Bianca Ingrosso AB redovisar 27,6 miljoner kronor i vinst


Biancas egna företag – Bianca Ingrosso AB har precis lämnat årsredovisning till Bolagsverket, något som SvDs journalist Erik Wisterberg tagit del av.

Där framgår att intäkterna för 2019 landade på 34 miljoner kronor, vilket är en fördubbling jämfört med föregående år.
Bianca Ingrosso ABs verksamhet, som handlar bland annat om ”reklaminlägg och diverse uppdrag inom mode och make-up på olika sociala medier”, gör en vinst 27.6 miljoner kronor (resultat efter finansiella poster), men notera att det här enbart rör Biancas personliga bolag och varumärke och att sminkföretaget Caia Cosmetics inte är inräknat.
Företaget som Bianca startade tillsammans med Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch har ännu inte någon offentlig årsredovisning för 2019 att visa upp.

Med 1,1 miljoner följare på Instagram, 349 000 prenumeranter på Youtube, Caia Cosmetics och hennes andra företag, diverse samarbeten, programledarjobbet i Talang samt realityserien Wahlgrens Värld så skulle jag säga att Bianca helt klart är Sveriges största influencer just nu och konstigt vore det väl om det inte visade sig även i årsredovisningen?

Liten anekdot:
När Alice och Bianca bjöd in influencer-kollegorna Hanna ”Hannalicious” Friberg, och Lovisa ”Lojsan” Wallin till sin podd, så körde de den klassiska leken ”Jag har aldrig” och fick frågan om vad den största summan de någonsin har fakturerat för ett enda jobb är.
Biancas svar: 4,2 miljoner kronor.
*mic drop*
Jag undrar hur många som kan göra det i den svenska influencervärlden?
Eller som ens kommer nära?
Vem tror ni kommer närmst det?

234 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Yesus… 4,2 miljoner för att babbla loss om någon produkt, som jag tvivlar på att hon ens använder.
  Jag ställde en fråga till henne vad hon gör med alla kläder från samarbeten, iom hennes lägenhet är full av kläder överfuckingallt. Föreslog att det finns kvinno härbergen, kvinno boenden osv som skulle bli otroligt glada av lite nya kläder.
  Fick såklart inget svar på detta.

  Svara

   Hon har så extremt mycket prylar överlag (och konsumerar mycket utöver det hon får)! Bra idé att skänka till kvinnojourer ❤️

   Svara

   Sluta smutsa ner det här fina inlägget om B.

   Svara

    😂

    Svara

   Men tror du hon har tid att svara på varenda människas frågor eller läsa allting som skrivs? 😂 det är ju inte som att du skriver till en kompis och frågar något. Du skrev till Sveriges största influencer. Så det är verkligen inte konstigt att du inte fick svar.

   Svara

    Men det bevisar ju bara att hon skiter it så länge pengar rullar in som dom ska!
    Lite insikter måste väl flickan ha.
    Oavsett om jag inte fick något svar så kan de vara en bra tankeställare till fröken Ingrosso.

    Svara

     Varför betyder det att hon skiter i det? Bara för du följer henne på sociala medier så har du inte koll på allt hon bryr sig om och gör.

     Svara

     Du förutsätter 1. att hon öht har sett ditt meddelande och 2. att hon inte ens har tänkt tanken själv.

     Så märkligt hur du resonerar.

     Svara

      Alltså snälla rara de är väl rätt tydligt att hon skiter it.
      Har du sett hennes Youtube kanal, de gnälls å gnälls över att det är kläder på sängen och hennes ”walk in closet” är stökig. Och att det är KAOS hela tiden.
      Shit vad ni är uppe i hennes röv.

      Svara

       Men herregud. Vem gnäller inte ibland över att man har det stökigt/för mycket saker? Det betyder inte att man är en hemsk människa som skiter i alla andra. Chilla. Tror nog du har gnällt över saker också samtidigt som andra har det sååå mycket sämre, utan att du hjälpt någon annan.

       Svara

        Vem tjänar lika mycket som Bianca och gnäller på ovan?

        Svara

         Man kan väl gnälla oavsett hur mycket man tjänar 😝

         Svara

       Alltså jäkla bitterkärring är vad du är. Hon får säkert tusentals meddelande om dagen, och hon är verkligen inte tvungen att svara på något som jag antar var ett ”kritiskt, ifrågasättande” av hennes karaktär. Om det är någon influenser som visat sig ha hjärta så är det ändå Bianca och då är jag inte något ”fan”. Men fan vad det svider för såna som dig att vissa tjänar mycket

       Svara

        Du brinner verkligen för Bianca och hennes miljoner! Varför?

        Svara

         Nä, jag varken följer henne eller brinner för henne men det är rätt sjukt beteende att skicka ett meddelande till någon man aldrig träffat och fråga varför den inte ger sina pengar till något man själv tycker hen borde ge sina pengar till.

         Sen tycker jag det är konstigt att framgångsrika män inte blir ”ställda mot väggen” angående sina donationer till välgörenhet också. Men visst, hen vågar väl inte så hen går på en ung kvinna istället,

         Svara

          Lovar att jag hade sagt samma till en man. Ganska svårt att hitta män som konsumerar i samma takt samt har 1 miljon följare på Insta = mängder av spons och gratis grejer. Så ”kvinno-kortet” funkar inte här, tyvärr.

          Svara

           Driver du eller? Män slösar så sjukt mycket pengar på dyra jävla bilar, teknikprylar, motorcyklar, kostymer, resor, osv osv osv så fort de får pengar. Sitter du och skriver till dom att skänka också och sen surar över att du inte får svar? Alltså wtf? Ge er! Den här kritiken är så orimlig!

     Nej, hon har ju även ett samarbete med sellpy så självklart ska överblivna och utsorterade kläder skickas dit för att även det samarbetet ska rulla på

     Svara

     Flicka?!?? Skärp dig för helvete!

     Svara

      Oj, vrf så arg?

      Svara

   Även om du inte fick svar betyder det inte att hon vid sidan av inte gör en massa gott. Hon är bland annat involverad i Ellas hjältar och är en jättegullig tjej som genuint bryr sig om barnen, likaså hennes mamma (har träffat dem personligen)

   Svara

    Ah, du är ett av Pernillas fans som hon upprepade gånger hånar i sin realityserie?

    Svara

     Aldrig upplevt att hon hånar sina fans 😂 varför kollar du ens på en massa avsnitt om du stör dig så mycket på henne? Du kan inte må bra om du tvångsmässigt sitter och lider dig igenom det, haha.

     Svara

     Det måste vara jobbigt att gå runt och anta att folk alltid har elaka intentioner.
     Kan du berätta för mig i vilket avsnitt hon hånar sina fans? För jag har inte sett något sådant i något avsnitt.
     Jag har däremot sett att hon är väldigt glad för dem. Hon grattade väl till och med sitt största fan på dennes födelsedag några avsnitt tillbaka om jag inte minns helt fel.

