigt att ge sig in i såna diskussioner när man är offentlig. Jag tycker att PW har visat vilken låg nivå hon (också) håller.

      Svara

      Anna missförstår ofta (läs jämt) skriver ofta otrevliga saker till sina följare och Pernilla satt ner foten en gång för alla. Hon försvarade alltså följarna som fått långa haranger till svar av Anna med hundra emojis.
      Sen vill Anna ha publicitet till varje pris och därför pratade hon med tidningen.
      Googla henne så står det i 99% av artiklarna antingen hur mobbad hon blivit eller att hon gråter över något som en normal människa inte skulle ha gråtit över. Varje gång hon medverkar i nåt program på tv blir hon skadad. Alltid. Vet inte hur många gånger människan åkt ambulans?!

      Svara

     Fast ge sig på?.. för att hon kommenterar på någons instagram? Är det att ge sig på? Då ger sig väl Anna på PW då som skriver hashtags och menar att P behöver henne för uppmärksamhet och nu går ut och påstår att PW är anledning till att hon får hat och hot? PW tog väl mest bara en följare i försvar, skrev sakligt och blev då raderad och nedvärderad.

     Svara

     Men Anna raderar alla kommentarer som inte stryker henne medhårs. Pernilla lyfte Annas attacker på sina läsare i ett forum där Anna inte kan domdera. Pernilla gav läsarna en plattform de inte får på Annas Instagram.

     Svara

      Är Annas läsare fans eller kritiker? Jag tänker att det är avgörande för hur PW agerande kan tolkas. Antingen gav hon dem en röst, eller så gav hon Annas kritiker bränsle till deras eld. Jag tror nog på det senare, men det beror nog på min inställning till influensers. Att ingen tar dem på allvar.

      Svara

       Annas läsare som vågar kommentera = fans, vi andra som inte vågar skriva/fråga något pga rädsla att bli blockade = inte är vi kritiker nödvändigtvis. Anna har inga kritiker på sitt forum, du tillåts nämligen inte kritisera eller kommentera om du inte stryker medhårs och gullar med fru Märsta. Jag tillhör en av hennes följare som aldrig vågar ifrågasätta eller diskutera saker, tex hennes eviga filterlögner. Då vet jag ju att jag åker ut med huvudet före. Undrar stilla om det är så hon härskar i den egna familjen också? Ingen vågar ifrågasätta hennes beteende.

       Svara

     Kanske

     Samma bransch?

     Vänta nu, Anna har väl åkt ur den branschen för läääänge sen?😂😂

     Svara

  22 svenska läkare och forskare anser att FHM gör fel i DN debatt.

  Svara

   Nu diskuterade vi viktiga saker här. Por favor!!

   Svara

    😂

    Svara

    🤣

    Svara

    Baaam! Baaaam!

    Svara

    Tänker på La Casa De Papel, ”por favor”. Är som besatt!!! Hur kan en serie vara så bra? 😂 Har sett hela serien nu och gråter över att jag inte kan se om den igen 🙂

    Svara

     Ja!!! Så bra serie!!

     Svara

     Om du vill ha en annan bra serie med bla Nairobi så kolla på Locked Up👍👍👍👍

     Svara

     Har lärt mig så mycket spanska plötsligt, tänker jag borde passa på och bygga på så länge jag har det kvar…!

     Svara

      Elite, chicas del cable och inlåst! Tacka mig senare.

      Svara

   Vill någon snälla klistra in texten?

   Svara

   Tror du kan diskutera detta på Öppet spår i morgon som bara innehåller Coronarelaterade .

   Svara

  Hahah jaa

  Svara

  Men jag förstår inte. Ser hon inte själv hur onaturlig hon ser ut på den första bilden? Fin, men så tydligt retuscherad. På den andra bilden är hon ju också fin, och där är hon tydligt oretuscherad. Det är ju så uppenbart.
  Jag kan också tycka att filtret på första bilden är lite kul. Det är festligt att få återuppleva sitt 15-åriga ansikte (minus alla hemska finnar man drogs med då…)! Men så ser ju ingen vuxen kvinna ut! Att förneka att det är ett filter blir ju bara pinsamt…

  Svara

   Om det nu är den nya mobilen/iPhonen som justerar bilden av sig själv, varför ser då denna nya bild helt annorlunda ut? För första gången på länge lägger hon upp en bild som inte ser manipulerad ut och vips, så kan alla med normal syn se skillnaden mot typ alla andra selfies hon tagit tidigare och som påstås är utan filter enligt henne. 🤦🏽‍♀️

   Svara

   Jag säger bara Charlotte Perelli, där har vi Queen of filter!

   Svara

    Precis, varför hoppade PW inte på henne? Booken är lite trasig tycker jag.

    Svara

     De pratade om henne också, och har så gjort även tidigare.

     Svara

      Skrev de på hennes instagram också?

      Svara

       Men det handlar väl inte om ATT hon gör det utan att hon skäller ut sina följare när de frågar/påpekar samt dessutom så indignerat förnekar det uppenbara filtret.
       Rätt otroligt att hon får det till påhopp och mobbing.
       Tycker för övrigt att Anna är jättesöt i reprisen av Let’s dance som sänds nu.

       Svara

       Filterdrottningen Charlotte har förmodligen inte ljugit och slingrat sig vid frågan om hon retuscherar sina bilder. DET är skillnaden.

