Laila Bagges promobild för sina nya möbler

Jag vet inte om jag tycker det är så likt..
Kanske lite likt? Kanske lika likt som Lailas stolar är lika Bisses sänggavel, som i sin tur är extremt lik Ellos sänggavel?

View this post on Instagram

Så kul att få presentera alla möbler för alla butiker 🎉

A post shared by furniturefashion (@furniturefashion_sweden) on

Här kommer lite fler bilder på dem.
Vad tycker ni om Lailas möbler?
Jag tycker de ser ut som exakt allting annat som finns på Jotex, Ellos och i var och varannan influencers hem.

 

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår mig inte på dagens ”möbelmode” 🤮

  Svara

   Är benägen att hålla med. Är generellt inget fan av alla dessa sammetsmöblerna men helt ärligt, vem vill ha köksstolar i sammet?

   Svara

    Bor du i en etta? Jag har flera rum jag skulle kunna ha stolar med sammet.

    Svara

     Jag bor på 170 kvm två plan. Ingen sammet så långt ögat kan nå. Vill du ha matstolar i sammet i något annat rum står det dig fritt även om jag inte tycker det är snyggt. Men det står ju att det är en matstol och det tycker jag är helt orimligt.

     Svara

      Weird flex but ok

      Svara

       Personen ovan frågade ju om hon/han bodde i en etta så hur är det weird flex?

       Svara

        Svaret ”nej, jag bor inte i en etta” hade väl räckt. Men klart man vill flexa med att man bor på 170 kvadratmeter på två våningsplan.

        Svara

         Men hur är det en flex? En etta i Stockholms innerstad går ju för mer än en villa på 200 kvadrat på andra håll i landet.

         Svara

          Vad har priset på en lägenhet i Stockholm med detta att göra?

          Svara

           Att en etta i Sthlm kan vara lika dyr som ett tvåvåningshus på landsbygden.

           OK, då vet vi att hon troligen bor i ett 70-tals hus på landet med gillestuga och bara vill låta flashig med sina två våningsplan.

     Varför drar du den slutsatsen bara för att man inte vill ha sammetsstolar i köket? :p uppriktigt nyfiken.

     Svara

    Jag har! Har även småbarn och det fungerar bra

    Svara

    Håller med. Fattar inte denna sammets-trend. Kan dessutom få lite klimatångest när jag tänker på alla dessa sammetsmöbler, sammetskuddar och sammetsgardiner som kommer kastas om tre år eftersom folk tröttnat på dem.

    Svara

     Prata för dig själv alla är olika! Knappat man slänger men säljer ja och alltid kommer det finnas köpare! Tror inte ditt hem sett likadant ut i 40 år 😂

     Svara

      Vet du, alla är inte så pass ängsliga att man nappar på exakt alla treder som kommer och går. Mitt hem har sett nöstan likadant ut de senaste 20 åren. Håller mig till klassisk skandinavisk design. Stilen är tidlös och känns aldrig ”ute”. Dyrare i inköp men håller över tid.

      Svara

       Du har säkert samma kläder i 20 år eller vänta man kan kanske har olika intressen helst enkelt!

       Svara

        Inredning är mitt största intresse. Känns inte rimligt att jämföra ett klädesplagg som nöts ut med exempelvis en AJ-lampa som i princip aldrig nöts ut pga användning.

        Svara

        Som kommentaren ovan sa: Kläder nöts ut på ett helt annat sätt än möbler. Men klart man kan ha kläder som är 20 år gamla också. De flesta av mina väskor och kappor är 10-15 år gamla. Mitt bästa köp någonsin är dessutom en röd Dior-kappa från början av 90-talet.

        Svara

      Mina föräldrar har en matbord och 6 stolar, av massiv trä, som är över 30 år gamla. Tidlöst och med kvalité. Denna enorma konsumtion av möbler har dom inte förstått alls, och inte jag heller. Jag kommer aldrig se det som status att köpa billiga möbler i dålig kvalité var 3 år, bara för att. Det är helt idiotiskt att köpa tygbeklädda matstolar, om man inte gillar att stoppa om dom och byta tyget när dom inte går att rengöra längre. Vilket förstås folk inte kommer göra, utan springer in på Mio vid nästa rea och köper helt nya, billiga matsalsmöbler igen.

