176 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Livet måste vara rätt trist när man är tvingad att låtsas ha följare som ställer frågor på dålig engelska så att man kan svara på samma stappliga nivå. Nederlag.

  Svara

   Nu ska vi se när S vaknar idag

   Svara

   Och de ställer bara frågor som hon själv tjata på bloggen. ”jag har slutat med kaffe, jag älskar att vara mamma, Jag läser mycket, depression, ETC😂😂. Vad är det med henne?

   Svara

    Har man levt på lögner större delen av sitt liv blir det tufft att möta sanningen. Gammalt Fantomen-ordspråk.

    Svara

     Serverar nya lögner är min analys. Tragiskt.

     Svara

    Du har inte tänkt på att alla inte läser bloggen? Vissa följer hennes insta men läser inte bloggen och vice versa. Alla kanske inte läser varje blogginlägg, alla kanske inte följer henne lika slaviskt förstår du. Väldigt vad ni som tycker så illa om IL och att hon är så trist, passé och ointressant verkar ha full koll och lusläser hennes blogg och instagram 😂🤣

    Svara

     Så som du lusläser en blogg du hatar 🤣😂

     Svara

   Men, finns det verkligen någon som tror att hon ( på riktigt) får frågor på engelska??

   Svara

    Nej haha

    Svara

     Hon bad om frågor på engelska när hon berättade att hon ska köra frågestund så JA.

     Svara

      Hon har ju dessutom en del utländska följare så är väl kanske inte enbart svenskar som ställer frågor men ja hon bad om frågor in English.

      Svara

      Oj, logiken i din kommentar?
      Föreslår att du tittar på ett videoklipp med IL där hon ( Skavlan, har jag för mig?)
      sitter och berättar hur hon och barnen blev tvungna att stänga in sig( pga ”hotbilden som då rådde ”)i sitt ”panic room” i villan på Lidingö.
      Det där supersäkra ” panic rummet” verkade nämligen märkligt nog försvinna från villan kort därpå, liksom fick ben och va vips borta!

      Svara

    Eller hur? 🤣🤣
    Jag tycker synd om henne som inte förstå att hon gör sig bort. Hade hon studerat lite till så kunde har har lite insikt, men tyvärr.

    Svara

    Eller så skriver vissa frågor på engelska för att de lärt sig att svenska frågor inte kommer med

    Svara

     Hon bad om frågor på engelska, hon skrev det först ”fråga mig på engelska”.

     Svara

      Och det brukar hon göra men somliga missar tydligen det. Vissa har dålig syn kanske 🤷‍ fast annat ser de ju, de ser vad de vill se… 🙄

      Svara

    JA eftersom att hon skrev det innan att ”jag kör en frågestund, ställ frågorna på engelska please”.

    Svara

   Ja oj självklart har hon låtsasföljare också, ingen är intresserad av IL bara Hänt och folk härinne som tjatar och tjatar om henne dagligen och alla i Sverige , i världen, skriver engelska helt felfritt. Vilka frågor var på såå dålig engelska förresten? Tyckte de flesta frågor ställdes korrekt men att hon svarat lite felstavat på vissa frågor. Det finns både svenskar, polacker och danskar som inte kan skriva helt rätt på engelska precis som många svenskar skriver mycket fel på svenska – se bara härinne, och på andra bloggar och insta så ser du det. Livet måste vara trist när man är besatt av IL och största intresset är att leta fel på henne och klanka ner och håna. Var svaren jobbiga för dig, svartsjuk?

   Svara

    Fast vad vet du om det var korrekt skrivet eller inte? Du kan ju uppenbarligen inte skriva ordentligt på svenska. Och för att återgå till engelskan; om hon är osäker kan hon googla, det hade jag definitivt gjort om jag försökte framstå som professionell.

    Svara

     Jaså kan jag inte skriva svenska ordentligt? Jag vet det eftersom jag kollade och är ganska bra på att skriva engelska OCH svenska. Professionell? Hon svarade på frågor som privatperson väl. Hitta dig ett intresse och försök släpp IL lite så mår du säkert bättre sen. Ha en fin dag nu.

     Svara

      Noll självinsikt 😩

      Svara

       Precis som sin idol!

       Svara

        Man har inte en människa som idol, bara för att man säger emot en korkad eller elak kommentar.

        Svara

      Med tanke på att Bella sagt att hennes engelska är på modersmålsnivå så borde hon väl kunna skriva felfritt både professionellt och som privatperson… 😂

      Svara

       Så alla svenskar stavar aldrig fel eller skriver något fel menar du? Engelsktalande personer stavar aldrig fel eller skriver aldrig fel?

       Svara

       Lika felfritt som Camcam alltid skriver menar du 😂

       Svara

  Julia tigger ju bara pengar som vanligt. Ett tips om man winar om att man inte har råd med mat är att sluta köpa alkohol. Så trött på influencers som tigger grejer och vill att folk ska swisha pengar. Skaffa ett riktigt jobb istället.