       Svara

        Eller kallat någon följare helt omotiverat för bitterkärring heller… 🙄

        Svara

  ” Jag är inte intresserad av något drama” 😀 Tillåt mig dö en smula.

  Svara

   Anna älskar drama! Räkna ihop alla vänner hon förlorat pga konflikt. Pernilla har kvar sitt sammansvetsade kompisgäng sedan tonåren. Anna var ovän med grannarna för de bodde innan. De jublade när hon flyttade.
   De som bor i huset intill Anna nu i Märsta har lagt ut det hos mäklare efter 24 år.
   Är det en tillfällighet? Nej!

   Svara

  Anna Book, du säger att du inte har något filter på bilder.
  Bevisligen har du filter på bilder. Det är hela problemet. Inte att du har filter, utan att du ljuger om det.
  Vi ser dig ju på bilder, och vi ser dig i verkligheten. Det är en skillnad. Den skillnaden görs av filter. Man kan liksom inte ljuga om det. Det syns.

  Svara

   Anna ÄLSKAR detta DRAMA
   Nu får hon publicitet ,det är det som hon vill.
   Annars hade hon ju bara låtit allt passera , obemärkt

   Svara

  Stackars barn tänker jag bara när jag hör dessa kändismorsor.. Så glad att mina päron är okända. Och normalt tråkiga.

  Svara

   Håller med!Mina barn hade sagt upp bekantskap /släktskap/you name it om morsan hade hållt på såhär på sociala medier!Verkligen pinsamt …..

   Svara

  Jag fattar inte riktigt.. påstår hon att första (översta) bilden inte har något filter? Ev måste hon få gå en sån ”Hantera din mobil” kurs som dom har på Medborgarskolan för 80+ are. Alternativt har hon inga speglar hemma…
  Tycker hur som helst att Anna ska skippa filter för hon är finast när hon är au naturel. Har inget att dölja med filter. Det ser bara ut som hon vill dölja något.

  Svara

  Kanske någon kan förklara för henne hur man tar bilder med skärpa…alla hennes ”ofiltrerade” är jobbigt blurriga.

  Svara

   Förklara gärna det för mig också.

   Svara

    Använd inte filter 🤪

    Svara

  Pernilla äger Anna..

  Svara

   Jag tycker att man borde veta bättre än att ”äga” någon på det sättet när man är fullvuxen.

   Svara

  Pernillas sakliga kommentar är ett påhopp men Anna själv sysslar aldrig med sånt 😂 Helt ärligt tycker jag synd om människor som saknar självinsikt och förmågan till att reflektera över sitt agerande.

  Svara

  bella på instagram: ”dont miss our beauty live sending on lowengrip account”

  live sending 😂😂😂😂

  Svara

   Gulligt tycker jag.

   Svara

    Inte gulligt. Kanske om man är åtta år. Men bara pinsamt av en snart 30-årig s entreprenör.

    Svara

    Vad försöker hon ens säga???

    Svara

     Missa inte vår skönhets-livesändning på på Löwengrips konto. Skulle jag tro.

     Svara

      Vad är en skönhets-livesändning? Är det en grej? Vad gör man i en sådan?

      Svara

     Jag trodde helt seriöst att hon skrev att hon inte saknade att göra sina lives på Beauty account.

     Svara

   ”Läpp-pencil”-klass på den.

   Svara

    Glöm inte ”the däcks of the Porsche”. Också en klassiker.

    Svara

    😂

    Svara

   ”One minute and then pick the kids” på stories idag… 😉

   Svara

  Tycker Anna är riktigt fin på andra bilden. Är den med filter? Första ser utom massa filter. Är en filter-noob 🙂

  Svara

  Hur ser du själv ut? Kan du inte lägga ut en bild så vi kan kommentera ditt utseende?

  Svara

  Anna kan verkligen gräva djupa gropar.

  Svara

  jag tycker genuint illa om Anna Book, hon är ett så stor skämt för de ”riktiga” kändisarna. Hon bli aldrig bjuden på något av de stora minglen för ingen vill ha med henne eller hennes familj att göra. De enda gångerna hon bjuds är då hon får dubba en barnfilm, fast inte heller det är hon anlitad för längre.
  Ska bli intressant att se alla alster hon producerar hos sin nya bästis drejerskan.

  Svara

  Booken är dessutom helt torsk på Treo-Comp och Citodon, byter läkare ofta och betalar för recept.
  Men hon är ju den alla är avundsjuka på. ASG

  Svara

   Citodon förstår jag, men varför är folk beroende av treo???

   Svara

    Lite som påstå nån är beroende av alvedon eller ipren? Det går väl inte ens.

    Svara

     Trodde inte jag heller, tills jag träffade någon som var det.

     Svara

     Jamen jag menar ju det!

     Svara

     Trep Comp innehåller kodein.

     Svara

     Jag har haft ett beroende av paracetamol. Om man räknar med att jag hade utsättningsbesvär när jag inte ätit det på en-två dagar, trodde det var min starkare medicin som kroppen skrek efter men det var inte förrän jag tog Alvedon som det försvann.

     Svara

     Jo, jag har sett Treoberoende som har legat inne på avgiftning, inget du vill vara med om!

     Svara

    Det är skillnad på vanlig Treo och Treo-comp, Treo-comp är receptbelagt och innehåller kodein precis som Citodon. Och kodein omvandlas till morfin i kroppen.

    Svara

     Jahaaaaa oki, det visste inte jag.

