Isabella Löwengrip är inte som andra poddare

Vad behöver man när man poddar?
1. Någon som pratar
2. Inspelningsfunktion

Inte Isabella Löwengrip, inte..
Hon ska givetvis ha både ett ”podd-team” och sponsrade kläder.
Hon är ju ingen ”pöbel-poddare” – herregud!

Jag undrar vem hon anlitat för att skriva manus till denna masterproduktion?
Johan Renck borde väl ha lite tid över nu efter Chernobyl?

241 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  TEAM DET MÅSTE FINNS ETT TEAM…TEEEEEAAAAAAMMMMM!!!!!
  Alltså…kommer ngn typ hålla i hennes haka för att se så att den rör sig rätt eller vad?

  Svara

   Det skulle vara en förbättring. Så kanske man slapp det där torrslemmiga smackandet hon ägnar sig åt när hon pratar.

   Svara

    Men lik förbannat ska du lyssna va?

    Svara

     nej

     Svara

     Jag tror ingen behöver höra fler lögner….

     Svara

    Var kommer underbettet ifrån? För det har hon väl inte alltid haft?

    Svara

     Hon pratar extremt tillgjort, kommer förmodligen av att hon vill puta med underläppen så mycket som möjligt

     Svara

     Den dyker upp när hon försöker tala engelska. Eller när hon använder filter på fel sätt.

     Svara

     Från en resa till Turkiet.

     Svara

    Ett annat sätt att slippa höra det är att inte lyssna på hennes podd/storys/sommarprat/whatever. Enkelt. Så gjorde jag och det funkade toppen.

    Svara

     men ibland, då är det nån autoplay så hör man ändå!!

     Svara

      Det har jag aldrig varit med om.

      Svara

   Hon är inte bra på att hålla hårt i sina pengar och tänka ekonomiskt. Ett team kostar och jag trodde att hon hade lärt sig en läxa efter det som har hänt henne (miljoner kr som försvann varje månad etc.).

   Svara

   Orkar inte med Ljugisbella mer.

   Svara

    Instämmer. Hennes och Pingis gemensamma bolag som ägde Beauty hade inga intäkter för 2019 och bolaget gick med ca 500 000 back 2019. Så Beauty måste ha gått riktigt dåligt. Trots att distributören tidigare hade köpt deras lager. Var väl 2018? Försäljningen av Beauty kommer på 2020. De håller på att dela upp innehavet i detta bolag. Gustav verkar vara inblandad, han kanske jobbar för Pingis nu?

    Svara

    Fast hon är ju inget du behöver orka med. varför då. ???

    Svara

     Hon dyker ju uppenbarligen upp här

     Svara

   Men alltså orka Mallorca. Fy fan vad tröttsam hon är. Team hit och team dit. Blir alldeles matt av hennes ständigt putsade fasad och spel för att lura alla hur bra allt är. Skulle hon inte jorda nyss? Behöver samtiden sådana som Bella som ständigt driver upp tempot? Jag hade hoppats att allt detta med pandemin skulle få folk att dra i handbromsen och låta tempot sakta ned lite, men nej då. På det igen bara. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzznarrrrrrk!

   Svara

    ”Orka mallorca”..? Är det bara du som skriver det här inne eller är ni flera som har börjat med det på sistone? Är det någon referens a la ”oförskämt att anta” som jag har missat?

    Svara

     Oj, jag använder nog det rätt ofta privat utan att tänka på det. Vet faktiskt inte vart det kommer ifrån. Om det är någon slags trend så har jag iallafall missat den men uppenbarligen hakat på… 🙂

     Svara

     Älskar ”oförskämt att anta”.

     Svara

      Amen! 🙏🏼 🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️

      Svara

     Jag har aldrig hört/läst den termen tidigare men gillade den 😀

     Svara

      Jag har hört den för länge sen och använt själv i många år, men väldigt sporadiskt 🙂

      Svara

     Tror det är Sandra Beijer som satt fart på den ”trenden” 🙂

     Svara

     Haha visste väl att det hängde massa Sandra Beijers-dyrkare här. Då vet jag varför alla kommentarer som kritiserar Sandra liiiiite alltid får mothugg. Lol

     Svara

    Haha är det så jobbigt för dig att Bella är igång med lite projekt och ska göra podd. Jorda? Kan hon inte vandra trots att hon poddar eller spelar golf? – jo visst kan hon det, det ena behöver inte ta ut det andra. Ni är för roliga här haha. Sedan så är det inte team som du tror och tänker utan ett team som de jobbar med för dagen, många säger team om sina medarbetare, det är väldigt vanligt, om du tänker efter lite så har du nog hört många som brukar säga det, Bianca t ex. Många säger mitt team om sitt umgänge också inget konstigt alls.

    Svara

     Hör du också till teamet kanske? Alltid här inne och försvarar oavsett vad det gäller. Frågan är ju hur många människor som behövs för att podda? Hör aldrig någon annan som poddar prata om att det behövs ett team.

     Svara

      Nej det gör jag inte. Men alltså snälla, alla som poddar brukar vara tre stycken om det är två som hörs, och nu skulle dem fotas också så nu har de ju en fotograf med också och kanske några till som ska hjälpa till med smink eller ljus eller ljud vad vet jag men det är inget konstigt. Alltså snälla. Läckberg har ju sitt team när hon jobbar, Bianca har sitt team när hon fotas eller poddar osv. Vad vet du om jag brukar vara här och försvara ”Sofia”? Förlåt men så otroligt löjliga kommentarer så man blir mörkrädd. J-kla trams.

      Svara

       Jag ska fråga Jack och Ludvig vilka som är deras teeeeaaaam!

       Svara

       haha jämför du Bella med Läckberg och Bianca?… 😀

       Svara

     Haha, vem säger team om sitt umgänge?? 🤣

     Svara

     Haha haha du Stollis är roligast ändå, så som du häcklar på!

     Svara

     Anonym 13:11 – det är så fint av dig att du alltid finns här för oss och förklarar och förtydligar eftersom vi är så tröga och inte fattar nått.

     Svara

    Mallorca????

    Svara

   Men det är väl för fn inget konstigt, alla har väl team och säger team det ÄR INGET KONSTIGT MED DET SNÄLLA!! Ett team kan vara tre eller tio pers, och de flesta som poddar är minst tre vid tillfället plus att de har någon fotograf med sig idag också som fotar. Alla andra pratar också om team så VAD är det att håna, snälla.

