Det händer på Instagram och Instastory

Oklart vad det här inlägget handlar om…
Kanske om att Anna har koll på vem som lajkar kritiska inlägg?

SÅ snygga träningskläder Stronger har!!
Vem vill inte träna iklädd avokado, liksom? 😉   

Snart, snart, snart tror jag vi kommer få se ett kungligt sprättben på Instagram!
Handen på höften sitter som en smäck redan!

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bort med kungahuset

  Svara

   Aldrig

   Svara

    Bort med Anna Boooooook

    Svara

    Jag älskar kungen och Victoria 😍

    Svara

     Varför älskar du kungen och Viktoria?

     Svara

      För att de är riktigt bra, professionella och politiskt neutrala företrädare för Sverige. Jag hade t.ex. föredragit att Victoria representerade Sverige framför Stefan Löfven varje dag i veckan.

      Svara

     Har inget emot dem som personer, verkar trevliga och bra på sina jobb. MEN det är lite av en hederskultur vi upprätthåller när kungabarnen föds in i sitt yrke, påpassas hela sina liv OCH måste be kungen om lov när de vill gifta sig. Även om de kan välja bort och avsäga sig det kungliga så är det nog inte så lätt att göra just det.

     Svara

      Men fortfarande väldigt mycket lättare att vara född kunglig och avsäga sig det kungliga än att födas ickekunglig och bestämma sig för att bli kunglig. 🙂 Det är ett privilegium att ha möjlighet att välja antingen eller.

      Svara

   Som ger Sverige en levande historia!

   Svara

    Fast… Att vara emot det nutida kungahuset betyder inte att man motsätter sig svensk tidigare historia?

    Svara

     S skrev ju faktiskt ”levande”.

     Svara

   Never ever and ever!!!!

   Svara

   Håller med!

   Svara

   Aldrig!

   Svara

   Nej modernisera kungahuset

   Kungahuset på entreprenad – Billigast vinner!

   Svara

    Offentlig upphandling!

    Svara

    Ja visst vore det mycket roligare med en Trump?

    Svara

  Hade det varit kungen i avokadokläderna istället hade jag varit nöjd 🥑

  Svara

  Kungen klart tjusig! Grattis!

  Svara

   Bara att gratulera kungen till att hans garderob av kostymer och uniformer fortfarande är fullt gångbar. Men så är det också fina plagg – kostymerna lät han oftast sy upp hos Götrich.
   Inte många män i hans ålder som har samma mått som för 20-30 år sedan 🙂

   Svara

  Bookens svar på ’kritiska’ kommentarer är så sjukt roliga. Hur kan man blir så upprörd varje gång ngn ställer en fråga eller påpekar ngt? Om det nu är så viktigt för henne att ’ ha rätt’ – varför fortsätta ljuga, photoshoppa och hitta på?
  Människan är på riktigt inte helt stabil.

  Svara

   Hon har gjort flera inlägg om att bilden är nytagen och att anklagelserna är falska. Hade det inte varit lättare att bara ta en bild med till exempel dagens tidning för att bevisa att att det faktiskt är så hon ser ut nu?

   Svara

    Det är kanske från den dagen men med den gamla telefonen (den med snygg- och smalfilter) pga att den var trasig 😀

    Svara

     Hon kan ju också bara ha printscreenat den den dagen?

     Svara

      Det var ju inte helt länge sen hon dök upp i något TV program?
      Som sändes live?

      Svara

    Fast hon ser inte ut så nu. Det är ett väldigt vinklat och tillfixat foto. Hon är mycket större nu. Och istället för att bara erkänna det och säga att det är ok så börjar hon tjafsa.
    Hon säger att hon är så nöjd med sin kropp nu, ändå kan hon inte posta hur hon verkligen ser ut.

    Svara

     Eller så kan hon ju bara ignorera främligen, istället för att tillägna hen en hel arg bok om att hon absolut inte är större än på bilen, vilket bara blir komiskt och tragiskt.

     Svara

   Hon fixade naglarna och i serien med bilder på Instagram har hon tokmycket filter på första bilden, men någon bild senare där hon har munskydd antar jag att filtret inte fungerade eftersom hon täcker halva ansiktet. Så jävla roligt när det blir så uppenbart. 😄

   Svara

    Book-mycket filter.

