Triss i Instagram

 Jag fattar inte hur hon orkar…
Fattar hon inte att det är sånt här som får folk att fortsätta? Hon häller ju både bensin och briketter på deras eld genom att uppmärksamma dem med helt egna inlägg.
Jag hade aldrig lagt den energin på någon som kritiserar en frukostbild, hade ni?

Det här måste väl ändå vara corona-isoleringens största fan? 
Isolerar man sig hemma så behöver man ALDRIG sätta på sig byxor, något jag har en känsla av att Fanny Lyckman tagit fasta på.
WINNING!

Säga vad man vill om Isabella, men underhållande är hon!
Nu är det bara kärleken till husmanskost som saknas för att hon ska ha gått varvet runt och vara tillbaka på samma ställe som när hon lämnade Odd för att han höll henne tillbaka karriärmässigt.

Förhoppningsvis har hon en och annan visdomspärla med sig i bagaget som kan hjälpa henne navigera in i sitt nya liv. Lika viktigt som att veta vad man VILL, är att veta vad man INTE vill, eller hur?

Jag ger det en månad, sen kommer vi få höra om både hemlagade köttbullar och gräddsås.
Ni vet var ni hörde det först! 😉

Tack för tips!

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skulle Fanny vara ensam om det eller vadå:

  https://9gag.com/gag/az1NEOx

  Svara

   Har någon sagt det? Nu var det hon som lyftes fram, unclench.

   Svara

  Orca Mallorka, låt IL tyna bort. Numera gravt ointressant som person. Vi får ändå se henne i någon hemmafrusåpa om några år.

  Svara

   Hahah ”orca mallorka” 😂

   Svara

   Och ändå orkar så många kommentera, Camcam verkar inte vilja släppa henne heller finns mer att tjäna.

   Svara

    🙄 Så var du här igen

    Svara

   Tyna bort? Gravt ointressant? Ändå så skrivs det om henne här så ofta och vissa tjatar om henne i varje inlägg, allt hon säger eller gör ska diskuteras, förvridas och hånas. Tidningar skriver om henne dagligen, gör artiklar av minsta lilla uttalande haha nu efter hennes frågestund på insta… så hon verkar väldigt intressant haha, en inkomstkälla för diverse medier, en klickmagnet antagligen.

   Svara

  Jag tror inte att Anna Book har ett spännande liv, hon jobbar väl typ ingenting och är mest hemma? Tkr hon är online på insta HELA tiden. Så därför pallar hon med stilen hon kör?

  Svara

   Det är inget man behöver tro, det säger ju sig självt när hon blivit som en gammal gnällig kärring som gömmer sig bakom spetsgardinen.
   Jag gissar att hon är sådan här för hon slog igenom ung och har liksom aldrig gått igenom alla faser utan fortsatt leva som en 16-åring mentalt när det kommer till sociala relationer, vilket visar sig på nätet.
   Min mamma är likadan. Hon fick barn ung, flyttade hemifrån som 16-åring och hoppade av gymnasiet, sen har hon haft lite olika jobb innan hon blev sjukpensionär vid 45.
   Så fort ngn av hennes ”kollegor” som också har hundar och åker på hundutställningar påpekar ngt är det verbalt krig, fast inte så öppet utan kärringarna i mellan. Och de går igång på patetiska saker och tar åt sig på sånt osm ingen vuxen gör vanligtvis.
   Och detta för att de helt enkelt är uttråkade och deras värld är inte jättestor.
   Min mamma har lika stor familj som Anna, men hade behövt växt till sig på en arbetsplats.

   Det är precis som att de inte kommit ur det där skvallrandet, offerkofta-stadiet och behovet att hävda sig sig hela tiden.

   Svara

    Hur kan man bli sjukpensionär, när man orkar ha massa hundar och åka på utställningar mm? Orkar man det så borde man ju klara av att jobba på typ kundtjänst Eller liknande jobb som varken är krävande eller man behöver utbildning för, iaf jobba halvtid?

    Svara

     Det var mycket lättare att beviljas sjukpension för 20 år sedan, kan tänka mig mamman här är typ 60-65.

     Svara

      Ett antal juggeinvandrare har beviljats pension som de fick för max 10 år sen vissa tom senare. En fick pga whiplash skada, en annan född på 72 är sjukpensioner, känner ett 10-tal som är sjukprnsionärer fast de kan arbeta. De gör mer än en annan som arbetar. Ex går på fester, fixar sig, bakar hemma och allt möjligt och lever gott på skattebetalarna. Hon som har whiplashskada har inkomst mer öb 280 000/år. 😴

      Svara

       Det finns ingen sjukpensionär med 280 000/år, du får som sjukpensionär ut ca 67% av din inkomst som du tjänat under ett visst antal år. Det betyder att den kvinnan du pratar om skulle tjäna i snitt 418 000/år för 10 år sedan.

       Så här skarvar du nog!

       Svara

     Nu vet vi ju inte varför hon är sjukpensionär.

