Det händer på Instagram och Instastory

Jag är typ kär i den person som ansvarat för räkorna på den här mackan.

Återigen – man frågar inte om folk är gravida!

Den officiella lekplatsfärgen – vitt.

Viktor Frisk säljer sin ursnygga lägenhet!

Bingo Rimér förklarar ytterligare en gång sin peppiga kommentar till Paolo Roberto.

GabJoss börjar plugga till mäklare idag. Lycka till!

Jag är SÅ glad att det kom en till ”efterbild”. 😉

Josephine Qvist svarar på kärleksfrågor och förklarar varför det tog slut mellan henne och Stefan Warg igen – hon hade helt enkelt inte förlåtit hans otrohet.

Mja…..
Riktigt så enkelt är det väl inte ändå?

What she said!

272 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bingos ängslighet. Han tyckte säkert det var majsigt att vara tjenis med Paolo när det begav sig.
  Hade honom i sina mobilkontakter osv. Men nu tar han ”tydligt” avstånd.
  Bingo kanske (?) inte gått på bordell men hans förkärlek för lammkött är lagom fräscht i sig.

  Svara

   Men Gud… Finns det folk som resonerar och dömer som du gör på riktigt? Du har ju inte ett skit med att göra vad åldersskillnaden är mellan andra.

   Svara

    Har väl CC också varit eller vad var det för tvist med Nelli och hennes föräldrar? Kan ju hända igen.

    Svara

   åldersdiskriminering är ännu ofräschare. är parter vuxna och consenting ska inte du bry dig eller kommentera på nåns ålder- välj partner efter vad som passar dig och låt andra göra detsamma.

   Svara

   Vadå ängslighet?
   jag gillade Paolo väldigt mycket innan det här hände. Det har gått över nu kan jag ju säga.
   Klart man kan ha någon i sina mobilkontakter osv. Och det är inte lite magstarkt av dig att skriva ”Bingo kanske (?) inte gått på bordell”. WTF?!! Har du inga belägg för att han gör sådant så ska du heller inte antyda sådant. Det är också lagom fräscht.

   Svara

   Bingo har själv köpt sex. När han blev anklagad för våldtäkt av en modell sa han att han köpt en massage med ’happy ending’. Bara jag som kommer ihåg det?

   Svara

   Bingo köpte ju själv sex i Argentina 2009

   Svara

  Men alltså.. Gabbjoss svar var ett ickesvar ju. Som att svara nåt bara för ATT svara.

  Svara

   Vilket svar?

   Svara

    På hennes frågestund..

    Svara

     Haha jag missade det helt. Men det var ju typ en ickefråga också? Eller jag fattar inte frågeställningen

     Svara

   Jag håller med men ”frågan” var ju inte heller direkt en fråga utan mer som en information.

   Svara

   Tycker iofs det är rätt vettigt att bara svara genom att bekräfta om någon inte direkt ber om råd utan bara delar med sig om något jobbigt. Särskilt om man inte är någon expert på ämnet :p

   Svara

   Verkar vara enkelt att bli mäklare idag. Ett stort ansvar då det gäller miljontals kronor då folk ska köpa ett boende. Det viktigaste köpet man gör i livet faktiskt. Vilka krav på utbildning är det egentligen idag på fastighetsmäklare i Sverige?

   Svara

  Speci-Elsa minns sitt första jobb med orden:

  ”Och tjejen som lärde mig göra latte som rökte röda Prince och hade superdåliga tänder men log hela tiden ändå.”

  Fräscht…

  Svara

   Speci-Elsas specialitet ju, att outa andras business, svagheter och trauman och tro att hon framstår som en sådan poetisk observatör.

   Kompisens självmord (för 15 år sen?) i repeat som krydda och svärta på bloggen och nu någons fysiska flaws (enligt Elsa då) och en slags anti-komplimang: ”härligt att le fast du har så fula tänder!”

   Svara

    Elsa firade bröllopsdag på hotellet Ett Hem vilket har dokumenterats i x antal långa inlägg med både henne och Pontus ord. Hotellet omnämndes flertalet gånger och länkades dessutom till varpå det fanns frågor från läsare om detta ändå inte var ett samarbete? Kom det något svar… nej enklare tyckte Elsa att trycka på delete, radera kommentarerna och låtsas som det regnar.

    Svara

     Ja! Där som det ”bor så spännande människor!”… influencers, bohemwannabes, konstnärsbarn.. spännande!

     Svara

     D måste ju varit ett samarbete? Vem gör annars sådär reklamigt

     Svara

     Ett Hem har aldrig samarbeten med influencers, någonsin! Så det var inte det.

     Svara

     Fel. Hon svarade på det, att det inte var ett samarbete.

     Svara

   Reagerade faktiskt också på det, även om jag inte brukar störa mig lika mycket på Elsa som många andra. Så onödig kommentar. Är det en komplimang eller en pik?

   Svara

    Ja, hade hon sagt det direkt till personen ifråga hade det definitivt varit en astaskig pik. Ingen människa säger ju så!
    Hon måste väl ändå tänka att folk hon träffat i livet eventuellt läser bloggen?
    Tänk att vara fd kollega och läsa: ”Oj! Elsa skriver om när vi jobbade ihop! Hon skriver… att.. jag har asdåliga tänder..? Ok.”

    Svara

     Osmakligt.

     Svara

  Hur får man murgrönan, eller vad det är, att bli så lång?? Mina dör alltid strax efter 1m. Antar att en spikar eller något för att hålla upp dem sådär också?

  Svara

   Det är en gullranka. Murgröna är dödens växt som älskar självmord. Gullranka är lite mer levnadsglad och kräver inte så mycket av dig 🙂

   Svara

    Hahaha ”dödens växt som älskar självmord” då är det iaf inte mig det är fel på, puh!

    Svara

     Det finns en variant av murgröna som är lite lättare än den man vanligtvis hittar i butik. Tyvärr kommer jag inte ihåg namnet, men den hade större blad och mer tålig mot kyla, tänkt att ha utomhus.

     Men jag rekommenderar verkligen gullranka annars, billig, lättskött och det finns flera olika sorter.