    Svara

     Varför har hon en header från när hon var typ 12???

     Svara

   Ja jag fattar inte hur hon lägga så mycket energi på en kommentar. Visst, de är inte alltid trevliga, men det är ju i princip noveller hon svarar med.

   Svara

   Egentligen inget nytt när det gäller Bookis. Allt går i spinn år efter år. Utgångspunkten är alltid att hon ska ha ”nystart”, skita i allas åsikter och må såååå bra men det lyckas liksom alltid gå käpprätt åt h-vete 😊

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

   Folk kanske kan låta bli att kommentera folks vikt! Hennes är klart ett känsligt ämne!

   Svara

    Nu var det ju nästan som att hon bad om det när hon lägger upp 8 stycken före- och efterbilder iof.
    Om det nu bara handlade om hennes psykiska mående kunde hon valt annat fokus själv.

    Svara

    Hon la upp en lång post om sin vikt och hur nöjd hon är, men postar inte fotobok hur hon verkligen ser ut och då kommenterar folk på det.

    Svara

     Men måste de verkligen kommentera då? Hon tycker uppenbarligen det är väldigt jobbigt och vara tjock och lider över och avra det, kan inte alla bara låta henne vara och sluta kommentera hennes vikt/utseende

     Svara

      Fast vill man inte ha kommentar om utseendet så tycker inte jag att man lägger ut bilder och text som direkt refererar till just sitt utseende. Alla bilder hon lägger ut på sig själv är ju bilder för att visa upp sig. Vi icke så utseendefixerade lägger ju inte sådana bilder.

      Svara

       Eller så skiter man i o kommentera om det inte är något snällt 🙂

       Svara

  ”Så fräscht med vita kanter”

  Svara

   Undrar på riktigt.
   Hur ser den vita kanten ut efter 10 tvättar?

   Svara

    Tvättar man och sköter dem rätt så är de nog lika fina.

    Svara

  Vill du ha de de absolut mest vedervärdiga träningskläderna på marknaden just nu?!
  Look no further!

  Svara

   Köpte ett par i typ vinrött utan mönster. Snygga men fasen så obekväma att träna i.

   Svara

  Det spelar väl ingen roll att bilden är nytagen, det är ju alla filter och hur man tom ser på hur gardinerna är böjda i bakgrunden på Booken att det är en retuscherad bild. Men hon har ju rätt i SAK om NÄR bilden var tagen.

  Svara

   Såg Anna på andra chansen i Eskilstuna sista februari och hon såg inte ut så där då. Blir så komiskt när hon skriver på dina bilder att hon inte vill belysa vikten med bilderna utan hur bra hon mår nu. Om hon nu mår så bra varför inte visa sig som hon är?

   Svara

    Svara

     Hon är jättefin där. Men blir så löjligt att förneka att det är så man ser ut.

     Svara

      Absolut! Hon är fin där. Så jag förstår inte varför hon ska hålla på och retuschera och ha så mkt filter och sedan ljuga om det.

      Svara

       Tänkte likadant. Tänk om hon kunde se hur vacker hon är,vara stolt över sin kropp och faktiskt visa upp det utan att använda filter som gör den smalare. Hon skulle ju kunna bli mer framgångsrik inom Body Positivity(? Visst finns den genren?). Hennes följare skulle kunna känna sig stärkta av hennes inlägg och det kanske kan ge henne en bättre självkänsla. Det måste vara hemskt jobbigt att pendla mellan så starka känslor som hon verkar ha utifrån inlägg och tidningsintervjuer.

       Obs. att jag inte kommit över hur hon hanterat sina barns domar och det hemska öknamnet hon gav offret. Med ett större lugn i andra delar av livet kanske hon kan få insikt i sitt dåliga beteende i sådana frågor.

       Svara

        Håller med om i stort sett allt. Men rätt ska vara rätt, det var inte offret hon gav öknamnet utan en person som var inne och kommenterade runt fallet.

        Svara

         Det hade jag fått om bakfoten. Tack!