  Svara

   Haha! Känner likadant! Har sjukt ambivalent känsla gällande Julia F. Tycker hon är skön som vågar säga vad hon tycker men får å andra sidan nervösa ryckningar i ansiktet varje gång det gnälls, o de är ofta!!
   Vill ruska om henne och säga att hon är småbarnsmorsa och måste get her shit together! Skaffa dig ett jobb och sluta slicka mediasveriges röv

   Svara

    Haha hon köper väl mat?? Och nej är inte Julia

    Svara

    Vem fan säger att hon prioriterar alkohol framför mat till sitt barn? Nu får du ge dig, sitt inte och sprid såna lögner på stora plattformar. Tänk dig flr

    Svara

     Hon kanske ska sluta tigga pengar till mat och samtidigt dricka på Insta story varje dag i så fall?????

     Svara

      NÄR har hon tiggt pengar till mat? Ge dig bara

      Svara

       Haha

       Svara

    Vad hände med kommentarerna här? Var ju inget som var osant direkt?

    Svara

   Vem är Julia?

   Svara

    Undrar också???
    Och det verkar som hon tror att man måste ha 1,6 miljoner i handen för att köpa sommarstuga.

    Svara

   Fast hon har ju sökt jobb? Tror du att dom växer på träd nu?

   Svara

    Både sjukvården och jordbruket är i behov av folk. Vårsådden är i fara. Tror även skogsindustrin behöver folk så det är inget problem att faktiskt FÅ ett jobb. Sen är kanske inte en influencer av rätta virket för att klara ett sånt jobb, men det kan vara jag som har förutfattade meningar om influencers.

    Svara

     Hon har sökt jobb inom vården. Däremot har hon som jag bara arbetat på krog eller inom media och då är man inte speciellt eftertraktad på andra jobb. Blir sjukt frustrerad på folk som säger åt oss arbetslösa att ”det finns jobb” nu. Skrev in mig på arbetsförmedlingen den 8/4 och har mitt planeringssamtal den 23/4. Det är tuffa tider nu. Var glada om ni fortfarande har erat jobb kvar.

     Svara

      Det ska också tilläggas att man sällan får jobb via CV utan kontakter och alla mina kontakter finns i krogbranschen. Den branschen är död nu, det räknade vi aldrig med.

      Svara

      Men jordbrukssektorn skriker ju efter folk. Finns det inget där?

      Svara

       När du skriver jordbrukssektorn, kan du nämna några förslag? Jag är helt lost haha

       Svara

        Bärplockning, skörd av grönsaker, plantera träd. Jag roade mig faktiskt med att gå in på arbetsförmedlingens hemsida och kolla vad för jobb som fanns ledigt. Finns ett företag i Vetlanda som fixar boende till en om man kommer från annan del av landet. Finns även ett företag som matchar ihop arbetslösa med lantbrukare som behöver arbetskraft. I Stockholmsområdet verkade det finnas en del trädgårds/städtjänster ute.

        Personlig assistent fanns också en massa tjänster på.

        Svara

      Kan du inte vända dig direkt till exempelvis äldreboenden? Vi får vikarier i princip varje dag nu och dessa är inga som går via AF. De hör av sig till våran chef direkt. Det är många som inte har någon erfarenhet sen innan. Hos är det väldigt eftertraktat med personal nu! Dessutom annonserar min kommun mycket på sociala medier om att de vill ha timvikarier nu. AF är inte mycket att hänga i granen…

      Nu vet jag i och för sig inte vad du är ute efter för arbete, men till er andra så är det ett tips att ringa arbetsgivaren direkt.

      Svara

       Tack för bra tips! Så det krävs ingen speciell erfarenhet alltså? För mig är detta en djungel, jag har arbetat som bartender i tio år och har aldrig behövt söka nya jobb utan blivit erbjuden arbete och hoppat runt en del. Har inte ens ett CV. Jag känner att jag inte duger till något annat än det jag har gjort men är väldigt öppen för att jobba med vad som helst! Jag måste ha ett jobb ASAP liksom. Har även sökt plugg till hösten och då kan man ju få CSN, men även det är ju helt nytt för mig. Hoppas att allt ska ordna sig inom några månader och att inte alla restauranger i min lilla stad har kursat då.

       Svara

        Många matbutiker söker även folk både till butik och lager, bra betalt!

        Svara

         Även utkörning av varor verkar ha sug efter folk. Behövs kanske ofta C-kort men värt att kolla.

         Svara

       Jättesmart att ta in massa timvikarier på äldreboenden nu, verkligen… det ökar säkert inte risken för de gamla att smittas.

       Svara

  Skriv om Bookens galna utspel mot Pernilla Wahlgren!

  Svara

   Jaaaaa! Mera Tok-Book!

