Clickbait med lite tuttar

Avsnitt 1

”Sheila är en sexa. Isabella är bara en etta eller tvåa, men är å andra sidan melankoliskt vacker.Vem är förresten Sheila? Hon kräktes sig Birger Jarlsgatan ner, lärde Isabella  åka buss och sedan blev de bästisar. Typ så. Isabella har dålig insikt om sin laktosintolerans och berättar om hur det är att inte längre bo i en bunker. En är mer aspig, en är mer spirituell – Isabella övar in frågor och sparar energi medan Sheila knarkar människor. Men hur är det, kan man känna sig ensam även om man är tillsammans med andra? Vem är förresten Isabellas nya date? Oavsett kommer Sheila inte att sätta några killar på piedestal. Till sist, vilken är Isabellas bröststorlek? A, B, C, D, E, F eller till och med G kupa? // Isabella Löwengrips blogg om nya podden

Tja, jag skulle väl säga att Isabellas tuttstorlek är den som på förhand valts ut och som kirurgen stoppade in?
När de ändå tar upp ämnet och öppnar upp för diskussion och spekulation om Isabellas bröst, tänker jag….

Men är seriöst det här det bästa de kan click baita med för att få lyssnare till podden?
Isabellas fucking bröststorlek? Har de även ett auditativt kuddkrig och flätar varandras hår i sitt första avsnitt?
Absolut, de fick min uppmärksamhet, men inte på ett positivt sätt och det får mig inte mer att vilja lyssna på podden om jag säger så…

Så vad gissar ni på? 
Jag har inte lyssnat och vet inte svaret så er gissning är lika bra som min!

216 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men guuuuuud. Storleken på tuttarna slutade man väl diskutera i omklädningsrummet i skolan så fort man gick ut skolan?
  De var ett hett ämne när man började få dom förstår jag ju. Vem fick dom först och vem stoppar bomull i bhn. ”Hon använder bh OCH string (omg) men vadå men hon använder bara topp fortfarande”

  Är Sheila och Isabella 12 år i skolans omklädningsrum?

  Svara

   Ewww! Jag saknar INTE tonårstiden 🤣 förlåt men tonåringar är losers!

   Svara

    Hennes bröst har ju varit av stort intresse i denna bloggen. Mkt spekulationer ang om de är opererade el ej.

    Svara

     Med tanke på att en bra plastikkirurg följer henne på insta så är jag inte förvånad….

     Svara

      Vem? 🙂 Orkar inte gå igenom hennes följare. Haha

      Svara

     Inga tveksamheter, dom är fejk! 😂

     Svara

      Tycker mest att Sheila kritiserade Isabella hela tiden. Fick dålig smak av det.

      Svara

       Nä tyckte du? Jag tyckte de hade en gullig kemi och avsnittet var bra.

       Svara

       Håller med. Reflekterade över hur ofta hon sa att något Isabella gör/gjort är ”sjukt ”, ”inte ok” osvosv. Känns inte som en helt nyttig vänskap att bli nedtryckt.

       Svara

   *minns min första bh från H&M: hårt vadderad snobben-bh i 65AA*

   Svara

    Hade exakt samma som du 😂😂 Snobben och Nalle Puh.

    Svara

    *34 år och fyller fortfarande inte ut mer än en hårt vadderad snobben-bh i 65AA* 🙁

    Svara

     Var glad för det! Jag har 75G och det är inte kul. Svårt att hitta bra bh och de är alltid svindyra och jag kan aldrig bara klä på mig. Allt ska anpassas till brösten och en skjorta som passar i ärmar och mage passar ändå inte pga brösten är i vägen. Om jag ska träna måste jag ha en sport-bh som nästan kväver mig pga sitter så hårt – annars gör det skitont hela tiden.

     Svara

      Ja, för att inte tala om att hitta en bra bikini

      Svara

      Jag hade också snobben. Nu är jag 32 och har 70K/75J, men får ständigt gå upp i kupstorlek vart tredje år typ. Jag undrar när de ska sluta växa. Och jag undrar hur gigantiska de ska bli om jag blir gravid. Trött på detta. Finns inga bh:ar att köpa nästan. Suck

      Svara

      Oh lord ja. Jag har väl typ 75 F-G för tillfället. Ammar på sluttampen och har annars E. Ser inte ens särskilt stort ut och är inte enormt i jämförelse, men det är ändå mest tungt och besvärligt och passar dåligt med min klädstil. Jag när en dåres hopp om att tuttarna ska skrumpna ihop lite när jag slutar amma och det sista gravidplufset försvinner. B-kupa vore drömmen! Får se var det slutar men det känns inte helt otänkbart att ta till kniven när jag är färdig med barn så småningom. För ryggens skull om inte annat!

      Svara

     Anonym:
     Jag är snart 40 och samma storlek..
     Men jag åkte till Malmö och kom ut med en E-kupa, visserligen 80 runtom. 😍
     Jag är såååå nöjd!