     Svara

     Kodein är ju ganska nice om en har värk dock. I UK fick jag det mot menssmärtor, i Sverige not so much… Tur att en kan ta hem från UK.

     Svara

      Kodein är dock rent rävgift. Många, bland annat jag själv, får kraftiga biverkningar av kodein så var försiktig med det. Kroppen reagerar inte med kraftiga kräkningar om substansen vore bra för kroppen.

      Svara

      Du tror inte att det finns en anledning till att du inte får det i Sverige?

      Svara

     Oj det visste inte jag heller. Tål inte Morfin. Och tål inte kodein. Har inte förstått sambandet.

     Svara

    Treo comp är som en citodon och en magnecyl i en kopp kaffe.
    Det är med andra ord ganska lätt att skapa ett beroende av dem.

    Svara

    Treo och treo Comp är två helt olika grejer. Det är kodein i treo comp, omvandlas till morfin i kroppen…

    Svara

    TreoComp

    Svara

    Treo comp innehållet koedin vilket är beroendeframkallande o omvandlas till en opiat i kroppen. Vanliga treo innehåller inte de o är receptfria

    Svara

    Treo-Comp är receptbelagt inte vanlig Treo med andra ord.

    Svara

    Treo COMP, innehåller kodein, dvs samma som Citodon.

    Svara

     Alltid undrat vad hon går på. Tack för info☺

     Svara

      Varsågod 🙂 Skönt att kunna bidra

      Svara

    Antar att det är Treo på recept.
    Det är kodeinet hon vill åt.

    Svara

  Att behöva bryta mitt i sin LIVE! Värre blir det ju inte, förstår att Anna är förkrossad. Det var droppen!

  Svara

   Hon blev helt överlycklig att bli uppringd. Nu får hon nya ’15 minutes of fame’ så gissa att hon tänker mjölka ur detta till sista droppen. BAAAM.

   Svara

    Roligt att hon skrev att Pernilla behöver henne för publicitet haha eller hur.

    Svara

  Jag får ärligt talat ångestliknande känsla i kroppen varje gång jag läser om Anna Book. Varför vet jag inte och jag undviker henne i den mån jag kan men ärligt talat. Finns det någon det är mer synd om än Anna? Pernilla W har helt rätt i de hon säger men hon hade inte behövt säga de till en person som Anna för de går inte, DET GÅR INTE, alla Annas påhitt kommer följa med henne i graven och jag tror det är dags att acceptera att Anna troligtvis tror hundra procent på de hon själv skriver och då får vi också göra det, varken vi eller Anna mår bra av detta 🤦‍♀️ Det går inte, det går bara inte att nå den kvinnan.. jag måste sluta skriva nu annars kommer jag gråta 😂 Det går inte…. och jag blir ohälsosamt frustrerad över detta 😂

  Svara

  Säkert har någon redan kommenterat detta (jag är på jobbet och hinner inte läsa igenom alla kommentarer nu på lunchen), men:
  ”jag är inte intresserad av drama”. Alltså… snacka om att Anna har noll självinsikt. Min uppfattning av henne är att hon lever för drama.

  Svara

  Anna Book är kul, även om hon inte tänkt att så skulle ske. Hon är otroligt lättkränkt! 😂 Hon verkar också ha noll självdistans, vilket ju Pernilla har som ofta bjuder och skämtar om sig själv.

  Svara

   När det passar Pernilla ja. Tycker hon är rätt oskön faktist

   Svara

  Tycker mest att det är sorgligt. Anna har väl ändå viktigare saker att ta hand om för tillfället.

  Svara

   Oförskämt att påstå att hon skulle ha det! Allt är perfekt! Familjen mår såååå bra och har nemas problemas här inte. Kom inte och påstå något annat. Bara man håller undan i kommentarsfältet och blockar dem som påstår motsatsen så suddar man ut problemen sörrni, alternativt stoppar huvudet i sanden går också bra. Häääär är allt preciiiis som det ska. Inga lik (eller smycken) i garderoben här inte!

   Svara

    Precis! Hon försöker bara visa ”happy moments”och sen vet man vilken dysfunktionell familj detta är.
    När husrannsakan ägde rum försökte hon lägga ut mys bara, bullar, levande ljus och hjärtan. I själva verket vänder de upp och ned på deras hem? Hon har nya skulder hos Kronofogden och fortsätter detta shoppande. Ändå. Köpa mobil för 17- papp istället för att betala av sina skulder?
    Vad sänder detta för signaler till hennes barn? En mamma som knappt jobbar, har en surftid på 10 timmar per dag och handlar som om det inte fanns någon morgondag – på kredit.
    Hon måste snyta sig, bli vuxe, ta ansvar och börja vägleda sina barn. En bra början vore kanske att ta ett vanligt jobb.
    Hur länge ska maken orka?
    Jag antar att han tycker det är semester att komma hemifrån.

    Svara

  Förr i tiden roade sig folk med att gå på marknader för att bli roade .
  Idag har vi Anna B.

  Svara

  Fyfan vad ägd en följare skrev till Anna book om du nu säger att fu inte har filter och att det är pga av att mobilen är trasig.. hur kommer det sig att bilderna du har på blommor och mat o annat som inte är på sig är i bra kvalité och inte suddig 😂😂😂😂😂

  Svara

   Alla bilder är skarpa – utom de på hennes ansikte. Det värsta är väl att ursäkterna är hundra gånger sämre än lögnerna. Ska du ljuga, så gör det snyggt.

