Vad är Maja Nilsson Lindelöfs ansvar här?

Jag får många mail från er, och de allra flera har någonting gemensamt – de är förbannade på att Maja Nilsson Lindelöf inte tydligare tar ställning i den #blacklivesmatter-rörelsen som råder nu.
Hon arbetar med L’Oréal, så där står hon i första ledet och är den som ska ta ställning till om företaget är ett som hon vill arbeta tillsammans med (trots informationen i kommentaren högst upp i inlägget)
Där får hon nog tåla att människor vill veta hur hon tänkt då det är hennes individuella samarbete med L’Oréal som hon även frontar på vissa ställen. Hennes ansvar.

Men sen börjar det bli långsökt…
Jag har nämligen fått mail där Maja anklagas för att bara vara ett spel för galleriet och att hon borde stoppa sin man från att åka på Fotbolls-vm i Doha och Qatar. Och DEFINITIVT inte åka dit själv och heja!
Varför är det så kanske någon som undrar?
Jo, för att över 1400 byggarbetare ska ha dött under byggnationen av den nya arenan och fler lär det nog bli eftersom de som leder landet knappt rycker på armarna när han nås av beskedet.

Personen som skrev mailet till mig tyckte alltså på allvar att Maja skulle försöka förmå Viktor att bojkotta Fotbolls-vm2022, trots att det är hans jobb vi pratar om här.
Klart hon kan ha en åsikt om det, men jag tycker inte det kan läggas på henne att försöka förhindra det och att HON ska kritiseras om HAN åker till V eftersom hon då omöjligen kan ha bearbetat honom tillräckligt, för då hade han kanske stannat hemma?

Nästan gång ni vill påverka någon att ta ställning för någonting ni brinner för – vad sägs att kontakta vederbörande direkt istället för att gå på hens partner, i detta fall Maja Nilsson Lindelöf?
För vad tror man egentligen att hon och Viktor har för dysfunktionell relation, där hon ska agera någon typ av förmyndare till Viktor.
Kritiken mot Doha och Qatar är HÖGST relevant och och även mot FIFA som valt att lägga VM där, men det kan inte en enskild spelares fru stå till svars för som vissa verkar tycka.

Hade NI gått ut offentligt, som en offentlig person, och kritiserat er partner på det sätt som vissa verkar förvänta sig av Maja?

Å andra sidan så fick fotbollsspelaren Alexandar Katai precis sparken från LA Galaxy pga sin fru Tea Katais rasistiska inlägg på Instagram där hon bland annat hånar ”Black Lives Matter-protesterna” och kallar deltagarna för ”äcklig boskap” och uppmanar till att ”Döda skiten” (Oklart vem hon menar.)

Så kanske kommer Maja Nilsson Lindelöf klandras och Viktor spelar VM trots allt.
Vad gäller alla andras fruar är oklart, kanske är det Majas ansvar att få ALLA spelare i det svenska landslaget att bojkotta VM?

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns som det inte går att göra rätt som influenser… vissa får skit för allt vilken ställning de än tar.
  Medan vissa kommer undan helt…

  Svara

   Det är INTE hans JOBB att åka och spela VM. Det är ett hedersuppdrag. Han ska representera Sverige men VILL Sverige representeras i VM?

   Svara

    Hur kan det inte vara hans jobb? Han får ju betalt för att åka och utföra en motprestation mot betalningen.

    Svara

     Det är inte ett jobb att representera landslaget oavsett om du får betalt eller inte. Kanske inom hockeyn men generellt inte.

     Svara

  Vilken vidrig människa som såg till häst hennes man fick sparken!

  Svara

   Otroligt dum kvinna. Kan trots det tycka det är fel ge nån sparken för att den är gift med ett pucko, man borde inte vara ansvarig för vad ens familj skriver på nätet.

   Svara

    Kan man verkligen vara gift med en person som så lättvindigt uttrycker sig rasistiskt offentligt och inte dela hens åsikter? Om hon postar sådant på nätet, vad säger hon då inte vid middagsbordet?

    Svara

     Hon gör sig lustig över looters och uttrycker hat mot våldsamma ligister, inte alla svarta per se.

     Svara

     Du kan ju inte börja sparka folk eller tvinga dem skilja sig för vad du misstänker deras fruar säger vid middagen? Ansvar är individuellt, hon ska ställas till svars för vad hon säger men inte han.