     Svara

     Samma här! Men har efter graviditeten och en misslyckad amning pga ingen mjölk insett att jag troligtvis har vad som kallas ”hypoplastic/tubular breasts”. Underutvecklade bröst med väldigt få körtelgångar och fettvävnad. Är nästan helt platt och har mått extremt dåligt över detta under hela tonåren och som ung vuxen. Dock glad att jag aldrig gjorde någon operation, för idag 31 år gammal har har lärt mig att leva med detta. Skiter faktiskt lite i det nu och lever mitt liv. Orkar inte låta det begränsar mig som tidigare. Plus alla farliga komplikationer med en operation, såsom breast implant illness!!! 😳 När man har bh så är det ju ändå inget som märks särskilt väl och ganska skönt att inte ha stora, tunga bröst som är i vägen. Det är dock svårt att acceptera och älska sig själv när samhället ideal är något annat, men det är möjligt med tiden!

     Svara

    Jag var 22 år när jag köpte min första bh en Viktoria secret , 75c samma storlek som jag har i dag 25 år senare

    Svara

    Samma här!! 😂

    Svara

   Minns att jag blev retat av mina ”kompisar” för att jag fick bröst tidigare än dom och hade bh. Fan vad skit jag fick stå ut med som 12åring. För något jag inte kunde påverka. Barn kan vara grymma.

   Svara

    Och själv blev jag retad för att jag inte hade bröst.. 🙄 Kom ihåg första gången jag hade bh på mig i skolan och en av tjejerna bad mig vända mig om i omklädningsrummet för att syna min kropp. Då tittar hon på min bh och säger ”den där behöver inte du egentligen”. Wtf 12 åringar liksom!

    Svara

     Samma här. Hade en topp på mig med blommor på som jag tyckte var så himla fin och min klasskamrat sade exakt samma till mig: ”den behöver inte du”. Om hon ändå såg mina bröst nu så kan hon äta upp de orden.

     Svara

    Jag med. De var så jävla elaka. Har därför skämts för och gömt mina bröst hela livet. Stora tröjor, minimizing bh, aldrig urringning. Gjorde till sist en bröstförminskning.

    Svara

    Samma här! Och tafsande killar! Jag var bara 10.

    Svara

   Men …. ämnet Isabellas Bröst nämns ju även här, i kommentarsfältet, med jämna mellanrum så helt ointressant är det kanske inte? Jag tror inte de tagit upp det ( som ironi) om det inte förekommit så många kommentarer. Det togs ju inte helt out of the blue….!

   Svara

  Man behöver ju inte sänka sig till den andras nivå

  Svara

  ”Sheila är en sexa. Isabella är bara en etta eller tvåa, men är å andra sidan melankoliskt vacker.” Cringe 😅.

  Svara

   Fattar inte ens vad det menar med det. Först trodde jag utseende och tyckte det var rätt sjukt de ska ranka varandras utseende i en podd. Men sen när isabella fick lägsta betyg men ändå var ”melankoliskt vacker” (cringe indeed ja), så kan det ju inte varit det?

   Svara

   Lyssnade. De satte betyg på hur de mår. Kommentaren om utseende kom i ett annat sammanhang

   Svara

   Också en himla clickbait. För att man ska tro att det handlar om utseende. Antar att det handlar om hur de mår för dagen med tanke på att IL berättat om att de stämmer av det varje dag med en siffra på 1-10. Alla som jobbar med IL brukar bli neddragna i smutsen förr eller senare, varför vill Sheila utsätta sig för detta?

   Svara

    Ja just det, tack för förklaringen, undrade precis vem som formulerat det där och varför eventuell tuttstorlek lyfts men inte det… Haha.

    Svara

  Jag tror faktiskt jag ska börja intressera mig för sportfiske 🙂

  Svara

   Svara

    Jag vill fånga en ballongfisk likt den på bilden överst i blogginlägget.
    Finns de i insjöar eller i havet?
    Dessutom är jag intresserad av vadarbyxor…

    Svara

  Jahaa, så det var därför man inte fick skriva att en annan blogg skrivit om Bellas podd. Du ville snatta lite från det inlägget 😉

  Svara

   Tänker du så om andra saker än Bloggbevakning också? Till exempel ”nu skriver Aftonbladet om den stora explosionen i den där staden, det har de snott från Expressen!”

   Svara

    Man snor inte inlägg rakt av ifrån utan att hänvisa till källa.
    Att nalla andras jobb är bara ren lathet.
    Så är det bara!

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     Vems?

     Svara

      Ja, svenska bloggare och astrrixia har du nallat duktigt ifrån!

      Svara

       Men sluta trolla. Har du inget bättre att göra?

       Svara

       Exempel?

       Svara

     Vad pratar du om? Förstår du inte att inledningen, det som står i det grågältet högst upp i inlägget är ett citat från Bellas blogg?

     Svara

   Ursäkta vad pratar du om? Har du överhuvudtaget bemödat dig att läsa vad andra skriver om podden? Apropå lathet?
   Tidningarna citerar enbart pressreleasen som är tillrättalagd. Bella ska bli djupare och mer transparent, hennes psykiska ohälsa berodde på hennes närakonkursupplevelse och att löwengrip Beauty gick åt helvete skylls på USA satsningen.
   Av bloggar som jag hittat är inte BBs text särskilt lik. Så frågan är antar du saker utan att kolla eller vill du bara starta ett bråk?

   Svara

    Antar ingenting. Jag har sett det med egna ögon så vet vad jag pratar om.
    Händer ganska ofta också så inte svårt att missa.
    Och jämför inte en dagstidning med en hobbyblogg.
    Ganska stor skillnad på de båda medierna.