   Svara

    När du skriver så hör man hur du kämpar med att andas. Det gör jag inte med andra (varken Bellakritiker eller -försvarare). Det är av den anledningen vi alltid kan identifiera dina kommentarer, stollis/AN.

    Svara

    Eh jo…
    1) Alla har INTE ett team.
    2) Jo, att ständigt behöva säga att man har ett team är faktiskt väldigt märkligt för oss vanliga dödliga i världen. Få människor har konstant någon form av team runt sig.
    3) Ja, ett team är inte någon bestämd form av antal människor, där har du helt rätt. Det har ingen påstått heller.
    4) Alla andra pratar inte om team. Oklart dock vilka du menar? Känns lite som när tonårsbarn skriker av upprördhet när de nekas vara ute sent att ”Alla andra får!”
    5) Håna? Ursäkta, men jobbar du på Lättkränkt AB? När man konstaterar att detta ”team-snackande” går lite över styr så att säga så skulle nog inte jag kalla det för att håna. Men det är ju jag det. Jag är i och för sig inte så lättkränkt, mest normal enligt mig själv.

    Svara

     Lovar dig att de flesta säger team om sina arbetskamrater om de är en mindre grupp. Margaux säger sitt team om sina medarbetare, Bianca säger det om sina medarbetare, Pernilla W säger det om sina, Andra som bloggar och poddar säger sitt team t ex den dagen de gör ett fotojobb eller spelar in podd eller yt. Andra vanliga företagare pratar ofta om sitt team. Vad är det för folk här alltså haha hur kan man ha missat det och tro att det bara är IL som pratar team.

     Svara

      Ditt psykteam letar efter dig.

      Svara

       Ojoj finns många här då som de nog letar efter, som de tappat bort verkar det som. De har att göra det där teamet. Hoppas de hittar dig 13:09

       Svara

        DU KAN VA

        Svara

      Det är inte för att hon pratar om team. Det är för att Hon. Gör. Det. Hela. Tiden. Hon benämner alla i sin omgivning för team och för att hon har team för allt.

      Svara

       Det. Gör. Flera. Som. Arbetar. T ex. Bianca Ingrosso. Många andra säger team hela tiden om sina barn, sina vänner, sitt arbetsteam osv. Deal. With. It. Men jag vet här ska det klagas på IL så mycket som det går, för allt.

       Svara

        Men vad är ditt problem? Låt folk klaga om de vill. Varför har du tagit på dig rollen att alltid försvara henne så systerligt?

        Svara

         Vad är ditt problem Sofia? Låt folk försvara om de vill. Varför är det så viktigt för dig att ingen försvarar, varför stör det dig så? Jättekonstigt beteende av dig. Hoppas du mår bättre snart.

         Svara

          Alltså du är helt otrolig. Det är sjukt att Bella tror hon står över alla andra med sina team och ”rika” låtsas attityd. Och det får man kritisera, inte hat utan KRITIK. Så släpp det för helvete!

          Svara

        Du är fan störd i skallen. Ingen pratar om team som Bella. Bianca ingrosso (som blondinbella hade sålt sin lever för att vara lika framgångsrik som) nämner ”teamet från Dahlgrens värld” typ på sin höjd. Det är inte samma sak. Men du är väl lika sjuk i huvudet som blondinbella, därför fattar du inte.

        Svara

         +1

         Svara

      Nej Anonym 13:04 de flesta säger inte team. De referenser du drar upp, herregud… Wahlgrensfamiljen har ju för sjutton ett helt filmTEAM runt sig. Att de slänger sig med begreppet är fullt naturligt. Det blir bara så jäkla bajsnödigt när Blondinbella ständigt ska tjata om alla sina olika former av ”team” som i bemärkelsen sina undersåtar som jobbar för henne.

      Svara

       Varför är det undersåtar när hon säger det men inte när Läckberg eller Wahlgren säger det? Jo många många säger team om folk runt sig. Punkt.

       Svara

       Precis. När IL beskrev sitt sammanbrott var det också ett helt team med läkare där för henne. Vart hon än går och vad hon än gör så finns det allt ett tram där.

       Svara

        Fast ett helt team? Du är medveten om att två personer kan kallas för ett team. Det har du missat tydligen. Nu hade hon kanske flera olika läkare kanske två tre för olika saker, vilket inte är ovanligt alls. En annan bloggare skrev att hon hade Sveriges bästa läkarteam, så det finns fler som pratar team om både läkare och annat.

        Svara

         MEN VAD ÄR GREJEN MED ATT KALLA TVÅ LÄKARE FÖR TEAM? Fattar du inte din dumme fan hur sjukt det är att varje gång det är mer än två personer i ens närhet påstå att det är något sorts team som anställts för att vara blondinbellas betjänter. Det är inte normalt beteende, sen får du säga vad du vill.

         Svara

      Jobbar du i ett globalt företag med engelska som koncernspråk är det vanligt att referera till sina arbetskollegor som team. När det är ett gäng influensers som kastar med håret och pratar svengelska blir det lite löjligt.

      Svara

       Jo för det är ju DÄRFÖR BB slänger med begreppet team…

       Svara

      Det måste vara någon generations grej. Jag har ett företag med 12 anställda men jag omtalar dom aldrig som ett team. Det kan vara dom på kontoret, gruppen eller mina medarbetare.

      Svara

   Excelarket! Genomgöra söndagsintervjun för att återfå sympati och vips- släpper nyhet om pod… well played, well played…😴

   Svara

    Och så lite reklam och samarbeten nu när strålkastarna är på 🙂

    Svara

     Förstår inte folk hur genomskinligt det är? Haha, skrattretande🤭

     Svara

    Vad ska hon göra då?
    Ge några alternativ istället för att dömma.

    Svara

  Ja, kläderna syns ju i podden så det är viktigt att det blir rätt!

  Svara

   Fast det finns personer som väljer att ha en podd som man kan välja om man bara vill lyssna, eller i videoformat..

   Svara

   De fotar bilder för podden och DÅ syns kläderna Linda lilla.

   Svara

    äh, podd ska ju vara mer avslappnat, känns ju betydligt mer konstigt att sitta helt stylade.

