Paula vill inte bli bedömd som ”knullbar”

Får se en kommentar om ”åretsmilf” och kände bara uääääääk. Att bli kallad milf gör mig illamående. Hur kan män se det som en komplimang att ge till en annan kille att ”hörredu din fru är knullbar”?

Jag hör aldrig aldrig kvinnor säga så till vänner om deras partner, ”din kille vill jag kn***a” som en fin komplimang? Där lyfter man snarare egenskaper och kvaliteter. Visst att man kanske kommenterar utseende, det kan man ju tycka olika om också, men just den här sexualiseringen…

Och jag som mottagare av objektifieringen, ska jag svara på en sån kommentar med ”nämen tack vad gulligt av dig, kul att du skulle kunna tänka dig ha sex med mig!”…

Nu kanske vissa resonerar med ”men lägg inte upp bilder där du har bikini då!” men jag tycker inte män har rätten att betygsätta min knullbarhet till min man för att jag tar bilder i badkläder. Att ens ha det tänket att det är något schysst att bedöma en annan persons fru som liggbar… // Paula Rosas

Jag tror tyvärr att den dagen vi slutar bedömas efter utseende och ”knullbarhet” ligger långt fram i tiden, primärt för att människor gjort så i alla tider.
Och inte bara människor… hur många naturfilmer har man inte sett på olika djur som bröstar upp sig, fågelhanar som dansar med någon typ av parningsskrud för att göra sig extra ”knullbar” för att honan ska välja just honom?
Nu har ju människan, tack vare evolutionen, tagit sig ifrån det rent instinktiva beteendet som detta är, men trots det så har vi ju objektifierat varandra i alla tider och ändå ganska nyligen börjat ifrågasätta vårt eget beteende.
Däremot så hoppas jag att dagen vi slutar öppnar käften och luftar våra sexualiserande åsikter kommer typ i morgon, för det är första steget.
Att fler och fler inser att det är sunkigt att bedöma en annan person efter ”knullbarhet” och helt jävla oacceptabelt att fortsätta tro att det är en rimlig komplimang att ge år 2020. Att ge.
För på samma sätt som det varit fullt rimligt att bedöma folk efter ”knullbarhet” så har det ju också varit en helt rimlig sak att ta som komplimang.
Om det är rimligt att alla bedöms efter ”knullbarhet” och det är positivt att vara ”knullbar” så vill man ju vara ”knullbar”, eller hur?
Så skäms inte om du tar det som en komplimang att bli sexualiserad. Jag gör det ibland, som en omedveten och ologisk reaktion som jag sedan kan bli irriterad över, när väl den logiska delen av hjärnan kommer ikapp och återigen talar om för mig att det faktiskt inte är mycket att hänga i julgranen. Att vara ”knullbar” i en främlings ögon.
Det är beteenden som nog ganska djupt rotade i oss, och ingenting som kommer försvinna enbart av att vi är kapabla att inse att det är ett förlegat och sexistiskt sätt att bedöma människor på. Tyvärr. Att veta är en sak, att göra en annan.

Det Paula gör är en bra start. Att säga ifrån. 
Att få människor som uttrycker sig på det här viset att inse att det inte okej. Det är kränkande och sexistiskt och någonting att sluta med omedelbums!
Förhoppningsvis kan små, små steg av agerande ändra sättet våra reptilhjärnor tänker och slutligen komma till en punkt där det inte är okej att skriva till en annan man på Instagram att hans fru är ”knullbar”.

Fasen vad jag svamlade här känner jag, men det här har fler dimensioner än att bara vara sexistiskt. Det är tyvärr inte riktigt så enkelt, men viktigt viktigt att lyfta upp.
Jag vill inte ens skriva ”tumme upp” längre efter att Paolo Roberto förstörde det med sin jävla ”förövar-tumme”, så jag är på jakt efter ett nytt uttryck.
Några förslag?

……………………………………………..

Jag ville inte publicera vad jag anser om ”förövar-tummen” – här på Bloggbevakning, men om ni är nyfikna så kan ni klicka här.
Det är min mest likeade och kommenterade bild någonsin, så tack – ”förövartummen”. 