     Svara

      Ja, jag har aldrig sett en annan kändis som faktiskt uppmärksammat sina trognaste fans så som Pernilla gör. Hon tar ju tid att umgås med dem efter showerna, ger presenter osv och har lärt sig deras namn osv.

      Svara

       Ja, till och med skickar blommor till något fan som låg på sjukhus och en nalle. Det gör inte många kannjag säga.

       Svara

   Men å andra sidan, dom flesta kläder hon har är till största del festkläder och verkar väldigt små i storlekarna. Kan såklart vara kul med festliga kläder, men inte direkt till vardags.
   Även om tanken är fin. Missförstå mig rätt.

   Svara

    Har sett henne på klubben på dansgolvet och hon använder inte ens festkläder. Sist jag såg henne stod hon med slitna jeans och vanlig tröja, lite tråkigt på dansgolvet skulle jag tycka

    Svara

     Man får väl ha på sig vad man vill 😝

     Svara

   Skriv sånt till hennes assistent

   Svara

   Vad hade du tänkt att härbergen och kvinnoboenden skulle göra med massa glammiga festkläder i storlek xxs?
   Sy lapptäcken av? Använda som utklädnad för barnen?

   Då är det väl ändå bättre att hon fortsätter göra det hon gör och säljer av sakerna så att de faktiskt kommer till användning av någon som kan använda dem?

   Svara

    De kan göra som eBay gör, håller auktioner att och pengarna går till välgörenhet. Tror även att tradera gör liknande.

    Svara

     Eller så fortsätter hon att jobba med de välgörenheterna hon jobbar med idag.
     Ju mer vinst hon gör, desto mer skatt får hon betala och desto mer resurser får sjukvård, skola och äldrevård.

     Svara

   Du kan nog lita på att hon kommer göra det nu för hon läser ju här och vill ju ha en godhets-image liksom så att hon ska kunna tjäna mycket pengar och inte tappa följare. Sjukt att de tjänar så mycket pengar. Programledare för Talang är hon inte utan jurymedlem. Och hon älskar alla produkter hon får betalt för att prata om och alla kläder hon visar är magiska och precis hennes stil och alla färger är hennes favorit uj uj och Caias produkter bästa i världen och heeeelt magiska asså ni förstååår inte….

   Svara

    Herregud…

    Svara

  Grattis till Bianca.

  Svara

  Hon är Sveriges Beyoncé. Ingen kan mäta sig med henne.

  Svara

   Beyonce är inte den kvinnliga artist som tjänar mest i U.S.A. Ang att ”ingen kan möta sig med henne”.

   Svara

    🙄

    Svara

     Vadå? Blir ju konstigt att säga ingen mäter upp till henne

     Svara

      Men är du korkad eller? Ingen artist mäter sig med hennes nivå av kändisskap just nu. Är väl det som åsyftades. Oavsett om hon är ”överhypad” eller ej är hon på en nivå just nu som ingen annan kvinnlig artist befinner sig på för tillfället.

      Svara

       Öööh, jo. Beyoncé ligger ganska långt ner på alla listor just nu.
       Det är flera kvinnliga artister som ligger före. Bl.a. Ariana Grande, Kate Perry och Lady Gaga

       Svara

        What!? Nej, de ligger inte före Beyonce… Haha! Kate Perry!? 🙂

        Svara

        Oavsett om det ligger 100 över henne så är Beyoncé alltid Beyoncé, det spelar liksom ingen roll hur många listettor andra har. Hon ligger på en nivå waaay over everybody.

        Svara

        Taylor Swift?

        Svara

    Men hen menar väl inte i pengar fattar du väl

    Svara

   Nej, hon är inte Sveriges Beyoncé.

   Svara

   Beyonce är en gudinna som faktiskt har en talang – Att sjunga. Vad är Biancas talang och hur faaaaan kan man ens jämföra dom två?!

   Svara

    De kan jämföras som två av de mest överskattade kändisarna i respektive land.

    Svara

    😂

    Svara

   Lol.
   Snarare Sveriges Paris Hilton.

   Svara

   Nej.

   Svara

   Hahahqhqhhqhqhqhqh. Nej.

   Svara

   And in comes the beyhives!

   Svara

   Sveriges Kylie Jenner kan jag gå med på 😄

   Svara

    Nej snälla Kylie jenner har fan genomgått en transition, hon är lika opererad som en transa. Vidrigt ful. Och Bianca är inte beroende av sin fakeröv för sitt kändisskap

    Svara

    Ja 100%. Kommer från känd familj, har tv-serie som handlar om familjen, har sminkmärke, har struliga relationer. Fattas bara en Stormy.

    Svara

     Och en transition… minst 30 operationer. Dock har Bianca både höfter och röv så de behöver hon inte operera.

     Svara

   Tror inte ts menar Beyonce som i ”bäst betald” för det är hon inte, utan att hon nått en nivå som ingen kvinnlig influencer tidigare har, varken Kenza eller vlonsinbella

   Svara

  Och ändå har hon behov av att göra reklam för fula mobilskal. Och en massa annat skit. Hur pengakåt kan en människa bli.. Sådan mor sådan dotter.

  Svara

   Please…

   Svara

   Och vad exakt ville du uppnå med din bittra avundsjuka kommentar?

   Svara

    Men är det verkligen så bittert? När man är så stor som Bianca och tjänar bra med pengar så kan man väl i alla fall fundera över vad man väljer att ställa sig bakom för företag och typ av produkter?

    Svara

     Mycket vill ha mer….🙄

     Svara

     Hon hade ju inte haft den vinsten om hon inte gjort reklam för mobilskal fattar du väl.

     Svara

      Finns andra företag att göra reklam för fattat du väl?

      Svara

       Varför skulle hon? För att du tycker det? Vem fan är du 😂 om hon redan gillar skalen och kanske får 400.000 för att visa upp dem, så varför inte? För att inte reta upp er miljökämpar? Orka.

       Svara

        Vem fan är du själv? Jävla tönt som tydligen inte gillar miljön. Hoppas du stannar Inne hela sommaren.

        Svara

    Att hon nu skulle kunna välja sina samarbeten, och inte sälja vad som helst!!

    Svara

   Usch för din kommentar.

   Svara

    Nej. Usch för DIN kommentar.

    Svara

   Fast alltså, det är ju på grund av att hon gör reklam för mobilskal som hon har så mkt pengar. Om det är trovärdigt är en helt annan fråga.

   Svara

    Visste inte ens om reklamen ang mobilskal så alla vet inte om den.

    Svara

   Det är ju hennes jobb 🙂 bara för du tycker skalen är fula så tycker ju inte alla andra det.

   Svara

   Coca cola är den mest kända drycken i världen. Ändå fortsätter de göra reklam.

   Varför?

   Fundera på det undertiden du går och tvättar din fula mun.

   Svara

    Jag har funderat men kommer bara fram till kollektiv hjärntvätt? Finns det rätt och fel svar?