      Svara

      Mitt matbord är i ek med 6 matchande stolar, jag har haft det i 15 år, innan mig hade morfar det i 30 år. I köket finns en skänk som matchar bordet. Varför ska man byta ut fullt fungerade möbler?

      Svara

      Jag som skrev kommentaren du svarade på är förvisso inte ens nära 40 år, men min mamma har många möbler från tidigt 1900-tal och en dag kommer jag ta över dessa möbler. Så absolut finns det folk som haft samma möbler i (över) 40 år.

      Svara

   Älskar dagens möbler så snyggt! 😍

   Svara

    Japp, men frågan är vad du tycker om dem om 5 år? Och de som säger att sammetsstolar passar såååå bra ihop med småbarnslivet, hur många år har ni haft möblerna och hur länge tänker ni ha dem? Tänker att 95% av dagens sammetsstolar kommer att se för djävliga ut efter 5 års användning med tanke på den kvalitet de är gjorda i. Lailas stolar ser ju verkligen precis ut som alla andra, känns som att hon är några år sen in på marknaden med denna stil. Även om folk förhoppningsvis blir mindre trendkänsliga och mer långsiktiga i sin syn på inredning så tror jag knappast att det är lyxigt hotellrum i sammet som kommer att vara den stil de flesta vill leva med i all evighet. Särskilt när de flesta möbler är i billig kvalitet och lär se sådär ut om några år. Tänk vad sammetsstolar och klädda sänggavlar med knappar som kommer att bytas ut…

    Svara

   Lite finlandsbåtkänsla och det passar ju bra på t ex en finlandsbåt😊

   Svara

  Ja, om man inte vill tjafsa om BLM, så får man väl hitta något annat att gnälla på. Suck. Flera verkar anstränga sig rätt hårt det senaste året för att leta fram något att uppröra sig över. Varför? På vilket sätt blir livet bättre av trycka ner andra?

  Och möblerna är snygga.

  Svara

   Håller med!

   Svara

   Jag gillar teglet. Och golvet och det svarta köket. Mattan är ok också.

   Svara

  Läste ”för sina nya mobiler” och blev mycket förvirrad.

  Svara

  Verkar opraktiskt med sammetsklädda stolar i köket.

  Svara

   Upplever att det är förvånansvärt lätt att rengöra sammetsmöbler.

   Svara

   Alla äter inte som grisar!

   Svara

    Varför så svindryg?🐷

    Svara

  Fina stolar för att komma från henne. Hennes smycken är ju väldigt WT….
  Men stolarna ser ju precis ut som sänggavlarna i samma stil som man ser överallt så känns kanske inte som en jätteunik design. Förmodligen finns nog identiska stolar redan

  Svara

   Varför är rockiga smycken wt? Att de inte passar alla håller jag med om, men är de automatiskt wt för det?

   Svara

    Japp

    Svara

     Rockig stil = wt? 🤔

     Svara

      Oh ja!

      Svara

      Herregud, så dömande men så fascinerade av usa, ni skulle inte passa här i en minut med era äckliga vänsterdömande attityder.

      Svara

       That escalated quickly 🤔

       Svara

      Rockig stil + att älska fläskfilé är sjukt wt 😂

      Svara

   Snälla, kan folk sluta använda termen wt, en term med så sjukt mycket klassförakt.

   Svara

    Ahjo men det behöver nödvändigtvis inte gå hand i hand. Man behöver inte vara WT för att man tillhör underklassen. Det ÄR ett val.

    Svara

    En länk på det tack.

    Svara

   Tyckte att stolarna var lika eländiga som smyckena. Laila är säkert trevlig, men hela hon skriker ju mellanmjölk … Inte direkt stil och klass.