    Svara

    Linda Lilla? nedlåtanden!!

    Svara

     Lika nedlåtande som Lindas kommentar och som hela inlägget och de flesta av kommentarerna.

     Svara

      Ja du verkar ha det lite jobbigt som är så naiv och tror blindt på Bella dag efter dag. Linda hade en point!

      Svara

  Hon har liksom gått tillbaka till sitt fejkade perfekta liv nu – livet som ”vanlis” varade inte särskilt länge! Nu är det ”perfect insta grid” som gäller för Bellsan 😂

  Svara

   Ja hon byter personlighet som folk byter kläder. Det kallas för något.

   Svara

  Äsch, de ska väl fotas i samband med inspelningen?

  jag tycker detta är ett ganska nedvärderande inlägg. Inte så nice.

  Svara

   Självklart är det det som ska hända. Fotografering. Samma som CamCam gör när hon ska podda. Då tas det också foto. De är bara inte lika brydda om hur fotot blir. Inget är mer fel eller rätt, tycker jag.

   Lika självklart som att det finns både utryck och taggar som heter; Äntligen fredag – nu tar vi helg. 😊

   Svara

   Nedvärderande!? Du ser inte detta inlägg med glimten i ögat utan i blodigt allvar.. Då måste allt vara väldigt jobbigt för dig.

   Svara

   Men varför göra en så jäkla stor grej av det? Både isabella och sheila har väl kläder i garderoben? Kan man inte bara sätta på sig kläder och ta en bild?
   Känner jag.

   Svara

  Alltså hon kan ju inte vara så sjuk, deppad och utbränd som hon påstår när hon orkar träna och golfa flera gånger i veckan och dessutom spela in pod?
  Sen flänga runt på annat?!
  Snacka om att pissa på de som är sjuka på riktigt… 😒

  Hur går det med ekonomin undrar jag med?
  Hon var ju black men har råd med PT och privat golftränare? Det är ju inte billigt…

  Svara

   Och innan hennes lilla armé skriker, ja! Hade hon varit självmordsbenägen och djupt deprimerad hade hon inte orkat med sitt lilla släng och fläng liv. Mvh, en som jobbar med psykisk ohälsa

   Svara

    Du vet de där som har allt. Pengar, karriär ett liv i full fart. Kändisar, omtyckte skådisar, musiker och komiker som en dag ligger döda på sitt hotellrum efter att de varit på middagar, presskonferens eller rest runt med vännerna. Du vet dem. De som du inte har en aning om för att de har en yta utåt och kämpar för att upprätthålla den men en dag så brister det efter flera år av att ha kämpat emot. Tex Avicii…

    Listan är lång på dem som jag skulle kunna ta som exempel.

    Mvh, en som hoppas att du skojar om vad du arbetar med.

    Svara

     Precis!! ☝️☝️

     Svara

     Nja. Många men inte alla har ett val att inte påskina utåt en falsk bild av en själv. I detta särskilda fall har det varit uttalat att ärlighet, öppenhet och transparens ska råda utåt. Det sänder också signaler om att äsch, du kanske inte mår bra men rise and shine, fejka så alla andra tror att ditt liv är perfekt. Ingenting kan få människor som redan mår dåligt må sämre än just det.

     Svara

     Jämförde du just nu Bella med Avicii? Bellas mående med hans. Bellas lögner om sitt mående med hur han mådde i verkligheten? Skäms, säger jag. Bara skäms.

     Svara

      Det var väl ett svar på att man inte orkar flänga runt om man är djupt deprimerad och självmordsbenägen. Det kan man visst orka och det finns det flera exempel på varav Avicii är ett.

      Svara

       Fast det var ju precis det han inte gjorde. Han tog ju en paus, eller försökte.

       Svara

        Poängen är att det är långt ifrån alltid som utomstående märker depressionen och tankarna. Dvs många orkar faktiskt hålla uppe en fasad trots mörkret inombords. Ibland är det det enda de orkar med.

        Svara

        Han tog en paus från DJ. Men han skrev musik och snackade med andra producenter och han var på semeter och festade i flera veckor.

        Svara

        Vad tog han en paus från? ”Släng och fläng”? Så vitt jag förstod så reste han och gjorde musik och festade och träffade vänner osv ända till slutet.

        Svara

         Nej, han lämnade det livet bakom sig och gjorde enbart musik. Han släppte det andra.

         Svara

          du har fel. han hade rest och festat i över en månad precis innan han dog.

          Svara

      Nej. Hon svarade på påståendet att man tydligen inte kan vara deprimerad eller självmordsbenägen om man har ett släng och flängliv.

      Svara

      Fultolkning deluxe

      Svara

     Fast nja, granskar man många av stjärnorna på närmre håll så ser man ju att de faktiskt inte orkade lika mycket som tidigare och inte alls var någon slags supermänniska fram tills de dog? Avicii gick ut med att han slutade turnera samma år han tog sitt liv. Amy Winehouse spenderade längre perioder på behandlingshem (där man av förklarliga skäl varken turnerar eller spelar in musik). Marilyn Monroe (Bellas idol?) hade stora problem med att samarbeta under inspelningar, var notoriskt sen, och även hon var emellanåt inlagd på typ ”vilohem”. Absolut att stora stjärnor försöker dölja sin psykiska ohälsa, men kan ändå förstå att spekulationer uppstår när Bella under sin ”mörkaste period” har rest, filmat samarbeten, intervjuats o.s.v. Det är ändå vanligare att man inte riktigt orkar med samma saker man gjorde innan depressionen drabbade en. Klart man inte kan dra slutsatser från det men ändå.

     Svara

      Vi mår alla dåligt ibland. Det är många som ser det om man är uppmärksam.

      Men hur illa det är är inte något som man kan se såvida man inte är mycket nära, och oftast inte ens de eller då.

      Lätt att vara efterklok.

      Svara

       PS Nu är detta långt utanför ett område där jag har djupare kunskaper, men av vad jag har läst så finns där inget vanligare eller oftare på hur man reagerar. Bara att vissa från början är tydligare med det och det är dem du ser.

       Samma som att det inte finns bara ett sätt att visa sorg på och att det är kulturellt hur vanligt något är, eller hur man reagerar på våld, eller…

       Det finns bara ”förutfattade” meningar som jag förstår det.