    Svara

     Då föreslår jag att du berättar din källa du blir mer trovärdig då. När det gäller dagstidningarnas nöjessidor är det marginella skillnader mellan denna blogg och dem.

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

   På vilket sätt är mitt inlägg likt det som Asterixia publicerat? Jag läste det nu och hittar typ NOLL likheter, och börjar bli smått trött på dessa plagiat-insinuationer.
   Kom med någon typ av uppbackning av liknande påståenden, och det gäller inte bara dig.

   Svara

    Jag tror att några inte förstår att du citerar Bellas blogg. Kan ha fel men fattar inte heller vad någon hakar upp sig på.

    Svara

     Bellas blogg OCH Acasts avsnittspresentation! 🤦🏼‍♀️

     Svara

    Varför läser du Asterixias blogg. Lite snokande på gång? 😏

    Svara

     För att det var bloggen som åsyftades?

     Svara

     Att Trolla är en konst i dig. Du verkar behöva mycket träning.

     Svara

   ”Anonym” 05.53: Trh, du kan använda ditt alias när du skriver när alla ändå fattar att det är du.

   Svara

  Som sagt det är du som sätter ribban för ditt kommentarsfält! Om de vill click baita är det upp till dem. Om du är så ointresserad av deras podd varför skriver du ett inlägg om den?

  Svara

   För att folk vill läsa om det här. Tänk till lite.

   Svara

    Ibland är du lika rolig som Isabellas försvarare, just saying.

    Svara

     Är definitiv inte Bellas försvarare. Har aldrig förstått intresset för henne. Men folk vill läsa om Bella och då skriver Camilla om henne. Skulle det inte skrivas om Bella och hennes förehavanden kommer det ifrågasättas varför.

     Svara

      Undrar lite över Cams sista stycke, exakt VAD hade kunnat uttryckas om den är bloggen för att Cam skulle blivit intresserad på ett POSITIVT sätt? För jag har tidigare fått känslan att det inte finns något Bella säger/gör som faller i od jord hos Cam..

      Just sayin’

      Svara

       Podden, såklart. Jag är inte vaken än!😆

       Svara

    Varför vill man läsa och veta saker om folk man ogillar?
    Det är ju tack vare er hon fortfarande kan hålla på som hon gör.
    Ert tjat drar trafik eftersom ni gör andra nyfikna på henne. 🤣

    Svara

     Om du verkligen vill ha ett relevant svar på den frågan är det bättre att du vänder dig till någon lärare vid någon journalistutbildning än att ställa frågan här i detta kommentarsfält.

     Svara

   Varför är du ens i detta kommentarsfält?

   Svara

   Det är för sjutton Camillas jobb? Hade hon inte haft den här bloggen som sitt jobb hade hon kanske inte ens läst om Isabella i media, men nu är det hennes sysselsättning, like it or not. 🤷🏻‍♀️

   Svara

    Slappt ”jobb” att spionera på andras sociala medier hela dagarna. Kanske dags att sadla om och bli bloggare jag med. 😋

    Svara

     Oh, please do

     Svara

      Jag jobbar hellre på ett riktigt jobb 😉

      Svara

       Ja, då är det väl inte ”Kanske dags att sadla om och bli bloggare jag med” som du skrev.

       Svara

        Skojade lite bara. Var inte så stiff nu! 😉

        Svara

         Du nedvärderade en yrkeskår och tyckte de hade ett slappt jobb.
         Skitkul.

         Svara

          Men det är väl majoriteten härinne som nedvärderar bloggare och influencers?

          Ryck upp dig nu! 😁

          Svara

           Men lilla gubben ❤️

           Oj vad det är skillnad på bloggare och influencers, om du anser att de båda är likvärdiga så kan jag förstå att du ser ner på bloggare.

           Jag förstår inte varför man inte får skoja om bloggare/ influencers helt plötsligt?
           Varför så känsliga idag? 😅

          ”Du nedvärderade en yrkeskår” HAHAHAAHA
          Du måste skämta.
          Kan man vara med tappad?!🤣🤣😂😂

          Svara

    Haha tror du att det här var ett jobb från början eller att det blev det för att Cam är en stalkerpersonlighet? som spionerat på unga tjejer som nått en framgång, som bara på sin höjd snuddat cams fingrar i samband med att den runnit som sand genom dom?

    Svara

     🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

     Svara

     Dumdum you need a gumgum

     Svara

    Haha vilken bortförklaring Sanna… Nej det handlar inte om att det är camcams jobb det handlar om att hon ÄR BESATT av Isabella och av att sänka henne. Det är sjukt.

    Svara

     Vad är din förklaring till att DU är brsatt av Isabella?

     Svara

     Har du inget annat ordförråd än ”sänka” ”besatt” och ditt nyligen tillagda ”haha”?
     Kräks

     Svara

      +1!!!! Så genomskinligt och irriterande

      Svara

   Tar du eget ansvar? Skulle inte tro det. Älskar logiken; Om jag gör fel beror det på någon annan.

   Svara

    Är så fruktansvärt trött på att läsa meningen ”det är du som sätter ribban för ditt kommentarsfält”.