   Svara

  Om man letar var ”inspirationen” kom från behöver man inte leta länge, testa googla ”snäckformad stol” haha… Vet inte vilket som är orginalet men den här stolen har man iaf sett länge i olika influencers hem: https://www.trendrum.se/tiara-fatolj-ljusbla-guld?aref=ref-adwords_agid-59034976065_cid-1578612682_mt-_ntw-g_crid-296538125726_kw-_pl-_prm1-_prm2-_ai-_ap-_dv-c_dvm-_fid-_pla-295400815373&gclid=CjwKCAjw2uf2BRBpEiwA31VZj1JNZmdUQBAhWBGRi2pj2n17_DphZrQ_DdaJBJL6DzRoxUma_w_u4RoCgTUQAvD_BwE

  Svara

   Fel, även den är en kopia på trapezium.

   Svara

    Trapezium är ett ben i handen!

    Svara

  Känns väldigt förlegat med tjej i tighta kläder lutar sig framåt och ler med öppen mun. Men jag skulle också gjort det för j..ligt mycket pengar. Så hoppas hon fick det iallafall

  Svara

   Är väl hennes stil dock. Hon klär ju sig så. Känns inte så tillgjort.

   Svara

    Tycker man få ha vilken stil man vill på sina kläder men som marknadsföring känns det som en förlegad schablonbild av ”sälj med tjej”.

    Svara

   Ser inte speciellt tilltalande ut när en gammal tant poserar på ett bord, med den minen. Har Laila haft samma frisyr i 50 år?

   Svara

   Låt mig gissa: för en vecka sedan förfasade du dig öppet töver Paolo Robertos bordellbesök och vilken syn på kvinnor han och många andra män har.

   Men är du bättre själv? Det verkar bara finnas gott och madonnor i din värld.

   Svara

  Snygga möbler. Svenska vänsterkvinnor verkar dock ha stora problem med kvinnor som porträtterar sig ”sexigt”.

  Svara

   Hahaha orka. 😂

   Svara

   Man kan ha problem med det även om man är väldigt höger 👋🏻

   Svara

   Jag röstar höger men tycker det är rätt osmakligt med ”sexiga” bilder.

   Svara

    Ljug inte, du röstar vänster!

    Svara

   Ja jag orkar. Så fort en tjej har tight på sig och gud förbjude att hon är smal eller har silikonbröst ska det genast protesteras, osäkra töntar.

   Svara

    Osäkra töntar är väl dom som behöver fläka ut sig på det sättet för att få bekräftelse?

    Svara

     Vem fläker ut sig?

     Svara

  Så jävla missunsamt, så fort vissa ser en snygg kvinna skriks det sexism osv. Ta på er en burka så ni slipper se det, idioter.

  Svara

   🤫 dom kommer gapa om att du är radikalfeminist snart.

   Svara

   Ja och samtidigt skriker dem att kvinnor ska få vara hur de vill. Men har de en tight klänning som de själva valt är det minsann inte ok. Galningar.

   Svara

   ”Ta på er en burka så ni slipper se det”

   Man kan se fast man har burka på sig?

   Svara

    😂

    Svara

  Är hon ledsen eller bakfull på sista bilden?

  Svara

  Samvete!!!! Jag tåååål inte samvetsmöbler 😩 Har dock aldrig sett snäckformade stolar innan. Nytänkande?

  Svara

   ”Samvete”?

   Svara

    Referens ur Lotta på Bråkmakargatan vet du.

    Svara

    Sammet!! Suck, har inte folk ens en uns tankekraft kvar att förstå att det blev en bokstav fel

    Svara

   Testa att googla ”snäckformad stol” och du får upp oändligt med träffar. LÅNGT ifrån nytänkande, snarare plagiat.

   Svara

    ”Tack för tips”

    Svara

   Skriv ”sammet” för fan.

   Svara

  Jag uppmanar alla att bojkotta alla ” Influensers” ” design” och köprekommendationer. Tidigare gick jag på flera av dem, men numera känner jag att om någon ” influenser” rekommenderar något så skulle jag aldrig köpa det. Om vi är många som slutar köpa / gå på , kanske det här osmakliga säljandet försvinner.

  Svara

   Wow, redan…

   Svara

   Varför skulle man bojkotta allt bara för det? Ska jag köpa något kikar jag alltid om npgon influencer har en rabattkod innan jag beställer. Jättebra ju.