     Svara

     Min mamma har MS samt diskbråck. Och har hund och åker på de utställningar hon kan.
     Tycker också hon kan jobba, fsdt nu är hon 66 och ålderspensionär.
     Men när hon blev det 1994 var det ganska så lätt, och hon tyckte väl det var skönt…

     Svara

      Tycker du snackar ner din mamma. Så gör man inte.

      Svara

       Man måste inte ”snacka upp” bara för att en är familj?! Min familj kan vara ganska knepig ibland, varför skulle jag ljuga om det? Jag har väl mina sidor jag med.. Positiva som negativa. Det har vi alla.

       Svara

        +1

        Svara

       Nej, det gör jag inte. Jag berättar hur det är vilket den andra gör med.
       Min mamma har också MS fast den långsamma sorten och bara skov 1-2 gånger per år, sen ser hon lite dåligt på ett öga.

       Hon VILL INTE jobba och är öppen med det. Hennes man har alltid betalat allt och det är hon nöjd med.
       Och ja, jag säger till henne vad jag tycker om det.
       Sen är hon bra på väldigt många andra sätt. En bra mormor, en bra mamma, en bra fru, men man behöver inte hålla med om allt eller lulla och ha skygglapparna på bara för att det är min mamma.

       Svara

   Det blev ännu en offerkofta-fest för Anna 😉 Bästa vore om folk bara slutade kommentera hos henne.

   Svara

   Njae…hon gör lite ”ärenden” också….

   Svara

    Till 15,08

    Svara

    Och duschar! Och klär på sig myskläder!

    Svara

  Men snälla Camilla DET ÄR INTE fel eller något konstigt att ändra sig, det är fullkomligt normalt och väldigt vanligt efter en skilsmässa eller en depression dessutom. So what om Isabella börjar göra hemlagade köttbullar vad skulle vara fel med det? Det är ju fel på allt hon gör, vill hon vara businesswoman och äta nyttigt så klagar ni på det.. osv osv….Tramsigt. IL håller inte på och skäller på dom som ständigt kritiserar henne för allt och inget iaf, aldrig att hon går i försvar eller till attacker som vissa andra, men hon ska ge dig många kommentarer jag vet.

  Svara

   Va tröttsamt med det eviga ”man kan ändra sig!!”
   Handlar ju inte om det, utan hur hon alltid nerskriver situationer och relationer hon inte befinner sig i just då. Minns när hon var kk med hajen och typ uttryckte sig ”Förstår att det sticker i folks ögon att ha en sån här speciell relation som vi”

   Alltså hahaha…. tre dagar senare var hon jagad utomlands typ.
   Ja ja hon provocerar mm, men hon gör ju bort sig konstant i samma veva

   Svara

    Då är jag en typisk ”Bella”. Bytte också beteende beroende på vem jag var ihop med för att jag ville att personen skulle stanna kvar och visa folk hur kompatibla vi var.. ganska ledsamt nu när jag tänker på det :/

    Svara

     Tror det är ett typiskt kvinnligt beteende, vi är uppfostrade att behaga. Men att man identifierar mönstret är ett steg i rätt riktning för att bryta det!

     Svara

      Väldigt typiskt medberoende-beteende, både hos män och kvinnor.

      Svara

    Precis som andra då, många nerskriver situationer och relationer de inte befinner sig i just då, många ändrar sig och det kan gå fort. De flesta tycker såklart att den relation de befinner sig i för stunden är den bästa nånsin. Ni som blir provocerade av allt hon gör och säger måste vara lättkränkta, men det är för att ni/du hatar IL av någon anledning och vill snmutskasta henne – vi andra ser inte att allt är provocerande, inte alls faktiskt. Blir inte det minsta provocerad av IL.

    Svara

     Ödmjukhet kallas det som Bella saknar.

     Svara

      Det saknar nästan varenda person som är här och skriver.

      Svara

     Håller med dig 15.33

     Svara

    Isabella VAR ju dessutom särbo i sitt förhållande efter skilsmässan, så det höll hon ju då MEN det är inget konstigt att ändra sig. De flesta ändrar sig med åren. Runt 30 brukar något hända även runt 40. Många blir totalt förändrade efter en skilsmässa och efter en depression.

    Svara

    Jag tycker att du har lite problem med läsförståelsen Ki.
    Att den relationen stack i folks ögon märks ju fortfarande. Du är ju också där och gräver och hånar. Varför blir du provocerad? Jättekonstigt faktiskt. Det är ju mest du som gör bort dig.

    Svara

     Håller med, kan tro att det är h som skriver och som härjar runt här med hån och klagande, eller är det den där dåren g-löv. Finns ju uppenbarligen någon som är sjukligt obehagligt besatt av Isabella och av att kasta smuts på henne, skapa rykten, sprida lögner, förstöra för henne och svartmåla henne. Skrämmande.

     Svara

      Glöm för guds skull inte ”skamma”!!!! 😉

      Svara

     Håller med, kan tror det är h som är här och härjar och ständigt vill kasta smuts på IL.