     I länken ser du hur olika gullrankor och silverrankor ser ut. Ska du köpa på tex tradera så kan du söka efter dem under de svenska namnen eller de latinska som står högst upp på bilden i länken.
     https://i.pinimg.com/originals/40/dc/48/40dc48d5fdf4bf79845eac6f6bb14a1d.jpg

     Mvh,
     Kan prata växter hela dagarna

     Svara

      ”Golden” är den vanligaste gullrankan.

      Svara

      Om man vill ha en gullranka utomhus, vilken ska man välja?

      Svara

       Ingen, det är en tropisk växt som mår bäst i ungefärlig rumstemperatur året runt!

       Svara

    Jag har en murgröna med grenar på strax över 2 meter. Varje gång jag ser den fylls jag av ångest över att den kanske dör snart. Har köpt andra av samma sort i samma butik (ikea) som dött efter 1 vecka
    Jag har vattnat en halv dl vatten i fatet en gång/vecka och har den halvskuggigt.

    Svara

     Hade en gigantisk murgröna, gav den till min svärmor när ni skaffade katt och fick veta att hon hade dödat den😢. Hemligheten till en stor och lång murgröna? Guldvatten! (Utspätt kiss)

     Svara

      Vi*

      Svara

   Vill du ha en växt som verkligen växter kan jag varmt rekommendera Porslinsblomma! Mina har helt tagit över tre fönster och väggar, har inte hjärta att beskära.. dessutom så vackert. Mina står soligt, i söder och österläge.

   Svara

    Längtar efter att mina ska bli så! Tyvärr måste jag ha dem i norrläge för tillfället då det är de enda fönsterna som inte barnen river i.

    Svara

  Vet någon vart Gabriella pluggar till mäklare? Är det via fei?

  Svara

  tänkte på en sak och det är säkert en väldigt impopulär åsikt. men skulle det verkligen vara så farligt att bingo skrev ”kämpa” till paolo? det paolo gjort är hemskt men det kan väl ändå inte vara dåligt att visa empati för en annan människa, som bingo gör när han skriver ”kämpa”? eller ska aldrig någon få skriva ett snällt ord igen till paolo, ska han aldrig mer få ha mänsklig kontakt eller en vänlig person i sitt liv? tycker det är så konstigt med folk som blir upprörda för att deras vän eller kollega gillat hans inlägg, och blir upprörda över att paolos sambo eventuellt kanske inte lämnar honom. det är mycket ”guilt by association” just nu och det är helt galet. det han gjorde var fruktansvärt, ja, men ska han tvingas leva ensam i totalt mörker resten av livet?

  Svara

   Men orka tycka synd om honom i detta nu. Verkligen bara orka

   Svara

    jag tycker inte synd om honom! läs igen. tycker bara det är konstigt att bingo ens måste förklara varför han skriver en empatisk kommetar till en annan människa som mår dåligt.

    Svara

     Dra något gammalt över dig din insekt

     Svara

      Fast varför? Rebecka har ju en poäng. Det är väldigt mycket fultolkande i att få en empatisk kommentar att bli till att man stödjer nåns felaktiga handling.

      Svara

       ❤️

       Svara

     Problemet är ju att han med största sannolikhet BARA mår dåligt för att han åkte fast, inte för det övergrepp han utsatt en annan människa för.

     Svara

      Han kanske är i en 50 års kris. Men när han har en sån fin tjej. Och ego att inte tänka på sina barn. Fattar det inte? Var någon timme värt allt det som hände sen.

      Svara

       Jahaaa okej han går igenom en 50-årskris, då måste man köpa sex.

       Svara

        Namnet bakom Suckarnas bro är en myt! Älskade, fina Venedig.

        Svara

        Eller hur, skönt för den som blev utsatt för övergreppet. Det var bara en 50-årskris!

        Svara

       Blir lite provocerad av din kommentar. Köpa sex är inte mer försvarbart för att man har en ful/elak tjej eller ingen tjej hemma.

       Svara

       För att inte tala om vad den stackars kvinnan som blev sexuellt utnyttjad kände.

       Svara

        Om det är hon jag har sett bilder på som kallar sig Debora och är 22 år och berättar om vilka plastikoperationer hon har utfört, hur hon tar hand om sig själv och vilken livsstil hon har valt så känner jag som att det inte riktigt stämmer överens med den bild av den unga utsatta kvinnan jag hela tiden läst om. Den här kvinnan ger inte sken av att vara något offer som blir tvingad till något mot sin vilja men självklart kan ju skenet bedra.

        Svara

         Nu är jag inte expert men jag finner det inte helt osannolikt att prostituerade inte marknadsför tjänstepersonen med betydande avvikelser från verkligheten. Vad tänker du att de ska skriva ”jag hade en taskig barndom, är utfattig och hatar mitt liv & även dig. 2000 spänn”

         Svara

          Nej jag tänker väl inte alls så mycket på det men fick uppfattningen genom media att det i stort sett handlade om ett potentiellt minderårigt trafficking offer med noll koll eller kontroll över sin nuvarande situation som man ska tycka synd om. Hade varit oerhört intressant att höra hennes egen berättelse istället för att andra ska tala om vem hon är och hur hon ska uppfattas. Tror personligen att det är oundvikligt att inte betala ett högt själsligt pris av att prostituera sig men är ändå mer intresserad av att höra vad hon själv har att säga om sin situation än att ta del av folks vilda spekulationer ofta presenterade som en sanning du gör bäst i att inte säga emot.

          Svara

           Jag tycker det är superintressant att höra ”Henriettas” & andras historier härinne & rent principiellt hade legaliserad prostitution inte stört mig om parterna var jämlika. Men problemet är ju vg transaktionellt sex att parterna ofta inte är det. Redan när du snackar om en ung tjej från ett av europas fattigare länder får du ju dra öronen åt dig, hur stor är sannolikheten att hon haft exakt samma förutsättningar och möjligheter som en medelålders svenskfödd man och hur ska det inte påverka hennes val och maktposition i ett givet tillfälle?

          Har uppdaterat mig nu och det är inte ”Debora 22” som Paolo betalade för att utnyttja. Det verkar vara en kvinna i 30 – års åldern som ser prostitution som enda möjligheten till inkomst och skäms över sin situation.