   Svara

   Anna Book ser yngre ut än sina döttrar på sina suddiga bilder, skönt att någon vågar sticka hål på bubblan😃👍

   Svara

    Enligt henne själv på instagram-live just nu så har hon aldrig filter, hon ändrar inte ens ljusstyrkan och kontrasten på sina bilder haha..

    Svara

     Och hon går på som fan mot Pernilla igen och folk som ställer frågor om det nu.

     Svara

      Fast ältar gör hon ju inte…
      Bara står upp för sig själv för något som hände för flera veckor sedan.
      Som hon själv säger Pernilla redan har glömt och vidare ifrån.

      Svara

       Nej, hon står inte upp för sig själv. PW var inte otrevlig. Läs gärna exakt vad PW skrev till AB på Insta. PW skrev bara det vi alla andra tänker, men inte vågar skriva då vi blir blockade om man påpekar sanningen = dvs att hon tokretuscherat i stort sett samtliga bilder på sig själv. Scrolla gärna hennes instaflöde och bedöm själv. AB svarade PW med att RADERA hennes kommentarer. Moget värre. Strutsen Book. Sedan tog PW upp detta konstiga beteende i sin podd och DÅ blir det synd om AB helt plötsligt. För att hon raderade PW:s kommentar som hon bara i all vänlighet hade kunnat bemöta där och då. Det var INGET PÅHOPP, det var bara en otäck sanning som skrevs och som Tooken inte vill veta av för hon lever i sin egen lilla bubbla.

       Svara

        Ja, jävlar!
        Ironi är inte din grej va?

        Svara

         … Va?

         Svara

     …. alltså hennes senaste post med bikinireklamen är ju så utsuddad så hennes hy ser inte mänsklig ut 🙄 hela kroppen har hon ju gått på med retuschering

     Svara

      Vaddå, hennes hy ser faktiskt ut så, heeeeelt naturligt. Gud vad oförskämt att påstå. Hon vet faktiskt inte hur man redigerar bilder. Buhuuuuu! När man varken röker eller dricker ser man faktiskt ut så. Solariesol påverkar inte heller hyn i negativ riktning. Iallafall inte när man har gått i livets hårda skola. Buhuuuuu!

      Svara

       ”Kan bero på arvsanlag, att jag vårdar mig, jag har aldrig rökt, smakade på alkohol första gången när jag skulle fylla 30 och jag dricker inte ens 5 ggr om året. Jag är lycklig, kär och har mycket sex – det kan vara några orsaker till min fina hy.”

       orsaker? inte anledningar? och vad har sex med saken att göra?

       Svara

       Hon är till och med redigerat bort nästan hela sin navel på några bilder. Och hennes stackars armar… Alltså, jag skulle inte säga något om hennes taffliga retuschering om hon inte ständigt ljög om det. Hennes idiotiska förnekande är fan i mig en förolämpning mot läsarna. Samma kategori av förnekande och lögner som Trump.

       Svara

        Svara

         Stoppa pressarna är kanske inte den bästa källan haha pajastidning – de avgudar Anna Book och skriver om henne med överdrivna superlativ av någon anledning ” Den vackra Anna Book, hennes fantastiska karriär, hennes trygga snygga man Roberto osv osv… medans de avskyr Pernilla Wahlgren och alltid skriver så nedlåtande om henne som möjligt med diverse påhitt.

         Svara

   Roligt också att hon typ skriver att hon ”bara” använder 1 ml botox så det kan ju inte vara anledningen till hennes fina hy.
   Hahahhah 1 ml?? Det är typ 10-20 ggr normal dos. Hoppas det är ett skrivfel…

   Svara

    Hahah nä det är för att hon inte drack alkohol förrän hon var 30 och för att hon har så mycket sex som hennes hy är så slät och fin 😉

    Svara

    Inte helt otroligt att det stämmer. Verkar som att hela kroppen har fått sig en injektion. Kolla bikinibilderna så får du se persikoeffekten av den botoxsprutan.

    Svara

  Ang Blondinbella är det väl inget ovanligt att sluta med saker som kaffe i perioder. inget skumt i min mening att säga ”jag dricker bara te” utan att disclaima att man brukade dricka kaffe eller kommer børja dricka kaffe igen i framtiden.

  Svara

   Precis, så löjligt Cam när du vet att hon drack mycket kaffe tidigare och att hon har gått över till att dricka te nyligen men men måste ju få in IL och håna henne… Suck

   Svara

   Fast då kan man skriva det. Att nuförtiden dricker jag bara te.

   Svara

    Exakt!

    Svara

   Om det inte var för att hon bara den senaste veckan lagt upp bilder på kaffekoppar på insta stories

   Svara

  Har Dasha testat sig för Corona eller gissar hon bara? Känns som att Corona är det nya adhd. Lite inne att ha. Tuffare än vanlig influensa liksom.