     Svara

    Inget konstigt eller fel att ändra sig, det är bara sunt. Många ändrar sig, känslor förändras, smak förändras, åsikter, vi påverkas av händelser och människor i vår närhet, vi blir äldre och klokare och får nya intressen och insikter. Många ändrar sig och blir förändrade vid depression, skilsmässa, uppbrott, ålder, kriser, sorger osv. Det är bara positivt att kunna ändra sig, sunt. I Isabellas fall är det väl inte konstigt att hon ändrar sig, blir sökande och förvirrad eftersom att det klagas på allt hon gör, allt vad hon än gör är det fel på och folk klagar.. så kan förstå att hon ändrar sig och söker nya vägar, vem skulle inte bli förvirrad av det.. måste vara påfrestande dessutom. Hon är ung dessutom och har gått igenom mycket.

    Svara

   Men du gör det mer än gärna har vi märkt!

   Svara

  Haha Bella är så patetisk

  Svara

   Jag tycker iofs att det är mer patetiskt att ha ett behov av att berätta i ett kommentarsfält att någon är patetisk.

   Svara

    Jag tycker det är patetiskt att kommentera att det är mer patetiskt att ha ett behov av att berätta i ett kommentarsfält att någon är patetisk.

    Svara

     Och jag tycker att det är patetiskt att kommentera någon som kommenterar att det är mer patetiskt att ha ett behov av att berätta i ett kommentarsfält att någon är patetisk

     Svara

      JAG tycker att det är patetiskt att kommentera att det är mer patetiskt med någon som kommenterar någon som kommenterar någon att det är mer patetiskt att ha ett behov av att berätta i ett kommentarsfält att någon är patetisk

      Svara

       They don’t know that we know they know we know!

       Svara

      Varför fick detta mig att börja tänka på Galenskaparna??

      Svara

       De är fan så mycket bättre och roligare

       Svara

        Än kommentarsfältet på bloggbevakning? Asså, jag vettekatten om det är så alltså.

        Svara

         Labadabadam

         Svara

   Inte särskilt patetiskt att ändra sig, det är tvärtemot sunt. Bra och positivt att kunna ändra sig. Vanligt att få andra intressen och insikter efter ålder och efter en skilsmässa eller en depression exempelvis. Bella skäller inte ut sina följare iaf trots att hon får en massa skit för allt och knäppa kommentarer i mängder. Aldrig att hon går i försvar eller till attacker. Finns andra mer patetiska.

   Svara

  Stackars powerkvinnan IL…ta mått på sängar och gräsklippning ter sig för denna dam lika krävande som att klättra upp för Mount Everest i motvind.

  Hon är ett våp, absolut.
  Men vad som är värre är alla dessa ”Berithsar” som fortfarande står med sin heja dukar och skickar digitala styrkekramar…

  Svara

   vill du ha en styrkekramiz? :))))

   Svara

   Vad hände med den där läraren som alltid brukade kommenteras Bella inlägg under signaturen ”Bellas största fan” (eller något i den stilen). Hänger hon fortfarande där? Har för mig att hennes kommentarer kunde vara rätt märkliga.

   Svara

    Karin i Lerum! Längesen man hörde något om henne

    Svara

     Åh, ja! Det var länge sen man såg henne. Kan nästan sakna henne?!

     Svara

     Hon själv har i stort sett slutat blogga så säkert därför. Kanske ville hon egentligen mest ha trafik till sin egen blogg 🙈

     Svara

  That dang booty tho’, hade dödat för hennes kropp liksom 😭😩

  Svara

   🙄

   Svara

    15:23

    Varför den emojin?
    Är det bara negativa kommentarer som gäller här eller?? 🙂

    Svara

     Nä då, bara extremt töntigt uttryckt.

     Svara

   ME TOO! Här sitter man som en geléklump efter 5 veckors karantän 😂

   Svara

    Blev lite taggad på att googla ben/rumpövningar nu känner jag 😅.
    Även om det inte blir någon beach 2020 skadar det inte att få lite former 💪

    Svara

     Hallå har du Instagram så tipsar jag om Hanna Öberg! Hon har fantastiska övningar både hemma och gym som man kan spara ner 😍 You can do it! Jag med, ska bara bli 100% frisk från corona haha 😃

     Svara

      Elise

      Yaay, tack för tipset gulliga du. Ta hand om dig och stay safe!
      😘🥳

      Svara

       Tack detsamma 😃🌸

       Oh! Och Nordic Wellness har gratis online-träning. Även Gymshark har gratis live-träning på Facebook 😃😃😃

       Svara

       BTW! Hallååååå, glömde ju! In på Youtube och sök på Alice Stenlöf Rumpträning så kommer ett GRYMT bra pass upp! 🤩🎉

       Svara

        Omg älskar Alice!
        🤩🤩 Kanske ses senare i öppet spår. Då kan vi tipsa mer!!

        Svara

    träna då.

    Varför måste kvinnor alltid jämföra sig med andra. Bästa beslutet jag gjorde i mitt liv var att sluta jämföra mig med andra. jag tränar varje vecka har gått ner i vikt och blivit normalviktig och jag älskar min kropp och bryr mig inte ett dugg om jag har en booty, platt mage eller slanka perfekta armar.

    Vi kvinnor borde sluta hela tiden titta på andra kvinnors kroppar och konstant önska att vi hade deras utseenden eller kropp.

