Pingis lilla smygreklamsmiss

Pingis visar upp både det ena och det andra på Instastory idag.
Inte nog med att hon visar upp smygreklam för ghd helios hårtork, hon visar även upp sig själv, precis så som Gud skapade henne (typ?) då hon helt verkar ha missat att den stora, silvriga biten på hårtorken fungerar som en spegel och hon är spritt språngande naken när hon filmar.
Aj aj aj…

Men hon är inte den första som lyckas med detta, både Bingo Rimér och Lucas Simonsson har råkat visa upp mer än avsett på sociala medier. 😉

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har väldigt svårt att ta Plagiat-Pingis tillika mobbare seriös som influenser. Är hon ens en mikroinfluenser?

  Svara

   Den verkar vara borta nu

   Svara

    Bra!
    Fult av Camilla att hänga ut henne.

    Svara

     😂 Men snälla..

     Svara

      Snälla vad? Snälla utveckla!

      Svara

       Hänga ut.. Really? Pingis gjorde det helt själv faktiskt, det var inte så att Camilla stod där och tvinga henne speglas naken i fönen? Plus att man ser inget naket i Camillas inlägg för att hon blurrat alltihop. Så vad är det vara upprörd över?

       Svara

        Öööh, så du menar att Pingis visste att det syntes och gjorde det med flit för det är enda sättet som din logik håller. 🤦‍♀️

        Och jo Camilla hänger ut henne för ett misstag som inte var meingen. Detta är att hänga ut och det är ren flax för Camilla att Pingis har plockat ner det.

        Svara

         Inlägget skrevs i förmiddags. Varför tror du jag väntade med att publicera det till filmklippet försvunnit?

         Svara

          Att sitta på någons nakenflopp känns lite.. nja.. nej?
          😕🥶

          Svara

           Äsch, vad fasen. En lite uppsi så fel det kan bli. Inget att bli upprörd över. Vem vet, det kanske var medvetet.

           22:25
           Verkligen. Det finns inget tvång på att publicera allt man vet. Det här är bara elakt skvaller.

           23:34
           Exakt, P tog bort bilden, C lägger upp en redigerad i efterhand dessutom.
           Känner bara, osmakligt. Och extremt märkligt beteende!

   Man undrar om hon inte själv märkte att hon syntes naken när hon la upp filmen?
   Avsiktligt?
   Hmmm…
   Vad gör man inte för att tjäna pengar.
   Usch, äckligt faktiskt.
   Har aldrig gillat henne.
   Tycker att hon är totalt charmlös.
   Vem hade hon varit utan IL kan man undra?

   Svara

  Men vem sitter och zoomar in och granskar bilder på det här sättet???

  Svara

   Bara sjukt att göra så. Och sedan tipsa om det…..

   Svara

  Bright like a diamond 💎

  Svara

  3 av 4 inlägg idag har handlat om smygreklam… why

  Svara

  Är det bara jag som inte upprörs av influencers som bryter mot reklammarkeringsreglerna?
  Tror att de flesta som navigerar sociala medier nuförtiden har känsla för vad som är reklam och vad som inte är det.
  Jag vet inte…världen brinner på så många sätt just nu, om nån Ö-kändis försöker kränga en hårprodukt så varsågod.

  Svara

   Det är bara du. Du är helt unik i världen.

   Svara

    Inte jag heller. Som om man inte fattar att det är reklam.

    Svara

   Det handlar väl inte om att bli upprörd, handlar väl om att man bryter emot lagen, precis som när folk kör 40 km/h för fort på en 80 väg, eller när folk under 18 dricker massor med alkohol, mm. Att bryta emot lagen är fel, lagen är lika för alla och ska följas av alla.

   Svara

   Kan inte dessa influänsers bah fatta att ingen bryr sig om dom å deras skit. Kan dom inte göra lite nytta å skaffa ett jobb i vården.

   Svara

    Säger hon som är inne på en skvallerblogg om influencers 🤷🏼‍♀️

    Svara

   Jag blir inte upprörd över smygreklamen heller, men inte för att världen brinner, mer för att jag tycker att nationell lagstiftning blir verkningslös på internationella plattformar. Eller, verkningslös blir kanske att ta in, men vafan, får Kylie Jenner kan väl Pingis få.

