Bella fortsätter leva ”vanlis-liv”…

Vad anledningen till den här tidseffektiviteten var, framgår inte av Isabellas inlägg men det var säkert någonting superviktigt.
Varför skulle det annars ordnas så att Isabella slapp de minst 90 sekunderna av dötid i butiken, som det tar för stylisten att samla ihop de redan utvalda förslagen på nya lekkläderna till chefen?
Eller är det för att hon ska få känna sig så där viktigt och exklusiv igen som hon gjorde i den där absurda livsstilen hon fejkade innan och som hon förkastade och skämdes över så fort hon insåg att pengarna var slut?
Och nu med företagsförsäljningen så försöker hon fasa in den utan att se allt för dum ut eftersom hon aldrig egentligen ville överge den, men var så illa tvungen där ett tag?

I helgen var hon ute och åt med sin gamla allt i allo, Marisol Was och det är ju inte utan att man undrar om hon tuggade maten åt Isabella och matade henne som en liten fågelunge.
Den här beskrivningen av ”fine dining” låter som tagen ur en konversation med en fyraåring.

Jag verkar dock inte vara den enda som reagerar på Cirkus Löwengrip.
Så här låter det i kommentarsfältet:

141 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är ju inte utan att man undrar om hon tuggade maten åt henne, och matade henne som en liten fågelunge vad är det för en jäkla kommentar 🤮

    Svara

      Det är en relevant fråga. Klarar man inte att köpa ett par slit-och-släng-jeans för att ha i trädgården utan proffesionell hjälp klarar man rimligen inte mycket.

      Svara

        Fast varför skulle hon inte klara det? Hon klarar ju det, hon klarade ju att köpa trädgårdsslang själv MEN hon VILL väl ha shoppinghjälp för att det är kul och för att det ska bli bra. Det är bra att hon skapar arbetstillfälle åt en ung tjej, stylisten är säkert tacksam för uppdraget. Sedan var det ju kanske inte slit och släng -jeans för att ha enbart i trädgården. Tänk vad ni hittar fel i allt, vänder allt till fel… måste vara påfrestande för IL, inte konstigt att hon blir osäker och ändrar sig och provar nya vägar när det klagas på ALLT hon gör, tragiskt.

        Svara

          Hur vet vi att hon köpte trädgårdsslangen HELT själv? 🤔 Bara för det stod så, betyder det ju inte att det var så 🤷

          Svara

      Relevant i det stora sammanhanget runt rikspajasen. Trist läge om man har en allvarlig matallergi och inte förstår vad man äter!
      Är blondinbella laktosintolerant? Hon var det för några år sedan, men det kanske har ändrats….

      Svara

      ”Ung tjej”???
      Isabella är en 30-årig kvinna. tvåbarnsmor, husägare, körkortsinnehavare, röstberättigad och årets business woman 2019!
      Hon är inte en mellanstadieflicka som blir retad på rasten. Hon ska tåla granskning.

      Svara

      Bittert skrivet. Tycker att inlägget var riktigt kul, det är ju verkligen underhållning med alla svängningar hos IL, vegan – inte vegan, vin – inte vin, spara -slösa, bry sig om miljön – strunta i miljön, social distansering – strunta i corona osv osv. En sann förebild för…vem?

      Svara

    Vi i pöblen har aldrig ätit på vita dukar i flera timmar, det är endast för fiiiiiiine dining.

    Svara

      ”Fajjn dajjning!”

      Svara

      Vi äter väl på tallrikar med bestick? Inte direkt på vita dukar?

      Svara

        Men du förstår ju vad som menas 😛

        Svara

          Vita dukar är väl knappast unikt för fine dining? De flesta gäster brukar också förstå vad det är dom äter

          Svara

            Ja det kanske är det, förstår man inte vad man äter och duken är vit då är det fine dining antar jag? tyvärr har jag aldrig ätit på fine dining för jag brukar fråga vad det är ifall jag inte vet

            Svara

        Fast det är väl hövligt bra att butiken tar in kläderna i dessa tider. Mindre folk som rör vid sakerna. Varför se allt så negativt?

        Svara

          Bor inte i Sverige men här på Irland så är det standard att en Personal Shopper som det kallas, samlar ihop kläder från flera butiker till ett provrum. Är det tex inne i ett stort köpcentra så har dom oftast en övergripande PS med eget kontor, lounge och provrum som har fri tillgång till samtliga butikers utbud. Kanske inte är lika vanligt hemma i Svea men här kan man se vanlisar (typ som jag då, bidragstagande mamma) köper sig en PS upplevelse som status-pryl.