         Svara

       Hon mår nog ganska dåligt över att ha ”misslyckats” med vikten och gått upp igen och lever i förnekelse för hon skäms. Tycker synd om henne och önskar alla kunde låta henne vara 😣 hon är jävligt ocharmig men ändå, hon kämpar med sin självbild liksom.

       Svara

    Hon mår nog ganska dåligt över att ha ”misslyckats” med vikten och gått upp igen och lever i förnekelse för hon skäms. Tycker synd om henne och önskar alla kunde låta henne vara 😣 hon är jävligt ocharmig men ändå, hon kämpar med sin självbild liksom.

    Svara

   Ja, man blir matt av Bookens resonemang. Det vore ju enklare att bara stå upp för att hon använder filter och photoshop. Eller lägga ut ärliga bilder, som faktiskt visar att hon är en vacker, mogen kvinna på 50 år. Inte en tonåring med dockansikte.
   Och som hon hänger ut personer som vågar antyda att bilderna är manipulerade, det är knepigt minst sagt.

   Hon är vacker på Aftonbladet bilden och hon ser lycklig ut. Men på Instagram får man intrycket av någon som inte alls mår bra. Som har en komplicerad relation med sin egen kropp och kanske låg självkänsla. Om hon var glad, lycklig och nöjd i sig själv vore det väl bara att lägga ut en dagsfärsk omanipulerad bild på sig själv och säga ”här är jag”.

   Svara

   Jag såg Anna irl häromdagen och hon är jättesnygg och fräsch men hon såg inte riktigt ut som på bilden men det tycker jag inte mina vänner och bekanta gör heller och troligtvis inte jag heller på de bilder man delar på sociala medier. Jag har sett Camilla irl också och hon ser inte heller ut som på bilderna här på bloggen.

   Svara

    Sasshhhhhyyyyy! 😂😂😂
    Avslöja inte att jag inte alltid ser ut som på min banner med tanke på att jag bygger hela min karriär på den.

    Svara

     Sorry jag tänkte inte på det.

     Svara

      Tänk om man kunde köpa olika hattar med tillhörande ”filter-flor”? Så man faktiskt KAN ha sitt Instagramfilter in real life! Hallå Draknästet!!! 🥳🍾💪🏻🦄

      Svara

       Tack så himla mycket CC för att du förstorat inlägget.
       Jag kan läsa nu 🙂

       Svara

  Har beställt avokado-tightsen, kunde inte låta bli 🤪

  Svara

  Om man svajpar bilderna på Booken i det inlägget så har hon alltså också lagt ut bilder på vem som har lajkat andras ifrågasättande kommentar. Alltså vem gör så????

  Svara

   Jag blev blockad av Book efter att ha skrivit en ifrågasättande kommentar till Läckberg som Läckberg svarade på. Booken var inne i kommentarsfältet då så hon passade uppenbarligen på att blocka människor som hon inte höll med som en extra säkerhetsåtgärd 💪

   Svara

    😅😂🤣

    Svara

    Är ju ett heltidsarbete för henne 🙈

    Svara

     Vill inte vara dryg men har hon verkligen så mycket annat för sig?

     Svara

    Jag har också blivit blockad märkte jag nu, skrev en kommentar (som varken var arg, taskig, eller elak utan bara egen kort tanke ang en story), har man kommentarsfältet på storyn kvar så måste man väl få kommentera? Så lustigt, jag som ändå tycker om Anna, likar lite inlägg här å var och känner att jag tycker lite synd att hon blir så påhoppad. Men samtidigt så är det väldigt lustigt med all energi hon lägger på sina kommentarer och alltid försvarar sig själv osv.

    Svara

    Jag blev blockad för att jag likade en kommentar som inte höll med Book. Hon sittet alltså pch går igeom hundratals konton och kommenterar varje vecka och måste ha blockat halva Sveriges Instagram konton. Men samtidigt är hennes konto offentligt så alla kan se hennes konto i alla fall…. Ibland i sina livesändningar på Insta så säger hon väldigt syrligt hej till alla som tittar men inte följer henne haha!