    Svara

     Jag har och får inte träna pga covid-19, jag vill inte dö redan. Har många härliga år kvar 😄

     Och jag jämför mig inte egentligen, jag är hur fin som helst och är nöjd precis så som jag ser ut 😃 Men efter att ha legat i soffan/sängen/golvet i fem veckor så tappar man både energi och ork. Men jag kommer snart igång. Tack ändå för din omtanke. Ha en fin kväll 😃🌸

     Svara

      Varför får du inte träna? Är covid som med halsfluss att man riskerar att få hjärnhinneinflammation om man anstränger sig mycket?

      Svara

       Jag har ansträngningsastma med, så det räcker typ att jag reser mig och går från sängen till soffan så är det superansträngt. (Just nu, annars tränar jag och går långa promenader)

       Det är fruktansvärt, det känns som att man kvävs. Som att nån sitter på bröstkorgen. Fruktansvärd känsla 😔 Jag får inte träna förrän jag klarar mig en hel dag utan behov att ta mina astmainhalatorer.

       Osäker på vilka effekter det kan bli av att träna sjuk. Men läkarna har pratat om att lungorna blir såriga av hostan. Att anstränga sig och hosta skapar mer sår, astman gör att ”såren” inte läker lika fort.

       Måste klara av att ta normal promenad utan att flåsa med. Men jag tar det lugnt, mitt liv är värdefullt och jag ser vilan som att min kropp behövde detta 😄🌸

       Svara

        Låter verkligen jobbigt! Beklagar 🙁

        Däremot finns det hur mycket träning som helst som inte får upp flåset. Många tror att all träning = cardiovascular träning (cardio är ju tex löpning). Många styrkeövningar är optimala när man inte kan utsätta sig för något som får upp flåset som sagt. Plankövningar för att stärka din core och rygg, stabilitetsövningar för bålen, sumo squats i långsam takt, ligga på sidan och höja benen (minns ej vad den heter men den är mkt vanlig och bra för benen). Alla dessa är övningar som utförs liggandes eller ståendes på en yogamatta. Finns väldigt sällan bra ursäkter att inte träna 🙂

        Svara

         Menar givetvis inte att låta okänslig!

         Svara

         Om man gör plankan eller någon som helst coreövning utan få upp flåset så gör man den för enkelt… Man ska dock inte träna med ett virus i kroppen!

         Svara

     härlig ton hörru 😉

     Varför får man inte uppskatta andra kvinnors former och vem är du att försöka berätta för mig hur jag borde se på min kropp?

     Vad vet du om mig? 🙂

     Svara

     Jag tränar inte alls på grund av att jag inte kan. Celluliter och gäddhäng och allt annat än en plätt mage men älskar min kropp oavsett.

     Svara

      Alla kan träna. Om du älskade din kropp borde du ta hand om den också.

      Svara

       Tar hand om den med promenader i den mån det går. Får inte träna på grund av en sjukdom jag har så du kanske inte ska vara så snarstucken.

       Svara

        Hur ska du ha det? Du skrev precis att du inte tränade för att du inte kan och nu är det pga en sjukdom…?

        Svara

         Exakt. På grund av att SJUKDOMEN gör så jag inte kan. Har du tappat läsglasögonen?

         Svara

          Nej men tolkade din kommentar på ett annat sätt. ”Tränar inte alls på grund av att jag inte kan” som i att ”Tränar inte aalls på grund av att jag inte kan, utan för att jag inte vill”. Så nej, inget fel med mina ögon 🙂

          Svara

           I get it.

        Träna kan innebära väldigt mycket mer än att lyfta skrot eller springa på rullband. Om du blivit beordrad av läkare att inte träna är läkaren dum i skallen.
        Alla kan träna på ett eller annat sätt. Uppenbarligen kan du gå på promenader och det är också en form av träning.

        Tidigare var t.ex. läkare övertygade om att stillasittande och vila var det enda rätta om man levde med kronisk inflammatorisk sjukdom (t.ex. reumatism). Nu visar studier på det motsatta, en så aktiv livsstil som möjligt är det bästa för att må så bra som möjligt med en eventuell sjukdom.

        Forskningen visar att motion är en mycket god investering i hälsan över tid och personer med led- och muskelsjukdom är inga undantag

        Svara

         Träning för mig är = gym, styrketräning, kroppshets, vikthets, rullband bla bla bla. Vilket jag inte kan då det är otroligt farligt för mig att överanstränga mig. Plus av andra anledningar som är privata.

         Går i trappor, går på promenader, ska börja yoga när Coronan har lagt sig. Så jag klarar mig nog.

         Svara

          Tråkigt att du ser träning som det där du radar upp. Förstår att vissa avstår från träning då de inte förstår innebörden av det egentligen (och väljer att vara ohälsosamma istället). Träning är allt från yoga och pilates, till styrketräning i gym, simning, orientering och tennis osv i all oändlighet. Så får du in yoga några dagar i veckan tränar du, get it?