    Svara

    Inte jämförbart.

    Svara

    De gör ju reklam för sin egen produkt, skillnaden med kommentaren ovan som ifrågasätter är ju att Bianca gör reklam för andras produkter.

    Svara

     Hon skulle klara sig gott på pengarna som hon drar in för TV-program, Caia samt kampanjer där hon är modell för större varumärken. Ifrågasätter egentligen hennes Influencer-karriär – känns inte som att hon behöver den? Kränga polyester från NAKD och plastiga mobilskal från Kina, behövs det när man har alla andra uppdrag? Om jag vore Bianca så skulle jag hållbarhetstvätta mitt varumärke. Konsumtion är på dekis!

     Svara

      Men vad är det här för tosserier? Varför ifrågasätta något sådant överhuvudtaget?
      Det är klart att hon skulle kunna klara sig. Men uppenbarligen vill hon inte det.

      Precis som du inte vill klara dig utan mobiltelefon, internetuppkoppling och andra lyxprodukter som spis, tvättmaskin, stort boende etc. etc.

      Svara

       Bra jämförelse! 😂

       Svara

       Just saying att hon inte behöver det. In på börsen i stället! Att du tolkar min kommentar som ifrågasättande får mig att undra varför just DU brinner för att Bianca ska få göra som hon vill och väljar att uppfatta min kommentar som negativ. Berätta?

       Svara

      Fast vem fan bryr sig om vad DU skulle göra? Vem frågade? Att hon skulle ”klara sig” på det hon får från caia är väl uppenbart, men alla vill inte klara sig. Vissa vill ha mer, och fy vad omoraliskt att då göra reklam för mobilskal när man får några hundra tusen 😂 ja så hemsk är hon. Och att de är i plast är det värsta 🤨 orkar inte så bitter du är

      Svara

       Lol

       Svara

       Vet inte om du missat att det här är en kommentarsfält i en skvallerblogg? Det är ju inte direkt intressant att läsa hyllningskommentarerna, det är ju helt uppenbart att hon är duktig på att jobba och håva in pengar. Gå in på Bianca kanaler och lek riddare där i stället. PS. Du glömde att använda ”avundsjuk” i kommentaren, lille vän.

       Svara

    Duktiga lilla Sanna. Så klok <3

    Svara

   Jag letade länge efter fina mobilskal. Jag var inte sugen att köpa detta söm ”alla” gör reklam för, även om jag tyckte de var fina. Jag hittade inget annat, så till slut köpte jag ett.

   Du kallar dem fula, så jag utgår från att du vet vilka som är finare. Tipsa mig gärna! Obs! Seriös fråga.

   Svara

    Köpte i veganskt läder från Bounir och är faktiskt nöjd, man kan välja en ficka till också

    Svara

     Tack för svar! 😀 Det ska jag kolla upp!

     Svara

   Det är ju hennes jobb. Vi vet heller inte om hur stort eller hur långt deras kontrakt ser ut. 5 miljoner av vinsten kanske kommer enbart från mobilskalen och hon kan ha signat upp sig som ambassadör i 3 år. Vi vet ju inte förrän vi sett överenskommelsen.

   Och att influencers inte skulle göra reklam bara för att de tjänar pengar? Vad är det för knasig logik?
   Ställer du samma fråga till Henrik Lundqvist som gör reklam för Head and Shoulders? Mikael Persbrandt som gör reklam för Unibet. Eller om vi ska titta på de riktigt stora Michael Jordan, som gjorde reklam bl.a. för Nike, Gatorade, Coca Cola, McDonalds och Chevrolet.
   2018 tjänade Tiger Woods 43,3 miljoner dollar. Bara 1,3 av dem kom från lön och prispengar. Övriga 42 kom från sponsorskap och reklam. Ställer du samma fråga om honom?

   Det är ju liksom reklam och sponsorskap som alla influencers och idrottare tjänar pengar på. Det finns inga pengar att hämta någon annanstans.

   Svara

  Hatten av för dig, Bianca!

  Svara

  Jag vill också vara riiiik😫😫

  Svara

   Jag med. Jobbar på en covid-iva o har 28 papp i månaden. Var fan är rimligheten i att influensers tjänar flera miljoner om året och jag 400 papp.

   Svara

    Staten bestämmer hur mkt du ska tjäna medan marknaden bestämmer hur mkt Bianca ska tjäna.

    Svara

     Kan marknaden inte bestämma att jag ska ha mycket pengar också? Marknad, jag finns. Jag är här!!

     Svara

      Då är du tvungen att ta ett jobb i den privata sektorn.
      Bli egen och konsulta som vårdpersonal. Då kommer du få upp ersättningen betydligt för där bestämmer marknaden.

      Svara

     Staten bestämmer inte vårdpersonalens löner. Det gör regionerna (f d landstingen) och kommunerna. Och de lönerna är skamligt låga. Privata vårdgivare som Hedda Care har betydligt bättre löneläge.

     Svara

      Men det är staten som ger regionerna en budget. Så de bestämmer ju visst i grunden.
      Om man ska jämföra det som ett företag så är staten styrelseordförande som bestämmer hur allt ska skötas långsiktigt, regionerna är som en VD som styr över hur den löpande förvaltningen i företaget ser ut.

      Svara

       Nej du har fel. Regionerna får visserligen statsbidrag från staten, men den största intäkten kommer från landstingsskatten.

       Svara

        Får regionerna själva bestämma nivån på landstingsskatten hur som helst?

        Svara

         Ja, regionerna väljer själva sin skatt och hur de ska fördela pengarna. Tex kan regionfullmäktige välja att satsas på sjukvård och kollektivtrafik eller att sats på kultur.

         Svara

          Men kan de höja skatten till 60% eller sänka den till 5% om de skulle vilja?

          Svara

           Ja, men skulle någon rösta på ett parti som vill höja skatten till 60 %?

           Hade flyttat på tre minuter. För hög skatt i kombination med skitväder och vård är en no-no. Och då är jag svensk .

          Och det är därför du kan göra olika val när du röstar: riksdag, region (landsting) och kommun.

          Svara

       Blir fan lite rädd av den här kommentaren, är det så folk tror sverige funkar? Om man inte fattar den grunden i svensk politik, hur kan man då tro att man förstår nåt av tex tillståndet i sjukvården?

       Svara

    Men du och många andra lägger värde i annat än pengar, bevisligen då du har valt ett jobb där du kan hjälpa människor. Vi ska vara stolta att vi lever i ett land där alla människor har rätt till sjukvård, det ser inte ut så över hela världen och det har absolut inte alltid sett ut så i Sverige. Du går hem efter jobbet varje dag och vet att du har gjort en samhällsinsats, precis som många andra människor. Ju mer pengar du tjänar desto mindre risk att du faktiskt gör något av egentligt värde. Vem gör alla dessa produkter som influensers gör reklam för? Hur mycket får dom betalt? Behöver mänskligheten ens mer smink, mer kläder, mer åsikter från människor som bara går på personlig känsla istället för fakta? Du kanske inte kan köpa precis allt du pekar på och renovera ett redan funktionella kök, men behöver du verkligen det för att leva ett gott liv? Jag menar inte att vårdpersonal inte ska få bra betalt för sitt viktiga arbete, men i ett samhälle där marknaden styr så tjänar tyvärr dom som gör minst nytta för samhället mest pengar. Alla dessa värdelösa produkter som influensers gör reklam för kommer snart hamna på soptippar världen över, hela idén med deras jobb är att sälja en ny värdelös produkt som ingen egentligen behöver.