105 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Avskyr att bli kallad milf. Är singel med barn och att ha tinder är hemskt. Det står i min profil att jag är mamma och många börjar konversationer med att skriva just ”milf” och inget annat… Liksom tack för att du anser att jag är att liggbar trots barn 🤦🏼‍♀️

  Svara

   Nu har väl ordet iof utvecklats till att snarare betyda snygg kvinna över 35 än ”mor med barn.” Sen måste man ju inte uppskatta det för det men den här mammaaspekten är väl lite tveksam om den finns kvar.

   Svara

    MILF står ju för ”Mother I’d Like to Fuck”.

    Positiva med att de skriver det direkt på tinder är att de blir lättare att sålla bort idioterna direkt 😉

    Svara

    Jag är 27 så för mig är det ”mor med barn” aspekten det syftas på

    Svara

     Tinder är skit…

     Svara

    Milf betöd mature i like to f*** från början, kommer från porrens värld och blev mother när det började benämnas om ”vanligt folk” istället för kategori

    Svara

     BETÖD???

     Svara

      Brukar inte gilla språkpoliserna men nu skrattade jag högt 😂

      Svara

     Jag har lärt mig uttrycket från porrfilmer och där förklarar de att förkortningen betyder Mother I Like to Fuck.

     Svara

  Jag tolkar MILF även som ”du är knullbar trots att du har barn”, som att barn är något fult som förstör kroppen men att ”du” iaf fortfarande är snygg. Det är ju inte direkt så att alla mammor benämns som milfs o.o

  Svara

   Tvärr så i väldigt många fall förstör ju en graviditet eller fler kroppen på olika sätt…. 😒

   Förlossningsskador som gör att du läcker både fram och bak, smärtsamma samlag, delade magmuskler.
   Smärtsamma och fula ärr osv.

   Sen även estetiska som förstörde MIN kropp och som inte gick att träna bort utan jag fick ta kirurgi till hjälp.

   Lös hud och bröst som bokstavligen försvann och blev som tomma blöta raggsockar.. Avlånga med lite fyllning längst ner.
   Tack gode gud slapp jag bristningar.

   Svara

    Det är ju ingen nyhet för någon att graviditeter och förlossningar förändrar kroppen.
    Men att den ska benämnas som ful och oknullbar pga bristningar lös hud osv när man skapat ett liv, det är inte ok.

    Att prata om en mamma som milf, det gör ju att allt fler mammor går å lägger sig under kniven för att bli ”knullbara”.

    Svara

     Problemet är ju inte vad som anses knullbart eller inte, problemet är att yttra det. För vi kommer i all evighets tid att bedöma folk efter hur knullbara någon är. Det går inte att komma ifrån. Men man behöver inte basunera ut vad man tycker.

     Svara

      Fast det hör ju ihop. Det är ju det faktum att de rådande idealen ska basuneras ut jämt och ständigt (inte bara i folks privata åsikter, utan filmer, reklam et.c.), som gör att de sitter så hårt. Annars skulle folk ha olika ideal och smak i mycket högre utsträckning.

      Svara

       Men det ligger ju i människans natur att tycka att vissa fysiska egenskaper är attraktiva hos respektive kön.
       Man kan ju inte tvinga folk att tycka att nånting annat är snyggt bara för sakens skull.

       Svara

        Nej inte i människans natur, i människans kultur.

        Svara

         Så hundratusentals år av evolution är bara hittepå enligt dig?

         Svara

          Fast människor genom hundratusentals år har INTE attraherats av samma saker. Inte heller i olika delar av världen idag, eller ens inom samma geografiska område men innanför olika befolkningsgrupper, är det samma utseende som är högstatus – så nej, inte natur.

          Svara

           Det skrev ju inte personen heller.

           Jo faktiskt. Det finns några studier som antyder att attraktion eller vad vi upplever som attraktivt är biologiskt (minns inte vad det handlade om, proportioner & symmetri tror jag). Däremot kan man väl gissa att både biologi och kultur spelar in.