          Svara

           Jag fattar mer än väl. Men finns många anledningar till att jag inte går på gym och som gör att jag får panik av gym. Jag är smal av naturen men så kom hormonerna och vände upp och ned på hela mig och livet blev aldrig detsamma igen. Och jag ska träna yoga för jag behöver det för att minska med min stressnivå men ska se om klassen öppnar om 3 veckor som det är sagt.

           Du behöver ingen klass för att utöva yoga!
           Allt du behöver är en öppen yta som är mindre än 1×2 meter
           Sätt på den här:
           https://www.youtube.com/watch?v=zd7TpPVBN0Y

           Och kör!

          Jag måste hålla med om kommentaren innan mig. Det är väldigt trist att du har den bilden av träning. Att gå med stavar är också en form av träning. Vattengymnastik, balansövningar, cykling och liknande är alla exempel på träning.
          I staterna har de ju till och med en träningsform som de kallar för mall Walking.

          Man ska inte träna för att bli yngre, utan för att kunna bli äldre.
          För det finns ingen forskning alls överhuvudtaget som pekar på att träning är otroligt farligt i något sammanhang. Forskningen säger precis tvärtom, så mycket träning som möjligt är bäst om man vill må så bra som möjligt, utan undantag.

          Svara

           Säger forskning någonting om träning som leder till överansträngning som leder till anafylaktisk chock? Tror inte det. Så tro inte att du kan komma med en ”forsknings-pekpinne när du inte vet ett dugg om vad jag har varit med om.

           Jo, det gör det faktiskt. Det kallas för Ansträngningsutlöst anafylaxi och uppstår på grund av en kombination av vissa sorters mat och träning, där den ena aldrig uppstår och ger symptom utan den andra.
           Det är omöjligt att få anafylaxi av enbart träning, det är alltid, alltid i kombination av något. Anledningen till varför är enkel – under fysisk ansträngning kommer din kropp att pumpa blod snabbare genom kroppen, vilket orsakar allergener för runt kroppen snabbare. Du måste alltså ha något som skapar allergener från början.

           Forskning säger att det inte finns någon anledning att undvika träning helt eftersom att fördelarna med att träna fortfarande väger upp riskerna. I stället bör du anpassa din träningsrutin på olika sätt för att försäkra dig om din säkerhet. Som att till exempel fokusera på lågintensiv träning för hela kroppen inomhus.

           Hahahaha. Okej. Visst Visst. Fy fan för människor som dig

      Träning handlar om att må bra i kroppen och det är något alla borde göra i någon grad. Vi är alldeles för stillasittande. Synd att du tror att det endast handlar om utseende.

      Svara

       men vad är det med dig? varför kan inte du acceptera att personen ej kan träna. Folk vår väl göra saker i sin egen takt.

       Svara

        ALLA kan träna. Om man inte vill är det något annat. Men alla KAN träna och alla MÅR BRA av att träna. Alla, utan undantag.

        Svara

         Du känner verkligen min kropp bättre än jag. Men visst ta min sjukdom där du får en anafylaktisk chock av överansträngning så kanske du håller käften sedan.

         Svara

          Jag vet vad forskning, fakta och vetenskap säger.
          Den säger bland annat att det är omöjligt att få en anafylaktisk chock av enbart överansträngning.

          Svara

           För att jag har mer problem än så! Vad fan är det med dig. Träna ihjäl dig och låt mig vara.

           Ja, uppenbarligen har du rätt många problem.
           Men att du skulle vara allergisk mot träning är inte ett av dem eftersom det inte är fysiskt möjligt.

           Nämnde ingenting om att jag är allergisk mot träning. Du är ju sjuk i huvudet.

           En anafylaktisk chock är ett annat ord för allergisk reaktion.
           Om man får en sådan av enbart överansträngning så innebär ju det att man är allergisk mot träning.

   acceptera och gilla din egna booty och kropp. tragiskt att såna kommenterar ser man överallt.

   Svara

    Varför antar du att jag inte accepterar min kropp redan?
    Jag älskar min kropp och vill ha en snyggare bakdel.
    Lägg inte ord i mun på mig tack 🙂

    Är det fult att bli inspirerad av andra eller vad är det frågan om?
    Ska vi endast hata på folk?

    Svara

     nej jag tycker också att hon är snygg. men många kvinnor tittar alltid på andra kvinnors kroppar och tycker de är snygga,sexiga och vill ha deras rumpa, mage osv. sorry att jag lät hård. men vi borde börja titta i spegeln och börja älska våra kroppsdelar och uppskatta de. menar inte just dig nu utan generellt sett. 😛 🙂

     Svara

      Med tanken på hur det brukar kommenteras härinne när det kommer till folks utseende tror jag inte majoriteten kommer börja älska sig själva eller uppskatta vad dom redan har på ett bra tag. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

      Svara

   Är lite mer bara? Krävs väl ingen träning för att se ut sådär? Gör jag så fort jag lägger på mig lite bara.