   Svara

  Naturligtvis är det filter, men jag undrar om inte Pernilla har reagerat på sin egen kompis tokretuscherade bilder, nämligen fru Perelli 😯 Bland det värsta man kan se ju 😂 Slätare än sina egna småbarn är rätt skapligt 👍

  Svara

   Ja, det är många som har problem med mobilkameror, man undrar ju om det är samma årsmodell o varumärke?
   Bara för att nämna några – Perrelli, Book, Lulu Carter, Marie Serneholt o nån skönhetssalong-ägare från GBG som heter Jeanette nånting, Christina Saliba osv. Konstigt bara att det blir tok-klara bilder på allt annat dom fotar😆

   Svara

    Jag tror du menar Jeanette Svedberg! Men Perrelli är fasiken värst. Tilde de Paula körde också hårt några år men verkar ha lugnat ner sig eller ja ”köpt en ny mobil”

    Svara

     Haha, ja så heter hon, Jeanette Svedberg – hon är en klass för sig ändå, typ 50, bara massa filter o dessutom ska hon spela porrig Lr nåt. Osmakligt som fan.
     Men jag håller med, Perrelli leder ligan – alla kategorier🥱

     Svara

     Även toftby såg henne i Gbg snacka om filter ! Kännde knappt igen henne!

     Svara

      Fast hon brukar ju inte ha filter, det ser man ju att hon INTE brukar ha men någon gång har hon säkert haft det förstås det har alla testat någon gång.

      Svara

   Ljuger hon om filteranvändandet och blir elak mot de som frågar?

   Svara

    Ja tyvärr man får inte fråga ngt som inte passar henne , då är det block o hej 🤪

    Svara

     Okej, kallar hon dem för bitterkärringar osv?

     Svara

    Hon blir vansinnig som alltid när hon blir tagen med handen i syltburken.

    Svara

  Anna är ju mitt guilty pleasure (😌) så loggar ibland på hennes live. Det syns ofta i början att hon slår på något typ av snyggfilter. Hon trycker på telefonen så vips är hon slät(are) än innan. Händer dom första sekundrarna och folk hinner säkert inte ens märka det om man inte ser liven efteråt.

  Svara

   + 1 🙋‍♀️🙈

   Svara

  Bara de 2 bilder här ovan ser hon helt olika ut. Au naturel haha, på första bilden, helt utslätad. På andra bilden syns ju skuggor och rynkor och djupare veck.
  Men visst tror Anna har fin hy och är kanske lite mindre rynkig än genomsnittliga 50 plussare, men så slät som på den första bilden är bara bebisar.

  Svara

   Booken har galet fin hy i sig o är absolut mindre rynkig än hennes jämngamla. Lite dfö man undrar vfö hon väljer att lägga ut bilder som gör att hon ser ut som en tecknad seriefigur o sen tokljuger…helt i onödan, hon borde va stolt över sig istället. Sen kvittar det hur fin hy man har lr hur vacker man är utanpå om man besitter landets mest oattraktiva attityd. Då blir man oskön på alla sätt.

   Svara

    Hon hade ju lite mer rynkor tidigare i pannan, det kan du se på gamla bilder och tv-klipp som är några år, hon har använt botox. Bara för några månader sedan hade hon lite mer rynkor också innan senaste botoxbehandlingen. Inte så konstigt att hon blir rynkig när hon solar solarium, det är lika illa som att röka fast att det inte framkallar munrynkor lika mycket kanske.

    Svara

     Botox/fillers har hon absolut o det är en helt annan grej, jag kommenterade endast lögnerna ang filter.

     Svara

  Fast det här med att hoppa på följare som frågar eller undrar saker som inte är Anna till lags är ju faktiskt helt sant och varit Annas way to handle sociala medier sen hon startade instagram. Blir larvigt att om man inte tycker samma eller är kritisk och ifrågasätter så blir man blockad. Hon hade kunnat bemötta sånt mycket bättre!!!

  // blockad från hennes insta sen 2016.

  Svara

   Tycker ändå synd om henne när hon dels vrider på sanningen så mycket , tex den gången hon sa att hon hade gått(!) milen på 45 minuter, eller det här med filter för att ta ett nyare exempel, och sedan blir så kränkt av att bli påkommen. Det måste vara en väldigt jobbig kombo. De som är mytomaner ( vilket jag inte säger att Anna är även om hon verkar ha svårt att skilja på sanning och påhitt) brukar ju ofta inte bry sig om att de blir överbevisade utan gå vidare i livet. Det verkar Anna ha väldigt svårt för.

   Svara

  Hon kan inte må så bra , när hon reagerar så, på en skitsak.
  Alla ser ju att hon använder filter,so what !!??

  Svara

  Usch tycker att det är tragiskt att hon håller på så här har hon ingen självkänsla alls?

  Svara

  Alltså helt sjukt. Varför kan hon inte bara erkänna att hon använt ett filter. Det ser ju vem som helst. Och skylla på trasig mobil… de andra bilderna var det ju inget fel på.

  Svara

   Vid något tillfälle en stund efter att hon skrivit att bilden har INGET filter så skrev hon, eller sa på sin story, att hennes mobil har inbyggt filer, men sen var den trasig. Fast man ser ju även att det är olika filter på olika bilder. Ja ja hon är rolig med sitt tjat om hur vacker hon är, hur fin hy hon har och om hur godhjärtad och ärlig hon är. SÅÅÅ ärlig jo men visst.