          Svara

            Det finns i hufvudstaden.

            Svara

        Du ja, vi i överklassen äter PÅ vita dukar. Och vi förstår inte VAR den där maten är.

        Svara

      So fun!!!!

      Svara

    Så mycket som Bella konsumerat under sitt ”köpstopp” är mer än vad jag spenderat på 10 år.

    Svara

    Men låt henne leva sitt liv. Visserligen tjänar du ditt leverbröd pga andra människor men hur känns det egentligen? Som sagt det är du som sätter ribban för ditt kommentarsfält!

    Svara

      Ingen hindrar henne att ”leva sitt liv” Men tror du missat poängen med denna blogg.

      Svara

      Om man som du vill att alla bloggare/influencers ska få vara ifred och ”leva sitt liv” är det kanske det är läge att läsa någon annan blogg än denna, som ju bevakar bloggare/influencers.

      Svara

      Leverbröd 😂👌🏻

      Svara

        Hahaha, mums🤤

        Svara

        Är det nått i stil med paltbröd tror du?

        Svara

    Mest förvånad över att Bella fortfarande är intressant..

    Svara

      Så kan jag känna lite med dom flesta bloggare när jag läser… vad gör dom? Dom bara drar runt och i bästa fall har något ”spännande hemligt projekt” som alltid går ut på att försöka få mig att köpa plastiga mobilskal eller polyesterkläder i slutändan. Varför sitter jag och läser om främlingar när 100% av mina riktiga vänner lever intressantare liv?

      Svara

    Jag förespråkar då ugly-dining.

    Det är mat man vet vad det är, typ pizza och/eller choklad, man äter den företrädesvis i soffan. Det enda som liknar Bellas koncept är iof att man kan upprätthålla aktiviteten i flera timmar.

    Svara

      😂

      Svara

      Eller äter man sin ugly- dining i sängen, ännu bättre liksom 😍

      Svara

        När jag va ”ung” beställde jag hem pizza, köpte chips och godis, låg i sängen och tittade på ”du är vad du äter” medans jag åt.

        Det va tider det!

        Svara

          Anna Skipper? 🙂

          Svara

            Jajjemän!😍😂

            Svara

          Haha samma här! Jag och min bästa vän älskade att titta på ”tjockis-program” och vräka i oss pizza och godis. 🙂 Märklig kombination.

          Svara

          Det gjorde jag också! 😂

          Svara

          det gör jag fortfarande hahahaha, nu har jag dock bytt ut mot sveriges mästerkock, hela sverige bakar mm mm… älsk på den aktiviteten

          Svara

        Ja, man kanske ska levla upp till sängen….. du har något där helt klart!!

        Svara

          Jag lovar de kan inte bli bättre, kanske kan upplevas som ofräscht av en del men man behöver ju inte smula/slabba om man inte vill liksom 😀

          Svara

        Har aldrig förstått det där med att äta i sängen. Soffan har däremot fått agera matplats för ungefär 90% av måltiderna.

        Svara

          Haha äta i sängen händer att jag gör, sällan men det händer. Tycker det är lite ofräscht ska erkännas men ibland är jag väldigt lat bara. Men annars så är absolut soffan den plats där jag äter min mat. Imorgon kommer bli första gången sen 31 augusti förra året som jag äter mat vid matbordet😅

          Svara

            Jag är också lite lat när de kommer till den biten ibland, men min sambo är inte en sån som äter mat tillsammans med mig och då äter jag hellre ensam i sängen eller i soffan. Kan räkna på en hand hur många gånger jag har ätit vid vårt fina matbord som jag så himla mycket ville ha.. 🙄Älskar att du vet exakt när du åt vid bordet sist! Jag måste nog tyvärr lägga ner med säng och soffan ätande nu när mitt barn börjar bli lite mer medveten och äter vanlig mat, kan ju vara bra att han vet om att man äter vid matbordet kanske. 😂

            Svara

              Hur menar du att han inte är ”en sån” som äter med dig?

              Svara

                Alltså han har svårigheter med att äta tillsammans med andra pga av diverse diagnoser. Så vi lagar mat tillsammans men sitter i varit rum och äter.

                Svara

                  Låter trevligt

                  Svara

                    Alltså ibland önskar jag så klart att vi liksom skulle äta tillsammans men är rätt van efter några år så de går ingen nöd på mig. Passar på och äter god mat med andra familjemedlemmar när tillfälle ges och då njuter jag av de myset och stöket som kommer =)

                    Svara

                      Förstår. ❤️ Har också en sån familjemedlem.