     Svara

      De hade förstås samtal med honom innan han fick sparken. Då kanske det framkom att han delar sin frus åsikter eller något annat oacceptabelt för klubben.

      Svara

       Det framgår ju tydligt att han inte delar dem?

       Svara

        Ok. Aha. Jag har bara läst en (enda) artikel och på Galaxys hemsida, där det står att de ”kommit överens om att han ska lämna”.

        Svara

        Fast vad annars ska han säga? Han lär ju knappast skriva att han håller med och aldrig mer kunna få ett kontrakt i sin karriär.

        Svara

     Så har de bättre brottsstatistik också …

     Svara

      Samtidigt som en klar majoritet av sveriges inbrott och stölder begås av invandrade från Östeuropa.
      Brottsligheten har bara flyttat. Hit.

      Svara

       … När blev bloggbevakning Flashback?

       Svara

        Längesen. Tyvärr.

        Svara

     Rasist 🙂

     Svara

     Backlash från efter kommunismen och krigen i forna Jugoslavien. På Balkan är folk mycket mer osympatiska idag än vad de var på 80 talet.

     Svara

      Även mycket mellan folkslagen därifrån..

      Svara

     Det kan man absolut, jag och min man har helt olika åsikter när det kommer till många politiska åsikter, även gällande feminism och rasism har vi helt skilda åsikter, vi respekterar varandras åsikter och sitter inte o diskuterar politik eller annat vi är oense om, vi har så mycket gemensamma intressen och hobbys så vi lägger energi på det istället.

     Svara

      Hur kan man acceptera att ens man inte har samma asikter nar de kommer till sant? Angande feminism tycker han du ej ska ha samma rattigheter som honom da?

      Svara

       Meh? På samma sätt som man accepterar att folk tycker olika om en hel massa grejer. Personligen tycker jag det låter skumt bara umgås med personer som har exakt samma åsikter som en själv.

       Svara

        Det är en stor skillnad på att bara umgås med någon och på att dela livet med och skaffa barn med någon som inte delar ens värderingar.

        Svara

       Absolut tycker han det, jag menade inte han att var för och jag emot eller tvärtom, utan att vi bara har olika åsikter angående många såna politiska ämnen.

       Svara

      Älskar hur man bara undviker så stora ämnen med personen man är gift med.😂
      Känns som typiskt svensk konflikträdsla 🤷‍♀️

      Svara

       Var skrev Anonym 16:27 att de undviker ”så stora ämnen”? Hon skrev bara att de inte lägger energi på att diskutera saker där de tycker olika. Men att de respekterar varandra åsikter. Låter som ett sunt äktenskap tycker jag.

       Helt rätt att lägga energi på annat!

       Svara

        Och här har vi en ”och var står detta?” ”Vilken paragraf?” ”Vilken källa?”
        Man behöver inte en källa på allt. Använd din egen hjärna, är rätt nice 👌

        Svara

      Åsikter speglar ens moral. Tycka olika om exempelvis mat, musik, sport = olika åsikter. Tycka olika om exempelvis mänskliga rättigheter = olik moral.

      Svara

       Fast tycka olika betyder inte tycka för eller emot.

       Svara

     Jo det stämmer väl. Var det Rumänien Sverige mötte och det blev ett jävla liv på dem när Alexander Isak kom in på planen. Tidigare att de väll fått spela utan publik/fått böter (minns inte straffet helt) har jag för mig pga deras rasism.

     Svara

     Hade ett tag mycket att göra med Ryssland jobbmässigt och reste en del till Moskva. Sjukt hur mycket rasism och homofobi som uttrycktes öppet, av högutbildade människor i en affärsmässig relation, där de i övrigt var otroligt classy, artiga och hövliga. Alltså var detta sett som fullständigt ’normala’ åsikter, helt ok att lufta, lite som väderkonversation. Markerade såklart. Otroligt obehagligt.

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

  Alla dessa pajasar vars hobby det är att bråka på Instagram, de bryr sig 0 om rasism. Precis som de brydde sig 0 om klimatet för två år sen när de bråkade om flygskam, och dessförinnan engagerade sig i refugees welcome som de heller inte brydde sig om i sak. De riktiga eldsjälarna sitter inte och grälar på sociala medier. Ju gapigare en instsgramaktivist är desto mindre tar jag henne på allvar. Lex Cissi Wallin.