          Svara

         Tror inte det är hon, detaljerna verkar inte stämma. Flashback är skeptiska. 1500 kr för lite. Det kan man ju sälja sig som konsult på långtidsuppdrag och ha full beläggning i år…

         Svara

          Personligen vill jag se att det ska vara lika olagligt att sälja sex som att köpa sex allt annat känns orimligt och ologiskt och man skulle även komma åt de personer som ”förhärligar” och upprätthåller bilden av den ”lyckliga horan” Om det är män som ligger bakom dessa ”rökridåer” ”Profiler” där man presenterar tjejerna på det här sättet så måste man ändra lagstiftningen så att det blir olagligt att även sälja sex. De här lockande sexannonserna som läggs ut kan jag tänka mig att mer än var tionde man skulle falla dit på. Efter att båda parter grips så kan man därefter utreda huruvida personen är tvingad eller om Debora 22 som älskar sex mot pengar och en livsstil i lyx verkligen existerar. Den som är tvingad får hjälp med allt som behövs för att ta sig ur prostitution den som väljer att frivilligt begå ett brott dvs att sälja sex får höga böter eller samma fängelsestraff som oaktsam våldtäkt kan ge alltså 8 månader.

          Svara

           Iom att kriminaliserandet av att köpa sex i princip är skyddslagstiftning av prostituerade håller jag inte med dig. Det största argumentet mot ett kriminaliserande av sexköp är också att det tvingar prostitution underground. Även om undantag såklart finns är det inte prostituerade som sitter på makten i de flesta transaktionella sexaffärer varför jag tycker det är rimligt att ansvaret läggs på köparen, parterna är ofta inte jämfbördiga från första början.

           Jag ser även en hel del människor som säljer droger kommer ju också från extremt svåra situationer men där är ju lagstiftningen jämbördig. Kan vara ett mindre bra exempel. Som du förstår är jag helt nyinsatt i prostitutions problematiken efter det här med Paolo men när du säger att sexköpen skulle riskera att flytta underground hur menar du då exakt? Förklara gärna för mig som novis. Skulle inte annonseringen längre ske öppet på sexsidor på internet? Skulle dessa extremt sexuellt lockande och förhärligande porr annonserna med plastikopererade utmanande kvinnokroppar försvinna? Och på vilket sätt skulle det vara dåligt för synen på kvinnan som ett villigt lättillgänglig byte som går att köpa? Jag tycker bara synd om trafficking offer inte om de kvinnor om det nu är kvinnor som skönmålar prostitution.

           Känns som att kriminalisera både offret och gärningsmannen, som att straffa både den som slår och blir slagen. Personligen blir jag chockad och äcklad över att svenska män väljer att köpa sex.

           Läs Simon Häggströms böcker.

       Vilket skumt resonemang. Tänka på sina barn? Snarare att ha kunde tänkt lite på tjejen han köpte. Och om det var värt det med tanke på allt som hände sen? Förhoppningsvis är det ju inte eventuella bestiga konsekvenser för en själv som avhåller en från att köpa sex.

       Svara

     Men det är ju därför folk blir upprörda, du undrade ju. Det är för att en sån kommentar (som Bingos) visar på medlidande.

     Svara

      och var i ligger felet att bry sig om en annan människa?

      Svara

       Samma som med Bella.
       Ingen vill ge henne sympatier och då har hon inte blir påkommen med att köpa sex 💆🏼‍♀️

       Svara

        Men dra inte in IL i detta för fasiken.

        Svara

         Samma sak ändå?
         Varför ska vi tycka synd om Pervo Roberto men inte Bella som faktiskt inte är mentalt stabil??
         Förklara gärna tack!

         Svara

          det är inte samma sak! ingen blir arg på bellas vänner för att dom gillar hennes inlägg eller umgås med henne trots alla avslöjanden.

          och jag vill inte att folk ska tycka synd om paolo, det är inte det. utan att hans vänner borde ”få” stötta honom när han mår dåligt, utan att själva bli sedda som avskum.

          Svara

           Men du gapar stollis till den som gör det 🙂

           Oavsett vän eller inte. Nu är du fast i en rävsax ta mig tusan!

       Märkligt att den frågan kommer från dig ”rebecka” eftersom att du alltid skäller och skriker stollis så fort någon försvarar Bella eller inte hatar mot henne. Du är lika motsägelsefull som cc så inte konstigt att många tror, och vissa vet, att du är hon.

       Svara

        +1000!

        Bella är inte bättre än Paolo men Paolo ska man kunna viss stöd för?!

        Svara

         Men lägg ner nu med Bellaskammandet! Är inte bättre än Paolo? Snälla lägg av, sluta få det att låta som om Bella köpt sex! Alltså vissa är så sjuka här.

         Svara

          Jag är varken för eller emot Bella. Vad jag vill åt är skillnaden och varför Paolo ska snuttas med men inte Bella??

          Svara

           Bra att du förtydligade. Dessutom är det faktiskt jättestor skillnad mellan de båda eftersom pr har begått ett brott. Ett övergrepp mot en annan människa.

        älskar att du tror att jag är hon😂 en jäkla skillnad på ämnen också.

        Svara

         Förklara skillnaden?
         Paolo köper människor och sårar folk mentalt.
         Bella köper och ljuger om siffror och sårar sig själv mentalt.

         Vilket är värst?

         Svara

          Men lägg ner för f-n, sluta ljug om Bella!! Hon har f-n inte köpt siffror, inte ljugit om det heller men det har vridits här och av media. Isåfall så ljuger flera om sina siffror.

          Svara

           Pratar om skillnaden och inte vad hon gjort/ inte gjort nu.
           Paolo vs Bella. Varför?

        Och den långa kommentaren ovan 15.26 skrev ju du för att få igång kommentarsfältet. Men det blir ju motsägelsefullt att komma ifrån dig ”rebecka”. Hoppas alla fattar. Vet att många fattat iaf.

        Svara

         få igång kommentarsfältet?! jag hade en fundering om bingo. men visst.

         Svara

          ah och så ofta som du läger första kommentaren i fältet också, och oftast om IL, samma hat, samma ilska och samma åsikter om IL och gapar stollis och annat som C. Men du har gjort dina försök på sistone så det inte ska verka vara du men ibland gör du bort dig.

