Support your friends med Daniel Paris

Förutom att den fullkomligt vidriga klänningen ser ut att vara ett kärleksbarn mellan Biancas barnrum på 90-talet och valfritt polyesterplagg från Daisy Grace så måste jag säga att jag älskar Daniels ”fuck you” till de som säger att bara tjejer kan bära klänning.

Tidigare har han bland annat provat bröllopsklänningar och var vacker som en dag.
Be mine, Daniel! Be mine!
Jag blir löjligt rörd av bröllopsklänningar och har alltid blivit.
🙂

Källa Biancas rum
Källa Daisy Grace
Källa Nelly

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  jamen tyvärr var klänningen ingen hit, men gillar DPs inlägg

  Svara

  Camilla, skriv om Hannah Graafs spridande av utseendehets. Nu är det rumpan som inte duger och ska behandlas på skönhetskliniken. Dessutom reklammärker hon inte reklamen för kliniken.

  Låtsaständer, läppförstoring, noll fett på kroppen, säkert fillers och botox. Osv. Det är så sorgligt med dessa extrema utseendeideal. Det är förbjudet att åldras bland influencers verkar det som och utseendet är nästintill ALLT.

  Svara

   Hon kommer säkert att be att få spons på löständer när det blir dags för det.

   Svara

   Vad ska hon göra med den? Brazilian butt lift?

   Svara

   Att dom inte inser att de ser äldre ut efter alla dessa ingrepp, fick en liten chock över att hon bara är fem år äldre än mig 😮

   Svara

    Jag håller med dig. Det syns ju så mycket mer än man uppenbarligen tror. Jag uppfattar personen direkt som äldre.

    Svara

    Haha fast Hannah Graaf ser väl knappast gammal ut, hon ser knappast äldre ut än vad hon är. Du måste se väldigt ung ut S3. Sedan gör hon ju inget ingrepp på rumpan, inte plastikkirurgi. Hannah ser inte särskilt extrem ut heller, inga jätteläppar eller jättebröst och hon har inte ens botox det ser man att hon INTE har till skillnad mot många andra. Jisses alltså folk här haha…

    Svara

     Fast läpparna blir större och större, jämför en 5-7 år tillbaka

     Svara

      Ja hon har definitivt drabbats av fillers-blindhet och spelar numera i duckface-laget

      Svara

     Jämfört med de läpparna hon hade förut så närmar hon sig jätteläppar

     Svara

     Förlåt… blandade ihop henne med hennes syrra, my bad!

     Svara

   Sååå fräckt av henne att ha noll fett på kroppen. Usch och fy.

   Svara

    Antar att du är ironisk. Hon lägger ut bilder på chips, glass, gräddiga maträtter osv mkt ofta. Det är inte troligt att hon äter av det så mager som hon är. En snart 42-årig kvinna har normalt inte en så bra ämnesomsättning. Hon verkar knappt träna heller. Då hon är modell i ibland så känner hon nog krav på sig att hålla sig mager. Hon lever ju på sitt utseende.

    Svara

     Men snälla människa. Det finns människor som är naturligt smala och inte behöver träna för att hålla vikten och som kan äta vad som helst. Hannah har väl alltid varit smal, vad menar du? Är du avundsjuk? Tror du hon lagar mat eller köper ostbågar utan att äta det? Alltså folk här…🤦‍

     Svara

      Inte äter hon allt hon lägger upp på insta.

      Svara

  Vad är grejen med Biancas min? Sett henne göra samma min tidigare, med mer eller mindre öppen mun. Antar att hon försöker att se sexig ut… 😴

  Svara

   Eller så är hon konstant täppt i näsan.

   Svara

   Kaxig kanske

   Svara

   Visst ska män få bära klänning ibland 👍

   Svara

  Bianca är så fin! 😍

  Svara

   Hon var fin. Förut.

   Svara

  Sandra Beijer, Felice Jankell, Nicole Falciani och icke att förglömma Veronica Maggio är också STORA fan av öppen mun på bild. Jag har testat att posera så framför spegeln och det ser verkligen stendumt ut. Att ha öppen mun är tänkt att vara sexigt, ja, men det ser verkligen så onaturligt och fånigt ut. Och att kvinnor närmare 40 år som Sandra och Veronica håller på så, konstigt.

  Svara

   Personligen ser jag as stel ut med stängd mun på foton, brukar därför le med tänderna iofs inte med halvt öppen mun haha.

   Svara

   Glöm inte Sofi Fahrman som verkar fysiskt inkapabel att stänga munnen!

   Svara

    Haha, glömde henne. Men hon och Veronica Maggio spelar väl i samma liga? 🙂 Finns det EN bild på nätet där dom har stängd mun? :-p

    Svara

     Men en teori – handlar det inte om att alla de har ganska stora framtänder? Det kanske är en mer avslappnad pose än vi tror. Obs tror absolut att den är medveten – men kanske mindre ”ansträngd” än vad som spekuleras här i kommentarerna.