       Vad jag tycker mig ha läst och de studier jag har tagit del av verkar det långt vanligare att man lider i de tysta och en dag tar man ett beslut. De du ser må dåligt och ligger i sängen är fortfarande mottagliga för att få hjälp att ta sig ur det.

       Svara

        ”PS Nu är detta långt utanför ett område där jag har djupare kunskaper”

        Oj, har din google gått sönder?

        Svara

         Ha, ha, ha! Nu väntar vi på hmms ripost.

         Svara

          Och inte bara en utan flera.

          Svara

     TRH: helt rätt! Och inte bara kändisar. Jag upprätthöll en sådan bra fasad på jobbet och till vänner att de fick en chock när jag kraschade. Vissa hade sett att jag mått dåligt när det sprack igenom ibland men inte så dåligt som det slutade. Nu behövde jag inte ect och jag planerade inte att ta mitt liv, men hade tankar på att om jag skulle råka dö så hade det inte varit jobbigt. Fick en diagnos, gick i intensiv terapi där jag fick rådet att träna när jag orkade. Sjukskriven totalt 6 månader på olika procent.

     Så till de som tvivlar på att IL varit sjuk och mått dåligt tycker jag är rätt lågt beteende. Att må dåligt till den grad hon gjort kan yttra sig på olika vis och att hon dessutom har lyxen nu att inte behöva jobba är ju underbart, då kan hon fokusera på återhämtning av knopp och kropp där träning är väldigt bra.

     Svara

      Hoppas du mår bättre idag. 💜

      Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

      Jag har mått så dåligt att jag haft tankar och planer på det värsta under flera perioder. Visst orkar man hålla fasaden någorlunda uppe i några timmar per dag, men inte någon längre stund. Därefter var det hem och isolera sig som gällde för mig. Bara mina allra närmaste visste hur illa det var. Om jag inte hade sökt hjälp på riktigt (gjorde flera mer eller mindre lyckade försök att må bättre), hade jag förlorat alla runt omkring mig. Så illa var det. Jag har också gått i väggen och varit utmattad och mina kollegor såg det komma. Jag tänker att det helt enkelt är olika hur det yttrar sig för olika personer.

      Svara

     Fast Avicii var ju öppen med hur han mådde LÅNGT innan han gick bort.

     Svara

      Mer herre gud, fatta poängen istället.

      Och nej du hade inte en aning om att han var självmordsbenägen. Bara att han var utbränd.

      Svara

      Vad är det för ord som inte går igenom? 🙁

      Svara

      Ja men han orkade ”flänga” vilket man tydligen inte ska orka med depression och självmordstankar.

      Svara

      Skillnaden är att Avicii hade RIKTIG press på sig, blondinbella är en sketen B-bloggare, inte en av världens största DJ:s. Sen glömmer du visst att blondinbella bara för ett litet tag sedan skröt om hur bra hon mådde och hur lycklig hon var. Allt det handlar om är skam. Hon mår inte dåligt för att hon mår dåligt. Hon mår dåligt pga att hon skäms över att ha blivit avslöjad och för att hon inte är ”världens mäktigaste”. Det borde säga dig något om hennes ”grundläggande” mentala läge…🙄

      Svara

       Som Paolos mående just nu. Mår dåligt för att han åkt fast…

       Svara

     Synd att du jämför framgångsrika människor med en mentalt sjuk människa med störd verklighetsuppfattning

     Svara

    Men snälla, hon har fått ect och då blir hon ju pigg och mår bättre av det, det har ju fått henne på fötter, det hjälpte henne precis som det hjälper många, plus att alla problem är över.. är väl inget konstigt att repa sig, är väl bra att hon gjort det, man kan ju förstå att hon kraschade . Hade hon inte varit självmrdsbenägen så hade hon inte fått ect. Hon mår nog bättre av att vara igång lite och ha lite projekt på g ist för att ligga på sofflocket. Ge er.

    Svara

     Snacka inte skit! Man behöver inte vara självmordsbenägen för att få ECT.

     Svara

      Anonym pratar om Isabella antar jag

      Svara

      Nej men i isabellas fall var det nog så och därför som hon fick det. Hon hade ju inte fått ECT om de inte ansåg att hon behövde det.

      Svara

       Men snälla!!! Hur naiva är ni

       Svara

     Men snälla, tror du själv på det du skriver?

     Svara

    För mig var det så, svårt att orka med ett aktivt liv på grund av psykisk ohälsa. Det gick att hålla uppe fasaden några timmar per dag men sedan mådde jag oerhört dåligt. Jag orkade inte vara social och utåtriktad. Att gå i väggen är inte heller att leka med. Det blir kaos i huvudet och så svårt att få sina arbetsuppgifter gjorda. Nu möter jag människor med psykisk ohälsa i mitt arbete och jag delar din uppfattning, anonym 12:11. Många orkar inte vara särskilt utåtriktade när de inte mår bra. Men det är förmodligen olika för olika personer.

    Svara

   Men det verkar som hennes toppar och dalar blir mer accentuerade nu för tiden.
   Vore bra för Bella att försöka ta det lugnare i den fas som hon nu är på väg in så att nästa fall inte blir så djupt.

   Svara

   Hon sålde ju företaget i februari så pengar har hon inte brist på just nu.

   Svara

    Bella kan inte ha tråkigt och hon kan inte vara ensam.
    Allt prat om att ta det lugnt och inte jobba i ett eller två år är bara tomt och utan verklighetsförankring.
    Hon kanske skulle önska att det gick men det kommer inte att gå. Man märker att hon redan har massor på gång.

    Svara

     ”Jobba”….

     Svara

   Ect funkade ju sa hon?

   Svara

   Fast hon säger ju inte att hon är sjuk, deppad och utbränd men att hon VAR i en depression och kraschade. Alltså folk här, märkliga kommentarer, hur vore det om folk hade lite koll innan de skriver . Efter att ha fått ECT så blir många pigga och glada även om de kan vara lite sköra en tid. Gissningsvis mår hon bättre av att vara igång lite och träning är hälsosamt och bra för måendet. Ser inte att hon pisar på de som är sjuka. Hon sålde ju sitt företag har du missat det också Lombax. Du får börja läsa hennes blogg så du får veta lite mer som du undrar över.