   Svara

    Det enda jag kan bli ”upprörd” över angående influencers är att dom är såå såå måna om att det är ett professionellt yrke som alla ska respektera osv osv, men så har dom så jävla svårt för en sån liten sak som att markera ut spons eller reklam.. Där blir det lite skrattretande till slut! Och en orsak varför man inte kan ta dom på allvar.

    Svara

     samt att de påstår det vara deras jobb att uppdatera och lägga upp saker, men när de har fullt upp under en dag kan de prioritera bort det. Så många som slänger iväg ett stressigt inlägg och sen lovar att uppdatera senare under dagen men aldrig gör det (senaste exemplet är gabjoss). eller när de klagar över hur mycket tid det tar att skriva inlägg, redigera videos osv… men är det inte det som är just jobbet då? Sen att bloggen är ett jobb och de tjänar på klick/views/likes/läsare osv men så fort något händer kan de bara backa och säga att de inte är ”skyldiga till att berätta om sitt liv” … aka syftet med en blogg, som man tjänar pengar på.

     Svara

  Camilla
  Varför skriver du inget om ILs uppträdande i P1?

  Svara

   det släpptes online kl 15 i fredags, och sändes kl 8 i radio imorse, samt sänds igen i radio kl 19 ikväll. jag tror hon vill vänta med inlägget tills imorgon när så många som möjligt kunnat lyssna 🙂

   Svara

    Va?

    Svara

     avsnittet med hennes intervju alltså. läs igen.

     Svara

      Va?

      Svara

       Du är så jävla trött.

       Svara

        Varför, får man inte fråga ”va?” längre eller??

        Svara

         Det förpestar kommentarsfältet när man skriver det onödigt många gånger

         Svara

          Va?

          Svara

    Man kan lyssna när som helst på Söndagsinterjvusidan.
    Märklig intervju! Isabella säger att hon har varit på sjukhus en månad. Inte syns det på bloggen i alla fall.
    Martin Wicklin är en skicklig intervjuare, men inte den här gången.

    Svara

     Kompromiss med Bella om vad som får frågas? Tycker som du att han är mycket bra annars, men denna gång släpper han ämnena precis när det börjar bli intressant; typ där Bella skyller ”kraschen” på att hennes följarsiffror var olika räknade. Så jävla uppenbar följdfråga borde varit: ”jaha, men innan dess, var ekonomin solid? Fanns täckning för den stora satsning du ville göra?”… Snark. Lika platt, manipulerande och ytligt som allt Bella tar i.

     Svara

      Detta var en utav de ”bättre” intervjuerna med Isabella. Men fortfarande så är alla intervjuare som intervjuar Bella så dåliga. Snark. Jag blir så irriterad… Vart är alla följdfrågorna? Varenda intervju med Isabella handlar om vilket offer hon är, vad synd det är om henne, att hon sprang för fort för snabbt. Allt det jobbiga hon behövt göra; sälja hus, säga upp anställda, depression och att hon tog en risk att lansera i USA utan att ha marginaler. För hon är en doer och då blir det ibland såhär.Och när tidningarna släppte en nyhet så rasade allt samman. Åh nej. Buhu. Och nu ska hon ändra livsstil, komma ut som en starkare människa osv. Ingen journalist som ifrågasätter hennes siffror och hennes ”krasch”? Utan det bara hände på en natt? Att det var hennes eget fel, att hon har ljugit om sina siffror för sina samarbetspartners, för sina följare. Och ljugit om en hel massa annat. Vart är erkännandet från Isabella? Vart är kritiken mot hennes nu låga trovärdighet? Alla journalister suger, det är det jag försöker komma fram till. En bra damage control från Bellas sida måste jag säga. När man har detaljer, och så mycket att berätta om den ”här tiden”, så många sidospår för att sälja till media. Men ingen journalist läser ens hennes blogg, eller bloggbevakning och har inte förmågan att ställa henne mot väggen.

      Svara

       Spot on! 👏🏻

       Svara

       Grattis!

       Kolla nu inlägget som Camilla kommer skriva. Det kommer vara en kopia av din kommentar.

       Jag lovar!

       Svara

    Men lägg av. Vem lyssnar när det sänds idag? 3 st? Alla andra har så klart redan lyssnat på podden.