     Svara

   Ja, fy på dem. När man är närmare 40 vet ju alla att ens hang-ups har gått över och man är en gammal nucka som aldrig borde försöka vara sexig. Obs, närmare 40 = 35 år.

   Svara

   Men snälla, vadå onaturligt? Att ha öppen mun på det sättet t.ex. Bianca har på denna bild är väl hur många naturligt ser ut. Jag vet att jag i alla fall knappast går med läpparna samman hela tiden. Oavsett – måste vi verkligen kritisera exakt allt kvinnor gör? T.om. hur en kvinna väljer att ha sin mun ska anmärkas på. Det finns viktigare saker i livet än att konstant trycka ner kvinnor. HÄJ

   Svara

  Hon är jätte snygg i klänningen, oavsett vad du tycker. Inte som att din stil är något att hänga i granen..

  Svara

   Åh nej, och jag som precis ska börja designa polyesterkrafs tillsammans med Nelly! 😂😂😂

   Svara

    Varför alltid denna aggressiva ton? Polyesterkrafs? Du har garanterat polyester i din garderob som de flesta andra.
    Jag är inget fan av det heller men sätter mig inte på någon hög häst och ser ner på de som väljer det (av olika anledningar). Din målgrupp är äldre med biancas målgrupp har säkert mindre plånbok.

    Svara

     Aggressiva ton? Om någon försöker trycka till en som Anonym 21.21 får man nog tåla hårda ord som polyesterkrafs.

     Svara

   Hon lyckas iaf få klänningen att se okej ut…
   Men känns som den skulle varit snyggare om den var mindre pösig och mindre blank

   Svara

  Professionella modeller brukar köra med öppen mun på bild, antar att inspirationen kommer därifrån.

  Svara

   Skulle vara svar till anonym 21.20

   Svara

  Killar förlöjligar kvinnor när de håller på så. Finns ju män som verkligen vill klä sig i klänningar men DP och killar som ska ”vara roliga” gör det bara gör att förlöjliga oss.

  Hade han låtit bli tofsen, posen och texten då hade jag bara stöttat honom.

  Obs jag bryr mig inte, känner mig inte kränkt när killar gör så men tycker att det skämtet är urtråkigt och urtvättat. Det är bara inte kul och har aldrog varit.

  Svara

   Om jag har byxor på mig kränker jag en man då eller. Alla dessa kvinnor….

   Svara

    Ja för det är verkligen så ovanligt för kvinnor att ha byxor. Vad hade du tänkt om din pappa en dag dök upp i kjol? Samma sak som om din mamma hade byxor?

    Svara

     Kilt?

     Svara

  Daniel Paris är så tråkig. Man märker verkligen att han SÅ gärna vill va en skön och rolig person men han är en tönt

  Svara

   OK boomer

   Svara

    Btw, boomer passade inte in här. 😂 Stör mig på att folk använder uttrycket utan att fattar när man kan använda det.

    Svara

     Ok boomer

     Svara

      🥊🥊

      Svara

     Jag gillar klänningen men tror kanske att Bianca är en person som bär den bäst. Hon klär dessutom väldigt bra i den där rosa nyansen. Off topic, men jag läste nyss en sak som provocerade mig oerhört. En ung son till en mamma uttryckte att ”han var så tacksam över att han hade haft så många starka kvinnor omkring sig, för de hade lärt honom respektera kvinnor på ett sätt som de flesta män inte gör”. Och mamman var så glad över det, vilket man förstår. Men! Återigen problematiseras det inte att skapande av en bra kvinnosyn verkar i samhällets ögon ligga hos mammorna (pratar här om heterorelationer som ni hör). Och vadå starka kvinnor? Ska en kvinna behöva vara på ett sätt för att sonen ska respektera andra kvinnor? Knappast. Vad tycker ni om det han skrev?

     Svara

      Du har helt rätt. Men sen stör jag mig på uttrycket ”starka kvinnor”, vad betyder det ens?? Uttrycket används ju precis till allt kvinnor gör.

      Svara

       Tack. Skönt med respons när ingen, förutom jag, ifrågasatte vad han skrev. Han blev snarare hyllad för sitt fantastiska uttalande, suck. Får hoppas de tänker ett eller två varv tlll. Och ja, starka kvinnor är är ju ett trött uttryck där kvinnan straffas igen. Så länge kvinnan drar paralleller till mannens stereotypa sätt att vara är hon godkänd, typ.

       Svara

   Inget fel att vara en tönt😊

   Svara

    Fast boomer betyder inte tönt

    Svara

     Nej, det betyder vuxen! Ungefär.