          Svara

           men på riktigt nu. jag är inte c!!! klart man blir irriterad på dig.

       För att den människan inte bryr sig om andra? Varför ska man bry sig i nån som begår övergrepp? Behöver man bry sig om alla? Nej, verkligen inte, särskilt inte när de bidrar till att förpesta andras tillvaro så hårt.

       Svara

        Klart ”man” inte måste. Däremot bör man ju kunna acceptera att det finns andra som gör det, på ung samma sätt som du troligtvis fortfarande brytt dig om din egen son eller bror eller syster om hen åkte dit för ett övergrepp.

        Svara

         EXAKT det jag menar. man behöver inte bry sig, men däremot acceptera att det finns andra runt omkring personen som gör det. folk satt på riktigt igår och gick igenom paolos likes och hängde ut vilka som gillade och var dom jobbade.. med viljan att dom skulle få sparken osv. så sjukt!

         Svara

          Som folk gör med Bella och hennes stylister, kockar, mäklare osv?

          Svara

           Eller hur! Dubbelmoralen har fått ett nytt ansikte

           Va nej…. nu drar du din bellakärlek lite för långt…

       Rebecca, felet som jag ser det ligger i att Paolo visar noll sympati och inte bryr sig om någon annan än sig själv, men ändå kräver sympatier från andra.
       Har han skrivit förlåt till sin flickvän, sina samarbetspartners, de som jobbar med märket Paolo Roberto (mat) till kvinnan han köpte sex av?!?
       Och med förlåt menar jag utan självömkan och prata om hur det påverkar honom utan genuint en tanke på hur det påverkar de runtomkring honom.
       Det har han inte och därför har jag även svårt för dig när du känner att vi inte ska döma de som bryr sig, för sanningen är den att Paolo inte skulle göra detsamma.

       Svara

        Men ni förstår ju inte alls vad Rebecka säger? Hon pratar över huvudtaget inte om Paulo och hur han beter eller inte beter sig har ingen betydelse för sakfrågan.

        Svara

        Jag dristar mig till att gissa att han absolut bett sin flickvän om ursäkt?

        Svara

     Hej Rebecka

     Eftersom jag, till skillnad från andra tydligen, är läskunnig, så förstår jag vad du menar.

     Och håller med. Dig alltså, inte sexköparen.

     Kram

     Svara

      tack😊

      Svara

       Jag med! – som svar på Als kommentar.

       Svara

      Så otroligt nedlåtande AI!
      Så för att man inte håller med Rebecca är man inte läskunnig?

      Svara

       Nej såklart inte men en oroväckande stor del av svaren hon får är från personer som inte verkar förstå vad hon sagt. Att förstå men inte hålla med av x eller y anledning är en helt annan sak.

       Svara

     Så irriterande är dina kommentarer nyckelpigan

     Svara

      Tycker jag inte. Sverige är ändå kulturellt kristet- det här med att den utan synd ska kasta första stenen och att det mesta går att förlåta sitter nog i ryggraden hos många utan att de själva vet varför.

      Svara

      Tycker inte jag heller. 🐞 gör en intressant och djupare reflektion.

      Svara

       tack! försöker bara förstå hur allt kan bli så svartvitt. ”åh herreguud du har gjort något fruktansvärt – nu får du aldrig mer prata med någon och nåde den som säger att den är vän med dig, den är minst lika fruktansvärd!!!”…

       att bingo känner att han måste påpeka att han skrev sin stöttande kommentar innan han fick veta vad paolo gjort, för annars kommer kanske hans egna rykte och image falla, är sjukt.

       Svara

        Att köpa en utsatt kvinnas kropp för att våldta henne är svartvitt.

        Svara

         Ja, men det har ju ingenting med diskussionen att göra.

         Svara

        Skulle min man, pappa, bror, bekant köpa sex skulle jag ta avstånd direkt. Utan tvekan. Det visar på vilken kvinnosyn man har, det visar på vilken otroligt vidrig människa man är. Skulle absolut inte kunna ha en sån person i mitt liv.
        Och ja, helt ärligt om hans tjej stannar med honom efter detta så är hon guilty by association 100%, och även hon då en svag och vidrig människa.

        Svara

        Ska påminna dig om detta nästa gång du tror dig ha hittat stollis i ett kommentarsfält

        Svara

   Om det var din kille som köpt sex, eller din systers kille eller din mammas nya sambo etc, hade du skickat ett ”kämpa ❤️” till dem?

   Svara

    jag hade blivit arg, men jag hade inte önskat livet ur dom eller behandlat dom som jordens avskum, utan försökt se till så dom får hjälpen dom behöver.

    Svara

     Hjälp? För vad? För att de är svin som anser sig stå över kvinnor?

     Svara

      Sluta behandla svinigt beteende som sjukdom. Att vara en skit är inte att vara sjuk. det är ett hån mot människor som är sjuka på riktigt.

      Svara

       Så jävla trött på att de stackars männen som bara måste köpa kvinnor ska hjälpas. Hrrrrgud. Du är ju manipulerad in i själen

       Svara

      Man behöver väl knappast ha en diagnos eller vara sjuk för att ibland ha behov av hjälp?

      Svara

     Åh gud… alltså. Försökt se till att de får den hjälp de behöver. Otroligt ändå vad män kan få göra och vi kvinnor ska vara så jävla goda och hjälpa dem. Nä. En kille jag var tillsammans med för väldigt många år sedan köpte sex när han var på semester (sommaren efter vi gjorde slut). Han ringde mig när han satt i bilen på semesterorten och ville ta livet av sig. Så jag fick hjälpa honom. Övertyga honom om att han inte alls var en ond torsk och att allt skulle bli bra. Jag fick alltså hjälpa honom när han utsatt en annan kvinna för övergrepp och dessutom betalat för det. Jag kan säga såhär, ALDRIG IGEN. Varför är det alltid vi kvinnor som ska vara the bigger person och hjälpa de äckliga männen?

     Svara

      Men nu är ju inte köpa sex de enda brott eller misstag som går att göra. Med din filosofi ska dina vänner alltså skita i äckliga dig den dag du trampar snett och mår dåligt över det för varför ska du ha hjälp som är så äcklig?