    Svara

  Strongers träningskläder med det vita strecket börjar bli likadant som med Daniel Wellington och iDeal of Sweden. Ett riktigt lågvattenmärke/trash.

  Svara

   Fast jag gillar hur Stronger sitter, passformen är bra och dom är apsköna att ha på sig. Har provat att köpa Gymshark två gånger och blivit besviken båda gångerna. Känns inte sköna mot huden framförallt och sedan är storlekarna oberäkneliga.

   Svara

    Tycker du? Jag upplever Strongers kläder som plastiga, obekväma och genomskinliga 🙁

    Svara

     Har inte testat de själv. Men Helen Thorsgården lovordar ju de i sina samarbeten på Youtube. Lite kul att ändå att man ser att hon måste dra ner tröjan, då den glider upp på magen i sina vloggar…. Så de verkar ju inte sitta på sin plats?

     Svara

      Anne menar du att du litar på en influenser som säger att en vara är bra?
      Dom får ju betalt för att säga just det?

      Svara

     Håller med! Oerhört irriterande med tights som åker ner ett par cm i grenen så fort man faktiskt tränar i dom

     Svara

    Jag gillar dem också, särskilt träningsbyxorna och smträningstopparna!

    Svara

    Strongers träningstights är otroligt sköna och sitter på plats. Äger två par tights och en sport-bh därifrån och kan inte vara mer än nöjd 😊

    Svara

    APsköna?

    Svara

   Tips på träningstights för folk med timlgasfigur? Har stor rumpa och höfter men smala ben och mage så alla byxor är liksom stora i midjan men små över höfterna.

   Svara

    2XU är det bästa du kan få, något helt annat än dessa plastiga influencermärken. High rise sitter perfekt på mig som har väldigt smal midja.

    Svara

     Enig. 2xu är super! Önskar du några billigare så är Blacc väldigt prisvärda

     Svara

    Köp tights som man kan dra åt i midjan:)

    Svara

    Kan Jag få din mage? ☹ mvh IBS & endometrios

    Svara

    Lidl

    Svara

  Otroligt naturlig pose hon har med händerna, på den väldigt nytagna bilden 👍

  Svara

   Och fram med överkroppen…

   Svara

   Bilden är ganska nytagen ju men ja hon sätter händer strategiskt framför för att det ska ge en illusion av en smalare midja, det gör så att hon ser smalare ut. Ofta lutar hon sig framåt också för att det ska ge samma illusion.

   Svara

    Alltid undrat varför en av tvillingsystrarna står så konstig, oofta lite från sidan med hand i midja o lutandes framåt. Vilket trick! Men ser ändå märkligt ut. Som om hon är på väg att välta

    Svara

  Såklart du gör!

  Svara

  När träningskläder inte kan bli fulare… Helvete vad räliga!!

  Svara

  Jag undrar mest vad hennes familj får höra på. Tänk er vid books middag. ”Ah vet ni idag!! Blockade jag ing-Marie och Gunnel för dom jävlarna…”

  Svara

   Nej nej jag tror att resten av familjen sitter och smörar och ger komplimanger så inte ett galet utbrott ska segla upp…

   Svara

  Camilla, när kommer den utlovade uppdateringen om Märsta-Annas matthaveri? Eller har hon en hållhake på dig? Verkade så när du skrev om mattorna.

  Svara

   Vad saknar du?

   Svara

    Du skrev tidigare att du väntade på något svar och skulle återkomma.

    Svara

     Ah, företaget återkom aldrig och enligt Anna rör det som olika mattor och företag och bara ett samarbete med just dessa massor som inkluderades i förlikningen. Inget nytt alltså.

     Jag ber om ursäkt om jag var otydlig i inlägget.

     Svara

  Så Anna Book har gått ner ca 30 kg på några veckor, kollar man bilderna där hon drejar ser hon knappast ut så som hon visar.
  Alla som ser henne på riktigt borde undra vad hon håller på med, t.ex grannar och vänner.

  Svara

   Varje gång AB nämns tönkervjag på den här: https://youtu.be/zvEspOmTm_I

   1:04 ungefär

   Svara

    Den va ju jävligt taskig iof. Hjälper väl inte självbilden precis om sånt seglar runt på nätet.

