Löwengrip släpper ny hudvårdsserie + lite annat skönhetssnack

Syntetiskt orm-elixir och grejer – det ska man alltså bli både snyggare och yngre-looking av?
Löwengrip har alltså släppt sin nya serie ”re-boot” som kostar mer än det gula i lussekatten eller blinget i ringen, men efter en snabb sökning så verkar detta vara priset för evig (eller i alla fall lite längre) ungdom. Dyrt.
På tal om dyrt så har jag länge varit ute efter den här krämen, men eftersom både THK och Selma har en förkärlek för att slicka på nyinsmörjda ben så kommer jag gråta blod över hur mycket varje slick kostar och mest vilja göra kebabspett av dem så jag hoppar den. För nu i alla fall. 😉
Den här krämen borde jag ha en adlink till, för om bara EN av er köper den så kommer det rassla till på mitt konto.

Något jag däremot KOMMER införskaffa är ”Infinity Glass” av Linda Hallberg som jag stötte på under mitt skrollande på Instagram.
Som ni vet avskyr jag att ha torra läppar och matta läppstift är i mitt tycke jävulens smuliga påfund. Det ska vara glans, glans, glans och gärna helt genomskinligt.
Målet är att se ut som att jag ätit en hel grillad kyckling direkt från ugnsspettet.
Glossy, gloss!

Linda håller förresten på med Disney Villians-inspirerade sminkningar – en för varje dag, något jag verkligen rekommenderar. Jag tycker hon är SÅ bra!
Dagens sminkning tillhör den elaka styvmodern från Askungen, och vad passar mig bättre än det? 😉

Anyways…
Jag har ju testat Löwengrips produkter tidigare och även hittat en favorit, men jag är lite tveksam till det här.
Först och främst så har jag ju hy lika spänstig och jämn som en uppblåst sammetsballong och sen var det här DYRT!
Jag handlade ju många av produkterna jag testat tidigare på Mathems utförsäljning eller på Gekås, men dessa produkter lär nog inte hamna där på ett tag misstänker jag.

Jag får fundera på saken helt enkelt och kan väl passa på att fråga – är ni ens intresserade av att få en liknande recension som den här eller den här, fast av Löwengrips nya produkter?

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Japp, give it to us! Du får väl ge bort det du inte kommer fortsätta använda! Tonårsdottern vill säkert ha det.

  Svara

   Din tonårsdotter bör ej använda anti aging produkter. Det ska användas på mature skin och inte ung hy.

   Svara

    De kan till och med förvärra hennes hy! Anti age är alldeles för aktivt för en tonåring och lär leda till irritation och allt möjligt.

    Svara

    Jag vet ju en gammal tant som kan ta över. 😎

    Svara

     Klart Camimamisen ska ha eller så går det alltid att sälja produkterna! <3

     Jag tyckte om Bellas förra nattmask men den här är ju snäppet värre.

     Egentligen syns det på innehållet att dessa fungerar men på äldre hud typ 50+ så onödigt för Cam att testa, kommer inte att hända mycket mer än irriterad hud i värsta fall.

     Svara

   vd:n för Dermanordic, som köpt upp löwengrip, är ju dömd för mord på sin fru. Har folk missat det? https://www.expressen.se/nyheter/krim/framgangsrik-vd-misstanks-for-kvinnomord-i-stockholm/

   Svara

    Som han utförde då han var allvarligt psykiskt sjuk vad det verkar. Dvs ej ”vanligt” relationsvåld.

    Svara

     WTF….

     Svara

  Helt sjukt att folk faktiskt lägger de pengarna på hudvård när en kräm för en femtedel av det priset funkar lika bra.

  Svara

   Eller hur!
   Såg nån brittisk dokumentär där kvinnor fick prova olika märken. Kommer inte ihåg det dyra märket men det billiga var Nivea. När det kollade efter provperioden var Nivea bättre än det dyra märket.

   Svara

    Jag såg det med. Gällande smink var väl dyrt bättre generellt, och hudvård billigare? Var det Clinique som var uttorkande istället för återfuktande?