      Svara

      hade du mått bättre om du istället hade lagt på och ditt ex tagit livet av sig?

      Svara

       Dum fråga. Inte hennes ansvar om han hade skadat sig själv.

       Svara

        nej och det sa jag inte heller.

        Svara

        Fast i realiteten: om det hänt, oavsett om det är ditt ansvar- hur hade du mått om du inte åtminstone försökt hjälpa till?

        Svara

       Han hade inte tagit livet av sig. Han använde de orden för att han visste att jag skulle hjälpa honom. Och jo, man får begå en massa misstag som man kan få hjälp för. Men jag skulle aldrig hjälpa en man som köpt sex igen. Det är inte mitt ansvar.

       Svara

      ”Han satt i bilen på semesterorten och ville ta livet av sig. Så jag fick hjälpa honom.”
      Jag tänkte seriöst en sekund där att du hjälpte honom att ta livet av sig. Ge honom bästa tipsen via telefon. Varför gjorde du inte det?

      Svara

     Det är de utsatta kvinnorna som behöver hjälp, inte männen som förgriper sig på dem.

     Svara

      Det ena utesluter inte det andra. Visst behöver folk som tar ut sina aggressioner på andra ofta hjälp att sluta.

      Svara

    Det är faktiskt inte helt omöjligt om personen mådde genuint dåligt över det.

    Svara

    Det måste ju vara upp till varje familjemedlem att hantera ilskan, besvikelsen och sorgen.

    Kan bara tänka mig hur svåra känslor det här innebär för Paolos närmaste. Förmodligen en kris i nivå med ett dödsfall i familjen. Men att jämföra det med en ytlig bekantskap i ett litet ankdammskändis- Sverige är ju rent befängt. Kan tänkas att Bingo faktiskt inte hade en aning om vad det handlade om när han skrev ”kämpa” på Paolos inlägg. Du kan inte jämföra det med ”om det var din kille”.

    Folk nagelfar minsta lilla grej att slå ner på, trots att det är Paolo som är boven här. Inte Bingo.

    Svara

     Kommenterade inte Bingo på det första inlägget innan någon visste vad det handlande om?

     Svara

      Jo.

      Svara

      Det är vad jag också tror. Men ändå ska han stå till svars…

      Svara

   Man förtjänar ingen empati när man köper en våldtäkt och sedan tycker synd om sig själv för att man blir påkommen.

   Svara

    Men det finns en viss fantasilöshet i det här oreserverade dömandet ändå. Hade personen stått nära en, nog hade man varit i en knepigare sits (eller om det var en själv men just sexköp är väl ganska svårt att relatera till som kvinna även om det existerar). Man kan ju fördöma handlingen hur mkt man vill men jag tror inte heller att alla vi som enkelt ”tar avstånd” från paolo som person härinne känt likadant om det var vår egen brorsa. Till viss del får man försöka skilja empati för en gärning från empati för en person.

    Svara

     Hade definitivt tagit avstånd från min bror om hade den kvinnosynen.

     Svara

      Jag hade tagit avstånd från handlingen men tror förmodligen inte jag hade tagit avstånd från min bror som människa.

      Svara

    Paolo har betett sig som ett vidrigt Urk men det är väl tufft att han får bära alla torskars synder på sina axlar…

    Svara

   Jag tror att det är lite too soon-effekten här. Tiden får utvisa vad Paolos plats i livet blir. Det beror väl på vad polisutredningen om oaktsam våldtäkt utvisar och hur han själv hanterar situationen härifrån. So far har han ju liksom snubblat på sig själv så det ser ju inte jätteljust ut men jag tror inte att hade bingo hade skrivit ”kämpa” om han visste vad som hade hänt. Man får också ha med sig att dessa personer lever lite grann på ryggdunka varandra för att för att synas.

   Svara

  Det Kenza beskriver kallas tydligen nu för tiden ”coronaspeck” 🙂
  https://www.dn.se/kultur-noje/smittsam-kreativitet-far-coronaorden-att-sprida-sig/

  Svara

   Coronaspäck på svenska.

   Svara

   Men hon har ju inte fått putmage på grund av karantänrelaterat stillasittande? Är det fortfarande coronaspäck då?
   Det är ju sen hennes graviditet skriver hon. Gött iofs om man numera kan skylla all sin fläbbighet (även det man bar runt på långt innan 2020) på corona!

   Svara

  När slutar det att vara en räkmacka och går över i en räkhög?

  Svara

   Aldrig.

   Svara

   Så länge det finns bröd under är det en macka 😘

   Svara

  Nån som vet vart räklunchen intogs?

  Svara

   Sandras mamma hade köpt mackorna i Östermalmshallen (har jag för mig) och intogs hemma hos Sandra

   Svara

    Sådana räkmackor kostar väl väldigt mycket?
    Räcker 200 kr? Verkar vara många räkor…
    Skulle gärna kosta på mig någon gång men i dagens läge sparar jag allt jag kan för jag vet inte hur inkomsterna ser ut det närmaste året.

    Svara

     Synd om dig!

     Svara

      Va? Anonym ovan verkar väldigt klok och även gullig i sin kommentar.

      Svara

     Dom kostar väl en del på Ömalmshallen men tänker att man kan komma billigare undan? Köp ingredienser själv och du har 4 st till priset av en

     Svara

   Varför undrar du det?

   Svara

    Gissningsvis för att det ser gott ut och Anonym vill testa samma ställe? Om du får gissa – vad tror du då?

    Svara

   Vart?
   Du menar att de åt gående på väg från ett ställe till ett annat?

   Svara

    Landgång?

    Svara

     Dom tog en landgång!

     Svara

  Varje gång Elaine uttalar sig förlorar jag respekt för henne, snart ingen kvar …

  Svara

   Hahaha håller nästan med. Hon är motsägelsernas mamma, och är så upp/ner, varmt/kallt, arg/ledsen/glad omvartamnat att det känns som man åker berg och dalbanan om man följer henne i en vecka. Dock verkar hon mkt stabilare nu än för ett par år sedan. Synd när man stödjer vissa saker hon gör för barn, men absolut inte stora delar av hennes like-fiskande. Hade en liknande person i min närhet som sög så mkt energi att jag var tvungen att distansera mig lite åt gången (för att inte skapa ännu mer drama ifall jag klippte tvärt). Men kanske har ngt med hennes diagnos att göra som hon berättade om för ett tags sedan. Borderline eller likande 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Fonten på Elaines kaffekopp provocerar mig fruktansvärt.