    Helt ärligt så hade jag en bekant som för några år sedan var i usa och där blev hon utbjuden på ”fin-restaurang”. Och vad betecknar en sån? Jo, att man fick servett och bestick… enligt henne då. 😂🙈
    Vi har alla olika måttsatser. 🤗

    Svara

      Förstår inte varför det skulle vara något att gråtskratta åt…

      Svara

        Den mest överanvända emojis någonsin. 😂😂😂

        Svara

          😂😂😂😂😂😂

          Svara

      Jag hörde också en liknande kommentar av en kvinna hon sa något om ”vilken restaurang” och var eld och lågor över den och mannen som hade bjudit henne.

      Jag vet att den kvinnan har haft det riktigt svårt i livet, och att minsta vänliga gest är superstort för henne.

      Bra att hon får uppleva något fint, synd att hon överdriver (mäns) (för oss andra) ganska obetydliga handlingar och blir ett lätt offer…

      Svara

    Det här är ett elakt skrivet inlägg. Du hade kunnat skriva om de märkliga formuleringarna utan att låta som tjejen på skolgården som spelar tuff och hetsar de andra tjejerna att hoppa på någon. Som någon sa ovan, du sätter verkligen själv nivån på ditt kommentarsfält.

    Det är mer intressant att notera att Bella släppt fram en lång rad elaka kommentarer. Det gör hon bara för att få sympati hos övriga läsare. Saklig kritik släpps aldrig fram.

    Svara

    Det är helsnurrigt… och så onödigt av henne i dessa tider! Vi ska undvika alla onödiga resor, att resa in till city för att shoppa kläder när garderoben redan är full är en extrem onödig resa. Hon är som ett barn som inte vill växa upp…

    Svara

      Fast med onödiga resor menas ju främst mellan regioner och städer. Inte inom sin stad.

      Svara

        Igår reste jag till tvättstugan trots att jag bara skulle tvätta en maskin. Så onödigt.

        Svara

        Nja de har sagt inom kommunen också. Men det är nog mest pga kollekrivtrafiken, tror inte Bella åkte med den.

        Svara

        Det är inte konstigt att vi inte får stopp på spridningen när folk resonerar som du.

        Svara

          Strategin har aldrig varit att få stopp på spridningen.

          Svara

      I Växjö stad fortgår allt som vanligt. Gamla människor ( över 70) ute och shoppar på Samarkand som shopping center heter. Barnfamiljer inne i stan. Ser ingen skillnad.

      Svara

    Är det någon som är förvånad.
    Jag ser två alternativ:
    1. hon är lyckligt omedveten om hur motsägelsefullt hennes beteende är
    2. hon har fortsatt enligt tidigare plan med diverse provokativa inlägg.

    Det är nog en hårfin balansgång mellan dessa två alternativen tror jag

    Svara

      Övertygad om nr 2, ingen tvekan! Det där kan hon ju i sömnen, varför bryta det koncept som gjort henne rik och känd etc? 🙂

      Svara

        Ja, Bella är en riktig retsticka som behandlar sina följare som dumma får som hon kan lura dit hon vill.
        Det har hon ju faktiskt erkänt flera gånger.
        ”Framåt lunch, skrev hon något gulligt och fint som boostade människor – så att alla skulle ÄLSKA henne.
        Vid 16-tiden, då alla var låga på blodsocker och längtade hem, skrev hon något provocerande, för att väcka upp folk och att de skulle göra ett aktiv svar och skriva någon kommentar.”
        Referat från Bellas föreläsning om bloggande 2014

        Svara

          Tror inte det är många som blir lurade av Bella. Den enda hon lurar är sig själv. Det är synd om henne.

          Svara

            Uppenbart finns det ju en del styrkekramskufar till kvinnor (de som nu försvarar Bellas ljugande om Elloskläderna), som blir lurade, och tydligen gärna låter sig luras. De som svamlar om hur de älskar ”den äkta Bella” och hittar på allehanda ursäkter för hennes märkliga beteende…

            Svara

              Du har rätt det finns en liten klick människor som tror på allt hon säger. De som svamlar om hur de älskar den äkta Bella lurar också sig själva. Antingen vill de själva leva Bellas påhittade liv och ser att det är möjligt eftersom Bella gör det. Eller så vill de att Bella ska vara någon hon aldrig kommer att kunna vara.
              Oavsett är det en enda stor lura-sig-själv orgie.