  Svara

   Någon som vet om hon fått det testat? Annars är hon ju helt tappad som går runt och säger det utan att veta. Var förkyld i mars med feber och halsont. Men inte fan går jag runt och säger att de va Corona. Höll mig hemma och höll käften

   Svara

    Hon har inte fått det testat nej

    Svara

    hon hade feber och ingen smak- och luktsinne.

    Svara

     Vanligt vid förkylning och vanlig influensa….

     Svara

      Man tappar INTE smaksinnet vid influensa. Luktsinnen blir påverkad av nästäppa snuva men det har ingen neurologisk påverkan som covid19 har

      Svara

       Å hur skulle hon veta skillnaden menar du?

       Svara

       Jag tappar det när jag blir förkyld. När jag är så täppt i näsan och bihålorna känner jag oftast ingen smak.

       Svara

       Jag får 9 gånger av 10 bihåleinflammation när jag blir förkyld. Och väldigt fort försvinner både lukt och smak.

       Svara

        Ja men då känner du väl skillnad på bihåleinflammation och en influensa antar jag?

        Svara

         Om det påverkar luktsinnet påverkas ju oxå smaksinnet?

         Svara

   Hon har inte testat sig. Dom testar bara allvarligt sjuka och sjukvårdspersonal.

   Svara

    Inte ens de en som jobbar på vårdcentral fick inte testa sig hade alla symptom vid Corona och var hemma nästan 1 hel månad. De vägrar testa personal.

    Svara

    Inte många inom vården får testa sig tyvärr.

    Svara

   Skrev till Camilla igår på insta: Något anmärkningsvärt att Dasha hävdar att hon har/haft Corona men är väldigt snabbt frisk. Ändå säger hon här att hon har symtom kvar (inget lukt/smaksinne) och väljer ändå att visats ute. Sjukt också att ha en frågestund där läsare får skriva frågor om Corona till Dasha när hon varit sjuk väldigt kort tid. Trodde ändå att hon var rätt vettig men nu känns hon tyvärr bara som ett fiasko.

   Svara

    Hon är en av dom icke smarta, det märks.

    Svara

   Asså jag antar också att jag haft det då jag tagit influensavaccin, och sen ont i huvudet, kroppen, jävligt hes, snorig, feber, diarré och spytt och har aldrig haft vinterkräksjuka. Det mest logiska borde va corona.

   Svara

   Hon har inte testat sig.

   Svara

  Hon har kanske slutat med kaffe? Många som haft ångest osv drar ju ner på det.

  Svara

  Bella rekommenderar även ECT till folk med djup depression, som att det vore nån ansiktsbehandling man kunde glida in och ta på lunchen.

  Svara

   Går säkert att få med grupprabatt i Turkiet.

   Svara

   Åh herre min je….

   Svara

   Det där är ju bara löjligt, tror inte det finns någon i hela världen som ser ECT som nåt förstahandsval.
   Är väl kanon att en offentlig person går ut och avdramatiserar ECT, finns fortfarande ett stort motstånd mot denna behandlingen, som kan vara väldigt bra mot svårbehandlade depressioner. Det räddar liv.
   Ibland är det inte heller mycket mer dramatiskt än en ansiktsbehandling heller, vissa får det som behandling i perioder, som dagpatienter.
   Att rekommendera det är väl inte konstigare än att rekommendera läkemedel mot depression, det är ju dina föreställningar om ECT som visar sig här, eller hur?

   Svara

    Vad gör du här Isabella? 😂

    Svara

    ”Inte konstigare än att rekommendera läkemedel mot depression” – nog för att man kan berätta hur vissa läkemedel påverkar en själv men man ska aldrig rekommendera någon att ta samma.

    Antidepp fungerar så sjukt olika från person till person. Jag berättar gärna hur saker påverkar mig men skulle aldrig rekommendera folk att ta samma.

    Svara

    Exakt, det är nog inte konstigare än att rekommendera läkemedel. Inget av det ska man göra! Definitivt inte helt random slänga ur sig på en plattform. Att berätta hur man själv upplevde det, bryta stigman etc, absolut jättebra, men att rekommendera till andra med depression; nej.

    Svara

    Vargo: ECT är väl en sista utväg vid behandling av svår depression? Inte något man ger någon som ändå fungerat under hela ”krisen”?

    Svara

     Har du sett att hon fungerat när hon kommit hem och stängt dörren?

     Svara

      Människor i djup depression går inte utanför dörren. De går inte upp ur sängen. Tro mig, jag vet.

      Svara

       Och där hade hon troligtvis varit om hon inte fått ECT. Hon kan ha kraschat ihop efter allt och ansetts vara självmo dsbenägen så därför kan en läkare ha bedömt att hon behövde få ECT.

       Svara

        Men hur kommer det sig att hon är en kandidat när så många andra som aldrig har klarat av ett jobb, duscha, städa, diska och ständigt vill ta livet av sig?