   Svara

    s å – j ä v l a – t r ö t t s a m

    Svara

     Du glömde ett ”t”. 😉

     Svara

     Ja det är du ”rebecka”, bra att du har självinsikt.

     Svara

      Varför skriver stollis alla namn inom citationstecken?

      Svara

    Att du inte tröttnar på dig själv

    Svara

   Vad fan vet du om hon är sjuk eller ej och hur hon mår?! Ge dig. Dina kommentarer är ett jävla hån till alla som är sjuka. När du inte har insikt i sjukdomen eller dess läkning så håll bara käften.

   Svara

  Ge henne inte mer utrymme. Ska vi gissa på 300 tjafskommentarer här också?

  Svara

   Om du inte kommenterar alla kommentarer så slipper vi hälften.

   Svara

  Hur länge varade hennes nya persona? Var det inte natur och lugn hon skulle ägna sig åt de närmsta 2 åren?

  Once a narcissist, always a narcissist. Vill också tillägga att allt hon sa på Söndagsintervjun var inövat och förberett är Marisol. Absolut inte IL som har kunnat beskriva hennes marknadsföringsstrategi. Hon ljög väldigt mycket i intervjun, mycket som inte går ihop.

  She’s back guys, back!!

  Svara

   Roligt med alla som gick på det.. som sagt hon byter roll, inte personlighet

   Svara

   Hennes ”nya persona” var bara en övergående fas. Den skapade Bella av ren utmattning efter depressionen i vintras.
   Nu är hon på väg in i en ny m*a*n*isk fas.

   Svara

    Så uppenbart att hon är psykiskt sjuk. Hon borde hålla sig borta från medier.

    Svara

   Och ändå sa hon fel och fick tänka länge innan hon svarade. Nej Marisol jobbar inte för henne längre. Du är inte trovärdig Anonym 12:08 Du har ingen aning så lägg ner bara.

   Svara

    Hej Marisol 👋🏻

    Svara

  Det är ganska uppenbart att det enkla livet, som hon då enligt sig själv hade valt, endast var aktuellt när hon inte hade pengar och inte hade något val. Efter försäljningen går hon sakta men säkert tillbaka till sina gamla vanor.

  Svara

  Hade hon inga kläder innan?

  Svara

   Jorå! OCH köpstopp! 😉

   Svara

    Att du är ett sånt kärk.

    Svara

     Kärk???? Ett nytt ord som betyder???

     Svara

    Varför så nedlåtande Cammilla? Du har dålig koll du, de flesta som poddar har ett s.k team. Jobbigt för dig att Isabella ska podda och att hon fick intervjuas i radio och svd, blev för mycket för dig och du är tillbaka i dina spår.. märks att du inte mår bra för då blir du bellafixerad, ilsken och ska håna henne. Du är så vidrig, pinsam.. du borde skämmas. Varför extrainlägg om Graafs separation men vi får inte kommentera ist vill du att det ska slängas skiit på IL. Kolla bara kommentarerna alltså, är det vad du står för… som sagt du är vidrig. Men du ger ju ILs podd uppmärksamhet typ reklam iaf så det var väl bra.

    Svara

     Stollis, the gift that keeps on giving vare sig man vill eller inte.

     Svara

     😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

     Svara

      Kan du inte blockera den här papegojan?

      Svara

       Jag försöker, dag ut och dag in men personen verkar ha som heltidsjobb att skaffa nya ip-nummer för att kunna försvara sin stora idol.

       Svara

     @ Anonym 15:19
     Sluta upp med att attackera CamCam! Inte nog med att du är allmänt oförskämd du har dessutom fel i sak.
     Du hittar säkert någon annan sida där du kan spy galla!

     Svara

   Det är väl spons? Uppenbarligen dåligt betald spons då Bella talar negativ om märket!

   Svara

  Att hon har faktiskt har fans kvar….. är nog det jag verkligen inte kan haja.

  Svara

   Jag kan inte förstå att hon fortfarande är intressant över huvud taget.

   Svara

   Lyssnat på halva söndagsintervjun och allt det här går ju tvärt emot vad hon säger där, i första tredjedelen, om att lämna den här fejkade perfekta rollen och vara sann mot sig själv.

   Å andra sidan, redan från början i intervjun, berättar hon, återigen!, om att allt är pr- och marknadsföringsstrategier för att tjäna maximalt med pengar. Avkastning och att tjäna pengar är essensen i allt. Efter första tredjedelen tar gamla vanliga inövade ”världens mäktigaste kvinna-rollen” över, den hon säger sig ha lämnat i första delen av intervjun. Då ljugs det friskt om hur verkligen i bolagen så ut, hur långt hon kommit med visum och USA och vad som verkligen blev hennes fall.

   So far opponerar sig inte Martin Wicklin utan bara acceptera alla lögner utan att ifrågasätta. Blir intressant hur det hela slutar. Inte hört om påstådda el-behandlingar och alla diffar som ska finnas i den storyn ännu.

   Svara

    Sorry, hamnade fel. Skulle inte vara ett svar utan ett eget inlägg. Du kan ta bort det här inlägget Camilla. Ligger dubbel nu.

    Svara

  Välkomna till nya golf- och poddBella!

  Ännu en karaktär från influensern och entreprenören Bella!

  Går även att hyra nu igen för föreläsningar och intervjuer (om frågorna är fastställda i förtid).

  Hon har även en ny sidekick, Sheila!

  Så, som sagt välkomna till den nya fräscha Bella!

  Svara

   Och sidekicken kommer hon sedan att lura och bränna, precis som hon har gjort med de andra.

   Svara

    Precis, men schhhhhh… säg inget till Sheila 😱

    Svara

  Kläder för en podd!!! Galet! De borde lära sig av mästarna Wahlgren & Wistam. Ibland har de, enligt dem, suttit halvnakna. Typ Sofia topless. Ingen ser så det spelar ju ingen som helst roll. Allt fokus är på snacket. Dock har ju dessa två varit med om mycket i sina liv och har bra minnen också, så podden blir extra intressant. De behöver inte ljuga ihop några historier.

  Svara

   Tro mig Lotta, W&W har också fotat för sin podd och haft team och kallat det för team. Det är inte att Bella och Sheila ska ha kläder för själva podden utan för att fota bilder, alltså poddbilder, kanske också att de fått sponsorer och det ska fotas. Så det är inte särskilt galet faktiskt.