    Svara

     Smink så spelade foundation ingen roll men pigmenten i ögonskugga och läppstift var stor skillnad. Mao köp billig foundation och dyr ögonskugga och läppstift

     Svara

    Den dyra var La Mer för 2800 kr burken (60 ml). Har använt den (nej jag är inte dum i huvudet innan vissa av er elakingar kommenterar men jag har råd ). Kan säga att jag förväntade mig underverk av den och…. underverket uteblev. Sjuka var att den doftar precis som Nivea! Om man har pengar att köpa den why not men i mitt tycke fungerar Darphin, Paula’s Choice och SkinCeuticals precis lika bra och de är långt i från lika dyra.

    Svara

     Lite gratisreklam här (nej jobbar inte med det haha). Om man vill ha en ansiktsmask som lugnar ner en känslig och röd hy så prova SkinCeuticals gröna Phyto Corrective mask! Brukar lägga den i kylen en stund innan 🙂

     Svara

     Jag fick en hel del prover pa just La Mer och vantade till ett speciellt tillfalle att anvanda dem, DEN besvikelsen! De var ju inte daliga direkt, men jag gick genast tillbaka till det jag anvande innan som kostar en brakdel (Cliniquie Moisture Surge 72h) i jamforelse.

     Svara

   Fast funkar lika bra? Innehållet kan göra stor skillnad på huden. Kan i längden vara smart att satsa på bra innehåll. Men Bellas priser är för höga.

   Svara

    Jo men grejerna innehåller ju typ samma saker. Och dyrt innehåll är definitivt inte detsamma som bra innehåll

    Svara

   Jag har en hudvårds bok som är några år gammal.
   Från den boken lärde jag mig att nästan all lyxig hudvårdsprodukter är helt onödig. Allt handlar att man lägger skonsama krämer på huden. De bästa krämerna hittar man på ett apotek tex. Billiga och bra produkter som man kan lita på.

   Svara

    Intressant bok! Och ja du har rätt i att lyxig hudvård är onödig, om den brandats som just ”lyxig”. Folk som köper La Prairie osv gör det för känslan av just lyx och prestigen (sen är det ju inte dåliga produkter men efter att ha själv använt dem så kan jag säga att de kostar mer än vad de uträttar). men produkter där teamet bakom testat mycket och noga, kostar ändå en slant. Så bra hudvård behöver inte vara jättedyr men är den för billig är det ett varningstecken!

    Svara

     Tilägg: dock så vet man ju mer om vitamin C, retinol, hyaloronsyra osv. idag än då. Fukt är alltid bra men gör inte sitt för pigmentfläckar osv. 🙂

     Svara

      Det är väldigt få ansiktskrämer som gör sitt mot pigmentfläckar.

      Svara

       Börja med Vitamin C-serum istället, pratar nämligen inte om några ”ansiktskrämer”. Vitamin c fungerar i många fall väldigt bra mot just pigmentfläckar. Tar tid dock (för mig tog det 7 månader att bli av med fläckar uppe vid hårfästet men det gick och är duktigare nu med SPF 50 varje dag) och laser är ändå allra bäst. Man får prova sig fram.

       Svara

        Ja pixi vitamin c 😍😍😍

        Svara

     Ja håller med om för billig då kan det ej va så bra. (Beror på vart man har köpt det). Jag köpte en hudkräm från garnier som jag hitta på coop för 40-50 kr tror jag att det va. Herregud vad torr hy jag fick av det.
     Köper idag från aco och brukar ibland köpa lumenes ansiktsmasker.

     Svara

    Vill tipss om @hudminimalisten på insta. Om ni gillar hudvård, hon är grym oxå @skönhetsdjungeln. Om ni vill lära er mer om hudvård

    Svara

    Håller med dig 100%. Haft acne flera år och troligtvis lagt 20 000+ på olika hudvårdsprodukter som har haft motsatt effekt eftersom jag överbehandlat huden med alla dessa. Har testat allt från clinique till dermalogica, paulas choice, mario badescu, lush, osv osv. Började sedan använda La Roche posay och är nu helt acnefri. Använder inte massa uttorkande ämnen eller starka medel, det enda jag gör nu är att tvätta ansiktet ordentligt samt lägger på en kräm och på ibland en fuktmask.

    Svara

   Det allra billigaste är väl löpning. Gör underverk för hyn och motverkar rynkor, tydligen.