    Orsaken är en annan.

    Svara

     sa inte att det är så, sa att det är vad jag tror! jeez.

     Svara

      Och jag undarar vem ens som tror det. jeez

      Svara

       Varför skriver ni jeez?

       Svara

        😏

        Svara

      Rimligt antagande, fast det är ju bara c som vet. Önskar så att det blir i så fall en vettig diskussion i kommentarsfältet. Det som är jobbigt i IL inläggen är inte personen i sig eller hennes förehavanden utan att det är ständigt bråk mellan de som kommenterar. Det finns så många tankar och åsikter som vore intressant att diskutera men det spårar alltid ur.

      Svara

       Nä det är inte rimligt. Det är en bortförklaring.

       Svara

        Bortförklaring, av vem? Till vad? Rebecka hade en teori och anonym 20.10 tycke att det lät rimligt. Men som sagt Rebecka antog något, vilket hon har rätt till, dessutom poängterade hen att inte sig veta. Vem bortförklarar?

        Svara

     Jag lyssnade först idag. Pga enkla anledningen att på lördagar vill jag lyssna på ”Ekots lördagsintervju” och på söndagar ”söndagsintervjun”.

     Svara

     Men vem bryr sig tillräckligt att lyssna alls?

     Svara

   Orimligt ointresserad av Isabella Löwengrip. Det som inte är ljug är hittepå.

   Svara

    Håller helt och håller med dig!

    Svara

  Och varför berättar du för allla att hon är naken? Vill du att alla ska titta på det?

  Svara

   Perverst. Finns gratis snusk och snask på internet fritt att flukta sig över.

   Svara

   Var kan man titta på det!? Nä just det, det var ju blurrat. Så vad är problemet?

   Svara

    Problemet fanns om inte Pings hade plockat ner det. Trögskalle.

    Svara

     Kul ton du har. Är det ett rent hypotetiskt problem du upprörs över? För detta inlägg publicerades väl efter att Pingis plockat ner sitt?

     Svara

  Nej, häng inte ut någon såhär. Det är inte schysst.

  Svara

   Hänga ut hur?

   Svara

    Ät mer fisk.

    Svara

     Ha ha ha! BÄST!!

     Svara

      Va?

      Svara

  Filmen? Ett enda stort blurr. Kändes den nödvändig?

  Svara

  Har kenza köpt sommarhus? På en instastory la hon upp att aleks renoverar deras sommarhus…

  Svara

   Vet inte om Kenza köpt sommarhus, men om Alex var vid ett sommarhus kanske dom lånar sommarhus eller har sommarhus tillsammans med någon släkting så att dom delar ett sommarhus.
   För varför skulle Alex renovera ett sommarhus som inte är hans sommar hus från början?
   Jag skulle nog inte renovera andras sommarhus.
   Och varför renovera ett sommarhus nu, det är ju inte som att dom kommer vara vid det sommarhuset om inte sommarhuset är relativt nära???

   Svara

    Herregud 😂

    Svara

    What 😅

    Svara

    Där gjorde du mig förvirrad mannen

    Svara

    Alex har bytt jobb tillsvidare. Coronasituationen gjorde det nödvändigt.

    Svara

   Det har hon säkert, men valt att ligga lågt pga företaget som har konkat och flera anställda fått gå. Det är rätt bra att vara tyst om vräkiga inköp när man anställda precis blivit av med sitt levebröd. Skrev samma sak till Elaine att sluta skryta om att göra om trädgården med växthus och tillbygge när hon precis har avskedat folk. Det är osmakligt.

   Svara

    När får hon göra om i Trägården för att det ska vara okej för dig?

    Svara

     På torsdag

     Svara

      Va?

      Svara

     20:15, du verkar vilja missförstå med flit. Jag menar att om man är företagsledare med anställda, och företaget har det svårt, så är det väl omtänksamt att inte trycka upp det i ansiktet på sina anställda. Även om de flesta vet om skillnad på privatekonomi och företagsekonomi så kan det bli lite hårt att bara ”hej idag sprattlar vi 5 pers!” Och sen på instagram lägga ut att man har köpt sig ett landställe ute i skärgården.

     Svara

      Va?