           Eh. För hundratusentals år sedan fanns inte ens människor på särskilt många platser och de var en relativt homogen grupp.
           Och jo, det är bevisat i otaliga studier att det finns biologiska attraktionsaspekter som är desamma fortfarande.
           Kultur är något vi hittat på nyligen, det är inte biologin, oavsett vad du tycker.
           Sen behöver man inte gå och basunerar ut vad man tycker om folks utseende som någon skrev ovan, men det är ju en annan sak.

          Men herregud. Människan är djur och meningen med vårat liv är att fortplanta oss och det gör vi genom att locka till oss den av det motsatta könet genom fysiska attribut, precis som alla andra djur. Sen har vi gjort det lite mer komplicerat och blandat in personlighet som del av attribut som anses godkända för knullbarhet.

          Alla är knullbara, bara i olika utsträckning. Det måste du bara acceptera. Du måste också acceptera att kvinnor som är snyggare än dig kommer att finnas och män kommer anse dom som mer knullbara än dig.

          Det som är fel och väldigt oartigt är hur man vräker ur sig detta helt öppet. Men tankarna är naturliga och kommer alltid finnas.

          Svara

           Det här 👏🏻👏🏻👏🏻 Och det här är anledningen till att människor alltid kommer att lägga ner pengar på sitt utseende, fillers, operationer, dyra bilar, kläder, just för att det helt enkelt är en biologisk drift att vara attraktiv. Det ligger så djupt rotat att oavsett hur mycket man försöker gå emot det finns det där

     Vissa människor och kroppar är fula, så är det bara. Du ska bara veta hur många fula manskroppar som finns därute, med skeva, deformerade och ofunktionella penisar. Min svärmor har en ful duk på köksbordet och ibland fula gardiner. Vi har ordet ”ful” av en anledning liksom.

     Svara

      Och på samma sätt som din svärmors fula duk har fått ett hem så kommer fula människor att få ett knull. Som sagt, det är inte hela världen att många tycker du är ful, för någon tycker du är snygg.

      Det känns som att det är fula människor som får panik av att det syns snygga människor överallt. Dom fula människorna hade lätt föreslagit burka på alla för snygga människor så dom själv får en chans. Vilket i slutändan handlar om att dom är missunsamma och tycker att dom själva förtjänar mer än vad dom får.

      Helt ärligt, incels är vad ni är. Sorry.

      Svara

       Wtf? Hur var det här ens svar på Henriettas kommentar 😂

       Svara

        Vidare diskussion om ämnet, där jag öppnar med en likställelse mellan hennes svärmors fula duk och fula människor. Var väl inte så svårt att förstå?

        Svara

    Jag förstår att du inte tycker om din kropps nya utseende, men snälla snälla skriv inte så här. Hjälp inte till att förstärka synen på kroppen som defekt för att huden är lös eller har bristningar. Det här är en av Sveriges största bloggar, förstår du hur många som kommer läsa din kommentar och sen stå i spegeln och än en gång vara ledsna för att deras kroppar inte uppnår (det onåbara) idealet. Du behöver inte älska din kropp, men låt andra få chansen att göra det.

    Svara

     Word.

     Svara

     Jag har bristningar på höfterna och har aldrig varit gravid! Väl medveten om att det är “fult” och kämpar med att acceptera det, kan inte ens skylla på att min kropp har skapat liv :/

     Svara

      Den skapar liv dagligen. Ditt liv!

      Svara

      Jag har bristningar här och där. Har aldrig varit gravid. Och, känner mig supersnygg nästan jämt. Så nej. det är inte fysiska detaljer det handlar om. Det sitter i hjärnan <3

      Svara

     Ja jag tänkte just själv, är jag verkligen redo tt få en så förstörd kropp bara för att få barn?
     Vill jag ens ha barn?

     Nä jag vill inte läcka fram och bak eller få ont eller ångest av min spegelbild. Usch. Tankar jag inte haft förr..