        Svara

         Hennes ”läkarteam”. Nä tror inte alls hon fått det

         Svara

   Finns inte en chans i världen att hon fått det. Så sjukt att ljuga om.

   Svara

    Varför finns det inte en chans i världen att hon fått det?

    Svara

    Hon skrev även i svaren att hon varit inlagd två veckor på sjukhus när hon fick behandlingen. När?

    Nej, jag ser hennes svar, hennes inlägg i bloggen och ser bara anpassning till en ny version av Blondinbella, ett nytt varumärke att använda för att kränga prylar. En del hon säger kan vara sant, mycket är lögn, överdrift och ren PR. Men tydligt är att hon är i fullfärd med att bygga upp läsarmas förtroende, få sympatier och skapa en version av sig själv som fungerar bättre i sociala medier än den förra.

    Svara

     I januari eller februari var det väl, tror början av februari.

     Svara

      Det ska ha varit när hon fick klart med försäljningen av Löwengrip Beauty och då det stod klart att personalen kunde följa med till DermaNordic/Dermarome.
      Mötet i Oslo var 14 januari och 18 februari blev affären officiell.
      Den slutfördes 20 februari.
      Så var det efter mötet i Oslo eller först efter 20 februari som Bella var några veckor på sjukan?
      8 februari la Bella upp en bild på bloggen där man ser att hon är på Danderydssidan av Edsviken.
      Man ser Ulriksdals slott som ligger mitt emot Danderyds sjukhus.
      Min spaning är att Bella var inlagd några veckor kring månadsskiftet januari/februari. Hon har själv skrivit att det var både två och tre veckor 🙂

      Svara

    Å det vet du, har du belägg för det du skriver.

    Svara

     Ja självklart har jag belägg. Allt finns i hennes blogg, tydligt arkiverat kronologiskt. Läs bloggen ifrån så långt tillbaka du kan komma, börja förslagsvis när hon träffade Odd. Lägg särskilt märke till tiden kring när Odd jobbade på Löwengrip. Hon skrev att de samåkte till jobbet och sjöng Abba sånger i bilen på väg till kontoret och att hon var så lycklig, så förälskad. Några månader sedan skiljde de sig. Sen kan du fortsätta framåt i bloggen och lägg då gärna märke till alla tjuvnyp Odd får. Hon skriver mycket om hur fångad hon kände sig av honom, hon fick inte breda ut sina vingar och satsa på att bli världens mäktigaste affärskvinna. Det står i skarp kontrast mot hur hon skrev om sin relation bara några månader tidigare.

     Sen fortsätter det i samma stil framåt genom åren. Särskilt intressant är att notera hur hennes stil förändras när hon dejtar en ny man. Lägg märke till hur hon skriver om förhållandena i början och jämför med vad hon skriver när förhållandet är över. Jag tror du kommer att se mönstret tydligt.

     Svara

      Men snälla nån, är du på riktigt?! Kan tro att du är ett bittert ex MEN VAD har hur hon beskrev hennes och Odds förhållande med att göra om hon fått ECT flera år efter?? Du är ju galen. Vet du vad – man kan förändras i känslor på några månader, och många skiljer sig efter några år och det kan ändras fort. Vad har att de sjöng sånger i bilen och jobbade ihop med att hon senare inte fick bre ut sina vingar och satsa mer på karriären? Vad har det med att hon fått ECT att göra? Så hon ljuger om ECT för att förhållandet med Odd förändrades och för att hon brukar anpassa sig och förändras när hon träffar ny man?

      Svara

       Jag skrev inget om ECT. Läser du rätt? Jag svarade på hur jag har belägg för att hon ändrar vad som är sanningen genom åren.

       Svara

        Hur är det osanning att hon sjöng med Odd och att senare skilja sig? Det kan ändra sig fort i förhållanden, så är det för många. Man har trott många gånger att vissa par aldrig kommer skiljas men så några månader senare är skilsmässa ett faktum. Jag trodde t ex aldrig att Hannah Graaf och hennes man skulle skiljas för de verkade så kära och lyckliga. Folk förändras, känslor förändras och det ÄR INTE konstigt. Bella-tjatet och Bella-mobbningen här är mer konstig och faktiskt sjukt obehagligt.

        Svara

     Jag vet vad som krävs för att få det och tro mig hon har inte fått det.

     Svara

      Sluta nu. Ni vet att hon fått det och ni spekulerade i det, att hon var in lagd och det hoppades ni på efter en bild ni såg och efter att det inte lades upp nya bilder på insta. Men när hon nu själv berättar om det så är det lögn. Alltså ge er.

      Svara

      Meh. ”tro mig i stället, hon har fått det.”

      Svara

  Men VEM bryr sig om ifall hon dricker mjölk i sitt kaffe, mest ointressanta frågan ever. Om hon nu inte skrev den själv för att få tala om att hon bara dricker te.