   Svara

    Jag trodde man fick rynkor av löpning? Vore grymt om du hade någon bra artikel om det!

    //ängslig löpare

    Svara

   Ja jag håller med. Förut la jag väldigt mycket pengar på hudvård. (iof så går jag kanske två-tre gånger per år på ansiktsbehandling för att riktigt rensa huden)
   Nu kör jag Therese Lindgrens ansiktsrengörning, acos dagkräm. Har en Alex återfuktande mask som jag fick som present, (den gör de den ska)

   Svara

  Tack för tips med Infinitygloss! Ska testa, verkar för någon med torr och känslig hy dessutom. Hade många användningsområden, gillar multiprodukter!

  Svara

   Pinsamt med Löwengrip-produkterna dock, särskilt priset. Som gjort för att gå i graven. Världen är i en pandemi och ekonomin rasar, toppenstrategi att då släppa produkter i högre prisklass än etablerade märken med välbeprövade produkter. Jag har testat allt känns det som. Clarins, Excuviance, The ordinary, filorga etc. Visade sig vara helt onödigt.

   Använder idag nattmask från avene, dagkräm med spf från eucerin, rengöringsolja från bodyshop och biodermas micellära vatten. Min hud har aldrig mått så bra. Tips till alla torrisar! Rengöringsmask och fuktmask en gång i veckan. Less is more för alla med känslig hud.

   Svara

    Rengöringsmask? Har du tips?

    Svara

     Therese Lindgrens indy beauty. Tycker den fungerar och doftar dessutom gott och lugnar min hy. Har inte alls lika mycket finnar nu när jag kör den.
     Men köpte den i samband med att jag började jobba med Corona och har då slutat med smink eftersom man bär mask men huden får ju vila 🙏🏻

     Svara

    Håller med. Bioderma är sjukt bra på rengöring och lugnar ner huden. Jag kör sedan Comfort zone remedy toner, kaffeögonkrämen från the ordinary (nån här som tipsade, tack, äntligen vakna utan svullna ögonlock) och dag/nattkräm la roche posay toleriane. Mycket bra alltihop. Har testa La Mer, för starka grejer för min känsliga hy.

    Svara

    Eucerin gör inget bra för mitt ansikte.

    Svara

    Håller med!! Har lagt ut en förmögenhet på exklusiv hudvård genom åren. Men efter en riktigt torr och rödfnasig period i vintras har jag gått över till Eucerin pH5 skin protection cream och använder den både som dag- och nattkräm. Den är kanske inte så sexig men funkar helt otroligt bra för min känsliga hy.

    Däremot använder jag fortfarande andra produkter från dyrare märken, mycket Clarins som jag gillar och som passar mig. Men det svider inte lika mycket i plånboken nu när jag har en ansiktskräm för under hundringen 😁

    Svara

    Skönt att du hittat något som är bra för dig, man får testa sig fram. Jag ska absolut testa någon av de nya produkterna, sen ska jag säga vad jag tycker.

    Svara

   Organic makers har en e-vitaminolja som jag kör på läppar, vid ögonlocken (för en gloss-effekt), några droppar i dag/nattkräm, nagelbanden… ja typ allt. Kan verkligen rekommendera, vilken e-vitaminolja som helst funkar nog bra!

   Svara

  Dessa nya produkter har de tagit fram utan Isabellas inblandning av företaget som köpte upp det i våras?

  Svara

   Haha, det kan ta flera år att ta fram nya produkter. Inget som man gör på två månader.

   Svara

  Någon som är chockad över att Therese Lindgrens video idag handlar om mat. IGEN. Kan någon snälla ta bort henne från Youtube innan vi har tusentals fler ätstörda unga tjejer.

  Svara

   Men lägg av! Hur ser du på reklam som innehåller mat?

   Svara

   Ha ha ha! Hon lagar mat. Blir man triggar av det ligger ju knappast problemet hos henne.

   Svara

   Det är ju inte som att de unga tjejerna blir fastkedjade framför Therese Lindgrens kanaler. De kan slita sig därifrån om de vill. Dessutom, är de så pass lättriggade att de blir sjuka av att kolla på hennes videos som inte är särskilt extrema, lär de tyvärr bli ätstörda på nåt annat sätt. Garanterat.