     Svara

      Så här jag alltid tänkt, det är väl ingen nyhet med att 30-50% får läckage efterförlossning mm. Därför ville jag inte ha barn före 40 års ålder. Jag har tänkt att för mig har det varit väldigt viktig att vara snygg , hängbröst har alltid varit min skräck att få. Sen har jag haft pojkvän som klagat på att jag inte har hängbröst eftersom han tyckte att det var snyggt. Jag tänkte mig att det är ett val man gör vilket som är roligast, viktigast att få barn tidigt eller vänta ( om man har hittat en man som man vill ha barn med, annars går det ju inte). Så inte kommer kvinnor att hoppa över att skaffa barn pga att någon här berättade hur verkligheten kan bli efter förlossning. Man kan även dö, 5 st / år i Sverige överlever inte sina förlossningar .

      Svara

       Det handlar inte om att berätta om verkligheten, det handlar om att prata negativt om kroppar, oavsett efter en graviditet eller ej.

       Svara

      Fast jag läcker ingenstans eller känner av graviditeten. Ok nu är barnet i skolåldern, men det var samma strax efter förlossningen. Är förvisso inte smal men det beror på alldeles för mycket choklad. Så alla drabbas faktiskt inte.

      Svara

       Anonym13.38 Vad roligt att höra. 💕 Ja, hur mycket man väger har ju inget med barna födande att göra, det beror ju på hur mycket man äter. Isåfall , att barn kostar pengar så man har inte lika mycket pengar till sig själv längre och därför inte kan köpa lika mycket gott att äta.

       Svara

     Det jag tycker är intressant är att män absolut inte har samma tankesätt eller tänker ens tänker negativt om sig själva. Fulaste gubben med ölmage kommer ändå spana på snygga unga tjejer och försöka få kontakt. Tycker det är otroligt att de inte har typ en spärr som typ hejdar dem och får dem att fatta att han är för ful för det helt enkelt. Men visst, de har inte matats med hur de ska se ut hela livet så det är klart de inte är osäkra.

     Svara

      Det handlar om att män är providers enligt naturen och döms därefter som dessa män inte bryr sig om sitt utseende, då det inte är det högst relevanta utan endast ett plus.

      Men ärligt så är fan jag lite så med. Ja är inte 10 poängaren precis men känner noll dåligt självförtroende inför killar. Jag tycker ingen är för snygg för mig precis. Vill dom vara med mig är det ju najs men skulle jag bli dissad så skulle jag inte bry mig. Jag har ju inget annat att förlora än ett nej så vem bryr sig.

      Svara

   Ja så ”ska” det nog tolkas. Har ju inget med ens man att göra.
   Men ofräscht ändå, om en vuxen karl går och tänker så.

   Fast tror att folk som använder ordet mer menar att det är en fräsch morsa, inte knullbar. Även om ordet betyder det.

   Svara

    MILF ska väl snarare tolkas som att det är någon i ens mammas ålder som man vill ha sex med. Inte att personen är just mamma.

    Svara

     Exakt. Mrs Robinson liksom.

     Svara

     Nä porrkategorin ”milfs” handlar om sexiga mammor. Oavsett åldersskillnad.

     Svara

      Ja men betydelser av ord utvecklas över tid. Och idag används inte ordet milf på samma sätt som i porrbranschen där det startade.

      Svara

      Men usch, är barnen med på bilden då eller? Hur vet man annars om en 26-åring är en sexig mamma eller en vanlig sexig tjej?

      Svara

      Nä, inte oavsett ålder. Gilf är grandma I like to fuck. Alltså mormor/farmor jag skulle vilja knulla.

      Svara

     Ja och är det här alltså hennes killes kompis som sagt? Det är ju vidrigt. Noll respekt.

     Svara

  Camilla – när tänkte du analysera intervjun med IL? Det finns så många frågetecken kring hennes sjukhusvistelse (faktafel, bevis på bloggen etc). Personligen tror jag att detta är excelarket 2.0 och att hon återigen tagit på sig offerkoftan. Hon skriver ju en bok så det är klart att hon vill väcka intresse för den. Finns det något som heter faktagranskning innan material publiceras? Blir trött på dessa journalister som ger henne tid utan att vara ifrågasättande eller kolla upp fakta.