  Svara

   Ja och då är frågan vem som bryr sig om att hon dricker te

   Svara

    Letar efter tespons…

    Svara

   Hon dricker bara det goda teet som hon köpt i Göteborg. Ett dolt budskap till en viss person.

   Svara

    Många subtila budskap i Bellas sociala medier 🙂

    Svara

  Skäms ögonen ur mig när jag läser Bellas Q/A. Så uppenbart att det är samma person (antagligen hon själv) som skrivit alla frågor 🙈🙈

  Svara

   Skäms ögonen ur mig å dina vägnar och andra som öppet kränker andra. Skäms du inte? Varför är det uppenbart? Nej det är inte uppenbart, alla skriver inte bra på varken svenska eller engelska och hon BAD om frågor på engelska och alla läser inte hennes blogg.

   Svara

    Men gå och lägg dig 😂😂

    Svara

    Om man blir kränkt av att det är uppenbart att alla skriver med samma engelska i alla frågor så får man bli det. Är ganska osannolikt att i princip alla Bellas läsare skriver likadant 😛

    Svara

     Men Sofia, läs frågorna igen så SER du att inte ALLA skriver likadant. Nu skäms jag ännu mer för dig, men hoppas du mår bättre snart.

     Svara

      Tycker det är konstigt att alla skriver utan förkortningar, t.ex. ”you are” skrivs aldrig som ”you’re”, ”where is” skrivs aldrig som ”where’s” osv. I min skola lärde vi oss iaf till en början att skriva ”you are” och ”where is” och när man lärt sig grunderna lärde vi oss att göra de där klassiska förkortningarna. Bella har ju aldrig varit särskilt haj på engelska så det skulle inte förvåna mig om hon är i det stadiet där hon inte lärt sig förkortningar. Nästan alla frågor är också identiska med stor bokstav i början och inga smileys eller liknande efteråt vilket många fans använder på sociala medier.

      Jag tycker det ser mysko ut och det är ju inte första gången hon är inblandad i mysko saker.

      Tack, gulligt att du bryr dig om min hälsa 🙂 Jag var och träffade min läkare nyss och ska börja med ny medicin mot min huvudvärk ikväll. Får hålla tummarna att det fungerar 😘

      Svara

  Alltså Dasha! Jag såg hennes story och blir så jävla provocerad. (Nu blir jag ännu mer provo pga legat med migrän hela natten/morgonen).

  Jag har legat hemma i 5 veckor (imorgon). Haft sjuka problem med andning (fått två astmainhalatorer), fått två flaskor Cocillana, sjukskrivning osv. Inte ens jag (det låter kanske hårt att säga så) med alla symptom, feber, halsont, jobbig rethosta och andningsproblem går runt och påstår att jag haft Corona. Men hon va förkyld i typ en vecka (knappt) och PÅSTÅR sig ha det utan att ha testat sig. Min läkare va sjukt frustrerad över att hon inte fick testa mig, och att jag heller inte ”så” sjuk att jag skulle åka in akut för att testas. Jag påstår inte att jag har det, dock har jag fått order från läkaren på VC att bete mig som att jag har det (för säkerhetsskull).

  Oavsett om det är Corona eller annat så bör man vara försiktig med att påstå att man har det. Framförallt om man är influencer som når ut till folk.

  Dessutom. Om hon nu hade haft det, så borde hon veta i pappret som man får av sjukvården, att man räknas som sjuk fram tills det inte finns nåt symptom kvar (som tex hosta eller lukt- och doftsinnet).

  Pjuh 😅 Nu ska jag gå och ta min shot Cocillana samt mina 6 puffar astmamediciner.

  Ha en strålande dag allihop! 🌸

  Svara

   Ot men vad fick du för astma medicin? Hjälper medicinerna?
   Behöver byta min astmamedicin då den typ inte funkar så bra längre 😰

   Svara

    Jag har Buventol (luftrörsvidgande) som jag tar vid behov (ansträngningsastma) men som jag nu tar två puffar morgon och kväll. Plus att jag nu fick Giona (kortison i) fyra puffar morgon och fyra puffar kväll.

    Jag som inte har astma (fick diagnos ansträngningsastma i december, är 31 år) känner stor skillnad! Giona känner jag på sikt har hjälpt. Får inte lika korta andetag.

    Men om det är för din astma så ska du prata med din läkare, jag har fått detta nu för att behandla problemen nu. Tänker bara så att du inte ”lyssnar” på en outbildad här haha. Om man har riktig astma så vet jag tex mitt ex hade nån kombination av luftrörsvidgande och kortison. Och nån mer.

    Fick förklarat för mig: varje gång jag hostar nu pga ansträngning så blir det som rivsår i luftvägarna/lungorna. Pga ansträngningsastman så läker de ”såren” sämre och mina astmamediciner (tillfälliga) lägger sig som en hinna för att kunna bygga upp starka hela luftvägar igen.