   Svara

    Eller hur, det är la bara att inte köpa? 😁

    Svara

   Köper aldrig något jag inte vill ha, hur mycket reklam jag än ser.

   Svara

   På vilket sätt ” gick du på”?! Blev du lurad på något sett?!
   Köp saker du gillar oavsett vem som rekommenderar dem. Köp din stil och inte ngt för att det är modernt!

   Svara

  Ah tacky shit haha. För wtmp.

  Svara

  Smaken är delad. Jag gillar inte sammetsmöbeltrenden men tycker ändå designen är snygg, stolar och bord på Lailas bild. För övrigt låt människor se ut som de vill!

  Däremot gillade inte bilderna företaget la ut. De såg lortiga och inte nån särkild kvalitet över dem. Dammigt glasbord är det bland det värsta jag vet.

  Svara

  Jag har läst det här inlägget tre gånger men fattar inte vad det handlar om. Vad handlar det om?

  Svara

   Laila Bagges promobild för hennes nya möbler.

   Svara

  Inget nytt alls. Känns som att dessa möbler redan finns på marknaden.

  Svara

  Äckligt att sitta på matbordet, och även på köksbänkar, som många gör.

  Svara

   Det är väl inte äckligare än att typ luta armbågarna mot det? Så till vida att dina kläder inte är otroligt smutsiga i baken. Eller om du har väldigt smutsiga och kladdiga ytor i köket.

   Svara

   Du låter torr! Gissar lampan är släkt och sex i missionären under täcket är din grej 😂

   Svara

    Dora?

    Svara

   🤦🏼‍♀️ ja fy vilket bekymmer

   Svara

  riktigt fula o själlösa!

  Svara

   Så mycket mer själ i Ikea 😂😂😂

   Svara

  Även Nellie B grattade henne för detta. Ville möjligtvis hon också få ett samarbete, eller….?

  Svara

  Hade det varit en fet dödskalle på dom hade jag omgående köpt!

  Svara

  vilken puma hon aer Laila!

  Svara

  Gillar Lailas smak på typ allt haha. Hennes kläder, hennes inredning, stil och hennes killesmak 😂
  Snygga möbler! Upplever själv att sammet och 2-åringar inte går väl ihop så får vänta tills barnen är lite större så de slutar kladda så mycket!
  Älskar Lailaland på viaplay också! Kul att följa med henne sådär privat!

  Svara

   Laila påminner om Tamra i Real housewives of OC. Stilen, utseendet, mannen, allt!

   Svara

  Jag associerar till bilder på insidan av tjocktarmen. Segmenten, ytan , färgskalan.

  Svara

  Så j-a fula och redan ute!
  Materialet är dessutom hopplöst, mot fläckar och varje rörelse i tyget syns.

  Svara

  Om man bortser från vad man tycker om konsumtionshets kopplad till inredning, medelålderskrisens vara eller inte vara så återstår ett stort problem med dessa sammetsmöbler:

  Man lämnar ett stort jävla tryck som tydligt visar ens rumpa och kön (ffa manligt). Sen jag blev uppmärksammad på detta har jag svårt att se något annat när jag är hemma hos folk med dessa stolar eller ser dem på möbelvaruhus. Ett varningens finger för alla som tänkt införskaffa men inte vill visa allt man har…

  Svara

  nä usch, så trött på sammet trenden.. Helt ologiskt och ofräscht att ha som matmöbler..

  Svara

  Möblerna säger jag inget om, förutom att de absolut inte skulle få flytta hem till mig. Det konstiga är väl att Laila poserar på möbler som tjejer gjorde i kalendrar på 80-talet, vem köper den typen av marknadsföring i dagsläget?

  Svara

  Jag kollade på möbler ikväll och av en slump snubblade jag över exakt samma (?) stol här:

  https://www.trademax.se/möbler/matgrupper/rektangulär-matgrupp/elea-matgrupp-med-6-limhamn-matstolar-svart-furniture-fashion-p798535

  Svara

  Ja det står ju att märket är Furniture Fashion, precis som på inatagramkontot i inlägget? Det är samma företag/möbler

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.