Soligt på sociala medier!

Det finaste jag har sett i hela mitt liv är nog Dante i en fiskarhatt. Jag förstår faktiskt inte hur jag kan ha skapat den här underbara lilla människan? Mitt livs största bedrift. Jag älskar den här bilden på oss! // Michaela Forni

Den här bilden ÄR fantastiskt fin och jag rekommenderar alla att gå in och titta på lilla Dante på Michaelas blogg.
Bilden kommer från deras reportage i tidningen Mama.

Den här ärligheten av Alexandra Bring.
Thank you, sister!
Det ÄR okej att tycka så, även som en influencer! 😉

Att Zlatan verkar ställa upp på bilder oavsett när, var och hur han tillfrågas. 
Så jäkla fint tycker jag!

För att Keyyo är just… Keyyo!
Henne skulle jag vilja ha som kompis! Jag tror hon är världens roligaste kompis att ha. Och Sara Songbird. Henne vill jag också ha som kompis om man får önska.
Tack på förhand.

Har ni sett något härligt att dela med er av idag?

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Keyyo i Bäst i test verkar också himla trevlig och rolig. Varm och snäll liksom 🙂

  Svara

  Alice Stenlöf har släppt en kollektion för guldfynd och inget har synts på Biancas insta… hmm Har hon inte fått något bud eller vad händer? Samma sak i fredags las det inte upp någon story ingenting? Vaaad har hänt?

  Svara

   Tycker det är tydligt att Alice ”blev kompis” med Bianca för att komma in i rätt kretsar. Little Jinder-varning på henne, ni som vet ni vet 🙂

   Svara

    Kan du inte förklara för oss som inte vet? 🙂 Little Jinder är ju superskön!

    Svara

     Ja jag vill också veta vad ”en little jinder” är

     Svara

      Hon är en artist. Varit med i Så mycket bättre. Åsa Jinders dotter.

      Svara

       Fast det svarade inte riktigt på frågan

       Svara

    Tror ärligt mer att det handlar om att Bianca verkar vara jobbig att umgås med. Kolla bara hennes krets? Umgås någon med henne oavsett hur stor hon är?

    Svara

     Men lägg av med att få folk att verka ”konstiga” för de inte har vänner. Hon kanske inte har tid, inte vill umgås med folk, inte vill bli utnyttjad. Vad vet du om det? Det är inte ”fel” på människor bara för de inte har en massa vänner. Kenza verkar vara den mest osympatiska av bloggerskor på länge men verkar ha en stor umgängeskrets, så lägg ingen värdering i det.

     Svara

     Tycker att Bianca verkar ha en hel del nära vänner. Kanske inte jättemånga, men de nära vänner hon har verkar hon ha haft länge. Är nog inte superlätt att hitta ärliga vänner när man är en Wahlgren, jag är då inte avundsjuk. Hur vet man vilka som vill hänga med än pga kända föräldrar och vilka som vill vara ens vän på riktigt?

     Svara

      Håller med, och vissa som är väldigt nära med syskon och övrig familj kanske inte känner samma behov av att ha en massa vänner.

      Svara

      Fast hon verkar väl bara umgås med Melina och Lovisa nuförtiden, verkar inte direkt träffa gamla kompisar längre eller ha så många nära kompisar. Såg att Alice kommenterat med hjärta hos Bianca igår iaf. Är det inte sedan Alice började umgås mer med TanKlara som hon och Bianca inte verkar ses så ofta, kanske K och B som ogillar varandra? Är det slut mellan Alice och Philip förresten?

      Svara

       Tror inte det är slut mellan A och P. Han bor i Göteborg just nu. Tror det var pga hockey eller nåt. Om inget ändrats sen sist hon svarade på frågan.

       Svara

       förlåt men känns inte klara rätt jobbig? Hon om något känns ju som att hon bara vill vara kompisar med kända och typ väsnas mycket i hennes vloggar. tittar aldrig när hon är med stör mig på att hon är svinjobbig bara

       Svara

      Tror nog de flesta unga bryr sig mer om Bianca själv än hennes föräldrar. Jag är född 87 och inte ens jag bryr mig om Pernilla Wahlgren.

      Svara

    Nä det har jag inte tid för eftersom jag ska nästla mig in på diverse kändisfester

    Svara

     Ok

     Svara

    Är det att little jinder hängde med Rebecca o Fiona för status? Vet att de är bekanta och har en låt ihop. Kan ha helt fel dock. Snälla säääg!!

    Svara

   Men vadå ”inget har synts på biancas instagram”? Räcker det inte med att Bianca gjort henne känd och gett henne en inkomst? Eller är hon tvungen att vid varje släpp göra reklam för Alice skräp?