    Så jag har inte astma som du, så prata med din läkare 🙏🏽🌸 Hoppas du hittar nåt som passar 😍

    Svara

    Jag har nog prövat varenda medicin som finns på marknaden. Det var inte förrän jag fick träffa min nya läkare på SöS som jag ser resultat. Har haft astma i hela mitt liv och de senaste åren varit rejält underbehandlad.

    Jag kör (just nu) Montelukast varje morgon (en tablett) och Symbicort 2 puffar – 3 gånger om dagen. 🙂 Har inte behövt använda min Bricanyl sedan början på mars. Sååååå nöjd! Kan t.o.m. gå ut utan den utan att känna panik.

    Men det är bäst att ta det med sin astmaläkare, jag fick Buventol (som kommentaren över har) och fick astmaanfall av den.

    Svara

     Ja men precis, personen bör absolut ta det med sin läkare 😃

     Svara

  Någon som vet om bilden med poolen vid frågan ”How is your new home?” är den riktiga?
  I så fall är huset inte särskilt privat för det tar max en halv minut att hitta bilden på nätet.
  Eller så är Bella listig och lägger ut en ”sannolik” bild men inte en bild på hennes eget hus…

  Svara

   Det är det huset

   Svara

    Intressant med vilka som bodde tidigare i huset.
    Gamla bekanta 🙂

    Svara

     HHallo, HHej!

     Svara

     Skojsigt att förre ägaren har en poolfirma. Varför inte fråga honom om hur man gör med poolen? Men jag antar att hon förväntar sig ett samarbete dvs fritt underhåll mot att företaget nämns i hennes kanaler.

     Svara

      Självklart vet Bella allt om poolen redan.
      Hon fiskar säkert efter spons på poolunderhåll, kemikalier och uppblåsbara leksaker.
      Och övriga föremål på önskelistan är klart fiske t ex gräsklippare (vart tog den förra robotklipparen vägen som hon visade upp på Klotmurklevägen?), micro, internet, tv, möbler och allt vad det nu var.
      ”Deras rum (minus täcket) är så gott som färdiga. Endast varsitt skrivbord saknas. Sally fyller förresten år på söndag. Min yngsta blir fem år. Hon önskar sig en dockvagn och kjolar.”
      Hallå? Spons någon? Jollyroom hallå!

      Svara

       Det jag numera helt säkert vet är att jag aldrig kommer att köpa något som IL eller någon annan influencer gör reklam för.

       Svara

     Trist om de fick lov att sälja p g a att saHHtsningen gick åt skogen? Frostigt när affären gjordes upp?

     Svara

    Hon gillar väl adressen…

    Svara

     hon är ju en queen

     Svara

      Queen #27 när hon vill vara Number One..!

      Svara

   Varför skulle huset vara privat? Isabella lever inte med skyddad identitet så hennes adress är offentlig precis som alla andras.

   Svara

    Hon menar väl att hon (ännu) inte lägger upp bilder på huset. Eller på inredningen.
    Till skillnad från det förra stället där det verkligen var tvärt om.
    För övrigt verkar Bella ännu inte ha anmält flytten.
    Ingen annan än hon är heller folkbokförd på den förra bostaden i Elfvik.

    Svara

     Det kanske tar lite extra tid nu när det varit röda dagar

     Svara

      Det tar lite tid i vanliga fall också efter att en flytt är anmäld. Jisses vad folk är hiade och kollar upp och spionerar. Galet.

      Svara

     Barnen kanske är permanent skrivna på Odd eftersom dom är där mest? Man kan ju inte vara skriven på två adresser

     Svara

      *hos Odd, givetvis

      Svara

      Var barnen är folkbokförda syns inte för vanliga dödliga.
      Men alla ska vara folkbokförda där de faktiskt bor. Man får inte vara felaktigt skriven någonstans.

      Svara

       Var barnen är folkbokförda har inget med att det är dödliga att göra, utan att de är under 16 år.

       Svara

        🤦

        Svara

        Det jag skrev betyder att man inte får dessa upplysningar via de vanliga söktjänsterna.
        Begreppet ”vanliga dödliga” betyder i detta sammanhang ”gemene man”.
        Men det är kanske lika svårt att förstå?

        Svara

        😂 😂 😂

        Svara

       Såklart! Det tänkte jag inte på. Men om barnen lever varannan vecka-liv så är de väl aldrig skrivna på båda adresserna?

       Svara

        Från Skatteverket:
        Om båda föräldrarna har flyttat till varsitt nytt boende ska barnet folkbokföras hos den förälder där barnet sover flest nätter.
        Om barnet sover ungefär lika många nätter hos båda föräldrarna gör Skatteverket en samlad bedömning av samtliga omständigheter. Därefter tar vi ett beslut om var barnet ska vara folkbokfört.