    Svara

    Fast du valde faktiskt ditt jobb så sluta klaga för fan. Alltid någon jäkla sjuksköterska som minsann ska ta upp sin hjälteinsats och ställa den mot lönen.

    Svara

     Haha, man får alltid höra den kommentaren 😉 Det är väl bra att pusha lönefrågan så de som räddar liv ska få tjäna mer? Ska man bara lägga sig platt och acceptera ett dåligt löneläge? Skulle kvinnor aldrig kämpat för sin rösträtt och facken aldrig kämpat för betald semester och ob? Man kommer ingenstans om man inte krigar för det man vill ha. Om du tycker att jag är en störig person så be my guest. När du blir sjuk är det kanske jag som tar hand om dig och då tror jag att du ändrar åsikt.

     Svara

   Jag med! Fan vad gött att inte oroa sig för pengar. Tycker att jag alltid landar i minus. Min bil ska exempelvis på service nu (viktig för att jag ens kan ha mitt jobb) så jag måste skrapa varenda krona, därutöver har jag tydligen jobbat deltid i två länder samtidigt under några år för många år sedan – vilket man såhär många år senare får veta att man inte får, så ska betala skyhöga summor till staten nu. Vill också göra XX mille vinst! 😩

   Svara

  Kul för Bianca!
  Men egentligen sjukt att detta premieras i ett samhälle, när det finns annat som är betydligt viktigare, som vård av människor tillexempel.
  Förstår att hennes snubbe försöker sig på en youtubekarriär också för att tjäna egna cash. Fast han verkar sakna karisma helt. 🧐

  Svara

   Ja det är väldigt sjukt att det man tjänar mest på här i världen egentligen är meningslösa grejer. Reklam och underhållning. Medan de som faktiskt har livsviktiga yrken tjänar lika mycket om året som kändisarna drar in på några dagar

   Svara

    Håller definitivt inte med om att underhållning [ allt från musik till film ] skulle vara meningslöst. Hur oerhört tråkig skulle världen bara vara utan musik?

    Svara

     Nå jämför man med att ta hand om barn, gamla, sjuka eller några andra samhällsnyttiga yrken så är det väl egentligen relativt absurt att en fotbollsspelare tjänar ett par hundra miljoner om året på att jaga en boll och göra reklam för träningskläder?

     Svara

  Det svider nog hos Blondinbella när hon läser den här nyheten

  Svara

   Varför skulle det? Hon briiiinner ju för att hjälpa och peppa kvinnor och ääälskar när det går bra för andra kvinnor.

   Svara

    Haha.. ja. så är det verkligen! Antagligen därför hon har så många vänner inom blogg- och influenservärlden!

    Svara

   Och hos Anna Book. Hon jämför sig så uppenbart med fam Wahlgren/Ingrosso och bitterkoftan börjar tränga ut offerkoftan i garderoben. Hennes Felicia, också tidigare influenser om än mer wanna-be-sådan, gick det inte riktigt lika bra för i livet.
   Bianca är grym! Kör bara medan du kan vetja. Snacka om näsa för affärer. Hon ligger inte på sofflocket utan sliter hårdare än någon kan ana. Sedan får man tycka vad man vill om influenceryrket som ”yrke”. Men nu finns det år 2020 och att se att hon har lyckats med det hon är bra på är faktiskt värt alla hyllningar hon kan få. Mvh Tant av årgång 1973

   Svara

    Men sluta säg att Bianca sliter. Nej hon behöver inte direkt slita, det är inte så slitigt jobb hon gör, hon behöver liksom inte slita särskilt hårt för att tjäna stora pengar. Hon tjänar pengar lätt däremot. Sen är det inte hon själv som har näsa för affärer utan folk runt henne och hon har tur och får mycket hjälp och är född i rätt familj så att säga.

    Svara

     Du är duktig på att hitta ursäkter varför du själv aldrig kommer lyckas som Bianca. Med det tankesättet lär du stanna i Svensson livet. Så är det.

     Svara

   Det verkar svida mer i dig själv

   Svara

    What?! Hur står det till med läsförståelsen? Herregud.

    Svara

   Tror inte hon är missunnsam.

   Svara

   Haha tänkte också det. Blondinbella vill nog slita av sig håret. Det lönar sig att vara ärlig och ha ett stort hjärta, allt blondinbella saknar. Psyko-brud.

   Svara

  Trodde Pewdiepie var störst men ok..

  Svara

   Han vänder sig inte till en svensk marknad

   Svara

    Han vänder sig inte till något specifikt lands marknad. Men han är icke desto mindre störst av svenskarna.

    Svara

     Han har alltid kört sitt innehåll på engelska…
     Bianca på svenska väl?! Även om hennes IG verkar innehålla båda språken nu.
     Dessutom skrev hon att B var den största influensern… inte så ofta man talar om Pewds i den kategorin?!

     Svara

      Nej Pewds är bara en av de största influenserna i världen och har varit det i rätt många år.
      Men han är väl för stor för lilla Sverige och denna blogg I guess…

      Svara

       Tror inte så många av hans fans läser denna blogg…

       Svara

     Nej det är han inte. Han har många följare, ja. Men det är en relativt liten del av de följarna som är svenskar.

     Svara

   Det är han

   Svara

    Nä har man nått framgång som man och dessutom vit så räknas det inte.

    Svara

     Men lol

     Svara

     Lol. Som påpekats: bianca är en svensk influenser, gör sitt material på svenska, hennes reklam vänder sig till den svenska marknaden. Felix är i en helt annan kategori har inget att göra med att han är man

     Svara

   Men räknas han som en influenser och inte bara en profil inom e-sport?

   Svara

    Han sysslar inte ens med e-sport..?

    Svara

    Han är influencer/youtuber.

    Svara

    E-sport? Pewdiepie har aldrig hållt på med e-sport.

    Svara

    Skulle inte sätta honom i influencer-kategorin iaf. Han är ju en YouTuber, mr Youtube dessutom. Sen kanske han doppar stortån in i influencer-branschen…

    Svara

     Han är absolut en influencer, även om hans målgrupp inte tycks vara just du.