   Svara

    Hade hon inye vari5 grym hade hon inte varit känd

    Svara

  Nu kommer jag in som världens partypooper men kan nån förklara för mig varför den här typen av video är kul? Alltså jag får obehagskänslor av människor som håller på så med sina ögonbryn. Kanske för att min panna är stel som fan och jag är hemligt avundsjuk eller nåt 🤷‍♀️

  Svara

  Jag älskar våren. Men hemma oj plötsligt syns allt damm. Jisses. 😉 Men jag gillar att damma. Är så glad för solen och värmen. 😊🌞

  Svara

   Tycker egentligen inte alls om våren, men i år, när allt roligt som skulle ske i sommar ställs in och det inte finns något att se fram emot, då kom våren som en räddare i nöden. Har nog aldrig känt mig så glad och lycklig av vädret som nu, får mig att glömma tråkigheterna för en stund.

   Svara

    Håller verkligen med!
    Naturen är det som gäller nu!

    Svara

  Alexandras bild var ju superfin!

  Svara

  Petra T. Ler hon på det där viset? Ser jättekonstigt ut juh….

  Svara

   Hon kan nog inte le på något annat sätt pga allt hon sprutat in.

   Svara

    Men sluta nu. Det är inget fel på Petras leende, j-la tjat om det här och så elakt, hon kan väl inte hjälpa hur hennes leende ser ut och alla har olika utseende. Det beror inte på botox – en del har rakt leende, stelt som vissa kallar det, och andra har andra utseenden med upptåtpekande mungipor t.ex som man kan fixa till med botox – botox brukar alltså ge uppåtpekande mungipor. Petra ser bra ut, jättesnygg är hon.

    Svara

   Ett evigt jävla tjatande om Petras leende. VARENDA gång hon är på bild ska det kommenteras. JA HON HAR ETT STELT LEENDE VI VEEEEET!!!!

   Svara

  Hur länge har Petra varit gravid? Känns som att hon varit det i typ 100 år. 🙈

  Svara

   Pingis Hadenius var också gravid i ett par år 🙂

   Svara

    Pingis måste varit gravid längst av alla i världshistorien!

    Svara

     Nej det var Jonna!

     Svara

      Nej, Soraya Lavasani från Nyhetsmorgon! Hon har varit höggravid sen i höstas känns det som.

      Svara

       Jaa vafan när ska hon föda egentligen!?

       Svara

        Hon har fött. Petra föder vilken dag som helst nu, Ellen B också.

        Svara

     Hallå nej Ellen Bergström!! Kommer hon någonsin föda sitt barn?

     Svara

  Bella är glad åt sitt nya intresse, auktionsfynd. Hon har de senaste 2 veckorna sedan hon flyttade, 100% bytt inredningsstil och smak. Numera är det Svenskt tennigt som gäller! 😏

  Svara

   Blir väl lätt så att man intresserar sig för det ens partner gillar, tänker jag.

   Svara

   och hon är också på uteservering nu som schulmans.. med massa folk som sitter nära :s sheila som hon är där med har dessutom träffat o fikat med massa andra människor idag. tänker inte folk?!?!?

   Svara

    Sturehof måste jag ändå säga är ett av de mest föredömliga ställena där minst varannat bord är bortplockat.

    Svara

    Jo, de tänker be alert not anxious.
    Att vara hysterisk och ångestfylld förstör bara för en själv

    Svara

    Alltså herregud Sthlm idag. Åkte runt i min bil och förfärades över att precis varje uteservering där solen skiner var fullsatt.

    Svara

   Byter du aldrig inredning.

   Svara

    Inte TS men svarar ändå, nej, jag byter i princip aldrig typ filtar, lampskärmar, kuddfodral osv vilket jag förstått att vissa gör efter säsong och mode.
    Är jag unik måntro?

    Svara

   Ja det är ju kul att byta stil när man flyttar, kul att få nya intressen också eller skulle det vara något fel menar du? Inget konstigt alls ju och svenskt tenn har hon väl gillat även tidigare. Någon partner har hon ju inte men att få ny smak, nya intressen och inspireras av andra är inte konstigt.

   Svara

  Sorry om jag är tråkig men vad var det som var så fantastiskt fint med Michaelas bild? Dom sitter och poserar för nån tidning bara? 😅

  Svara

   Undrar också ?! Haha

   Svara

   Hehe hon ville väl fjäska lite och vara lite snäll mot Michaela efter att hon varit elak mot henne förr, vill få vissa nu att inte ogilla henne för mycket. Likadant var det ju med Hannalicious häromdagen, snäll efter att ha fått en massa kritik om att hon var elak mot henne.

   Svara

    Fast tror hon verkligen att Michaela är här inne och läser? Speciellt efter att hon varit elak mot henne tidigare?

    Svara

   Barnet har dessutom en lampskärm över huvudet som gör att det ser väldigt märkligt ut.

   Svara

  Tror du skulle bli odräglig rätt snabbt mot Keyyo med tanke på vilken bimbo hon är och hur hon skarvar med sanningen, -som du hatar. Så frågan är ju om Keyyo vill vara vän med dig? I think not.

  Svara

   Känner du Keyyo?

   Svara

  Nja…vete fan tkr man har sett tusentals av liknande bilder…influencers i sina tjusiga lägenheter och märkeskläder…förstår inte riktigt vad det är för speciellt med dessa?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.