  Svara

   Ja apropå det. Varför ställde inte journalisten Excelarks-frågan? Eller egentligen det hon sa i Schulman show?

   Svara

   Skämtar du? Låter inte okej ifrågasätta nån annans upplevelse av mental ohälsa, diffar det på nåt litet datum eller detalj får man nog bara komma ihåg att det ligger långt tillbaka i tiden. Sen måste ju inte du personligen tro på allt folk berättar men det är bättre vara tyst isf.

   Svara

    Hon berättar i intervjun atthon fick ECT under helgen. Det ges endast under vardagar. Hon påstår att hon lurade sig ut ur psyket för att skriva under försäljningen i princip sjukhusrock. Hon var stajlad när hon gjorde det enligt bloggen och dokumentären. Det finns så många fler grejer jag kan nämna.

    Jag håller med dig om att man ska vara försiktig med sådana anklagelser men Bella ljuger alldeles för regelbundet för att man ska kunna tro på henne igen (om man nu inte väljer att återigen luras av henne som hennes försvarare gör).

    Svara

     Fattar inte varför folk när det passar deras agenda tar saker ur bloggen som sanning.

     Svara

     Jag tycker det bästa vore om ALLA ignorerade henne helt. Det är uppenbart att hon är mentalt störd och upplever saker och särskilt sig själv som något helt annat än det egentligen är.

     Svara

  Han har tagit bort Tummenupp inlägget…. Hoppas han fortsätter som han gör på egen hand och gräver sig djupare o djupare ner i avgrunden för varje gång han gör/säger/skriver nåt.

  Svara

   Tänkte skriva att tummenupp inlägget ligger kvar på hans linkedin, men gick in och dubbelkollade. Och ser att han även raderat där.
   Det låg kvar igår vid lunchtid.

   Svara

    Kanske någon krishanterare som tagit honom under sina vingar..

    Svara

   Jag anmälde tummen upp inlägget som olämpligt. Kanske gjorde fler liladant?

   Svara

  Det värsta med ordet milf i min mening är att man liksom kopplar ihop min sexualitet och knullbarhet med mina barn. De är visserligen skapade genom sex men det känns liksom lite pedofiligt på något sätt när de kopplas ihop på det sättet (obs jag tror såklart inte alla som kallar kvinnor milf är pedofiler!!)

  Svara

   Jag har iof alltid trott milf har mer med ålder än ungarna att göra. Milf kan man ju kalla nån utan barn.

   Svara

    Nej det kan man väl inte med rätta kalla någon utan barn då personen inte är någon ”Mother”. ”Cougar” känns väl mer korrekt att använda om man syftar på en attraktiv sexig kvinna över typ 50 år?

    Svara

     Cougar utgår väl ifrån att kvinnan själv är sugen på yngre killar?

     Svara

      Äldre kvinna över en viss ålder och unga killar och milf en mamma i samma ålder som sin egna mamma om det ska vara helt korrekt, men nu har det ju utvecklats till att det räcker att man är mamma och åldern spelar ingen roll.

      Svara

      Sant!

      Svara

       Sorry fattar inte hur kommentarerna hamnar här, jag svarade ”Sant!” på en kommentar till en Anonym om att Cougars syftar på kvinnor som är intresserade av att dejta yngre män men den hamnade fel.

       Svara

    Milf , mother I like to fuck, översatt mor jag skulle vilja knulla. Du kallar inte någon barnlös för mor, mamma!

    Svara

     Fast det gör ju folk nuförtiden, begreppen ändras.

     Svara

  Min bästa vän brukar säga dilf eller pilf om snubbar med barn hon tycker är heta.

  Svara

   Pilf? Är väl dilf?

   Svara

    Läste för fort! 😂🙄

    Svara

   Ja men hon säger väl inte det till dom som en öppningsfras eller ens om nåns partner på deras sociala medier? Helt okej att tycka nån är milf/dilf eller att ha en jargong mellan folk man känner men att säga det till folk man inte känner som en komplimang ska man nog tänka ett varv till om.

