Sandra Beijer avslöjar sin nya kärlek

Nu har Sandra Beijer gått ut med att hennes nya kärlek är Björn Werner – Kulturchef på Göteborgsposten.
Som en liten anekdot kan nämnas att samme Björn, redan 2014, tog Sandra i försvar när hon anklagades för klassförakt efter att ha klätt ut sig och gått på en fest med Paradise Hotel-tema. 

Det gjorde mig glad att se, särskilt efter att precis ha läst det här på Sandras blogg där hon får en fråga om sin inställning till förhållanden:

Är du rädd för förhållanden?
Jag försöker att inte vara så försiktig om mitt hjärta. Ett enda liv, man får inte stänga om sig. // Sandra

Enkelt att säga, men ibland ack, så svårt att göra. 
Jag älskar att Sandra vågar, samtidigt som hon varit väldigt öppen med sina tidigare uppbrott. Jag är inte säker på att jag hade orkat fortsätta dela med mig som hon gör.

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mys läsare är arga för att hon är kompis med Anna B för vad hennes barn har gjort.
  Jag funderar på om My verkligen har köpt radhuset hos flyttar till nu? Hur får hon lån? Både radhus och lokal för gym.. inkomst har hon ju knappt säger hon i bloggen.

  Svara

   nä,hon fick sälja en handväska för att klara hyran för två mån sen. skumt

   Svara

    Hon köpte hunden för de pengarna har hon skrivit.
    Nåt lurt är det. Tror inte hon blir långvarig där..

    Svara

     Om något år eller två lär hon flytta igen.

     Svara

     Tror inte heller hon blir långvarig i radhuset. Landa och nystart inom ett par år igen.

     Svara

   Förstår inte heller hur hon får lån att köpa ett radhus. Hon är ensamstående och Hennes jobb kan väl inte räknas som fast. Eller så har hon gått in med kontanter 😊

   Svara

    Det är ju så syyyyynd om My.
    Hon å boken är samma typ av person.

    Svara

     Inte alls, tycker jag. My kämpar på ett helt annat sätt än Anna. Jag önskar henne lycka till.
     Förstår dock inte hur hon vågar/vill umgås med Anna…

     Svara

      My älskar att synas med kända/ökända. Så länge hon vinner något så skiter hon i moralen.

      Svara

    Eller så har killen eller någon annan lånat till henne.

    Svara

    Idag är det inte så ovanligt att man inte har en så kallad fast traditionell inkomst. Man är projektanställd, vikarie, egen företagare osv. Det viktiga är att man kan dokumentera stadigvarande inkomst för att en kreditprövning ska kunna göras och ev. lån beviljas.
    Får hoppas att My nu kan slå sig till ro och trivas och inte flytta på länge. Så jobbigt att flytta. Ett eget radhus verkar ha varit hennes dröm länge.

    Svara

  Vad är det för stackare som får sitta och titta på?

  Svara

   Tänkte samma sak 😂
   (Älskar kärlek och älskar att se mina vänner lyckliga, men det ÄR stelt när man inte riktigt vet var to look när det börjar gullas mitt i konversationen hahaha)

   Svara

    Snälla någon. Dom var fyra personer.

    Svara

     Snälla någon, vad mycket glimt i ögat du har 👀

     Svara

  Ot, tvåsystrarenpodd läser tydligen här om vad som skrivs om dem så kan lika gärna svara här. Och de tog emot hyllningarna av deras podd som de fick i kommentarerna såklart, vilket jag delvis håller med om. Det ända jag ville poängtera var att det inte kändes rätt att skratta och förlöjliga en liten pojke sådär. Tänk om de hade tyckt det var så kul om nån snackade om deras döttrar och deras kön på det sättet dom gjorde! Om nån skulle tycka det var obehagligt att se deras lilla tjej naken? Skulle knappast kännas lika kul.

  Svara

   Förlåt, jag är pisstrött men fattade inget alls av din kommentar.

   Svara

   Tror inte dom hade brytt sig om vad en främmande person sa som deras döttrar aldrig kommer höra? Om inte morsan vet vilka dom är, lyssnar på podden och berättar för barnet vilket hade varit rätt stört.

   Oj. Är du morsan kanske?

   Svara

   Jag förstår inte heller. Är det en känd pod? Vad är det du inte kan skriva direkt till dom som du måste skriva här?
   Jag får inte ihop din text.

   Svara

   Vad och vem svamlar du om 18.38?