   Svara

  Lyssnat på halva söndagsintervjun och allt det här går ju tvärt emot vad hon säger där, i första tredjedelen, om att lämna den här fejkade perfekta rollen och vara sann mot sig själv.

  Å andra sidan, redan från början i intervjun, berättar hon, återigen!, om att allt är pr- och marknadsföringsstrategier för att tjäna maximalt med pengar. Avkastning och att tjäna pengar är essensen i allt. Efter första tredjedelen tar gamla vanliga inövade ”världens mäktigaste kvinna-rollen” över, den hon säger sig ha lämnat i första delen av intervjun. Då ljugs det friskt om hur verkligen i bolagen så ut, hur långt hon kommit med visum och USA och vad som verkligen blev hennes fall.

  So far opponerar sig inte Martin Wicklin utan bara acceptera alla lögner utan att ifrågasätta. Blir intressant hur det hela slutar. Inte hört om påstådda el-behandlingar och alla diffar som ska finnas i den storyn ännu.

  Svara

   Ja, och hon nämner att USA inte gick vägen för att kunderna lämnade henne. Men det var ju i Sverige. Varför skulle det påverka hennes lansering i USA? Förstår inte…

   Svara

    För att pengar måste komma in när det går pengar ut, och de amerikanska kunderna försvann också, och inte lätt att lyckas i USA med ett rykte om att man är en bluff så som expressen skrev när amerikanare som de skulle samarbeta med var här. Bostad, kontor, marknadsföring, löner osv i USA kostar stora pengar, det måste finnas intäkter till alla utgifter, logiskt.

    Svara

     Hur menar du nu? Att amerikanska kunder satt och översatt en svensk tidning om henne? Som hon inte berättat om? Eller tror du alla i USA läser expressen?

     Svara

      Nej men amerikaner var här samma dag som löpsedeln kom ut, var nog ingen slump.

      Svara

       Och då gick dom och köpte expressen och översatte menar du? Hur vet du det?
       Hur menar du att det inte var en slump? Att expressen hade kollat upp när IL skulle ha besök och släppte en artikel på svenska i Sverige pga att hon skulle ha ett besök från usa? I vilket syfte? Och hur skulle de ens veta det? Hur mycket IL än vill tro att hon är mäktigast så bryr sig varken expressen eller hennes amerikanska ”kunder” om det och planerar utifrån en agenda mot henne. Allt, varken nationellt eller internationellt, kretsar inte kring IL.

       Svara

       Varför skulle Expressen veta när Bella hade amerikanska kunder på besök 😂 #löjligkonspirationsteori

       Svara

   Och i den där ”dokumentären” i höstas så hon ju att hon inte fick visum…

   Svara

  Jag kan tycka att det låter lite överdrivet med team. MEN att de väljer ut kläder tycker jag är ett rätt smart drag. Jag menar: De flesta poddar blir väl sponsrade utav något märke, eller hur? Nu har hon ju möjlighet att göra reklam både innan, under och efter inspelningarna vilket höjer trovärdigheten (nej, kanske inte just hos Isabella men om det hade gällt en annan influenser).
  Och när vi pratar trovärdighet.. Jag tycker även det är smart att para ihop sig med Sheila. Hon känns mer jordnära än Bella och jag kan tänka mig att folk ser på henne som den stabila av de två. Konceptet blir lite detsamma som med Bella och Pingis: Bella är den som drar trafik medans Sheila är vad som gör det hela intressant och hållbart.
  (Skall tilläggas att jag inte följer S på några sociala medier om hon har sådana, så jag kan ha misstagit mig på hur hon är som människa)

  Svara

  Det enda som behövs är väl någon som kan klippa ihop avsnitten sen… vad mer kan det vara för personer när ett team behövs till en pod?

  Svara

  Det som jag tycker är mest intressant är att det alltid blir så många kommentarer om någon av så många tydligen är så ointresserant och att så många vet så mycket om någon de tycker är så ointressesant. Det tycker jag är intressant.

  Svara

   Ja sen är det väldigt hög nivå på inlägg och då blir
   ju kommentarerna som vanligt.

   Svara

  Men hahahahahaha, behöver man köpa in kläder för att prata i studio? Hahahaha bästa jag hört på länge!!!!
  Kan man bli mer pinsam?

  Svara

   Hon gör väl helt enkelt ett samarbete nu när hon lyckats piska fram en del uppmärksamhet genom intervjuerna och podden.
   Det blir säkert mer content och reklam i anslutning till annan mediaexponering framöver.
   Bella is back.

   Svara

    Vem sjutton vill inleda et samarbete efter allt som hänt det senaste halvåret / året..?

    Svara

  Vad annorlunda hon såg ut på första bilden.

  Svara

   Något snajdigt filter med massa massa glow i kombination med annorlunda sminkade ögonbryn tror jag. 🙂

   Svara

    Definitivt ögonbrynen som är annorlunda!

    Svara

     hon har gjort ögonbrynen, 3d tatuering, hon la upp på sin insta igår

     Svara

      Känns som läpparna blivit större / annorlunda/ kinderna ..? Å en massa glow

      Svara

  Minnesförlusten var kort hon är tillbaka som förr.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Golf inte Gold……ska det givetvis vara, Freudiansk felsägning 🙂

  Svara

  Helt ärligt så känns detta med vänpodd lite uttjatat så jag kan inte tänka mig lyssna på den. Dessutom kommer Bella att ljuga och Sheila mest ge Bella stöd för hennes fula beteende mot folk. Känns ofräscht och ointressant. Finns bättre saker man kan göra än att lyssna på deras vänpodd – tex att facetima med ens egen kompisar.

  Svara

  Vad hände med frilufts- och vandrings-Bella?

  Svara

   Hon fick nog kalla fötter 🙂
   För övrigt kommer resor i Sverige så långt från hemorten knappast att ”rekommenderas” under sommaren.
   Bella får promenera i närområdet.

   Svara

   Plånboken ställde in.

   Svara

   Hon ska vandra i sommar.

   Svara

    Fanns en film i början av 50-talet som hette ”Hon dansade en sommar”.
    Naket, sommar och sex.
    Där myntades begreppet den svenska synden.
    Tänkte på den filmen när jag läste ”Hon ska vandra i sommar”.
    Hon vandrade en sommar 🙂

    Svara

    Nej, hon ju skrivit att det är inställt.