    Det har hänt att jag sagt till om Camilla har gått för hårt på, men jag är en vuxen människa som inte påverkas av hur Camilla formulerar sig i inläggen. Vad är det för lättpåverkade jävlar som läser bloggen?

    Svara

     Mm du är alltså en av de som INTE är del i hatsvansen. Gratulerar. Då är vi två här då.
     Du har kanske missat hur fältet galopperar iväg under de inlägg som är av lite råare typ?

     Svara

      Jag har sett hur fältet galopperar iväg många gånger. Men, fortfarande fråntar det inte allas egna ansvar att moderera sin egen svada.
      Dessutom finns det många olika sorters troll på denna blogg som drevar både för och emot de personer som drar mycket trafik.
      Att inte skriva om kontroversiella personer är ingen lösning.

      Svara

       Men det visas ju gång på gång att ett omodererat kommentarsfält inte funkar härinne eftersom folk inte kan uppföra sig ordentligt?
       Är det inte dags att börja tänka på en lösning för att slippa hätsk stämning och onödiga diskussioner som bloggägare då kanske?

       Bloggen är Camillas varumärke och ska väl ändå representera henne?

       Hade ju städat upp och börjat modda hårdare om det hade varit min blogg.

       Svara

        Enligt dig ja. Men du är tydligt överkänslig.

        Svara

         Inte mitt ansikte på en påse skit iallafall 🤷‍♂️

         Svara

     Dom som sitter och skriver hur fula, äckliga och korkade andra influencers är för att dom tror det är okej när Camilla gör det i sina inlägg.
     Dom är det som är rötäggen och lättpåverkade fånar.

     Svara

      Jag håller med om att det är dumt och onödigt att skriva nedsättande om andra men den som skriver så har en rätt att uttrycka sin åsikt på samma sätt som den som höjer samma person till skyarna. Det är väldigt sällan jag ser att någon frågar personen som skriver nedsättande om någon annan varför de tycker så. Den frågan är mycket mer konstruktiv än att skylla på själva inlägget.

      Svara

       Sällan?!
       Du får inte svar eller blir anklagad för att vara valfri bloggare eller ”stollis” om du försöker ifrågasätta varför dom skriver nedsättande.
       Eller så blir du kallad dum i huvudet.
       Har försökt själv, men funkar ca aldrig.

       Svara

        Ibland får man fundera på om det är värt att ta striden. Vissa människor är så dåliga på att lyssna att det är omöjligt att nå fram. Då får man fundera på om det är värt att stånga sig blodig.

        Svara

    Fast det är ju sant. Om man spekulerar kring andras operationer, som personen själv av någon anledning valt att inte gå ut med, är det faktiskt nästan lite korkat att tro att kommentarerna kommer bli något annat.

    Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Skönhet ligger i betraktarens öga…

   Svara

    Exakt, jag skulle säga att Bella är väldigt vacker.

    Svara

    Ja, om hen är blind

    Svara

   Jag tycker att Sheila är jättevacker och har en jättesnygg stil.

   Svara

  Bye the way så var det en mysig podd. Kommer absolut fortsätta lyssna.

  Svara

   Berätta mer! Är nyfiken på vad ni andra tycker och om man ska ge det en chans.

   Svara

    Helt intetsägande och ointressant 😏
    nog mer något för tonåringar 🤓

    Svara

    Tycker du ska lyssna. Gillade den också! Fick en annan ”bild” av henne när man gör henne prata istället för att skriva

    Svara

   Nyfiken fråga har inte Bella försökt göra podd förut? Med Pingis? Någon ekonomiska podd som självdog rätt snabbt? Någon som vet?

   Svara

    Om du googlar så får du svaret på din fråga.

    Svara

     Tack för hjälpen.

     Svara

   Alltså gillade också den! 🙈 Sheila = Hur skön? Det blir liksom lite hon som tar ner Bellas uttalanden på jorden. Man får lite inblick kring hur Isabellas beteende egentligen fungerar i det riktiga livet (= Det verkar ju inte fungera jättebra🙈) Tror på denna podd!

   Svara

   Såklart du gör.

   Svara

  Tja, jag skulle väl säga att Isabellas tuttstorlek är den som på förhand valts ut och som kirurgen stoppade in?

  Obviously. Innebär det att du och alla andra vet det per automatik,leker du trög eller dryg? Jag har jobbat natt, jag orkade knappt cykla hem, jag går nog och lägger mig istället 😂

  Svara

  Bella säger i podden, när hon pratar om dejtande, att hon haft relationer med folk hon inte riktigt tycker om. Jag undrar om inte en lösning kunde vara att börja dejta personer hon är attraherad av istället för att dejta personer med en plånbok hon är attraherad av..? Blev hon så ärrad av relationen med Hampus att hon bestämde sig för att aldrig tillåta sig själv att bli kär i någon person igen?

  Svara

   Personer som IL blir kära i själva idén av relationen. De höjer partnern till skyarna initialt, när sen partnern inte kan leva upp till de höga förväntningarna som ställs och det börjar ställas lite krav på IL så slängs partnern under bussen.

   Svara

    Intressant kommentar!

    Svara

    Jag tror även att Bella kan ha svårt att sätta gränser och säga nej till planer osv om hon dejtar någon som hon kanske hellre avslutat med än låt säga går på en 4,5,6e dejt med.