   Svara

    Hon har skrivit i ett inlägg tidigare, vet inte om det var ös eller något randominlägg. Victoria och Alexandra var på någon lekplats eller strand där det kom en liten naken kille med fjong, vilket dom(eftersom som har flickor) inte är vana vid att se så dom blev lite chockade och skrattade i efterhand åt händelsen. Om jag minns det rätt. Helt ärligt reagerade jag inte, dom lät knappast dömande eller elaka, och sa inte precis nåt till pojken, då jag antar att dom fattar att det är naturligt.

    Förstår inte vad som var så hemskt med det så att du fick lov att kommentera två gånger?

    Svara

   Ha ha ha. Du är ju verkligen mamman till pojken dom pratar om? Herregud, ingen annan hade blivit så kränkt. ”om det var erat barn hade det inte varit så kul”. Omg slutaaa.

   Svara

    Eh, aggressivt svar där 19.46… men var inte det poängen? Att föräldrar kanske inte samtycker till att deras barn exponeras i en podd. Man kränker ju barnets integritet. Varför behöver förresten en oskyldig liten unge ge henne en knasig historia att oja sig över? Bli någon influencers content. Hon kan väl snacka om sin egen nakna unge om hon nu ska tjäna pengar på det. Då är vore lite mer fair. Så tänker jag iaf.

    Svara

     På vilket sätt kränks ett barns integritet om det är anonymt? Historien kan lika väl vara fabricerad för content eftersom att vi inte vet vem ungen är, vilket gör historien klanderfri.

     Svara

     Ingen vet vem ungen är och det går inte att räkna ut. Så det går inte att kränka någons integritet.

     Svara

      Tror dock inte en genomsnittlig person hade tyckt det var okej att få det spritt hursomhelst. Även om vi har svårt att ta reda på vem det är kanske det inte är så kul för just honom att veta att hans kön är omnämnt i en kändispodd.

      Offra inte barn för en jakt på likes.

      Svara

       Och du gör ett bra jobb med att sprida det vidare. Nu är vi många som vet att en liten kille sprang omkring med fjong på en badplats någonstans i Sverige.

       Svara

       Han kommer aldrig att veta. Verkligen aldrig. Lyssnar han på deras podd om tio år kommer han inte ens fatta att det var han. Om inte hans konstiga morsa vill berätta det, av någon oförklarlig anledning.

       Vad är problemet? Vad är det hemska dom har sagt om hans kön? Att dom ens nämner ett barns kön, är det det ni tar illa upp av?

       Svara

        Principiellt har man ju valt att prata om någon unges skrev för att skapa innehåll i en podd. Om ni inte ser något fel med det så får vi nog enas om att tycka olika.

        Svara

         Vi enas väl om det. Wtf.

         Svara

  Smått cringe bilder, minst sagt! Men grattis till henne och inställningen till förhållanden och sitt hjärta är helt rätt ☺️

  Svara

   Härligt att hon hittade någon till sist som verkar vettig. Heja henne!

   Svara

    Dock är han långt ifrån vettig.

    Svara

     Har man sagt att a ska man säga b, men det kanske inte gäller här.

     Svara

      Har du aldrig läst hans krönikor? Han beter sig som en mansgris.

      Svara

      Har du aldrig läst hans krönikor? Gör det först.

      Svara

       Du syftar på att han är incel som inte får tinderdejtar?

       Svara

        Nej. Finns andra krönikor.

        Svara

     Vad vet du om detta?

     Svara

     En Covidiot som hejar på Tegnell bla. Synd att han är för korkad att begripa det som folkrättsforskaren skrev in GP, att det rör sig om ett brott mot de mänskliga rättigheterna. Men han kanske var för upptagen med att dricka Cava.

     Svara

      Fast i sann svensk stil så hejar alla på tegnell när det är inne heja på tegnell och alla kommer kritisera honom när det är den nya rätta åsikten. Alla som inte håller med i endera fallet kommer kallas kvinnohatare/rasister osv. Det här är ju tyvärr vår kultur, han är inte unik.

      Svara

      Är covidiot högerns nya hittepåord efter vänsterbliven?

      Svara

       Nej, vänstern kom på det i USA. För där är högern de som är korkade.

       Svara

        Oj vilken burn

        Svara

      Folkrättsforskaren bygger dock sin insändare på en felaktig premiss då den svenska strategin inte är att uppnå flockimmunitet, oavsett vad Trump påstår om ”the herd”.