    Svara

   Hon brukar vara ute och vandra så inget hände. Om hon kan åka upp till fjällen och vandra som tänkt i sommar vet hon nog inte ännu, ingen får väl resa i juni månad så det blir nog inställt eller framflyttat. Kanske vill hon golfa istället, det kan hon göra i sthlm.

   Svara

  Det jag ställer mig mest frågande till är varför & other stories skulle sponsra Blondinbellas pod. Hon har väl iofs haft kläder därifrån förut men känns inte direkt som en bra målgruppsfit. Iofs oklart vem som är hennes målgrupp nowadays.

  Svara

   & other stories har verkat smått desperata ett tag nu… tänker t.ex. på när de nyligen skickade plagg till influensers i samband med Earth day…. så extremt tondövt.

   Svara

  Skulle vilja att NÅN (blogg/podd?) pratade om Paulas experiment den här veckan, att hon lämnar över rodret till Hugo. Tycker det är orimligt intressant att följa 😅

  Känner igen mig mycket, även om vi delar upp det som går på pappret känner jag ändå att det är jag som alltid har kollen och ser till att allt flyter på smidigt (tvättar duken i tid innan vi ska ha gäster, har koll på när bussen går, rensar gammal mat ur kylen osv osv osv), dvs gör mycket av det som inte går att få ner på pränt (eller då skulle det bli ett låååångt excelark).

  Vet inte riktigt vart jag vill komma mer än att jag tycker Paula sätter fingret på nåt som jag tror många känner igen sig i (projektledarrollen). Inte för att man har ett kontrollbehov utan bara för att man ska ha det trevligt och ha en vardag där saker går ihop sig.

  Svara

   Varför väljer man att vara med en partner som inte har koll, har jag alltid undrat.

   Svara

  ”Ett team”? Det är ju så att den här kvinnans verklighetsbild inte riktigt ser ut som den vi andra har. ”Ett team” i IL:s värld skulle kunna vara att hon går och fikar med två kompisar. Eller att barnen hjälpte till med disken på kvällen – för det är ju ett ”teamwork”.

  Det enda som egentligen är speciellt med IL är att uppenbart märkliga personer finner någon anledning att intervjua henne i vår statsfinansierade radio. De skattepengarna ska användas bättre, allmänintresset (som SR enligt sina direktiv ska följa) finns inte om man bjuder in IL. Åtminstone inte så länge SR inte tänkt sig en serie om psykisk ohälsa och mytomani.

  Ja, och så är det förstås kul med IL:s följare – för min gissning är att de knappt finns längre. Kan man ljuga ohejdat om sina besökssiffror så är det ju lätt hänt att man får för sig att någon tänker lyssna på en podd man planerar också och lyckas dilla i någon dum sponsor att detta är sant. Tänk efter – vem skulle frivilligt utsätta sig för en notorisk lögnerskas trams – i blogg, Instagram, radio eller podd? Ingen så klart. Ingen är så dum.

  Svara

   Oj oj griplövet … jobbigt för dig, kämpa. Nej är nog ingen inte en enda som lyssnar på podden inte ens du eeellller…

   Svara

    Det verkar inte vara lätt att föra en rimlig diskussion med dig. Men jag vill ändå fråga, varför säger du ett namn som inte står? Varför säger du jobbigt och kämpa? Vad exakt ska det kämpas om i denna text om en åsikt? Alla ”kämpar” inte så fort de diskuterar IL bara för att du gör det.

    Svara

     Jo söta S vissa kämpar med att s m u t s kasta och s ä n k a IL. Märkligt att du missat det men så är det. Det är jobbigt för somliga om IL får framgång eller framträder i media, så är det förstår du S. Tror nog du ser det själv.

     Svara

      vi vill bara att hon slutar ljuga och slutar tjäna pengar på sina ljugerier! fullt rimligt.

      Svara

      (Såg att de fanns flera ”S”, jag är en av dom)
      Alltså blir så fundersam på ditt språk.
      Söta? Märkligt att jag missat det? Ditt synsätt är inte allas. Din åsikt är inte sanning. Ja, jag ser själv men håller absolut inte med dig. Även när du ska ge exempel på denna påstådda smutskastning säger du ju bara texter som du subjektivt tolkar. Det är inte att jobba för att sänka en person för att man påpekar att någon farit med osanning. Tycker du så om alla texter och artiklar som kommer med kritik om alla personer? Finns det någon du tycker skriver positivt om henne? Tror du alla har specifika agendor om IL? Finns de något hon gjort/sagt som du inte hållit med?

      Svara

       Precis, spot on. Jag undrar också hur det kan vara att sänka någon om man påpekar att vederbörande har gjort något mindre bra. Är det verkligen budbäraren som sänker, eller är det personen själv, som har gjort mindre bra val. Jag tycker det är orimligt och ganska lustigt att ”stollis” (har faktiskt aldrig använt det uttrycket) försvarar il oavsett vad hon hittar på, och dessutom tycker att det är alla andras fel (läs de som påpekar bristerna i hennes handlande) om det inte går bra för henne.

       Måhända att det är en långsökt liknelse, men jag tänker på människor som begår brott. Är det polisen som griper personens fel att vederbörande åker fast, eller är det personen själv, som begått brottet som är ansvarig.

       Svara

       Spot on S!!!!! 👏🏻👏🏻👏🏻

       Svara

  För inte så längesen skrev IL att hon var självständig och det var något hon var stolt över.
  Jag kan inte komma på en enda sak som hon gjort självständigt.
  Alla företag hon startat har hon ju gjort med någon, alla ”team” som hjälpt henne..
  I mina ögon ett väldigt sorgligt liv. Tomt liv. Ett liv av lögner..

  Svara

   Ja men återgå till ditt rika liv och ge dig själv en klapp på axeln för du verkar vara en härlig människa baserat på det du skriver. Eller Not.

   Svara

    Minst lika härlig som du 😉
    Jag skrev hur jag uppfattade henne, jag skrev varken att det var rätt eller fel.
    Om det är samma ”Anonym” som jag läst lämnat flera kommentarer så kan jag bara tycka synd om dig. Du lever för att skapa konflikt.. I ett kommentarsfält.. En klapp på axeln till dig som kämpar 💪

    Svara

     Håller med dig om att hon absolut inte är självständig. Plus att hon i andra tillfällen just säger att hon inte klarar saker själv?