   Svara

    Önskar att jag hade det så enkelt men icke, dessutom är det aldrig fel att stärka upp kroppen sin

    Svara

     Nä såklart! Kör hårt! 👊

     Svara

   Jag reagerade mest på att det var ett ätstört inlägg, vi vet ju från x antal vloggar att Fanny lever på några kokta ägg och kvarg mellan sina squats. Lite sexig posering och kameravinklar (plus trosan uppdragen i analen) på det så har du receptet för att se ut så. Varsågod.

   Svara

    Tror inte att hon dokumenterar precis allt hon äter. Dessutom ser hon väldigt frisk ut, normalviktig med mycket kurvor.

    Svara

     Men man fåååååår inte tycka vissa ser bra ut och gärna ser det som inspiration att få tummen ur och själv börja träna, äta hälsosamt och sundare leverne.
     Fantastiskt hur folk bara antar att en själv vill bli ätstörd och ska fe nedvärderande expertiser.
     Man KAN få en sån kropp genom hälsosam mat, viljestyrka och realistisk bild av hur det faktiskt funkar.
     Jag är 100% säker på att detta är en renodlad hatblogg där syftet endast går ut på att peka ut andras brister. Eller vart är ”granskningen” om Fannys reklaminlägg??

     1. Ingen mer än jag vet hur jag lever eller vad jag vill uppnå
     2. Ni sitter och skriver hur fula, korkade, mentalt instabila folk är på ett sjukligt sätt
     3. Alla har inte ambitionen att vara elak som fan hela tiden
     4. Sluta anta och lägg ord i folks munnar hela tiden.
     5. Ni är lika mycket problematiska som vissa influencer och försöker vara så mycket mer än dem hela tiden. Tröttnar ni inte på er själva någon gång?

     Svara

  Fanny brukade väl vara byxlös innan Corona också.

  Anna Book ska göra drama av allt, använda kommentarer till att få medial uppmärksamhet. Personen hade skrivit ”Det finns viktiga saker just nu än en frukostbild” och syftade väl på covid-19. Anna är inte ensam om att få sådana kommentarer men hon är den enda (nästan) som gör drama och uppståndelse av det. Hon går i taket. Bra att hon får sådana kommentarer så hon kan få uppmärksamhet och fler kommentarer, därför hon uppmärksammar det ju. Alltså. Kasta sten i glashus…som man brukar säga.

  Svara

   Håller med dig i det du skriver. Dock tycker jag att argumentet är oerhört fjantigt, alltså att man inte ska dela frukostbilder + göra reklam för bikinis mitt i rådande pandemi. Här tycker jag att Anna gör helt rätt, vi kan inte sluta jobba/leva pga Covid-19. Och hur skulle vi må om allt på nätet fick lov att handla om det? Jag hade sjunkit ner i ett depressionsträsk på nolltid.

   Sen att Anna ska skapa drama av allt, ja… Antingen är hon medveten om att hon får uppmärksamhet eller så är hon extremt lättkränkt 😛

   Svara

    Ja absolut är det fjantigt, klart man får dela frukostbilder och annat. Tjatet om Covid-19 på sociala medier är så trist och onödigt.

    Både ock – Anna är lättkränkt OCH vill få uppmärksamhet och är medveten om att hon får det.

    Svara

  Jag förstår mig inte på denna person IL, inte för att jag behöver det heller, men bevisligen klarar hon inte livet i skymundan.
  Om hon nu ville ha lugn och ro i sitt liv då drar man inte igång Q&A på sin Instagram där svaren är helt motsatta till de tidigare. Bäddat för diskussioner, jaja man kan ju alltid ändra sig.
  Trodde att hon skulle ligga lågt ett tag och hämta sig samt andas ut men icke. Behovet att synas är starkare än leva bortom offentlighetens ljus.
  Hon är ett mysterium men å andra sidan, det är hennes liv och beslut och jag har inte med det att göra.

  Svara

   Problemet är väl att hon själv inte vet vem hon är om hon inte är offentlig. I så många år har hon blivit bekräftad av tusentals människor, det är nog jobbigt att stänga ner allt. I och med att hon inte har några vänner så är läsarna och ”fansen” väldigt viktiga. Oavsett om de hatar eller älskar henne.

   Svara

   Vilka svar är helt motsatta? Du vet att det är vanligt och normalt att ändra sig va? Många ändrar sig, känslor förändras, vi formas av händelser, människor i vår närhet, vi blir äldre och klokare och får nya intressen och insikter. Det är bara positivt att kunna ändra sig, det är sunt. I Isabellas fall är det väl inte konstigt att hon ändrar sig, blir sökande och förvirrad eftersom att det klagas på allt hon gör, allt vad hon än gör är det fel på och folk klagar.. så kan förstå att hon ändrar sig och söker nya vägar, vem skulle inte bli förvirrad av det.. hon är ung dessutom och har gått igenom mycket.

   Svara

  Har en känsla av att hon tillomed kommer börja dejta Odd igen..

  Svara

   speciellt eftersom hon i samma frågadestund svarade att det aldrig skulle bli dom två igen.. då vet man att det kommer hända! haha, för det blir alltid tvärtom

   Svara

   Oooh, jaaaa!!

   Det skulle vara himla fint om hon och Odd hittade tillbaka till varandra igen och typ fixa ett jämställt förhållande där dom möts halvvägs.
   Jag tyckte om Odd mer än hajen tbh.