    Har själv träffat killar som i ren glädje och iver ringt upp mig för spontana planer och så hör man sig själv tacka ja trots att man bestämt sig för att personen inte är någon man vill ses med mer.
    Sen sitter man på en motorbåt eller torr golfklubb och knyter handen i fickan och känner hur man slösar bort sin tid.

    Men visst, vi kan ju alla ha olika synsätt beroende på egna erfarenheter och referensramar. Och att ondgöra sig över att Bella är en känslokall beräknande robot som gör allt för pengar är poppis här.

    Hade gärna träffat en riking själv, fatta vilka möjligheter, vilket liv man kunde ha. Men nej, nu är jag fast med min rör-krökare. Försöker att inte vara bitter över det. Slipper ju golfbanan iaf!

    Svara

     Jag skrev kommentaren om att IL blir kär i själva idén av en relation, jag menade inte att hon var känslokall eller beräknande robot som gjorde det för pengar.

     jag tror bara att hon är mer kär i idén att vara kär och vara i en relation och därför blir det svårt sen när vardagen bankar på dörren och själva glorifieringen av relationen inte stämmer.

     MEN jag bara tror såklart.

     Svara

      Så har jag känt länge… man är så kär i kärleken! Tror allt ska vara rosa puffiga moln.. sen kommer åskan

      Svara

   Hmmm the big rock 2019? Miljadären som hon åter igen kastade under bussen. Så det var alltså pengarna hon tyckte om…

   Svara

   Att ha en relation med någon betyder inte automatiskt att det är en dejt.
   Man har relationer med alla människor man umgås med.
   Föräldrar syskon kollegor grannar kompisar mm mm

   Svara

  Tycker det var ett bra avsnitt

  Svara

  När inget frysföretag nappat på Sandras hintar så får hon vara övertydlig:

  ”Sjukt att inget frysföretag slajdat in ett dm om ett sponsrat inlägg på bloggen?! Hade kunnat bli kul tror jag, efter alla dessa frysvändor : )”

  Haha tror ni hon får någon frys tillslut?

  Svara

   ser iskallt ut på den fronten

   Svara

   Gud vad pinsamt. Köp en själv bara

   Svara

    Influencers köper inte det de kan få. Regel ett för en influencer.

    Svara

  Men snälla är alla trögfattade här inne eller spelar alla bara dumma. Ni vet väll att det är Acast redaktörer som har skrivit det där 🙈

  Svara

   Skärp dig, så där dryg är man inte ens mot folk i ett anonymt kommentarsfält. Vem menar du att alla vi trögfattade tror har skrivit det där? Jag att majoriteten förstår att det inte är Isabella, Sheila eller Camilla som skrivit det. Hoppas du har en fin dag och inte är såhär på hugget mot folk i din omgivning idag. ☀️

   Svara

    Tyvärr behövs det emellanåt..

    Svara

     Absolut att man ibland kan behöva vara vassare i sin ton i vardagen men tycker du verkligen att det behövdes här? Helt apropå ingenting? Välj dina strider och om du har personer i din omgivning som du tycker tar energi så lägg din tid på dom istället för sura kommentarer här.

     Svara

      Oj så arg. Ta en liten glass!

      Svara

       Passivt aggressiv du är. Är du sån alltid eller bara idag?

       Svara

        Nä, jag är ganska glad idag!
        Hur mår du? 😀

        Svara

         Alltid glad även när jag stöter på passivt aggressiva eller härskartekniker. Skönt att du mår bra. Hoppas du får en fin dag.

         Svara

          Jag är ingen tekniker. Jag är glassförsäljare! 🤓
          Får det vara en scoop?

          Svara

           Anonym 09:37, du råkar inte spela mobilspelet Sweet escapes? 😂

           Nej tack inte idag! Är du säker på att du inte hemfaller åt härskartekniker? En passivt aggressiv glassförsäljare som använder härskartekniker….burrrr!

           10:45

           Det skulle jag nog inte själv säga att jag gör, jag är ganska dålig på att härska omkring om jag ska vara ärlig.. 🤔
           Eller jag härskar ju över min skopa och glassbil på jobbet kom jag på nu.
           ”Haha du får bara en halv skopa, lille buse!”

           Jag kan bli passivt aggressiv när jag inte kan hitta min lilla glasshatt, eller om skopan inte blivit diskad kvällen innan. Då brukar jag andas och ta en god pepparkaka i solen. ☺️
           Brukar du bli passivt aggressiv emellanåt?
           Vad gör du då om det händer? 🙂

           Agn,

           Nä. Vad är det? 😋

     Att vara dryg behövs aldrig.

     Svara

      Precis!

      Svara

   Jag har också en podcast på Acast, och vi skriver våra texter själva. Men de kanske har en särskild deal.

   Svara

    Samma här! Fick skriva om oss själva i tredjeperson haha…

    Svara

   Det var Sheila och Isabella som skrev texten, inte acast.

   Svara

  Är så trött att man fortfarande sprider felaktig information om bröststorlek. Kupornas storlek är relativt till bandstorlek: 65G, 70F, 75E, 80D, 85C, 90B och 95A har alla ungerfär samma volym, men olika dimensioner. Slut på meddelandet.

  Svara

   Precis! Överraskande många bh-bärare som själva inte vet det. Jag trodde det var mest karlar som inte hade en aning.