   Svara

   Ja, det kan väl föräldrarna göra.

   Svara

   Hoppas du driver

   Svara

  Aaabsolut inte.

  Svara

  Använder nästan bara koreanska märken numera, så bra och till typ en tredje del av dessa priser. Mizon, holika mfl.
  Nåt löwenpick skulle det iaf aldrig bli.

  Svara

   Använder också nästan uteslutande koreansk hudvård, Cosrx och Klairs. Min hy har aldrig varit bättre, får komplimanger för mitt glow varje dag. Kombinerar med syror och retinol också. Det bästa är att det heller inte är dyrt. Har använt La prairie och andra dyra märken tidigare men inte märkt någon skillnad.

   Svara

    Klairs fungerar bra för mig, likaså By Wishtrend, ett annat koreanskt märke! Ska precis testa Klairs juicy vitamin drop, har du testat den?

    Svara

     Jag gillar Klairs juicy drops som jag använder i förebyggande syfte då jag tidigare haft hyperpigmentering/melasma i ansiktet. Jag har dock fått bort fläckarna på annan väg men använder solskydd, c-vitamin och retinol för att förhindra uppkomst av nytt skit i ansiktet. Gillar snigelslem också!

     Svara

     Och vitamin E-masken är helt magisk! Vill bada i den.

     Svara

    Vart beställer ni ifrån?

    Svara

     Undrar också var ni beställer ifrån! 🤗

     Svara

     Skincity 😊

     Svara

   Använder också koreanska produkter. Jag har fått testa mig fram lite men resultatet har varit så bra jämfört med andra märken.
   Enda undantaget är Olays ansiktstvätt som jag kommer tillbaka till hela tiden.

   Svara

   Jag har sen flera månader tillbaka använt märket Mitomo ansiktsmasker som är japanskt och wow säger jag bara. Har gjort underverk på min lite torra hud! Billigt är det också!

   Svara

    Miljövänligt!

    Svara

  Gärna recession med seriösa före- och efterbilder

  Svara

   Recession betyder lågkonjunktur. 😁

   Svara

    Haha blev lite fel😂

    Svara

    Seriösa före- och efterbilder funkar dock även för det! 😋

    Svara

  Nip+Fab har samma typ av aktiva ingrediens men betydligt billigare.

  Svara

  Premiumsegmentet inom hudvård är mättat med beprövade märken (som funkar), vad har Blondinbella att sätta emot SK-II liksom? Komisk prissättning.

  Svara

   Kul att du nämner SK-II! Älskar det märket men får inte tag i det genom Sverige 🙁 Kunde beställa från Nordstroms i USA och då kostade frakten ca 600 kr haha.

   Och nej, jag förstår inte varför IL tror att hennes produkter helt plötsligt blir premium bara för att hon prissätter dem som sådana. Folk som har råd att lägga 1000 kr på ett serum lär vända sig till mer etablerade hudvårdsmärken.

   Svara

    Nu är det väl norrmännen som köpt Löwengrip som sätter priser och inte IL. Men de verkar ju vara lite out of touch med verkligheten.

    Svara

     IL och Pingis introducerade ju ett lite ”lyxigare” sortiment för ungefär ett år sen eller vad det var. Dock inte lika dyra som dessa produkter har jag för mig.

     Svara

   SK-II har några av de bästa produkter jag testat, men jag kan ändå inte tycka att de är värda sitt pris. Visst, om jag tjänade 150K i månaden kanske jag skulle tänka om, men tills dess nöjer jag mig med billigare japanska märken.

   Svara

  La Mer produkterna är svindyra MEN de absolut bästa produkterna jag stött på i mitt 53-åriga liv! Livsfarligt att testa, det finns inget som ens kan mäta sig…. Infinity Glass är väldigt bra! Jag har den på läpparna och plötsligt har jag glans 24/7😊

  Svara

   Vad har du testat? För min 27-åriga hy gjorde de tyvärr inget särskilt och då testade jag dem i över ett år: Gelrengöring, oljan, serumet i grön flaska, vanliga fuktcremén samt eye balm.