              Svara

                Kommer att tänka på Hasse & Tages sketch om Robert Lind i Kramfors (ny unga får googla).
                Finns på Youtube. Obetalbart.
                Tror du på Gud?
                Nej, Löwengrip, jag tror på Isabella Löwengrip på Lidingö.
                Är det någon du känner?
                Nej, men jag tror på henne.

                Svara

                  Vet vilken du menar och ja kunde lika gärna handla om IL.

                  Svara

    Cirkusen kring ellos samarbetet fortsätter. Nu påstår Bella att Ellos gett henne informationen att kjolen var i silke. Troligt? Allt är ju så dumt. Dessutom fylls kommentarerna med folk som hejar på Bella i detta. För det är ju ändå den dumma konsumenten som har ansvaret. Ju!! Inte alls Bella, och att hon inte känner skillnad på en polyesterkjol och silkeskjol är inget konstigt. Eller att hon tror att en silkeskjol kostar 300 spänn. Jag skulle på riktigt vilja veta, är hon så dum? Eller spelar hon?

    Svara

      Utan att ta Bella i försvar så ser jag det inte som otroligt att Ellos var medveten om detta och eventuellt till och med stod för informationen🤷‍♂️ till en början fanns inte information om materialen på hemsidan utan det kom upp efter att folk ifrågasatte detta.

      Svara

        Det fråntar inte IL ansvaret att själv kontrollera vad plaggen är gjorda av.

        Svara

          Som sagt, tar henne inte i försvar.

          Svara

            Det var inte heller det jag menade. Men jag tror inte ett dugg på att Ellos skulle ha vilselett henne. Det finns i Sverige lagkrav på märkning av textiliers sammansättning som ska vara väl synlig på både plagget och emballaget. Det är bara pinsamt att läsa IL bortförklaringar.

            Svara

      Det fanns väl en etikett i dessa plagg hon själv hade på sig och ägde? Stylein, är inte Bella delägare i det bolaget? Det var hennes egen kollektion som hon tagit fram och hon påstår att hon inte vet…hon hänvisar till Ellos. Tillåt mig skratta. Vald till Sveriges mäktigaste affärskvinna kan inte läsa en etikett och göra korrekta reklaminlägg. Tillåt mig skratta. Möjligen borde hon bli vald till Sveriges största fuskare av reklaminlägg. Äras bör den som äras kan.

      Svara

        Vill minnas att Stylein var en av investeringarna som Nordic Tech House gjorde när de lekte riskkapitalister.
        Så Bella var indirekt delägare i Stylein och gjorde samarbeten med företaget.
        NTH ”investerade” i företag (utöver Stylein t ex Cellaviva, Brandbassador, Guldkula, Hermine Hold och FitnessCollecion) i huvudsak i utbyte mot den exponering man utlovade i Bellas sociala medier.

        Svara

      Silke låter bättre än polyester.
      Merinoull och kashmir låter bättre än syntet- och konstfiber.
      Eftersom Bella betraktar sina följare som dumma får (se ovan) så tänkte hon väl att det inte spelar någon roll om hon stretchar sanningen när det gäller produktbeskrivningen. Vem läser på lappen som sitter på kläderna?
      Bara det låter bra får det gärna vara ljug. Går det så går det. Denna gång gick det alltså inte men Bella verkar inte så ledsen för det. Det var inte ens hennes eget fel för andra lurade henne.
      Ingen skam i kroppen. Men det vet vi ju.

      Svara

      Kommentarerna på Instagram är häpnandsväckande. Mängder som anser att hon inte har något ansvar. Är svenska kvinnor så naiva? Och varför svarade hon inte RO?

      Svara

        Som någon säger, har hon informationen som Ellos skickat så har hon ju nån typ av bevis. Även om jag kan tycka att hon borde veta skillnad på silke och polyester.
        Så även om ellos nu lurat henne så har väl hon ett ansvar att ifrågasätta.
        Kan ett företag komma och säga precis vad som helst och hon bara kör på? Det är ju ändå hennes varumärke som står på spel. Låter jättekonstigt. Men den här floppen med rakapparaten och hörlurarna tyder ju inte på att det finns någon kontroll riktigt. Men jag fattar inte att hon själv inte inser att hennes trovärdighet som influencer tar sjukt mycket stryk. Det är ju det som blir effekten. Så det är mest hon själv som förlorar.

        Svara

          Håller med. I flera år har hon menat att all denna uppmärksamhet hon har fått via sina provokationer och falskheter skulle kunna omvandlas till betalande kunder. Det kanske det gjorde i början men när hon sedan också dumförklarade sina målgrupper så är det självklart att dessa betalande kunder försvann. Hennes trovärdighet som influencer var artificiell och under hösten föll äntligen luftslottet.