      Svara

       Det har visst varit målet och det hjälper inte att ni i efterhand försöker snacka bort det. Ni kommer inte komma undan med ert teflonsnack. Medierna är medskyldiga till ett brott där ekonomin sattes främst och folket skulle hållas lugna. Med en tvättäkta psykopat som är så härligt stabil (psykopater blir lugna av att bevittna våld till skillnad från normala människor), pyromanen som blev brandman.

       Svara

        Testa att lugna ner dig, och skippa skällsordern.

        Svara

        Nej, det har aldrig varit målet, men jag antar att du (och resten av alla faktaresistenta hobbyepidemiologer) har inbillat er detta och därmed är det lönlöst att försöka föra en vettig diskussion med såna som dig (vilket även märks i språket du använder). Skulle inte förvåna mig om du faktiskt även är övertygad om att det är 5G som har orsakat coronaviruset också 🤷🏻‍♂️

        Svara

         Ni upprepar er på ett väldigt tröttsamt sätt. Det är „högern“ som kritiserar er, det är „galningar“ och alla med någon form av expertis avfärdas som „hobbyepidemiologer“ när den riktiga epidemiologen inte ens kan komma ihåg vad han själv sade veckan innan (peakade det i mars, eller).

         Svara

          Om du ska citera får du göra det ordentligt. Det som sades var att importfallen peakade i mars, sluta försöka vrida det till något som aldrig sagts.

          Kan du vara snäll och redovisa din form av expertis i det här ämnet?

          Svara

         Fast det där stämmer inte, både Gieseke och Tegnell har början sagt det i intervjuer, att de vill uppnå flockimmunitet. Gieseke även längre och var till för inte så länge sen övertygad om att Sverige typ redan fått flockimmunitet (vilket sen visade sig att det inte stämde alls).

         Svara

          Länka gärna till källor som stödjer att de har sagt det, tack.

          Svara

    Hur vet du om han är vettig? En genuin fråga bara.

    Svara

     Umgicks i samma kretsar i Borås och gick i samma skola under gymnasiet.

     Svara

      Fast alltså en människa förändras väl ganska mycket efter gymnasiet, kan han vara runt 30 kanske? Då är det åtminstone tio år sedan. Hade nog haft ganska mycket skit på mig om folk fortfarande dömde mig för hur jag var för 10 år sedan.

      Svara

       Det beror nog på hur man ser det. Tvivlar på att de som mobbade mig i tonåren har vuxit upp.

       Svara

        Det är som att alla ni som var mobbade lever kvar i det förflutna vilket har gjort er bittra och hatiska, samt utgår ifrån att ni är bättre personer än dom som mobbade er. Jag tvivlar på det.

        Svara

         Att bli mobbad är otroligt traumatiskt och sätter djupa spår. Vad sägs om att visa lite medkänsla?

         Svara

          Herregud

          Svara

        💔

        Svara

       Folk förändras inte.

       Svara

        Jo. Jag mobbade en kille i Klass 2. I Klass sex eller fem bad jag om ursäkt för att jag varit en idiot fyra år tidigare.

        Svara

         Håller med ovanstående. Folk förändras inte. Har du mobbat någon genom hela skoltiden eller har du dejtat någon som trycker ned ditt huvud mot skrevet och säger ”detta ska alla kvinnor göra” så är det svårt att tro att människor förändras.

         Svara

          Fast det har jag inte. Men jag var verkligen ett vider mot den här killen. Jag kom ändå på att jag var det och slutade upp med att vara ett vider. Och några år senare hade jag mognat tillräckligt för att be om ursäkt. Jag hade urdåligt samvete för vad jag gjort.

          Svara

           Mobbare som ”ber om ursäkt” har jag inte mycket till övers för. Det handlar bara om att stilla sitt eget samvete, ingenting annat. Mobba inte från början istället, en ursäkt fixar absolut ingenting

           Så enligt dig ska dom inte ens be om ursäkt? Haha vafan.

           Klart det ideala hade varit aldrig vara elak från första början. Men om man varit det är ju det minsta man kan göra be om ursäkt. Sen är ju ingen tvingad acceptera ursäkten.

        Alltså jo, hur många kan relatera till att vara den de var som 15-åring? Jag känner mig som en helt annan person. När jag var 18-22 levde jag totalt partyliv, dumpade killar på löpande band, hade ONS utomhus, var otrogen, stal starka mediciner på en fest… Usch. Idag är jag över 30 och hade gärna gett mitt unga jag en rejäl örfil. Hade verkligen inte gjort någon av de där sakerna längre. För mig är det party med 2 drinkar och att gå hem vid kl 1…

        Svara

         Ja annars är man fan en död fisk

         Svara

        Människor kan förändras.