  Svara

   Instämmer till fullo. Det går mode i vilka saker man ska ”engagera” sig i.

   Svara

    Du Klaar black live kampen för mode?

    Kan vara något av det mest ignoranta jag läst.

    Svara

     Stora ord från någon som inte ens vet vad rörelsen heter.

     Svara

      Wörd!

      Svara

     Om det är det mest ignoranta du läst så skulle jag rekommendera dig att läsa mer.
     Vart var alla dessa människor för ett år sedan. Jo dom höll på att hetsa upp sig över miljön. Innan dess så var det invandringspolitiken. Innan dess så var det feminismen osv.
     Vad kallas det när man hela tiden hittar nya saker att ”engagera” sig i baserat på vad medias nya agenda är. Mode.

     Svara

      Vi kan klämma in fettaktivism och HTBQ frågor någonstans däremellan också.

      Svara

   Det är såna idioter som kineserna kallar Baizuo :

   https://9gag.com/gag/aP7MYjQ

   Svara

    Utan vita svenska män hade vi sluppit ALLA problem

    Svara

     Vilka vi?

     Du behöver hjälp 😨

     Svara

     Så du tror inte att det blivit problem om det bara fanns kvinnor?! Andra problem
     kanske

     Svara

     Varför vill du bo i ett land som innehåller vita män då?

     Svara

  Fattar inte ens inlägget. Vad anses denna Maja ha gjort?

  Svara

   Samarbetat med L’Oréal.

   Svara

    Som för tre år sen gav någon sparken för rasistiska uttalanden? Det är väl bara positivt att arbeta med ett företag som inte står bakom rasism eller?

    Svara

     Antirasism är inte rasism.

     Svara

      Sorry! Jag missuppfattade helt!

      Svara

      Men det är ju ändå för mycket! Vem frågade upp om detta då 2017? Eller för ett år sedan, eller ens förra månaden?

      Är det rimligt att en ensam människa ska stå till svars för vad ett stort företag gjorde 2017? Alltså jag vet inte…finns finns det en större bild att titta på?

      Svara

   Inte tagit ansvar för… För vad någon annan har/inte har gjort? Jag vet inte egentligen. Folk är arga för att hon inte uttalat sig om något som inte ens har inträffat ännu? Hänger inte med. Eller jo, Loreal-grejen fattar jag, inte VM-saken.

   Svara

  Om hon åker dit för att heja å sin man, kan hon idag skriva ett inlägg om vad som är problematiskt med landet och hur de inte har mänskliga rättigheter etc.. Bättre än att låtsas som ingenting. Kanske göra ett samarbete gratis med tex Amnesty?

  Svara

   Eller bara låta bli. Det finns inga oproblematiska länder, titta bara på USA och Ryssland. Skulle fotbollsvm hållas i sverige skulle folk inte vilja spela för att vi åldersdiskriminerar och inte ger vård till våra gamla som dör i covid 19. Sport och politik hör inte ihop.

   Svara

  Bra inlägg C!

  Svara

  Aleksandar skriver att fruns ”views are not tolerated in my family” men vad som tolereras i familjen avgörs väl av honom och frun tillsammans?

  Svara

   Man får väl utgå från att han pratar från sitt personliga perspektiv och inte fruns.

   Svara

    Är han inte man nog?

    Svara

   Ja, läskigt!
   Hennes åsikter är ju inte ok nånstans, men ännu läskigare då att hon skulle irättasättas och dikteras av sin man.

   Svara

   Jag är tämligen övertygad om att han ljuger. Klart som fan han vet vad hon har för åsikter, de är ju gifta så givetvis tolererar han det. Tror dessutom att han delar dem, men skrev så för att försöka rädda sitt kontrakt och anseende.

   Svara

  Tycker Victor själv kan bojkotta att åka till de länderna, utan inblandning från Maja.

  Svara

   Hans jobb är att spela fotboll, inte att frälsa världen. Eller ställer du samma krav på alla svenskar som jobbar på HM, Bofors, Telia och alla andra problematiska bolag?

   Svara

   Men han kan ju inte bara vägra. Fotbollen är hans jobb.

   Svara

    Han kan om det är något han brinner för och om han vill utöva den sortens aktivism.

    Svara

     Men det är ruttet av FIFA att de ens spelar där

     Svara

  BLM har gjort mig *mer* fördomsfull.