   Svara

   Pernilla Wahlgrens uppgift är inte att i sociala medier göra ner Anna Book.

   Svara

    Det sköter Anna så bra själv 😂

    Svara

  Jag bryr mig inte om någon har filter egentligen. Men STÅ för det uppenbara 😂 Gick in på hennes konto för att kika. Och på selfies ser det väldigt retuscherat/suddigt/utsmetat ut (till och med håret) medans på påskmiddag/möbler/annat ser allt väldigt klart ut.

  Sen kan jag känna såhär, att ska du samarbeta med tex ett baddräkts/bikini-företag – va ärlig med hur din kropp ser ut. Det blir MKT mer trovärdigare. Förstår inte hur företaget kan ha godkänt det.

  Dessutom.. Som influencer (oavsett ålder) – vad signalerar det till publiken? Att retuschera sin kropp? Det är (för mig) värre än botox och fillers.

  Som sagt. Stå för vad du gör 😂

  Svara

   Ingen bryr sig. Alla använder filter som bara fan. Kolla gynning. Hon älskar filter och att operera sig men ljuga och låtsas att hon tränat till sig sin röv… patetiskt, sorgligt…

   Svara

  Två utseendefixerade tanter som är avundsjuka på varandra. Elakt av PW att misstro AB och löjligt av AB att bry sig.

  Svara

   Du har uppenbart inte läst vad PW skrev. Gör det. Återkom sedan. PW har varken hoppat på någon eller misstrott någon. Har du också gått på samma skola som AB? Livets hårda alltså. Din läsförståelse tyder på det.

   Svara

   Jag tror inte alls PW är avundsjuk på AB men AW är nog avundsjuk på PW

   Svara

   Vad är det att misstro??? Herregud du ser ju bilderna själv 😂 😂

   Svara

   Varför skulle Pernilla vara avundsjuk på Anna? Avundsjuk på vadå?

   Svara

    På hennes släta hy 😜

    Svara

     😂 och på att hon har en man som hon får kärlek av.. det skrev väl AB något om också, synd om dem som inte har en man att få kärlek av typ skrev hon, en solklar pik till Pernilla haha. PW verkar ha ett bättre självförtroende iaf och verkar mer trygg och stabil i sig själv så att säga. AB är trevlig, nästan övertrevlig, mot folk som gullar med henne och är trevliga MEN så fort någon säger något som hon uppfattar som mindre trevligt eller tar som en pik så tänder hon på alla cylindrar precis som Gunilla P. Minsta lilla och AB blir vansinnig, hon blir som galen.

     Svara

   Läs det Pernilla skrev först.
   Konstruktiv kritik bara 🤷🏼‍♀️
   Men det ger man inte ostraffat minsann.
   Tänk om hon bara kunde prova: ”Tack för tipset! Jag ska tänka på det”

   Svara

    I Anna Books universum existerar inte det ordet, konstruktiv kritik. Börjar nästan tro att hon faktiskt inte förstår skillnaden. Att hennes hjärna inte kan ta in vad det betyder. I hennes värld är ALLA dumma mot henne. Hon sätter sig i offerrollen direkt och ju äldre hon blivit desto vassare har taggarna blivit. Detta är nämligen inte nytt, hon har burit en offerkofta sedan hennes karriär startade, sedan dag ett. Hon ljuger och skapar drama, när lögnerna avslöjas ljuger hon lite till och förvränger vad andra sagt eller gjort. Alltid samma mönster. Det måste ju bero på något? Har vi ingen psykolog här inne som kan förklara ett sådant beteende som upprepar sig livet igenom?

    Svara

  Hon sade också i sin live att hon gör ju inte dessa lives för sin egen skull ??? Jasså?
  Utan hon gör de för aaaalla andras skull.
  Hon borde bara släcka ner och må bra i deras fina hus istället, ta hand om sig själv och leva ett harmoniskt liv.
  Varför envisas hon med att lägga ner timmar och åter timmar på att bli så upprörd och må sååå dåligt över saker hela tiden som är så lätt att undvika?
  Leva ditt liv ”privat” istället men tror hon är helt beroende på att få kommentarer om hur fin och söt hon är, hur snäll hon är, hur ung hon ser ut osv precis som en alkoholist som inte kan sluta dricka.
  Hon lägger ju ner sanslöst många timmar på att bara sitta och svamla framför en mobil, förstår inte hur hon orkar själv i så många timmar. Det riktigta livet är ju utanför.
  Dessutom är det ju så mycket negativt som gör henne ledsen, jag hade aldrig utsatt mig för det, skulle hellre sluta direkt och ägna mig åt något annat istället.
  Tycker synd om henne för hon är som ett bränt barn som inte skyr elden, hon går dit där elden brinner om och om igen.
  Hennes bekräftelsebehov/beroende är större än hennes eget mående är. Så sorgligt…

  Svara

  OT men är Elsa billgren på Gotland? Vet nån?

  Svara

   Ja, vi vet, men vi får tyvärr inte säga det till dig. Av försäkringsskäl.

   Svara

   Hon är inte där

   Svara

  Anna måste ju ändå förstå att den enda som ser dum ut här är hon själv… Visst?

  Svara

   Nej det är ju det hon inte gör. Hon mår inte bra.