    Svara

  Varför favoriserar du Ida helt plötsligt? Och gullar med henne?
  Skrivs det något minsta negativt om henne här så tar du bort kommentarerna.
  Men hatstorm i kommentarer mot vissa andra är okej?

  Svara

   Jasså gör hon, tar bort negativt om Ida? Kanske för att hon är rädd att de ska prata negativt om henne i deras podd.

   Svara

   Va? Det där stämmer ju inte ens lite..

   Svara

   Här om dagen la ju CC upp ett helt ifrågasättande inlägg angående att Ida hängde ut mäklaren till huset de ej fick köpa? Så ditt argument håller inte riktigt…

   Svara

  Book borde stänga ner sin instagram för hon verkar ju inte må bra av det, hon kan ju inte hantera det, hon blir ju helt galen och rabiat. Hon skriver att hon mår så bra nu, hon mår så psykiskt bra MEN det verkar ju allt annat, verkar ju helt tvärtom – hon verkar ju helt labil som går i taket för allt och ska ha långa utläggningar och raljera ilsket.

  Svara

   Hon stängde tillfälligt ned sin instagram när dottern hamnade i en rättsprocess och var borta en tid men samtidigt har hon ju uppenbarligen ett väldigt stort bekräftelse behov och lever på att få uppmärksamhet. Förutom lite ”hemmapyssel” har hon ju inte heller något annat att lägga sin tid på 🙄

   Svara

   Nej hon kan inte hantera det. Men hon är som en laktosallergiker som tvångsmässigt häller i sig mjölk och yoghurt. Biverkningarna blir rätt omedelbara.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Det är nog kommentarer som dina som bidrar till att försämra hennes redan svajjiga självkänsla. Man behöver inte säga allt man tycker osv

   Svara

    Nu är ju min kommentar borta men om jag vore Annas vän eller mor så skulle jag stå för vad jag tycker och säga det till henne.
    Allt man gör är inte till det bättre, det är allt jag vill säga samt då att om man dagligen ska mata ut bilder på sig själv så får man nog stå ut med att alla kanske inte alltid håller med.
    Vi kvinnor ska hålla varann om ryggen och stödja och stötta och vara nöjda med det vi har.
    Det är ju det de försöker tuta i oss hela tiden i sin förträfflighet, men för att det ska vara trovärdigt ska man vara ärlig också.
    Har inte mer att säga, men om jag ska stötta en annan kvinna och stödja hennes självkänsla då ljuger jag inte för henne.

    Svara

  Lite ot kanske, men….

  Vart tog alla bloggerskor vägen med alla sina tårdrypande ’insatser’ kring allt som rör covid 19?
  Det är helt tyst ju🤔

  Det sträckte sig inte längre än att de kunde sponsra en favoritrestaurang för en god lunch, men att lyfta ett eget handtag utan att få ngt tillbaka verkar ha gått helt bort.

  Kunde man inte använda just deras plattform (för att öka följare och klick) att stötta tex en restaurang så va det inte roligt längre och inte blev de rika på det heller.

  Pengak*ta j*vlar, det kan aldrig komma något gott ur dessa.
  Jag följer inte så många så jag kan säkert ha missat någon, om inte massor, men just de som i ett tidigt skede minsann skulle ’hjälpa’ yppar knappt ett ord om det.

  Svara

   Vad gör du själv för att hjälpa?

   Svara

    Jag är ingen bloggerska som jagar klick på sk ’goda insatser’ som sedan går bort om jag inte tjänar på det.

    Visste att den här frågan skulle dyka upp från folk som inte förstår frågan, hade inte högre förväntningar.

    F.ö så gör jag vad jag kan utan att fiska efter varken pengar eller applåder.

    Svara

     Men det är ju en sak du missar. Att blogga är deras inkomst.
     Jag vet inte…är man en pengak*t j*vel om man får lön?
     Vill du att dom varje dag ska skriva om att dom hämtar mat på restaurangen för att stötta?

