Tipsiga skönhetstips

Jag har plöjt Instastory i jakt på influencernas absolut bästa skönhetstips och det är minst sagt högt och lågt bland alternativen. 
Vissa kräver direkt inget engagemang alls, medan andra är mer resurskrävande, om man säger så.
Har du någon favorit?
Min hittar du längst ner, men kom ihåg – skönhet kommer inifrån!

Julia Frändfors tips tycker jag känns absolut mest rimligt, så jag ska banne mig leta igenom förrådet efter farfar – som var slöjdlärare by the way vilket betyder att det här inte blir något lekmannaerbjudande – och se vad som går att återanvända.
Med koden #camcamslöjdarloss får du 30% rabatt på en unik hyvling av ditt käkben, utförd med farfar Ingvars originalverktyg!
Du kommer se ut som ingen annan, garanterat!
Signatur med vintage lödkolv ingår.

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Undrar hur ful andra måste tycka att jag är. Haha. Har typ samtliga drag som alla verkar vara villiga att göra vad som helst för att bli av med. 😂

  Svara

   Med andra ord är du sötare än dem! : ) Finns flertalet skräckexempel på bl.a. borthyvlade käkar – som lett till mest märkliga ansiktsformer..

   Svara

   Tror inte du är ful, tvärtom faktiskt!

   Svara

  Jag trodde att tooken rekommenderade kalla duschar och mycket sex.

  Svara

   🙄

   Svara

    Hon gör ju bokstavligen det.

    Svara

     Bookstavligen 🤫

     Svara

      😂 😂

      Svara

  Gick in och tittade på Angelica Blicks insta. Vad är grejen med att räcka ut tungan på sådär många bilder? 😆 pinsamt!

  Svara

   It’s so sexayyy 😉 ;); )

   Svara

    Mjau! 😝

    Svara

    Hmm 🙄😆

    Svara

   Det ska se så cheeeeky ut att räcka ut tungan…. Jag överväger att avfölja enkom av att en människa gör så. Det är synd, extremt synd eftersom jag gillar det människan lägger upp. Men tungan. Du är väl ingen käck liten kalv?!

   Men vad vet jag. Jag är antagligen bara avundsjuk och bitter för att min egen tunga ser ut som en formpressad bit kalvsylta med tandavtryck..

   Svara

    Det finns en annan träningstjej som har tungan ute på V A R J E bild 😆 och nä jag är inte avundsjuk iallafall, men klarar inte av bilderna med tungan ute.
    Blicks var ändå ok, hon gör väl inte det så ofta och tycker att hon är så charmig ändå 😍

    Svara

     Åhhh, trodde det var bara jag som tyckte tunga ute på bild var sjukt obehagligt.

     Svara

     Menar du fashionablefit tjejen? Peacetecken och tungan ute hela tiden, pinsamt..

     Svara

      Har inte kollat hennes instagram på länge, nu verkar det vara mer suga in kinderna/pussmun och konstiga poses

      Svara

   Ja det finns flera i bloggvärlden som både räcker ut tungan och gör grimaser. Har aldrig fattat varför?

   Svara

    För att det är kul!

    Svara

    Aheago face. Googla det.

    Svara

     Du menar ahegao och nej, det influensertjejerna gör är inte ett ahegao face.

     Svara

   Är det där seriöst hennes kropp? Hon ser ut som en man. Hade inte förvånat mig om hon ”kom ut” som en.

   Svara

    Hur ser du själv ut? Korkad kommentar!

    Svara

     Skitsnygg och kvinnlig

     Svara

     Men det måste vara hennes ansikte påklistrat bara. Ser ju ut som en mans överkropp

     Svara

      Håll käften ditt äckel.
      Så du säger att alla män ska se ut sådär, för annars är dom inte män?
      Så motsägelsefull kommentar.

      Svara

  Hälsosamt att sola solarium. Bra av Anna att visa Vanessa hur man förstör huden och ökar risken för hudcancer…

  Svara

   Varför finns det ens solarium??
   Det är 2020.
   Är du vit ska du vara vit.
   Sluta pressa satan på stranden och riskera livet för att sen se ut som grillade kycklingar med krispig hud och noll solskydd.
   Sola lagom och ta hand om huden istället?!
   Vissa är ju inte normala.

   Svara

   Vet inte om man ska skratta eller gråta åt Tookfamiljens solariebonanza? Hur kan man inte veta att det är risker med att sola? OCH uppmuntra sina barn att göra det. 🤦🏽‍♀️ Sedan sitter hon och skryter över sin fiiiiina hy. Skulle gå åt betydligt mindre botox och fillers till rynkorna om hon lät bli att sola. 🙄🙄🙄

   Svara

    Googla solkeratos och Efudix! Och titta på bilderna. Så kan det mycket tänkbart gå för den som solar i solarium. Jag var en av dem….. Det var INTE kul.

    Svara

   Vanessa har väl precis fyllt 18, så hon får väl äntliiiigen följa med mamma och syrran och sola solarium…jösses, familjedag.
   Andra föräldrar är rädda om sina barn.