     Svara

      Jag följer ju honom på Youtube och skulle kalla han en Youtuber… visst det spiller över till influencer… men han har ju alltid haft en innehåll i det han gör, inte bara honom sjölv
      Dock följer jag INTE Bianca och hennes ”influencer” innehåll…

      Svara

  Tänk att en människa kan få så mycket pengar för att uppmana till konsumtion, ökad produktion av div grejs, mer press på våra naturtillgångar och i förlängningen miljöförstöring och klimatpåverkan. Folks reaktion? ”Bra jobbat, tjänat många pengar!”
  Måtte mänskligheten snart få ett annat fokus …

  Svara

   Eller hur!

   En ung okänd tjej reser världen över för att uppmärksamma miljöförstöringen och blir genast hatad och hånad av både unga som vuxna världen över.

   En ung tjej vara mamma är känd, börjar blogga om smink, kläder, killar och resor, hon höjs till skyarna och tjänar massor på sådant som fullständigt förstör vår miljö.

   Hur kan vi inte se problemet?

   Svara

    Så sant!

    Svara

    Jag ser.
    Du ser.
    Kanske kan vi få fler att öppna ögonen?

    Svara

    Gissar dock att Bianca har en rätt stor skock som hånar och hatar på henne oxå…
    Greta har ju dock nått ut till världen oxå!!

    Svara

    Det här får mig att tänka på en dokumentär som jag såg på Youtube för ett par dagar sedan – The Dark Secret Behind Your Favorite Makeup Products.

    I denna visades en flicka som hade som jobb- för att försörja hela sin familj- att hämta upp skimrande stenar i en grotta kallat Mica. Denna produkt används alltså för att ge detta ’glow’ som Bianca så ofta eftersträvar med sina produkter.
    Flickan hade ingen skyddsutrustning, tjänade inte särskilt mycket på jobbet (det hon tjänar delar hon med sin familj)och hon riskerar sitt liv i grottan eftersom att det finns risk för stenras.

    Att en ung flicka riskerar sitt liv, och tvingas jobba flera timmar om dagen istället för att gå i skolan, är självklart inte Biancas ’fel’. Det är en del i en lång kedja av exploatering. Men egentligen är frågan varför detta skimmer ens ska behövas från början. Jag hade inte kunnat ha på mitt samvete att en produkt jag är ansiktet utåt för, innehåller ett ämne som inhämtas på ett sådant riskabelt och inhumant sätt.

    Biancas företag och image är en DEL av vad som är problematiskt med ’skönhetsindustrin’.
    Jag menar INTE att skönhetsindustrin är värst, det finns självklart andra globala företag som utnyttjar fattigare länder för billig arbetskraft där det utförs riskabelt arbete. Men smink är absolut – i det stora hela- en helt onödig industri.

    Mica är ju en ’naturlig’ produkt- så det låter nog bra i mångas öron, innan de kollat upp hur det hämtas och av vilka.

    Svara

   Ja hoppas vi alla går samma öde till mötes och slutar exploatera vår planet.

   Svara

   Tänk att så många människor helt frivilligt köper alla dessa saker.

   Svara

   För att det är för sent att göra någonting. Så lika bra att ha kul på vägen ner till honom, vi lär ha fått en ny cirkel i helvetet efter industrialismens framfart.

   Svara

    😂

    Svara

  Wow imponerad! Men hon jobbar otroligt hårt också. Trots att hon har massa olika jobb och företag så levererar hon ändå mer vloggar än influensers som enbart jobbar med youtube. Hon underhåller mig och för det unnar jag henne verkligen denna framgång!!
  4,2 m borde ju vara talangjobbet…

  Svara

  Jag känner bara att det mest är ett bevis på att pengar och kändisskap inte nödvändigtvis gör en lycklig. Med tanke på hur mycket hon pratar om att hon mår dåligt, problem i förhållandet, ätstörningar etc.

  Svara

   För att inte tala om hur hon missköter sin fiffi. Vilket svek mot kvinnligheten!

   Svara

   Men såklart inte. Man blir ju inte automatiskt lycklig för att man har ett bra jobb och tjänar mycket pengar. Livet är ju mycket mer än så.

   Svara

    Men tyvärr är det rätt vanligt att folk tänker så eller ifrågasätter när en person som har det gott ställt klagar eller mår dåligt.
    ”Men gå och gråt med dina miljoner i din miljonvåning då”.. typ

    Svara

   Men att säga och döpa en vlogg till ”Jag mår dåligt nu” eller ”jag har det lite jobbigt nu” och sen visa upp kläder – är ett sätt att locka klick och tjäna mer pengar. Just saying. Att prata om ätstörningar också ett bra drag och kan ha varit en pr-strategi, som lyckades bra.

   Svara

  Ja, det är bra jobbat men jag hade varit mer imponerad av någon som gjort detta själv från början. Fine att man inte kan rå för vilken familj man föds in i, men hennes mamma spökbloggade åt henne – samma blogg som senare ledde till en plats i Let’s Dance och på den vägen är det. Finns liksom ingen kämparglöd i henne alls. Hon har blivit mer arrogant och dryg och tappat sin ödmjuka sida.

  Men om mäter framgång i hur mycket pengar man tjänar, så är hon verkligen framgångsrik. Det kan man inte ta ifrån henne.

  Svara

   Så bara för hennes mamma hjälpte henne med bloggen för antal år sedan så finns det ingen kämparglöd i henne idag? Aa okej 😝

   Svara

    Hennes kända mamma. Bianca skulle inte ha kommit nånstans om hon inte haft en känd mormor och mamma 🤷‍♀️

    Svara

  Den svenska avundsjukan alltså… 🙄
  Vilka kommentarer ovan!

  Wow säger jag bara! Grymt jobbat av Bianca ⭐️
  Det kvittar vilken familj hon kommer ifrån, hon har uppenbarligen levererat! Hatten av 👏🏻

  Svara

   I Sverige har vi bara två känslor, glad eller avundsjuk. Man kan tydligen inte tycka något om någon utan att vilja ha allt denne har.

   Svara

    Hur illa man än tycker om henne så har hon levererat, hon har kämpat och klart som fan ska hon ha cred för det 🙌🏻
    Man får inte saker gratis här i världen 🤷🏼‍♀️🙄
    Och jo, när man sitter och kommenterar negativ blaja och inte nämner att hon såklart ska ha cred för omsättningen på sitt bolag är man garanterat avundsjuk/bitter eller bara dum i huvudet!🙈 kanske bara min åsikt men det känns ganska solklart!

    Svara

   Verkligen, all cred till Bianca! Detta har hon gjort sig förtjänt av!✨✨✨

   Svara

   För att man kritiserar det sjuka i detta? och gemför hur galet mycket pengar det är i att sälja kläder och fiffiprodukter så är man direkt bitter? Men det är som alltid när det kommer till Bianca här inne. Man får absolut inte kritisera henne.

   Svara

    +1

    Svara

   Verkligen. Ett så rikt land med så missunnsamma människor. Och alltid är det en viss typ av person.

   Svara

  Märkligt så fort någon tjänar lite mer, så förväntar sig många att de ska skänka och ge bort sina pengar, och tom skriver till dem. Nä jag förstår inte.