   Svara

    Neeej! Kämpa Odd!

    Svara

    Kommer inte hända pga ……

    Svara

    Det skulle vara allt annat än fint. Det skulle vara tragiskt. Odd förtjänar mycket mer än så.

    Svara

     Jag vill se Bella lycklig och att hon får komma till ro. Slappna av, vara sig själv och bli ball powerbrud igen.
     Eller farmare, hippie eller whatever. Men tycker det är ledsamt att se hennes drastiska toppar och dalar och konstanta jagande. Tänk all som hon gjort under åren och allt jävla hussle?!

     En blogg, tv- program, magazin, böcker, nagellack, klädkollektion, parfymer, alltså det är helt galet??
     Vafan har jag själv gjort liksom 😅

     Svara

      Jag tror dessvärre att Bella är en sådan person som aldrig kommer att komma till ro. Hon kommer ständigt att vara lite missnöjd med tillvaron och sträva efter något annat, det där grönare gräset liksom.

      Det är inget fel med det, en del är så som personer.

      Svara

    Hoppas innerligt att Odd inte hittar tillbaks till Isabella, han är värd så mycket bättre.

    Svara

     Tror att han vet och känner bättre vad han vill ha och är värd. Han kanske gillar Bella och tycker att hans barns mamma är värd mycket och är bra. Eller så gör han inte det, men han vet bättre än dig så lägg ner.

     Svara

  Mina 3 barn har gått utan byxor hemma, men har runt 5 års ålder börjat med byxor/kjol även hemma.

  Har haft som regel att från 3 år ca tar man på byxor när man får gäster.

  Men jag kanske är för sträng.

  Svara

   Jamen hon ser ut att vara ensam där i köket 🤭

   Svara

    Vem tar bilden då…?

    Svara

   Jag kommer från en ganska kropps-konservativ familj. Man fick inte ens visa glipa mellan byxa och tröja haha. Har alltid tänkt att jag ska låta min barn springa runt näck och ba leva life. Men vafan, de blir ju blå om läpparna direkt!? Har ni väldigt varmt hemma hos er?? eller bara väldigt varma barn?

   Svara

  Anna var SÅ mycket sötare innan alla ”förbättringar”! Glittrande ögon, ett vackert leende, tjockt hår med självfall…nu ser hon bara elak ut. Tänderna och ögonbrynen är liksom för dominerande i ansiktet? Jag veeet att man inte ska kommentera utseende och Anna gör naturligtvis som hon vill, men – synd ändå.

  Svara

   Håller med!
   De här ögonbrynen som många har nu, som ser ditmålade ut. 😂 Ser inte klokt ut!

   Svara

   Ja hon ser bra ut när hon är naturlig.

   Svara

   Jag tycker Anna har ett fint utseende i grund och botten. Men nya tänder och ögonbryn förtar det hela, tyvärr.

   Svara

   Proportionerna är märkliga på den där bilden. Huvudet är lika stort som ett bröst. Armarna är bredare än ansiktet. Och har hon ingen hals?

   Svara

  Vad kommer Anna book ursprungligen ifrån? Hur blev hon känd? Kan någon förklara?

  Svara

   ABC 🎼

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Det är väl Flashbacks längsta tråd …

    Svara

    Fy fan vad lågt.

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  förstår verkligen vad syftet med Fannys bild är? Ja många lägger upp sånna bilder på nätet, och det är väl även lite av hennes signum… men varför bidra till att visa och sexualisera kvinnokroppen på det här sättet?

  Svara

   Ser den som en del av en vibe. Inspobilder/ mood/ show of What you’ve got. Men beror helt på vem man är och vad ens egna stil är.
   Jag ser intr det sexiga i hennes pose dock. Men kanske är avdankad 😅

   Svara

  OT, får ni oxå typ dubbla signaler av gabjoss? vissa dagar verkar hon så glad över skilsmässan och teasear till och med om att hon träffar nån, medan vissa dagar skriver hon om sin kärlek till F och att de typ borde skaffa ett till barn?!

  Svara

   Jag har också tänkt på det. Fick en känsla häromdagen att hon träffar sin bankman, dock inget seriöst.
   Men det hon skriver om F tror jag hon skriver för att få kommentarer, hon är inte dum hon. (men kanske innerst inne vill ha tillbaka honom 🤷‍♀️)

   Svara

    Hahah oj jaa kanske det, hon har väl nämnt att de åt lunch eller nåt? Men nej, precis hon vet hur hon ska få folk att spekulera – så att hon får både frågor om hon träffat nån men även om hon och F kommer bli tillsammans igen

    Svara

   Där är väl en som ändrar sig, och det fort… konstigt att inte Camcam uppmärksammar och skriver om det 😉 Skillnad på folk och folk så att säga.

   Svara

  Så trött på dessa rövar överallt.

  Svara

   Haha ja de är onekligen överallt 😂

   Svara

   Allt prat om covid19 pandemin, när det är rövpandemin vi borde diskutera 😂

   Svara

   Ja verkligen. Drar lite paralleller till babianer som ska visa stjärten till konstant haha.