   Svara

    Många föräldrar har ett IQ över 50…

    Svara

   Anna hävdar ju att solariet inte är ett samarbete. Är det inte jääääättekonstigt att hon nämner det vid namn varje gång hon är där eller ska dit och lägger upp bilder med deras länk? Hon har varit föremål för Skatteverket flera gånger tidigare i sitt liv och blivit upptaxerad p g a svart betalning. Har hon inte lärt sig något av detta? Tror hon på allvar att det inte är skattegrundande om hon inte får pengar i betalning? Hon spelar dumkortet än en gång? Eller spelar hon inte ens? Hon får ju så uppenbart sola gratis hos dem i utbyte mot exponering och tar gladeligen med sig familjemedlemmar på löpande band. Fattar hon inte hur genomskinligt det är? Så många frågor… Önskar att man hade vågat ställa dem i hennes live eller på hennes Insta, men då ryker man ju direkt och vad ska jag då skaffa mig för guilty pleasure? 😉

   Svara

  Ckäm?

  Svara

  Hur länge har farfar gömt sig i förrådet?

  Svara

   Och hur kan man återanvända en gammal farfar? Så många frågor 😂😉

   Svara

  Hur orkar man bry sig så mkt om sitt utseende?
  Så skönt att ju äldre jag blir, desto mindre bryr jag mig om hur jag ser ut.

  Svara

   Jag med. Så jävla härlig känsla.

   Svara

   Jag skulle bli ledsen om jag kände att jag inte längre bryr mig. Tragiskt ju.

   Svara

    Varför är det tragiskt att sluta bry sig om det som inte är väsentligt? 🤔

    Svara

     Det är ju väsentligt i någon mån. Man vill ju gärna se presentabel ut. Men sen behöver man ju såklart inte ta det för långt

     Svara

  Marcelo kör ju smygreklam varje dag för något, restauranger och allt möjligt. Får dessa influencers pengar svart då eller hur funkar det?

  Svara

   Dom får exponering, han kanske får en middag eller rabatt?
   Vad är det för stålen

   Svara

  Vilken intressant värld vi lever i och måtte vi alla få bli så vackra, slanka och påhittiga som dessa förebilder😄

  Svara

  Jag är en stofil i mångt och mycket här. Så räknas väl egentligen inte.

  Men jag blir berörd.

  Alla influencers, unga som i mogna åldrar, som måste leva upp till tonårsidealen. Som ska vara smala, släta, tränade och rynkfria – ibland så rynkfria att anletsdragen försvinner…

  Tänk om vi kvinnor kunde vara bra som vi är. Med kroppar som bär spår av barnafödande, av åldrande, av ett liv levt. Jag är glad att jag har min familj, mina barn, mina barnbarn, min man… Jag har en kropp som låter mig leva det liv jag vill, och jag kan leva och träna på min nivå. Det är livskvalite.

  Men jag är en mogen kvinna och inte tonåring. Så det hänger och putar lite här och var – men det är ok.

  Svara

   Jag är ingen tonåring heller och det putar samma för mig både här och där samt endobloat 24/7 men jag är någorlunda frisk och jag lever. Livet kan vända så snabbt.

   Svara

   Det här borde borde publiceras så att fler får ta del av det. Bra skrivet.

   Svara

   ”Med kroppar som bär spår av barnafödande, av åldrande, av ett liv levt”

   Så fint skrivet och kan inte annat än hålla med! ❤️

   Svara

   Så himla fint och klokt skrivet ❤

   Jag är i 30 års åldern och så tacksam över min kropp som bär mig genom livet och har tagit mig igenom så mycket. Har slutat sminka mig, raka mig och göra allt sånt som jag egentligen alltid varit ointresserad av, men gjort pga förväntningar och normer. Men det är stundvis svårt när jag får höra från andra, svärmor t.ex, att jag borde färga ögonbryn och fransar, plocka och fixa. Men gillar mitt naturliga jag för mycket nu för att gå tillbaka.

   Svara

   Blev rörd av din kommentar. ❤️ I det enkla finns det vackra.

   Svara

  Ovanligt nuförtiden att sola solarie, och ovanligt att någon i Anna Books ålder gör det med tanke på hur mycket det gör huden rynkig. Att det ens finns solarier nuförtiden, att de fortfarande finns är ganska märkligt. Känns som det försvann på typ 90-talet men tydligen inte. Klart hon får spons för sitt solarieuppvisande, likaså Paow gissar jag.

  Svara

   Fast Booken solar insidan för den är det enda som räknas enl henne!

   Att hon inte lagt upp lite röntgenbilder på sig själv istf alla dessa selfies ur exakt samma vinkel? Hon kanske är för ödmjuk för det kom jag på nu. Nä, Britt-marie58, YvonneL, Katt_Gudrun mfl får nöja sig med det näst bästa; Annas naturliga utsida!

   Svara

   Sorgligt att hon tar med sig sina barn till solariet – aka rynk- och hudcanceranläggningen.

   Svara

  På tal om smygreklam så har du Emil Holmqvist som renoverar sin lägenhet genom samarbete här https://youtu.be/vD5gZ5swjiA och här https://youtu.be/GZf4itHH-5s. Orken eller viljan att märka upp ett sådant stort samarbete korrekt verkar inte finnas.

  Svara

  Isabella Löwengrips tips: bli sminkad av nån annan med vad heter det…? En läpp pencil? En munpenna?
  ”Och blev sminkad av Mikaela. Jag ÄLSKAR munpennan ”pillow talk” från Charlotte Tilbury.”

  .

  Svara

   🤮😂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.