        Svara

       Det är flera som invänder att de är bättre människor nu än de var för 10 år sedan (intressant nog samtidigt som flera menar att de som mobbade dem inte har ändrats till det bättre under samma period).

       Nu menar dock två stycken att han var en vettig människa i tonåren. Tror man inte på förändring är han fortsatt vettig. Tror man på att man utvecklas till det bättre så är han vettigare nu.

       Svara

      Undrar vad folk jag gick i samma gymnasieskola med skulle säga om mig. Jag var knappast vettig då men är ändå relativt vettig nu.

      Svara

      Det gjorde jag med. 🙂 Jag fick gott intryck av honom. Vi var med i samma förening ett tag.

      Svara

   Åh nostalgi! (men också lite cringe faktiskt..) Denhär bilden känns som en såndär tonårsbild man tog 2009 som första ”par” bilden.

   Svara

    Eller 2011 som 27-åring 😉

    Svara

    Fast alltså är inte det lite av Sandras signum. Jag uppskattar just det iofs, men hela hon lyser ju lite tonårskärlek och romantik.

    Svara

   Men är inte hennes bilder alltid märkliga?
   Verkar vara lite hennes grej att typ posa så folk undrar vad fasen hon gör.

   Svara

  Är så glad för Sandras skull 😍

  Svara

   Härligt att nån kunde vara det

   Svara

  Bilden är fin. Jag ser så mycket ömhet i den.

  Svara

   Så mycket ömhet.

   Svara

   Från hennes sida ja…..

   Svara

   Jag ser en ung snygg fräsch tjej tillsammans med en ganska äcklig och fet neanderthalare.

   Svara

    Hon är född -84, han -85. Så de är i samma ålder.

    Svara

     Nu kommenterade jag inte hans ålder, men ännu värre då. Vilken slusk.

     Svara

      En neandertalare skulle vara mellan 30 000 och 400 000 år gammal i dag

      Svara

       Mao ungefär lika senilt som hans ”skägg”.

       Svara

  Tvärtom man ska vara var rädd sitt hjärta man har bara ett! Finns för mycket dårar till män så nej var försiktig!

  Svara

   Känner samma. Jag är hellre ensam.

   Svara

   Att vi bara har ett hjärta spelar ju ingen roll för hur många gånger man kan älska. Tycker som Sandra att det är bättre att våga och älska även om det slutar med hjärtesorg. Alla mina kärlekar hittills har slutat med ett krossat hjärta, men jag kommer aldrig ångra att jag har älskat och allt det gett mig. Livet går vidare och man kan älska igen, det är så värt!

   Svara

    Jag kan älska andra. Jag kan älska mina föräldrar och jag kan älska mina vänner även om de får kämpa med mig på grund av tillitsproblem. Däremot vill jag inte älska en partner och vara så sårbar så han kan vända det till sin fördel och stampa sönder mig ytterligare.

    Svara

     Snyft. Jag förstår dig så väl men det är så sorgligt. Kram

     Svara

      Det tycker jag med. Speciellt eftersom även jag vill ha någon som kanske kan älska mig för den jag är men var han finns det vet jag inte 😔 kram tillbaka ❤

      Svara

  10:e gången gillt? Hoppas det håller!

  Svara

   He he

   Svara

   Varför så dryg? Varför har du behovet att trycka till nån som haft otur i kärlek?

   Svara

    Man kan ju också se det som tur. Massa bra erfarenheter tills man hittar rätt in any given time. Tradigt vara tillsammans med samma person från 18 till 80.

    Svara

     Ja det beror ju på. Måste inte va tradigt. Men tänkte på att hon blivit sårad en del.

     Svara

   Sunkigt värre!

   Svara

   Trash!

   Svara

   Lite väl magstarkt, 4 partner är ju inget men visst sunkigt att skaffa barn med 4 olika pappor

   Svara

    Ursäkta? Vem är du att avgöra hur många pappor som är ”sunkigt”? Skitsunkig kommentar.

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Nån som ligger runt antar jag.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Har du sex utan avel? Moralpolisen kommer stena dig.

      Svara

   Är ni som skriver sån här kvinnoförnedrande skit samma som klagade på Bard i tidigare inlägg?