    Svara

     Bästa!

     Svara

     Liksom hur svårt kan det vara att hitta en med stöd för åäö innan man fkn trycker en mugg med texten 😩😩😩

     Svara

     Så tråkig text. Hur kan man tycka det är kul? Det är väl folk som tror de är lite spexiga som köper en mugg med den texten och vill ha en reaktion. Ja, som Elaine då och i synnerhet att döma av det nöjda leendet. Och det där uttrycket ”fifan” hon kör med (hon säger det på ett visst sätt), tycker någon det är kul? Jag säger som Hanna Person, folk som tittar på sig själva är enormt tröttsamma. Hon, Hanna alltså, är för övrigt en av få som kan skämta utan att det ska låta konstlat, krystat och ”nu förväntar jag mig att ni ska tycka jag är lite crazy”. Hennes podcastkollega likaså. Spiderspick är en annan.

     Svara

      Tittar på sig själva utifrån* ska det ju stå!

      Svara

  Kenzas engelska ❤️

  Svara

   Hela hon 😴

   Svara

   Igår pratade hon ortensvenska. Eller inte.

   Svara

  Jag är SÅ trött på när Kenza ska ta såna här intet-strider. Man ba, OJ VAD DU SER GRAVID UT, eh nej. Smal som en pinne 2 veckor efter förlossningen. Som med amningsbilderna som hon mjölka fööööör länge. Nu ska hon säkert mjölka detta med. Hon vill så gärna gå tillbaka till ödmjuka-fötterna-på-jorden-Kenza pre podden.

  Svara

   Håller med helt. Tänker alltid 🙄 när hon tar strid för absolut ingenting. Så trött på henne, och då följer jag inte ens henne

   Svara

   Så desperat efter uppmärksamhet. Är så fruktansvärt trött på denna intetsägande kenza. Varför är hon känd? Vad bidrar hon med egentligen? Som hennes tiktoks, så pinsamma. Eller hennes snörvelhistoria om ivy revel som gick åt helvete långt innan coronakrisen. Det enda hon delar med sig är reklam och hennes son.

   Svara

    Va?

    Svara

     Det är inget ljud till den kommentaren.

     Svara

      Får man inte fråga ”va?” längre eller???

      Svara

       Vore bra att precisera vad som orsakat detta ”va?”.
       Går inte att förklara om man inte vet vad som är oklart.

       Svara

        Har märkt att någon här börjat kommentera ”Va?” av oklar anledning (för att jävlas?) härinne sista tiden. Märkte det speciellt mot Rebecka (nyckelpigan) för typ 2-3 dagar sedan. Ja jag vet att många kommenterar ”Va?” men man kan också lägga märke till ett visst mönster.

        Svara

         Vadå för mönster?

         Svara

   Är säkert inte ens nån som frågar om hon är gravid? Och hon ser knappt gasig ut!!! Herregud. Så trött på henne.

   Svara

    Precis, säkert hennes egna hjärnspöken. Det märks att det är väldigt viktigt för henne att va snygg och smal.

    Svara

     Hon har uttryckligen sagt det själv, hur viktigt det är att se slank ut. Men så är det när man gör sin kropp till hela sitt varumärke. Stay in school kids. Har man inget annat att komma med så Det blir nog bara mer och mer desperat och avslutas med en massa ingrepp à la gynning tex.

     Svara

      När har hon sagt det?

      Svara

    Det bästa är väl när hon pratar om sin mammakropp med all överflödig hud. 😁

    Svara

  Så trött på kenza alltså. Hur orkar hon göra en grej av INGET? Känns som att hon är så ute och bara försöker klamra sig fast genom att göra statements och dra in ”godhets-poäng”. Så trött på henne.

  Svara

  Alltså Kenza och att alltid göra en grej av inget, som med amningen. Hon hade inte ens blivit tillsagd men gjorde en hel arg grej av att man minsann ska få amma bland folk trots att ingen påstått något annat.

  Svara

   Helt galet. Man blir trött. Bra attdu lyfte

   Svara

   Så jävla sjukt. Ska hon tystas ner för att hon har ställt en relevant fråga.

   Svara

   Helt jävla rätt.

   Svara

  Det skulle förvåna mig.

  Svara

  Ökänd för att ha satt på många av de modeller han fotograferade, inte sällan på 10.000 meter

  Svara

  TW

  Zachas swimwear aka det märke Sara Bolay promotar har lagt upp ett renodlat pro-ana-citat. Det är kanske inte en nyhet, men jag blev paff när jag såg det precis.

  https://www.instagram.com/p/B-g6xBfhSUz/?igshid=rcqsz1n6yfm2

  Svara

   Äsch, inget att haka upp sig över. Finns värre saker att älta

   Svara

   Du kanske blev paff, inte jag.
   Sluta överdriva. Det är inte pro-ana.

   *suck*

   Svara

    Suck på dig

    Svara

    Sätt på dig en bikini istället för att gömma dig en pyjamas så att du ser de kilon du lagt på dig för att du ätit för mkt och därför slutar äta är inte pro-ana?

    Svara

     Nää, motivation däremot!

     Svara

     Inte särskilt nej. Har du lärt dig ett nytt ord? Att vara medveten om sin vikt och vilja göra något åt det är inte nödvändigtvis pro ana (som är ganska extremt). Man är inte ätstörd för att man vill gå ner i vikt eller bli mer vältränad. Ganska harmlöst att resonera i huruvida man ska sitta och äta i bikini eller pyjamas. Att tipsa om en diet som innebär extremt lågt kaloriintag, missbruka laxeringsmedel osv. vore dock pro ana.