  Svara

   Önskade att folk faktiskt kollade upp vad BLM står för och inte bara dom är ju antirasister och därmed goda.
   Dom vill t ex avfinasiera polisen, alla lån till svarta ska avskrivas, nya lägenheter ska byggas där svarta ska bo gratis m.m.
   Ledaren för rörelsen är rasist och han har flera gånger uttalat sig om att han hatar vita människor.
   Martin Luthers budskap är ett minne blott.

   Svara

    +1

    Svara

    Man kan inte vara rasist mot vita.

    Svara

     Nyspråk från vänstern. Strukturell rasism mot vita är obefintlig, finns i princip bara i vissa delar av Japan och Sydafrika, men vita kan absolut utsättas för alldeles vanlig rasism.
     Du kanske skulle kolla upp ordets betydelse…inte hur det används av SJW.

     Svara

     R: Klart man kan. Finns inga undantag för vem som kan råka ut för det eller vad som kan ha det.

     Blanda inte ihop rasism med vad som brukar beskrivas som strukturell rasism.

     Svara

     Jaha, så ordet rasist har ändrat betydelse? 🤔

     Svara

     Finns det inte ”vita” folkslag som får ta emot rasism?!

     Svara

      Visst finns det t ex antisemitism som bara är ett annat ord för rasism.

      Svara

      Judar, till exempel

      Svara

      Ja och samer exempelvis. Jag tror det som menas här är att vita inte utsätts för (strukturell) rasism i egenskap av att vara vita.

      Inte att judar, samer osv inte utsätta för rasism.

      Svara

       Men nu pratar vi om rasism, alla kan utsättas för rasism. Om jag blir utsatt tex för våld pga min ras, vit, svart, röd eller gul. Så är det rasism.

       Svara

        Nej, då blir du utsatt för ett hatbrott, inte rasism.

        Svara

    Oh allt våld dom sysslat och sysslar med.

    Svara

    15:55
    Jag har gått inte på vad jag antar är deras officiella hemsida och jag hittade inga sådana åsikter som du säger att de har. Jag finner det inte omöjligt då det tex inom Islam inte är ok med att ta ut en ränta men….. har du möjligen lust att visa mig vägen till den informationen för jag kunde inte hitta den. Allt jag hittade var detta…

    We acknowledge, respect, and celebrate differences and commonalities.

    We work vigorously for freedom and justice for Black people and, by extension, all people.

    We intentionally build and nurture a beloved community that is bonded together through a beautiful struggle that is restorative, not depleting.

    We are unapologetically Black in our positioning. In affirming that Black Lives Matter, we need not qualify our position. To love and desire freedom and justice for ourselves is a prerequisite for wanting the same for others.

    We see ourselves as part of the global Black family, and we are aware of the different ways we are impacted or privileged as Black people who exist in different parts of the world.

    We are guided by the fact that all Black lives matter, regardless of actual or perceived sexual identity, gender identity, gender expression, economic status, ability, disability, religious beliefs or disbeliefs, immigration status, or location.

    We make space for transgender brothers and sisters to participate and lead.

    We are self-reflexive and do the work required to dismantle cisgender privilege and uplift Black trans folk, especially Black trans women who continue to be disproportionately impacted by trans-antagonistic violence.

    We build a space that affirms Black women and is free from sexism, misogyny, and environments in which men are centered.

    We practice empathy. We engage comrades with the intent to learn about and connect with their contexts.

    We make our spaces family-friendly and enable parents to fully participate with their children. We dismantle the patriarchal practice that requires mothers to work “double shifts” so that they can mother in private even as they participate in public justice work.

    We disrupt the Western-prescribed nuclear family structure requirement by supporting each other as extended families and “villages” that collectively care for one another, especially our children, to the degree that mothers, parents, and children are comfortable.

    We foster a queer‐affirming network. When we gather, we do so with the intention of freeing ourselves from the tight grip of heteronormative thinking, or rather, the belief that all in the world are heterosexual (unless s/he or they disclose otherwise).

    We cultivate an intergenerational and communal network free from ageism. We believe that all people, regardless of age, show up with the capacity to lead and learn.

    We embody and practice justice, liberation, and peace in our engagements with one another.