   Svara

  ”Advanced testing: we test only on humans to guarantee a reliably honest product that is 100% cruelty-free. All of our products are also subjected to rigorous dermatological testing over at least twelve months at our in-house laboratory. Creative Director, Isabella Löwengrip, personally oversees this testing process.”
  Detta gäller väl inte längre?
  Tidigare var det Isabella som personligen övervakade produktutveckling och garanterade produkternas effektivitet och säkerhet.
  Vem kan tänkas kapabel att utföra detta arbete nu när Isabella inte längre är närvarande i sin vita labbrock?

  Svara

  Oj vilka överpriser!

  Svara

  Hade hellre köpt en kräm från ica än hennes skam produkter. Att hon inte fortfarande skäms röven av sig eftet allt hon har gjort.

  Svara

  Fick prov på Biotherms serum med plankton. Planktonen är ej tagna ur havet Gud vad bra. Huden blev så len och återfuktad. Kostar ca 500 men kändes verkligen bra. Huden sög upp det direkt. Nyfiken på Bellas nya produkter. Och dom nya från Bianca.

  Svara

   Hahaha, säkert

   Svara

   Vart fan ifrån kommer plankton om inte den havet?

   Svara

    Odlingar kanske?

    Svara

     Anonym från ovan, det är inte meningen att låta dryg.

     Svara

  Skulle aldrig köpa detta. Kanske är det jättebra kanske kasst, finns liksom inga direkta recensioner. Vissa av Löwengrips produkter har varit bra vissa mindre bra. Tycker dock de borde ligga mer på ”budget” för att ens ha en chans på marknaden. Detta är som gjort för att misslyckas.

  Svara

  Det bästa för huden är ren och bra mat med massa vitaminer. Jag började äta kosttillskottet q10 av en helt annan anledning men min hy blev så fin så inga krämer slår det du stoppar i dig.

  Svara

   Fast det stämmer inte för alla. Trött på denna halvsanning. För mig hjälper faktiskt de krämer och den rengöring jag dagligen använder. Många har hudåkommer som beror på helt andra faktorer än maten, även om god kosthållning naturligtvis är en faktor som jan förvärra eller förbättra. Riktiga bra resultat fick min hy med rätt hudvård via burk

   Svara

    Precis. Vitaminer, annorlunda kost osv. kan funka på vissa och detsamma gäller hudvård men de senare har åtminstone år av beprövad forskning bakom sig med underlag att gå på.

    Svara

  Testa Rosenserien.

  Svara

   Pallar inte doften på deras produkter.

   Svara

  Vill varmt rekomendera Lumenes Hydoration Recovery Aerating gel mask, jag har den i kylen och använder den som nattkräm varje kväll jag går och lägger mig. Den har gjort UNDERVERK för min hy!! Den är verkligen återfuktad nu, älskar den. Jag har blandhy, och när jag inte är återfuktad får jag små prickar, inte finnar! men mkt bättre nu, och skön i kyleeen wihooo

  Svara

  Jag använder Augustinus Bader ”The Cream”, och jäklar vilken skillnad den gör! Mina pigmentfläckar är borta, min hy är konstant återfuktad och inte bara ”fet”, den kostar en hel del men så behöver man inte heller använda serum eller något annat när man har denna. Den är skapad av en tysk stamcells forskare för att hjälpa brännskadade tror jag – kommer iallafall inte byta ut den mot något på lång tid 😀

  Svara

  Någon som provat pixi? Hiss eller diss?

  Svara

   Bara deras toner glow och ansiktsmist, helt ok men inget jag köpte igen 😊

   Svara

   Är inne på tredje flaskan! Kommer aldrig sluta med pixi. Använder deras glow tonic

   Svara

  På något sätt känns det som att väldigt få här inne har koll på hudvård. Vad som funkar för en, funkar absolut inte för andra. Huden är ett organ, med skillnader mellan personer precis som med allt annat. Det enda jag kan säga är att man bör sätta sig in i ingredienslistan när det kommer till hudvård, då kan man lätt se om produkten faktiskt innehåller bra saker eller inte. Om man inte kan något om hudvård alls, men vill lära sig, rekommenderar jag ”Hyram Skincare” på Youtube. Han är otroligt duktig, och gör sina bedömningar helt och hållet baserat på ingredienserna.