          Svara

        Tror inte att alla är naiva. Det är hängivna fans som försvarar sin idol. I det läget rinner ofta förnuftet ut genom öronen och kvar finns bara en massa känslor.

        Svara

      Om man som Bella står som frontfigur för en hel kollektion, tillsammans med Ellos, då borde man sätta sig in i vilka plagg men marknadsför. Hon fick säkert väldigt bra betalt för detta.

      Svara

    Stylisten kanske bad personalen hänga in plaggen färdigt pga coronan och smittorisken. Resten av inlägget förstod jag faktiskt inte.
    Skulle du inte försöka tagga ner med såna här inlägg, för att höja nivån på kommentarerna?

    Svara

    Hennes blogg visar ännu en gång på en uppmärksamhetstörstande person som vill känna sig viktig. Uppenbart för att få samarbeten igen. Plötsligt visar hon upp att hon får matbud. Plötsligt visar hon upp nya exklusiva ringar. Plötsligt visar hon upp ännu en icke färdig pool. Inte ett ord om att hon blivit fälld av RO igen. Återigen stylist och fotograf. Återigen negligerar hon Folkhälsomyndighetens rekommendationer trots hon angivet att hon är i karantän. Och Marisol ställer upp men gör samtidigt miner när hon filmas. IL fiskar febrilt efter att få nya samarbeten. Samtidigt som hon gör reklam för Löwengrips produkter utan att reklammarkera. Obehagligt är det för många imponeras även om antalet följare minskar och kritiska kommentarer släpps fram. Dessa ytterligheter och svägningar är creepy.

    Svara

      Hon kommenterar RO på Instagram men bara genom att skylla ifrån sig.
      Får massor med stöttande kommentarer om att det inte är så farligt att hon bluffade om kläderna.
      Vad är väl en fällning av RO? Så förnedrande, skämmig och alldeles underbar för att få uppmärksamhet!
      Bella kämpar sig tillbaka upp på banan. Så mycket för ett eller två sabbatsår 🙂

      Svara

      Isabella är som den galna egocentrerade huvudpersonen i Haters back off. Totalt världsfrånvänd och tror hon är bäst på allt.

      Svara

    Tror också att det kan ha med hennes diagnos att göra men att hon försöker få det att framstå som att det är pga att hon är en power woman i stället.

    Svara

      Ja det är rätt så tufft att fläka ut till höger och vänster att man inte ”fungerar som andra” det är lätt att övertala sig själv att man gör det för andra orsaker. Men jag tycker ändå att Isabella är öppen med de anpassningar som hon väljer att göra för att det ska fungera för henne, hon skriver ofta om att hon inte fixar att få i affärer och dyl.

      Svara

    Isabella har Inga ADHD, hon fick aldrig den diagnos. Det va en en släkting av henne som sagt en dag att hon kanske hade det och hon tyckte att detta skulle få uppmärksamhet om hon började säger det. Och så blev det. Allt är påhittat och jag vet vad jag snackar om. Ni kan be henne att bevisa att hon ha Adhd det och hon kommer aldrig göra det för hon ha inte det. Det kan ta flera år många och undersökningar till man få den diagnosen.

    Svara

      Det är många som misstänkt att Bellas ADHD-diagnos är ett av hennes hittepå. Däremot är den kanske inte helt osannolik ändå. Många influencers och entreprenörer har dessa drag av rastlöshet och överaktivitet. Superkrafter 🙂
      Men Bellas beteende kan förstås ha andra diagnoser också fast det ska vi inte spekulera kring här.

      Svara

        Nej gud nej! Inga spekulationer om Blondinbellas eventuella psykopatiska tendenser men gärna elaka gliringar om att hon inte kan tugga sin egen mat…. Men bara om ägarinnan av den här bloggen sanktionerar det.

        Svara

        Vilket skitsnack, att många entreprenörer har drag av rastlöshet och överaktivitet. Det är både förminskande och helt fel.
        Entreprenörer har däremot en betydligt starkare drivkraft att genomföra saker och nå sina mål. De har även förmågan att göra fler saker samtidigt och hoppar ofta mellan olika spår. Sedan är de enormt fokuserade och ofta pålästa och kunniga i sitt område.