        Svara

       Jo man kan/får vara folkbokförd på en annan adress än där man faktiskt bor.

       Svara

        Nej, man ska vara folkbokförd där man bor men man kan ha skyddade personuppgifter genom sekretessmarkering eller skyddad folkbokföring.
        Sekretessmarkering är för att inte adressen mm ska synas i sökmotorer på internet. Uppgifterna lämnas inte heller ut av Skatteverket.
        Man kan ha skyddad folkbokföring (tidigare kvarskrivning).
        Men det krävs speciella skäl och det är opraktiskt eftersom post skickas till Skatteverket och inte hem.
        Dessutom får man inte vara aktiv på sociala medier och där man motverka syftet med den skyddade folkbokföringen.
        https://skatteverket.se/privat/folkbokforing/skyddadepersonuppgifter.4.18e1b10334ebe8bc80001711.html#accordion-0-item-0

        Svara

         Nja, man kan periodvis bo på annan adress än man är skriven på exempelvis på grund av arbete på annan ort. Det är inte så enkelt som att säga att man inte får punkt slut. Finns en del undantag.

         Svara

          Jag skrev om huvudregeln men den gäller i de allra flesta fall.
          Finns ett undantag om man flyttar tillfälligt med avsikt att flytten ska vara högst ett år och man behåller sin ursprungliga bostad. Då behöver man anmäla ändrad folkbokföring först efter ett år.
          Studenter över 18 år ska vara folkbokförda på studieorten och arbetspendlare är normalt folkbokförda på den huvudsakliga bostaden dvs den mest permanenta av bostäderna där vanligen familjen bor.

          Svara

   roligt att kvinnan i förra familjen var vd på hermine hold också…

   Svara

   ett litet hus med 9 rum…

   Svara

  Är det bara jag som inte riktigt hänger med i hur länge Bella har vart deprimerad? Först skrev hon väl att hon var deppig i höstas, sedan att det pågått i flera år och nu att det var runt jul.

  Svara

   Hon vet inte själv

   Svara

   I sin q&a skrev hon att det varit ett år. Så det är säkert inte sant heller.

   Det är ju lite spännande med hur hon under åren skriver om hur lycklig och framgångsrik och glad hon är just NU men sen några månader eller år sedan skriver att hon var olycklig/deprimerad/misslyckad hon faktiskt var då. Hon har gjort så sen hon började blogga. Hon verkar aldrig skriva sanningen om nutiden, det är alltid en fasad.

   Svara

   Att det var i julas som depressionen eskalerade, hon bröt väl ihop totalt då, kraschade helt då men att hon varit deprimerad i mer än ett år. Olycklig i flera år har hon sagt tidigare, är väl sedan hösten 2018 kan man antaga. Fast du fattar nog egentligen och ville bara skriva lite hånfullt.

   Svara

   Det är svårt att säga när det började. Man kan ju ha mått dåligt i flera år, sämre senaste året och kraschade helt runt jul, då är det ju svårt att sätta dag på när det hela började.

   Svara

  Lite spännande att se hur självcentrerad Isabella är. Inte ett inlägg om vad som händer i världen just nu. Bara allt om henne. Och kränga saker. Känns märkligt när man ser hennes Instagram och går in på hennes blogg. En mycket märklig kvinna. Hon verkar inte beröras av det som händer runtomkring.

  Svara

   Håller med men hon kanske tycker att ”ignorance is bliss”.

   Svara

   Men snälla, hon skrev ju om läget med viruset i sitt senaste blogginlägg. Ni blir aldrig nöjda utan klagar på allt, vänder allt hon gör till fel. På vilket sätt är hon mer självcentrerad än andra? Ska hon skriva sin blogg och insta om andra människor? Skriver hon om sina barn el andra så klagar ni på det.. och ifrågasätter om hon är deprimerad. Vilken annan person skulle inte bli det av att behandlas som hon gör.

   Svara

   Dessutom glömmer hon att reklammarkera inläggen om Löwengrip Beauty. CamCam, dags att göra ny påtalan! det är inte möjligt att hon kan vara så glömsk.

   Svara

  En fråga. Influencers, de som inte har egna företag (dvs typ majoriteten av dem) får de låna pengar på banken? De borde väl inte få det? Jag tänker bara, hur har de råd att köpa svindyra lägenheter när de (många av dem) mest bara harvar runt samarbeten på Instagram?

  Svara

   Varför skulle de inte få låna på banken?

   Svara

    Förlåt, löste fel. Missade ett ”inte”.

    Svara

   Nästan alla har väl ett företag? Det är ju så man fakturerar.

   Svara

  Den där Dasha var förkyld några dagar och påstår med all säkerhet att hon har haft corona (utan att ens ha testat sig). Vad är det för fel på människan? Blir fan rädd att hennes följare (småtjejer) går på hennes bullshit.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.