   Svara

   Så är det ju.
   Men en 65G kommer i proportion till resten av kroppen se större ut än en 95A, det är kanske lite så folk (karlar?) tänker

   Svara

   Stämmer inte alls

   Svara

  Isabella har aldrig sagt att hon har opererat sina bröst, du brukar säga att det är fel med influncers som marknadsför sina operationer, vad ger det så dig rätten att outa det?

  Svara

   Ja jag trodde cam skulle sluta med spekulationer om kvinnors kroppar.. men antar att frestelsen blir för stor mellan varven? 🙄🤥

   Svara

   När det kommer till Bella så gäller inte samma regler som för alla andra enl C 🙂

   Svara

    Hade inte bellas själv hintat om storleken i sin reklam för podden?

    Svara

     Sluta diskutera kroppar?

     Svara

      Säg det till Bella och Sheila.

      Svara

       Här också. Det är nog nu!

       Svara

       En sak att kommentera sin egen kropp. Men att ni sitter och diskuterar här är bara elakt.

       Svara

        Jag har inte diskuterat hennes eller Sheilas kropp men det är skevt att de ska prata om sina bröst på en podd men ingen annan får prata om samma ämne.

        Jag har inte lyssnat på podden och kommer inte att göra det heller. Min kommentar handlar bara om att det är skevt att inte prata om nägot som Bella/Sheila själva har valt att uppmärksamma. Det är ett av syftena med en podd: att lyssnarna diskuterar innehållet. Är det ett unket ämne: säg det till Bella och Sheila.

        Svara

         Om du inte känner dig träffad, bra.

         Men din ursäkt att bara för at dom gör det om sig själva ska inte andra göra det. Finns gränser, pratar du om dina vänners kroppar också?
         Och tvivlar på att don pratade om bröstimplantat just.
         Detta beteende att skylla ifrån sig är bara löjligt.

         Svara

          Återigen, Bella och Sheila poddar självmant om Bellas bröst och du klagar på att folk diskuterar Bellas bröst i samband med podden. Bella och Sheila vill ju att folk ska prata om brösten. De har till och med nämnt det i beskrivningen i poddavsnittet (som antingen skrevs eller godkändes av Bella och Sheila) så du försöker spela riddare om något Bella/Sheila faktiskt inte bryr sig om 🙄

          Svara

           Men dom pratade inte om hennes bröst ens?
           Det var click bait 😂

           Jag är hellre en respektfull riddare för valfri influencerbrud och visar respekt än andra håller och få folk att må dåligt och skämmas över sitt utseende.
           Fillers som naturligt.

        Bella vet exakt vad hon gör när hon ber lyssnarna spekulera om hennes bh storlek. Förstår du inte att det är vad hon vill? Sorligt nog finns ett gäng som gärna hakar på och blir elaka. Det andra gänget som hyschar på elakingarna är lika imbecilla och skapar precis samma uppmärksamhet. Gör det smarta valet skit i att kommentera överhuvudtaget.
        Det jag läser in i inlägget är just varför överhuvudtaget öppna upp denna laddade diskussion. Och helt ärligt vilken normalt funtad människa bryr sig överhuvudtaget om hennes bh storlek?

        Svara

         Vi alla är imbeciller såklart!

         Svara

          Ber om ursäkt men ja det är korkat att gå rakt in i en gillrad fälla. Jag bryr mig inte om vad Bella gör, det är hennes ensak. Men jag blir frustrerad över alla de som låter sig manipuleras av henne och förbannad på alla som gör sig lustiga på hennes bekostnad.

          Svara

   Det är så uppenbart att hon gjort det. 2016 hyllade hon sina hundöron 2018 va brösten helt perfekta. Händer inte i verkligheten

   Svara

    Men varför är det relevant, är det inte bättre att diskutera hennes karriär än kropp?

    Svara

   Behöver hon ens säga nåt?

   Svara

   Håller med. Tycker mig höra att det är fel att kommentera influencers utseende men att slänga ut diverse påhopp om platsikoperationer i negativ ton är ok om isabella löwengrip eller republicera det om khloes påstådda käkoperation häromdagen. Underligt.

   Svara

  Man blir ju inte direkt lockad att lyssna på podden. Jag kanske inte ingår i målgruppen som podden riktar sig till, av beskrivningen att döma riktar den sig till typ fjortisar.

  Svara

   Håller med, hela beskrivningen känns otroligt fjortis och pinsam..

   Svara

   Nej känner mig inte heller direkt lockad av att lyssna och med beskrivningen verkar det vara fjortispubliken som är målgrupp. Men det är ju hennes ursprungliga målgrupp som hon ändå verkar förstå bäst. Den gamla svansen har vuxit upp och övergivit henne. Dags att starta om med en ny kull.

   Svara

    Fast den nya kullen är väl också helt ointresserad av tanten Bella. Bara att se på hennes misslyckade tiktok-konto, hon vet inte ens hur tiktok funkar…

    Svara

   Det där var två som att två 16-åringar sitter och pratar med varandra

   Svara

  Obra när Humle eller Dumle är större än skallen.