     Svara

      Nej, att arbeta för sin lön är en sak jag inte satt mig emot öht.
      Det jag ifrågasätter är hur man vill påstå hur man blöder för de utsatta och så gärna vill göra en insats, men enbart om man själv får ngt tillbaka. Får de inget tillbaka så upphör deras ’insatser’ och blir helt tysta ist och fokuserar på att kränga varor från ellos ist. Då får man ju betalt åtminstone.

      Jag tycker att det är genomskinligt att deras blödande hjärta inte sträcker sig längre än att det finns pengar att hämta och att tjäna in godhetspoäng.

      Jag reagerar på hur genomskinligt det är och att man inte är godare än så.

      Medan det finns folk arbetar 100% och ändå gör insatser utan att fiska ens en klapp på axeln, det är en självklarhet om man är genuint god.

      Det heter ju att det är omariliskt att tjäna på covid 19, men inte om media och bloggerskor gör det?
      Väldigt konstigt enligt mig.

      Monas universum är den enda jag har sett som fysiskt har ställt upp på sin omgivning, tyvärr till priset av att själv bli sjuk. Men hon har ändå visat sig ha ett hjärta av guld.

      Svara

   Therese hade ju en bra intervju med någon minister och pratade en hel del om pandemin, men hon sa i någon senare video att folk tydligen inte alls vill att hon ska prata om corona. Det är väl samma sak med de andra, de väljer ju content efter vad deras följare vill se. Väldigt synd, influencers borde verkligen prata mer om corona och utnyttja sin makt till att väcka upp alla covidioter som bara sticker huvudet i sanden och lever som vanligt.

   Svara

    Eftersom de inte kan springa på krogen i samma utsträckning längre skulle de kunna annonsera en insats att hjälpa 70+ att handla?
    De kan samla ihop sina följare i samma stad att varje eller varannan tisdag hjälpa en och annan utsatt äldre…

    Svara

     Jag menar, det är inget som behöver ältas eller avhandlas i sina sociala medier i ända vid en sådan insats.

     Om inte glansen är det centrala än självaste insatsen.

     Svara

     Men det måste ju vara upp till var och en. Bara för att man bloggar eller följer en bloggare så innebär det ju inte automatiskt att man kan ställa upp för att hjälpa andra. Hur tänker du?

     Svara

      Ja det har du rätt i.

      Jag reagerar mest på något jag tycker verkar skevt men för den skull påstår jag inte ha rätt i min kritik.

      Svara

   Tacka vet jag Angelica Lagergren!

   Svara

  Bloggbevakning borde efter detta kommentatorsfält byta namn till Bookmobbning! 😕

  Har ni inget bättre för er en lördag?!?

  Svara

   😂😂😂😂😂😂

   Svara

    Du verkar road?!?

    Svara

     Japp!

     Svara

      🙄

      Svara

   Jasså, åldringsrånaren har vaknat.

   Svara

  Har ni sett Englas inlägg om avocado-tightsen…? 🐫

  Svara

  Anna kan väl bara starta en live utan filter och backa så man ser helkropp, om hon nu vill bevisa att hon ser ut på ett visst sätt. Eller?

  Svara

   Just det gjorde hon i morse (i en omstartad live 2 tim).
   Här visar hon upp beviset för att hon ”inte är tjock”
   Ska man skratta eller gråta?? 🙈

   Svara

  Jag tror aldrig att jag i hela mitt liv skrivit ”jag” med versaler i en i övrigt gemen text. Anna verkar tro att det skrivs så. Typ som engelska.

  Svara

  Nu har booken lagt ut ett nytt inlägg ??🤔 synd att hon inte är ärlig🤔 i sina inlägg ! Förresten hur hick det med Erwik o skulden ?

  Svara

  Jag är blockad av Anna Book på instagram och jag har aldrig ens kommenterat någonting. Kanske har gillat någonting som tramsfrans skrivit om Anna Book. Det är det enda jag kan komma på som skulle göra att hon blockar mig. Men liksom, herregud vilken tid det måste ta för henne då, att sitta och gå igenom alla som gillar en post av en annan person och gå in och blocka alla dem. Tur jag också är admin för min körs instakonto så jag kan gå in på hennes ibland och lura.

  Svara

  Det är inte så svårt att fejka i kamerarullen när en bild togs. Har själv gjort det..ops.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.