        Svara

          Grattis! Jag förmodar att du själv anser dig vara en av dessa supermänniskor.
          Med eller utan diagnos 🙂

          Svara

            Vad fick dig att dra den slutsatsen? Eller blir du triggad av att du själv är en soffpotatis? Eller du kanske helt enkelt bara är avis på alla som du tycker lyckas bättre än du?
            Du har ingen aning om vem jag är och vad jag är bra på.
            Du däremot verkar ha problem med läsförståelsen.

            Svara

          😂

          Svara

      Men Bella har ju provat olika medicineringar för sin adhd tex adhd medicinen strattera, och även gått i terapi så visst måste hon fått en diagnos ändå?

      Svara

        Hur vet du att det är sant? För att Bella har skrivit det? Det kan vara helt påhittat från hennes sida.

        Svara

      Hej, kan inte tala för Bella men det behöver inte ta flera år för en ADHD utredning. Jag bestämde mig i april för några år sen att ”nu är det nog att må så här” och gick först till min läkare, fick remiss till psykiatrin, blev inkallad men då jag har fulltids arbete så klassades jag som fungerande trots stark misstanke om ADHD och kunde inte få en utredning där utan blev hänvisad till privat utredning, fick tid privat juni och fick min diagnos på dagen efter 12h utredning så det tar inte alltid så lång tid (men har man inte ekonomi att göra det privat kan det absolut göra det).

      Svara

        Fick du medicin för ADHD?

        Svara

    Vet inte om det efterfrågats tidigare men Camilla, kan du snälla göra ett inlägg om den försvunna Sandra?
    Jag har ingen koppling till henne men är så stressad över vad som kan ha hänt henne 😭

    Svara

      Är hon influencer?

      Svara

      Blir du också stressad över andra människor som försvinner?

      Svara

      Det är ju många människor som försvinner hela tiden.

      Svara

      Jättesorgligt och jag hoppas att hon hittas vid liv. Men ska Camilla börja göra inlägg om alla som missing people letar?

      Med tanke på rapporteringen om Sandra i media så har nog få undgått att hon söks.

      Svara

      Känns ärligt talat helt orimligt, det är många som försvinner varje år och Sandra verkar ha dokumenterad ohälsa så risken är stor att hon själv valt att försvinna. Det känns inte som om det gör skillnad om det lyfts här.

      Svara

    Men gud… Fy vad pinsamt. Uppenbart att hon provocerar och törstar så efter hennes ”exklusiva” livsstil tillbaka. Ingen jag känner som har gott om pengar beter sig sådär. Ingen. Ryser så pinsamt. Och sen är jag tyvärr illa tvungen att hålla med om att det låter som en fyraåring skrivit förklaringen av fine dining. Givetvis vet du vad det är, de förklarar detta rätt ingående oftast.

    Det blir tyvärr alldeles för uppenbart att Bella är fattig själsligt, att hon provocerar, att hon suktar efter att vara rik och känd och tillhöra statuskretsarna – med problemet att hon är så desperat och dum så hon inte passar in. Det blir också tydligt att hon nu skriver sin blogg själv och misslyckas katastrofalt – beskrivningen av fine dining kommer hemsöka mig 😄 aja, känns ju som spiken i kistan. Bella är passé

    Svara

    Alla hennes kommentarer moddas ju, så det är väl en del i konceptet att släppa igenom de där. Eller så skriver Isabella och någon hjälpreda alla elaka kommentarer själv.

    Svara

      Det har de gjort förr….

      Svara

    Hur gammal är din son?

    Svara

    Vilka är de här styrkekramarna i Bellas kommentarsfält? Hur sjutton resonerar de? Inte fan köper man en diamantring som sen visar sig vara gjord av glasbitar . Tror knappast att argumentet ”men den ser i alla fall ut som en diamant ring” duger att komma med som förklaring från försäljaren. Förövrigt verkar Bella kämpa för att hålla näsan över vattnet med gamla bilder from the glory days ,mer och mer skrytinlägg samt provokationer. Såååå många klänningar har jag och titta vilka dyra ringar. Hennes nya hobby är auktioner men det glömde hon visst ganska snabbt för det vore ju fräsigt att spela golf för det ger fiiiinfolksstatus. Känns även som om hon är på god väg in i samarbeteskarusellen igen. Gissar att snart duger inte Mamma Scan och pulvermos längre…. Ärkepucko är bara förnamnet. Hejjjjja!!!

    Svara

      Haha, exakt så anonymous.
      Fattar inte att folk inte genomskådar henne. Folk är så obotligt obehandlingsbart naiva.