  Svara

  Bra jobbat av Bianca 🙂

  (Detta irriterar nog en viss misslyckad bloggerska 😂)

  Svara

  Med andra ord hade hon kunnat ta pension nu om hon ville 🙂 så skönt för henne, önslar att alla hade samma tur

  Svara

  Det finns massvis med kändisbarn som inte har lyckats att tjäna en krona, fast de har framgångsrika föräldrar. Hatten av för Bianca, fast jag inte gillar uppmaningen till konsumtion.

  Svara

   Tycker branschen är lite galen när man ser hur mycket utskick de går från företag… det är sånt slöseri!!

   Svara

  Klockrent exempel på att pengar inte köper lycka!

  Svara

   Som om inte Robin Williams, Heath Ledger, Chester Bennington, Marilyn Monroe, Kurt Cobain, Michael Jackson, Amy Winehouse, och Whitney Houston redan var glaslara exempel?

   Svara

  Japp. Och så börjas det. Skulle kunna skriva alla kommentarer på förhand för jag vet prick hur det kommer se ut här. ”Jag fattar inte hur hon kan … ” ” Hur är det möjligt att … ” ”Varför skriver hon inte om … ” ”Hon borde uppmärksamma … ” ”Hur kan man vara intresserad av att följa … ”

  En framgångsrik tjej ska alltid ta ansvar för prick allt. En framgångsrik tjej måste alltid byta bransch, för den bransch hon verkar i är alltid helt fel och jättepinsam. En framgångsrik tjej ska alltid skämmas för att hon tar betalt för sig. En framgångsrik tjej ska alltid be om ursäkt för att andra är intresserade av hennes varumärke. Det ska aldrig, aldrig, aldrig gå att förstå varför folk överhuvudtaget är intresserade av att uppmärksamma den framgångsrika tjejens business.

  Hur mycket ansvar tror ni att framgångsrika gubbar i olika branscher tar? Har en man någonsin fått höra att han borde skämmas för pengarna han tjänar? Att han borde ta ansvar och uppmärksamma bla bla bla. Att han istället borde jobba med bla bla bla. Att han borde byta bransch för att den är vansklig på en miljon olika sätt (mansdominerade branscher är skitdåliga de också, precis som alla branscher är där man kapitaliserar på olika saker. Skillnaden är att män aldrig måste ta personligt ansvar, där ligger det inte på individnivå. Men en kvinna ska alltid skämmas personligen)?

  Nä. För ingen lägger de kraven på män.

  Bianca är en kick ass super-affärskvinna!! Ja, hon kanske har en känd familj men ingen har skapat varumärket Bianca Ingrosso ÅT henne. Hon jobbar uppenbarligen extremt hårt och är extremt duktig på att skapa content och ett intresse kring sig själv. Hon är extremt duktig på att förstå sin målgrupp och lyssna på den. Hon har uppenbarligen också lyckats med konststycket att omge sig med helt rätt personer, kompetenta och lojala, som stärkt henne och företaget ännu mer. Till exempel Vanessa och Lovisa, vilka båda lyfter Bianca till nya höjder.

  Ja hennes mamma kanske spökskrev bloggen någon gång, eller flera gånger, men hur många människor har inte män som sopar banan åt dem?? Herregud vart ska jag börja???

  Det är så jävla sorgligt att se kommentarerna här, ett kvitto på att år 2020 kan en kvinna fortfarande inte göra några rätt. Alls.

  Svara

   🙌🏻👏🏻

   Svara

   Men exakt så! Bra skrivet.

   Svara

   Inte hennes fel hur branschen ser ut och det är ju gött att en tjej kan tjäna pengar 🙂
   Dock kan det bli lite urholkat efter ett tag om hon fortsätter med ytliga saker. Hon behöver ngt som engagerar henne innan hon flyter bort på kändisskapet och pengarna. Då känns det bra att hon iaf har skapat ett annat företag (Caia) så att hon har ngt annat än sig själv att fokusera på. Dock handlar bök även det företaget mycket om henne och reklamen hon ger för företaget.
   Hon är ju dock ung och har mycket tid att hitta ngt hon brinner för. Hoppas bara att det blir ngt utanför det utseendefixerade.

   Svara

    ”Hoppas det blir något utanför det utseendefixerade”? Jag tänker att Bianca kan jobba med de hon brinner för så länge hon har lust för det? 🙂 Och att hon kan ta prick så mycket plats som hon önskar. Eller så kan vi också hoppas att klanen Person snart hittar en business ”utanför det radikalt miljöförstörande och kapitaliserande på utsatta människor i tredje världen” Jamenar, snacka om ytligt att jobba med något så urholkande som att producera kläder i halvdålig kvalitet som uppmanar i-länningar att handla nytt, nytt, nytt trots att de inte behöver? Du menar säkert väl men det låter lite tvetydigt. Jag är helt säker på att Bianca, tillsammans med sitt grymma team, har långsiktiga planer deluxe 🙂

    Svara

     Och jag är säker på att du är en släkting, ingift (ex) eller en i Biancas så kallade team. Tror att både B själv och hennes familj och vänner är här och skriver.

     Svara

      Wow, paranoid? Jag är inte personen ovan men det är fan sjukt att ni tror att alla är emot Bianca förutom hennes egna släkt. Stackars, bittra människor.

      Svara

   Det var jag som skrev bl.a. att mamman spökskrev hennes blogg. I min kommentar lite längre upp var jag kritisk, men inte mot henne som kvinna. Eller hennes roll som affärskvinna. Eller att hon är en framgångsrik kvinna. Så spela inte på det kortet med mig. Jag är själv en kvinna runt Biancas ålder och Tycker att det är fantastiskt att kvinnor tar för sig mer och blir fler och fler i branscher där män dominerar. Det behövs och det är viktigt.

   Hon ska vara stolt över hennes framgång och hennes karriär, det har ju gynnat sig något otroligt! Men att hon ”jobbar uppenbarligen extremt hårt” har jag svårt att hålla med om.

   Svara

    Det här med att ”jobba extremt hårt” verkar vara något av en definitionsfråga har jag märkt.
    En del har uppfattningen att man bara kan jobba extremt hårt på ett sätt, genom tungt fysiskt arbete. Som en byggarbetare som jobbar 12 timmar om dagen med att bära tunga saker. Eller vårdpersonal som jobbar skift med att springa i sjukhuskorridorer och känna sig otillräcklig.

    Medans många verkar tycka att man aldrig kan jobba extremt hårt med något man styr framför en dator eller i mötesrum.