   Svara

  Vidrigt.

  Svara

  Tycker det va jätte bra att hon reagerade och sa ifrån! Inte så svårt att kolla på Hugos insta för att se vem det va som skrev..
  Jag hörde ordet första gången från American Pie, då var det väl mer att man syftade på kompisars mammor man skulle kunna ligga med? Inte som idag, mammor med (ofta) småbarn som typ är smala och snygga, där kroppen har förändrats noll sen graviditet och amning.

  Svara

   Ja det är ju lite skevt att kalla en 25-åring för milf, särskilt om man själv är i samma ålder eller äldre, det ska väl vara en som är i ens egen mammas ålder

   Svara

    Nä, det ska inte vara någon i sin mammas ålder. Mother , mor kan man vara i varierad ålder. Du tänker nog på en Cougar.

    Svara

     Jo så var det från början. Cougar är nån som är intresserad av yngre också…

     Svara

   Precis, undrar om det inte var i den filmen som uttrycket myntades dessutom. Hade aldrig hört det tidigare. I dag kallas snygga tjej i 20-åren för milfar, även av män som är betydligt äldre.

   Svara

  Förstår att man reagerar. En händelse min moster var med om var lite annorlunda dock. Hennes yngsta son var runt 9-10 år och hade kompisar hemma som tyckte att min moster var milf (de så det till sonen som berättade det senare för sin mamma). Det är nog enda gången jag tyckt det har varit något lite gulligt i det ordet. Ungarna var så små att dom inte ens fattade vad ordet betydde, det var mer ett häftigt uttryck om att hon var snygg/fin 😛

  Svara

   Fattar verkligen inte det gulliga. Vidrigt snarare.

   Svara

    Fast nja. Betydelsen av ord är inte samma för alla människor. översätt ryska svordomar och du får en chock, finns inget som inte går att knulla. Men på ryska är innebörden ändå mest ”oh, fan.”

    Svara

    Det gulliga är ju att dom tyckte att hon var fin. Hade absolut inte varit gulligt om dom på riktigt förstod vad ordet betydde.

    Svara

  Tror det var Kardashiansystrarna som var stolta över epitetet . En av dem var lite mallig för hon fått det men inte en annan.
  Skevt.

  Svara

  Känns som att en del inte är så bekanta med begreppet milf. Det är alltså inte ett ord för en mamma man vill ligga med, utan någon i ens egna mammas ålder man vill ligga med.

  För lite kulturella referenser och bakgrund kan ni läsa mer här t.ex: https://www.liveabout.com/what-is-a-milf-3533815

  Svara

  Ganska löjligt ändå att inte vilja använda tummen upp längre.

  Svara

   Ja, han ska ju inte få äga den symbolen! Ska alla andra vika sig för honom??

   Svara

  Jag skäms nästan lite för att erkänna det, men med tanke på det hårda klimatet och jargongen som råder, så hade jag tagit det som en komplimang. Nu är jag trots allt inte en ”riktig” mamma, bara en ”låtsas/plast/extra/gör allt utan kredit/” mamma…. och en hundmamma med kanske kan vara värt att nämna. Och kattmamma.

  Men jo så att, hade nog uppskattat att någon tyckt jag var värdig att lägras.
  MEN det säger mer om min uppmärksamhetstörst

  Svara

   Fan vad skönt med någon som är ärlig. Det är fan inget att skämmas över.

   Svara

   I hear you.

   Svara

   Den som säger att den inte vill ha bekräftelse ljuger, alla behöver bekräftelse från någon. Nu pratar jag om bekräftelse av det yttre. Jag har inte ett stort behov att få bekräftelse från främlingar på nätet eller vänner vänner osv, men däremot har jag stort behov av bekräftelse av min man. Och jag märker att om han är i en period där han ger mig mindre bekräftelse blir jag exempelvis ”glad” när jag ser någon kille titta lite extra på mig. Sen behöver alla olika mycket bekräftelse. Jag hade nog blivit obekväm om någon av min mans vänner uttryckte sig så, men på en annan nivå blivit lite glad. Man kan ha två tankar i huvudet samtidigt. Det är komplext. Skäms inte =)

   Svara

  Det här inlägget känns bara som en del av Paulas strategi för att balansera upp sin ytlighet. Större delen av tiden: lägga fokus på att vara snygg, göra reklam, använda barnen som dragplåster. Ibland: slänga på lite feminism light och säga något för att låtsas skapa solidaritet med andra kvinnor för att sedan fortsätta ta rövbilder som förstärker smalhetsnormen.