      Svara

    Du tycker det är elakt att håna Bellas divalater men att spekulera i att hon skulle ha autism är fullt rimligt och trevligt? Okej.

    Svara

    Fast lite skillnad på autism och adhd. Min dotter som fyller 14 iår har adhd plus flertalet mer funktionsnedsättningar, diagnoser(ogillar ordet funktionsvariation) . Hon har inga som helst problem gå runt känna och leta kläder. Så olika från olika personer och olika variationer med. Det som fungerar för er fungerar inte alls hos oss. En Npf diagnos är individuell och alls har olika mycket och olika problematik. Behöver därför olika strategier.

    Svara

      Men hur vet man då att ens problem beror på ens diagnos istället för personlighetsdrag som är unika hos varje människa? Jag som inte har en fastställd diagnos kan också tycka att vissa saker är jobbiga, men jag har blivit uppfostrad som så att jobbiga saker ingår i livet och jag får vackert göra dessa ändå.
      Min mans bror har en mild asperger, den mildaste i skalan, och jag är rätt less på den kravlösa tillvaron som har kommit efter att han fick sin diagnos. Han kan bara hänvisa till att någonting låter jobbigt så slipper han göra det. Han behöver endast ägna sig åt det han själv känner är meningsfullt, och någon hushållsarbete hör inte dit. Att få hjälp av honom någon gång är smått omöjligt.

      Svara

    Har hon sålt ryggan tro😝

    Svara

      Han hon skulle gå på vandring med försvann snabbt mot horisonten när han såg hur landet låg … Dags för nästa 60-plussare!

      Svara

    Så mycket petitessinlägg om Bella. Att kläder hängt i provrummet om hon är ute med nån sorts professionell stylist kan väl knappast vara nåt att hetsa upp sig över.

    Svara

    Jag har varit igenom en utbrändhet och får ångestattacker av att vara i butiker pga för många beslut som behöver tas. Min hjärna klarar helt enkelt inte av det. Om man dessutom lider av torgskräck så är det nog väldigt skönt att allt är förberett när man kommer till butik. Jag vet att jag skulle uppskatta det mycket och om det gick skulle jag gärna betala en extra slant för det.
    I övrigt instämmer jag med fler här i fältet, din ton är onödigt raljant.

    Svara

      Absolut Maria, det förstår vi.
      Men nu har ju Bella en stylist som sköter den utmattande uppgiften att hämta kläderna. Så det faller liksom på att Bella fortfarande inte är involverad i att behöva bära kläderna till provhytten. Hon vill bara att alla ska förstå att hon fortfarande får very special treatment för att hon är så käääänd och vip.

      Svara

    Bella börjar mer och mer påminna om Booken. Vill så gärna vara känd och framgångsrik men förstår inte att det krävs vissa egenskaper för att nå dit, egenskaper ingen av dessa 2 besitter.

    Under Bellas ’luftslotts’period satt jag med popcorn och följde detta drama med fascination och bara väntade på kraschen. Nu när den är ett faktum tycker jag bara att hon är så oerhört tragisk. Får nästan lite moderskänslor, varför tar ingen hand om henne och hindrar henne från att göra bort sig gång på gång?

    Svara

    Men är det så farligt att få kläderna inhängda i provrummet?
    Jättemånga ställen, som inte är speciellt fancy från början, har ju redan den här servicen. Personalen ser att man plockar kläder, de kommer fram och frågar om de ska ”starta” ett provrum åt en. Man svarar ja, de tar kläderna, hänger in dem och märker provrummet med ditt namn.
    När du plockat på dig lite fler kläder kommer de fram igen och tar och hänger in dem.
    Har ni aldrig varit med om det?

    Svara

      Haha nej, låter som en dröm! Men antar att det är lite dyrare ställen…

      Svara

      Jag förstår inte heller allt ståhej om att få kläderna in i provrummet för det händer mig ofta också och det är så skönt 😅 Kanske folk reagerar på hon inte skulle handla på ett år för några veckor sen och så nu detta? Men är vi inte vana vid detta nu att Bella svänger snabbt i sina åsikter/hållningar?

      Svara

      Vanligt i USA även på de billigare kedjorna. Aldrig sett det i Sverige. Här får man vara glad om expediten inte himlar med ögonen åt en för att man avbröt hennes privata samtal med att vilja betala.

      Svara

        På Cos hänger de in kläderna man vill prova i ett provrum..

        Svara

    Bella har ingen fastställd diagnos.
    Och med tanke på allt hennes tramsiga skryt tidigare om vip-behandling hit och dit så är det solklart ett återfall i ”försök att vara märkvärdig”

    Annars hade hon varit supertydlig med att kläderna hängdes in i provhytten pga corona eller något annat.