   Svara

   Tror inte att hon förstår det. Hon säger ofta ”Jag ångrar inget jag gjort” medan vi vanliga dödliga ångrar massor vi gjort.
   Hon har liksom ingen självbild. Säger ofta att hon är ödmjuk dessutom. Nåt med hennes syn på sig själv är väldigt galen.
   Hon förstår verkligen inte. Stor upp för sig själv vid fel tillfällen och dessa attacker.

   Svara

  AB har lika mycket självinsikt som The Gunilla.

  Svara

  Jisses ”Pernilla ursinnig” – tidningar kan då överdriva och förvränga. ”Bråket” var liksom inget direkt bråk utan en eller två kommentarer bara som Book direkt raderade haha. Verkar mer vara Booken som är ursinnig och tagit på offerkoftan i vanlig ordning och försöker få det till att Pernilla mobbar henne och är orsak till att Anna får hat och hot. Hot? Skulle vilja se dem hoten, hon är precis som sin kompis M som också jämt påstår att hon fått hot men ingen har sett hoten. De två lyckas alltid få det till att de mobbas och andra offentliga är de dumma och hemska, de lyckas alltid vända det så att andra snutskastas. Alltså de är sååå manipulativa och beräknande, och labila.

  Svara

   My(toman) och Anna är verkligen av samma skrot och korn. Notoriska lögnare, noll självinsikt, noll förmåga att se på sitt eget agerande och faktiskt ta in vad alla andra ser och påtalar. Som någon skrev här ovan ”det går inte”…

   Svara

  Booken tyckte väl att det var ”OFÖRSKÄMT ATT ANTA!!👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼😡” av Pernilla 😂

  Svara

  Jag har fan inget inbyggt snyggfilter?!? Eller så har jag det och skulle bli SJUKT deprimerad om det försvann…

  Svara

   Nej, du är bara snygg liksom jag 🤘😘

   Svara

  Alltså jag orkar inte!! Hennes reklam för bikinis😂😂 Hur kan man ens använda så mycket filter🙈 Hon måste ju vara ironisk eller?

  Svara

   Jobbigaste på bikini-flashen är ju att hon inte redigerat ögonrynkorna av någon anledning.. Man ser hur hon jobbat med klon-stämpel som det inte fanns en morgondag på andra delar av kroppen..

   Svara

   Hon gömmer dessutom halva kroppen och beskär så benen och fötterna inte är med?
   Kan det verkligen vara S i hennes bikiniunderdel? Hon säger det.

   Svara

    Beror ju på hur företaget graderar sina plagg.
    En ”small” hos ett klädmärke kan vara en ”medium” hos ett annat.

    Svara

  Tycker detta är trams. Två vuxna kvinnor bråkar om något som inte behöver läggas någon vikt på. På hennes eget instagram får Anna göra som hon vill.

  Svara

   Klart hon får göra som hon vill, vilket hon också gör. Men det blir ju fånigt när hon ljuger. Det är uppenbart för vem som helst med fungerande ögon att hennes bilder inte är utan filter (oavsett om det är inbyggt i telefonen eller ett medvetet val hon gjort). Varför hymla om det?

   Svara

    Hade hon bara sagt att hon använder filter hade denna storm i ett vattenglas aldrig uppstått. Jag misstänker att hon snart kommer att ta en Instagrampaus igen.

    Svara

     Jag tror du har helt rätt i båda dina påståenden.

     Svara

   Så kan man ju alltid säga. Tycker du verkligen att man aldrig kan ifrågasätta vad folk skriver eller visar på instagram?

   Svara

    Jag tänker att det är så uppenbart att AB använder filter, att det säger mer om den som ger sig in i striden, än om sakfrågan. Jag menar att PW har sänkt sig (eller möjligen visar hur låg nivå hon egentligen håller) genom att ge sig in i diskussionen.

    Svara

  ”Bilden är suddig”….😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Svara

  inte för att vara sån MEN min gamla telefon hade en spricka rakt över selfie-kameran och jag blev suddigare på bilderna… lite som ett filter!!

  Svara

  Camilla, ta gärna bort den här kommentaren.

  Svara

   Åh är du vald ordningsman? Grattis!

   Svara

  Även om ”kändisar” inte använder redigeringsprogram på telefonen så har de botox alt filler som också fyller ut deras livslinjer med fler tillsatta skönhetsdetaljer.
  Ett förlorat samhälle med förebilder som ger unga personer en vriden bild på att åldras. Men tydligen vill samhället alla ska se likadana ut idag åldersmässigt livet ut. Välkommen till 2020- talet.
  Rynkfri-långa lös fransar- putläppar och så vidare. Ingen är nöjd med sig själv längre även om de hoppas känna så efter allt påkostat alternativ samarbeten för skönhet.
  Själv giller jag ÄKTA VARA bäst. Precis som kvalité och kvantitet. Men alla har vi olika smak.

  Svara

  Nästan alla här skriver mer eller mindre kritiskt om Anna Book. Men vi kan ju tala om Pernilla Wahlgrens tillkortakommanden, i senaste podden kan man tolka som att hon inte har riktigt helt klart för sig hurvida dinosaurierna och Kristus levde under samma tid. I wv visste hon inte vilket århundrade andra världskriget var, etc. Tycker att Pernilla inte ska vara kaxig, hon kallade folk som oroar sig för covid 19 krösamajor förra veckan. Anna Book har vissa problem, då tycker Pernilla, som det går så bra för nu att hon ska ge sig på sin kollega, alltså det är lågt. Hon fattar inte att folk kan bli ledsna av vad hon säjer och gör. Kanske kan hon bli bättre.