   Svara

   Haha det är helt bisarrt.
   ”Kan du ta ett kort på mig när jag putar ut med röven vid kylskåpet” 😂

   Svara

    Ja men precis! En bikini bild på stranden/vid poolen osv känns ändå ”logisk” o typ mer normal men vid kylskåpet? Så lame bara

    Svara

  Magdalena Graaf har inte bloggat sedan 1 April. Nu har hon även tagit bort och släckt ner sitt kommentarsfält. Vad tror ni?
  Forsätta blogga för att inte bryta sina reklamsammarbeten? Utan eller med kommentarsfält öppet?
  Eller har hon ledsnat helt och kommer att sluta blogga?

  Svara

   Tycker att hon behandlar sina trogna läsare väldigt illa. Majoriteten av kommentarerna har varit extremt positiva till allt hon skriver.

   Svara

   Har hon släckt kommentarsfältet nu? Kanske är det för att Mona är c-sjuk och inte orkar hjälpa henne just nu. Det rasslade in kommentarer där, var väl över 600 och de flesta ville väl att hon skulle komma tillbaka och skriva. Hoppas inte Magdalena slutar blogga men verkar så tyvärr. Men hon är mer aktiv på sin insta i alla fall.

   Svara

  Jag undrar mest hur naveln hamnade i bikinitrosan? Är det ens möjligt?

  Svara

   Vadå?

   Svara

   Den kanske trillade ner. Märsta-Anna använder ju aldrig filter eller korrigerar sina bilder, så då kan det ju inte vara Photoshop …

   Svara

   Ja om det är en hög trosa

   Svara

  Jag blir lika förundrad varje gång jag råkar hamna här inne. HUR kan man sova om nätterna när man bevisligen driver Sveriges största mobbning-blogg.
  Jag känner mig på riktigt bedrövad och ledsen. Sen alla vidriga kommentarer.
  Tänker ni innan ni skriver? Eller är ni på riktigt så elaka?

  Fattar ni inte vad sån här mobbning och skitprat kan göra med en människa?

  Jag antar att du dessutom tjänar pengar på det. På att mobba, snacka skit osv..
  Jag är så glad att du inte är min vän.

  Svara

   Hur ”råkar” man hamna på någons blogg? 🤔

   Svara

   Haha, hur råkar du hamna här? Är du en 40-talist som precis fått en smartphone eller? Och om du nu tycker det är så vedervärdigt att vara här och, utgår jag från, inte vill stötta Camcam, så kanske du ska försöka ta lite ansvar och inte RÅKA HAMNA här. Du bidrar ju till Camcams inkomst 😀

   Svara

   Jag är ganska elak, inte tänker jag särskilt mycket heller. Tur vi har dig som är en så god människa.

   Svara

   #sekundärkränkt 😔

   Svara

   Håller med dug Alice. Detta är inget annat än en renodlad hatblogg.
   Om man inte hakar på smutskastandet är man inte mycket värd härinne.
   Man kan inte föra en dialog utan en massa besserwissrar, pikar, pekpinnar och Eller riskera att bli blockad för att sedan tre timmar senare få kommentaren upplagd igen.

   Inläggen är skrivna på ett syrligt och nedvärderande sätt.
   Jag hoppas denna bloggen kommer med i trolljägarna eller stängs ner inom en snar framtid.
   Varför är ens agenda att skapa så mycket hat och vinklingar emot särskilda personer till den grad att dom brister till slut?
   Hur mår man själv som person när ens nöje ligger i att nedvärdera andra för att visa sig bättre och smartare?? 🤣

   Svara

    Trolljägarna, vars koncept bygger på att identifiera anonyma nättroll och sedan konfrontera dem?

    Hur passar Bloggbevakning in där, tycker du?

    Jag är identifierad – check!
    Vill man konfrontera mig så finns jag hos Eniro – check!

    Svara

     Och där kom dom rappa svaren ifrån dig!
     Läsförståelse- not check! 🤣
     Ska du inte påpeka att du vet min IP när du ändå är igång också? 😉

     Svara

  Bianca Ingrosso skickade massa hjärtan till Anna? Strax efter Pernillas kritik…

  Svara

   Ja och strax efter att Anna någon dag tidigare dragit in Bianca och hånat henne, det hade nog Bianca missat tyvärr.

   Svara

   Inte strax efter Pernillas ”kritik” utan strax efter att Anna strategiskt gråtit ut och vänt på steken så att säga.

   Svara

  Ständigt dessa lättklädda tjejbilder. Man kan tro att Bloggbevakning ingår i en annan hemsidekategori.

  Men vill jag konsumera sånt vet jag andra adresser och där poserar tjejerna dessutom med avsikten att visa sin skönhet. Här på Bloggbevakning är det snarare obehagliga exhibitionistiska böjelser som hyllas.

  Svara

  Vet inte vem Fanny är men när jag ser bilderna så tycker jag dom är Funny. Tänker inte rimma vidare på det.

  Svara

   Bunny?

   Svara

    My hunnu bunnu. Lokal dialekt.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.