     Svara

  Tror faktiskt det är ganska många som kommer att lyssna, hon är ju bra på att prata.😄

  Svara

   Vad sjutton ska de prata om?

   Svara

    Allt hon alltid pratat om tidigare men nu även med psykisk ohälsa. Just guessin’.

    Svara

    Vänskap tydligen 😩 Ska bli väldigt intressant att höra vad IL har att säga om vänskap. I söndags hade hon ju inte en enda människa som stod henne nära, inte S. Heller.

    Svara

    Vänskap, samarbeten, entreprenörskap…. kan göra listan lång😅

    Svara

   Jag undrar tvärtom vem kommer lyssna på henne? Hennes röst ger mina inälvor mardrömmar. En minut och jag mår typ illa. Särskilt när hon går upp i massa höga tonlägen, gör något konstigt med munnen och sen smaskar samtidigt.

   Svara

  Lyssnade på söndagsintervjun igår och kom att tänka på att hon låter annorlunda när hon pratar nuförtiden. Det är nåt med uttalet som har ändrats. Hade svårt att koncentrera mig på vad hon sa, lyssande bara på hur hon sa det. Det slog mig helt plötsligt att hon låter som en kvinnlig Ulf Kristersson! Det är nåt med betoningen på sista stavelsen i orden.

  Svara

   ”en kvinnlig Ulf Kristersson”
   Oj då. Mycket östrogen där då 🙂

   Svara

   Hon sa att hon övat för att ändra tonläge för att inte gå upp i falsett. Om man ska säga NÅGOT positivt om intervjun var det just att hon nu faktiskt går att lyssna på, lät ju alldeles för forcerat tidigare. Ja, tills hon bryter ut i hysteriska skratt då (osäkerthet som hon säger själv då).

   Svara

  Eh, jaha. Man lyssnar på intervjun en dag, ser detta en annan. Att hon skulle ändrat sig? PFFF, tror inte på för EN SEKUND!

  Svara

  Kommer inte på en enda anledning till att lyssna på när Bella (ljuger) och Sheila (stöttar och rättar till ljug) poddar.
  🧐🧐🧐😕🧐🧐🧐

  Svara

  Kommer inte att lyssna men jag undrar om Sheila verkligen fattar vad hon gett sig in på?
  Mytomanen Bella kommer fnittra och ljuga sig igenom hela podden. Skulle ALDRIG backa upp el ge mig in på att vara sidekick till en människa som Bella. Det kan liksom sluta hur som helst när grodorna börja hoppa ur hennes mun. So fun!!( ett uttryck som den uppmärksamme kan notera att Bellsan inte har använt sig av på länge nu)

  Svara

   Det kan nog vara klokt att hålla vänskapen ute ur offentligheten, håller med… I affärssammanhang blir ju allt bara pannkaka och då dras hon ju med i det.

   Svara

  Något som också har slog mig när jag lyssnade på intervjun var att hon påstod sig att inte ha några vänner som hon kunde lita på. För ett tag sedan skrev hon i sin blogg att hon var så tacksam att Sheila. En vän som hon kan/kunde lita på i vått och torrt.
  To be continued !

  Svara

   Fast det sa hon inte, att hon är ensam sa hon och ingen att ringa när som helst sa hon, hon vill väl inte belasta, Sheila har ju sitt med man och barn. Hon sa att hon har svårt med tillit och svårt att lita på folk och det kan man ju förstå. Kan jag förstå i hennes situation och jag som är en vanlis har svårt med tillit och svårt att lita på folk. Så jag förstår henne.

   Svara

    Du förstår alltid henne

    Svara

    Vill hon inte belasta eller är det tillitsproblem?
    Om jag skulle känna att jag inte kan ringa min vän för att jag skulle vara rädd att belasta hen och samtidigt inte känna tillit så skulle jag aldrig kalla det vän.
    Än mindre beskriva hen med orden att hen finns där i vått och torrt.

    Svara

    ”fast” är ditt favoritord, eller hur?

    Svara

    Here we go again..

    Svara

  Tror många kommer lyssna, speciellt folk härifrån som är helt besatta av IL

  Svara

   Ja, med någon slags skräckblandad förtjusning, haha.

   Svara

   Man brukar jämföra Bella med en brand eller trafikolycka.
   Väldigt svårt att bara gå förbi och inte titta 🙂

   Svara

   Ja du kommer va den första inne på podden iallafall, så besatt som du är.

   Svara

  Med tanke på hur hon beskriver sitt mående och att vilja vara ”en helt vanlig tjej” så gör hon ju allt för att inte vara just det utan snarare allt för att vara relevant i rampljuset.

  Svara

  Synd att hon ska blanda jobb och vänner/kärlek hela tiden (antingen blir hon ”vän” med kollegor/anställda som med Simon och Marisol eller så tvärtom, ser hon till att börja jobba med sin vän/kärlek (som med Odd). Så tråkigt för det går ju ofta illa. Hon och Sheila har ju faktiskt varit vänner nu ett tag, vore tråkigt om det skulle gå åt pipan bara för att de börjar jobba ihop.

  Svara

   Tror inte detta kommer att sluta väl. Snart har hon och Sheila ’glidit ifrån’ varandra. Å andra sidan hittar väl Bella en ny BF på golfbanan eller ngn ny granne som kan fylla den funktionen tills nästa Bellafas börjar.

   Svara

    Kan vara svårt att hitta någon lika tolerant och tålmodig som Sheila verkar vara…

    Svara

  Det är lite som situationen med Paolo Roberto: det gäller att veta när det är dags att träda tillbaka ett tag…

  Svara

  den här STORA nyheten om BB som skulle komma 2020, som media och bloggbevakning visste om, när kommer den? eller har den redan kommit?

  Svara

   Du tycker inte det hänt så mycket stora saker i Isabellas liv?

   Svara

  Någon kanske redan har skrivit detta men orkar inte läsa igenom alla kommentarer, haha.

  Var det någon annan som reagerade på att Bella sa att hon inte har någon nära vän öht, som hon kan lita på? Att hon inte räknar Sheila som en av sina närmaste. Det måste gjort ont för Sheila att höra

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.