  Svara

   Kunde inte sagt det bättre!

   Svara

   Exakt vad jag tänkte när jag läste inlägget. Finns liksom en anledning till varför hon uppfattas som falsk och skenhelig.

   Svara

  Män bryr dig framförallt om andra mäns åsikt. Tyvärr jämför de varandras status genom hur bra tjej de har, alltså hur fuckable/snygg hon är. Män vill alltid ha det andra män åtrår. Inse detta så får mkt sin förklaring. Man börjar se ner på män iofs men är det negativt jag vet ej.

  Svara

   Som att kvinnor värderar hur framgångsrik en man är, hur mycket pengar han tjänar etc så att hon kan shoppa loss och ha ett snyggt hem. Helt ärligt, båda könen är gräsliga här. Inget kön är ensamt djävulen och roten till allt ont. Kvinnor är inte änglar, utan människor. Och alla människor kan vara gräsliga.

   Svara

    Jasså? Jag trodde kvinnor gillade snickare, poliser, brandmän osv.

    Svara

     Jag gillar rörmokare. Men jag älskar att bada badkar och drömmer om att bygga mitt egna badrum frpn scratch så.. jag vet ju bara vad jag vill ha. När rören är lagda kanske jag dejtar en plattsättare..och efter det en elektriker. De behöver inte vara rika, bara redo att jobba gratis

     Svara

      Jag valde en bilmekaniker, inte för några pengar, men det är klart att det är en bonus att vi slipper betala 700kr för att byta en lampa

      Svara

     Kvinnor gillar män i uniform eftersom att det representerar makt vilket är status. Därav poliser etc. Så ja, jag antar att du håller med mig.

     Svara

    Haha fast det här är också sant.. men är man snyggare än den andra kvinnan spelar hennes hem ingen roll då snygghet ”väger” mer.

    Svara

     Ja verkligen, det håller jag med om.

     Skillnaden är dock att den kvinnan med mycket stålar från sin man har kanske möjlighet att bära snygga kläder, plastikoperera sig, köpa bra smink, fixa hår och naglar och gå på gymmet regelbundet. Medans tjejen med lite pengar som är grundsnygg inte har råd att upprätthålla sin fasad och blir kanske överviktig eller liknande (dålig ekonomi pga dåligt jobb, slitiga timmar, stress) som drar ner hennes grundsnygghet.

     Det ger den tjejen med en kille med pengar bättre förutsättningar helt enkelt.

     Svara

    Få kvinnor väljer man utefter hans lön skulle jag säga. Kanske någon som vill vara hemma med barn och slippa förskola helt, då är det en fördel om mannen drar in mycket deg. Säger inte att män är onda, det är bara så det är!

    Svara

   Är jätteskönt att se dem för vad de är, tycker jag =) Är arg större delen av tiden, men ändå lättad för att jag varje dag befriar mig själv lite mer från att öht bry mig om att män existerar.

   Svara

  Köper inte ett skit av hennes inlägg. Det enda hon vill är att få komplimanger för sitt utseende och visa upp sin kropp. Trycker hon upp rumpan i kameran för sina barn? För sin man som ser henne varje dag? Nope…

  Svara

   Detta är exakt anledning till varför hon är så skenhelig och falsk.

   Svara

  Alltså ja, visst jättebra att hon säger ifrån men varför säger hon inte till personen som skrev kommentaren på instagram också, istället för att vara ”arg” i sin blogg.
  Kan det vara för att det är Bingo Rimér det handlar om.. 🙄🤷🏼‍♀️

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.