    Svara

     suck

     Jag har gått IN på vad jag antar är deras officiella hemsida *

     Svara

      Om man har följt dom ett tag så är det ingen hemlighet om vad dom står för.
      https://thinkamericana.com/blm-releases-super-racist-list-demands-white-people/

      Svara

       Du länkar på allvar till Think Americana? De är en högerextrem hemsida utan avsändare, utan transparens, ingen offentlig ägare. De ”nyheter” de publicerar är alltid extremt högervinklade och ingen seriös debattör tar i dem med tång.

       Svara

        Det är ingen debattartikel utan en sammanställning som går att hitta lite överallt.
        Det är Chanelle Helm, grundare av Black Lives Matter Louisville, som kommit med dessa krav.
        Ibland så kan man titta lite närmare på materialet innan man tar ställning.

        Svara

         Det är fortfarande inte några krav?

         ”Some things I’m thinking about that should change (in that Southern, black grandmama voice)”

         Och sen saker som inte på något sätt är riktad mot någon speciell. Antagligen är det bara hennes tankar på hur man kan förbättra för svarta i fattigdom/utsatta områden

         Svara

        Kolla Candance Owens videos om BLM. Visserligen är hon konservativ men hon är också svart så det kanske jämnar ut sig.
        För att hitta kritik mot BLM så måste man gå till mer högerinriktade källor för vänstern skriver aldrig något negativt om dom.

        Svara

      Googla BLM demands.

      Svara

      Jag försöker länka till Youtube videos med BLM men dessa verkar vara blockade på Bloggbevakning.

      Svara

       Alla Youtubelänkar fastnar.

       Svara

     https://m.youtube.com/watch?v=L9YzC67yijo

     Typ detta som menas kanske?

     Svara

     Vad skulle islam ha med saken att göra? Svarta i USA är i stor majoritet kristna. Annars kudos för att du kollar upp fakta och minskad spridningen av felaktiga påståenden om BLM 👏

     Svara

      Håller helt med. De flesta i USA är någon variant av kristna, även de som är afroamerikaner. Men fler och fler från afroamerikans befolkningen konverterar till Islam och det påståendet passar in med den religon, så därför tycker jag inte att det var en otrolig sak som de ville uppnå. Men det var enbart bara min spekulation att det kunde vara därför.

      Tack!

      Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

    BLM är ingen rörelse och har ingen gemensam platform. Defunding the police är ett krav som framförs av vissa ibland. Det handlar inte om att hela ta bort polisens budget utan att om att omfördela budgeten så att underfinansierade yrken som sjuksköterskor och lärare får mer i budget.

    Svara

     Ok
     Tack för svar.

     Svara

     Ja, och att om någon ringer 112 pga självmordsbenägen så är det inte polisen som dyker upp utan en psykolog. Om någon ringer polisen pga hemlösa är ”i vägen” så dyker inte polisen upp utan en socialarbetare. Etc etc. Självklart ska det finnas en grupp som tar hand om och utreder våldsamma brott, men mycket av det polisen gör idag kan (och borde) ligga på andra bord.

     Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  Maja har ju kommenterat hennes samarbete med Loréal på IG. ”Självklart är det otroligt viktigt för mig att enbart arbeta med företag som står för samma slags värderingar som jag gör! Jag försöker få klarhet i hela situationen just nu”

  Svara

   Vet inte varför jag la in ett ”ju”…

   Svara

  Maja är nog den enda influencern jag gillar. Och Sanna. Åt helvete med Bianca, Alice och alla de andra. Jag att hon kanske supportat på ett icke offentligt sätt? Bianca exempelvis skriver och repostar om BLM men det känns så falskt och någonting hon bara gör för att få en stjärna i kanten. Ge det ett par veckor så nämner hon det inte tills någonting liknande händer igen.

  Svara

   Jag med! Gillar verkligen Maja. Sofia Wood också.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Svårt att förstå din text. Vad är det du försöker få fram?

   Svara

   Jag gillar att skvallra som vem som helst men detta tycker jag inte är något som bör tas upp i tid och otid. Vi har ingen aning om hur det ligger till och bör inte spekulera i det.

   Svara

    Håller med! Låt dom få hantera detta ifred. Det är oskyldiga barn som blir inblandade här.

    Svara

  Någon blev sparkad från Loreal för tre år sedan och Maja förväntas veta om detta med bakgrund och allt, innan hon signar ett kontrakt med dom? Eller så ska hon alltså ha en färdigformad åsikt om det som hände, bryta kontraktet och bära hundhuvud inför folk?