     Svara

      Om jag har lärt mig ett nytt ord? Inte alls, däremot kanske begreppet har utvecklats till att endast inkludera det mest extrema (?) och isf får jag uppdatera min repertoar.
      När jag för 10-15år sen frekvent hängde på diverse thinspirationforum/tumblrs så var citatet ovan, och variationer av det ganska standard. Ergo små tips som enskilda är ganska harmlösa men i grupp kan uppmuntra till en skadlig livsstil.

      Oavsett så tycker jag att det är märkligt att företag vill förknippas med dylika citat och tankesätt när det börjar bli mer och mer vanligt med en inkluderande agenda (vilket iaf jag tycker att man ser på den svenska marknaden, hur det är i Dubai har jag inte den blekaste om), vilket var varför jag blev paff.

      Svara

       Om du varit djupt nere i ätstörningsträsket (det har jag med) borde du veta vad pro ana står för. Och jag står fast vid att en medvetenhet om sin vikt inte per automatik är en ätstörning eller relaterat till a n o r e x i a. Kan leda till ja, men det är en annan fråga. Citatet är inte extremt på något sätt nej, bara dumt och onödigt.

       Dock så håller jag med dig om att det var ett taffligt, daterat (låter som ett tips från en tjejtidning på 90-talet) och töntigt citat som inte hör till ett klädmärkes sätt att marknadsföra sig på. Tycker att företag kan sluta upp med den där typen av citat helt, ärligt talat. Men jag tycker fortfarande inte att citatet är särskilt pro ana för det 🙂

       Svara

   Sjukt citat

   Svara

  Jag håller helt med om att det blir fel när folk skriker GRAVID till folk så fort någon visar sin mage på bild. Kenza har ju fler gånger skrivit om hur fel det är, men hon gör ju själv en likadan jämförelse när hon beskriver det som att hon ser ut att vara gravid i sjätte månaden på kvällarna. Om man gång på gång vill göra en poäng med att svullna magar inte betyder graviditet så kanske man inte i nästa mening ska göra den jämförelsen själv.

  Svara

  Påminner när min mamma kallade pappa omogen… ”det är inte jag som är omogen, det är du som är övermogen”

  Hoppas han menade rutten.. ja hon är narcissist, en narcissist med diagnos😛

  Svara

  Åh Kenza är så duktig. ”Här står jag med knappt en halv fis i magen. Men så kan man ju se ut när man fött barn.” 🤦🏼‍♀️
  Sluta dra in magen på dina videos eller suga in kinderna då också kanske? Sån jäkla dubbelmoral i allt.

  Svara

   Kenza vill visa för alla att hon fortfarande har en snygg kropp trots graviditet och försöker också se smalare ut genom att suga in magen in absurdum (andas kvinna!), kinderna likaså. Glöm inte att bilderna måste tas lite underifrån för att få benen att se långa ut. Samtidigt vill hon gärna, när det passar henne och finns något att vinna på det, typ ekonomiskt, visa upp en bild på svullen mage eller någon valk för att visa att ”det är så kvinnor ser ut”. Sjukt trött på henne, följer henne inte men får upp hennes stela bilder ändå.

   Svara

  Hemska kommentarer och negativ stämning det varit härinne senaste dagarna. Vad har hänt, varför så irriterade och sura?
  🙁
  Får ont i magen!

  Svara

   Hemska kommentarer? Kanske för att en äcklig gubbe har våldtagit en prostituerad. Men förlåt, vi ska tänka på tonen för deras skull. Nån kan ju bli sårad.

   Svara

    Jag menar emot Kenza?
    Men visst, fortsätt vara aggressiv du!

    Svara

     Har börjat störa mig lite på Kenza. Hon har fått väldigt mycket för väldigt lite, halkat på ett bananskal, haft tur. Fått oförtjänt mycket kärlek. När hon stöter på minsta motgång gnäller hon extremt mycket. När hennes lilla företag som hon har så hon kan leka business woman får motgångar ville hon att följarna skulle stödköpa. Och när de inte gjorde det blev hon sur och la ner bloggen.

     Svara

      Amen!

      Svara

   Detta är ett riktigt äckligt ställe, sjukt otäckt, galet obehagligt. Mår dåligt av denna blogg och ändå går man fn in och läser, inte bra.

   Svara

    Det har varit go stämning faktiskt men det börjar bli mer och mer sällan. Nej. Farväl!

    Svara

    Ja? Vissa är trött på Kenza? Deal with it. 👋

    Svara

     Varför så otrevlig och aggressiv?

     Svara

   Seriöst? Får ont i magen?? Oj du, du kan inte ha varit med om mycket i livet du inte.

   Svara

    Man kan ha varit med om mycket i livet ändå, betyder inte att man blir empatilös för det.

    Svara

    Jag har varit med om det mesta. Vad har det med allt annat att göra?
    Usch. Blir mörkrädd på riktigt härinne!

    Svara

    Men snälla aggressiv? Haha jag sa att vissa är trött på Kenza? Så som du verkar vara trött på vissa här inne? Man gillar inte alla och denna blogg är typ gjord för diskussion om just influencers.
    Men absolut då är du ju lika otrevlig och aggressiv då efter som du pratar skit om oss?

    Svara

     Skulle vara svar på ”varför så otrevlig och aggressiv” 👆

     Svara

     ”Diskussion” …. 🙄 jovisst om man vill ljuga sig själv så.

     Svara

      Hahahahah ”diskussion” 😂🤣🤪.
      Detta är inget annat än en…. äsch ska inte försäga mig hehehe!!!

      Svara

       Men lämna då? Du är ju så trött på oss. Ingen tvingar dig att vara här.

       Svara

  Läs hans bok

  Svara

   Nä, det känner jag inte att jag vill

   Svara

  Paolo har avföljt flickvännen på Instagram. Kan man hoppas att detta innebär att hon officiellt har dumpat honom?

  Svara

   Det får vi verkligen hoppas!
   Tjejen är bara 25 år och har all tid i världen att träffa en bra kille som förtjänar henne.
   Bye bye till begynnandeflinthalvitalienareochtorsk! 🐟

   Svara

   Låt oss hoppas och att hon så småningom träffar någon som förstår det sjuka i att köpa till sig en våldtäkt.

   Svara

   Men senast jag kollade (…) följde hon fortfarande honom…?

   Svara

   Och Anitha outade en helt annan kvinna på Instagram.