    Jag var gift med en sådan som tillhörde den andra kategorin.
    Utifrån sett så såg det ut som att han aldrig egentligen jobbade, han var aldrig på kontoret innan 9.30, när han ens var på kontoret. Han hade 7 veckors semester per år osv.
    Men det de flesta inte såg var att han egentligen alltid jobbade. Ingen såg de kvällar och nätter han satt på hemmakontoret och jobbade. Ingen märkte de jobbsamtal han tog 23 på kvällen. Det var få som märkte att han var borta på jobbresa 2-3 vardagar i veckan. Jobbresor som skulle vara så tidseffektiva som möjligt, vilket innebar back to back möten från det att han kom till platsen till dess att han lämnade.
    Han hade många veckors semester, men ingen riktig tid att ta ut dem och när vi väl hade semester så var han ändå tvungen att vara kontaktbar och redo att avbryta semestern om något akut skulle hända. Det var mer än en gång vi var tvungna att avbryta semesterresa och ta första planet hem då det hade uppkommit något väldigt akut som inte kunde fixas på distans.

    Det är väldigt svårt att se hur hårt en del jobbar om man är utomstående, än mer omöjligt när personen i fråga bara delar med sig av väldigt få väl utvalda delar av sitt liv.

    Svara

   Yes!!!!! Hade inte kunnat skriva det bättre själv. Och vilka är det som alltid kommer med dessa kommenterar? Kvinnor! Inte fan är det män. När de inte har något uppenbart att klaga på som hos blondinbella så greppar de efter halmstrån för att hitta någon anledning att hata någon. Det enda de hittar hos Bianca då hon verkar vara en genuint fin person är att ”hon uppmanar till konsumtion!!!!😝, hon är hemsk”. Inget mer. Missunnsamma, stackars människor är vad de är.

   Svara

   Håller med dig överlag, det blir skevt när kritiken riktas mot enskilda, framträdande kvinnor i branschen. Deras bransch (influencers) lever i sin tur på en gubbbransch (aka företagen som gör reklam via influencers, och den allmänna livsstil som influencers promotar, består till stor del av av en stor klunga kapitalistiska gubbar som tar ut stora mängder pengar i lön och vinst och fortsätter förespråka en miljöförstörande livsstil för sin egna vinnings skull). Däremot håller jag inte med om att kvinnor alltid får kritik; det är för mig stor skillnad på vilket arbete kvinnorna har och hur de tjänar sina pengar. Kvinnor som är högt uppsatta chefer på företag får inte kritik för att de ska ta ”personligt ansvar” eller inte har förtjänat det. Bianca får inte samma mängd kritiska röster sett till hennes sminkmärke eller medverkan i Talang, där folk helt enkelt ser det som ett mer ”riktigt jobb”. Det är influencerbranschen många vänder sig mot, hela dess core liksom. Men som sagt så är problemet större än individuella influencers, men jag är samtidigt glad att folk inte tycker konsumtions-och utseendehets ska premieras och att folk vill se influencers och företagsledare TA ANSVAR.

   Svara

  Och inte verkar hon lycklig för det.

  Svara

   Nej pengar gör inte lycka.

   Svara

   Precis. Kanske ger en lättnad men lycka nej det får man hitta någon annan stans

   Svara

   Vem fan har inte dåliga dagar? Hon har åtminstone förutsättningarna att göra allt åt det.

   Svara

  Härligt att man kan tjäna pengar på att vara sig själv

  Svara

  Kom ens Världens mäktigaste kvinna-wannabe upp till de siffrorna, på hennes tid??

  Svara

   Nope 😂

   Svara

   Fast hon har väl inte deltagit i någon reality-serie med sin kända familj eller erbjudits att vara jurymedlem i Talang osv.. dessutom är reklamjobb/influencermarketing mer välbetalt idag än för tio år sedan.

   Svara

    Hon hade aldrig lyckats ens bli en ö-influencer idag. Folk vill inte se mytomaner och psykopater bli kända.

    Svara

    Joho då, hon har haft flera reality serier, som alla har floppat eller lagts ner innan de ens har blivit sända. Hon har också haft en egen talk show, varit side kick för Malou, programledare för olika galor etc. etc.

    Sedan var det inte 10 år sedan som hon var stor. Det räcker att gå bak 1,5 år i tiden

    Svara

  Tänker på hur mycket tex Kylie Jenner måste tjäna, som har 100 ggr fler följare…

  Svara

   Inte är det en miljard iallafall 😂

   Svara

    😂😂

    Svara

   Kylie Jenners netto värde är ungf 900 miljoner dollar. Så hon kan gott vara värd en miljard i dag. Inte dåligt jobbat av en 22-åring.

   Svara

  Har ett minne av att hon har sagt att det är Caia som hon tjänar mest på.. så man får nog dubbla det där ännu en gång.

  Svara

   Ska bli spännande att se när senaste årsredovisningen för Beauty Icons AB finns hos Bolagsverket.
   Den ska vara inlämnad senast 31 juli vilket är regel för alla bolag med kalenderår som räkenskapsår.

   Svara

  Camilla.. skulle du kunna göra ett inlägg om Nina Rings och Hanna Bergwalls (med all rätt!!) kritik mot att Patrik Sjöberg och hans ”guldtand”-podd-polare gjort inte en utan två poddavsnitt om strippor och på vilket vedervärdigt sätt han bemöter deras och övriga kritikers inlägg på sin insta?? Det måste lyftas!!

  Svara

  Bianca är influencer-royalty och hannalicous och co. hennes tjänare

  Svara

   Har aldrig fattat det där. Bianca brukade i sin podd nästan typ se upp till det där töntiga c- gänget trots att hon är typ sju nivåer ovanför dem. Fattar ingenting. De är verkligen nollor som influencers jämfört med henne

   Svara

  Vad just Bianca tjänar är ju ointressant, det allvarliga är att vi fått ett samhälle där yta och konsumtion premieras framför intelligens och utbildning. Att Bianca drar in mycket, mycket mer än vad en nyexad läkare som pluggat i nästan tio år gör skapar faktiskt en farlig situation och det enda som gör att det fortfarande finns personer som satsar på att bli läkare, jurister, civilingenjörer o.s.v. är att man har en idé om att själv bidra med mer än sminkpåsar och snickelisnack om den senaste fyllan, helt enkelt därför att man föraktar motsatsen. Men några som kunde ha blivit viktiga i det gemensamma samhället försvinner säkert iväg till dessa ”nya yrken” – även om jag inte per se tänker på just Bianca själv. Det har alltid funnits andra stigar att gå än de traditionella, det är nätets framväxt som lett till den nästan absurda inkomstutvecklingen för dessa ”influencers” (har iofs aldrig fattat vad det är de skulle ”påverka”, eftersom de knappast är på den nivån att man blir ”påverkad” – men målgruppen kanske är 14-?). Hade Bianca levt i början på 1900-talet i stället hade hon kanske kunna satsa på en karriär som skådis eller dylikt, men det hade inte blivit något liv i glamour.

  Svara

   Vad de påverkar är människor plånböcker. De är levande reklampelare som säljer ut sig själva och sitt liv. Inte svårare än så. Och det är inte bara 14-åringar det gäller, utan alla som köper sådant de visar upp. Tyvärr är många nog inte ens medvetna om att de blir påverkade heller.