     Svara

      Det betyder väl att man är född under babyboomen under efterkrigstiden? Typ på 50-talet? Det har jag trott i allafall, men jag kanske har fel. Har vi nå ggon boomet här som kan upplysa om vad som är rätt?

      Svara

       Jag uppfattar också boomer precis så och försökte förklara det för min son som på skämt börjat säga så till mig. Det resulterade i att han nu börjat säga det till sin mormor. Extremt kärleksfullt, och bara utomhus på lämpligt smittskyddsavstånd…

       Svara

       En baby boomer är någon som är född mellan 1946-1964.

       Uttrycket ”Ok, boomer” används på ett helt annat sätt och behöver inte nödvändigtvis sägas till någon som är född mellan dessa år.
       Det används mer som att rulla ögonen åt någon som har gamla, omoderna, föråldrade värderingar

       Svara

        Det syftar väl på att de flesta från den tiden är väldigt påverkade av efterkrigstiden och därför ganska ”close-minded”.

        Svara

         Nej

         Svara

       Babyboomen under efterkrigstiden var på 40-talet! Det är därför man talar om 40-talister!

       Svara

     Fast tönt betyder tönt

     Svara

   Kanske lite elakt skrivet men jag kan hålla med om att det blir lite pinsamt fånigt ibland, lite töntigt snarare än roligt, så nej han är inte särskilt rolig men han verkar vara en snäll kille. Så många kändis-bästisar han har men vem är hans bästis bästis nu? Han umgås med Kenza, Katrin Z, Isabel Adrian… tidigare var det mycket med Ellen B och Annica och först var det ju Paow. Umgås han inte med Paow nuförtiden?

   Svara

    Don’t worry. Daniel är jääääääättenoga med att själv kommunicera vem som är hens kändisbästis just nu. Jäääääättenoga. Borde inte vara så svårt att ta reda 🙂

    Svara

  Tycker Daniel har humor. Och vill göra gott för andra. Och det ska man väll inte klaga på. 😊🌞

  Svara

  Hoppas Daniel läser här! Du klär fan bättre i den klänningen än vad många tjejer gör! Body tdf.

  Svara

  Nope, sorry men inget för mig, det ser bara dumt ut. Lika dumt som den där gubben i klänning häromdagen.

  Svara

   +1

   Svara

  Åh! En gammal Ellos-gardin! 🙂

  Svara

  Daniels Instagram är ett underbart konto att följa. Det är bara kärlek och snällt och alla får va som dom är osv… mer sånt. ❤

  Svara

   Av dina naiva kommentar utgår jag från att du är väldigt ung. Men när du har börjat arbeta kommer du att förstå att man måste anpassa sig till samhället.

   Svara

    Kärlek och snällhet hör inte till samhället eller vad menar du?

    Svara

     Kravlöshet är varken kärlek eller snällhet.

     Svara

    Vad är du då? En gammal tant på 68 som har svårt att förstå de unga. Och är bitter över att inte få vara med längre.

    Svara

     Tips. Försök skicka din kille/bror/son på arbetsintervju klädd så där och se hur bra det går.

     Svara

      Bror väl helt på vilket jobb man söker.

      Svara

       På mitt jobb hade han varit väldigt välkommen tex 😊

       Svara

  Onödigt att skriva att det är en ”vidrig”klänning. Bu och bä får man ju tycka men det känns jäkligt magstarkt att uttrycka sig så. Man måste inte alltid slå ett slag i magen där det gör som ondast för att driva en skvallerblogg 🙂

  Svara

  Klänningen der ut som min gamla flickrumsgardin, fast jag hade en blå. Men både Daniel och Bianca bär upp den mycket snyggare än mitt barndomsfönster någonsin gjorde.

  Svara

   Nu har ju vi fönster ingen veto i frågan.

   Svara

  att skriva Ad i början av ett inlägg där man visar upp och får en rabattkod vid köp som är personlig av influencer är det enligt svensk lag korrekt?
  https://www.instagram.com/p/CAULFw7n_DW/

  https://www.instagram.com/p/CAW5pBLFbqO/

  Svara

  Helvete vad en hade behövt ett ÖS nu…

  Svara

   Du får vänta lite. Kör på imorgon kväll.

   Svara

   Vad har hänt?

   Svara

   Du hade väl lika gärna kunnat skriva lite till i din kommentar annars.

   Svara

  Vem är Daniels bästis? Han har så många kändis-vänner t ex så umgås han med Kenza, Isabel Adrian, Zytomierska, Ellen Bergström. Ett tag var det mycket med Annica Englund. Det började väl med Paow, de umgicks väl mycket förrut?

  Svara

  Daniel Paris desperation över att bli inaktuell sitter liksom utanpå. LoL

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.