   Svara

    Anitha alltså, vad håller hon på med?!?

    Svara

    Varför?

    Svara

     Ingen som vet… Men galet

     Svara

   ”Hon säljer sex för att kunna försörja sin familj”
   Äckliga, äckliga värld. 😭

   Svara

   För varje utlänning som blir dömd och utvisad så borde man ge bort deras uppehållstillstånd till en av dessa kvinnor.

   Blir ju inte så många, men det är en början.

   Svara

    Vad menar du med utlänning? Även dom som är svenska medborgare?

    Svara

     Är det inte väldigt svårt att utvisa en svensk medborgare… ?

     Svara

      Såg nu att anonym skrev ”upphehållstillstånd” nevermind

      Svara

       Så du hade ingen mer kommentar att ge? Du ville bara leta främlingsfientlighet, men inte diskutera att dömda icke-medborgare ska ge bort sina uppehållstillstånd till utlandsfödda utsatta kvinnor?

       Konstigt.

       Svara

        Tror du slog huvudet rätt på spiken.

        Svara

        Nu är det väl ingen som vet huruvida just den här tjejen har tut eller put men vg offer för människohandel har de rätt till uppehållstillstånd och det hade aldrig gått få en enda person medverka i en utredning annars.

        Svara

     Dra tillbaka medborgarskapet om du invandrat och sen begår brott. Inga konstigheter.

     Svara

  Men snälla det är INGEN som tror att kinsa är gravid. Ingen.

  Svara

  Nej det gör man verkligen inte. Mvh / endometrios och uppblåst mage 24/7 året om

  Svara

   Undrar om torsk kommer vara med på menyn 😉

   ( ja jag råkade skriva fel)

   Svara

    Det här var sjukt kul förlåt 😂😂😂😂😂

    Svara

   Han är bara en halvitalienare, men marknadsför sig som en genuin napolitanare. 😂

   Svara

   Blir nog inget av med den restaurangen…

   Svara

   Oh nice! Det finns bara tråkiga restauranger i Fältan

   Svara

   Han är utslängd från företaget redan

   Svara

  Undrar om torsk kommer vara med på menyn 😉

  Svara

   Den nya pizzan på menyn blir ”Torsk på Östermalm” med tillbehöret Offerkoftan!

   Svara

    Debora, med vit sås

    Svara

     Hehe…

     Svara

  Torskpizza, pizzatorsk, torskad pizzabagare.

  Svara

   En man lika stor som en fiskpinne utan panering.

   Svara

    …och slug som en gammelgädda.

    Svara

  Kan du ta upp att ankpung typ säljer sexiga videos och bilder på något som kallas onlyfans? Någon som vet vad det innebär.. Hur grovt är det?

  Svara

   Vadå, vill du veta vad du betalar för först eller?

   Svara

    Nej, nyfiken på om någon vet vad det är för sida, ser ganska snuskigt ut när hon lägger upp teasers på snap, tänkte bara kolla om någon hade koll på vad det var för sida och innebär.

    Men! Kul kommentar av dig, haha så roligt skämt

    Svara

   Sorgligt

   Svara

   Är hon fortfarande tillsammans med den där gubben?

   Svara

  Räkmackan!!! 😍😍😍
  Kan hugga av mig högra armen eller donera en njure i utbyte mot den.
  Var hittar jag den?

  Svara

   Östermalmshallen

   Svara

    Men se upp för torskarna

    Svara

     Ja, tydligen ett tillslag idag också!

     Svara

  Förstår inte den där grejen med Kenza och hennes egna påstådda mullighet/kurvighet/slapphet eller vad det är..Hon är och har alltid varit pinnsmal, både innan och direkt efter graviditet, men verkar inte se det själv.

  Svara

   Plocka poäng är vad det handlar om 🙂

   Undrar dock vad din definition av pinnsmal är. Tycker Kenza ser normalviktig ut och med ett hälsosamt lager av underhudsfett. Om hon är ”pinnsmal” undrar jag ju vad du tycker tex Margaux Dietz är?

   Svara

    Jaha, ja det är väl kanske det:)
    Jag menar nog pinnsmal som lång och endast smal utan kurvor här och där typ. Dock inte ohälsosamt eller så, bara rak och smal. De två är för mig ungefär lika smala. Haha, men jag kollar inte jättenoga heller, men som första anblicken..

    Svara

     Kenza är väl inte särskilt rak i kroppen? Ganska kurvig tycker jag.

     Svara

  Lyssnar man på Relationspodden, avsnitt ”Trollmors massage” så är Bingo inte helt emot ett HE på massagesalong.
  Lite samma sak som det Paolo gjort tycker jag.

  Svara

   Verkligen. Tror inte de stackars thailändarna vill röra vid de där äcklet.

   Svara

  Tack, trodde det bara var jag som kom ihåg. Han var anklagad för att ha våldtagit någon modell. (Marie något??? Kanske?) Katrin Z skrev att det inte var sant eftersom offret frivilligt umgåtts med Rimér efter den påstådda våldtäkten. (Ja, jag vet att våldtäktsoffer ofta behåller kontakten med förövare, men KZ fattar inte det. ) I Zytomierskas blogginlägg stod att Bingos version var att han hade köpt massage med ’happy ending’. Så jävla äckligt.

  Kan inte någon leta upp det? Vore så skönt om han fick lite av den skit han borde ha fått vid tidpunkten.

  Svara

  Men kan någon ta bort bajsranden pä räkorna🙈🙈

  Svara

  Om det är Sally som tagit Isabellas bild, hur lång är då Sally? bilden verkar ju vara tagen av någon som är lika långa som IL? eller Sally kanske stod på en stol/soffa och tog bilden?

  Svara

  Någon som inte lär kommentera Paolos sexköp är ju Joakim Lundell, hans erkännande av sexköp smög ju under radarn på något vis och det är väl inget han vill ska blossa upp nu.. Men å andra sidan har han erkänt frivilligt och inte för att han blev påkommen.

  https://youtu.be/rjbLwSlMNU0 från 18:35

  Svara

  E-commerce research paper writers are hard to come across them for those in need of E-commerce Essay Writing Services and trade and e-commerce writing services.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.