  Folk är galna, helt orimliga. Dessa människor ska bemötas med total tystnad för dom är uppenbarligen bara ute efter att bråka om allt och inget. Be dom att kräva igenom sin egna problematiska lådan av synder. Kanske finns det en undangömd Loreal mascara där längst ner.

  Svara

   Håller med om prick allt du skriver.

   Svara

   +1

   Svara

   Bra sagt.

   Svara

  Sverige bör ju rimligtvis börja med att kvalificera sig till VM innan man börjar gapa om att VNL inte ska åka dit 🤣

  För er som ej är fotbollsintresserade så inleds kvalet i Europa till VM 2022 i Qatar i mars 2021.

  Svara

   Först skall de ta sig dit och sen skall han ju bli uttagen dessutom.
   Kan dock tycka det är fel att lägga VM på vissa ställen.. dock vart skall man dra gränsen?

   Svara

    Ja det är FIFA som är helt efterblivna och korrupta som lägger det i länder som Qatar. Helt orimligt att lägga det i ett land som måste bygga nya arenor. Sen får de väll flytta det till vinterhalvåret pga värmen?

    Svara

  Munroe Bergdorf sparkades efter att ha skrivit ’Honestly I don’t have energy to talk about the racial violence of white people any more. Yes ALL white people” och det finns väl smidigare sätt att uttrycka antirasistiska åsikter på om man vill vara ansiktet utåt åt ett sminkmärke tänker jag.

  Svara

   Absolut… men tillräckligt för att man skall få sparken?!
   Tycker det är tråkigt att det skall användas ALLA i argumentationen.

   Svara

  Nu vart det kaos i Göteborg.

  Svara

   Rent bedrövligt, det är så man mår illa 😡

   Svara

   Trist att det skall urarta!!! Om nu 3000 anmält intresse, borde man inte stoppa det innan man då?! Arrangörerna måste väl ha ngt slags ansvar.
   Sen skall
   Man naturligtvis inte tysta ner frågan, men problemet nu är att demonstrationerna drar till sig folk som är där för att bråka med
   Poliserna!! Det är ju inte polisens fel att de upplöser om det är mer än 50 där, utan alla de som dyker upp!!!

   Svara

    Det är precis som med typ huligangäng eller högerextrimister. Många söker sig dit enbart för att bråka..

    Svara

     Ivrigt påhejade dock, av de som var där och demonstrerade. Särskilt när de attackerade polisbilarna. Så, samma skrot och korn.

     Svara

     Om du kollar på klippen så ser man ganska tydligt att det inte är höger extremister.

     Svara

   Otippat…

   Svara

    He he

    Svara

  Det är fortfarande inte några krav?

  ”Some things I’m thinking about that should change (in that Southern, black grandmama voice)”

  Och sen saker som inte på något sätt är riktad mot någon speciell. Antagligen är det bara hennes tankar på hur man kan förbättra för svarta i fattigdom/utsatta områden

  Svara

  Ja och samer exempelvis. Jag tror det som menas här är att vita inte utsätts för (strukturell) rasism i egenskap av att vara vita.

  Inte att judar, samer osv inte utsätta för rasism.

  Svara

  Inte förvånad att Maja inte tagit ställning. Hon bor i England och vet inget om reglerna eller vad son är tillåtet under lockdown och hittar på lögner till höger och vänster.

  Tycker camcam borde hålla mer koll på Maja för hon är nu en influenser som verkar ”tappa” de lite.

  Svara

   Kan också vara så att de fått andra, striktare, regler från laget gällande lockdown. Eller var det något speciellt du syftade på?

   Svara

  Lika viktigt som det är att stötta BLM tycker jag nu man måste gå ut och ta avstånd för de personer som förstör under denna paroll! Slå sönder butiker och polisbilar, plundra ett flyttsläp och kasta sten… Det är dags att folk specificerar vilken del av denna rörelse man är för och vilken man fördömmer! Dessa personer som bara är ute efter att förstöra är en skam och tyvärr ser jag både vita och färgade i den galna mobben som beter sig så illa.

  Svara

  Men källkritik, någon.. Munroe Bergdorf blev sparkad för att hon bland annat sa att ”ALL white people are racist”.

  Svara

   Källkritik right back at u

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.