   Svara

   Ändå inte riktigt om Catrin Hedlund att ha 4 förhållanden i ryggen när man är 35 år och blev ihop med sin första kille i 18-årsåldern? Jag menar om hon haft förhållanden i 17 år är det väl inte konstigt att hunnit med 4 olika snubbar hittils.

   Svara

    Vem fan, 2020, dömer kvinnor för hur många partners de haft? Är det medeltid? Kvinnor kan vara såna as, ursäkta.

    Svara

  Svara

   Hur är det här pinsamt? Det enda pinsamma just nu är att inte stötta blm 🥴

   Svara

    Eh ja, han är komiker och har ett satirkonto så det borde man nästan kunna lista ut…

    Svara

   Vad yrar du om din idiot?

   Svara

    Den som sa det han var det din idiot-rasist.

    Svara

   Det mesta BLM gör är pinsamt…

   https://9gag.com/gag/apGQL05

   Svara

  Apropå Björn Werner och hans åsikter om kvinnor och män. Blir alltid lite extra ledsen när bildade personer, som funderar mycket över sina tankar och ställningstaganden, sprider sina sympatier på ett samhällsdeskruktivt sätt. Han fick iaf ett bra svar här https://nyheter24.se/nyheter/kronikor/938330-det-har-aldrig-varit-synd-om-tindermannen-bjorn-werner Hoppas han hunnit tänka om…

  Svara

   Fan den här kommentaren hamnade fel.. Varför blir det så så ofta? Enormt störigt..

   Svara

  Hur får influensers som Misslisibell lön och betalar skatt? Hon har ingen egen firma/företag som hon fakturerar genom men på nåt sätt måste hon ju få in pengar och skatta för alla sammarbeten hon gör??? Är det någon som har bättre koll på sånt här?

  Svara

   Fast man kan väl fakturera utan egen firma?

   Svara

   det finns såklart faktureringsföretag man kan använda sig av, tex Frilans Finans. man kan också fakturera utan det och utan att ha företag, inga konstigheter.

   Svara

   Fakturerar man momspliktig omsättning över 30 000 kr per år exkl moms ska man vara registrerad för moms.
   Om man inte har F-skatt så kommer samarbetspartners att hålla inne 30% av fakturabeloppet och redovisa som preliminärskatt.
   Men man kan alltid fakturera lön som uppdragstagare utan registrerad firma och då ska uppdragsgivaren hålla inne skatt och betala arbetsgivaravgift.
   Får man varor eller andra förmåner ska den som man samarbetar med betala arbetsgivaravgift på förmånen och lämna uppgift om det värde som ska inkomstbeskattas hos mottagaren.

   Svara

   Måste hon fakturera då? Eller alltså vet du att hon gör det? Annars finns ju lön.

   Svara

  Kändes inte riktigt som Sandras vanliga typ? Hon brukar gå på söt pojke looken. Men har ju gått sådär så kanske bra att testa något nytt.

  Svara

  Tyckte det var roligt och otippat att de är ihop, mest för att jag gick på samma gymnasium som Björn. Vi var med i samma förening ett tag. Han hade en fantastisk tjock poplugg som var väldigt hett där runt 2003 hehe. Vet inte om man ska döma honom efter den där tindermannen-krönikan? Tyckte med den var lite sunkig men samtidigt måste ju en krönikör skriva på ett sätt som fångar läsaren och eventuellt är lite kontroversiellt. Krönikor ska väl få folk att diskutera och fundera och det gjorde ju verkligen den.

  Svara

   Fast han skriver ju som att alla män förtjänar sex. Som om det är något kvinnor måste ge dem så de inte blir våldtäktsmän. Vad är det för skitsnack? Ingen ”förtjänar” sex. Det är något man ger OM man vill. Inte för att man måste.

   Svara

    Fast nej. Det är ju som att säga att alla förtjänar kärlek. Att alla egentligen förtjänar kärlek (eller sex, eller lycka) betyder ju inte nån har skyldighet ge en det eller att man får det..

    Svara

     Ingen förtjänar kärlek heller. Det kan du ge om du vill men du behöver inte.

     Svara

      Vi är överens i sak men har olika uppfattning om vad ordet ”förtjäna” betyder.

      Svara

       Yes men jag är lite trög nu på kvällen också för är så jäkla trött haha. Sov gott 😘

       Svara

    Ja jag höll inte helt med honom i krönikan, som sagt… Men han uppmärksammar ett reellt problem, det bör ju diskuteras på något sätt.