  Svara

  Tyckte podden var trevlig, framförallt tack vare Sheila men ändå. Dock var den lite intetsägande och så fort de började glida in på något sidospår så sa de ”vi tar det en annan gång” istället för att låta konversationen flyta fritt.
  Tror den har potential 😊

  Måste dock tillägga att tonen i det här inlägget var väldigt bittert. Har svårt att se att t.ex. Therese Lindgren skulle få ett lika syrligt inlägg om hennes clickbaits.

  Svara

   EXAKT

   Svara

   Therese Lindgren har inte ens varit hälften så hemsk som Bella så självklart borde Therese inte få lika mycket kritik.

   Svara

  Kommentarer från Isabella Löwengrips blogg:
  Anna
  ”Sa inte du tacka å Hejdå till svensk media för 11 månader sen? Aldrig mer, men nu radio, mycket tidningar och så podd på det”
  Nettan
  ”Exakt, nu är det inte långt kvar till ruta ett, snart har hon som mål att bli största podderskan vänta bara…..man blir mörkrädd”

  Rubrik från Expressen: ”Isabella Löwengrip startar podd: ’Ska bli störst'”

  Svara

   Alltså, hon hade storslagna planer och uttryckte sig därefter.

   Nu gick de planerna i stöpet. Ska hon bara lägga sig ned och sluta existera?!

   Jag tycket hon förtjänar en klapp på axeln för att hon har förmågan att komma igen, se möjligheter och har viljan att sadla om.

   Alltså, det är väl mer beundransvärt än någon som inte ens vågar försöka pga skamfylld av hur hon en gång uttryckt sig motsägelsefullt.

   Varför går ni i hatsvansen igång så hårt på att hon sagt en sak men sen behövt anpassa sig åt ett annat håll när vindarna vänt? Det är ju lite annärkningsvärt att haka upp sig på det av alla saker.

   Svara

    Ooof, gäller varenda influencer som säger en sak och sedan gör det motsatta!
    Man kan absolut aldrig ändra sig. Det är omöjligt. Så är det bara. Punkt!

    Svara

    Men det är väl inte det folk ifrågasätter, att hon har förmågan att ta sig upp efter att ha skämt ut sig inför hela landet. Det är hennes sjukliga behov av att behöva basunera ut att saker SKA bli på ett visst sätt, utan att hon ens börjat på en sådan väg. ”Podden ska bli störst” (eller vad hon nu sagt, följer ej henne), ”jag ska bli världens mäktigaste” osv. För Människor som lyckas på riktigt är det mycket verkstad lite snack som gäller, hos isabella är det tvärtom. Hon låter inte sina ”framgångar” och det hon uppnår do the talk utan har inget att visa upp trots att hon pratat en massa. Tror det är det som är så extremt osympatiskt med henne. Hon är Alm någon som ständigt tjatar om att gå ner i vikt men aldrig går till gymmet eller gör något för att gå ner utan sätter sig och äter sju Marabous.

    Svara

     EXAKT!

     Svara

   Ja detta ”hejdå” till svenska medier var kulmen på ett halvår av storhetsdrömmar.
   Nu skulle USA erövras. Och världen. Vem behöver lilla Sverige då?
   Sedan kom nedförsbacken under hösten och depressionen.
   Nu är Bella på väg upp igen mot nya höjder. Det är ett cykliskt förlopp.

   Svara

  Den där texten var så rörig och spretig och otroligt dåligt skriven – hade hon inte ett poddteam? Och jag fattar inte varför Isabellas BH-storlek skulle intressera någon, vänder sig podden till 12-åringar? Känner mig extremt ointresserad av att lyssna.

  Svara

  Jag som trodde Isabella var den som skulle vara jobbigaste men Sheila är ju extremt dryg, hon pikar ju Isabella hela tiden och OM hon säger ngt positivt om Bella så är den inlindad i en diss eller nedtryckande kommentarer, hela tiden?!? Shit vad jobbigt kompis. Sheila är verkligen ”över” Isabella och beter sig som att hon är Bellas mamma. Ingen som märker detta? 😅 Riktig dryg verkar hon vara.

  Svara

   Tänk dig att vara vän med Bella. Tänk dig att ständigt behöva “mamma” henne och hantera dåligt beteende? Hur annars ska hon hantera en sån människa. Jag tror inte att hon är dryg, jag tror att hon måste vara tydlig med en del grejer för annars fattar inte IL. Uppenbarligen fattar hon inte en del sociala koder.

   Svara

    Håller delvis med och det är inte just delarna med sociala koder som hon pikar Bella om hela tiden som jag reagerade över, utan alla de 20-25 pikarna om henne som person som hon förlöjligar hela tiden men samtidigt säger är ”fantastiska” det var så otroligt genomskinligt hur hon jobbar med att dissa henne underliggande. Kan dock inte va lätt att va kompis med Bella som ändrar sig och byter personlighet hela tiden, är verkligen inget fan av henne heller. Men dom två är kanske samma skrot och korn och passar därför bra tillsammans, antar jag.

    Svara

   Dom kanske har den approachen tänker jag och Bella är bekväm med det. Förhoppningsvis..!
   Hörde lite igår på radion och vet inte, Bellas röst lät så annorlunda och låg så fick typ en klump i magen när hon pratade typ. Men lär lyssna igen för att se hur det kommer utveckla sig. Man kanske får ut något av det?