  Svara

   PW är inte den vassaste kniven i lådan, men hon vet om det och försöker inte låtsas vara någon annan än den hon är. Därför älskar jag hennes och Sofia Wistams podcast. Ärliga, underbara kvinnor som har varit med om massor och verkligen bjuder jag på sig själva.

   Svara

   Att ha kunskapsluckor för att man började arbeta som artist i tidig ålder och är väl inte direkt jämförbart med att vara notorisk lögnare och otrevlig mot alla som ifrågasätter ens lögner och påhitt?

   Tycker PW klarat sig oerhört bra i livet trots sina ”tillkortakommanden”. Bättre än många andra med högre utbildning skulle jag säga. Hon har klarat att uppfostra och försörja en skock ungar helt på egen hand (ingen av dem har varit i klammeri med rättvisan så vitt jag vet, till skillnad mot Bokens avkommor…), hon skapar jobb åt andra genom bland annat sin krogshow och drar in en hel del skatt till landets statskassa.

   Vad har Boken åstadkommit som kan vara jämförbart tycker du?

   Svara

    Är fasligt många i Bookens kommentarsfält som kommenterar hur fina och väluppfostrade barn hon har….

    Svara

     Antingen har de inte läst om barnens bravader eller så är det fejkade kommentarer.
     Ingen kan tycka att det barnen har gjort är okej, INGEN.

     Svara

   Pernilla har iaf förmågan att skämta om sig själv och sina fel och brister. Hon gör det mycket och ofta.

   Svara

  Ingen guilty pleasure är större än Queen AB herself. Förutom möjligtvis Bella B, Gullan P och Edward ”är det stekflott som filter den här gången med?” B (länge leve hundspyan/wallenbergarsmeten för någon vecka sedan). En salig blandning av självplågeri att spana in dessa konton. Var väldans sugen på att fråga fröken AB om hon ens vet vad hon själv heter med tanke på att hennes Instagram heter ”annatoledanobook” men i texten så hänvisar hon till ”gällande mig på min Instagram Annabooktoledano”. Tja, svårt det där när man glömt vad man själv heter.

  Svara

  Fult hoppa på Anna när det finns så många fler som anväder filter till förbannelse. Nu blev det mer peka finger. Eller vågar de inte gå på (i deras ögon) mer creddiga kändisar? Rädd inte få fler festinbjudningar?

  Svara

   Men läs och förstå. Pernilla kritiserar och ifrågasätter INTE att hon använder filter, utan att hon FÖRNEKAR att hon använder filter, och att de som ifrågasätter kallas bittra kärringar av henne (Anna)

   Svara

    Men varför sparka på någon som ligger…. jag förstår inte. Sorry.

    Svara

    Varför ska Pernilla lägga sig detta i sociala medier. Om hon ville något väl kunde hon Maila eller ringa till AB.

    Svara

     Hon nämnde aldrig Annas namn i podden, men då detta med Annas filter är så allmänt känt så förstod de flesta ändå vem hon menade. Fel eller rätt? Det PW reagerade på var Annas beteende att kalla de som ifrågasatte det självklara för bittra kärringar!

     Svara

      Pernilla skrev ju på Annas insta i sitt eget namn så det behövdes ju ingen Einstein för att räkna ut vem hon menade när hon tog upp det i podden.

      Svara

       Fast det hade ju raderats direkt av Booken så inte många hann se det MEN det är klart att många direkt förstod att det var Booken eftersom hennes beteende med filter, radera och blocka är ganska välkänt. Anna Book är inte direkt den mest fromma om man säger så, hon har varit både kaxig och elak mot folk många gånger och hånat, hon är skenhelig till max, dubbelmoralens drottning.

       Svara

  Ironiskt att Anna Book samarbetar med Love by Lola och visar deras bikins, de som visat sig vara mobbare på nätet, har sett hur de ofta gillar elaka och hånfulla kommentarer på diverse instagramkonton och sådant är väl Anna emot, eller?

  Minns för övrigt hur Anna Book brukade håna Gunilla Persson på sin instagram för några år sedan.

  Svara

   Synd att hon inte visar hela bikini , konstigt att göra reklam för ngt halvdant ! Bikinin från loveby lola är grym o passar olika kroppar 🙌

   Svara

    Nja ganska dålig kvalitet både i bikinisarna och företaget i sig, dåligt omdöme typ. Ja det är dåligt att hon inte visar sig i helfigur så man ser hela bikinisarna.

    Svara

  Det är så pinsamt när 50+are håller på med mobbning. Pernilla och Sofia har gjort bort sig.Pernilla är en av de mest kända artisterna i sverige, varför ska hon offentligt ge sig på en kollega som inte har samma flyt som hon har nu?

  Svara

   Men lägg av. Mobbing? För att de påpekar filteranvändande, skrattar åt förnekandet när det är uppenabart filter och pratar om att Pernillas kommentarer blev raderade… är det att mobba? Då pågår det nog mer mobbing härinne isåfall och i andra poddar.

   Svara

    Som riktiga högstadieprinsessor!

    Svara

    15.36 Ja, det är mobbing, men det förstår inte Pernilla.

    Svara

     Nej det är inte mobbing.