    Svara

  Ingen förtjänar kärlek heller. Det kan du ge om du vill men du behöver inte.

  Svara

   Yes på denna alltså.

   Svara

  Jag undrar bland annat när den där 6 åriga vita amerikanska lilla pojken som blev skjuten 6 gånger och dog, tillsammans med sin pappa som mirakulöst överlevde. Av två svarta poliser ska få sin ”justice”? Nån vänstervriden liberal här kanske har svaret? Den lilla pojkens liv kanske inte var lika värt som en vuxen svart kriminell man? Ni är så blåsta i huvudet som tror att polisvåld i Amerika är en ”ras” grej. Det är korrupta poliser i USA och hudfärg har ingenting med saken att göra. Ni är galna.

  Svara

   Det är väl ingen som tror att polisbrutalitet i USA enbart handlar om ras? Snarare är det väl så att den polisbrutalitet som existerar blir än värre när man lägger på en rasdimension och att svarta är värst utsatta. Men klart alla är utsatta av en dålig kår?

   Svara

    Polisen i USA skjuter ihjäl dubbelt så många vita än svarta.

    Svara

     Inte när man ser till personer som är obeväpnade och inte begår brott/misstänks för ”misdemeanors”. Men om du brydde tillräckligt för att läsa på hade du ju vetat det. Dessutom handlar inte rörelsen om att förbättra för svarta människor enbart – att förändra ett kapitalistiskt polissystem (de tjänar pengar på att häkta människor, med eller utan grund) skulle tjäna ALLA fattiga och utsatta människor i USA. Varför hålla andra människors (vita främst) ointresse för radikal förändring emot BLM? De får ju saker gjorda för – återigen – ALLA som drabbas av polisbrutalitet.

     Svara

      Om man tycker att plundring, vandalisering och dödsmobbar är att få saker gjorda och att det tjänar hela samhället så har du ju rätt.

      Jag själv mår illa av när folk försöker rättfärdiga sina äckliga beteenden som skadar andra människor. Oavsett orsaken.

      Svara

       Du är verkligen inte det minsta insatt märker jag. Tråkigt med sådana som du som trots okunskap känner sig berättigade att döma utan andra människor och deras handlingar.

       Svara

   håll käften bara

   Svara

   ”Shooting of Jeremy Mardis”? I så fall blev poliserna fängslade och dömda. Det behövdes inget upplopp för att det skulle ske

   Svara

   Ja och det finns många fler exempel. Googla till exempel på Tony Timpa, Daniel Shaver, Kelly Thomas och Justine Damond.

   Svara

    Ja, och förändringen som BLM kämpar för just nu kommer även förhindra att nästa vita person inte skjuts ihjäl av en polis, vilket man tycker att en person som du borde stödja. Eller bryr du dig bara om vem som får uppmärksamhet?

    Svara

  Är det slut mellan Filippe och Bianca? Hon berättar att hon gråtit i 5 dygn i hennes senaste vlogg

  Svara

   Kan hon vara ledsen över situationen med Bard tro eller ångra hon lite stabbade honom där? De var ju vänner tidigare eller han har iaf alltid försvarat henne.

   Svara

    Vem vill vara vän med den galningen? Hon vet att alla kommer hålla på henne nu så tror inte hon bryr sig han kallat henne h*ra på Twitter.

    Svara

   Men zzz ! Snacka om att hon alltid är en dramaqueen.
   Totalt ointressant!

   Svara

   Han var ju med i hennes vlogg? Och hon snackade om att de ska börja gå i parterapi för att det är bra för förhållandet, inte för att det är dåligt mellan dem nu.

   Svara

   Nja i hennes senaste vlogg pratar hon ju om hur de ska ta sitt förhållande till nya höjder (lol) med hjälp av parterapi och de hänger ju i vloggen och har det mysigt, så tror nog inte de gjort slut 🙂

   Svara

    Jag förstår inte varför vissa så gärna vill säga A men inte B.. bli rätt komiskt när hennes podd hette just det. Men allt för views och likes så vad vet jag.

    Svara

  Svara

   Va? Det är ju inte Pennys kille?

   Svara

   Tror du att det där är Penny Parneviks kille? I sådana fall behöver du nya glasögon.

   Svara

  Camilla! Varför tar du bort / släpper inte igenom kommentarer om en viss bloggerska?? Får man inte lov att diskutera henne längre? I en blogg om bloggare… 🙄

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.