  Svara

   ”På något sätt känns det som att väldigt få här inne har koll på hudvård.” Hur menar du, vilka kommentarer? Jag ser det snarare som att folk utgår från sig själva när de skriver om olika hudvårdsmärken och att tipsa kan man alltid göra. Ser inte nån som säger att ett visst märke kommer hjälpa alla. Så kliv ner från din höga häst och sluta anta att folk inte har koll bara för att de inte rabblar upp ingredienserna när de tipsar om märken 🙂

   Svara

   Jag gillar också Hyram. Han har tyvärr helt annan hudtyp än jag, men han ger en massa bra generella tips. Han känns inte heller lika köpt som många andra. En annan jag gillar är James Welsh som också är informativ och analyserar ingredienser.

   Svara

   Skulle inte rekommendera Hyram, han är inte utbildad och ger ofta fel fakta. Se alltid till att de ni tar råd eller behandling från har gedigen utbildning inom området. Kan vara rent skadligt att leka med olika produkter på huden.

   Svara

   Kolla in Cyrille Laurent!! Han har faktiskt forskat/jobbat i labb och baserar alla rekommendationer på den forskning som finns

   Svara

  Använder enbart L’Occitanes produkter, med så gott som uteslutande vegetabiliska ingredienser. Till och med min man använder L’Occitane …

  Svara

   Ja dom är bra, men återigen, även helt naturliga vegetabiliska produkter kan framkalla irritation hos många. Min hy älskar svart te och fermenterade ingredienser, men det fungerar sämre hos min mamma som inte alls ser samma effekt jag får.

   Svara

  Som flera redan skrivit: så vansinnigt överprissatta produkter! Hur tänker de att detta ens ska kunna vara i närheten av att sälja med vinst? Jag ger det några månader, sedan ser vi dessa på Mathem.

  Svara

  Är det något fel på arméns hudsalva? Den kan man ju t.o.m steka sin mat i.

  Svara

   Något du kan steka din mat i ska du absolut inte smörja in ansiktet med haha. Salvan är dock bra som läppcerat!

   Svara

    Eller på hälarna sommartid! 😉

    Svara

  Lite OT, men Gud vad alla influencers är ute i rapsfälten just nu. Är det samma sak varje år?

  Svara

  Tror inte Linda var först med den sminktrenden, typ alla på tiktok gör disney sminkningar, en för varje dag 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Linda kommer sällan på något nytt själv, hon har kopierat mindre influencers i åratal utan att ge cred. Äckligt beteende.

   Svara

  Som en ovanför skrev så är ett tips att börja kolla ingredienslistan, och vad ämnena faktiskt är. Min hud gillar inte silikoner (ingrediens som ofta slutar på cone), alkohol, olja eller parfym. Jättesmart att kolla upp när man sitter och jämför märken! Snart inser man att dyr hudvård är långt ifrån bäst…

  Svara

  En bra sida är cosdna.com där kan man klistra in hela ingredienslistan från typ kicks eller skincity så analyserar den varje ingrediens, listar efter siffror beroende på hur säkra dom är osv. Står även vad för typ av ingrediens det är, om det är parfym antioxidant osv.

  Svara

   Använde cosdna.com förut men skincarisma.com är så mycket bättre!

   Svara

  Jag fick en serie av Zo Skin Health av min man i present och gillar den verkligen. Speciellt natt krämen. Har aldrig provat Löwengrips produkter så om det vet jag inget,

  Svara

  Dove.

  En stor burk till ett bra pris på Rusta. Luktar gott och gör det den skall.

  Svara

  Såg att Beauty Bargain har de allra första produkterna från LCC i sitt sortiment. Dels borde de väl vara gamla vid det här laget, och dels så undrar man ju var de köper sina produkter ifrån.

  Svara

   De produkterna tar banne mig aldrig slut!

   Svara

  De enda produkter jag använder numera är Estelle & Thild och en billig tvättkräm från mataffären. Har aldrig haft så bra hud som nu, men det beror nog mest på att jag varken röker, dricker alkohol eller äter mycket socker. Att sluta med puder gjorde också underverk! Men seriöst, att folk tror att man kan förhindra åldrande med krämer… otroligt

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.