     Svara

     Men gud nej, det är inte mobbning. Sluta vattna ur ordet för fan.

     Svara

   ”Mobbning”, ”ge sig på” – here we go again – förstå vad det handlar om innan ni skriver något. Ingen har gett sig på, ingen har mobbat någon. En person ljuger sig blå däremot. Eller ska jag säga ljuger sig slät kanske snarare. Det är något vi bör fokusera på snarare. Är det ok att ljuga? Är det ok att efterkonstruera något till sin egen fördel? Är det ok att vara 49 år och bete sig som 14?

   Svara

   Flyt sliter man för och förtjänar.
   Pernilla har ju slitit som ett djur om du frågar mig.

   Svara

  Tycker Anna Books inlägg är bra förklarande.

  Svara

   Såklart du tycker. Biancas beskyddare är du! Hatar PW och Anna är bara bäst. Enligt dig då.

   Svara

  Den är inte ”suddig” den är inställd på ”smooth” med framkameran. Alltså att minska skarpa kanter i bild. Man kan även höja och sänka hur mkt av det man vill ha.

  Svara

  Och så får hon ytterligare 15 nya minuter i rampljuset. 😏

  Svara

  16.00 Du förminskar genom ditt ”here we go again”. Det är upp till Anna Book vad hon svarar sina följare. Pernilla och Sofia ska inte sitta fnittra åt AB, de borde vara vuxna nog att förstå det. Och sen forsätter Pernilla att den offentliga mobbningen när hon ger sig in på AB instagram och ska undervisa henne.

  Svara

   De NÄMDE ALDRIG Annas namn!! Hur svårt kan det vara att förstå???

   Svara

    Så nu är det förbjudet att prata om att någon ljuger? När någon uppenbart ljuger så att det blir riktigt pinsamt och löjligt då är det alltså förbjudet att fnissa åt det? Jag fattar inte logiken hos dig ”Kanske”. Pernilla och Sofia häpnade över det faktum att en kvinna i 50-årsåldern förnekade användandet av filter, betedde sig högst aggressivt mot följare som påpekade att hon visst använder filter och dessutom raderade Pernillas ifrågasättande kommentar angående just detta konstiga beteende. De nämnde aldrig hennes namn, Pernilla visade dock upp Bookens bilder För Sofia i podden, som är helt sjukt retuscherade, och det uppenbara i situationen skrattades det åt. Ja tro fan det. Vad ska man göra? Skillnaden denna gång var ju att den som kommenterade och blev raderad har en podd. Alla andra följare som bara suddas bort och blockeras de märks liksom aldrig. Nu kom Bookens sjuka beteende upp till ytan. Ja, det var väl på tiden. Är det mobbing? Nej. Är det ett påhopp? Ja, från Bookens sida som likt en fjortis raderar och skriver bittra hashtags till Pernilla istället för att bara svara och sedan bölar om hur dum och elak Pernilla är. DET är ett påhopp.

    Svara

  Spelar det verkligen någon roll om hon använder filter eller inte? Spelar det någon roll om hon skulle ljuga om det? Varför i så fall? Varför är det så viktigt ? Låt Anna Book vara ifred istället oavsett ev. filteranvändning eller inte.

  Svara

   Hej Felicia! 👋🏻

   Svara

    Hej Pernilla👋

    Svara

  Nu kollade jag lite på hennes Instagram. Hon verkar ha ett heltidsjobb med att sköta ögonbrynen. Hon skriver i kommentarerna att microbladingen har blekts och att hon nu gör ”powder”( en annan slags tatuering?) och ”henna” på brynen. Gör hon hennatatuering på brynen? Görs det ens hennatatueringar i Sverige? Det brukar ju varnas för hennatatueringar eftersom det kan ge otäcka allergiska reaktioner.

  Svara

   Brow Henna är en typ av färgning av brynen, ingen tatuering.

   Svara

  Det är klart att AB använder filter. Man skulle ju vara blind om man inte såg det.
  Men frågan är varför hon förnekar det så starkt. PW är ingen mobbare som jag ser det, hon bara påpekar det uppenbara.
  Det är ok att använda filter, som filteranvändare kan man undvika storm genom att säga -”yes, jag använder filter. Som 120% av andra influencers.”
  Men AB väljer att hantera det på annat sätt. Hon drar på stora trumman och går offentligt om hur kränkt hon är. Och hur hon inte använder filter…
  Varför?
  Här har jag många tankar. Självkänsla och självförtroende. Sviktar de, kan man nog gå långt för att få sig själv att må bättre. Ex använda filter, redigera bilder. När AB var med i BL, gick hon ner massor men sen har hon gått upp igen. Att inte trivas i sin egen kropp längre. Då är filter och redigering bra..
  Stötta.
  Stötta om du ser nån som har låg självkänsla och dåligt självförtroende. En omtänksam handling betyder så mycket, och stärker så mycket. Lovebomba de omkring dig – de på sociala medier du följer. Så mår alla bättre.

  Svara

  alltså hur många konflikter är mäniskan i? Som hon går på hela tiden. Jag fattar inte att så många på Insta svansar efter henne och gullar. AB är den falkaste, elaksate, fååfängaste, stördaste ”kändis” som uppträtt offentligt. Läser du här anna Maria Theres Book: SKÄMES för f-n för ditt omogna beteende! BU!

  Svara

  Vad har Anna för diagnos?

  Svara

   Narcissistisk personlighetsstörning

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.