    Svara

      Hon har skrivit att hon har asperger/autism och adhd. Aldrig i livet att hon har de neuropsykiatriska funktionsnedsättningarna.

      Jag har träffat barn som har dubbla diagnoser m.m. och de får allvarliga problem med skolgången väldigt tidigt.

      Isabellas problem är av en annan natur.

      Svara

    Oj, här gick jag in för att läsa om någon svarat mig så är en massa kommentarer (även min) borta.. Tidigare stod det alltid ”Borttagen kommentar” om det var opassande men kan inte se det heller, är det så nu saker bara raderas utan att det står så? 😊

    Svara

      Även min kommentar om att diskussionen raderats togs bort. Bloggägaren verkar vara väldigt känsligt mot kritik idag. Bara kritik mot Blondinbella tillåts. Jag kritiserade formuleringen i det här inlägget men det fick inte stå kvar. Jag är i ärlighetens namn jöklig sugen på att skapa en instagram där man fritt kan få kritisera hur ägaren till den här bloggen uttrycker sig ibland… hon sätter onekligen verkligen nivån för kommentarerna här.

      Svara

        Det är helt okej för mig om min kommentar tas bort, men då ser jag hellre det står det är borttaget än bara försvinner. Jag kritiserade varken Bella eller någon, jag förklarade bara i en tråd i detta inlägget om att ADHD utredning inte alltid tar lång tid som ett svar till någon, jag såg bara inget fel i den tråden när jag svarade och det kanske spårade ur innan jag hann se det, blev bara lite lustig känsla när det var helt borta😊

        Svara

          Jag undrar om det var min kommentar som det hamnade svar på för den är helt borta, skrev om diagnoser och hur vi hanterar shopping med min son. Det är så sorgligt att mina kommentarer alltid tas bort när de handlar om behovet av anpassningar i vardagen. Och jag köper inte snacket om att man inte ska diagnostisera andra, det finns alltid massor av kommentarer som hånar Isabellas diagnoser och dom får stå kvar

          Svara

      Camillas blogg och hon väljer vad som ska raderas. Inget som behöver ifrågasättas.

      Svara

        Självklart får hon göra vad hon vill med sin blogg. Men ska hon ha någon som helst trovärdighet som granskare av sociala medier bör hon ta emot kritik och bemöta den snarare än att agera precis som de hon själv kritiserar.

        Svara

    Det går ju inte att ta Bella på allvar. Hon är bara fake och tragisk. Hennes vilja att synas till varje pris och leka framgångsrik businesskvinna är så pinsam. Att hon dessutom ser ner på sin ”lättlurade” följare gör henne 100 % osympatisk, men sen har hon varken vänner eller någon vidare kontakt med sin familj heller. VEM kan vara avundsjuk på det?!?

    Svara

    Men 💤 på Bella. Hon har ju faktiskt möjligheten att få ett bra liv och bra nystart med barnen i det nya huset. Men åter igen klarar hon inte att vara ifrån, vad hon tycker är lyx. Och lögnerna börjar igen och inga pengar finns. Pinsamt.

    Hon skämmer bara ut sig genom att leka rik. 🤦‍♀️

    Svara

    Verkar ju även som om hon vill träffa och ha relation med en framgångsrik man, men som hon beter sig, skämmer ut sig genom sitt skryt med pengar, och får sig själv att framstå lika viktig och drottningen så drar nog alla dessa killar direkt.
    Om hon var med jordnära och äkta skulle hon ha större chans, tror jag, att hitta och hålla kvar dessa killars intresse

    Svara

      Eller så spelar man nyrik för att fånga nån liknande *blink*

      Svara

        Jo fast dem som har erfarenhet och på riktigt hänger i dem rika kretsarna ser nog ner på dessa ”nyrika” personer som försöker spela viktiga i sina sociala medier.

        Svara

    Intressant att hon får ha barnen på förskola när hon är ledig……… 😣

    Svara

    What? Vem vill inte slippa 90 min dötid samt känna sig exklusiv?! Skulle välja det alla gånger om jag kunde! Vilket vem som helst kan som bokar personal shopping hos vilken butik som helst.

    Svara

    Fast varför pratar hon fortfarande svengelska?😅

    Svara

      För att hon använde uttrycket fine dining, eller vad?

      Svara

    Two words: Excelarket is back! Ok tre då!

    och det funkar. Får folk att gå igång osv osv…

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.