      Svara

  På tal om influensers som gör bort sig på instagram tyckte jag det var lite komiskt att Alexandra Nilsson skickat ett bud hem till Jane och hennes dotter och skrivit ”Du är världens starkaste tjej och jag är din största idol” i kortet 😅😅 Så fint gjort av henne, verkligen omtännksamt, men det är en väldigt rolig felskrivning

  Svara

   Så pinsamt att försöka vinna godhets poäng av att göra sånt.. Blir bara fel. Fel från båda håll anser jag, för Jane skulle inte behöva visa ut att dottern får en massa presenter av influencers för att växa själv heller. Allt för content..

   Svara

   Haha då blygsamt att utnämna sig själv till någons största idol. Lite egenkärt kanske?

   Svara

   Vart är Janes andra dotter ? Bort hon någon annanstans ?

   Svara

    Bor hos Janes syster och Linus mamma.

    Svara

  Blir så jäkla less på hur Margaux springer runt från fest till fest, bar till resturang och tar noll ansvar.
  Hänger och klänger på folk. Till och med sitt barn flänger hon runt överallt, hur kan man vara så jäkla naiv?
  Tror folk att det är okej att leva som vanligt igen? Det gör ju bara att allt avstannar ännu längre.

  Svara

   tror inte folk bryr sig så mkt längre

   Svara

    Oavsett om man bryr sig eller ej, befinner vi oss i en allvarlig pandemi som inte bara är farlig för gamla eller redan sjuka. Resultatet av att folk slutar bry sig kommer bli förbud istället för rekommendationer.

    Svara

   Inte förvånad, hon är ju partyberoende. Tror inte hon skulle sätta det livet på paus för nåt.

   Svara

  Lite vulgärt, men lätt hänt.
  När jag gjorde lumpen och analog kamera var det nedan sättet att dokumentera händelser och tjo på använde jag och mina kamrater detta media flitigt.
  En numera förglömd klåpare som då var min kamrat och förste vapendragare, Vladislav, skulle men dag dokumentera en ny lampskärm med guldfot och stum textil klickade av ett par foton för minne och hålla sin moder ajour!
  Så i födelsedagsmundering framför en spegel dinglar kronjuvelerna i full exposé!
  Den rackaren, inte nok med det. Bilderna hamnade i vår korrespondens.
  Men det kanske var tur att jag fick dom och inte hans moder. Lampan var dessutom placerad i bakgrunden.
  Kontentan av det hela, ha kläderna på!

  Svara

   Herregud, jag ber verkligen om ursäkt. Jag sitter på en gammal surfplatta och orden försvinner för mig.
   Förlåt kamrater och publikum!

   Svara

  Varför är det så sjukt viktigt att poängtera VARJE gång en influencer gör ”smygreklam”? Alltså hur svårt ska det vara att fatta, att självklart gör Kenza reklam för Ivyrevel, Isabella Löwengrip för LCC etc etc. ÄNDÅ så sitter det någon sur politisk korrekt person och påpekar så fort något inte är märkt med ”reklam/samarbete”.

  Kylie Jenner gör konstant reklam för sitt eget företag på instagram. Även andra samarbeten, SKIMS, Daniel Wellington bl.a. UTAN att ha märkt det med reklam. Inte fan är det någon som frågar henne ”MEN GUUUU är inte det här reklam????!!! Alltså OOOMG jag tänker inte köpa om jag inte vet att hon fått en miljard för det här inlägget föööörst!!!!!”

  Seriöst, om folk inte kan hantera att det är reklam överallt. Logga ut från sociala medier och titta aldrig mer på en film. Med det sagt, sluta rapportera så fort någon influencer gör ”smygreklam” för det är inte intressant.

  Svara

   Mja, du fattar att det är reklam, men det finns garanterat ett enormt stort antal naiva och outvecklade barn som suger i sig allt deras favoritinfluencers säger. Om barnargumentet inte biter på dig så tycker jag att det fan är på tiden att influencers ställs mot samma krav som alla andra arbetare. Vill de att deras yrke ska respekteras och betraktas som ett regelrätt arbete får de förihelvete också följa de LAGAR som finns skrivna. Att de själva är snudd på hjärndöda och omogna är inget nytt, men att den stora massan ska sitta och försvara dem är bara löjligt.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.