   Svara

   Nja, många läkare och civilingenjörer lockas också av pengar och status, och väljer inte sina yrken för att de föraktar sminkpåsar och ”motsatsen”. Däremot tror jag inte de skulle få för sig att bli influencers, då de har ofta också ett akademiskt intresse (precis som många andra yrkesgrupper som behövt utbilda sig till sitt yrke), i vilken många ser prestige. Att folk har en hjärna de vill arbeta med kommer inte försvinna p.g.a. att influencers existerar.

   Svara

    Nu får du nog läsa igen vad jag skrev – hela mitt resonemang bygger ju just på att de flesta människor vill ha en god och ordnad ekonomi och att när skillnaderna mellan en elitutbildad och exad person och en ”influencer” blir så stor som i vissa fall blir också samhällets signaler till den som har förmågan till avancerade studier farliga. Och….eh….jo – jag känner många andra läkare och det finns ett förakt mot personer som drar in mycket pengar på sociala medier, man tycker att det är lite korkat och, om du ursäktar ordvalet, billigt. Självklart gäller det inte alla, men många. Du skriver det ju egentligen själv om du tänker efter: ”Att folk har en hjärna de vill arbeta med” och så vidare. Man ser lite ner på den som pysslar med sin yta.

    Svara

  Hatten av!

  Svara

  Man blir lite avundsjuk. Själv sliter man i hemtjänsten och tjänar inte ens 1% av hennes vinst om året. Roligt för henne, själv hade jag aldrig velat vara känd.

  Svara

   Ja men byt jobb då din avundsjuka bittra jävel

   Svara

    Jag unnar henne det, inte kan det vara lätt att dagligen få pekpinnar och lyssna på hur både ens person och utseende slits och kritiseras itu. Sorgligt

    Svara

    Nu sade ju personen att hon inte ville byta till sig kändisskapet!!

    Svara

   @nonym / 12:18
   Det handlar i mångt och mycket om kändisskapet i sig självt. Vissa yrken medför kändisskap vare sig man vill eller inte.
   Och känd behöver inte alltid tolkas som negation…
   Du skriver att du aldrig skulle vilja vara känd…är inte frågan mer vad du skulle vara känd för? 🙂
   Jag känner en väldigt känd person som hänger här inne och ibland skriver och svarar, skulle denne någon skriva under sitt eget namn skulle antagligen skiten rämna…så den sortens kändisskap kan man vara utan- det håller jag med dig om.
   Och det är beklagligt att ni som har så tungt jobb inte tjänar mer. Det är en skam och det är vi alla medvetna om. Men nu har svenska folket röstat som de har och efter det får vi leva ):

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  gör så att hon sitter i en flott lägenhet på Östermalm och kan unna sig i princip vad som helst…din talang är att sitta bakom en skärm och gnälla😝

  Svara

   Ha! Exakt. Jag är typ urfattig men ändå glad för biancas skull. Bianca verkar vara en fin person. Vad är Camilla? Hon kommer lämna efter sig ett liv där hon tjänat pengar på att göra narr av andra människor och som gett många ont i magen. Det enda bra hon gjort är att avslöja Blondinbella.

   Svara

   😂 yesss

   Svara

  Skulle tro att Therese Lindgren är tvåa av de svenska influencers som riktar sig mot enbart Sverige som marknad, däremot vet jag inte om 2019 omsättningen kommer slå 2018 (17 miljoner, inkluderar inte hennes skönhetsbolag), känns som hon dragit ner lite på tempot i samarbeten.

  Vet att caia inte skickat in bokslut ännu men de siffrorna är jag väldigt nyfiken på.

  Svara

   Följer inte henne men har kollat ett par videos och hon känns verkligen genuin. Tycker det är kul att det går bra för både henne och B då de verkar vara genuint bra personer.

   Svara

    Verkligen! Jag kollar bara på nån video då och då, men tycker om båda.

    Svara

  Grattis Bianca! Unnar henne verkligen detta, tycker hon verkar vara en rolig och skön person. Skulle gärna haft henne som kompis. 👸🏼❣️

  Svara

  Glad för hennes skull just eftersom hon verkar vara en genuint fin människa. Hade inte unnat blondinbella det, men resten av all normala, snälla människor, yes!! Så kul för henne. Hur mycket måste hon skatta om hon vill ta ut 20 mil? Är det 20%?

  Svara

   Nej, först beskattas vinsten med 22%. Sen kan hon ta utdelning till 20% kapitalskatt, men hon kan inte ta hur mycket som helst och när som helst till (finns en massa regler för att undvika att småföretagare bara plockar utdelning istället för lön, där beskattningen som bekant är högre, framförallt efter gränsen för statlig inkomstskatt).

   Svara

  Hon har verkligen nått en nivå ingen kvinnlig influenser tidigare har i Sverige. Jag trodde Kenza var stor tidigare men hon är ett skämt jämfört med Bianca.

  Svara

   Fast Kenza har ingen känd familj som hon gjort realityserie med och familjemedlemmar med stora konton som kan sprida reklam om Biancas produkter osv osv…. Ni kan inte jämföra så.

   Svara

  Har inget emot yrket influenser men deras lönesättning är så fruktansvärt skev. Hur kommer det sig att det blivit såhär?! Det är så svårt att förklara för barn som växer upp idag varför någon som spelar in ett kort samarbete ibland tjänar mer på det jobbet än vad barnets förälder får i årslön. Å sen konsumtionen många influensers uppmanar till, som dessa barnens föräldrar då ska ha råd att köpa..

  Svara

   Fast så är det ju på många områden. T.ex. idrottare, en majoritet av pengarna stora idrottare drar in kommer ju från varumärken som på ett eller annat sätt vill dra nytta av att synas i relation till idrottaren. Roger Federer kränger rakblad liksom (vilket osökt får mig att tänka på denna ljuvliga reklam https://www.youtube.com/watch?v=ZUG9qYTJMsI )

   Svara

   Lönesättningen är sjukt skev i hela vårt kapitalistiska konsumtionssamhälle, inte bara influencers.

   Svara

    19:12 Kanske att denna pandemin kommer att dra ner lönerna för de flesta yrkesområdena, förutom influencers kanske för handeln vill bara sälja och sälja, så de själva överlever. Massor av butiker har stängt ner på grund av pandemin, folk shoppade inte lika mycket i våras, men nu verkar det som det kommer att vända när turisterna strömmar in i landet.
    Se bara på alla artister som tjänat miljoner i åratal och många gnäller nu att de inte får in några pengar på grund av inställda spelningar, många har levt lyxliv i åratal och trott att de alltid ska vara på topp. En som klarar sig fint är Charlotte Perrelli, tack vare hennes rika make, hans företag omsätter alltid oavsett en kris. Glasrutor lagas oavsett pandemin.

    Svara

  Influencers tjänar pengar på lättpåverkade människor som inte lyckas tänka helt själva, på människor som behöver se vad andra gör istället för att göra något själv.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.