   Svara

   Sheila tackar varje gång Isabella ger henne beröm men vice versa händer inte. Det är ett märkligt avsnitt. Obalanserat. Ojämnlikt mellan de två Många kommer nog att följa på grund av vad Isabella kan tänkas säga för nya lögner. Den är redigerad och ändå så blir man så trött på så mycket oväsentlig sägs på 58 minuter. Smygreklamen hoppas jag är anmäld.

   Svara

    Tycker det är sorgligt att ni som hatar henne så mycket och kritiserar varje steg hon tar ändå lyssnar på hennes podd. Varför låter ni inte idioten självdö bara?

    Svara

     Håller med!

     Svara

   Håller med. Otrolig konstig bästisdynamik. Den här podden kommer ju inte bli långvarig…

   Svara

  Är det någon som vet vad Sheila arbetar med (förutom när hon poddar med BB)?

  Svara

   Hon har ett yogaföretag.

   Svara

   Tror hon höll på med barnkläder ett tag, hade blogg och butik.

   Svara

  Alltså Bella…Vem kan ta den människan på allvar? Vem ser henne som en seriös entreprenör dvs företagsledare? Hon är en narcissistiskt obildad bloggbrud som inte har växt upp fastän hon fyller 30 i år. Hennes liv går ut på att vika ut sig offentligt samt skapa rubriker och intresse för sig själv som person. Hon häver ur sig lögner och kontroversiella dumheter bara för att få uppmärksamhet. Räck upp handen alla kvinnor här i forumet som är äldre än 14år som skulle kunna tänka sig att sitta och berätta för världen om vilken storlek man har på sin BH!!!! Orka ge henne mer uppmärksamhet. Den här podden är bara ännu en anledning att få visa upp sig och prata om sig själv.

  Svara

   Stämmer det att IL också erkänner att hon aldrig fått någon ADHD-diagnos?

   Svara

    Va?? Det är väl inte möjligt 🙄?

    Svara

  Låter som en podd som borde ha släppts när Bella startade bloggen 16 år gammal.

  Svara

  Det var en mysig podd! Rösterna passade så bra ihop och det var mysigt att lyssna på dem!
  Lyssna ni också!

  Svara

   😂 🤣😂 🤣 Bra försök där . Sponsrad av Löwengrip &Arnell??????

   Svara

    Varför blir folk så putt om man tycker Bella är okej?

    Det finns folk som gillar henne, acceptera det och lägg ner otrevligheterna.

    Svara

     För att inte ens Bellas fans skriver på det sättet.

     Svara

      Även kallade SKM…

      Svara

      Och det vet du?
      Går ni inte lite för långt nu eller trollar ni?😅

      Svara

     Det är ingen som blir ”putt” – folk bara inte fattar, eftersom ingen som har en IQ överstigande fiskmås har något intresse av IL eller tycker att hon är ”okej”. Det handlar bara om att man blir förvånad, alltså. Så är det i alla fall för mig och jag har förstått att det gäller många andra också.

     Svara

      Fy vad elakt sagt.

      Svara

   Visst, ”Charlotta” 😂

   Svara

  Vem dejtar hon nu då? Bröststorlek, vem bryr sig!

  Svara

   ”Bröst söker plånbok”

   Svara

    Ja, kupans storlek anges i miljarder snarare än centimeter 🙂

    Svara

  Alla dessa kommentarer om bröststorlek men ingen nämner att Bella redan berättat det? Hon visade ju en skjorta som var så smart att man köpte efter bh-storlek. Då visade hon ju sin storlek… om nu någon verkligen vill veta och bryr sig.
  Känns sjukt ointressant och hur kan man ens ha med det i texten att locka lyssnare med övergår mitt förstånd.

  Svara

  Ena stunden är det inte ok att kommentera andras kroppar andra stunden är det ok (isabella löwengrip, khloe kardashian).. Svårt att hänga med.

  Svara

   Alla regler som C har gäller förutom när det kommer till IL.

   Svara

  Lyssnade på podden eftersom jag är fascinerad av fenomenet Bella. Urtråkig! Förutom tramset om bröststorlek gick den ut på att bygga Bellas nya persona som den tragiskt ensamma (ja mest ensam i hela världen) och olyckliga kvinnan. Samma som hon jobbade hårt på i SvD-intervjun.

  Svara

  Jag tyckte podden var mysig.

  Svara

  Ganska ointressant podd med massa fnissande samt är det bara jag som reagerade på att Bella är helt oförmögen på att ställa motfrågor? Sheila fick liksom själv svara på de frågor hon ställde till Bella eftersom Bella tydligen aldrig lärde sig hur man uppehåller en dialog. Tur att Sheila kan gränssätta mot Bella för det är totalt förståeligt varför Bella saknar vänner, efter att ha lyssnat på detta avsnitt. Tror inte hennes ”auktoritära” karriär gjort hennes persona särskilt gott ärligt talat. Hon borde verkligen levt ett mer ödmjukt liv för att slipa på sin totala narcissism.

  Svara

  Vad spelar det för roll om hon har implantat?? Det är upp till var och en. Skaffade det själv då jag var 21, är 30 år nu och ser inte att det skulle va en big deal.

  Samt hur kan du skriva ett inlägg om en podd du inte lyssnat på? Bedömer du ny musik på samma sätt, genom att enbart läsa refrängen?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.